Sziasztok!
Kicsit irigykedem am a tali miatt, fenykepezzetek nekunk
Kata007,
ezek a lanyok nem egy nyelvet beszelnek?!
Nalunk a "heeeee-heeeeee" meg pici koraban /mert most mar olyan oriasi
/ volt, amikor teleette magat, jollakott modon nyogdecselt utana.
"éppen keresztben beszorult a kiságyba , vagy kilóg a lába és nem tudja visszahúzni": ez valami elettani sajatossag lehet, nalunk is megvan, tisztara be tud pipulni neha, es akkor o is igy panaszkodik: "mam-mam-mam"
Cicihianynal nalunk "memme-memme" van, "ajajajaja"-junk nincs
Neztem, csodaszepen ul mar Doribaba, nekunk ez meg nem megy, igaz, nem is segitek neki.
Panda,
es mondd, tudsz mar hasonfekvo babat pelenkazni?
Mert ha még nem, akkor varj a forogni-tanitassal! Nalunk oriasi musor a pelenkazas, egyszeruen egy pillanatig nem akar hanyatt lenni ujabban. Persze, a pelenka-ratet nagyon erdekes, nem mintha nem 2-3 oraja latta volna
Aztan falkaparaszas is van, amitol kiraz a hideg, de ugye a tapetabordur is mindig az ujdonsag erejevel hat. Es akkor meg nem beszeltem arol, hogy milyen macskaugyesseggel tudja a teli pelust megkaparintani, ha nem vagyok resen
Sose gondoltam volna pl, hogy egy body-felvetel ennyire fajhat. MArmint a gyereknek, hogy igy orditani kell hozza. S akkor meg a sapkarol nem is beszeltem
S ha belegondolok, Reka meg pehelysulyu, egy nehezebb babat egyszeruen keptelenseg lehet megallitani. S mi lesz itt kesobb, kezdem sejteni
Mi meg beszeljunk meg egy virtualis vasalo-partyt? Csak felek, nekem annyi ido keves lenne, mint amennyit a tobbiek a talira terveznek
Na, elteszem magam, remelem, holnapra, mar mindenki szuszog. Joejt:
-Afonya
Ja, es grat. a sikeres szopiharchoz az illetekeseknek. Es Csipkebogyonak is szia, udv itt.