Esztyx! De, sé tényleg tök érdekes. Úgyhogy CARPE DIEM! Élj a mának! Lilike se lesz soha többet öt hetes, és később bánni fogjuk, ha most nem élvezzük ki minden kicsit keserű percét is a dolognak. Az ember olyan, hogy mindig vágyik valamire, vagy arra, ami elmúlt, vagy arra, ami lesz, és elfelejti, hogy a jelen is múlt lesz, és vágyni fogunk rá... No ez az én filozófikus dumám mára
Katinka!
Levente is azt produkálta, mint Lili. Azaz csak cicizett, de nem szopizott, és egyszerűen nem lehetett megnyugtatni sehogy, úgyhogy én is odaadtam, pedig szöges ellentétben áll az elveimmel. Hát mindegy, elaludt, de nem 5-kor, hanem f4-kor kelt, és nagyon nehezen aludt vissza. Tegnap volt valami a levegőben... Meg ma délelőtt is alig aludt, mikor végre 1-kor elvittük sétálni, a jordozókendőben aludt el. Azóta tündéri. Ja, és enni sem akart. Én nem tudom, miért... De zatán most evett. Mindegy, nem baj, ha nem hízik 190 g-t minden héten
Altatás: nem vesszük magunk közé, mert úgy nálunk senki nem alszik. Én már leadtam a csak simizgetésből, amit ecsetelgettem nagy meggyőzően, nem mindig működik sajnos... Amikor annyira nagyon nyugtalan, akkor kiveszem, és a mellkasomra fektetem, vagy hordozókendőbe rakom. Meg van, hogy hagyom sírni, és 20 perc után, ha nem alszik el, akkor kiveszem.. Hát, így van nálunk, de nem vagyok meggyőződve a helyességéről, sőt, néha úgy érzem, nem vagyok elég konzekvens. Hát, nem tudom. Szeretem. Ennyi.
Lili, megpróbálom majd a kiveszegetést a cumival.. Viszont most hogy írod elgondolkoztam, hogy mostanában többedszerre kapja csak be a cicit, előbb picire nyitja a száját és úgy próbál szopizni. Lehet, hogy ez attól van...
Már nem tudom, ki írta, hogy ügyes anyukák vagyunk, hát, nem tudom.. Én nem mindig érzem magam annak, de lehet, hogy ez attól van csak, hogy az elveimből engednem kell rohamosan
És egy tapasztalat: az apukák néha hajlamosak azt hinni, hogy az édes gyermek direkt nem hagyja őket aludni, meg úgy nézik a sírást,mint hisztit, ezért elvesztik a türelmüket. Na és én mondtam Péternek az első pár napban, hogy miket jelenthetnek a sírások, meg mit nem, és hogy nem direkt csinálja, nem tehet róla, hgy nyugtalan,vagy fáj a hasa, meg ilyenek, és most már nem veszti el a türelmét. Sőt, ma aludt mellette
Meg észrevettem magamon, hogy szeretem mártírként látni a helyzetem, hogy mindig nekem kell ugye felkelni, meg ilyenek,merthogy szopi nincs másképp. De ez nem így van! Én szoptathatok, és nagyon közel vagyunk egymáshoz a babucival. Persze Péter is, de az más. Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy az ember lányának vigyáznia kell, hogy ne hányja a párja szemére ezeket, és dicsérje meg, ha ügyes a babával, és nagyon meg kell dícsérni azért is, hogy pelenkáz vagy bármi, mert akkor még szívesebben segítenek majd. és hagyni kell, hogy azt csinálja, amit szívesen tesz, és akkor, amikor szívesen teszi. Igazságtalan? Lehet, de szerintem nem baj. És visszajön százszorosan
Szóval csak ügyesen
Osztottam az észt. Lehet, hogy nem jól gondolom., de ezeket figyeltem meg mostanában, ha valakinél még beválik, tök jó. Nálunk nagy a boldogság
Rózsika, jó, hogy megtaláltál bennünket, írj nyugodtan mindenről, amiről gondolod, itt nagyon sok kedves ember van
A gyerekeid tök jól tudnak majd segíteni, nem?
Lili, Hanaról nagyon jó képek készülnek! Leventéről is vannak, de ugye nem tudok feltenni, mert a rúterban van a kártyaolvasó, amit csak Péter tud kiszedni, és... Na ezért. Pedig szívesen tennék. És tényleg nagyon jól nézel ki, semmi baj nincs az alakoddal, de Bagzer a tiéddel se! Az, hogy picit plöttyedt a hasunk, úgyse látszik a ruha alatt, nem igaz?
Majd mehetünk baba-mama tornára
Hű, de sokat írtam, Kikocs, örülj!
Neked, külön szeretettel, és annyira, de annyira várom már a babás találkozót, és hogy mindenki szüljön! Gondoljatok sokat erre a szép dologra, talán könnyebb a várakozás. És A suttogó titkait szívesen kölcsönadom, mert én most úgyis gyakorlatozok
És rájöttem, hogy most jobb a belső hangokra hallgatni.Intuíció. Sokszor bejön.
Na sziasztok, puszi,
Noémi