Sziasztok!
Köszönöm hogy megírtátok a véleményeteket, tapasztalataitokat!
Most már nyugodtabb vagyok, mert azóta megint nem volt semmi, aludni is egész jót aludtam, a baba pedig igazán aktív
Mostanában azt játszuk hogy kidugja valamilyét, elkezdem ott simogatni, és ha elveszem a kezem, odarúg hogy simogassam tovább. Nagyon édes, bár a testrészeit én még mindig nem tudom megkülönböztetni egymástól. Talán csak a lábacskáját, mert az olyan picike
Diti!
Dehogy kérdezel sokat, nagyon aranyos vagy hogy próbálsz segíteni. A vérzés már abbamaradt, igazából egyetlen napig tartott. Ami kijött, az nekem úgy tűnt mintha még visszamaradt vérrög ill. sűrű folyás lett volna. (Szürkés színe volt, egyáltalán nem véres.) Csak szerintem azért mert bentragadt, összeállt, és én azt hittem hogy a nyákdugó. De tuti nem az volt
Legalábbis remélem!
Gigi!
Mi is megvettünk mindent, igaz mi egy óra alatt a Brendonban, mert többre nem volt erőm. Mondjuk én már jártam ott körülnézőben többször, fel is írtam mindent, úgyhogy most csak gyorsan össze kellett szedni.
Én is nagyon drágának találtam egy csomó dolgot, de nekünk most nem nagyon volt más választásunk. A férjem utál vásárolni, nem is igazán ért hozzá, tehát egyedül ő nem akart elmenni. Most hogy ott voltunk, mindenre azt mondta hogy vegyük meg, amin én még gondolkoztam volna, vagy megnéztem volna máshol is.
Mi mindenből egyfélét vettünk, mert a babának nem lesz külön szobája, csak egy kis sarok, viszont azt szeretném úgy megcsinálni hogy az nagyon szép legyen. Így nekünk minden natúr-fehér kockás és macis (biztos láttátok már a Brendonos ágyneműket, amire az van hímezve hogy "Szép álmokat"). Az ágyneműgarnitúrához tartozik egy paplan, párna, rácsvédő körbe és egy baldahin. Ugyanebből a garnitúrából vettünk kis plédet, pelenkatartót, fürdőlepedőt, és van hálózsák is, de azt egyelőre nem vettük meg, mert csak nagy méretben volt.
Vettünk még textilpelenkát (szerintetek 10 db elég, ha csak a feje alá, és büfiztetéshez akarom használni?), lepedőket az ágyba, vastag takarót, fürdőkádat + egy sínt a nagy kádra, mert mi a fürdőszobában fogjuk fürdetni.
Azt hiszem ennyi, már csak a nagyon apró dolgok maradtak, de azt majd anyukám és a nővérem beszerzik
De elmondhatom, hogy már most többet költöttünk, mint amennyire számítottam.
Ennyiben jó az első babának, mindent megkap, a második meg majd örökli
Képzeljétek, most bontottam ki a hálós bugyit (Chicco), amit már rég megvettem, és akkora, hogy kétszer beleférek
Sajna nem figyeltem hogy méretezve vannak ezek is
A barátnőm viszont tegnap vett Tenát, és az sokkal jobb, úgyhogy aki még nem vett, szerintem olyat vegyen! Viszont a Tena Super betét nagysága egy kicsit megdöbbentett...
Ja, Gigi, egyébként nekem a védőnőm is szabin van
Laura!
Szerintem is az lehetett a gond, hogy mivel keveset mozogtam, nem tudott kiürülni minden, és talán még ennek a maradványai jönnek néha-néha. De azóta semmi nem volt, szerencsére.
Sziszke!
Már megnyugodtam, és remélem nem a magzatvíz volt, de azért majd megkeresem az archívban, hamarosan úgyis szükség lesz rá
Köszi Neked is!
Most megyek feküdni, megint jó sokat írtam! (De most csak naponta egyszer ülök a gép előtt, be kell pótolnom
)
És ma különben is jó dolgom lesz, mert itt van anyukám Szolnokról
Üdv mindenkinek, legyen szép napotok!
Vera (30+5)