Sziasztok
Hicu
Megnéztem a képeket, csini voltál, de MAshu is helyes pasi volt kicsinek
Ahogy néztem a képeket, Dudu rád hasonlit nagyon
Tök jó hogy Manóka tudott segiteni, igy azért már megnyugtatóbb.
NAgy drukk nektek
Jah kaptál papucsot?
Rebi
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én fiam szeretett volna bekerülni valamelyik operaházban, hanem Levi is edz a visitással
Bár ha jól belegondolok már egy hete nem visitott, remélem ez meg is marad
A formadobáló használatában is sok az egyezőség, ha nem sikerül elsőre betalálni, fogja kinyitja és barakja ugy
Lila fül
Noémi
Decemberben leszedték a HPban a szemölcsöket Daniról, de sajnos pont a héten fedeztem fel fürdés közben hogy megint van rajta egy, fel is hivom őket ujra, de ezt már ambulánsan fogom leszedetni róla, még egy nem ehetős, ihatós, gyerekrikatós horrornak nem teszem ki őt.
Hu lassan te is már a finisben leszel. Hasmars nem a legjobb
nincs semmi kajcsi ami megfogna?
Ami az alvást illeti, nálunk is az vált be, hgoy Dani bármikor átjöhet a mi ágyunkba, sokszor, mivel szorosan egymásmellett van az ő kiságya, egyik oldalon rácsnélkül és a mi ágyunk, előfordul hgoy vissza is megy a kis vackába magától.
Szilvi
Mi utazó ágyat kaptunk Dani születésekor anyóséktól, hogy ha megyünk hozzájuk legyen hol aludnia
Mondjuk elég sokat használtuk már, jól jött
Azért érdekes elgondolás, hogy majd anyósod megy gyesre, azért nem árt néha megkérdezni téged is
Kisbuksi
A legnagyobb felelősége a szülőnek van tesó témában ez tényleg igy van. Anyum hiába bizonygatja nekem mind a mai napig hogy egyformán szeretett minket, ez nálam nem igy jött vissza, csak ő érezte hogy ez egyforma....
De jó valakinek hogy szerelmes smsket meg virágot kap, irigy irigy
lehet hogy nekem is helyrekéne tennem péntek este apát?
A farsangi jelmezt elképzeltem ugy valósan, szerintem ti lennétek a befutók, a poló olyan snasz
Szombaton mit csináltok, ugy néz ki megyünk Csepelre, ha van időtök összefuthatunk
Ed
nagy drukk a projecthez
Az alvásotokat elképzeltem vizuálisan
Mondjuk nálunk ez nem matracon, hanem nagyágyon zajlik, de hasonló volt az elején, mostmár volt hogy előfordult hogy észresem vettem mikor ment el reggel dolgozni kispapi.
Fel kéne találni a neten mosogatást
Vagy még jobb, a mosogató fölé kell rakni a monitort és ügyködés közben lehetne mosogatni is
Nelli
A beszéd miatt még nem izgulok annyira, anyum épp ma mondta, hogy örüljek, hogy még csak pakol, majd akkor menekülök el, ha már ezt fokozza a be nem álló dumcsival is
Ami a tesómat illeti, vele nem lehet beszélni sajnos, ő csak üvöltözni tud, nincs egy értelmes gondolata semmiről, amiből neki nincs haszna...
Anyuéknak sikerült egy önző, ki ha én nem stb... gyereket kihozni belőle, fáj is a fejük miatta rendesen, pedig már rég be kellett volna nőni a fejelágyának, de jelét se mutatja... Annak idején a katonaságban biztak a szüleim, hogy egy kicsit megnevelik ott, nem jött be... Az igazi hibát igy felnött fejjel abban látom, hogy nem voltak következetesek vele a szüleim, egyik pillanatban megtiltottak neki valamit, a másikban már vigan csinálta....
Dorkának én is rajzformákat javasolnék, ahogy Ines is mondta, azzal elég sok mindent tud alkotnim és még fejleszti is őt
Judit
Tök jó hogy jó a kedved, ragadós
felvidultam miután olvastalak. Romantikázzatok többet kispapival és tuti helyre áll a rend
Testvértémában nálunk is valahogy igy volt, csak forditva, én sokkal jobban lettem fogva, az öcsém el lett baromira engedve, ebből is volt rengeteg konfliktusunk...
Ines
A legrosszabb a megkülönböztetős témában mikor ezt nyiltan éreztetik is a másikkal, baromi romboló tud lenni az önérzetre
Ari lehet Hanna a rajzolgatással
Az hogy másként látod Olit és Hannát tök természetes, hiszen más nemüek, de a szeretet az ugyanugy árad mindkettő felé
MAriann
Ne légy ennyire kritikus magaddal, ettől még ugyanolyan jó anyuka vagy és ugyanugy szereted a gyerekedet.
Hajni
Ez a plutos kép csucs
MAgunkról annyit, hogy lehet hogy a takony megijedt Buksitól, de ugy néz ki felszivódni látszik, ma már csak kétszer szivtam le az orrát Daninak. Pakolás néha kaotikus állapotokat okoz itthon, de már feladtam az állandó visszarámolást... reggel megprobálok lakást varázsolni, aztán estére tornádó tépette területté válik a dolog
Dani mostanában a felmászást gyakorolja ahova csak tudja, utoljára azt fedezte fel, hogy ha feláll a dohányzóasztalra, ami a fal mellé lett rakva az ablak alá, akkor kilát az ablakon, meg mindent elér ami oda van felpakolva: virág, kép apróságok, igy kereshetek ujabb helyet neki. Eddig a kedvence az volt, hogy a tálalópultnak a fiókjából kirámolta az evőeszközöket, ma meguntam hgoy folyton a kanalakat szedem össze, kipakoltam üresre a fiókot, azóta nem érdekli, nem is értem
Nah dugultam, mára sok belőlem...
sok puszi
Ági