sziasztok, azt hiszem végre csend lett és elaszik a "szörny"
néha hívjuk így viccesen az apjával, főleg amikor kifejezetten rosszalkodik. most is ebéd előtt ez volt a játék: felmászni az asztalra, székre, összegyűrni a szőnyeget, kirángatni az elérhető összes fiókot, szétszórni a játékokat, pedig voltunk sétálni is, tehát még azt sem lehet ráfogni, hogy a kényszerű bentlét miatt. de azt hiszem az én gyerekem már csak ilyen marad
Ági, elhiszem, hogy vágysz egy kis kettesben eltöltött időre, még ha az csak egy este is. én s már nagyon várom. Bogi csípőre tett kezét megnézném, fotózd le, csak sikerül elkapni, amikor így dumál, nagyon jófej lehet
játszóbölcsiben nem voltunk már 2 hete, éppen a nátha miatt. szerintem azért is vannak ott náthás gyerekek, mert a szülők nem tudnak több betegszabit kivenni, vagy már a betegség lázas része lement, és gondolta, hogy nem fertőz már. persze, nem egy szép látvány.
Dorki, gondolom, hogy nem lesz könnyű apa nélkül neked sem. mert azért jó, ha meg tudod osztani vkivel a napi problémákat, és az nem mindig a szomszédasszony
majd legközelebb csak találkozunk az állatkertben, de nem mertem tovább maradni, mert nyűgös volt a kiscsaj, és hát kiderült joggal, mert utána lett beteg. az állatsimizést ki se próbáltuk, látom Niki nagyon élvezte
Andi, ez a NYU tetszik
, elképesztő, milyen jó szemük van, ezt már én is észrevettem. jó, ha megveszel egy ilyen könyvet, de attól még nem fogod elkezdeni a fogyót. ha bizonytalan vagy, akkor olvass a neten, ott is mindent megtalálsz, még a Norbit is, szóval ha csak ismerkednél a rendszerével, akkor ez is jó, ha komoly az elhatározás, akkor pedig hajrá. a sötétvörösre én kíváncsi vagyok... egy fotó???
Kriszti, rajtam úgy 3-4 kiló plusz van, de ez egy helyen, illetve kettőn
hasamon és a combokon, ezt kéne leadni. én sosem fogyóztam, mert eddig sosem kellett szerencsére. azt hiszem végre nemcsak hébehóba, alkalomszerűen kéne tornéra járnom, hanem rendszeresen, vagy futni, az állítólag a legjobb, az izmoknak, meg a kalóriaégetésnek is, és nem utolsósorban a szívnek is jót tesz. egyszóval ebben maradi vagyok: torna, és nem a különböző fogyókúrák, vagy legalábbis együtt a kettő.
Kriszti, legyen barna kenyér, annak elfogadató az ára is, ne legyen éde s a tészta, akkor nem hízlal, és sok gyümi-zöldség, és mindig akkor hagyd abba az evést, amikor a legjobban esik. ez már félsiker szerintem
ja, és 165 magas, 58 kiló
megyek a dolgomra, mielőtt a csaj magához tér...
panu