Új privát üzeneted érkezett!

A mai kép Hanáról, a tegnapi fürdés közben. kicsit bemozdulós, mert utálom a vakut.
Kép

KépKép
savitri

A többi képet az albumba raktam (megint).

Hanitka, megnéztelek, tök jól nézel ki!

KépKép
savitri

Akkor ezek szerint Savitri elmélete alapján én sose szülök meg, hanem igy maradok, boldogságban a nagy pocakommal. Kép

Savitri, nekünk is ilyen ikeas kadunk van, remélem a baba is ilyen szép lesz benne mint neked. Kép

Na megyek, majd jövök.
Aura, irtam neked mailt a yahoo rejtelmeiröl. Kép
Eszter2004
eszter2004

Jó reggelt!

Mindenkinek nagyon köszi!Most reménykedek, mert tök jól keltem, meg jó volt elolvasni Benneteket!Kép

Ttika!Ne má, hogy úgy gondold, hogy jól elfelejtettünk!
Kép
Ez nem szép dolog, ilyet feltételzniKép!A jóslófájások természetesek már ilyenkor ne aggódjál!

Eszter!Te meg nagyon örüljél, hogy semmi gondod nincs így a végén és használd ki minden percét!!!Kép

Noémi, Lili!Annyira jól esik,hogy baba mellett is támogattok meg, hogy van rá energiátok!
És ma is süt a nap, úgyhogy lehet bóklászni a pindurokkal!(Persze, ha a vendégsereg hamar feladjaKép)

Szedem össze magam a vendégségre!Jók legyetek!
Mindenkinek depimentes gyönyörű napot!!!Kép

Katy és Dávid
37+4Kép
Katy

Sziasztok, én egy tavaszi babás kakukktojás vagyok, egyszer már jártam itt.
Király olvasni benneteket, ahogy tartjátok egymásban a lelket! Annyi ugyanolyan bajom van már, mint nektek (súlyos gyarapodás, változékony hangulat sírás és eufória közt váltakozva, elbizonytalanodás Apuci nélkül, százmillió eléintézni való, hozzá nulla energia és idő stb.), pedig nekem még nyolc hetem van!!! Igaz, az orvos és az uh szerint egy hónappal idősebbnek látszik a kicsi lányom, olyan bazi nagy baba, úgyhogy kényelmetlenség szempontjából én is nyolchónaposnak számítok szerintem. Nem emlékszem rá, hogy a hét, ill. tíz évvel ezelőtti terhességeim alatt ilyen nyüglődős lettem volna! (No persze, akkor pont ennyivel fiatalabb is voltam, és egy-két gyerekkel kevesebbem volt...)
Mindenesetre jó tudni, hogy nem én állok az idegösszeomlás szélén, vagy nem csak én, vagy nem is idegbajos vagyok, csak NAGYON várandós. Szóval köszi az egymást bíztató sorokat, nekem is ad lekierőt!
Sziasztok és boldog szülést mindenkinek!
Kr.
krtek

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Ja, hó az nincs. Kép Szeretném bizonyítani, hogy nem szeretnék eltűnni, eddig sem én akartam. A fránya technika, amit úúúúúúúútálok, de ezt azt hiszem még tudjátok.

Savitri!
Igen, köszi, hogy továbbítottad a levelet, pont így képzeltem. KÉptelen voltam a lemaradásomat behozni, erre kb. egy hét is kellene (kb. 3 hét lehet, még regénynek is hosszú, úgy a Háború és Béke nyomába érne gondolom). Szóval, gőzöm nincs, hogy kivel mi történt.

Igaz, is! Valaki nagyon ráérőset szeretnék megkérni, hogy ezt az elmaradt úgy 3 hetet (karácsony óta) nagy vonalakban írja le nekem. Mármint a fontos történéseket. Ott tartottam, hogy nagyon kellett aggódni Leventéért, de azt látom, hogy már O.K. minden, otthon vannak. Meg Edwig is állandóan szülni akart, de nem sikerült neki. Ennyi is kiderült eddig, ja, hogy már van gyönyörű kisfia, akiről a párommal közösen eldöntöttük, hogy Edwig igenis csalni akart, ami nem szép tőle, mert 7 órásan képtelenség ilyen szépséges és kisimult pofival élni. De senki többről nem tudok, légyszi írjatok rövid összefoglalót!!!!!!!!!!! Köszi előre is.

ÉN most egyedül vagyok, szinte szokásosan, mert a párom december óta minden hétvégén valamelyik tesójának segít építkezni. EGyikük már befejezte, ez bíztató, de a másikuknál most kezd belelendülni a helyzet. Jó, tegnap itthon volt, pakolásztunk meg takarítottunk meg boltban voltunk.
Kezem-lábam látványa állandósultan elefántos, amitől néha röhögnöm kell, néha meg bénáznom. Ja, képzeljétek, két egymást követő napon a kádban guggolásból jól a fenekemre csücsültem.. Ugyanis guggolva szoktam szappanozni, de elveszítettem amúgy sem túl stabil egyensúlyomat és nagyot toccsantam a kád alján. Mondjuk a tegnapi (mai inkább) rossz is volt, mert belenyilallt a pocakomba valami, azt gondolom, hogy megijedtem. De azóta picur már mozgott, úgyhogy biztos semmi baj nincs.

Eszter2004!

Én is jól alszom. Nem hiszem, hogy a többiek ezért megköveznének minket. Olyat is hallottam, nem is egy anyukától, hogy a 3-dik terhességét alig bírta ki, annyi baja, nyűge volt, holott az előző kettőt szinte észre sem vette. Nos, ebből az a tanulság, hogy vagy meg kell állni a másodiknál, vagy akkor rögtön ikrekkel kihagyni a harmadikat...Kép

Most lassan mennem kell, mert most van egy kis időm magamat rendezgetni, ami nem árt, ugyebár..
puszi mindenkinek, örülök, hogy visszajöhettem, Ttika 35+1
ttika

Eszter!
Megkaptam a mail-t, már válaszoltam is rá, meg próbálkozom a chattel is, de úgy látom épp senki sincs ott. Majd este, mostmár csak azért se adom fel!

Lehet, hogy nem kell neked az a magnézium Kép Én pl az égvilágon semmit se szedek, és tök jól vagyok, se keményedés, se szédülés, se görcs. Az össz bajom, a baba növekedéséből jön (derékfájás pl) meg a hormonkavarásból, azokon viszont nem segít, csak a szülés Kép

Orbis, Kikocs, Savitri!
Köszönöm a megértést, és az arra irányuló mindenfajta szándékot Kép Most, hogy így lehet, megnyugodtam, és már nem is kell, de ha legközelebb rámjön, élek a lehetősséggel Kép

Savitri!
Hana annyira gyönyörű, hogy el se hiszem! Anyunak mutattam a képeit, oda-vissza volt ő is, és azerinte tiszta Anyja Kép
Nem gondoltam, hogy szopi alatt fogyókúra, csak, hogy a szülés már maga látványos súlycsökkenés, és célokat már ki lehet tűzni, akkor már reálisabb közelségbe kerül az elérésük.

Ttika!
Eszméletlen miket bírokvidulni rajtad, eddig is hiányoztál, de most, hogy újra írsz, rájöttem, hogy nagyon. Ez meg mitől van, de tényleg, mindig olyan jókedvem lesz, hogy olvaslak!

Akartam még egy csomó mindent írni, de most eltűzök öltözködni, mert megyünk kirándulni!!!!
Juhúúú!

Ma eszméletlen vihánc kedvem van, biztos a napsütés is közrejátszik, de kiugrom a bőrömből a boldogságtól Kép

Napsugaras gyönyörűséges, boldogságos NAPOT nektek. Kép

Aura, újra zsezsegő üzemmódban, juppí!
34+3
aura

Sziasztok Lányok!Újra itt vagyok.Ezsméletlenül jól aludtam.3óra felé keltem fel egyszer,de utána egyböl vissza is szunyáltam.A lelkem tök rendben van.Jó volt kibeszélni magam veletek.A nap is süt!!!!Nemsokára neki látok vasalni,azt utálok a legjobban.Ha elfáradok újra jövök.Mindenkinek további szép napot!KépKép
Rózsika
rózsika

Szépjónapot mindenki!

Ma már én se vagyok annyira nyomi, mint tegnap, persze ez még változhat Kép De Orbis, tökigazad van, de szerintem ezt én is éreztem tegnap, hogy igazándiból keresem azokat a dolgokat most már, ami miatt sajnálhatom magam, szóval félig üres az a pohár Kép És jól kipanaszkodom magam nektek, és akkor attól jobb lesz, és már nem ásom magam az önsajnálatba. De ha akarátok, lefényképezem a nappalit, hogy hogy élünk most, és így lesz ez a jövő héten is... Ez tipikusan az, mikor az ember kupit csinál ahhoz, hogy rendet tudjon rakni. És ma jól kitaláltam, hogy ha szülök, akkor kimindenkit fogok idecsődíteni, hogy takarítsanak ki. 5 emberke, plusz a Gergő. Szerintem 47 m2-el végeznek 2 óra alatt, úgy, hogy egy porszem se marad :D Ettől megnyugodtam. Mindig mondom, hogy nekem tervek kellenek ahhoz, hogy a lelkem rendbejöjjön, mikor probléma van. Kép

Jaj, olyan jól végigolvastam, ami tegnap este óta született, mint egy regényt, és most nem emlékszem a cselekményre, csak a hangulatára... Na, végignézem mégegyszer...

Noémi, nem tapasztalat, de sok helyen olvastam én is, hogy a játszmákat olyan 5-6 hnapos koruk körül kezdik, addig nem lehet elkényeztetni őket, viszont ilyenkor tanulják meg azt, hogy a szülő az, akiben minden körülmények között számíthatnak, és ez még kamaszkorukra, és felnőttkorukra is hatással van. Szóval ha ilyenkor törődik vele az ember, akkor 16 évesen is az anyjához fog fordulni segítségért, ha bajban van, nem a hülye haverokhoz, akik méginkáébb bajba keverik...

Ttika, üdv a nyomiklubban Kép Amit Hanitka tanácsa ellenére állandónak minősítek, és folyamatosan lehet belőle ki-be lépegetni :D Meg írtam neked egy emilt, nem összefoglalóval, hanem egy levlistáról, ami az én szívügyem Kép És nekem kb 3-4 hete, azaz a 33-34. héttől vannak komolyabb jóslófájásaim, és szerintem nem fogok még szülni, szóval még egy ideig biztos te is kihúzod Kép És pusszancs az ölelésért :D És sok sikert a beépített szekrényhez Kép Mi, akiknek sose készül el a semmi, tartsunk össze Kép

orbis? combgörcs elég gázos Kép de minek akarsz mindent magad csinálni? van még két heted... Nem pihizni kellene, és osztani nekünk az észt egéaz nap? Mert nem lesz időd, és elvonási tüneteid lesznek? Kép

Hanitka, mindig elszomorodom, ha írsz, mert úgy szeretném, h a nem, mert akkor már megszültél volna... A levlista honlapjáról válassz egy telefonszámot, és mindenképp írj smst, ha megvan a baba!!! Addigis megy a drukk!

Savitri, nekem írhatsz akármit, akkor se fogsz meggyőzni, szép vagy és csinos. Szeretném, ha ilyen lennék egy hónappal szülés után (magamhoz képest) És tudom, hogy nem a szülés után tűnik el, mert én láttam, hogy hogy néz ki az ember szülés után, majdnem ugyanúgy, mint előtte, csak óriáspoci helyett mondjuk akkora van, mint Aurának a karácsonyi talikor. (Csak azért írom Aurát, mert akkor őt sokat kellett nyugatni) Na. Kép

És Katy, jó, hogy te is jobban vagy!

Ja, és képzeljétek el, hogy csokit eszem! Magamtól, és még eszem, és még! Nemtom, mi ütött belém... Lassan egy táblánál tartok Kép Lehet, hogy kell az endorfinfelszabadítás. Féleg azért, mert megint egyre roszsabb az elejem. Pedig próbálok Rékababa fejével beszélni, hogy költözzön lejjebb, valaki mondta, hogy lenn egy csomó hely van, de nem. Ugye talán egy hete lejjebb mászott, és mostanára lassan kitölti a felszabadult helyet Kép Gergő mondta, hogy majd ha biciklit akar, akkor majd megmondja neki, hogy köllött neki anyja bordáit rugdosni Kép Meg hogy mikor majd kibújik, és rá kell verni a fenekére, hogy felsírjon, majd megkéri a dokit, hogy hadd ő csinálja bosszúból Kép

Na, jó sok észt osztottam már megint, és jó lassan, mert már dél óta itt ülök Kép Szóval biztos van azóta termés

Kikocska, akinek sokkal jobb napja van
36+3

kikocska

Rózsika, ez vicces, hogy csak olvasod a rettenetes szenvedéseinket, és ettől jobban érzed magad Kép Mert te nem is panaszkodtál Kép Vagy ez az, mikor az embernek jó, hogy nincs egyedül a kínjaival? Kép
ja, és Krtek, ez neked is szól Kép

kikocska

Hé bálnaklub!
idesüssetek mit találtam nekünk: http://www.lll.hu/leche/159h.shtml

KépKép
savitri

Savitri!!! jó hogy mondtad hogy agyilag egy rövid útra gondoljunk szülés alatt, ez biztos sokat segít majd! és imádlak hogy febuzdítottál a sütievésre, már egészen bepótolatm azt, amit tegnap megvontam magamtól...hehe és a cikket is végigfutottam, az is tök hasznos, majd még előveszem késöbb is!

Kikocs, asszem tegnap nem is említettelek mint akiknek hálát adok, úgyhogy bepótlom! köszi a kis lelkisegyélyt!!!

Katy, nekded meg a csokisperecet, Aura, neked meg a szörpikét!!!

ma front van? mert olyan migrénnel feküdtem, keltem...még este azt hittem a sírás, meg a fentmaradás, de reggel el kellett keseredjek, mert még most is fáj a fejecském.

és azt álmodtam megszültem, és egy kb egyéves kölköt cipelek magamon ilyen hálós-műanyag-nénis-bevásárlószatyorban, és büszkén hagyom hogy bekukkantsanak a kiváncsiak. aztán meg focizott is, és nagy fekete göndör fürtjei voltak..és marcinak épp akkor újságoltam el telefonon, hogy hááát, megszületett, és fekete a haja....meg ilyesmi okosságok....hmmm

no, megyek, folytatom a tegnap esti programom, és sex és new yorkot nézek, az jó vót!

ja, és ezt képzeljétek, mivel én nem bírtam elvánszorogni marci szüleihez ma ebédre, írtam chat-en azanyjának, hoyg bocs, meg hogy mozdulni se bírok, és egész jót "beszélgettünk" meg megkérdezte hogy megyünk be, meg mikor jön picur az orvos szerint, meg hogy apás szülés lesz-e, meg hogy őket is hívhatjuk, ha menni kell....szóval ez nálunk óóriási fejlődés!!!!!!Kép

bgz
38ma..............hészusz.........

KépKép

KépKép
bagzerka

Ja, NOémi, azt akartam még mondonani, hogy kérdezd meg Pétered, hogy van-e még annyi befolyásunk, hogy kiszedje a kártyaleolvasót a rúterból, hogy élvezhessük Levente képét mi is... Merhogy szeretnénk...

kikocska

Hahóóó!

Csak bejelentkezem a takarítás közepéről!!
Egész jól halad a dolog, tök buszke vagyok magamra! Pedig mindent kipakoltunk meg lepakoltunk, és letöröltük a port aztán egy részét vissza, más részét máshova, egy harmadikat kihajítok, és hever még egy halom a szoba közepén, amit még nem tudok, de az is meglesz Kép
Azt hiszem, a fürdő-wc-kamra meg ilyenek máskorra maradnak, de szerintem már ez is teljesítmény!! És sokkal jobban érzem tőle magam!!
Mondjuk pont most az előbb kezdtem bőgni attól, hogy kértem Áront, kicsit bújjon oda mellém a "szünetben", és ő előbb elolvasott valami levelet Kép Jó hülye vagyok mi? KépKép Szegény olyan kis tanácstalan az ilyenektől... de aztán mindig megnyugtatom, hogy hormonhiszti.
És néha ma is görcsöl a combom, de mindig csak egy pillanatra, mert már tudom, hogy előre kell dőlni olyankor!
Na megyek folytatom a romeltakarítást, pusssz:
Orbis (este fogok ám olvasni meg reagálni is!!!)
orbis

Megjöttünk a kirándulásból!!!
Nagyon szuper volt, és sehol semmi probléma. Én nem tudom ez miért, de ha hegymászásról van szó, olyan leszek, mint egy zerge Kép, de ha a városban kell vánszorogni, akkor minden bajom van, és arra is rájöttem, hogy szoktam keményedni, pont a városi séták közben, mert most egyáltalán semmi bajom nem volt a kirándulástól Kép Na ezt megint jól elmagyaráztam.
Szerencsére most is tart a jókedvem, ehhez biztos hozzájárult a kirándulás utáni sütizés Kép

Bagzerka!
Tök jó ez az anyós-fejlődés, örülök, hogy végre produkál normális dolgokat is Kép
Hmmm, Sex és New York, én is imádom!!!

Megyek és felteszem a talis képeket a yahoora, most már tényleg, tegnap nem tudtam, mert nem volt az egyész házban egy szem elem sem.

Pussz! Aura
aura

Na végre, a régi pörgés!!!De jó, hogy mindenkinek jobb kedve van már!!!

Na a tegnap olyan Hanas éjszaka volt, mondtam is, hogy cseréltek, merthogy Levente reggel szokott így éber lenni, mint Hana. És ma 12-3-ig nyüglődött, valószínűleg a 140g kaja miattKép Péter hazajött és magára kötötte, tök élvezte, én meg aludhattam, És ezek után reggel 8.45-ig aludt, juhéj!!!!
Ma másfél órát sétáltunk legalább, tök jó volt, Levente végig aludtKép

Lili, nekünk is kacsás vízhőmérőnk van, tök hasznos!Meg azt akartam kérdezni, hogy ti melyik Kushiest vettétek? Mert mi is át szeretnénk állni, csak azt gondoljuk, a 4 kg-t lenne érdemes venni,, de Levente még csak 3. Szerinted betéttel jó lenne a 4kg-os?

Köszönöm mindenkinek, most már nem félek az elkényeztetéstőlKép Azért próbálok jó határokat szabni.. Kép

Na már mindent elfelejtettem, most mire reagáljak?Kép A regényekkel is így szoktam járni, tök élvezem, de mire a véégére érek, elfelejtemKép Jó kis magyar szakos, mi?

Esztyx, becsüllek, hogy tudsz tanulni, én olyan lusta vagyok, hogy csak na!
Majd jövök, puszi,
Noémi
vghnoémi

Haló!
Hát...
Feltettem a yahoora a tali általam gyártott képeit, de nem sikerült elforgatnom, pedig minden létező gombot megnyomtam már Kép Kép
Aztán, ismét próbáltam a chat-et, és láttam, hogy Bagzer írta : Sziaaaa, de ennél tovább nem jutottam, és most abban sem vagyok biztos, hogy nekem írta-e.

Hm-hm Bagzer, nekem írtad?!
Azonkívül, miért van az én nevem mellett sárga csillag? Ahhoz az volt írva, hogy moderátor, ami én nem vagyok (Ugyeee?!) de Bagzer nevénél meg mosolygó fejecske volt, ami azt jelzi, hogy on line, ha jól fejtem a kódokat, pedig Bagzerka moderátor...ja és miért volt ott olyan kis behajtani tilos tábla azon a mosalyfejen?!

Mostmár ultralököttnek érzem magam, meg van egy halvány sejtésem, hogy az is vagyok, de nem adom fel, csakazértse!!!
Megyek is és újrapróbálkozom!!!
aura

Sziasztok!

Ttika, szia,
nagyon ismerős, amit írsz!Kép Iminek sincs már munkája (pénzügyi csődKép), de nehogy asziggye má valaki, hogy itthon marad és segít nekem a gyerekekkel! Á, a húgom konyhabútorát szereli már két hete,jövő héten meg költöztetik! Ja, és a lelkemre kötötték, hogy meg ne szüljek jövő szombatig, mert akkor fuccs a költözésnek!! Jó, mi? Nálunk ez az értékrendKép

Hanitka,
külön puszi azért, hogy neked is Imid vanKép
Nekem van kettő isKép

Képzeljétek, most, hogy kezd múlni a köhögésem, kimondottan JÓL VAGYOK!!! Elmúlt a szédülésem (vaskúrát is tartottam, meg szedtem homeoizét), meg nem parázok folyton azon, hogy most mi folyik belőlem köhögéskor (ez ugye háromesélyes, amiből a magzatvíz kevésbé tetszene), meg ugy nincs izomláz a hasam oldalában... hát fenomenális!!!KépKépKép És még a nap is kisütött! És még jól is alszom!

Tudjátok mit? Ha ez így marad, még nem is szeretnék szülni! Előbb úgyis föl kell töltődni egy kicsit! Igaz, babások? Ki a franc akar fájó ízületekkel, szédülve, köhögve szülni?!

Esztyx,
szerintem a második terhességnél már pont az a jó, hogy nem keresed benne a misztériumot. Annak veszed, ami. És örülsz neki. És én speciel sokkal jobban tudtam örülni a második babának, mint az elsőnek, és szerintem ennek még jobban fogok. Ez talán még a misztikusokat is kárpótolja. Na meg egyszerre örülhetsz az új gyereknek, meg a már meglévőknek, meg annak, hogy ők hogy örülnek egymásnak.

Most tutira azt hiszitek, hogy én kezdtem zsezsegni. Pedig csak üldögélek. és nyugizok.Kép És amit írtam, azt akkor is gondolom, mikor rossz kedvem van.

Puszi: Vica
mvica

Ja és még: képzeljétek, két hete nem hízom!!! Pedig én is nagyon csokipárti vagyok! Egész normálisan nézek ki magamhoz képest, még vizes se vagyok. Pedig végül is összejött a 13-14 kg, de az eddigiekhez képest ez szuper! És olvastam ugyan, hogy az utolsó hónapban már nem nagyon illik hízni, max. 1 kilót, de én eddig mindig híztam tovább, mintha mi se történt volna. És ugye a gyerekek kivárták szépen a 40 hetet. Most meg már én is úgy vagyok vele, ahogy Bagzernek írta valaki, hogy akár hízhatok is még, puff neki, 1-2 kilónál többet már úgysincs időm fölszedni. Vagy ha igen, az csak víz lesz.
DE NEM SZEDEK!!! HURRÁ!!!KépKépKép
mvica

Hajjajjj. Most voltam a Babanet chaten, hogy gyakoroljak Kép ééés, reagáltak rám, ami azt jelenti, valamit mégis tudok Kép viszont iszonyú unalmas volt, gondolom, mert senkit se ismertem, szóval elmenekültem Kép
Megnézem még a yahoo-t, de ha senki se lesz ott, én megeszek egy nagy tál nokedlit, bosszúból Kép
aura

Sziasztok!

Látom a mai nap mindenkinek jól sikerült, illetve jól kezdődött!Érdekes, hogy mindannyiunknak egyszerre vannak hangulatváltozásai nem?
Ma sétáltunk Lacival, bevásároltunk, takarítottam, sütöttem, főztem, vengégeskedtek nálunk és még mindig rendben vagyok!Szóval örülök magamnak de nagyon!KépMeg annak is, hogy Ti is hasonlóképpen élitek meg a mai napot!!!Szuper!
Megnyugodtam, hogy nem feltétlenül lesz végig nyomi az ember a szülésig innentől!
És képzeljétek kaptam - vagyis Dávid kapta - két horgolt kiscipőt, amit annyira sajnáltam amikor láttam a kismamában,hogy soha nem fogok olyat tudni hrogolni, azt tessék, a nagynénémék azzal állítottak be ma!Szóval nagyon nagy királyság!

Ttika!Te meg vigyázz magadra, sajnos nekem is volt elesős periódusom, amiből ha jól emlékszem 5 sikeredett és azóta nagyon vigyázom!Légyszi Te is!
És Orbis!Te is azzal a görcsöléssel jó?

Kikocs!Neked meg eszméletlen ötleteid vannak,nagyon tetszik a terved a lakással kapcsolatban!Én már nem is írtam,meg mondtam hogy nálunk azóta is szétverve áll a felső Wc és fürdőszoba!De most nem a Laci miatt!De már ez sem izgat!Csak azt szeretném, hogy mikorra Dáviddal hazajövünk a kórházból legyen készen,mert ugye fennt szeretném fürdetni!

Jó hosszúra nyúltam, most elpályázok híradózni!
Mára mindeki megérdemli a zsezsegős smájlit!Kép
Katy

Bocs mindenkitől a mellé ütésekért, meg a hibákért, de ez van!
Katy

Eszter!
Nekem is elküldenéd azt az e-mailt a chatelésrQl,mert most már nem a böngészQ miatt nem tudok,pedig Aurát meg Téged is láttam online!
Kép
Katy

Szia Mindenki!Kép

Mostmár tudom,hogy hova fordulhatok,ha rámtör a nyomidepisnemalvó korszak, bár ezt eddig is tudtam.És ez jó dolog szerintem!
Nem tudom mi történt velem,mert végig alszom az éjszakát pisi nélkül(8 órát tuti) és délután is 1-másfél órákat.Azt hiszem rápihen a szervezetem a szülésre,de legalábbis békén hagy mostanába!

Tegnap sikerült felállítani a kiságyat, ígyhát tettem fel egy képet a profilomnál megtalálja akit érdekel, meg egyet a pocaktalis-babanetesre is,hogy ne lógjak ki a sorból,bár még nagyon natúr,dehát egyelőre ez van!Kép

Ilona(35+7)
Vendég

Sziasztok!

Noémi! Köszi az altatásos segítségedet, megnyugtató, hogy hasonlóképp gondolkodunk. Meg hogy a Babáink is hasonlóan viselkednek. Kép Mi nagyon eltökéltük, hogy nem kényeztetjük el Lilit, mert a barátainknál láttunk egy-két elkényeztetett Picurt. De rá kellett jönnünk, hogy mégiscsak egy 3 hetes csecsemővel van dolgunk, akinek szüksége van a szüleire, ha sír. És tegnap reggel az ágyba vettük és nyügizett, aztán egyszer csak valahogyan rákúszott a vállamra és egyből elaludt. Ollyan édes volt! Kép

Képzeljétek, ma voltunk itt Fehérváron esküvő kiállításon, tök jó volt. Találtunk szép gyűrűt, meg lufisokat meg szép cipőket, meg csúnya meghívókat. Kép Addig Lilike Nagymamival sétált. Ja, és a lufis standnál azt mondta a srác, nem is látszik, hogy 3 hete szültem. Kép (Mondjuk tényleg beleférek a régi nacijaim nagy részébe, csak a hasam csúnya löttedt.) És az előbb meg beültem egy nagy kád vízbe, amire már olyan rég vágytam. Kép És mire kijöttem, kis családom mindkét tagja aludt. Imádom őket! Kép

Aura, Orbis! Gyönyörű verseket küldtetek a listára, meg is könnyeztem őket. Kép

Ttika! Üdv újra köztünk! Kép

Meg Esztyx! Én is gondolkoztam ezen a sose szülünk már először dolgon, de nem feltétlenül negatívan csapódott le bennem. Igaz, én most még nem is gondolok a következőre, annál jobban fáj még a sebem... persze tuti lesz majd következő (akár kettő is)!

Most hirtelen ezek jutottak eszembe.

Pussz mindenkinek,
Katinka és Lili 24 naposan

Kép
katinka

Sziasztok,

Na , begépeltem vagy 2 oldalnyi cuccost, mire egy óvatlan mozdulat hatására jól elszállt minden...

Röviden:
-üdv mindenkinek, főleg az újonnan érkezőknek, meg persze Ttikának.
-Gyönyörűek az új babás képek.
-Várom már nagyon Edwig, meg Rékács beszámolóját a szüléstől.

Nélunk most mentek el a hétvégi ittalvós vendégek, most már nagyon el vagyok fáradva, úgyhogy megyek is. Majd holnap újra próbálok hosszabban írni.

Pusszancs mindenkinek és szép álmokat !

Zsuzsi

U.i.: holnapra is napos időt jósoltak, úgyhogy tessék zsizsegni meg jókedvűen ébredni. A fenébe a hormonokkal!!!
vzsuzsi

Katinka!

Szia!Nagyon szép a Te Lilid is!Látom lesznek itt szép eladó lányok a fiainknak!Kép
És most jutottam el, hogy elolvassam a szüééstörténetedet, és külön köszi, mert Te vagy az elsö császáros, aki megosztotta valünk!!!

Fel teszem a táblázatot,mert rég volt, és büszke vagyok magamra, mert nem felejtettem el, hogy Bagzernak ki kellett javítani rajta!És hátha holnap újra feltehetem, mert mondjuk Hanitka megszült!

Jó éjt mindenkinek!!!
Kép
Katy
Katy

<pre>
{ 2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
7. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
8. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
9. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
10. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
11. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
12. EdinaKép 23 2005.01.10.Kép 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
13. GabiKép 20 ?Kép 1 Zsombor ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
14. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
15. RékacsKép 30 2005.01.12.Kép 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
18. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
19. TüniKép 28 2005.01.12.Kép 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
20. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
21. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
22. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
23. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
24. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Bp./Szt.Imre kh.
25. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
26. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
27. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
28. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
29. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
31. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
32. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
33. Rózsika 34 febr.19. 3 Lili Bp./Rókus kh.
34. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
35. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
36. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
37. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
38. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
39. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.26. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála
</pre>
Katy

Néha olyan hülyeségeket írok!"natúr" a kiságy!Kép Inkább üres,mert valaki már nagyon hiányzik belőle...
Baldahin meg nem lesz is mert egyelőre velünk lesz egy szobába és látni szeretném a félhomályba.

És elfelejtettem,hogy én is olvastam a verseket, nagyon tetszenek.
Vendég

Aura neked írtam!! Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok,

Nálunk az volt jó a mai napban, hogy Imi (Vica, én tök elégedett vagyok az enyémmel, gondolom Te sem cserélnéd el a Tieidet Kép) felszerelte a vadiúj törölközőszárítót a fürdőszobába. Ez azért csúcs, mert elektronyos kapcsolós és ezután minden fürcsi után meleg törölközőbe lehet bújni Kép Hurrá, hurrá! És még egy hősugárzó is beszerelésre került, úgyhogy immár teljes a melegség. (Azért történt ily gyorsan, mert megvádoltam Apucit, hogy Hanna biztos fázik a fürdőszobában, és nyilván ezért nem jön..)

De ha az egész napot nézem, a délelőtti kórházas jó nagy minusz jel volt megint, már teljesen kisimult vonalat gyártottam a ctg-n fájástevékenység ügyben, úgyhogy ... már nem is tudom, hol a cél.

Katy,
Ez a kiscipős sztori tök jó! Annyira jó az ilyen "pont erre vágytam" meglepi!

Lili,
Csatlakozom Eszter2004-hez, nálunk is ilyen a kád, és nagyon vágyunk ilyen szuperhelyes Pöttömre bele, mint Hana (ja, és még azt is szeretnénk, hogy mielőbbKép)

Kikocska,
Köszi, küldök értesítést mindenképp, ha lesz valami!

Én most elköszönősre veszem, Anyukáék most mentek el és még megválaszolásra várnak a mai "na mi van már, még 1ben vagytok?" sms-ek, szóval ma már nem valószínű, hogy visszatérek, utána meg ugye egy darabig nem... (Valójában örülök én a szívem mélyén, hogy így törődnek velem, de ooooolyan nehéz mindig ezeket olvasni/hallani.)

Vigyázzatok magatokra és a babákra, + vidítsátok egymást továbbra is ugyanilyen lelkesen. Ha lesz valami, jelentkezem!

Puszi, Hanitka
hanitka

Bagzer!-nem arra vonatkozott amit írtam, hogy nem lennék boldog, nagyon is az vagyok, csak írtam, hogy nagyon fura, hogy ez az előszöri misztikusság eltűnnik...ennyi...de szerintem ezt te is átéled, ha már kint lesz, mármint ez csak egy szülés után tapasztalt érzés...Kép

Egyébként részt vettem anyuéknál egy hétvégi "terápián"ééééés tök jó voltKép
Úgyhogy úgy jöttem haza, amit persze eddig is tudtam, hogy én vagyok a legboldogabb a világonKépKépés imádom a kis lilientáltKépKép

Ma voltunk az első sétáján!KépKép szupcsi voltKépkivittük a ligetbe, és megnéztük az új játszóteretKép,
már alig várom a tavaszt, nyarat, hogy együtt menjünk így sokan babakocsistul...
egyébként vicces, mert kaptunk egy hiperszuper babakocsit, ami óriási és mindent tud, csak az ajtón nem fér kiKépKép hihi, úgyhogy most az általunk vett olcsó kis tesco babakocsi tűnik befutónakKép

ÉS kikocs!Kép NAgyon nagyon köszi a bíztatástKép
Szerintem is így van, egyszerűen azért érzi úgy az ember, hogy jobban ki kellett volna használni, hogy akarjon még...a természet így intézi...és így hát én akarok még asszemKép

Ja és még egy fontos, hogy mostmár lassan mindenki megszül, ! ÉS én tudom,hogy tök nehéz eleinte írni ide, de minél előbb kezdjétek elKépKépKép

Nagyon puszi
esztyx

Hajrá Esztyx, végre!!! A babakocsi sztorid jópofa! Kép És igen, én is már alig várom hogy együtt tologassuk a babyket. Kép

most másra nem is reagálok, majd holnap, mert most lefekszem korán, mert 6-kor kelek. Ja a táblázat továbbra is stresszel. Kép

Puszi-nyuszi
Eszter2004
37+5
eszter2004

hu Katinka, a babád nagyon édes!!!!!!!!!!
eszter2004

Sziasztok!
Látom jeleit, hogy mintha használható lenne ez a chat dolog Kép
Már csak az időpontot kéne összehozni Kép
Dejó!!!
Eszter!
Ne stresszelj, fogadd el, Petra márpedig kijön Kép
na jó, esetleg Hanitkát eléd engedjük, de aztán nincs mentség, érted drukkolunk majd Kép

Most megyek és kipihenem a traumát, hogy a Trójában meghalt Brad Pitt Kép
Szép álmokat mindenkinek!!!
Kép
Aura és Erika
34+3
aura

Katy!!
köszi a javítást!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

bgz, aki most csak ennyit ír....

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Hanitka, de jó, hgy ilyen pozitív vagy! Meg Esztyx, te is! Miből állt a szüleidnél a terápia?

Én még életemben nem chateltem, lehet, hogy egyszer benevezek.

Bagzer, te honnan szoktál kaját rendelni? Mert ma rendeltünk, irtó nagy adagot hoznak a Theopapából, de elég drága szerintem...

Milyen jó azért, hogy már senkinek se kell nagyon izgulnia, és már nem stresszeltek a fájdalmak miatt, csak a kellemetlenségek okoznak gondot, és hogy jöjjenek már azok a picik!Kép

Katinka, Lili tündéri! Olyan szépek a babák itt mind!Lehet, hogy minden baba szép, azértKép Vagy mert elfogult az ember... ugye a saját gyerekeivelKép

És teszek képeket nemsokára, mert most letöltötte Péter a gépről.

Puszi:
Noémi

Levente itt az ölemben, most van a nyugtalan időszaka. Tök jól elaludt, aztán felébredtKép
vghnoémi

Kép

Édesapával séta után a konyhában. Édesapa nem szeretne lerakni, én meg jót alszomKép
vghnoémi

Kép
és így nézegetek a kiságyamban, amikor nyugodt vagyok...
vghnoémi

Sziasztok csajok!

Próbáltam jönni hozzátok, de én nem tudom,hogy a frontot érezte-e Benike,de amit művelt az elmúlt napokban.... Annyira fáj szegénykémnek a pocija,hogy úgyan az éjféli kajcsi után mondjuk 3-kor kér újra cicit, de utána kipattan a szeme és nem akar elaludni. Sehogy sem jó. Ami úgy néz ki, hogy bevált az az hogy magamra teszem és addig ringatom, rázom, hogy elájul. Meg persze én isKép Azért nem is jöttem hozzátok, mert hulla voltam.
Viszont van egy nagy élményem, mai nappal elkezdtük a Grip Water gyógyvíz adását és valóban úgy néz ki, hogy beválik. Most is úgy alszik a kis drága, mint akit leütöttek.
Így úgy néz ki, hogy lehet többet fogok tudni jönni megintKép Azért remélem nem szólom el magamatKép De ilyen még tényleg nem volt, hogy jött kaki, puki és nekem kellett a kajcsira felébreszteni, mert ömlött már a tejemKép Szopást kívántKép
Pénteken voltunk elösszőr Benikével kettesben autókázni. Nagyon jó volt. Izgultam egy kicsit, hogy mi lesz, ha éppen sír v. hisztizik, de aludt mint a tej. Vissza kellett menni a kórházba uh-ra vele, mert karácsony miatt nem csinálták meg neki. Mindene tökéletes!!!
Aztán amikor végeztünk bementem Rékacshoz. Nagyon tündéri a babája. Igazi dundi-pufika eszkimó. Így hívják a Rékacsék is, mert tényleg eszkimós a kis tarajával. Rékacs egyébként nagyon jól néz ki, mintha nem is szült volna. Mondjuk ahogy szült valóban nagyon mázlistaKép Mit neki gátmeccés, varrás, úgy ült ott az ágyon mintha nem is ott alul jött volna kiKépHanga meg úgy szopizott,mintha az anyja hasában is ezt tette volna.
Csinált fotót is Hangáról Benikével. Végül is majdnem szobatársak lettek volnaKép Holnap jönnek haza. Biztos bejelentkezik, ha már otthon vannak.

Kikocs, Bagzer! Segítettek nekem a yahoos listára felkerülni? Én tiszta hülye vagyok hozzá. És annyira kiváncsi vagyok a képekre, hogy csak na.

Nem tudom, hogy mikor lesz megint tali, de nagyon szeretnék most már menni, addigra Benike is mobilizálható lesz. Mert gondolom most az elkövetkező hetekben nem lesz már, így hogy mindenki többnyire a végefelé jár.
És nagyon szeretnék sok-sok helyre menni veletek babásan. Mondtam is Petimnek, hogy milyen poén lesz, amikor összejövünk mindannyian babákkal és toljuk őkket. Nagyon jó látvány lesz. Lesz?????

Eszter2004! Te hol laksz, hogy írtad hogy Csepelhez közel vagy? Csak azért kérdezem, mert én is közel vagyok hozzá. Vagyis csepel-szigeten lakunk Szigethalmon.

Megyek alvóban, még kihasználom az éjféli kajcsi elött. Remélem úgy beválik ez a lötyi, hogy teljes regeneládásban veszek részt és valóban két kajcsi között amikor időm engedi rohannok hozzátok.

Aranyérre az intim tornás könyvbe (Kriston) van valami? Egyszerűen nem akar elmúlni. Mondjuk nem fáj szerencsére, de vanKép

Puszilok minenkit: Márti & BenikeKép
hajdum

De jó, hogy Rékacs ilyen jól van! Nagyon kíváncsi leszek a tapasztalatairaKép

És Márti, Levente is kifordult magából az utóbbi pár napban, a védőnéni azt mondta, a frontok miatt. Drukkolok, hogy bejöjjön ez a csepp.
Mik a piros foltok Benikén? Összekarmolta magát?

Na most megtanultam képet kicsinyíteni, úgyhogy lesz még! Péter felbuzdult, és feltöltötte őketKépMicsoda hatással vagytok ráKép!

Noémi
vghnoémi

Hanitka, olyan aranyosak a képek! Nagyon helyes kismama vagy! Az utolsó szerintem még reklámnak is elmenne. Bagzer?

Lili, Hanaról meg elragadóak!!!!Olyan jó képeket csinálsz, mindig megirigylemKép És Hana tényleg nagyon rád hasonlítKép Levente meg nagyon az édesapjáraKép
vghnoémi

sziasztok!!
Noémi!! változó hogy honnan rendelünk, de van egy tök jó hely, a www.netpincer.hu itt mindent megtalálhatsz, meg ha esetleg máshoz van kedvetek Péterrel, így két helyről is lehet egyszerűen, gyorsan rendelni, és minden egy helyen van! szóval ezt javaslom, és is innen szoktam, összevissza!
nagyon édesek a képek!!!! méééggg!!!!!

Benibaba is nagyon édes!! Márti!!küldened kell egy emailt a yahoo-s címre, amit persze nem tudok most, és onann kapsz linket, és arra rákattintva bent is vagy....majd reggel Kikocs biztos megírja a pontos címet!! bocs....

na, nemsokára alvááás....
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Szegény kicsi Hanám! Olyan fájdalmasan sír egész este. Apa szerint azért mert túl sok csokit eszem. Pontosabban csak csokit eszem esténként. Most ez az új elmélet. Majd holnap fegyelmezem magam. Most magamra kötöttem, de így is nagyon nehezen nyugodott meg. Néha kiköpi a cumit és újra kezdi a sírást de egyre könnyebben hagyja abba. Szerintem is valami has probléma lehet. Ismét megfogadom, hogy édesköményteát fogok inni mindennap.
Már épp túl vagyok a holtponton, ezért is másztam ki az ágyból és jöttem fel. Azért remélem reggelig majd még alszunk egy kicsit.
Apának holnaptól dolgoznia kell. Igaz, úgy beszélte meg, hogy 2 hétig még itthonról, de senki se tudja mennyire tud ez működni. Holnap pedig azzal kezd 1 hónap után, hogy bemegy.
Hááát.... kezdődik a más élet.
Hana elaludt és kiesett a cumi a szájából, de az előbb még rám nézett. Meglátjuk tud-e aludni.
Nem tud, nyafizik. Közben Halász Juditot hallgatunk a netről és forgolódunk a forgós széken.

Noémi,
mi 4-10kg-ig méretet használjuk. Hana nem tudom hány kiló, de 3nál már biztos több. Hát már volt kakis ruha meg pisis ruha is, de nem ez a jellemző. Végülis mondhatom, hogy működik. Ezt a betétes megoldást még nem érzem egészen, mert nekem úgy tűnik, hogy plusz betéttel nehezebben illeszkedik a kis combjánál a gumirozás. Igaz eddig még csak sima tetra pelust alkalmaztam plusz betétként. Illetve azt se, a fent említett gyanú miatt, de holnap veszek Kushies betétet. Elvileg ugye erre nagyon jól használható.

Katy, örülök, hogy tetszett a horgolt cipő. Lám képesek az ismerősök cuki cuccokkal is beállítani. Kép Mi is kaptunk tegnap egy tök helyes kis rugit.

Na most elaludt tényleg. (03:33h) Befúrta magát a kendőbe. Legalább ő alszik.

Mindig elfelejtem írni, de nagyon elérzékenyülök ám ahogy állandóan fényezitek a kis drágámat!

Esztyx, csak így tovább a terápiákkal, láthatólag nagyon jó hatással vannak rád.

Katinka, nagyon cuki babád van!

És Levente is annyira édi, hogy csak a kiságy egyik sarkát foglalja el! Kép

Egy kicsit megint felébredt és kereste a cicit a nyakamban, de visszaaludt. Nem tudom le lehet-e rakni majd. Kaja még csak egy óra múlva esedékes 5kor.

Hát volt mit olvasni. Úgy tűnik tudja ez a kislány mikor kell ideülnöm. Kép

Lili (aki kezd álmosodni)
Kép

KépKép
savitri

hu mennyi cuki babafoto megint! Most akkor mégsem stresszelek, hanem egyre jobban megjön hozzá a kedvem. Csak ez az éjszakázás......de majd belejövünk. Kép

Noémi, elöször észre sem vette babucit Péter oldalán. Gondoltam felraktál egy fotot apárol hogy lássuk is csak ne csak olvassuk. Kép

Hajdum mi Budafokon lakunk a Camponahoz nagyon közel.

nekem joslo fájásaim sincsenek..... Kép most már kezdek arra gondolni hogy Aura-val szülök egy napon. Kép

Aura, tegnap láttam hogy ott vagy a chat-en online, de hiába vártalak nem néztél be. Kép

PUszi,
Eszter2004
37+6
eszter2004

jó reggelt!
süt a nap hurrá!

5kor sikeresen, minden hiszti és böfi nélkül visszaaludtunk. Most már túl vagyunk az öltözésen a nyolcórás hamin és megint édesdeden alszik. Ha lenne bennem némi túlélő ösztön, akkor én is visszafeküdnék az éjszakai kimaradást pótolandó, de nekem ez az aktív szakasz a napomba és ilyenkor nem tudok aludni.
Apa közben bement a dolgozóba Kép itt hagyva minket, lányokat a háztartásnak (hüp-hüp, szip-szip)
Elfelejtettem írni, hogy szombaton végre idetalált a várva várt mózeskosár és Hana most abban alszik napközben. Annyira jól néz ki, hogy egy csomó egyforma fotót készítettem róla. Ezek megtekintésére még várnotok kell egy kicsit, mert lemerült a fényképezőgépem és addig nem tudok feltölteni amíg magához nem tér. Persze para is jár a mózeskosárral: mivel ez egy ősrégi darab, attól félek, hogy egyszer cipelés közben kiesik az alja a gyerekkel együtt. Ez gondolom a szüléssel megszűnt lépcsős rémképek helyett van. Kép
Oda vagyok a kislányomtól. Már egész értelmesen nézeget. Eddig mindig fölénk vagy mellénk nézett, úgy tűnt a fehér falnál nincs érdekesebb számára. Kicsit olyan mintha rémeket látna a falon. Na de pont ez az ami már visszaszoruló félben van és egyre gyakrabban néz minket. És felvett egy új hangot a repertoárjába és az valami veszettül aranyos hangfekvésben van. Sajna ezt még nagyon ritkán csinálja, egyelőre többségben a Noémi által említett „rendszerhangok” Kép.

Na megnézem mit írtatok hajnal óta.

üdv
Lili

KépKép
savitri

Na mivan? ennyire hétfő van?
csak a dolgos Eszter van talpon?

Nyugi, Eszter, gondolj rám én az utolsó napig teljesen tünetmentes voltam, tökéletesen zárt méhszájjal. Lehet, hogy ez a Máv-os divat. Kép

jaj, még elfelejtettem írni: az hogy apa itthon fog dolgozni, az számomra azt is jelenti, hogy a gép reggel 10től este 6ig foglalt lesz.
Persze, ha így alakulnak a hajnalok, akkor nem lesz itt gond a kommunikációval. Kép

Lili(akinek most félig TELE van az a pohár Kép)

KépKép
savitri

SziasztokKép

Kicsit régen írtam már ideKép

Levi, Beni, HanaKép
Mindenki nagyon gyönyörűKép

Nálunk tegnap megvolt az első CTG, nem tartott csak vagy 10 percig, szuper eredményeket produkáltunkKép A szívhag tökéletes, az én "görbém" viszont tök egyenes, semmi méhtevékenységKép
Itt olyan CTG van, amit nem rögzítenek a pocira, hanem magamnak kell odafogni, de apuci lelkesen átvállalta tőlem ezt, büszke volt, hogy ő csinálhatja, így nekem csak élvezkedni kellett abban, ahogy Kristófka szívhangja milyen szépen ütemes verKépBiztos nem nagy dolog, meg hülyeségnek tűnhet, de nekünk nagyon nagy élmény voltKép
Méhszáj még mindig totálisan zárt (3000-es).
UH sajnos most nem volt, majd legközelebb.
Úgyhogy egyhamar nem szülünkKép.
Még mindig nem is keményedek, azt se tudom milyen az, a doki szerint ez a jó, örüljek neki. Pedig este 8-ig jártuk Pesten a boltokat, voltunk a Brendonban, az Árkádban és a Corában is, de a talpamon kívül semmim se fájt.

És tudom, hogy már rengetegszer leírtátok, éshogy a könyökötökön jön már ki, de lécci, lécciKép, még egyszer utoljára, nagyon röviden valaki írja le nekem, hogyan kell készíteni és hányszor kell inni a málnalevélteát(nem a filtereset, hanem az "ömlesztettet).
Köszi nagyon!!!!Kép

Babus(36+2)

Kép
babus2005

http://babanet.hu/album/main.php?album=4501
ide raktam a mózeskosaras sorozatot.

Volt még két hely a másik albumba is, azt is kitöltöttem.

KépKép
savitri

Sziasztok!

Lusta módon leginkább csak a képeket - albumokban is!!! - nézegetem és ámulok-bámulok. Túlzás nélkül egytől-egyig gyönyörűek!!!!

Lili, a csoki tényleg nem jó a babának (legalábbis nem annyira, mint anyájánakKép). A másik, amire én is csak tapasztalatból jöttem rá, az a zselatinos cucc- joghurtkémes torták, stb.Kép Ettem helyette krémest - ezret!!!Kép A cseresznyétől- kb 1 maroknyi - Andrisom szinte lufit játszott. Nem bírtam magammal, és dög módon befaltam azt a pár szemet, és csórikám majdnem elszálltKép De cserkószezonra már a ti babusaitok nagyobbak lesznek, próbáljátok meg!

Pussz és jó babázást, pocisodást!

Pusza,

Móki és Andris
móki

Szia Babus,

én ugy szoktam inni, hogy masfel literes kannám van, abba forralok vizet, és beleteszek két evökanal malnalevel csodát. amikor öntöm ki poharba, akkor egy szürö van a poharamon. Ja és citromlevel izesitem.

Babus neked a mehtevekenyseget is nézik? Nekem csak a gyerek szivhangjat. Na mindegy. Én 20-án megyek a második CTG-re, utána már a korházba kell mennem, nem tudom milyen gyakran, holnap töltöm a 38.hetet.

Szia,
Eszter2004
eszter2004

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?