Új privát üzeneted érkezett!

Zita,
Muffinrecept ment!
Victoria

Vic, ügyik vagytok! És nem is borultatok föl??? Kép
Wind & Wetter - ez a krém neve.
Mi meg még mindig itthon ülünk, ugyanis tőle szokatlan módon iszonyúan bealudt a nap közepén. Ilyet csak du/este szokott csinálni. Ma egyszer sem kellett altatni, folyton egyedül aludt el és most kicselezett...

Vic, én nagyon szeretek az oviban dolgozni!!! Egyébként pszichológus vagyok. Nem is úgy veszem, mintha munka lenne Kép A gyerekekkel való foglalkozás nagyon nekem való, megtaláljuk a közös hangot! Hiányoznak is rendesen... és most még ki se mehetek hozzájuk az infulenzajárvány miatt. Majd márciusban.

Azóta is alszik és alszik és alszik.... remélem, nem lesz beteg!!!

Pussz
Ann
annann

Ann,
Drukkolok, hogy Hami ne legyen beteg!
Nem borultunk fel, pedig tök egyedül vittem le és fel azt a drabál nagy babakocsit a lépcsőn (3 kerekű), és errefelé, amerre lakunk elég nagy lejtők is vannak, de arra meg ott van a babakocsin a "kézifék".
Dorka azóta is alszik, lassacskán fel kell ébrednie enni. Mostmár kezd szépen átszokni a 4 óránkénti evésre, így kicsit több időm van pl. a lakásban tevékenykedni.

Én is tanultam pszichológiát és pedagógiát is 4 éven keresztül, nagyon szerettem! És én is nagyon szerettem gyerekekkel foglalkozni, de akkoriban nem igazán volt "kifizetődő" az óvónéniség, s ugye szeretetből egyelőre nem lehet kenyeret és tejet venni, így bármennyire is fájt a szívem, muszáj volt a másik lehetőséget választanom. Pedig együtt kúsztam- másztam a gyerekekkel, s az egész fizetésemet kartonpapírra, festékekre, színes papírokra stb. költöttem, hogy minden napra más és más dolgot tudjak készíteni a gyerkőcöknek, s volt néhány hátrányos helyzetű gyermek is, akiknek vettem zoknit, sapkát, sálat, fogkefét stb.

Mindegy, így alakult, de egyébként ha nem váltok szakmát, akkor nem találkoztam volna Kispapival sem és Dorka sem lenne, s akkor itt sem lennék:-)))

Vic
Victoria

Sziasztok!

Mostanáig Valentin napi előkészület volt,ami nem ment egyszerűen,mert Vencel ragaszkodott hozzá,hogy a közös ajándékunkat úgy készítsem,hogy ő rajtam alszik. Hát nem igaza van? Többször próbáltam letenni,nem hagyta,most,hogy elkészültem / az összes kezemet-lábamat be kellett vetnem,hogy felrajzoljam és kivágjam a betűket/,Vencel békésen alszik az ágyon . Annyira rafkósak!

Vic, átjött a recept,köszi, remélem rá is bírom szánni magam,hogy megcsináljam! Bár Detti meghozta a kedvem!

Detti,milyen kis házitündér vagy! Hogy vagy képes reggel sütni?! Ha küldök futárt,adsz egy pár darabot? Kép

Ann! Hami hogy belejött ebbe az egyedül alvásba!
Én ebben a szeles hideg időben nem merek elindulni, tegnap is majd' szétfagytam. bezzeg Vencelt nem zavarta.

Csajok!
Ezt az éjszkai alvást,hogy lehet elérni? Egész egyszerűen így kivánja kismanótok szervezete? És ez mikortól alakult ki nála? Mi még éjszaka többször eszünk, és igazából nem is bánom,amíg Vencel ezt igényli,csak kiváncsi vagyok, hogy ez majd magától fog változni,vagy van valami trükk? Ugye Vencel elvileg most hétfőn született volna, és egy újszülötthöz hasonlóak az igényei,csak szeretném tudni,ez a kaja dolog hogyan fog változni. Kösz az infókat előre is.

Puszi:

Kisbuksi
kisbuksi

Vic!
Sajnos én nem kaptam meg a receptet, ha megtennéd küldd el légyszi erre a címre is: zita72@invitel.hu Köszi! Kép

Ann!
Nagyon örülök, hogy olvashatlak itt is, ugye az e-mail kérésedet elfeledhetem!! Légyszi írj erre választ, mert tanácstalan vagyok! Remélem Hami jól van, mi is jó nagyot aludtunk most kora délután.
Üdv:
Zita
zitus

Zita, recept ment! Remélem megkapod!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Vic, én is kérek receptet. Kép Ha legközelebb sétálni mész, egyeztethetnénk. Én a Majorba vagy a Millire szoktam vinni Csibém. Kép

Buksi, nálunk spontán alakult ki az éjszakai alvás. 1x csak nem ébredt fel a gyerkőc, s azóta azért kelek hajnalban, hogy lefejjem a csöpögő cickókat. Kép Igaz, néha van olyan, hogy megébred a kölök, de 2-3 perc szopi után alszik is tovább. Gondolom szomjas lehet olyankor, vagy a torka szárad ki. Ugyanis hiába párásítok mosással, úgy látom, néha kevés. Bár már ígértek kölcsön masinát, nem tom mikor kapjuk meg.

Ann, cseles Hami Kép

Detti, kösz, hogy írtad a járandóságokat. Nekem eddig azt szajkózták, hogy ők nem kifizetőhely. Mire beszereztem a nyomtatványokat, s kitöltve felvitteme, rögtön kiderült, hogy mégis. Kép Kép Sőt, az is, hogy az anyaságit is intézhették volna ők! No comment, csak épp az éhenhalás fenyeget. De azért muffint sütök majd. Kép

Ágiboszi, palacsinta Kép

Corában vásároltam az akciósból. Az ujjatlanok anyaga kicsit gyengus, de nyárra jó lesz. Kép

Tegnap voltunk 8 hetesek, s a mérlegünk 5,55 kg-t mutatott. Kép

Boróék
femõke

Sziasztok lányokKép

Megjöttünk a csavargásbólKép voltunk apa munkahelyén bevásárolni egyet, mindenki manócskát csodálta, hizott is az májam rendesenKépKép

Hát hogy mik vannak a mailserverekkel azt nem tom, de hogy én még mindig nem kaptam muffin recepteketKépKép adok egy harmadik mailcimet is hátha az bejön: gicus@wetel900.net , erről legalább kapok sms értesitést is, igy tuti tudni fogom hogy megérkezett.

Akció: most jött meg a metro ujság ami 19-től él és van benne pampers akció: 3 cs. óriáscsomagos nadrágpelus+ 2. cs törlőkendő+ egy rongybaba és az egész egy nagy füles zöld ládában 9371 Ft ért, szerintem ez egész jó ár érte, ha jól számolgatok akkor a törlőkendők igy ingyen vannak, és ott van még a salang hozzá (láda+baba)

Boró
Gratula a súlyhoz, ez szépKépKép mivel eteted manódat?Kép) mi 9 és fél hetesek vagyunk és 5650 grammok és meg vagyok győzödve róla hogy Dani éjjel megszökik és plusz kajol valahol, mert úgy hizik, mintha pumpálnámKépKép

Nah megyek mert nem hajlandó elaludni ( nem megy a feneke alatt az autó).

Majd még jövök mint SwarcziKép

Ági+siró Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Boró,
Elküldtem a muffinreceptet!
Csak nem Te is XII. ker- i vagy?
Most nem igazán vagyok képben: hol van ez a Major és a Milli?
Melyik gyerekdokihoz tartoztok?

Vic
Victoria

Buksika! Jöhet a küldönc! Csak azt mond meg, hogy milyet süssek.
A reggeli süti sütésnek elég prózai okai vannak: este senkinek sem volt kedve lemenni a közértbe: üres hűtő. A korgó gyomrom meg inspirált. Ez a muffin finom, jól néz ki, és a keverés+sütés kb. 20 perc. És sütés után még kb. 20 percig van belőle szerencsés esetben Kép

Ági! Most jött vissza egy hibaüzenet, hogy az agiboszi@ra nem kézbesítette. Ezt ugye eddig is tudtuk. Én megpróbálom ezt is, de nem garantálok semmit.

Ann! Mi ma lustiztunk, és nem mentünk ki. Du. 1-1/2 5-ig együtt szunyáltunk Leventével.

Ja! Buksika! Nálunk ez az éjszakai alvás csak úgy jött magától kb. 1 hete. Nemtom mér. Amúgy a rafkósok azt mondják, hogy ha éjszaka felsír, vedd fel egy picit, fordítsd meg. Lehet, hogy aludni fog, és elfelejt enni. Én inkább szupergyorsan lefejetem vele a dudáimat, mert nem akarok úgy járni, mint szegény Boró, hogy láthatom el a saját bajom. Kép

Detti
Detti

Egy kis humor, hogy felviduljatokKép

Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott bemutatót. Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a műsort adja elő.

Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő után műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:

- Aaaaa nézzék, ez egy másik kalap !

- Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva !

- Aaaaa... van egy kartya a kabátujjában !

Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen. Egyszer baleset történt és a hajo elsüllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista meg a papagáj. Néhány órán át egy deszkán uszkálva, szótlanul, ellenségesen méregettek egymást. Vegül a papagáj megszólalt:

- OK feladom! Hol a hajó?

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Kép
Nem lett beteg a csemete, valszleg azt pótolta, h reggel 1 órával korábban ébredt. Mi persze hullákok vagyunk apával... igyexünk is ma korán lefeküdni. Detti te meg ne is mondjál ilyeneket, hogy átalszod a fél napot!!! Csöndbe van! Kép Kép Kép

Buksika: éjszakai alvás: egyszercsak átszoktattuk a kiságyába, no és persze hasra, azóta kihagyja a kb 1 óra körüli evést és csak 4 körül ébred. No meg lehet benne az is, h nem hallok minden levgővételt és nem rakom cicire, csak ha szól (nem sír!): e e e

Ágiboszi, ti még mertek csavarogni?? Én nem merek sehova bemenni vele. Ha kiviszem, maximum a nyílt utca. Annyira nem akarok beteg lenni!!!!

Vic, megértelek fizetésügyben... de én azon barmok egyike vagyok, aki ezt akkor is csinálja! (még... remélem, fogom is) Dorka miatt nagyon is megérte!!! Kép

Zita, jó, most hagyjuk Kép

Olyan szép egyforma mellényünk lesz, hogy hajde!!! Most mégse én varrom, nem akarom elszarni, inkább varrónénire bíztam :o)

Basszus, úgy tűnik alig van tejem, de a lány nem panaszkodik. Remélem nem indult el mínuszba a súlya Kép Ha eltűnök egy hétre, akkor ágykúrát tartok tejfokozás céljából... vagy megőrültem Kép

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Ágiboszi, szerencsére csak anyatejjel. Kép Bár anyóspajtás mindenáron rá akar beszélni vízre, vagy teára. Kép Nem képes megérteni, hogy TŐLEM nem fogadja el, még ha tőle el is. Ja a cumival ugyanez a helyzet. Kép Kép Persze, nem hülye az én fiam, ha cicit is kaphat miért kérne egyebet? Nemde? Kép
Remélem Neked is odaér 3x-ra a recept. Kép Nagyon gázosan műxik mostanság minden mail-szolgáltató. Kép Lehet, hogy a vírusok miatt?
Gratulálok a fiad növekedéséhez. Tudod az volt a vicces, hogy apa már du. azt mondta - persze poénból, hogy annyit fog mutatni a mérleg. S lőn! Kép

Ann és Lányok!
Nemrég jöttem rá én is véletlenül. Próbáljátok ki, hátha Nektek is segít! TEJSZAPORÍTÁSRA LUCERNACSÍRA!!!!!!!!!! Én reggelire megeszek 1 szelet vajas kenyeret ezzel megszórva, s nincs gond a tejjel, bőven van. Olyannyira, hogy látjátok, Dettimami is megszól érte. Kép Szóval ha eszek, akkor a hajnali fejés eredményét (200-220 ml!!! + utána még jóllakik Kincsem) megy a fagyasztóba. Már jó sok tejci van a jegesben. Kép Elárulom Nektek (aztán ítéljetek el érte), hogy nekem így isteni jó dolog, mert ha megyünk valahova, akkor csak bevágom a zsebembe az üveget, s ha a kölök megszomjazik-megéhezik, akkor nem kell vetkőzni, mégis fincsit kap. Kép

Vic, mi II. ker. vagyunk, de már remélem nem sokáig. A Városmajorba és a Millenáris Parkba szoktam járni sétálni. Egyik a Mamut háta mögött, másik meg az 56-os vili vonala mellett van. Kép Mi Kufner dr.nőhöz járunk a Pasaréti útra. Ja kösz a receptet, még nem néztem megjött-e.

Ann, vagy ki is kérdezte?
Ma voltunk a Corában, még mindig van nagyon sok szép akciós gyerkőcruci, igen jó áron. Sőt bővítették is a készletet kicsit drágábbakkal, de azok sokkal jobb anyagból vannak. Szóval akit érdekel ...

Jó pihit nektek 7végére is. Kép

Borómami és alvó családja
femõke

Sziasztok
Nagyon irigykedem rátok, már én is szeretnék babázni. Ma voltam kedvenc Szőnyi dokinál, aki közölte velem, hogy még jobban lazult a méhszájam, de nincs egyátalán nyitva. Aki nem emlékezne, pro-forma 10nap múlva szülni kéne. Szépséges dokikám ugyan ma elutazik sielni a jövő hét végéig, szóval nem is baj, ha nem szülünk.
Eddig nem paráztam ettől a szülés dologtól, de most valahogy vagy szeretnék rajta már túl lenni, vagy még hurcibálom a nagy pocómat (ld profil) egy pár hónapig. Ez mitől lesz az emberben. Eddig akkora arcom volt, hogy nem félek, meg ki vagyunk erre találva, de most vhogy elhagyni látszik rendithetetlen magabiztosságom. Kispapit sem szeretném riogatni ezzel, szóval csendben nyiródom. Ti hogy voltatok ezzel? tudom, mostanra a legfontosabb, hogy mit és hogyan eszik, és a szülés már fényévnyire van, de hátha vkinek maradt még vmi foszlánya a megjelölt időszakról.
Utálatos dolog, hogy nem jelentkeztem, de itthon olyan nehézkes, most is inkább ágyban kéne lennem, de máskor nem lehet kivárni, mire letölt egy oldalt.Viszont igérem nem megyek többet dolgozni, amig kicsi Léna nem születik meg!!
Millió pusza mindenkinek, és jó lenne már egy nagy talit csapni:-O:-O
Judit
holophernes

Vic!
A recepteket megkaptam! Kép Örök hála!!
Mára ennyit, kellemes hétvégét mindenkinek!
Zita
zitus

Juditom!
KépKép
A NagyEltűNőci! Virágom! Nagyon édes nagy pociád van!!! Ami engem illet, a szüléstől (ahol máskor vidáman fütyült a szél) akkor egy zabszem sem fért. És emlékszem még a tipródásra. A magam részéről sokkal könnyebbre sikerült, mint azt én elgondoltam előre. De ami utána jön!!! Kép
Drukkolok, hogy a síelés végéig maradjon a pocidban a bébi. Az én dokim is ezzel fenyegetőzött anno, és Levente inkább 1 héttel hamarabb kiugrott. Az viszont szenyaság, hogy tudják, hogy szülni fog az ember lyánya ekkor+ekkor, és mégis elhúznak. B++, ahogy a mi köreinkben mondják
Kép
Na nem dühöngök Valentin reggel, inkább visszamászok a Zuram mellé.
Puszó: Detti
KépKép
Detti

Szép fehér reggeltKép

Először is mindenkinek nagyon Boldog Valentin napotKép

Én már megkaptam a fiamtól az ajándékom: este 10 kor aludt el és csak reggel 5 kor keltKép Most meg itt alszik a karomban, mert cicizés után nem volt hajlandó a kiságyában elaludni, olyan édesen szuszogKép Imádom amikor befurja a fejecskéjét a vállgödrömbeKép

Boró
Anyukám engem a sárgarépalével agyusztál, hogy lassan adni kéne neki, de én max vizet szoktam nagyon ritkán. Az anyatejcsivel ő a világ legboldogabb bébije, hát ezt a boldogságot nem fogom elrontani holmi sárgarépalöttyelKép

Hát én nem tom mi van az emailcímeimmel, de senkitől ne, kaptam meg a muffin recepteket, ez lehet hogy az égiek figyelmeztetése, hogy igy is elég dagi vagyok?KépKép

Judit
Hát valahogy én is igy voltam, szülésig nagy volt a szám, aztán mikor bent voltam a pathon, valahogy igen be volt sózva a hátsomKépKép Amúgy a dokid rábizott valakire, ha esetleg pocaklakód nem várná meg, hogy ő kisportolja magát?
Anyukám szavaival élve, nekünk semmi sem jó, ami van: amig a pocakban van manó, addig alig várjuk, hogy kibujjon, amikor már kint van, akkor meg azon morfondirozunk, hogy jó lett volna még egy hét pihenésKép
Ez persze majd folytatódik, a mozgással, beszéddelKép

Detti
Jó neked, irigy irigyKép Az én Zuram már 6kor elment dogozóba, így csak ketten vagyunk manóval, de majd este bulizunk 3asbanKép

puszi
ÁgiKép

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Csajok!
Nagyon édesek ezek az animált cuccok!Kép

Boldog Valentin napot!KépKépKép

Judit!
A pocakod gyönyörű és a pocilakó nem bújik ki csak ha hazajön a mi dokink!Kép
Én is utáltam már a végét, nem tudom tettem-e fel képet az utsó hetes pocimról, de hatalmas volt! Se feküdni, se ülni nem tudtam és úgy éreztem magam mint egy bálna!Kép

10 nap múlva már te is babázhatsz! De gyönyörű is az!!Kép

Ági!
Remélem azért hamar hazaér a párod és ünnepeltek egy kicsit!Kép

Millió puszi nektek!!!!
Emőke + a CsaládKép

hicudzsi

Sziasztok Pöttömök és Anyukák!
Nagyon elvesztem, de azért olvasgatlak benneteket, csak valahogy semmire nincs időm, főleg, hogy most a fejés is beindult egy kicsit, már 1 decit is lefejtem tegnap, most is kellene... de várok Petire, hogy felébredjen.
Ann, jó téged újra "látni". Most letöltöttem az általad javasolt képkicsinyítő progit, ha sikerül akkor itt lesz a kép, ha nem akkor is köszi!!!

Mindenkinek boldog Valentín napot!

Én egy botmixert kaptam, hát nem valami romantikus, de már régóta vágytam rá.

Mindenkinek puszi!
A babáknak külön!
Andiék.

UI. Fürdök a tejben! Jaj.
andi68

Sziasztok!

KisBuksi,
Schöpfis topicban meglestem, hogy Vencelke milyen csinos volt abban a ruciban. Wowwww!
Nagyon jó kis meglepi lehetett! KisPapid mit szólt hozzá? Mesélj!

Vic
Victoria

Sziasztok!

A nagy Valentin napozásban csak előkerültem!

Judit! De jó látni-olvasni Téged! Nagyon helyes kismami vagy /még mindig/! Amikor én szültem, ugyebár nagyon nem terveztem,akkor Szőnyi Uruguayban volt Kép

Nekem semmi nem megy ezen a számítógépen: a receptet képtelen vagyok megnyitni, a képösszezsugorító csodprogram nekem nem sikerül...

Na sebaj! Íme,így sikerült a Valentin napi meglepi, a ruha kicsit csajos,de azért kispapi majd' megzabált minket!

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1582&page=3&image=30110

Boldog Valentin napot mindenkinek!

Kisbuksi
kisbuksi

Először is mindenkinek nagyon Boldog Valentin napot!
Kép

Boró,
Mi az Orbán tér felé lakunk; ez a Millenáristól messzebb van, de valamikor megbeszélhetjük, s én is letolom a Kismanót arrafelé, vagy lebuszozom pár megállót, és a Moszkvától már lehet babakocsizni.
Miért költöztök el onnan? Szerintem az is tök jó hely!
Amúgy mi a Polg.Mesteri Hivatal mögötti babajátszótér felé szoktunk lekocsikázni Dorkával.

Már én is kitaláltam és el is készítettem, mivel lepjük meg Kispapit. Még nincs itthon, de hamarosan jön haza. Már alig várjuk!
Na, megyek, mert Kismanó elkezdett sírdogálni, s azt nem szeretném, hogy szomorú arca legyen és látszódjanak a könnyek, amikor Kispapi hazaér!

Puszi!

Vic
Victoria

KisBuksi,
A muffinos receptet nem tudod megnyitni?
Átküldhetem nem tömörített formában is, de úgy nagyon nagy terjedelmű.

Vic
Victoria

Buksika!
Ez a ruci!!! Iiisteni!
Tanács: bár én nagy muffin recept gyűjtő vagyok, de sohasem sütöm meg őket, ill. nagyon ritkán. A 20 perces gyönyör: (mai adag)Kép receptje.
1. sütő bekapcs. hogy bemelegedjen - csak langyi
2. 25dkg rétesliszt, 1z. sütőpor, 3-4 ek. sima kakaópor összekever. (cukrot nem szoktam, de ha kell, 10dkg-nál többet ne rakj bele, mert elfolyik).
3. 1 tojás, 2dl étolaj összekever. Hozzáadsz 2dl. tejet.
4. muffinsütőbe 12 papírkosár
5. a szárazcucchoz hozzákevered a tejes-olajos cuccot.
6. 3/4-ig papírkosarakba töltöd. Sütő (én takarékon). 10-12 perc, tűpróba.
7. csokimassza, marcipán, kandírozott gyümi, mandula - ez-az a tetejére és kész.
Remélem segítettem, ezt elrontani nem lehet, mégis a látvány alapján mindenki azt hiszi, hogy nagy kunszt. Ja.
8. ha küldöd a futárt, van 1 tepsivel a sütőben még....
Puszóka: Detti Kép
Detti

Sziasztok :o)

Buksika, remélem apa beájult és azóta is locsolod!!!!! Annnnnyiracsodajóóóóóóó az a kép!!!
Mellesleg Vecelkének nagyon szépen kerekedik a pofija!! Kép
Mi baj a képzsugorítóval?

Mi meg most esszük apája Valentin napi kedvenc kajáját! Kép

Aki még valami ínycsiklandó kaját fel mer tenni anélkül, hogy live formában előállítva az orrom elé dugná, KAP!!!! KépKépKép
(Egyébként az a bajom, h be kell szerezni muffinsütőt + papírkosarat....)
Detta, a csokit hogy szoktad? Miből?

Az imént naon ügyesen szurkoltunk Hamival és a Vasas 4:8 ról feljött 8:8 ra... még 1 gól jól jött vóna...

További boldog Valentin napot! Kép

Pussz
Ann
annann

Sziasztok Csajok!

Végre Én is ideértem hozzátok babástul!
Szoval először leirtam a szülés élményemet és a korházi tapasztalatokat és most már megpróbálok rátok koncentrálni. Kép
Azért jóval ritkábban férek hozzá a számitogéphez mint előtte Kép

Tettem fel képet a kisfiamról a profilomba. Ez a kép a szülés napján készült. Azóta még jobban kikerekedett a pofija, mert már a korházból is plussz sullyal hoztuk haza. Majd ma este megmérem, hogy mennyit hizott.
Egyszer a héten megmértem a kajálás előtt és után és 120 g-ot evett.
A kis Benedek baba nagyon aranyos volt a korházban és amikor hazajöttünk akkor is jól viselkedett.
Most csürötökön és pénteken volt neki délutáni hasfájása ami eléggé megviselte a türelmemet, mert du. 5-től kb. éjjel 11-ig sirdogált.
JA! Enyhén cicifüggő a gyerek, mert szinte csak azzal lehet megnyugtatni.
A kisáságyában való alvást is utálja és csak csellel lehet belerakni, ha már mélyen alszik.
Legjobban persze ölben érzi jól magát!!! Kép

Az éjszakai kiságyban altatás sem nagyon jött be. Első este kb. 4 órát sprotoltunk rajta, hogy az ágyában aludjon el.
A második este már csak 2 órányi türelmünk volt és a végén odavettem magam mellé a nagy ágyba.
Most ugy alszik, hogy a fürdetés utáni első alvás a kiságyban kezdődik, utána meg éjfél körül "átvándorol" hozzánk az ágyikóba.
Sajnos éjjel is 3 óránként ébred fel. Ezért hajnali 3-kor és 6 -kor kell megetetnem.
Persze Ő hajnal 6 után még visszaalszik, de nekem fel kell kelnem a családomhoz, mert suliba kell inditanom a 8 éves lányomat.

Mondjatok nekem légyszi altatási és éjszakai etetési tippeket!
Sikerült már nektek rábirni a gyereket, hogy 6 órát is aludjon éjjel egyhuzamban?

Fiona
- én már most elkezdtem "elrontani" a babámat Kép Kép Kép
fiona

Sziasztok!

Na, nálunk is megvolt a Valentin napozás!
Dorka volt a Cupido- manó, és mielőtt Kispapi hazaért volna, még táncpróbát is tartottunk.
Itt egy kép a nagy eseményről
Kép
, de akit esetleg bővebben érdekelnék a képek, az megtekintheti az alábbi helyen:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1508&page=2&image=30118

Fiona,
Gyönyörű a kisfiad! Nálunk az éjszakai 6 órás alvás úgy kezdődött, hogy Dorka egyszercsak 1 hetesen nem ébredt föl 3 óra után enni, hanem aludt és aludt, mi meg úgy megijedtünk, hogy felébresztettük. Ő persze nézett ránk nagyon furcsán, hogy ezt most miért tettük?! :-)
Többet nem ébresztettük fel, annyit alszik, amennyit csak szeretne! Ha épp nincs nyűgös napja, akkor éjféltől 5- 6- 7- ig alszik ügyesen.

Na megyek, kiélvezem még ezt a pár órácskát ebből a csodálatos Valentin napból!

Puszi,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Én is itt vagyok néha, sajnos mostanában nem volt gépem, így nem tudtam bekukkantani, csak nagy ritkán. Kép

Ann, jó, hogy itt vagy! Kép

Buksi, szerintem ne aggaszd magad az éjszakával kapcsolatban. Egy barátnőm babája fél éves koráig 2-3-szor ébredt éjszakánként, aztán egyik napról a másikra abbahagyta. Az én babám már 3 hetesen 6-7 órát aludt éjjel, azóta (kivéve múltkor, hogy beteg volt), este fél 10-től 6-ig alszik. Ez a baba "vérmérsékletétől" függ. Kép Biztos, hogy meg lehet próbálni pár dolgot (pl. külön szobába tenni stb.), de Te döntsd el, hogy szeretnéd-e, vagy megvárod, míg magától leszokik az éjjeli szopiról. Ártani nem ártasz vele, hogy megeteted, az biztos! Kép Amikor Dani beteg volt, és evett, elképesztő, hogy mennyi tejem lett tőle! Tejszaporításra biztos jó volt! Kép

Fiona, üdv itt! Kép Aranyos a babácskád! Kép Szerintem még pici ahhoz, hogy aludjon éjszaka, ha jól tudom, az "átlagos" babák 3-6 hónaposan tanulják meg, hogy aludni kell, illetve akkor nem éheznek meg. (Persze van csomó kivétel.) Türelemmel ki kell várni, persze ez a legnehezebb! Kép Mondom ezt én, aki jóformán alig tapasztalta meg az éjszakai etetés örömeit! Kép Persze lehet, hogy ami késik, nem múlik, és még visszatérünk az éjszakázáshoz! Kép Én nem akartam magunk mellett altatni, volt, hogy órákig szenvedtem én is, mire a kiságyban aludt (ringattam - letettem - fölébredt - ringattam - letettem - fölébredt...), de kitartottam, így nagyon hamar mmegtanulta (2-3 hét), mit várok tőle, és szépen egyedül elaludt az ágyában. Persze szerintem az sem baj, ha mellettetek alszik!

Túléltük a négy hós oltást is, szerencsére, és meg is gyógyultunk. Kép Már utáltam a porszívózást. Kép Danit 60 centinek mérték, és kb. 6 kiló.
Tettem föl néhány új képet:

http://babanet.hu/album/main.php?album=1626

Pindur
pindur

ÓÓÓÓ Mamik! Olyan édik a képek!!!! Nálunk is készültek, de a Zuram megkért, hogy ne rakjam fel: ők (Levente+Uram) alszanak az ágyunkban, egyik jobbra, másik balra dőlve. Levente még horkolt is.

Ann! A csoki Dr. Oetker Decor Cukormáz. Marcipánosat, meg csokisat szokok venni. A csokimáz pont olyan mintha az órákig kínlódós, felolvasztom már a maradék(???) csokit gőz fölött, de oda ne égjen, és csomós ne legyen változat. Csak az izgalom marad el, mert ez mindig sikerül.
Ha amúgy arra adnátok a fejeteket, hogy ilyen muffin sütőt vesztek, az ikeaban 12 lyukú 2000 Ft. Máshol sokkal-sokkal drágább, a papírokat meg az Auchanban, és Corában érdemes beszerezni ipari mennyiségben. Asszem 100db 200Ft. A Kátayban meg 200db 1000Ft, 50db 1200Ft.

Puszika: Detti
Detti

Szépjó estét és boldog VALENTIN NAPON!Már ami maradt belőle!
Végignéztem a babákat, hát bizony mondanom sem kell gyönyörűek a "Pöttömök"Kép

Kisbuksi: az apuci milyen szemeket meresztett picifiára? Arról nincs kép???

Mi is túl vagyunk egy csodaszép hármasban eltöltött napnak és még egy séta is belefért. Ilyenek voltunk mikor hazaértünk!
Kép

Végül a szivecske nem lett valami bizalomgerjesztő, de az íze legalább jó volt, ugyanis addig könyörögtem, míg megettük, mert bizony eltenni nem lett volna szabad Kép

Köszi szépen neked is Detti a muffinreceptet, a sütőformát én is beszerzem, aztán uccu neki sütés... Remélem azok kinézetre, majd jobban hasonlítanak az általad bemutatottra.

Fiona
mi lassan 5 hónaposak leszünk, de még mindig felkelünk éjszaka egyszer, bár az elmúlt napokban volt,hogy többször is. Én nem fogom leszoktatni, igaz nem alszunk most már egy szobában és mindig visszatettem a kiságyba szopi után is, mégse sikerült. De egyéb "leszoktató" cselt nem vezettem be. Majd rájön magától is, milyen jó egy nagyot szundítani!Kép

Judit kitartás!!! Én emlékszem az utolsó időben már nagyon vártam, hogy előbújjon a manócska. Be kell vallanom a terhességem elején jobban féltem, hogy elvesztem ezt a kisbabát, mint az előzőt, így a szüléstől egyáltalán nem tartottam. A kórházba is nevetve robogtunk fel Dunaújvárosból esőben 70 perc alatt! Csak akkor pánikoltam be mikor megtudtam, hogy császár lesz! Lehet hogy jobb lett vón előtte izgulni és akkor ott megnyugodni, hát én egy fonáktamás vagyok.Kép

És egy mostkedvenc kép az én elcsigázott DNS-molekulámról!
Kép

Zita
zitus

Fiona!

Örülök, hogy megvan a babád, gratulálok Kép!
Altatás nálunk is így működik és 6-kor én is kelek, mert nálunk is indítani kell a családot. Rádásul napközben sem tudok aludni, mert 11-kor indulni kell a lányomért a suliba, utána meg 3 gyerek mellett aludni?... Eleinte nagyon nehezen bírtam, de azért hozzá lehet szokni.
Ma éjszaka Kristófnak egyébként is rossz éjszakája volt, egy csomószor felébredt, nem lehetett megnyugtatni, a húgom szórakoztatta hajnal fél 3-tól 4-ig, azt mondta, ez rosszabb, mintha átbulizna egy éjszakát Kép.
johitimi

Sziasztok!

Képzeljétek, mostmár második napja Cupido- manóm este 10- kor eszik, s utána csak reggel 6- kor, és a kettő között édesdeden alszik:-) Lehet, hogy ez volt az Ő sajátos ajándéka Valentin napra és annyira megtetszett Neki, hogy akkor átáll erre a megoldásra?!

Vic

Ui.:Most ez a kedvenc képem kis Cupido- manómról:
Kép
Victoria

Sziasztok!

Fiona, üdv itt Kép Én az éjszakai altatással úgy vagyok, h azt a megoldást választom, ami mindnyájunknak a legjobb. Eleinte végképp nem maradt el a kiságyában, ekkor még minden alvással töltött perc kincs volt, így nem ríkattam meg, nem kísérleteztem, hanem velünk aludt és úgy jó volt. Aztán amikor éjjel már olyan stabilan aludt, h ágyúkkal se lehetett volna felverni - mármint azal, h átviszem az ágyába, azóta átviszem! Úgyis bealszik az esti cicizésen. Éjjel addig 2x ébredt, most 1x (hason szerintem jobbat alszik - csak légzésfigyelő mellett merem hason altatni).
Egyébként szerintem ne parázz azon, h elrontod végérvényesen! Csináld úgy, ahogy nektek jó!!! KépKépKép

Vic, Cupido Manód nagyon édes. Mint egy igazi kis méhecske Kép Nemtom de nekem ez jutott róla eszembe. A kedvenc képem a Mikor jön már a Kispapi KépKépKépKép

Timi, éjszaka Kép Nem baj, legalább edződik a húgod! Kitanulja a "szakmát" KépKépKép

Pindur, jó, h meggyógyultatok! A porszívózást én is utáltam anno Kép Utána hetekig alig mertem porszívózni, mert Hami már a hangjától is sírt Kép Azóta ez megjavult szerencsére Kép

Detti, pont az Ikeában akartam venni, már egyszer kinéztem magamnak, csak nem vettem meg Kép De a kérdés halasztva influenzajárvány utánra... Kép

Zita, terhesség-szülés élménnyel én is így voltam. Mivel az elején úgy tűnt, h gondok vannak, nagyon féltem, h vmi baj lesz (aztán kiderült, h gyakorlatilag nem is volt gáz Kép ), a szüléstől már nem tartottam. Kép
Juditkám, nem kaptad meg sms-m? Mind1, csak érdeklődtem, h mizu!

Ma torna nap van Kép
Egy picit többnek érzem a tejet, Hami mintha kezdene jobban enni - franc se tudja, h mi lesz. Egyelőre elvagyunk.
Pussz
Ann
annann

Lányok köszi a tanácsokat az altatással kapcsolatban.
Most egy kicsit megnyugodtam, habár tegnap éjjel volt a csucs rossz!

Délután olyan nyügös volt, hogy kb. 2 óránként kellett megszoptatni. Igy nem volt ideje a cicimnek tejet termelni és nem tudtam ugy megszoptatnik hogy jól is lakjon éjszakára. Igy éjjel is 1,5-2 óránként kérte a cicit.
Azóta is puha a mellem, remélem a tejtermelés fel fog zárkózni hozzá.

Ja! Még van egy szoptatós gondom:
A babuci nem hajlandó olyan szépen bekapni a bimboudvart is (már összehasonlitva az előző gyerekemmel sem) , igy inkább csak a bimbót nyüstöli. Ez persze nekem sem kellemes, de a tej azért jön belőle.
Lehet, hogy igy nem stimulálja eléggé a tej termelését? Ha elveszem tőle és ujra mellre helyezem, akkor is csak ennyi fér a szájába.
Ha megpróbálom jobban ráhuzni, akkor meg fuldoklik. Kép
Szerintem egy kicsit kicsi a szája. (nincs tul nagy bimboudvarom, szoival nem az a baj) Lehet, hogy pár hét mulva, már jobban be tudja kapni?

Hosszuság mérés a születéskor:
Direkt megkérdeztem a korházban a szülésznőt, hogy hogyan mérik le a babák hosszát. Azt mondta, hogy ugy kell mérni, hogy a feje bubjától a centit végigvezetik a görbült testén ugy,hogy bekanyarodnak a nyaki redőbe, majd a gerincen végigvezetik és ujra bakanyarodnak vele a hástó térdhajlatba is és igy vezetik a talpáig.
Szoval ezért nem lesz ugyanaz a méret, mint amit a védőnéni mér.Kép

Fiona
ujrakezdő anyuka Kép
fiona

Fiona, még jó, h nem lesz ugyanaz a méret KépKépKép
Hami 56 centi volt MÁV kórházilag. Ekkor még ezt elhittem, aztán 1 hónaposan volt 54-55 cm, akkor lestem egy nagyot, h összement a gyerek KépKépKép
Most már 60, lehet, h már több!
Egyébként kivi vagyok, h miért kell ilyen barom módon mérni. A hossz az hossz, nem?????

Ann
annann

SziasztokKép

Fiona
Először is gratula a babához, nagyon édiKép
Az éjszakai alvás nálunk még nagyon változó, ha 10 körül elalszik akkor általában reggel 5 körül ébred meg, attól függően mennyit evett este. De például tegnap a nagyinál aludtunk, lakótelepi szoba, ezer fok és hiába csak éjfélkor aludt el, de már 4 kor kukorékolt, mert szomjas volt, amit nem is csodálok, mert én is úgy ébredtem, mintha homokot nyeltem volna.
Amikor hazajöttünk a korházból, akkor fél kettővel kezdtünk, és ez tolódik egyre jobban ki, már volt rá példa hogy csak 6kor kelt fel.

Ann
Nekünk 52 cmet mértek születésre, itthon apával cicizés közben, mert akkor fickándozik a legkevesebbet, 57-58 között mértünk és most lesz kedden lesz még csak 10 hetes. Úgy nő mintha nyújtanánkKép

Fiona a szoptatáshoz még annyit, hogy olvastam azt mondják, hogy a sűrűbb szopi növeli a tejmennyiséget, és igazán a nagyobb mennyiség amit a gyerek megeszik, az szoptatás közben termelődik, és nem két etetés között. Bár én is jártam úgy ahogy te irod, annyira sűrűn kért babóca enni, mert nyügi volt hogy úgy éreztem a végére mintha két üres tejeszacsi lenne a mellem helyettKép de kitartó nyüstöléssel manó kicsavarta magának ami kellett nekiKép

Jajj mielött elfelejtem megkaptam a recepteket és nagyon szépen köszönöm.

Vic édes a kis zümi kupidó bébiKép Gondolom apája nem győzte megzabálni őtKép

KisBuksi
Tündéri volt Vencel, el kéne küldened valamelyik női magazinba babafotópályázatra ezt a képet, tuti nyerő lennél vele.

Zita
Édesek vagytok a séta utáni képen.

Timea
Rossz éjszakaKép De a hugod legalább edződik és tudni fogja milyen fába vágja majd a fejszéjét.

Pindur
Mit akartok tőlem?!Kép nagyon jók a fotok.

Detti
A férjek már csak ilyenek, nem szeretnek szerepelni, pedig olyan édesek tudnak lenni egymás mellett az ágyban. Nálunk is lopva fotoztam le őket, ahogy szuszognak alvás közben: )

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Mamik!

Hol is kezdjem? A képek csodálatossak!Egyik jobb mint a másik!! Kép

Annyit írtok állandóan hogy mire elolvasom elfelejtem hogy kinek mit is akartam irni.
Kisbuksi!
Ha vigasztal Andris még mindig fel kell éjjel 2-kor 4-kor és 6-kor szopizni. Van amikor a 2 4 összevonodik és 3 lesz belőle. Viszont 1/2 9 9-ig utána szunya van. Pedig 3 hónapos volt 8.-án.
Vencelkén nemis látszik hogy milyen picike súllyal született!!!! Ez igen! Olyan mint egy két hónapos, pedig most kellett volna megszületnie. Ugye?
Ann!
Nagyon tájékozatlan vagy! A sok fürdéstől összemennek a gyerekek az első hónapban! Tudod mint amikor beavatod az anyagot! Kép
Vic! Dorka irtó édes kerek gyerek!

Jelentem mi 62 centisek voltunk légvonalban.
Szedegetem elő a rucikat folyamatossan. És mire észbe kaptam volt amit kinőtt. Azért belepréseltem ,legalább egyszer legyen rajta.

Lányok!
A Corában az akción kívül ahol a rendes babacuccok vannak levannak árazva de piszkosul.
Én vettem egy kantáros farmergatyót 500 ft.-ért valamint kötött pulcsit és pulcsit,500-ért kesztyűt 100-ért kiscipót 300-ért plüss elefántot 595-ért. De volt egy csomó minden leárazva van amelyik 70%-kal is. Főleg kislány ruhák de sok fiú cucc is volt!
De mindig hozzá kell tennem legalább is itt Szegeden!

Puszi: Emese és a gágogó Bömbi
semese

Kiscipó természetesen kiscipő!
semese

Sziasztok!

Zita, nagyon nagy már Matyi! Kép Nagyon aranyos!

Vic, Dorka is szuper a szerelésében! Olyan édes kis pufók baba! Kép

Ági, köszi! Kép

Ann, örülök, hogy több a tej. Mióta Dani múltkor minden éjszaka fölkelt (kb. két hétig, de már visszaállt a rend), annyi tejem lett, hogy ihaj. Kép Dani meg őrült hízásnak indult, három hét alatt hízott 700 grammot... Ennyit csak az első hetekben hízott. Így most egykettőre túléptünk a 6 kilós határon. (Pedig nemrég még milyen messzinek tűnt ez, az 5 kiló olyan nehezen volt meg.) Bár végülis nem a kiló a legfontosabb, hiszen a lényeg, hogy egészségesek a babák!! Kép (Csak az ember úgy tud aggódni, ha megáll a gyarapodás.)

Emese, köszi az infót, lehet, hogy megnézzük a budaörsi Corát. Csak nálunk nagyon macerás, mert nincs kocsink, és mindig meg kell kérni valakit. Kép

Pindur
pindur

Sziasztok Kép
Pindur, örülök, h nálad is rendeződött a tej. Sajna Hami a sok tejcsiből is képes keveset enni, de ez van... Most megint csak 7,5 dkg-t hízott, de már nem is idegesítem magam - hízott és kész. Most 5200g és 61 cm Kép És nagyon vigyori.

Emese, most én is majdnem így jártam egy rugival. El volt téve a 68-asok közé, s mivel már azokat szedegettem elő, ez is előkerült. Erre nézem, h 62es Kép Még szerencse, h a nagyobb fajtából való! Mert már van olyan 62es rugi, amit kinőttünk Kép

Pussza
Ann
annann

AnnAnn, ha igy nő ez a pici, akkor szerintem minden rendben van.
Te mennyi laktoherb teát iszol?
Lehet, hogy kipróbálom, hátha segit a baba hasfájásán.

Ma én is elkezdtem mérni kiváncsiságból, hogy egy nap mennyit eszik az én pici fiam.
Érdekel, hogy amikor lapos a cicim mennyit tud kipréselni belőle. Kép
Reggel szopizott 90 grammot, majd kakilt 110 g-t. Kép Kép Kép (egymás után 4-szer tettem tisztába) Kép
Aztán megint szopizott 80 g-t.

Ma megvolt az első 5 perces kirándulásunk.
Szerintem semmit sem észlelt belőle a kicsi, mert amint betettem a babakocsiba bealudt és amiota visszjöttünk kint alszik a konyhában a babakocsiban. Kép
Mindegy, nekem jól estett a séta. Direkt dombon felfelé toltam egy kicsit, hogy fogyjon tőle a fenekem. KépKépKép

Tettem fel uj képet a profilomba az egy hetes babáról és rólam.

Fiona
fiona

Fiona, én nem úgy iszom a teát, ahogy rá van írva. Lefőzök 1 litert, abba megy 2 filter (ez így kb fele olyan erős, mint ahogy a dobozon van) - ebből az egyik Laktoherb, másik Fitolac. Ezt kb megiszom egy nap - van, h nem mindet.

Fiona, a kép nagyon édi! Kép És hogy milyen csini vagy, rejted semmi se maradt szülés után. Bezzeg rajtam brühühüüüü Kép

Pussz
Ann
annann

Köszi Ann aranyos vagy!
Most mértem meg magam és még kb. 5-6 kg. plussz van rajtam és az nagyjábol a combomon és a deréktájékon.
Ebből nem szeretnék többet leadni 2-3 kg-nál, mert a nagyobb cici és a tej miatt kell, hogy legyen tartalék hájacska. Kép
Fogyokurás modszerem a séta lesz és majd áprilistól talán egy kis futás. Mondjuk 800 m-el kezdem. Kép

Sajnos most kivánom igazán az édességet. Kép

Fiona
fiona

No a súly feleslegről csak annyit hogy a patikába ahova szoktam járni megkérdezték hogy még mindig nincs meg a baba ?
No ez az igazi brühühü!
Emese
semese

Gyerekek! Most jöttünk haza Levi Bébivel a napi túránkról. Már napi 1,5-2 órákat vagyunk kinnt, és örök hála, hogy javasoltátok, hogy menjünk, mert a védőnő tippje alapján még itthon gertselnénk.
Kilók:
Fiona! Hol is vannak azok a kilók? Igazán szexi bébi vagy!
Levente kilói: már nem merem mérni. Este fürdés előtt 5 kg-ot nyomott. Szombaton volt 4 hetes, és 1,5 kg pattant fel rá. Őrületes zabagép. És először ma éjszaka 10-4-ig aludt, aztán beüzemeltem csecsszívó módba, hogy én is tudjak aludni.
Detti kilói: pont annyi plusszom van, mint amennyi Levente. És ez így fog nőni az ő súlyával?
Emese! Nekem a khban volt hót ciki, mikor betoltak a szobába szülés után. Mindenki bemutatkozott, és én is megkérdeztem egy csajszitól, hogy ő mikor fog szülni. Háát 2 napja Kép De nem hiszem, hogy nálad olyan rémes lenne a helyzet. Szóval engem is szorít a farmer derék részen, erre akarok kilyukadni. Kép
Detti

Sziasztok!

Jól eltűntem megint,de Vencellel a Valentin napozás egyszerűen katasztrófába ment át. A nagy fényképezés,bohóckodás,megajándékozás után /kispapi még most sem tért magához/ Vencel beszopizott 150-et,ami az ő esetében azért erős túlzás. Órákon keresztül bukott,sírdogált, majd miután ez a probléma megszűnt,egész egyszerűen végigsírta az EGÉSZ NAPOT Kép. Semmi nem segített, ölben kicsit jobb volt a helyzet,de csak akkor ,ha ráztuk a seggét és mászkáltunk vele.Még soha nem volt ilyen,teljesen kétségbeestünk. Este fürcsi+szopi, gondoltuk beájul az ágyba,hiszen egész nap nem aludt. Erre egy centire a matractól felvisít.Gyorsan ölbe+seggrázás=minden O.K. +alvás. Ezt 8-szor játszotta el velünk! Mi már teljesen hullák voltunk,és úgy döntöttünk, hogy lerakjuk. 6 percet sírt egyre kisebb elánnal /én fordított arányosságban egyre jobban bőgtem a másik szobában ,párnával a fejemen/,majd elaludt mint a bunda. Másnap semmi nyoma nem volt a nyüginek,egész nap aludt,nézelődött,játszottunk, stb.,erre este megint kezdődött a visítás szigorúan egy centire a matractól Kép ennek ellenére leraktuk ,2-3 perc sirdogálás és elaludt. Én meg hajnal 2-ig azon rágódtam,helyesen cselekedtem-e. alapvetően nem vagyok "hagyjuk sírni a gyereket" párti, de miután meggyőződtem, hogy semmi baja /éhség,hideg,meleg,betegség,hasfájás,stb./és egész nap velem-rajtam van, igyekszem kielégíteni minden igényét /játszás,bújás,stb./ , nem tudom elképzelni, hogy bármi baja lenne azontúl,hogy persze jobb lenne rajtam aludni,illetve velem maradni. Tudom,hogy ezt ki-ki maga dönti el,mit csinál a gyerekével,de nektek mi a véleményetek erről?

Amúgy köszi az infókat éjszakai alvással kapcsolatban,igazából nem zavar,ha eszik éjszaka,csak kiváncsi voltam,kinél hogy alakul ez a dolog. Mi egyenlőre maradunk a 3-4 óránként evésnél éjszaka is Kép

Fiona!

Nagyon cuki a kép a profiodban , én rád is teljesen másképp emlékeztem! Szerintem egész egyszerűen a babád majd ráérez erre a bimbóudvar bekapásra, vagy nő egy kicsit a szája Kép Ez viccesen hangzik,de Vencel ugye nagyon kicsi volt,és hiába mondta 1-2 nővér,hogy az ilyen kicsi baba is tud szopni,addig neki se ment,amíg nem nőtt annyit a feje+ szája,hogy normálisan be tudja kapni. amúgy amíg ilyen szép mennyiségeket eszik,csak a saját fájdalmad miatt kell aggódnod,a többi megoldódik! szerintem.

Detti!

Egyszerűen profi vagy muffinügyileg,minden felmerülő kérdést megválaszoltál,de még azokat is ,amik még csak a jövőben merültek volna fel bennem KépBeszéld már rá a Zurad némi közszereplésre, engem naggggyon érdekel az a cuki kép!

Vic,

Cupido-manó haláli, jó ötlet volt ez a jelmezesdi Kép !

Emese és akit még érint,
Mindig íjátok,hogy itt meg ott van ilyen meg olyan akció, stb. Ti az ilyen vásárlásokat kismanóval együtt vállaljátok be? Én a sétán kívül sehova nem merek menni vele, Ti hogy vagytok ezzel?

Zita,

nagyon cukik a képek, a séta utáni különösen!

Puszi:

Kisbuksi
kisbuksi

Buksika!
Tökre nem vagy rossz anyuci. Én is ilyesmiket csinálok, más a nappali, és más az éjszakai rend. 1-2 nap után megszokja, és nem lesz semmi baj. Levente is csinálja/ta a matractól 2mm-re ordítokot, ilyenkor én leteszem, simogatom a kobakját... megnyugtatom, de szigorúan a kiságyban.
Az elején nem tudom ki bőgött hangosabban- ő vagy én?
Detti

Sziasztok!

Buksi
Mi is igy voltunk vele, aztán mikor már éreztem, hogy szorakozásból sir, ez mondjuk erős túlzás, de tudtam legbelül hogy semmi igazi nyügje nem lehet, azon felül, hogy rajtam aludna, betettem a kiságyába és a legrosszabb esetben is 5 perc múlva az igazak álmát aludta.
Már a multkor is megakartam kérdezni, csak elfelejtettem, hogy te csepeli vagy? Ezt csak azért kérdem, mert tavaly őszig mi is ott laktunk, de most is sűrűn járunk át, mert párom anyukája ott lakik.
Vásárláshoz annyit, hogy én ha tehetem mindenhova hurcibálom magammal manót, nem szeretem otthon hagyni, mert olyankor mindig "bosszut" áll rajtam valamivel. Amugy meg imád autokázni, ahogy elindul a kocsi a feneke alatt rögtön alszikKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok,
Megpróbálok helyesírási hibák nélkül írni, ami nem könnyű, mert Kismanóm ma megint majmosat játszik, és egész nap rajtam lóg.

Emese,
Köszi az akciós tippet! A Metroban bármilyen méretű Pampersre vonatkozik ez az akció?

Képzeljétek, holnap reggel be kell mennünk a kórházba, mert talán nem írtam, de amikor Dorka megszületett, akkor sajnos találtak valamit a kis szívénél, és most ismét megnézik- drukkoljatok nekünk nagyon, hogy ne legyen, de- ha esetleg még mindig van az az elváltozás, akkor mennünk kell komolyabb vizsgálatokra. Én annyira izgulok, hogy minden rendben legyen ezzel a Kismanómmal!!! Már annyit sírtam emiatt, de persze úgy, hogy Ő ne lássa!
A kocsinkat épp most vizsgáztatjuk, így babakocsistól fogunk átfurikázni a városon, ami végülis nem lesz olyan vészes, hiszen busszal lejövök a hegyről, aztán 4/6- os villivel kell menni, szóval nem kell sokat átszállni.
Nektek mi a tapasztalotok: szoktak az emberek segíteni a babakocsit le-és feltenni a villiről? Remélem!

KisBuksi,
Mi is szoktunk néha egész nap nyűgösek lenni, a babócáink is, s olyankor még talán Ők sem tudják, hogy mi lenne a jobb...
Én is szoktam sírdogálni, amikor már ötletek híján letesszük az üvöltöző Dorkát az ágyába. S persze 15 percig bírom, s úgyis felveszem Őt, és kezdem elölről a sort (peluscsere, éneklés, popsirángatás, tánci- tánci, méhecskézés/repülőzés stb...).
Képzeljétek, Dorka addig- addig magyarázott és kacarászott a tükrös méhecskében lévő "másik babának", hogy ma benézett mögé..., le is görbült a szája, hogy nincs ott másik baba:-(

Kilók: hááát, nekem is vannak még feleslegek:-( Bár szerencsére erre olyan lejtősek az utcák, hogy simán gyalog is megeröltető felmenni, nemhogy babakocsival:-) Az első 2 alkalom után olyan izomlázam volt, hogy alig bírtam ráülni a fenekemre.
Meg én kinéztem magamnak (a TV- ben láttam még tavaly) egy olyan Kismamaklubot a Normafánál, akik babakocsival/babával/ együtt futkároznak. Az volt a követelmény, hogy 3 kerekűnek kell lennie a babakocsinak, de még utánanézek bővebben, hogy a baba hány hónapos korától lehet menni. Szerintem tök jó móka! Babák jó nagyokat alszanak a friss levegőn, a mamik pedig keményen edzenek:-)

Detti,
Épp most találkoztam egy szomszéddal, aki meglátta a babakocsit, és azt megkérdezte, hogy kié ez a baba?! Mondtam, hogy természetesen az enyém. Erre tökre elcsodálkozott, hogy Ő azt sem tudta, hogy terhes vagyok, mert nem lehetett rajtam látni, azt gondolta, hogy felkaptam 1- 2 kilót a tél miatt. Aztán kérdezte, hogy esetleg most jöttünk haza a kórházból? Erre én mondtam, hogy már majdnem 1 1/2 hónapja...Mert Ő még a hangját sem hallotta ennek a Kismanónak. Ez mondjuk igaz is lehet, mert tényleg nem túl sírós ez a babóca. Ja, és megjegyzem: ez a hölgy nem süket!!!

Zita, aranyos a séta utáni kép! Mekkorák vagytok már!

Pindur,
a pufók az negatív vagy pozitív jelző egy kisbabánál?! :-) Mert ha negatív jelző, akkor én is brühühü!
Amúgy most vagyunk 4200 grammosak, és 3500- ról indultunk 1 1/2 hónapja.

Na, megyek, teszek öblítőt a mosógépbe!

Puszi mindenkinek és drukkoljatok nekünk holnap!

Vic
Victoria

Képzeljétek milyen hüle vagyok!
Minap összeakadtam egy régi ismerőssel mikor indultunk Andrissal sétálni. Ő döbbentem kérdezte hogy az enyém-e a baba. Ekkor bújt belém a kisördög. Azt válaszoltam hogy nem ő az unokám csak mivel a fiamék még gimibe járnak én maradtam vele itthon mint nagyi.
Szerintetek norm vagyok? MEGJEGYZEM MÉG NEM SZERETNÉK NAGYMAMA LENNI!

Buksika!
Én csak és kizárólag gyerekestől járok mindenhova
nálam ez már igy müködik. Nem tudom hogy Vencelke imunrendszere már rendesen kifejlődött? Mert ebben az infus időben nem is tudom hogy jó-e Neki...De állitólag az anyatej védelmet nyújt.
Lányok akik betegek voltatok igaz ez a babáknak nem volt semmi baja?

Puszi: Emese
semese

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?