Szépjónapot mindenki!
Ma már én se vagyok annyira nyomi, mint tegnap, persze ez még változhat
De Orbis, tökigazad van, de szerintem ezt én is éreztem tegnap, hogy igazándiból keresem azokat a dolgokat most már, ami miatt sajnálhatom magam, szóval félig üres az a pohár
És jól kipanaszkodom magam nektek, és akkor attól jobb lesz, és már nem ásom magam az önsajnálatba. De ha akarátok, lefényképezem a nappalit, hogy hogy élünk most, és így lesz ez a jövő héten is... Ez tipikusan az, mikor az ember kupit csinál ahhoz, hogy rendet tudjon rakni. És ma jól kitaláltam, hogy ha szülök, akkor kimindenkit fogok idecsődíteni, hogy takarítsanak ki. 5 emberke, plusz a Gergő. Szerintem 47 m2-el végeznek 2 óra alatt, úgy, hogy egy porszem se marad
Ettől megnyugodtam. Mindig mondom, hogy nekem tervek kellenek ahhoz, hogy a lelkem rendbejöjjön, mikor probléma van.
Jaj, olyan jól végigolvastam, ami tegnap este óta született, mint egy regényt, és most nem emlékszem a cselekményre, csak a hangulatára... Na, végignézem mégegyszer...
Noémi, nem tapasztalat, de sok helyen olvastam én is, hogy a játszmákat olyan 5-6 hnapos koruk körül kezdik, addig nem lehet elkényeztetni őket, viszont ilyenkor tanulják meg azt, hogy a szülő az, akiben minden körülmények között számíthatnak, és ez még kamaszkorukra, és felnőttkorukra is hatással van. Szóval ha ilyenkor törődik vele az ember, akkor 16 évesen is az anyjához fog fordulni segítségért, ha bajban van, nem a hülye haverokhoz, akik méginkáébb bajba keverik...
Ttika, üdv a nyomiklubban
Amit Hanitka tanácsa ellenére állandónak minősítek, és folyamatosan lehet belőle ki-be lépegetni
Meg írtam neked egy emilt, nem összefoglalóval, hanem egy levlistáról, ami az én szívügyem
És nekem kb 3-4 hete, azaz a 33-34. héttől vannak komolyabb jóslófájásaim, és szerintem nem fogok még szülni, szóval még egy ideig biztos te is kihúzod
És pusszancs az ölelésért
És sok sikert a beépített szekrényhez
Mi, akiknek sose készül el a semmi, tartsunk össze
orbis? combgörcs elég gázos
de minek akarsz mindent magad csinálni? van még két heted... Nem pihizni kellene, és osztani nekünk az észt egéaz nap? Mert nem lesz időd, és elvonási tüneteid lesznek?
Hanitka, mindig elszomorodom, ha írsz, mert úgy szeretném, h a nem, mert akkor már megszültél volna... A levlista honlapjáról válassz egy telefonszámot, és mindenképp írj smst, ha megvan a baba!!! Addigis megy a drukk!
Savitri, nekem írhatsz akármit, akkor se fogsz meggyőzni, szép vagy és csinos. Szeretném, ha ilyen lennék egy hónappal szülés után (magamhoz képest) És tudom, hogy nem a szülés után tűnik el, mert én láttam, hogy hogy néz ki az ember szülés után, majdnem ugyanúgy, mint előtte, csak óriáspoci helyett mondjuk akkora van, mint Aurának a karácsonyi talikor. (Csak azért írom Aurát, mert akkor őt sokat kellett nyugatni) Na.
És Katy, jó, hogy te is jobban vagy!
Ja, és képzeljétek el, hogy csokit eszem! Magamtól, és még eszem, és még! Nemtom, mi ütött belém... Lassan egy táblánál tartok
Lehet, hogy kell az endorfinfelszabadítás. Féleg azért, mert megint egyre roszsabb az elejem. Pedig próbálok Rékababa fejével beszélni, hogy költözzön lejjebb, valaki mondta, hogy lenn egy csomó hely van, de nem. Ugye talán egy hete lejjebb mászott, és mostanára lassan kitölti a felszabadult helyet
Gergő mondta, hogy majd ha biciklit akar, akkor majd megmondja neki, hogy köllött neki anyja bordáit rugdosni
Meg hogy mikor majd kibújik, és rá kell verni a fenekére, hogy felsírjon, majd megkéri a dokit, hogy hadd ő csinálja bosszúból
Na, jó sok észt osztottam már megint, és jó lassan, mert már dél óta itt ülök
Szóval biztos van azóta termés
Kikocska, akinek sokkal jobb napja van
36+3