Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt!!!
Kicsit korábban keltem, de most értem a végére Kép

Noémi!
Levente tényleg szuperpasi!!!
Képzeld, valahogy most találtam meg a képeslapodat, amit a yahoo-ra küldtél, és már amatőr szintre jutottam a kakielkapásban Kép még jó, hogy van még pár hetem Kép

Eszter!
Na ne rémisztgess, méghogy együtt szülünk, asszem akkor nagyon bele kéne húznunk, meg neked is túlhordani, de azt gondolom te se akarodKép Ne érts félre, nem ellened van kifogásom, majd a tesót programozhatjuk egyszerre Kép
Tegnap a fél napot a chat-et bámultam, de elkeseredtem, (pont elkerültük egymást) és elmentem Tróját nézni. Brad Pitt egyész jó kompenzáció volt, kár, hogy kimúlt a végén. Hát, így járok én a pasikkal Kép
Savitri!
Hana annyira szép, de ezt már százszor írtam, csak az vígasztal, hátha az Anyai füled nem un rá Kép

Hajdum!
Beni is nagyon stramm kis fickóKép
Drukkolunk, hogy az a csepp beváljon! És köszi a Rékacsinfokat!!!

Rékacs!
Várunk már nagyon, úgy néznék még több képet a druszánkról Kép Puszi nektek!!!

Pussz mindenkinek, Aura
34+4
aura

Savitri, édes a mozesos sorozat. Ez a kisagy helyett van, vagy ebben hozod viszed? Vagy csak hogy mobilisabb légy a lakasban?

Ha ez a tünetmentes dolog Mav-os divat (Babus is igy van ezzel) akkor ez nekem igy már nagyon bejön! Kép

na lassan összeszedem magam, és megyek csekkeket fizetni. Brrrrrr.....

Eszter2004
37+6
eszter2004

Csajok, mi lehet Rékaccsal?? Már kiváncsi vagyok rá nagyon. Edwig azért már egyszer tudott jelentkezni. Biztos nagyon fáradtak még.... Kép
eszter2004

Babus!
málnalevéltea:
kezd fél literrel naponta kb egy hétig, aztán emeld az adagot egy literre, mert a teának van egy jó kis méregtelenítő hatása, ami szülés előttt pont jól jön, de megterhelheti a szervezeted ha hirtelen sokat iszol.
Eszter!
szerintem te is csökkentsd picit az adagot.
Szóval enyhe hasmenést okozhat (nem feltétlenül) , az normális, sőt, lehet tőle kiütésed (piros pöttyök formájában) az is teljesen normális, nem allergia, hanem a máj méregtelenítési folyamatának jele. Ha ilyen van, akkor érdemes 1-2 nap szünetet tartani, vagy nagyon csökkentett adagot inni, mondjuk egy bögre/nap (abba egy teáskanál tea).
Ha még éedekel, leírom azt is, hogy mi a pontos hatásmechanizmusa, csak szólj!
Ja! az volt itt korábban a nagy félreértés, hogy ez beindítja a szülést, ettől ne tarts, vagy ne várd, mert nem indítja be.
Na remélem segítettem! Kép

Aura (aki lehet, hogy nyit egy boszorkánykonyhát Kép )Kép
aura

Sziasztok,
megint benéztem egy percre, ahelyett, hogy aludnék. Nem lesz ennek jó vége.

Móki köszi a csokis infókat. A cseresznyés sztorira még emlékeztem. Narancsot se merek enni mert a kórházban azt is gyanúsnak kiáltották ki.
Marad a krémes.Kép

Eszter, a mózest amolyan nappali mobil fekhelynek használjuk. Persze elég nehéz mozgatni. Még mindig könyebb mint a kiságyat.Pláne az emeletre.Kép

KépKép
savitri

Sziasztok,

Én is újra képnézegetéssel töltöttem a mai napot. Minden albumot megnéztem+ természetesen az ide feltöltött képeket.

Levente, Hana és Beni baba továbbra is gyönyörű. Katy, Hanitka és Eszter2004 babaszobás képei is nagyon tetszettek, olyan jó melegséget árasztanak. Nálunk sajnos hétvégén engedte el a ragasztó az újonnan vett pelenkázó fiókjait, amit most Ákos újra ragasztott. Amint rendben lesz, felrakom a képeket, vagy fogunk egy baltát és szétverjük a pelenkázót (amennyiben nem sikerül megragasztani) Kép)).

Aura: ne bánkódj, hogy egy-két fotód fordítva került fel, így is nagyon klasszak. Olyan jó olvasni Téged egyébként, mindig jókedvre derítesz. A tegnapi napot én egyébként Clooney-nak szenteltem, Isteni jól néz ki szerintem...

Hana paplanját annyira megírigyeltem, hogy lehet, hogy kék verzióban én is varrok egyet picurnak. Akár Marci lesz, akár Zsófi...

Nálam úgy néz ki itt a vég. Ma reggelre eltűnt a bokám, meg a csuklóm és rámtört az álomkór. Most keltem ki az ágyból... Azt olvastam, hogy ez a dagadás, vagy mi azt jelzi, hogy már nagyon közel a szülés, és a hormon ok okozzák (ha nincs mellette nagy súlygyarapodás, meg várnyomás növekedés). Ez engem eléggé aggaszt. Még lenne majdnem 4 hetünk... Nálam már jósló fájások is vannak rendesen és persze a méhszájam is rövidült. Ez akkor most mit jelent? Mindjá szülök, vagy mi? Ugye nem!!!!Segítség !!!! Most akkor szerintetek felhívjam a dokit? Egyébként jövő hét kedden mennénk először CTG-re, meg tenyésztés levételére...

Zsuzsi
vzsuzsi

Eszter, Aura
KösziKépKépKép
És még egy hülye kérdés, ezt a fél litert, később 1 litert 1 nap kell meginni, ugye? És mindegy, hogy hogy osztom el a nap folyamán? Mindet megigyam reggel? Vagy reggel és este igyam?!

Eszter
Hogy értetted ezt a "tünetmentes dolgot"?Kép
Amúgy az én dokim azt mondta, hogy a kiírt időpomtig csah hetente 1-szer lesz CTG. Csak túlhordás esetén lesz sűrűbben.

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Oszd el a nap folyamán. Azt hiszem Katy pl. lefőz reggel, és termoszba teszi, aztán amikor szomjas iszik Kép Na ze a tuti módszer Kép
Egyébként rákerestem neked, de az archivokban csak olyan oldalakat dob ki, amin nem sok info van, pedig esküszöm, vag y3-szor is leírtam nagyon részletesen Kép

Aura
aura

Aura
Köszi, hogy utánanéztélKép, aranyos vagyKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Levente ma 12-től 7-ig aludt!!! Szerintem megpróbálom áttenni az esti etetést 11-re, és majd meglátjuk, hogy működik.

Lili, kösz a Kushies infókat! Utánanézünk. Szegény HanaKép Én volt, hogy Leventével együtt sírtam, annyira sajnáltam... Aztán meg ugye kiderült, hogy csak nyugtalan volt. Egyébként valószíínű, mert azóta egyre rövidebb ideig van, és ölben nagyon élvezi a kis lurkóKép Tudja, mi a jóKép

Péter jövő héttől dolgozik, de már ugye volt bent, és megmondom őszintén, tényleg más azért, ha itthon van.Kép És jövő héten egy napra le kell mennie Pécsre, az nagyon rossz lesz, nem szeretek nélküle aludni...

És Leventének is van új hangja, egyre gyakoribb. ÉnekelKép És köhögés után is irtó édesKép Meg ő is egyre többet fókuszál ránk, meg figyel a hangokraKép Most már gyorsan fog fejlődni, igaz?

Na olvasok tovább. Nekem is inkább aludnom kéne, de én se veszem rá magam...

N.
Eszter, te úgy fogsz járni, mint az egyik volt szobatársam, aki majdnem koraszült a 26. héttől, aztán a 40. héten császározták, mert a végére minden elmúlt, sőt, nem is tágult.Kép Úgyhogy szerintem beszélj össze Aurával ténylegKép
vghnoémi

Sziasztok!

Nem vittétek túlzásba, pedig azt hittem, hogy órákig fogok visszaolvasni!
Ma Lacival voltunk és még mindig csak dicskedhetek, hogy jól vagyok és nincs okom panaszra, a szokásos testi tüneteken kívűl!Azokat már kívülről fújjátok!
Babus!Tényleg óvatosan kezd a málnalevél teát,mert ütős a napi 1 liter/nap az elején!Nemhogy Eszter másfél litere!Kép

Eszter, vagy Aura!Légyszi a chathez küldjetek valami infót!Köszi!!!

Lili!Nagyon komoly az a mózeskosár és a gazdija is!Tök jó ötlet!Én éppen azon agyaltam, hogyha lent lesz Dávid, miben fogom altatni, meg hol lesz!Eddig a babakocsin kívül nem volt jobb ötletem,de az nagyon tetszik!

Most ennyit belőlem!

Puszi:Katy és Dávid
37+5Kép
Katy

Katy
Csak fél literrel kezdem majd, holnaptólKép

Babus

Kép
babus2005

Katy!
Ti nem vsztek olyan összecsukhatós-hordozhatós ágyat? Az később jó járókának is, és abba is altathatnád Dávidot amikor lent vagytok. Egy csomó ismerősöm meg bébihordóba rakja a babát napközben, bár az szerintem szörnyű kényelmetlen lehet.
Chat:
Én csak bementem a közös yahoonkra, rákattinitottam a chatre és gond nélkül beengedettKép a bajok ott vannak, hogy innentől nem értem a használatot, de már kapisgálom (ezt így kel írni?)
Képzeld, ma rádöbbentem, hogy fordítanom kell olaszból, és egy feladatsort is össze kell állítanom, és a jövő héten még szigorlatom is lesz olasz töriből! ÁÁÁÁÁ Ez iszonyú, hát hogy csinálom én ezt hormonaggyal?! Az tartja bennem a lelket, hogy te meg szakdolit írsz, az még iszonyúbb, de hős leszelKép én meg félhős Kép gondoltam megosztom veled, hátha így nem érzed magad egyedülKép
Tényleg nem pörögtük túl a mai napot, megyek, próbálkozom a chattel Kép

Puszi!!!
Aura 34+4
aura

A chat kihalt, Orbis mintha ott lenne, de mégsem Kép

Képzeljétek, ma megbeszéltema gólyanénimmel az első ctg időpontot Kép A 37. betöltött hét előtt egy nappal pont Kép dejóóó!!!!
Bagzer!
Akkor már lehet, hogy titeket is látogatlak majd Kép

Írtam egy hosszút, de inkább kitöröltem, megint labdáznak velem a hormonok, nem akarom!!!!
Át szeretném pakolni Erika ruháit, a saját szekrényébe, de ahányszor megközelítem a mostani lelőhelyet, hirtelen "más dolgom lesz" és alig bírom elfolytani asírást, és nem akarom ezt, nem jó!!! Kép

Aura
aura

Azért is átpakolom, és még örülni is fogok, ez kész téboly!!!

Előbb felbátorítom magam egy kis lekváros derelyével, nyammm!

Hu, elkezdtem én is a málnalevélteát, hát..."nagyon finom" nem is finom Kép de elviselhető, éltet a hir, hogy ettől szuperszülésem lesz Kép
aura

Katy, en irtam neked emilt meg tegnap chat ügyben!

Aura köszi az infot malnalevel ügyben,en a masfel lityit bezuditottam nagyon gyorsan. Most mar tudom miért volt hasmenésem. Kép de csak picit. Kép

Babus, tünetmentes: nem szur, nem faj stb. semmi különös. Na akkor nekem is majd csak egy héten egyszer kell menni. ez jo.

Meg jövök kesöbb.
Eszter2004
eszter2004

Aura, miert sirsz? Jo vagy rossz érzés önt el? ne ijeszgess.
eszter2004

Eszter!
Hát rossz, inkább. De nem akarlak ijesztgetni. Csak egy hete a volt kedvessel álmodom, de nem akarom, és most írt sms-t és rámtört a nosztalgia, és és és most síel, de két éve még együtt mentünk, gondolom most sincs egyedül, én meg akkora szerencsétlennek érzem magam, hogy miért kell ezen kiborulni, amikor ez már egy lezárt dolog...
Tiszta hülye vagyok. Igyekszem nem is foglalkozni ezzel, de az átok hormonok...

Aura
aura

Aura: teljesen megértelek, hidd el mindenki kiborulna a helyedben ilyenkor. Nagyon nehéz tanácsot adni, de talán az segítene, ha megpróbálnál kimozdulni és másra koncentrálni, ami eltereli erről a figyelmed. Tudom, könnyű tanácsot adni, de nehéz megvalósítani.

Írogass nekünk inkább addig is. És különben is , neked lesz a világon a legszebb Erikád már nem is olyan soká és remélhetőleg együtt fogjuk majd tologatni Őket valamelyik parkban. Tuti bele fog zúgni az én Marcim...

zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok!
Aura, tegnap, mintha megígérted volna, vagyis tegnapelőtt, hogy majd jól kipanaszkodod nekünk magad. Attól még, hogy lezárt dolog valami, piszkálhatja az ember csőrét. SZerintem. Ha nagyon privátnak gondolod, ott a levlista is... Szerintem ezek a feszültségek jobb, ha kijönnek...
Én se vagyok a topon, azért is nem írtam, inkább újraolvastam a 100 év magányt, hát még mindig nagyon jó! Kép

Málnalevél ügyben szerintem se finom nagyon, én bodzaszörppel ízesítem, így viszont hiperszuper Kép És én gond nélkül kezdtem a literrel (2 ek az 1 literben) és kutya bajom nem lett. Úgy tűnik a kripliségem az emésztésemre még nem terjed ki Kép

Na, közben mennem kellett nézni, meg fényképezni, hátha eldobják a szekrényt, amit éppen felszereltek, de csak a mosogató csapját nyitották meg Kép eZZEL elment egy kis idő, és teljesen elfelejtettem, hgoy mit akartam írni.
Nem is erőltetem. Inkább megkérdezem, hogy Bagzer, kérdezzem meg az elvivőembert, hogy érdekli-e a mosógéped? Elérhetetlen egyébként. hol ittvan, hol ott.

No, pussz mindenkinek, és szép estét. Talán jövök még.
Kikocska
36+4

kikocska

Ja, az utazóággyal kapcsolatban, amit Aura ajánlott, vagyis inkább azzal, hogy járókának használni, a következő a történetem: Majdnem egy éves koráig nem állt fel a gyerek. Aztán valahol vendégségben voltak, és beletették egy rácsos járókába, és azonnal felállt, mert tudott miben kapaszkodni. A kis fogódzók nem pont ott vannak, ahol a kölöknek kellenek éppen... Azonkívül a szemnek is rosszat tesz, ha hálón néz át rendszeresen és egész nap a csemete... SZóval én a hallottak alapján nem fogom járókának használni, bár anyukámék vettek egyet, hogy majd ha visszük ide-oda, abban fog aludni az unoka. Ez így is lesz, de állandó használatra inkább nem. még ez eszembe jutott, na

kikocska

Bagzer, köszönjük a rendelős infót!

Aura, szerintem hagyd, hogy fájjon, teljesen normális. És adj időt magadnak, nem lehetsz szupernő mindig. És a konnyeken keresztül néha nagyobbak a szépségekKép Sírd ki magad, meglásd, hogy utána jobb lesz!
És fogj kakikat! Egyébként Kikocs küldte, de nem baj, bevállalom!

És még Eszternek akartam írni, hogy úgy fog járni, mint az egyik volt szobatársam, aki a 26. héttől majdnem koraszült, meg kinyílt, meg minden, és a 40. héten császározták, mert nem tágult, meg elmúlt minden bajaKép

Kikocs, alakul a konyhaKép!!!! Azért ez jó, nem? Ennek a történelmi pillanatnak látom, szép dokumentációja is lesz képekbenKép

Puszi,
Noémi
vghnoémi

Írkálnék, de anyukám eltelefonálta a rátok szánt időt és Hana meg fölébredt és most csócsál engem, ahelyett, hogy enne rendesen.

Azért azt leírom, hogy hálából, amiért annyira dícsértétek szülés utáni formám, raktam fel két képet magamról a yahoora. Tessék kérem szépen bizalmasan kezelni! Kép

KépKép
savitri

Sziasztok!

Háááát Aura messze vagyok a hőstől!Lacinak pont reggel ecseteltem, hogy menynire nem megy ez a dolgozatírás, és hogy miért is elképzelhető, hogy kéőbbre teszem a vizsgát, ha nem fejezem be!Szóval lehet, hogy nagyobb hős leszel a végére!Ráadásul nagyokat röhögtünk magamon,mert már lapból olyan hülyeségeket beszélek,hogy az csak na!Szóval verbális téren a nulla alatti szintet sikerült elérnem!Ez van!
Neked meg ne legyen rossz kedved!Mert mint már említettem volt, egy csomó pasi közül válogathatsz majd,aki talán pótpapának is szuperebb lesz!Hidd el nekem!Én már csak tudom!Jó emberismerő vagyok!!!Addig kapsz egy cicát virággal!
Kép

Meg Kikocsnak és a többi nyomiklubbosnak is küldöm!Kép

Amúgy a hálós hordozóágyról én is hasonlóakat hallottam, mint Kikocs, szóval nem tudom!A járókát Laci nagyon akarata, de abban meg nem hiszem,hogy sokáig benne tartanám,mert annyira terszik, hogy Krisztáéknál Andris az egész lakásban jöhet-mehet és nem egy négyzetméterre van beszűkítve!Lehet,hogy veszünk a végére egy olcsó kiágyat lentre is!Még nem tudom!

Eszter!Szerintem azt az emilt Aurának küldted nem?!Mert én nem kaptam!De ahogy leírjátok nálunk egyik böngésző sem támogatja a chat-et(Opera,Explorer)!Az meg nem jó!!!

Megyek tömni a buksit, meg a gyereket!

Katy
37+5Kép
Katy

Lili!

Jól van,mi így nem láttunk,meg nem ismertünk és ahhoz képest mondjuk, ahogy megismertünk!Ettől még nem biztos, hogy soha nem fogsz újra így kinézni, sőőőőt!!!

Puszi:Katy
Katy

Ezt meg a Kriszta küldte nekem ma, gondoltam megosztom Veletek!!!

"Ti szoktátok látni a három dimenziós képeket? Nem mindegyiket? Viszon itt van egy, ami végre m?ködik!
Ha sokáig a kép közepére fókuszálsz, egy zsiráfot kell majd felismerned."
Kép
Katy

Sziasztok!

Ma is voltam ctg-n és minden okés! Vannak görbéim, de a múlthetihez képest ma szinte semmi.
Jövőhét kedden megyek legközelebb, jó messze van de akkor már lesz uh is, amit nagyon várok!
Ma egyedül voltam a ctg-s szobába és sokkal jobban élveztem az egészet!

A legnagyobb örömöm,hogy kaptam málnalevélteát végre, így én is megkezdem holnap!
Tena bugyit is kaptam és nem tudtam,hogy ez ilyen csini franciabugyis.Kép

Aura!
Eljön a te időd is,hidd el! Nagyon csinos vagy és az élet kárpótol majd téged is!

Ilona(36+1)
Vendég

Sziasztok Lányok!Tegnap egy kicsit elfáradtam vasalás közben!Ennyi ruha a világon sincs ami nálunk.Most csend van és nyugalom,söt nyomi napom sem volt ma.Aura ha úgy érzed sírd ki magad
biztos jobb lesz.Én is ezt teszem ha valami bánt.
Szerdán megyek CTG-re,már nagyon várom.Békásmegyeren a csarnokba kapható málnalevél tea dögivel.Szépek a babák,olyan jó nézni öket,egy kicsit írigy is vagyok,de remélem
nekem is hamarosan meglesz.Azt hallottam,hogy a 3.már simán jön.
Puszi mindenkinek!
Rózsika
rózsika

Katy!

Hülyére röhögtem magam a zsiráfon!! (Most jöttem rá, hogy ez nem is annyira bók, amennyire szerettem volna, mert mostanában alapban hülye vagyok. Na, jó, hormonagyú. vagy ágyú..)

Kikocska!

Köszi a mailt, megkaptam, küldtem (remélem) arra a másik helyre levelet, aztán majd meglátjuk. Tök értetlenül állok az egész újdonság előtt, úgyhogy majd fogok képzést kérni.

Aura!

Lehet, hogy tőled kérem a képzést, mert már olyan klasszul gifelsz, meg chat-elsz (jézusom, hogy kell ezt írni???). Tök ügyi vagy!!
És nyugodtan sírj, szerintem is, meg borulj ki, mert az ember lányának ez is jár, mégha nem is a jó élmények közé tartozik. Addig kell gyászolni egy veszteséget, amíg van érte könny, és egyszer csak elfogy. És szerintem zsezsegőklubban is lehet (picit) sírdogálni. Különben sem könnyű neked egyedül. Másnak sem, még párosan sem. Na. Most jól megaszontam!

Ma voltam dokinál, minden OK. De febr. 19-20-ra vagyok kiírva, őurasága pedig úgy 13-20-ig terjedő időszakban megy valamikor síelni. Egészen elszontyolodtam, mert bízom benne, már jó lenne, ha ő kísérne végig. Hát majd megbeszélem picurral.

Na, most megyek, mert megjött a "zuram" és vele is szeretnék pár szót váltani.

puszi, Ttika
ttika

Inkább most megyek, még megmutattam a legközelebbi babás képeket a páromnak és teljesen elámult mindegyiken. Tessék bóknak venni nyugodtan!
ttika

Ilona
Én is kedden megyek a következő CTG-re, és nekem is csak akkor lesz UHKép

Babus

Kép
babus2005

Köszönöm szépen mindenkinek külön a vígaszokat!
Már majdnem nekiálltam bőgni, de pont ott volt a chat-en Orbis aztán Eszter és Kikocs, és akkor jól lefoglalódtam, meg megvígasztalódtam, és már jó nagyon Kép

Katy!
Ebben az állapotban még a szándék is hősségnek számít!!!
Én se biztos, hogy szigorlatozok, lehet, hogy eltolom, még anyagom se nagyon van...
De a fordítást azt mindenképp muszáj!!!!

Megyek mostmár enni, meg pakolni, meg aludni, és nem fogok álmodni, nemésnem!!!

Óriási hálapuszik nektek!!!
Aura34+4
aura

Babus!
És én is holnap kezdem a málnalevélteát!Kép
De ha még egy napon is szülünk akkor nem tudom mit csinálok!Kép

Rózsika!
A Békásmegyeri piac itt van tőlünk egy köpésre!Ha én ezt tudom...akkor nem kajtatok meg mozgosítok mindenkit körülöttem málnalevélteáért!Kép
Vendég

No sziasztok nyomiklubb!
Én ugye ott lehetek törzstag??? Mondjuk én leginkább fizikai értelemben. Ma egész éjszaka úgy 3-4 órát tudtam aludni, aztán hányingerem lett, később hasmenésem, a torkom meg tegnap óta fáj. Aztán dél körül visszaaludtam 2 órára, attól picit jobb lett, de este óta meg keményedek. De ez most valahogy nagyon vacak érzés, meg se tudok mozdulni közbe. Pl ha fekve ér a dolog, nem tudok felkelni Kép
Holnap el kéne mennem 1000 helyre, aminek nagyon örülök!! Kép

Savitri!
Te hol intézted a tgyás-t? És milyen papírt kellett kitölteni? Mert én utánanéztem, de minél több helyen megnézem, annál kevésbé tudom! Hol azt írják, hogy a munkáltatónak kell ezeket elküldeniük, hol nekem. És egyszer azt hogy az Államkincstárnál kell igényelni, egyszer meg hogy az OEP-nél!
Amúgy a mózesos sorozat tényleg irtó édes!!! És úgy bírom, hogy mindig olyan jó címeket meg találó képaláírásokat kapunk hozzá Kép
Nekünk a babakocsihoz van ilyen nagy mózeskosár, ami leszerelhető, én is abba akarom hurcolni lakáson belül!

A többieknek is köszi az ösztönző fotókat Kép Áronnak is mindig megmutogatom őket, és nagyon lelkesen fogadja őket, ami nála óriási haladás!!

Aura!
Akkor majd még dumáljunk, chat-en vagy akár telefonon is!
És ne szomorkodj!! Kép

Katy, az a zsiráf állati!!! KépKép

Na megyek, bár nem tudom mit fogok csinálni, mert álmos nem vagyok! De amint látom éjszakai műszak nincs, úgyhogy chat-ben nem is reménykedem!
Pussz:
Orbis (38, pont ma!!! ami éjjenéjjenhurrá)
orbis

Sziasztok!

Bocsi,hogy csak úgy betolakodok ide,de már elég régóta olvaslak titeket,de még eddig nem mertem írni,ugyanis nem "idevaló" vagyok.Kép (Nekem már 10 hónapja megszületett a kisfiam.)
Szóval amiért mégis írok az,az,hogy szeretnék segíteni egy kicsit a szülés elött álló kismamiknak. Egy másik topikban akadtam erre,Myra írta:

- Caulophyllum D12 36. héttől másnaponta 1x5 (gyorsabb, könnyebb méhszájtágulás)
- Arnica Montana CH15 Szülés indulásakor 1x5, tolófájás indulásakor 1x5, szülés után 1x5, és további 5 napig 1x5. Nálam a gyors szülés miatt a további 5 nap maradt csak (Vérzés, fájdalomcsillapításra)
- Hypericum Perforatum CH15 Szülés után két hétig napi 1x5. Na ezt én szintén csak 5 napig szedtem, mert már nem volt semmi bajom, a varratszedésnél is csodálkoztak mennyire visszament a méhem. (Izomlazításra, gyors méhvisszahúzódásra, idegszövet regenerálására.
- Urtica Urens D6 3-4 napig 2x5 (tejserkentésre)
- Alfalfa D6 20 perccel szoptatás előtt, mert azonnal hat (tejserkentésre)

Én a következő babánál biztos kipróbálok egy-két dolgot ezekből.

UI: Hopp,lemaradt,hogy ezek homeopátiás szerek.

Még annyit írnék,hogy mindenkinek gyönyörű a babája,és akik még egyben vannak azoknak kívánok gyors és könnyű szülést!!!!

Orsi
orsi21

szassz mindenki!!
no, má megint későn jövök.... látod, Eszter, valami miatt kell hogy későn keljek...Kép

Aura, dráága, ne szomorkodj! bár gondolom ettől úccsem lesz jobb kedved... azé próbálj másra gondolni, meg egyél sok sütit, meg csokit, attól nekem mindig jobb lesz a kedvem, hátha nálad is beválik...hmmm

Kikocs, lécci kérdezd meg az embert, ha tudod. ja, ,és ugye nem fog azé ideköltözni utána, ugyeee?? Kép

Noémi, még azt akartam írni a rendelősdihez, hogy mi mostanában a főzelék falvától klértünk, gyorsak, finomak, sok, és nem drága! pl csomóó fajta főzijük van és mind 350! és nincsen minimum rendelési ár, szóval akár csak egy főzeléket is kérhetsz, és 350et fizetsz, és kész!! ja, és ezek is fent vannak azon a bizonyos címen!

valaki tud homeós gyógyszertárat a bécsi úton kívül???

Savitri, most jól megnézlekKépKép

no, jó éjt, bár gondolom már az van nektek...remélem legalábbis hogy jóóó
bgz
38+1-illetve 2 mert má kedd van

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok,

Méghogy nincs éjszakai műszak!??? Én állandó törzstag vagyok már így hajnalonta, de addigra már mindenki nyugovóra tér...

Ezzel a kézfej-lábfej dagadással Ti hogy álltok ? Egyedül állok ezzel a problémával vagy másnál is előjött ?

Hanitka! Megy a drukk nektek, remélem, most már nem várat túl sokat magára a bébi.

Na pusszancs mindenkinek. Lenyomom a szokásos kakaómat, játszom egy kicsit, aztán megpróbálok aludni. Holnap megyünk szerződést kötni a sejtbankkal.

Köszi Orsi a homeos leírást. Ja, nekünk a szülésznő annyit mondott, hogy aki eddig egyszer sem próbálkozott homeós bogyókkal, az ne a szülés előtt kezdje el a kísérletezést, ha lehet...Szóval, módjával. Bár ő is a homeós bogyók híve..

Zsuzsi
vzsuzsi

megint itt a hajnaliban.
Nem sír, nem fáj, csak nem alszik. És persze nem marad nyugton fekve. Most ép elaludt a kendőben de még korainak tartom letenni, előbb elolvasom miket írkáltatok. Este úgy se maradt időm.

tgyás: http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/gyertam/tgyas

Én az apámhoz voltam bejelentve, ami kis cég és nem kifizető hely, ezért mindent nekem kellett intézni az OEP-ben, ahol formanyomtatványt adnak mindehhez, amihez mellékelni kell a gyerek születési anyakönyvi kivonatát meg egy kórházi igazolást (ami nem a zárójelentés) a szülésről, ezenkívül egy nyilatkozatot, hogy nem volt más munkahelyed mint amiket leírtál a lapra. Ez utóbbit valami kiskönyvvel is lehet helyettesíteni, de olyan nekem nem volt.
A lényeg, hogy nem muszáj, hogy te intézd és szerintem bízd is valami rokonra mert kiborító és nem kismama barát a sorban állás.
A fenti linkről letölthető a formanyomtatvány.
Ha mégis bemennétek nyomtatványért (az ajtóban a biztonsági őr ad, sorban állás nélkül) akkor már kérjetek információt is, igaz ehhez sorban kell állni. Mindenképp jelezzétek, hogy csak érdeklődtök és nem intéztek, mert az érdeklődő sor sokkal rövidebb.

Katy, kösz a bíztatást. Igazából nem panaszként raktam fel a képeket, hanem jutalomból nektek amiért annyira dícsértetek. Kép

Zsuzsi, üdv ha még itt vagy

megyek megpróbálok aludni még valamit a hat órás szopi előtt.

Kép

KépKép
savitri

Jó reggelt!
Már fenn vagyok 5 óta!!! Pedig későn feküdtem, de egyszerűen nem bírtam tovább aludni. Pedi gkitartóan próbálkoztam (eddig). Legalább most már tuti, hogy csak a hormonok jojóznak velem, a tegnapi is ennek lehetett az eredménye.

Jó hír 1: Nem álmodtam sokkoló nosztalgikus
baromságokat a volt drágávalKép
Jó hír 2: A terápiás chatelés annyira bevált,
hogy tegnap este jókedvűen
átpakoltam Erabera ruháit a saját
szekrényébe! Szuper Kép

Savitri!
A képről egészen úgy tűnik, a lányod tökéletesen tudja, hogyan kell Anyát az ujja köré csavargatni Kép Nincs kedved meghammolni azt a kis pöttöm nózit, amikor így néz rád?! Eszméletlenül zabálni való!!! Kép

Aura a kannibál Kép
aura

Sziasztok!

Lili, ezt a képet nem lehet nem kommentálniKép Mindenképp tedd bele az albumba is! (akár bármely baba-mama újságnak is elküldheted!!!!!) Csatlakozom Aurához! Meg kell zabálni ezt a picilányt! Édesek vagytok!!

Pussz

Kriszta
móki

Savitri, megnéztem a yahoo-s képet. Pontosan igy fogunk mindannyian kinézni. Ott oldalt az ember dereka meg a combok. De csak lemennek nem? Irto csini voltál ám, tuti olyan leszel ujra, de hát ember lány ne legyen türelmetlen. Kép Majd hullahopp-karikázunk! Kép

Az egymásra nézős kép hihetetlen milyen csodálatos!!!!!!

Katy, akkor küldöm neked ujra, mert én neked is küldtem nemcsak Aurának.

Utazó ágy: mi is vettünk,mert majd megyünk vidékre sokszor, és akkor abban fog aludni szerintem kb. 2 éves koráig jó neki. Mi erre fogjuk használni.

Jároka: mi kaptunk egyet kölcsönbe. Ezt is szerintem vidéken fogjuk használni, ha egyáltalán fogja szeretni a gyerek. Sok anyuka mondja hogy a gyereke utálta a járokát. Arra viszont tök jo hogy egy 3 percre egyedül hagyhasd. Kép

Katy, a 3D kép tényleg jó volt. Kép

Rózsika, nekünk az előadáson aszondták, hogy a 3. gyerek szülés szempontjábol már ugyanolyan mint a 2. Remélem az jó volt. Kép

Orbis, ha TB kifizetőhely a munkahely akkor ők küldik a nyomtatványokat, ha nem akkor neked kell utána járni, és bevinni hozzájuk hogy a munkáltatói részt töltsék ki.

Orsi, köszönjünk a homeos infokat. Nekem Arnica MOntana C30 volt a listámon. ....

Zsuzsi, nekem csak a lábfejem duzzad be, meg talán az egész lában, de nem olyan amorf modon mint a lábfej. A kezem az még elmegy. De ha lefekszem és felpolcolom, attol elöbb-utobb helyreáll. Vizhajtot nem szedek.

Na remélem nem hagytam ki semmit, most megyek a dógomra. Kép

Puszi,
Eszter2004
38+0 (huha!!!)
eszter2004

Ttika, a pocak-subscribe@yahoogroups.com-ra írtál? Csak mert még nem vagy tag, és nem kaptam emilt sem, hogy várnál rá, hogy tag legyél... Szóval nem látlak sehol, pedig már kellene...

Aura, jó, hogy jobb neked! Örülök neki nagyon Kép Én csak nyomizok ma is, de tulajdonképpen csak a szép állapotok miatt. Ja, úgyis ígértem nektek egy képet a nappaliról, ami ugye a béke szigete, és az egész napot itt töltöm jóformán.
Kép
Ott fekszem, ahol a takaró van a narancssárga ülőn... Jó nem? De befejeztem a panaszkodást, mert már úgyis mindenki kívülről fújja... Kép

Orbis, remélem már neked is jobb, és tudtál jobban aludni. Olyan rossz, teljesen át tudom érezni ezeket a nemalvós éjszakákat. Nekem már istenes, mert megszoktam annyira ezt a szúrást, mivel szinte folyamatos, és tudom, hogy úgyse múlik el, hogy nem ébredek fel tőle, csak ha nagyon belelép, ami egy-kettő alkalom, de akkor úgyis elmegyek pisilni is, olyan nincs, hogy ne kelljen Kép

Katy, kösz a cicát, és a zsiráf is tökjó Kép

Savitri, kösz a képet, nekem még ez sem ijesztő nagyon egy hónappal a gyerek után. Havonta fényképezd le magad, azt csinálsz majd belőle animációt Kép És egy év múlva meg ott lesztek majd Hanával a tengerparton, és ugyanolyan vékony leszel. Vagyis nem, hanem majdnem. Mert azért az ember, megasszonyosodik egy csemetétől, mégha nagyon vékony is, és ez nem feltétlen rosszat jelent Kép Hana meg még mindig szép Kép Meg az összes babóca. Pl. Levente Kép Olyan picikék... Pedighát azért érzem én idebenn, hogy nem lehet nagy, annak ellenére, hogy milyen magasra felér a lába Kép

Ja, még a babacipeléssel kapcsolatban, hogy a mózeskosár tökjó, amíg alszik. De mondták ismerősök, hogy onnantól fogva, hogy ébren van nappal többet, és nézegetne sokat, lehet, hogy kínzónak tűnik, hogy be van szíjazva a hordozóba, de jobban tud nézegetni, és nem csak a plafont látja, hanem a teret is. De egészpiciknek meg a hordozót nem ajánlják, mert ugye nem vízszintes... Még gondoltam, erről osztok.

Ja, és most kaptam a tippet gyakorló anyuka barátnémtól, a baba cuccait, mellszívót érdemesebb szappannal elmosni, nemdözsis szivaccsal, mert könnyebben lemosható, a mosógatószerből maradhatnak maradványok.

Na, ennyi most. Én itt leszek nagy valószínűséggel, de lehet, olvasok megint inkább...

Kikocs
36+5
(és ha holnap du-ig kibírja odabenn Réka, akkor nem lesz igaza a doktorbácsinak. Márpedig szerintem tuti kibírja. Szerintem nem akar könyha nélküli lakásba jönni Kép)

kikocska

Kikocs!
Le a kalappal, nem semmia nappalitok, nyugodtan panaszkodj, az sem baj, ha már tudjuk, minek tartanád magadban?!

Voltam védőnéninél, harmadszor!!!!
Nagyon aranyos volt, egész megnyugodtam. Csak szülés után jön, meg a doktornéni is, egyszer, amit elintéz ő nekem, és utána csak akkor jön, ha kérem, de hívhatom bármikor! Ez így jó kis kompromisszum. Hallgattuk még Erika szívhangját, és azt mondta szuper, jó erősen ver, meg egy csomó mindent elmondott, hogy megy pomázon az ügyintézés, és tök jó, nem kell a Teve utcába mennem gyes-t stb... intézni, mert lehet Szentendrén is, és intézhet bárki, nem kell nekem rohangálnom, és még kapok valami plussz támogatást, mert egyedül nevelem a bébit. Szóval csupa jó hír. Asszem most már szülhetekKép

Pussz, Aura
aura

sziasztokKép
olyan sokat írtatok,hogy még mindig nem értem a végére,pedig vagy másfél órája olvasom.....

TtikaKép
nem csaltam, valóban ilyen volt 7 óra elteltévelKép és napról napra szebbKép Kép

Aura drágaKép
megnéztem a képeidet,...azt kell,hogy mondjam,ritka szép és csinos kismami vagyKép
ne legyél letörve "apa" miatt, egyszer fordulni fog a helyzet hidd el.....

lányok...... valaki segítsen.....
Bálint nagyon drága baba, de szinte nem alszik csak 20 perceket, aztán elkezd sírni és cici kell azonnal. Lehet az a baj, hogy elalszik a cicin??? így semmire nincs időm, mert szopizik szinte állandóan...mit kéne csinálni??

Mindezt leszámítva azért a legboldogabb anyucinak érzem magamKép
pusszi
edwig és Bálint aki most is anyucin csüngKép
Vendég

Aura!Milyen kicsi a világ,én is Pomázon lakom.Holnap megyek a védönöhöz,sajnos két hetente kell hozzá járnom,de majd csak CTG után.
Ki lesz a gyerek orvosod?Na megyek valamit fözni,de utána jövök.
Puszi!
Rózsika
rózsika

Rózsika!
Valamilyen Etelka, azt mondta védőnénim, hogy őt ajálja, de ha nem leszek vele megelégedve, válthatok. Én megpróbálom, aztán meglátjuk.
Hm. Ezek szerint nem ugyanaz a védőnőnk, minek kell neked két hetente járnod? Valami speciális dolog miatt?

Edwig!
Bálint egyszerre mennyi időt van cicin? Az lehet, hogy bealszik, és nem eszik eleget, aztán ébred, mert éhes.
Szerintem próbálj meg minden részletet leírni, de érdemi tanácsot biztos könnyebben ad neked Noémi és Savitri.
Az is lehet, hogy nem szopizik elég hatékonyan, és elfárad, ezért alszik el, de éhes marad.
Van valamilyen szopis könyved?
A Picik és kicsikben szuperül le van írva több szopis technika is!

Örülök, hogy egyébként boldog vagy! Tegyél fel képet a jóképű fiadról, hadd csodáljuk őt is!!!

Puszillak titeket! Aura
aura

Szia Edwig!!! Van mérleged? Eleget szopik? Nem lehet hogy azért akar mindig mert egyszerre nem kap eleget? MÁs ötletem igy tapasztalat nélkül egyelöre nincs. Kép

Kikocs tetszett a nappalitok, olyan meghitt. Kép
eszter2004

AuraKép
általában fél órát van cicin, bár ő állandóan ott lenne, csak hamar bealszik.
készülnek e képekKép
Vendég

Eszter
Ma vesznek anyuék mérleget, mert így nem tudom eldönteni... a kórházban 90 eket szopizott, hát ma kiderül.... Kép
edwig
Vendég

lehet kölcsönözni is bababoltokban, pl a minimanoban is. Fogalmam sincs hogy a 90 az mennyi. Kép
eszter2004

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?