Szia Kismamik!
Végre megint itt! Csak az a baj, hogy nekem ha jobb napom van, és van erőm, akkor is csak 1-2 órára tudok géphez ülni, mert a család többi tagjának is kell+ mindig van valami. (cégnek dolgozgatom, jönnek látogatni, hitelt intézünk, tervezgetem a házat
)
Ákata, Gigaboszi
Le a kalappal előttetek! Igazi topiklakók vagytok
Gigi
Mint profi szakértőhöz fordulok hozzád; nem terhességi, hanem belgyógyászati kérdés: Szerinted a vérnyomásra normális érték, hogy állandóan 140-150 között van a felső érték, az alsó 90-100 között? Mert a drágámnak (férj) állandóan ilyen "magas". Én azt olvastam, hogy 30 éves korban ez nem normális, de ő váltig állítja, hogy ez jó érték, és nem akar elmenni dokihoz vele. De én aggódom..
Ákata
Én egy Prednacare nevű krémet örököltem meg a sógornőmtől és nála teljesen bevált. (és állítása szerint az egyik barátosnéjánál is) Elég húzós ára van, de ha váletlenül nem kapsz Lieracot vagy mit, akkor lehet, hogy ez is megteszi. Amúgy engem érdekelnének az árak priviben, de én majd inkább a 20. hét körül gondoltam, ha addig nem derül ki a normál uh-n a babócánk neme. Egyébként meg csak a 30. héten szándékozom menni. Megtennéd, hogy átküldöd? (depinyije@freemail.hu)Előre is köszi! Lehet hogy hülyeség, de most, hogy közeledem én is a 12. héthez, kezdem magam teljesen beleélni, hogy minden rendben lesz és tényleg meg fog történni a csoda
Rejo
Tényleg műkorit néztem
Nekem Te már "régi" ismerős vagy.
Ugyanis tavaly tavasszal nálam is megállapították a PCOS-t, és azóta olvasgattam a Pco-s fórumokat.(bár ha jól tudom, Te nem vagy olyan régen)
Az az igazság, hogy nem tudom miért mindig csak olvastam, de sose jelentkeztem be.
De azt hiszem azért egyszer bemegyek és leírom, hogy valóban jó a metformin, de nem mindenkinél minden6ó. Nagy a műtétellenesség a fórumon, de nálam pl. pont ez segített. Műtét után a 3 hónapban lettem spontán terhes!! + a szomszéd szobában műtött lány még ugyan nem az, de spontán 28-29 naposak a ciklusai azóta. (náluk a férjénél is volt vmi gáz) Szóval, lehet, hogy nem jön be mindenkinél, de az sem igaz, hogy nincsenek jó példák.
Nálad mennyi idő után jött össze spontán? Szedtél előtte vmit?
Most nekem is Duphastont kell szednem, de "csak" 3x1. Nyugi nem sok a 3x2 sem (nálam is vacilált a doki, hogy először mennyit is írt fel
)
Amúgy szívből gratula Nektek!!! Gondolom a PCO-s fórumon is lelket önt másokba is a Te sikered. (Én így voltam mindig, ha összejött valakinek, akinek PCO.ja volt; akkor nekem is sikerülhet)
Kriszkrosz
Fel a fejjel, minden rendben lesz!! Drukkolok! (már izgultunk Érted, hogy miért nem jösz?!) Tessék sokat pihenni, most csak az a pici baba számít ott benn!
Piró
Neked is kitartást és jobbulást, gyere minél előbb!!
Timi
Most olvastam vissza a fórumot, és csak ismételni tudnám a többiek hozzászólásait; de LE A KALAPPAL!! Gratula a 2 kincshez
; biztos vagyok benne, hogy ez a legfontosabb és abban is, hogy soha sem fogod egy percre sem bánni a döntésedet!!
Melinda
Remélem javul Marci egészsége, és az orrporszívó remélhetőleg egyre kevesebbet kerül elő!
puszi Mindenkinek, szép, émelygésmentes napot kívánok!
J.E.