Sziasztok!
Laura,
olvastam a hírt, nagyon sajnálom!
Utánanéztem én is a neten a Jacobsen szindrómának, és találtam egy olyan cikket, ami laikusoknak írja le a betegséget röviden, és abban az van, hogy nagyon változó, hogy milyen tünetek jelentkeznek a betegeknél, egyeseknél mind, másoknál csak kis része. Nagyon drukkolok, hogy Niki az utóbbiak közé tartozzon!!! Azt is írja, hogy a kilátások egyre jobbak, mivel egyre többet tudnak a betegségről. Biztos vagyok abban, hogy a sok szeretet, amit Niki tőletek kap, és a gyógyszerek, a torna és a vele való foglalkozás segít neki! Örülök, hogy azóta picit megnyugodtál. A mosolygós képeket kéretik minél hamarabb feltenni!
Edit,
finom lett a bejgli!
A dokinéni nem mondott semmit a tejcifelöklendezésre, mert mikor mentünk hozzá, már nagyon taknyos volt Gabi, és a torka is piroslott. Kapott szem és orrcseppet, és köhögésre szirupot, amit nem adtam be neki, mert nem köhögött. Sajnos azóta is folyamatosan taknyos, bár már sűrűsödik, ami jó jel. Lehet, hogy Boti a karácsonyi hercehurca miatt nyűgös, én hallottam olyat, hogy ilyenkor akár egy hét is eltelhet, mire visszaáll a rendes kerékvágásba.
Barbi,
gratula Ádám forgásához!
Batkamanó,
gratula a lakáshoz!
Ann,
nevetni fogsz, de nálunk ugyanezt csinálta a porszívó! Nekünk 24-én délelőtt adta be a kulcsot, és mi szereztünk egyet anyóséktól azóta, de amikor megláttam leírva, hogy nálatok újra ment pár nap múlva, rögtön megpróbáltuk bekapcsolni, és tényleg működött.
Ki érti ezt?! Még jó, hogy írtad, mert lehet, hogy elpakoltuk volna anyuék garázsába.
Anita,
örülök, hogy jól sikerült a karácsony!
Én tegnap vasaltam egy hegynyit, és rengeteget pakoltam is, mára szerencsére már alig maradt valami.
Diti,
gratula Pindurnak a rágókhoz!
Remélem minden napotok ilyen boldogan telik majd!
A karácsony nálunk is jól telt, Gabi tündérke volt, pedig tényleg sokat vittük el, és a napirendje rendesen felborult, meg aztán náthás is szegénykém. Voltunk az én családomnál, a férjem családjánál (mindkét helyen nagybácsikkal, uncsitesókkal), és a férjem húgának is most volt az eljegyzése, csekély húszan voltunk.
A jegyespár helyett mindenki Gabival foglalkozott.
(Na jó, azért az ifjú párra is figyeltek egy kicsit.
) Kaptunk digitális fényképezőt, most már végre tudok én is jó kis képeket csinálni, és teszek fel nektek is.
Most befejezem, mert ki kell használni, hogy Gabi alszik, gyorsan teszek-veszek egy kicsit.
Szép napot!
Zsizsa
Ilyen a fánk sötétben.
Ha cici nincs, apa keze is jó.
Fekve már tudok karatézni!