Ttika, a
pocak-subscribe@yahoogroups.com-ra írtál? Csak mert még nem vagy tag, és nem kaptam emilt sem, hogy várnál rá, hogy tag legyél... Szóval nem látlak sehol, pedig már kellene...
Aura, jó, hogy jobb neked! Örülök neki nagyon
Én csak nyomizok ma is, de tulajdonképpen csak a szép állapotok miatt. Ja, úgyis ígértem nektek egy képet a nappaliról, ami ugye a béke szigete, és az egész napot itt töltöm jóformán.
Ott fekszem, ahol a takaró van a narancssárga ülőn... Jó nem? De befejeztem a panaszkodást, mert már úgyis mindenki kívülről fújja...
Orbis, remélem már neked is jobb, és tudtál jobban aludni. Olyan rossz, teljesen át tudom érezni ezeket a nemalvós éjszakákat. Nekem már istenes, mert megszoktam annyira ezt a szúrást, mivel szinte folyamatos, és tudom, hogy úgyse múlik el, hogy nem ébredek fel tőle, csak ha nagyon belelép, ami egy-kettő alkalom, de akkor úgyis elmegyek pisilni is, olyan nincs, hogy ne kelljen
Katy, kösz a cicát, és a zsiráf is tökjó
Savitri, kösz a képet, nekem még ez sem ijesztő nagyon egy hónappal a gyerek után. Havonta fényképezd le magad, azt csinálsz majd belőle animációt
És egy év múlva meg ott lesztek majd Hanával a tengerparton, és ugyanolyan vékony leszel. Vagyis nem, hanem majdnem. Mert azért az ember, megasszonyosodik egy csemetétől, mégha nagyon vékony is, és ez nem feltétlen rosszat jelent
Hana meg még mindig szép
Meg az összes babóca. Pl. Levente
Olyan picikék... Pedighát azért érzem én idebenn, hogy nem lehet nagy, annak ellenére, hogy milyen magasra felér a lába
Ja, még a babacipeléssel kapcsolatban, hogy a mózeskosár tökjó, amíg alszik. De mondták ismerősök, hogy onnantól fogva, hogy ébren van nappal többet, és nézegetne sokat, lehet, hogy kínzónak tűnik, hogy be van szíjazva a hordozóba, de jobban tud nézegetni, és nem csak a plafont látja, hanem a teret is. De egészpiciknek meg a hordozót nem ajánlják, mert ugye nem vízszintes... Még gondoltam, erről osztok.
Ja, és most kaptam a tippet gyakorló anyuka barátnémtól, a baba cuccait, mellszívót érdemesebb szappannal elmosni, nemdözsis szivaccsal, mert könnyebben lemosható, a mosógatószerből maradhatnak maradványok.
Na, ennyi most. Én itt leszek nagy valószínűséggel, de lehet, olvasok megint inkább...
Kikocs
36+5
(és ha holnap du-ig kibírja odabenn Réka, akkor nem lesz igaza a doktorbácsinak. Márpedig szerintem tuti kibírja. Szerintem nem akar könyha nélküli lakásba jönni
)