Sziasztok!!
NEm voltam ezer éve, mentségemre legyen mondva, hogy kocsibeállót építtettünk (vagyis én, két gyerek mellől állandóan kirohangálva, közben a frász kerülgetett, hogy mit művelnek bent), aztán jött a pakolás (holnapután hajnalban indulunk Stubaiba), ja és még párocskám kitalálta, hogy l omtalanítsunk is, azalatt lesz, hogy nem leszünk.
Közben Lilla náthás ezerrel, napi 5ször szívom az orrát, m a beruháztam egy elemes orrszívóra. Vaterán vettem, de tuti após törte el, amikor nekiállt benne elemet cserélni.
Szóval most megint nem tudom, hogy oldom meg kint az orrszívást, a porszívót csak nem visszük a vonaton.
Jó hír, hogy péntekig megint nem sztrájkolnak a MÁV-osok...
Így oda már el tudunk menni, csak vissza is tudjunk...
Nelli, gratula a hízáshoz, és én sem értem. Lilla is kb ugyanennyiket eszik, illetve talán most már fél üveggel délben, féllel este. És megint hízott fél kilót, most annyi, mint Emmababa, 9 kiló...
Szóval ez is bizonyítja, hogy rá kel hagyni, ő tudja, mikor mennyire éhes...
Erika, hajrá anyai szigor!!
Mi szőnyeget általában a Diego-ban... (És ott babarészleg sincs...
)
Dincus, a képeken Emma hozta a formáját. Nem gondolkozol azon, hogy valami babamodell helyre beküldöd a képét?
Csilla, még mindig furdal a kíváncsiság, hogy a mai világban hogy lehet ilyen gyorsan házvásárlást, költözést lebonyolítani, ráadásul gyerek mellet...
Ügyik vagytok!!!
Búcsúzom úgy egy hétre.. Szorítsatok, hogy el tudjunk menni. és senki se legyen beteg, stb. stb...