Ritike
Sajnos ennek egyszer el kell jönni. nincs is vele semmi baj, csak olyan furcsa érzés. emlékszem, még régebben, Fanni olyan 4-5 hónapos volt, és úgy éreztem, hogy kevesebb a tejem, akkor teljesen bepánikoltam, el sem tudtam képzelni, hogy mit enne a gyerekem, ha nem lenne tej. Most már nem pánikolok, csak már megszoktam, és most fura, hogy nincs.
De ahogy Évi is írta, tényleg rengeteg előnye is van, és ezeket most ki is fogom használni!
Már tervezzük a barátnőimmel, hogy megyünk egy kicsit kirúgni a hámból... Kicsit iszogatunk, dumcsizunik, stb.
Évi
Köszi a bíztatást! Most már csak a jó oldalát nézem!!!
tegnap kipróbáltuk a túrót natúr joghurttal összekeverve, de nem ízlett Fanninak, kirázta tőle a hideg, és nagyon fancsali képet vágott. ma vettem a nestlének a baby jogo-ját banánosat, na abból viszont kettőt is bevágott uzsira, nagyon bejött neki!!!
csak ez így egy kicsit drága mulatság lesz, úgyhogy majd még megpróbálom, hogy házilag állítom elő a gyümölcsjoghurtot, ha az sem kell neki, akkor marad a "bóti", ahogy Zsu mondta!
Zsu
Nem szabad elkeseredni!!! Tudom, hogy mit érzel, én is botrányosnak látom magam a tükörben csomószor, dehát nem olyan rég szültünk egy gyereket, akit a testünkben hordtunk ki, és belőlünk táplálkozott kétszer 9 hónapig!!!
Hidd el, hogy ha majd befejezed a szoptatást, neked is be fog indulni a kilók leadása, mert amíg az ember szoptat, addig a szervezete tartalékol. Ráadásul tudat alatt szerintem nem is magunkkal foglalkozunk ilyenkor, hanem csak a gyerekkel.
És tessék kifesteni magad néha, akkor is ha nem mész sehova!!! te is jobban fogod érezni magad, és lehet, hogy Zsófinak is jobban fogsz tetszeni, mert kicsit szebbnek érzed magad, és majd ezt is fogod sugározni magadból. és ha kimész a lakásból, felejtsd el a tréninget!!!
NEkem is iszonyúan hullott a hajam, de már elmúlt. szerintem ez is a szoptatás miatt van. most meg elkezdett nőni a hajam, és elől a homlokomon 2 centis hajak vannak, mint egy nagyon vékony fufru, hát nagyon idétlenül áll, semmit nem lehet vele csinálni, de hát ami elhullott, annak valahogy vissza kell jönnie...
szóval fel a fejjel, minden vissza fog állni a régi kerékvágásba, csak nem szabad elhagyni magunkat. tudom, könnyű mondani...
be is fejezem az okoskodást
remélem érzed, hogy milyen hangsúllyal írom ezt, olyan bíztatásnak szántam, nem ráparancsolósnak!!!
gratula az 5. fogacskához!!!
Nálunk nagy az öröm, Fanni már 3 éjjelt végig aludt, 12-13 órát egyhuzamban, ki is pihentem magam!!!
remélem, ez így marad, régen is ilyen volt, csak pár hónapja "romlott" el, jaj, de jó lenne!!!
a délelőtti alvással ma nekünk is gondok voltak, tovább tartott elaltatni, mint amennyit aludt...
de ha ez az ára a nyugis éjszakának, felőlem ne aludjon délelőtt!
Ja, és új tudományunk is van: ha mondom Fanninak, hogy tapsi-tapsi, és kirakom a tenyerem elé, akkor beletapsol sokszor a tenyerembe, egyedül még nem megy, hogy két kézzel csinálja, de ezt most nagyon élvezzük! meg lekapcsolja a lámpát, ha odaviszem a kapcsolóhoz, és mondom neki. és integet, ha elmegy tőlünk valaki, meg amúgy is szokott, ha olyan kedve van. ma pl. a Camponában, mert beugrottam dm-be, és az arra járóknak integetett, miután előadta a fuldoklós jelenetet, hogy kivegyem a kocsiból. ahogy kivettem mosolyogva integetett. Meg kellett zabálni!!!
puszi nektek!!!