Sziasztok!
Jól eltűntem hétvégére,d etudjátok most volt a farsangi mulatság
! Nagyon jól sikerült,15 gyerek volt és nem vencel volt ám a legfiatalabb,hanem egy 3 hetes !!! kisfiú. Ezen én eléggé meglepődtem,ne értsetek félre,nem bántom őket,csak én nem vagyok ennyire laza.Legalábbis egyenlőre nem. A jelmezek közt volt méhecske, katica,varázsló,kiskutya, Batman,tigris és persze Csita
. Ha befejeztem a levelet,gyorsan megcsinálom az albumot, remélem sikerül visszaadniuk a képeknek a remek hangulatot
.
A megkéselt barátaink teljesen jól vannak,meglepő módon minket jobban megviselt lelkileg az egész történet. Az este után a kórházban lestrapálták az egész személyzetet a humorukkal, a borotválásnál kérték,hogy Batman-jelet borotváljanak nekik és lehetőleg sötétben világítós cérnával varrják össze őket. Szóval nem kell aggódni
ZÁRT TOPIK: én tényleg tök hülye vagyok,nem gondoltam pl.,hogy ez nem a Babanet keretein belül fog megvalósulni,Manóka ébresztett rá. Javaslom,hogy most azok szóljanak,akik egyáltalán nem támogatják a zárt topikot /lehetőleg érvekkel/,mert ugy aaz már kiderült,hogy kik akarják,kiknek mindegy és van ugyebár Andi,aki olyannyira szeret minket,hogy hajlandó velünk tartani
. ja! És még azt akartamkérezni,hogy a gyakorltban ez hogy lenne? Mert ugye táblázat szerint vagyunk kb. 40-en ilyen-olyan intenzítással,de pl. aki nem ír és nem is tudunk szinte róla semmit,az is automatikusan "jön",vagy aki szól,hogy részt akar venni ebben,az fogja tudni a hozzáférést,vagy netán ideírunk egy üzit annak,aki esetleg ritkán olvas,hogy ez történt és íg lehet csatlakozni,vagy...? Bocs,csak egyáltalán nem vagyok képben.
na még egy info rólam,aztán befejezem: nagylány lettem
! Nme tudom miért,de nagyon örülök neki. Talán mert volt bennem egy olyan érzés,mi van ,ha nyárig nem jön meg és pl. emiatt nem jön össze a kistesó,d elehet,hogy pusztán azért,mert ez így van rendjén
...
Boró!
Isten hozott újra itthon! Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,a reims-i katedrális meg engem is elkápráztatott. Majd megnézhetem vmikor a CD-t,ha nem vagyok pofátlan? A farnciák meg olyanok amilyenek, magamon kívül nem sok olyat ismerek,aki az országukon kívül őket is szereti. Nekem sok jó élményem van,talán mert sok időt töltötem kisebb városokban,falvakban is.
Szilvi!
nagyon bízom benne,hogy mindne a tervek szerint alakult,csini ruci és társai
.TTT
. Ezen a Dorka szopiztatja a játékokat dolgon nem bírok napirendre térni! Szerintetek csak én magyarázom bele,hogy a csajszik már most is milyen gondos bocsok,míg a pasik pasisak,vagy tényleg? Hirtelen Dudu ,Alexa és Dorka van előttem,mint játékaikat etető csajok,bocs,ha esteleg volt fiús példa és elfelejtettem. Ma pl. a farsangon Vencel egyből megtalálta azt a két db autót,ami volt a lakásban,pedig még az sem igaz,hogy itthon egyfolytában csak autózna.
Rebi!
Jobbulást nektek,aztán most már csak előkerülsz és írsz vidámabban,bővebben!
Noresz!
Még az egyedül játszáshoz azt akartam írni,hogy pl. Vencel akkor van nagyon jól el egyedül,ha apa is itthon van és dumálunk a másik szobában,konyhában. Akkor olyan barátságos családi hangulat lehet a folyamatos karattyolás miatt
. Pedig egyedül is dumálok neki,de az nem olyan.
Ed!
Ugye ez csak rossz tréfa volt,hoyg felcsigáztál kistesó-név témában és nem árulod el??? Neveket akarok!Na jó:lécci! Ügyes számítógépszerelőtök van,csak nem a 2.0-t telepítettétek
?
Zita!
Mi a helyzet? Matyi? Infralámpa? ha gondolod,nektek is küldök pár ijesztgetést,Ágiéknál bevált
. De remélem,erre már semmmi szükség! Nincs véletlenül kép a rajztehetség Matyiról? Nagyon megnézném! vagy vmelyik alkotását...
Ini!
nem tudod feltenni azt a kéept,ahol Oli megszeretgeti vencelt? Olyan édes,én meg csak albumba tudok pakolni... Cirkusz:sajnos azt gondolom,hogy az emberek többségének bejön a biztosító kötél nélküli mutatvány, tudod: "anélkül könnyű,én is megtudnám... "
Tünde!
Húha,nem tudom,mennyire lenne kedvem bármiféle kutatási koncepcióhoz
. na ennyit a mis suliba menésünkről,még mindig nem döntöttünk arról,hogy akkor ki,mit,mikor,merre,hol,mennyiért. Ja! tegnap csináltam mandulás sünit,úgyhogy előkerült a recept,még mindig nagyon gyors,könnyű és finom,holnap már tényleg felírom.
Orsko!
megnéztem a képeket, a telefonos sorozat a kedvencem.Esküvői kép nagyon teccccc,most már én is előkerítek egyet,egy ksi nosztalgia jól fog esni
! Apától nem szép,hogy nem 100%-osan támogat éjszakai szopi ügyben,alapvetően azt gondolom,hogy mivel amúgy is Te kelsz és max. Neked lehet fárasztó,ezért Rád kellene ezt bíznia,de amúgy is okos,tanult orvosember vagy mi, ne legyen már ilyen!!! amúgy próbáltál beszélni vele erről,mármint konkrétan az éjszakai szopiról,tágabban meg arról,hogy Téged bántanak a megjegyzései,stb. ? Mi lenne ha kedden elmennénk mondókázni?
Nelli!
Boldog névnapot Dorkának! Ettől a mindkét nagyinak pont egyformán dologtól meg rosszul vagyok. A férjem is ilyen /volt/. Igyekszünk egyszer ide, másszor oda menni,de egyszer úgy jött ki,hoyg voltunk az ő szüleinél és utána meg volt vmi,ami miatt megint oda mentünk. Így legalább nem az ő szüleivel történt a "nagy-nagy igazságtalanság" úgyhogy gyorsan tisztáztam is,hogy túl kellene lépni ezen a gyerekes mindenkinek egy szem cukorka szinte,mert az én szüleim soha nem csinálnának ebből problémát. Persze törekszünk az egyensúlyra,de ennek kényszeres betartását ostobaságnak tartom.
Manóka!
Óvatosan ezzel a korcsolyázással a Te állapotodban! Képek a szánkózó Imi fiúról? és úgy általában :képek Imi fiúról? És melyik tavon történt a korizás amúgy? És Ti merre laktok?
Ági!
Kár,hogy nem jött össze a tali,ha tudtam volna,hogy "hajnalban
" jöttök,nem kapcsolom ki a telefont! Milyen volt nagyiéknál? Ja! Amúgy az okos párom azt nem mondta,hogy én pont cicin altattam Vencelt,ezért vetet fel ő a telefont,nem bunkó voltam. De remélem,nem értetted félre.
Mentem albumot pakolni,remélem még ma felrakom!
Jó éjt!
Buksi
Ja! Az egész 4.B.-nek üzenem,hogy betegség miatt még csak-csak lehet hiányozni, de az igazolást kérjük ide feltenni....