Sziasztok!
Van jó hírem is, meg rossz is. De először is a hét szenzációja: MANÓ JÁR!!!!!
Szerdán délelőtt állt a szőnyeg szélén, fogtam a kezeit, és egyszer csak elindult a ruháskosár felé. Rettentő édes volt, először csak felemelte a bal lábát, visszatette, megint felemelte és előre tette. Aztán így állt „támadóállásban” egy ideig, majd előre lépett a jobb lábával is. Aztán még kétszer ezt megismételte. Szerintem ekkor még nem tudatosan csinálta, de azóta már igen, sőt „le is kéredzkedik” az ölemből és mostmár odaballag ahhoz, amit meg akar fogni.
A jó hír, hogy Pocaklakóval minden OK
, viszont a rossz, hogy a dokinőmnek felmondtak a klinikán:( . Rettenetes volt, mikor mondta, majdnem sírt.
Ajánlott egy másik doktornőt, szombaton találkozom vele, aztán majd kiderül, mi lesz. De mindettől függetlenül én mondtam a réginek, hogy a szülés után ismét hozzá fogok járni, én őt tekintem az orvosomnak.
Benszi! Gratula a vegyes pároshoz. Igazából most én is úgy vagyok mostmár vele, hogy egy kukacos mellé jó lenne a cunusos.
Pedig mindig azt mondtam, hogy két fiút szeretnék. Valahogy sosem éreztem magam lányos anyának, de ez valszeg azért van, mert én is elég fiús kislány voltam.
Amaryl! Nagyon édesek a fiaid. Annyit kérnék, hogy a fiókám nevét javítsd ki kérlek Máté Manóra, neki ez a teljes neve. Köszi.
Gemini! Egyet értek veled, hogy az első terhesség egy soha vissza nem térő csoda. Én is teljesen másként várom ezt a babót, mint tavaly Manót. Főleg mostmár, hogy egyelőre nincs dokim.
Cas! Nekem is ilyen hatalmas pocim volt Manóval, kíváncsi vagyok most mekkora lesz. Már most is akkora, mint Manóval kb. 6 hónaposan volt.
Bár ugye nekem van egy kis forrom, mert nem volt ideje lemenni teljesen Manó születése óta.
And! Nagyon igazad van abban, amit a kórházválasztásról írtál. Ezért is nem fogok a helyi kórházban szülni, itt katasztrofális állapotok vannak. Szegeden nagyon jó az újszülöttellátás, éjjel is van csecsemőgyógyász, és egy csecsemősnővérre max. 2 baba jut.
Most megyek, igazából nagyon magam alatt vagyok a dokinőm miatt.
Lehet, hogy hülyeség, de nagyon hozzám nőtt. Neki köszönhetem, hogy van Manó, és tényleg olyan doki, akit álmában kíván magának az ember.
Üdv mindenkinek
Anita