Már mindenre válaszoltatok egymásnak, így én most csak belevau
Erika, Dincus,igen kaksi ilyen nálunk is!Amióta hozzátápi van szilárdabb sokkal, és van, hogy csak bogyók, és nagyon nehezen jön ki!
/olyankor én meghőmérőzöm, és akkor jó nagy adag kijön
/Muszály, mert azt nem akarom, hogy ne kakiljunk egy nap, mert akkor nyomná a pociját, mivel Hannusom sem akar inni!
Dincus, jó a babakocsis kép
Emo, már 8 és fél kg????
Ne máááá, nekem Eszti 1 évesen volt akkora, és ő átlag baba volt, nem ilyen törpilla mint Hanna
nem semmi kis husi
Nelli, köszi
Judit,wc
nekem a kettővel sem lenne energiám
Majd szépen magától, ahogy eléri azt a fejlettségi szintet!
Mozgás, persze minden baba a sajt ritmusába fejlődik.Mi is hiába ült+állt föl, azért mászni még úgy konkrétan nem mászunk, az még inkább kúszás.Igaz sokat halad amerre akar, de azért nekem még nem mássza be a lakást.Marad kb. 3 méteren belül
egyenlőre!Állós képet nem tudok adni, mert akkor láttam, azóta nem, és pont nem volt elem a gépünkbe
De figyelem serényen.Ma, majdnem fölállt, csak kicsúszott a térde, aztán eldőlt, és föladta
mert talált valami "rágnivalót"
http://www.babaszoba.hu/services/todo
Tök jó kis képeket raktatok
Ildi,Ok. azt nem kaptam meg, de akkor majd értekezünk
Holnap megyünk dokinénihez, mert jobban van már Hannus, de képzeljétek a könyökén, és a térdén kiszáradt foltok vannak
nem tudom mitől lehet, de azért megmutatom!Meg így hétvége előtt nem is baj, ha ránéznek, és meghallgatják!
Voltunk ma de. IKEA-zni olyan édes volt.Annyira tetszett neki, az a sok színes minden, hogy tök jól elvolt, elnézelődött, és nem aludt el!Így a de.-i alvást kihagyta.Hazafele már volt sírás a kocsiba
de aztán ebéd után jó nagy alvás