Halihó Csajok!
Kia! Tegnap este nálunk megszületett a döntés, a babó neve Kornél lesz.
Én is fogyok, most 5 kg-nál tartok. Szerintem a baba mérete nem függ a szülők méreteitől. Egyik barátnőm 160 cm, 50 kg. és a kisfia majd 4 kg-mal született, egy másik pedig 170 cm, kb. 80 kg. és alig 3 kg. volt a kisfia mikor megszületett.
Solymossy! 6 nevet jelöltem meg a listán, tehát nem állítottam a Párom nehéz döntés elé.
Mondtam neki, hogy nekem mind a 6 tetszik, válasszon. Hármat kapásból kizárt különböző mondvacsinált indokkal, végül maradt a Bence és a Kornél, és mint ahogy Kiának is írtam a Kornél mellett tette le a voksát. Nekem Manóval az első hetekben nagyon sokat nőtt a pocim, aztán a 18-dik hét környékén megállt kicsit, majd az utolsó 6 hétben nőtt óriásit.
Kriszti! Nem ugyanaz a Nemes, mert ő természetesen szülés-nőgyógyász.
Nagyon profi, bár nem az a kedveskedő fajta, nekem viszont nagyon szimpatikus volt tavaly is, hogy nem beszél feleslegesen, de a kérdéseinkre türelmesen válaszolt, nem köntörfalaz, hanem őszintén tárgyilagosan elmondja mi a szitu. Nekem ez tavaly, mikor nála voltunk nagyon sokat segített, ha ő nem ilyen, szerintem ott helyben elájulok az UH eredménytől.
Doreen! Manóra is azt mondták az ortopédiai klinikán a kötelező csípőszűrésen, hogy le vannak tapadva az izmai, el is küldtek UH-ra, ott meg azt mondták, hogy semmi baja.
Egyet értek veled, szerintem is genetika függvénye, hogy az ember lánya csíkos lesz vagy sem. Én sajna kicsit az lettem.
Meg szerintem attól is függ, hogy milyen gyorsan és mekkorát nő a pocak. Nekem a végén lett csíkos, az utolsó hat hétben nagyon sokat nőtt a pocim.
Marcsitita! Üdv itt. Ne aggódj, amíg a dokid nem aggódik nincs gond.
Nekem Manót végig össze-vissza mérték.
A 19-dik héten azt modták, hogy kicsi és alulfejlett, a 24-diken meg azt, hogy a méretei alapján 26 hetes. Egyébként, ami nekem van könyv, a szerint a 12-dik héten a magzat ülőmagassága 55-65 mm.
Amaryl! Nekem is van úgy, hogy mindenki hülye, meg egész nap bőgök, mint ma is. Szegény Manó ilyenkor biztos nem tudja mi bajom lehet.
And! Nekem is vannak ilyen fájdalmaim, de én betudom annak, hogy Manót cipelem. Nagyon édes a kislányod!
Cas! Nagyon szép kisfiú Sebi. A zenéről viszont az a véleményem, hogy nálunk mindig NOX és a Time to say goodbye ment mikor terhes voltam, nekem ez a kedvencem. Decemberben Manó nagyon hasfájós lett, egyik nap semmi nem volt jó neki, már vagy fél órája üvöltött egyhuzamban, és akkor a Párom betette a Time to…-t. A gyerek fél perc alatt megnyugodott, elhallgatott és olyan szuszogott a karomban, hogy el sem hitte volna senki, hogy előtte fél órát ordított egyhuzamban. És a mai napig is, ha bekapcsolom a NOX-ot, egy pillanatra abbahagyja azt amivel foglalatoskodik, és felnéz, majd folytatja tovább.
Mindenkinek jó éjt, és probléma mentes pocinövelést kívánok.
Anita