Erika,de szép helyen voltatok

azért biztos klasszvolt!
Takony

gáááááz, jobbulást!És sajnálom, hogy ezáltal nem találkozunk
Budaörsi tali, fú az a legjobb

nekünk, itt egy köpetre

/de bárhova elmegyünk a csapat érdekében

/
I,bocsi, de én is Szilvihvel értek egyet teljesen!

Tudod, imádlak, de nem értem miért kell kiváltani a szopikat????Mi már tök sok mindent eszünk, de szopi az standard

Igaz már nem 3 óránként, de csak azért mert van hogy olyan jól lakik, hogy neki nem kell.Én mindíg megkínálom
Talira tessék jól meglepni minket
Amúgy én is akartam írni nektek, hogy talán most rendeződünk evésügyileg, de egy kálvárián vagyunk túl.(kopp,kopp)
Amióta ugyanis volt az a hülye hányásos vírus azóta csak a tejpépet, és a gyümit akarta megenni.De asszem erről írtam akkor.Na, és most 7végén kitaláltam, hátha jobban bejön neki a házi koszt

és igen, bejött!!!!Húslevesből vettem ki, és azt turmixoltam össze.ÚÚÚgy kajálta, tök jó volt látni, hogy végre úgy eszik mint rég!Ugyanaznap du. megevett még 1 egész banánt uzsira

Tegnap meg elekzdtük a sajtot, azt is bevágta főzivel.
Lassan adok majd túrót is már, meg májat
Úgy néz ki nála az üvegesek valahogy már nem jönnek be

Pedig Eszti szinte csak ilyen hippeket evett 1 éves koráig.Dehát minden gyerkő más.Barátnőm mondta, hogy az ő fia is a házi kosztot ette rögtön, nem kellett neki az üveges bébikaja

Ez van.Viszont gyümikba, meg a Frutapura, meg a Nestlkés compota, amit írtam a múltkor, na az nagyon ott van a toppon
Hippes gyümilevet is megpróbáltam, és úgy issza alíg lehet kihíznia szájából

Tegnap megivott egy egész üveggel
Az éjszakák viszont szintén a betegség óta:brutál

újra kelünk tök sűrűn.Kész vagyok
Szilvih,akartalak is kérdezni, mert te otthon vagy a témában

hogy mire jók a tejelválasztó tápszerek!!!Kaptam Hannusnak ilyen Nestlés szórólapot és azon vannak a termékeik.Van egy csomó tápszer, és csomó tejelválasztós.De nem igazán értem, hogy miért is kéne elválasztani
Én ezzel egyáltalán nem értek egyet!Akinek már nincs az nyilván ad rendes tápit, de akinek van teje, az miért nem szopiztat?Miért jó rászoktatni az elválasztósra??/bocs, ha hülye vagyok, de tényleg filóztam rajta minek külön egy ilyen/
Timi,szerintem is szupijó a művészi képetek

Mindhárman nagyon helyesek vagytok rajta
Nelli,Brigi

tejtermékekkel én is várok 1 éves korig!esztinek se adtam előtte tejeset.És utána is csak joghurtok, már majd 2 éves volt amikor krémtúrót, és tejet csakis 2 éves kora után!
2-3 óránkénti szopi

átérzem!!!!Itt dettó!Igaz csak éjjel, de elég az nekem
TALI!!!! Akkor holnap??Mi mennénk, ha jöttök

szerintem este még kukkantsunk fel, hogy letisztázzuk akkor ki, és mikor!
Ha nem baj én javaslom a 10 órát!Mert gondolom 2 óránál tovább úgyse lennénk ott, és akkor ebédkörül mindenki hazaérne
De vélemények, és szavazás legyen!!!!!
És még kép.Kis manóm már pakol a mosigépben, naggyon lelkesen