Sziasztok!
Jól eltűntem megint,de Vencellel a Valentin napozás egyszerűen katasztrófába ment át. A nagy fényképezés,bohóckodás,megajándékozás után /kispapi még most sem tért magához/ Vencel beszopizott 150-et,ami az ő esetében azért erős túlzás. Órákon keresztül bukott,sírdogált, majd miután ez a probléma megszűnt,egész egyszerűen végigsírta az EGÉSZ NAPOT
. Semmi nem segített, ölben kicsit jobb volt a helyzet,de csak akkor ,ha ráztuk a seggét és mászkáltunk vele.Még soha nem volt ilyen,teljesen kétségbeestünk. Este fürcsi+szopi, gondoltuk beájul az ágyba,hiszen egész nap nem aludt. Erre egy centire a matractól felvisít.Gyorsan ölbe+seggrázás=minden O.K. +alvás. Ezt 8-szor játszotta el velünk! Mi már teljesen hullák voltunk,és úgy döntöttünk, hogy lerakjuk. 6 percet sírt egyre kisebb elánnal /én fordított arányosságban egyre jobban bőgtem a másik szobában ,párnával a fejemen/,majd elaludt mint a bunda. Másnap semmi nyoma nem volt a nyüginek,egész nap aludt,nézelődött,játszottunk, stb.,erre este megint kezdődött a visítás szigorúan egy centire a matractól
ennek ellenére leraktuk ,2-3 perc sirdogálás és elaludt. Én meg hajnal 2-ig azon rágódtam,helyesen cselekedtem-e. alapvetően nem vagyok "hagyjuk sírni a gyereket" párti, de miután meggyőződtem, hogy semmi baja /éhség,hideg,meleg,betegség,hasfájás,stb./és egész nap velem-rajtam van, igyekszem kielégíteni minden igényét /játszás,bújás,stb./ , nem tudom elképzelni, hogy bármi baja lenne azontúl,hogy persze jobb lenne rajtam aludni,illetve velem maradni. Tudom,hogy ezt ki-ki maga dönti el,mit csinál a gyerekével,de nektek mi a véleményetek erről?
Amúgy köszi az infókat éjszakai alvással kapcsolatban,igazából nem zavar,ha eszik éjszaka,csak kiváncsi voltam,kinél hogy alakul ez a dolog. Mi egyenlőre maradunk a 3-4 óránként evésnél éjszaka is
Fiona!
Nagyon cuki a kép a profiodban , én rád is teljesen másképp emlékeztem! Szerintem egész egyszerűen a babád majd ráérez erre a bimbóudvar bekapásra, vagy nő egy kicsit a szája
Ez viccesen hangzik,de Vencel ugye nagyon kicsi volt,és hiába mondta 1-2 nővér,hogy az ilyen kicsi baba is tud szopni,addig neki se ment,amíg nem nőtt annyit a feje+ szája,hogy normálisan be tudja kapni. amúgy amíg ilyen szép mennyiségeket eszik,csak a saját fájdalmad miatt kell aggódnod,a többi megoldódik! szerintem.
Detti!
Egyszerűen profi vagy muffinügyileg,minden felmerülő kérdést megválaszoltál,de még azokat is ,amik még csak a jövőben merültek volna fel bennem
Beszéld már rá a Zurad némi közszereplésre, engem naggggyon érdekel az a cuki kép!
Vic,
Cupido-manó haláli, jó ötlet volt ez a jelmezesdi
!
Emese és akit még érint,
Mindig íjátok,hogy itt meg ott van ilyen meg olyan akció, stb. Ti az ilyen vásárlásokat kismanóval együtt vállaljátok be? Én a sétán kívül sehova nem merek menni vele, Ti hogy vagytok ezzel?
Zita,
nagyon cukik a képek, a séta utáni különösen!
Puszi:
Kisbuksi