Új privát üzeneted érkezett!

And!

A jófej anyuka! :evil:
Néha én is elképedek, hogy milyen lelki könnyedséggel tudnak emberek egy abortuszról beszélgetni :( :( :( .(pláne hogy pont Téged talált be).
Nem tudom hogy lelkileg ki lehet-e egyáltalán heverni egy ilyet.
Én azt hiszem hogy félig belehalnék ha abortuszra kellene mennem valaha is...és valószinű hogy nem traktálnék vadidegeneket ezzel a sztorival :( :(.(maximum pszihológust :( :( )

M.

Kép

Kép
megann

Hol van Csikken szüléstörténete??????
Lemaradtam...de nagyon el akarnám olvasni...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Először is, Csikken, hatalmas gratula Kittihez! :) Majd kérünk képeket is!!!

Megann:

Szerintem nem ciki lánynak a vonat meg autó, Zsuzsa is bolondul értük, úgyhogy ő pl szülinapjára azt kapott. Karácsonyi ajándékot még nem gondoltam ki.

Juci:

Örülök hogy már egy kicsit jobban vagy. Rólad is lehet majd pocifotót látni? :) Látom nemsokára félidős leszel, drukkolok hogy akkor elhagyjon téged ez a rosszullét. Egyébként ennyit arról hogy a fiúk csinálnak nagyobb hányingert. Nevetek van már?

And:

Rád is szoktam sokszor gondolni. Hogy érzed magad? Van valami újság a pocaklakóval kapcsolatban?

Lányok:

Talira gondoltam. Magunkhoz nem merem bevállalni, de itt van a sarkon egy játszóház, ahol ha 10-en megyünk, akkor 500 forint egy óra. Vagy mehetünk máshova is, lehet van olyan játszóház ami mindenkinek egy kicsit közelebb esik. Mit szóltok hozzá?

Körkérdés:

A mai hóeséssel ráeszméltem, hogy Zsuzsának se téli cipője, se vízhatlan nadrágja, se vízhatlan kesztyűje nincs. Ötleteket kérek hogy ezeket hol lehet normális áron beszerezni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

na tényleg az uccsó mára :oops:

Megann, dehogy ciki, az a lényeg, hpogy élvezze, tök mindegy, hogy lányos vagy fiús. egyébként én még 3 kerekű járgánytz akartam, olyat, aminek elöl-hátul van tárolója, de anyu lestoppolta, hogy olyat ő akar venni tavasszal. de sztem ez is tuti ötlet, legalábbis az Eszti imádja ezt a bölcsiben, pedig annak el sem éri a pedálját. trambulinunk meg már van :? de azt is szereti az Eszti, mondjuk egyszerűnbb felpattanni az ágyra...

szóval ember csinálta a hóembert?! jó fej :) na enyém férj meg kifestette a pincét, és sajnálkozott, amikor elkezdett esni a hó, hogy füvet akart nyírni :lol: kicsit fáziskésésben van, úgy 2-3 hónappal :lol: de azért, amikor szólok neki, hogy kellene, akkor ne hajcsárkodjak :) de én sem vagyok ugye tökéletes ;)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!!!!

Én már irogattam régebben egy pár hsz-t, meg levelezgettem pár emberrel, Majolával vásárlás kapcsán, Barbival turizás miatt, Kuhával ilferroról, Ancsi pedig rengeteget segített fotószerkesztésben. Hirtelen ennyi. Ja Tündével pedig majdnem matekoztam, de nagyon messze lakik tőlem így nem jött össze a dolog.
Régóta olvasom a topicot. Olyan 2- 2és fél éve lehet, sőt inkább 2és fél, de ez már részletkérdés.
Szóval megértem a zárt topicot, sőt eddig is szinte csodálkoztam hogy nem jutott eszetekbe mert egy olyan jól összeszokott csapat vagytok, mégha néha a vitáknál nem ez látszana.
Viszont nagyon nagyon hiányoznátok, mert mindig naponta olvastalak benneteket, kivel mi történt, hova utazott, betegségek, örömök...stb.mindent, ja a képekről nem beszélve, sőt a receptekről. A család kedvence Ayse kókusztekercse, kb. 2-3 hetente készítek a leírt receptjének 3-4szeresét. Imádjuk, valami isteni.
Bár az utóbbi időben, mivel szeptember 3-ával vissza mentem dolgozni 2hetente ülök le és akkor minden elmaradásomat bepótolom.

A császárral szültem topic a törzsem, bár már oda sem nagyon írok, meg a schöpf mérei volt, amíg be nem zárták, így oda már annyit sem írok.

És Ti vagytok az egyetlenek akit még olvasok, meg mostanság a Szt.Imrésbe benézek egy ott történt tragédia miatt, hogy hogy haladnak azóta a dolgok azzal a topictaggal...Kuha tán tudja miről van szó mert rá emlékszem hogy írt oda. De ott is csak olvastam.

Szóval emlékszem sok szépre jóra, szomorúra veletek kapcsolatban, így rossz lesz nem olvasni rólatok.
Emlékszem Rókica Zsuzsájának betegeskedő időszakát végig napról, órára követtem, volt mikor szinte elpityeregtem magam, hogy mi történik velük, és mennyi erejük van. De jobb inkább csak a jó dolgokra emlékezni.

Szóval szerintem nagyon jó csapat vagytok!!! Csináljátok ahogy jónak látjátok!!! Én szurkolok!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Udvozlet az ujaknak!!!!

And
Hat ez azert durva volt ettol a notol! Nem ertem en sem, hiszen ez egy annyira magandolog es valaki igy fecsegjen rola, raadasul egy terhes nonek :roll:

Megann,
Kep nagyon jo, ha szoknyas vagy nadragos, ugyes volt ferjed, gondolom Lenanak nagyon tetszett a dolog!
Libasult-ferj nalunk is kedvelt csemegeje, meg a kacsamaj almaval osszepiritva!

Van mar valakinek karacsonyi menu-otlete?? Most, hogy a boltokban mar minden keszen all a vasarlashoz :lol: :cry: , ram is ramjott a karacsonyi hangulat. Tegnap delutan idotolteskepp elmentunk egy boltba, ami tomve volt zenelo es eneklo hazakkal, telapokkal, fejet forgato es dalolo renszarvasokkal, ezerfele diszekkel, csak lestem Balazst, aki tatott szajjal figyelt mindent es azt a csodalatot, amit a kis arca kifejezett, hat kicsordult a konnyem! Ugye most lesz az elso karacsonya, amit mar valamennyire fel is fog es meg is ert! Mar vagdossa ki a kepeket a magazinokbol es ragasztjuk fel egy levelre, hogy elkudjuk a telaponak!
Ez szerintem egy jo dolog, nezegessetek reklamujsagokat nalunk rengeteg van ilyen mindenfele jatekokrol benne es ami felkelti az erdeklodeset, mar lehet egy otletado!

Egyebkent jo otlet leirni ki mit gondol ajandekozni, hatha bejon par otlet innen is :lol: :lol:

Csikken
En sem tudom hol van a tortenet??????????????????

Juci,
Orulok, hogy jobban van

Barbi
Jo, hogy alakul akkor a bolcsi es remelem nem lesztek betegek!

A.

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Nszoke
Nagyon kedveset írtál! A Málna név még mindig nagyon tetszik!

Megann
De jó ez a kép rólatok!
Marci is biztos nagyon élvezte volna a hóemberezést!
Autó egyáltalán nem ciki sztem. Nekem is volt egy csomó 8)

Rokica
Én jó ötletnek tartom a talit. Régen találkoztunk!
Leila vagy András a baba.Egyelőre. Most úgy tűnik inkább Leilás.
Rokica Auchan, Deichman, Decathlon(jól írtam? :roll: ). Itt néznék körül. És netán a neten, ha van hozzá affinitásod.
Kenguruban tavaly vettem egy anorákot. Kétszer vittem vissza olyan pompás a minősége és irtózatos drága.
Brendonba már be sem megyek, szinte...
Nem a mi pénztárcánkhoz szabták, de megmondom őszintén ha több pénzünk lenne, sem vennék a gyereknek pár hónapi viseletre több tízezer forintért cipőt.

Csikken szüléstörténetét én is keresem...

Kuha még Neked szerettem volna írni, hogy tényleg horrorisztikus árak vannak cipő terén és vannak igen vicces fazonok.
Mondjuk én azért láttam olyat ami tetszett, de általában sokat szenvedek én is vele.
Ja Marci tudja, hogy a hasamban van a kistesó, de túlzottan nem törődik a dologgal. NÉha furcsán sandít a hasamra,hogy egyre nagyobb, de ennyi.
Ja és költözés. Március körül esedékes vszínűleg. És Mogyoródra. Addig dolgozni kell a házon. Így még azt sem tudom, hogy a baba ide vagy oda fog e születni.

And
Én is szeretem a bort! :P A férjed vicces! Jó, hogy nem füvet akart locsolni :P
Az anyuka a bölcsiben az enyhén szólva furcsa....
A legfurcsább az, hogy mit jelenthet ez vajon neki ha csak úgy elmeséli bárkinek? Már úgy értem csak egy idegen vagy számára...

Ajándék
Nem is tudom. Talán egy építőjáték amiben van vmi +. NÁlunk is nagyon mennek a vonatok, de már van egy csomó Neki és nem szeretnék vszínűleg egy 10.et.
Meg gondoltam egy ágyikót. Mondjuk amúgy is kapna, de jó ha tudja értékelni a dolgokat és látja hogy ez nagy dolog ám.
Szerintem kb 2-3 dolgot fog kapni. Talán egy szép könyvet, diafilmet és kb 2 játékot. Na meg a fa meg a nagy misztikum köré.
Valamelyik nap feltétlenül be akarta engedni a Jézuskát, nem nagyon akarta megérteni hogy még várni kell rá.
Tegnap meg egyből a Mikulás bácsit emlegette ahogy esett a hó.

Ja és szociálisan még mindig érzékeny nagyon. Tegnap Ábrisunk lepottyant az ágyról és persze sírt. Este lefekvéskor ezen örlődött Marci, hogy Ábris leesett és sírt és megütötte a buksiját meg a nóziját. Olyan aranyos :P
Itt jegyzem meg, hogy Ábris mindjárt mászik és felállt és már ül egy pár hete! 8) Durván nyomja a kis zizegő Öcsike!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok :wink:
Tali jó ötlet, ha gondoljátok, nálunk is lehetne. Messze vagyunk, úgyhogy ha mégsem jó, nem haragszom meg, akkor mi csatlakozunk a játszóházhoz, vagy megyünk oda, ahol lesz.

Reméle, az újonnan csatlakozottak maradnak közöttünk.
Space, egy kis intrika miatt ne menjen el a kedved! Sajnos nem hiszem, hogy megyünk Gyömrőre szerdán, mert mindannyian náthásak vagyunk.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok,

Megann, nálatok mennyi hó volt... nem semmi.

Huh, mennyi új taggal bővülünk. And, ezért megbocsáltok. :) :)

Szüléstörténet:

Szombat éjszaka először voltak olyan fájásaim, hogy férjjel együtt vártuk induljunk –e a kórházba. Hajnali 3 körül elaludtam…
Vasárnap megbeszéltük, hogy már nem alszunk otthon hanem beköltözünk Bp-re a nagyihoz.
Délután elmentünk a kórházba mert folyamatosan jöttek a méhösszehúzódások.
1 órán keresztül CTG-t néztek, majd elküldtek, hogy menjünk egyet sétálni és egy óra múlva vissza.
Visszamentünk. 5 perszenként 90-es fájások… Felvettek. Ezeket a fájásokat érdekes módon én egyáltalán nem éreztem vészesnek csak, hogy jönnek mennek. Kézi vizsgálat. 1 ujjnyi, mint ami már két hete is vagyok. Nem túl bíztató.
23-kor aláírok egy papírt, hogy saját felelőségre hazamegyek. Elbúcsúzok a szülésznőktől és mondják, hogy szeretettel várnak vissza.
Éjjel semmit nem alszok, csak nézem a fájásokat. Már egyáltalán nem tudok tőlük aludni. Férjet keltem. Fél kettőre visszamegyünk ahol mosolyogva fogadnak.
Kézi vizsgálat. 2 ujjnyi. Juhéj. Végre haladunk. Fájások jönnek. Beöntés.
Lefekszem, folyamatos CTG. EDÁt szeretnék. Jön a doki. Beadja. El is sötétül velem a világ egy jó percre, majdnem leugrok az ágyról, de nem szabad mozogni. Doki elnézést kér, gyököt ért a tű. Ilyen is előfordul, ha egy kicsit mélyebbre megy. 
Nem baj, megkapom az első adagomat.
Az idő telik, de semmi nincs. Fájások vannak, de kérem az EDAt így elviselhető. Kb. 1,5-2 óránként kapom az adagomat. Délelőtt már annyira nem hatnak. Kb már az 5,nél tartok.
Bejön reggel fél kilencre dokim.
Burokrepesztést csinál. Magzatvizbe belekakilt kislányom, már nem érzi olyan jól bent magát. Én egyre rosszabbul.
Vizsgálat, még mindig 2 ujjnyi. Ááááááááááá. Még várunk, majd jön az oxitocin bekötése.
EDÁk már csak a lelkemnek nyújtanak segítséget, de én kérem kb 7-nél tartok …
Cukrot néznek (többször is néztek) már csak 3,3. Jaaa, ilyen cukornál nincsen tágulás. Újabb infulziót bekötnek. Csepp-csepp. Cukrot néznek. 8,7. Ez már sok. Leszedik rólam.
Kapok egy méhszájlazító szurit. Megvizsgálnak. 2 ujjnyi. Ezt már nehezen viselem. Jön egy kis manuális tágítás. Sírok mert fáj, fáradt vagyok és látni akarom a babámat. Doki kérdezi mit szeretne Krisztina? Én meg, hogy császározzanak meg. Már nem bírom.
Újabb méhszájlazító szuri. Dokim elmegy, majd később visszajön a Professzorral. (császár előtt kell a véleménye, hogy lehet e) Megvizsgál, már 4 ujjnyi. Szóval sima szülés lesz. Rendben legalább haladtunk már. Elmennek.
Jönnek az ingerek, szólok a szülésznőnek (aki már mióta ott vagyok a harmadik) megnéz. Jön a baba. Dokit hívja. Jön a fájás, nyomok. Megint nyomok. Szünet. Gátvédelemmel szülök bár nem is akartam. Kb. negyedik nyomásra ki is jön a kislányom. Gyönyörűen szép. Tiszta magzatmáz. Férj nem vághatta el a ködökzsinórt mert csomó van rajta és sietnek vele. Hasamra teszik, jó hogy végre megérkezett.
Kislányomra már a bent is angyalok vigyáznak, hogy nem okozott nagy bajt a zsinór. Doki szerint a császár se lett volna elég gyors ha leáll a szívhangja.
Nagyon fáradtak vagyunk férjjel, így babát elviszik engem meg le az osztályra.
Végül is a 24 óráig tartó vajúdás ellenére(ebből fekve 14 et kellett töltenem) nagyon boldog vagyok hogy megszületett az én kicsi lányom.

Csizmát jó áron a Deichmanban és a Dechlatonban is lehet kapni.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Én is itt.
Örülök, hogy vannak új topik tagjaink, üdv itt.

Karácsonyi ajándék tippként elmondanám, hogy szombaton elmentünk az Auchan-ba, és itt Budaőrsön hihetetlen mennyiségű játék van. Briginek Mikulásra vettünk egy műanyag íróasztalt, sok kiegészítővel. Tud rajta rendesen rajzolni, egy táblát fel lehet rajta hajtani, ami mágneses és kiegészítőként tartoznak hozzá számok, betűk, formák több színben. Sok tároló van rajta és van hozzá egy kis szék is. Nekem nagyon tetszik, remélem fog neki örülni. Fiúknak rengeteg mindenfélét csináló autó, szerszámok, építők.
Briginek is van kockája és imádja. Minden nap épít rajta valamit. Pénteken pl. etetőszéket :roll: épített a babájának.
Este néztük együtt a reklámújságokat (Anikó :wink: ) és az egyikben meglátott egy játék etetőszéket és mondta nekem, hogy vegyem le onnan, mert bele szeretné tenni a babáját.
Tegnap voltunk Brigi kis barátját köszönteni a születésnapján. Nagyon aranyosan voltak, szépen eljátszottak az APUKÁK. Duplót építettek (ez is nagyon jó ajándék szerintem). A gyerekek hol marták egymást (főleg Brigi kezdte) hol puszilkodtak.
Mikor otthon készülődtünk, Brigi közölte, hogy szoknyát vesz fel harisnyával, mert az tetszik a Bencének :roll: :roll: :roll:
Apjával csak néztünk és könnyesre röhögtünk magunkat, hogy mi lesz később?

Kép
Kép
maresz

Csikken
A legfontosabban elfelejtettem :oops: :oops: :oops:
Az egész családnak nagyon sok boldogságot ehhez a gyönyörű kislányhoz. Kittinek pedig hosszú boldog egészséges életet kívánok. Neked nagy-nagy gratula a szüléshez (elolvastam, nem semmi).

Annamami
Mazsi fiúnak így utólag :oops: Sok Boldog 2. születésnapot kívánunk!

Minden Márton legénynek Boldog névnapot !

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Most voltam védőnőnél, reméltem megint azt mondja, hogy minden rendben, erre meg magas a vérnyomásom! :( Nekem,akinek 10/70 fölé szinte sose ment eddig. Azt mondta nem vészes, csak határeset 130/90 -es de oda kell rá figyelni, és méressem a dokival is, és ha magasabb lesz, vagy ilyen marad akkor sűrűbben kell járni méretni. Egyébként minden más rendben, holnap délután megyek dokihoz, akkor megbeszéljük a pocifájásokat is, meg akkor még ezt a nyomvadt vérnyomást, és Megann, tényleg kemény tél elé nézünk! :( :wink: már nem tudok mit a kabát alá húzni :lol: :lol: :lol: :lol: de legalább a kabim még jó rám. :lol: :lol: :lol: :lol: (na jó pulcsit tudok, de az olyan hülyén néz ki, ha le kell valahol venni a kabátot :oops: :oops: :oops:

And!

Ha esetleg jársz még erre, tényleg ez már magasnak számít terhesen? Mennyire, mire kell figyelni, vagy mit okozhat a magas vérnyomás? Nekem szerencsére soha nem kellett még ezzel foglalkoznom, így fogalmam sincs :oops:

Megann!

Ekkora havat :shock: :shock: :shock: Jól néztek ki a képen! :D És továbbra is reménykedem, hogy erre nem jön a hó :? nem tehetek róla, így képen nézni, meg tv-ben imádom, de ennyi :roll:
Libasült :D nyam-nyam :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Rókica!

Hétvégén vettünk Lénának a budaőrsi Decatlonban rózsaszinű hótaposót 2990.ért...
Tavaly is pont ilyen volt, csak sötétszürkében, mert itt a csömöriben csak olyan volt és idén is csak ilyen van, mert megnéztem, és átirányitottak Budaőrsre, ott volt szép csajos rózsaszin :P :P :P
A hóemberes képen abban van Léna :P igaz kicsit hülye méretezés, mert vagy veszek 22-23-ast, ami már vastag zoknival éppen hogy jó..és ugye márciusban is lehe még hó...vagy 24-25 öst...Hát utóbbit vettük :roll: , még nem volt bukdácsolás :)

Csikken!

:( :( hát ez nem semmi :( :( sajnálom hogy ilyen hosszúra sikerült a dolog.
Na mostmár parázhatok én is....tehát nincs garancia, ha az első 2 óra alatt megvolt akkor a második is meglesz könnyen :( :( :( :(

Karácsonyi ajándék:

Léna ma a favonatját toligálta vasalás közben és a reklámújságban pedig Thomasos vonatpályára mutatott rá... :lol: :lol:
Azt hiszem eldőlt hogy mi lesz a karácsonyi ajándék.
Ezen kivül még láttam a Regioban 3 kerekű rollert 3800 ft-ért..persze az is lehet hogy nem láttam jól az árát.
És van még egy játék microsütő.
Azt hiszem hogy már ez is éppen elég lesz, mert ha még mindkét nagyszülő és keresztszülő vesz 1-1 dbot, akkor épp megint bele fogunk fulladni az ajándékba.
Férj persze megint egyből a nagy favonatszettre gondolt, de most komolyan, akkor mit fog kapni jövőre, meg utána????? :shock: :shock: :shock: Áhhhhh...férfiak :evil: :evil: úgy el tudnak szállni...de gondolom hogy a saját szorakozására is gondolt vele.

Télapó:
Én bevallom hogy csak nagyon szájhúzva voltam hajlandó venni ma egy mágneses táblát 740- ft-ért a corába.
Lesz még egy kis mikuláscsoki, mikulásmamusz, szaloncuki és slusz.
Én gyerekkoromban csak édességet kaptam, és nem is nagyon akarom bevezetni a nagy ajándékosztást Télapóra.

Ja és már van decemberre egy adventi naptár, textil falidisz, és minden nap lesz egy minicsoki a szarvaska zsákjaiban :) :) :)
Egyébként nagyon cuki, igy néz ki:
Kép

Juci, na Léna meg ma állt előtte 10 percet hogy megvárja amig a kis puttonyokba csoki kerül :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Juci!

Mi van?????
Akkor most tényleg költöztök??
És pont Mogyoródra?????? :) :) :) :) :)
Akkor ez most bérelt vagy vett ház???

Marci édes ahogy aggódik, Ábris meg nagyon vagány..még csak most született :shock: :shock:

Ajándékozással tök egyetértek én is.

M.

Kép

Kép
megann

10/70 természetesen 110/70 akart lenni :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Olyan furi dolog vannak néha.
Egyik ismerősöm aki tök pici és kb 45 kiló a második terhességével lett terhességi cukros :shock: :shock: :shock: :shock: úgy hogy össz-vissz 6 kilót hizott :shock: :shock:
Hát ugy látszik tényleg fura dolgok történnek.
Figyelj oda, hátha csak elmérte...ilyen is van.

Kabi:

Még Léna után vettem egy 42-est télre..na az még rám is jó :lol: :lol: :lol: de szerintem végig nem fog kitartani :? .
És ha már itt tartunk honnan szerezzek terhes sinadrágot?????
Na nem sielni akarok menni, csak a sétákhoz...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Jól néz ki az adventi naptár! :) Léna édes lehetett ahogy várta a csokikat előtte ! :lol:

Amúgy szerintem sem ciki egy kislánynak autót, vagy autópályát venni, azt is meg kell tanulnia használni nem? Meg az oviban úgyis lesz mindenféle típusú játék, ne ott lásson már először :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann!

nem hiszem, hogy elmérte, mert megmérte mikor bementem, majd beszélgettünk kb 1 órát, és megmérte még egyszer, és akkor is annyi volt :(
Csikken szüléstörténetét olvasva én is betojtam kicsit, hogy akkor lehet a 2. nem lesz meg 3 óra alatt, sőt :roll: na mindegy, azért valahogy csak meglesz :wink:
Ne is mond a cukrot, arra csak a jövő héten megyek, most még azon is aggódhatok egy sort, hogy rendben legyen :? Neked megvolt már a cukorterhelés?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Értem, sajnálom :(
Sajnos ez ellen nem lehet tenni semmit, ugye??
Mármint a magas vérnyomás ellen??

Cuki:
Csütörtökön megyek :x cukros lötyi verzióra :x :x :x :x :evil: :evil:
Fúúúúúúúúúúúúúj már most hányingerem van :evil: :evil:
Majd megkérdezem telefonon, hogy nem lehetne e lecserélni 1 tábla milkára???? :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Egy tábla milka jól hangzik, épp tegnap kaptunk ajándékba egy bazi nagy táblát, és nagyon fini :lol: Nem tudom vettél-e már olyat, az van ráírva, hogy Triolade és háromféle csokiból van, nagyon jól néz ki, és tényleg nagyon fincsi is :D (sajnos :? )

Akkor drukk a cukros lötyihez, nekem Petivel is az volt, annyira nem volt vészes meginni, csak majd éhen haltam abban a két órában, amíg várni kell a 2. vérvételre! :( Én holnap tudom majd meg mikor kell mennem, valszeg a jövő héten valamikor!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Az Istvános protokoll szerint a 26. héten csináltatják a dokik a terhelést.
Az meg ez a hét, de szerintem semmit nem számit ha a 24. vagy a 28. héten kerül rá sor.

Nem nem ettem még ilyen Milkát....de jobb is...mert azt irod ez a nagyobbik tábla...na attól mentsen meg az ég, hogy ilyet kapjak valakitől..mert azt is képes lennék egy ültő helyemben megenni :oops: :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Az nem semmi :) én eddig 1 csíknál megálltam (még) csak arra figyelj, hogy akkor ne szerdán edd meg a tábla csokikát! Legalábbis nekem Petinél azt mondta a doki, hogy előző nap már ne egyek édességet! Amúgy asszem nekem Petivel is a 28 . hét körül csinálták...

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

felébredt a Peti, megyek...........

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok,

megann, most ez új divat az istvánban, hogy cukros vizet itatnak terheléshez, vagy csak a te dokid kérte így? mert amikor én voltam babás 2 éve, zsemle+tej elég volt...., és már te vagy a 2. istvános, akitől ezt hallom mostanában
csivike

Sziasztok Lányok!

Épp a munkahelyemröl írok Nektek (grrrr. a kollégám billentyqzetén nincs hosszú ö és ü), szóval, nincs sok idQm.

A lényeg, hogy megvan a megoldás a zárt topikra, akármikor elindulhat(na), amennyiben sikerül minden adatot összeszednünk.
Ilyenekre gondolok, hogy kéne segítenetek egy névlistát összeszedni, amin MINDENKI rajta van, és akiket valamilyen módon értesíthetnénk, hogy mqködik egy zárt topik IS!
Sajnos most nem áll módomban többet leírni, egyrészt, mert marhára nem érek rá, másrészt pedig, mert akinek nagy része van a dologban, hogy ilyen gyorsan törtnéhet valami, az ezt kérte Tölem.
Privátban mindenkinek leírnánk mindent (azt is, hogy most miért nem tudok részletekbe belemenni), illetve a további teendöket, kéréseket is ez ügyben.

Ami szerintem nagyon fontos, hogy tényleg NE maradjon ki senki, mindenkit értesíteni kell, hogy ha úgy gondolja, hogy szeretne aktív tagja lenni a topiknak.

És ezúton kérem az összes, új topiktársat, akik most a napokban "bújtak elö" :wink: :lol: , és úgy gondolja, hogy velünk tartana, legyen kedves prívit írni nekem, az E-MAIL CÍMÉVEL együtt, hogy neki is elküldhessük príviben a tudnivalókat.

És mégegy nagyon fontos dolog. Nem hiszem, hogy egyedül kézben tudnám tartani a dolgot, ugyanis mint tudjátok, dolgozom.
Kérem, hogy aki tud, segítsen valahogy nekem ebben!

Köszönöm elöre is, most lépek, mert millió a munkám, de este igyekszem itt lenni.

Ja, és véleményeket is várok!

Kép
kuha

Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást, akkor bemutatkozom bővebben is:
2 rajkóm van, a nagyobbik októberben volt 2 éves. Ő Bence, és akkor kukkantottam be hozzátok először, mikor őt vártam.
Van egy 3 hónapos Rebusom is. Mindkettő gyönyörű, okos, ügyes, stb. (Legalábbis nekem)

Viki!
Tudom, sovány vigasz, de kórház-ügyben nagyon megértelek! Mivel megszűnt a régi kórházamban a szülészet, így Pest másik felén kellett szülnöm (tőlünk, több, mint egy óra az út-ha nincs forgalom), mivel a dokim oda igazolt át. De a mai napig nem hiszem el, hogy ma ilyen megtörténhet... :cry:

Rókica, és mindenki, aki kiscipőt szeretne venni!

Csak ajánlani tudom ezt az oldalt (bár sajnos nem fizetnek a reklámért :wink: ) www.bebicipo.hu
Nekünk a legelső cipőnk kivételével valamennyi innen van, és elégedett vagyok vele. A téli modellek 5500 Ft körül vannak.

Rita
szmrita1

Majola
Az most már nekem egy kicsit messze van :oops: , de hátha a többieknek nem. Azért tök aranyos vagy, hogy felajánlottad.

Csikken
HÁt valóban nem a legkönnyebb volt....
Rolival milyen szülésed volt?
De az a lényeg, hogy a vége jó lett.
A gátvédelem hogy sikerült?

Viki
Sajnálom a magas vérnyomást! Nekem meg túl alacsony. Folyton kóválygok.Csok inekem is jöhet. Vagyis inkább ne! De nagyon szeretem.

Megann
Tényleg költözünk. Kalandos lesz az elkövetkezenőd fél-1 év :?
És ez vásárolt ház.Az építkezés a területen nem valósulhat meg egyelőre, így ez a változat maradt.
A naptár nagyon helyes! Milyen édesek, hogy így hisznek a mesékben. Ez olyan tündéri :P

Ma megünnepelték Marcit a bölcsiben. Vittünk kekszet meg üdítőt.
Ilyenkor állítólag énekelnek az ünnepeltnek és boldogságot kívánnak neki. Biztos tetszett Morcikának, aranyos lehetett!

A cukros-lötyis terhelés nekem még odébb van, de nem is tudom hogy most hol fog történni. Ma megyek dokihoz és kifaggatom a jövőnkről. Annyi biztos, hogy nincsen sok lehetőségem kettő órát ücsörögni és várni és a lötyit sem kívánom. Na majd lesz vmi.
Csütörtökön is rendes volt, mert szóltam neki előre,hogy legkésöbb fél 11-kor el kell indulnom és negyed 10-re érek kb oda.
Ő negyed 11-kor futott be, én már éppen indultam mert előttem sor és sansztalannak gondoltam a dolgot. De kézenfogott és bevitt először így nem vártam potyára. A többiek gondolom nem örültek, de most nem bántam a kivételezést mert Marciért ugye oda kell érnem időre és hát a vizsgálat is fontos.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Csikken,

Koszi a szulestortenetet!!! Hat nem lehetett konnyu, sot :shock: 24 oras vajudas!!dehat megvan az eredmenye, ami szerintem hamar feledtetni fogja veled ezeket a kinokat!!

Viki-Megann,
Ide azzal a csokival, nekem ugysem lesz cukormeresem!
Megsugjam?? Epp KITKAT-ot eszek, de csak minit :lol: :lol:

Viki,
Szerintem a magas vernyomas olyan tunet lehet, mint a cukor terheseknel! Van akinel mar kis sulyfelesleg is okozhatja! Ne aggodj, szerintem ez meg siman belefer a normalis keretbe es ha ellennorzik folyamatosan, akkor nem lehet baj belole!

Megann,
Szerintem is lehet lanynak vonat-auto sot szerelos jatek is ajandekba! En sem babaztam sosem, sot fiaim neha nagyon is lanyos jatekot jatszottak-jatszanak, peldaul a kicsi tegnap egesz delutan babat kocsikaztatott az unokatesoja altal elfelejtett babakocsiban :lol:

Maresz
Huha! Brigiben kezd maris ebredni a no??? :lol: :lol:

Megann,
nagyon aranyos az adventi naptarad, hat eleg hamar kitetted az biztos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , szegeny Lena varhatja am a csokikat benne :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Juci

Gratula a hazvasarlashoz, biztosan jo lesz az uj haz, de azert probald meg nem leterhelni magad!! :lol: Arra viszont jo, hogy eltoltsed az idodet, dekoracia, szobakialakitasok, stb-stb, igy neked annyira gyorsan fog telni a terhesseged majd meglatod!

Kuha,
Irtam pu-t

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Rita,

Udv kozottunk, 2 eves es 3 honapos, hat gondolom nem lehet mindig konnyu az elet nalatok sem :lol: :lol: Kerhetunk kepet??

A.

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!

Válaszoltam! :wink:

Kép
kuha

Megann,

Most olvastam csak el a tortenetet Lenaval, amikor benyitott hozzad a tusoloba :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj de edes lehetett, eszmeletlen mennyire aranyosak tudnak lenni ebben a korban!!

Kuha,
A te langosodhoz is csak most ertem, gondolom te mar el is emsztetted azota :lol: :lol: En is akarok!!!! Hazamegyek es kikevernem, de rajtam kivul senki sem szereti, nekem meg hat, ma mar eleget bunoztem :lol:

Nebula
Melyik a lanyod, a ket csinibaba kozul????Mit csinaltal Amerikaban??
Akarsz rola beszelni?

Nedinabp
En is emlekszem rad!!!! Meg akkor is irkaltal, amikor megszuletett a masodik fiad, hat most meg mar a harmadik babat varod!! Nagy gratula hozza, nagyon kicsi lesz a korkulonbseg kozottuk!!

Rosee
Szep csalad vagytok!!
Te mit szoktal"jatszani" vagy inkabb tevekenykedni ilyenkor telen, amikor hamar besotetedi a nagyobb fiaddal??? Hatha tudnal adni par otletet!! Akkor o is harmadikos ugye??

Nemesek,
Azt hiszem te kerdezted! Hat itt Franciaorszagban nem szotagolva tanultak meg olvasni, hanem kepolvasas volt! Most mar latod ettol az evtol, aki kezdte az elsot teljesen mas modon fog tanulni, mint Mat, azt gondolom ide is bevezettek vegre a szotagolos olvasast, majd meglatom Balazsnal, de Mat a kepek alapjan tanulta meg kivulrol a szavakat!
Eleg szerencsetlen modszernek tartottam, mert a gyerekek 30%-a meg sem tanult normalisan olvasni elsos kora vegere, de Matnak szerencsere nem volt vele baja!
Ugye ezt akartad tudni??

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Haliho!

Csivike!

Én a háziorvosomhoz megyek cukorterhelésre, kérdezte a dokim hogy az előző terhességnél hogy volt, mondtam hogy a házidokimnál volt és cukroslötyi.Erre mondta hogyha megfelel nekem, akkor most is lehet igy.
Mondtam persze.

Juci!

Háááááát :roll: :roll: :roll:
Na most örüljek vagy sajnáljalak már jó előre a nagy felfordulás miatt. Az biztos hogy nem nézel nyugodt időszak elébe.
Ha én még egyszer csinálnám soha nem épitkeznék és vállalnék babát egyszerre.
Jelenleg is van egy emberke a padláson, immár egy hete beköltözött oda, a szigetelést csinálja.....
Hát már herótom van az összes szakiparostól, és az egész épitkezősditől :? :? :? :? :?
De azért megéri, és a gyerkőcöknek nincs is jobb annál, hogy van kert.

Kuha!-Benianyu!

Figyi, Benianyunak ugye van egy nagyjából "napirenden lévő" táblázata rólunk.
Szerintem azt lehetne kibőviteni mail. cimekkel, és esetleg a readonlykkal, az már egy nagyjából kész lista lenne.

Benianyu!Mit szólsz hozzá???

M.

Kép

Kép
megann

Hahó!!

Most csak gyorsba....
Nem emlékszik véletlenül valaki,hogy tavaly milyen oldalról csináltunk naptárt???
Mert asszem itt többen is csináltunk onnan!!?? :roll:
Vagy valaki ha tud jó oldalt az ossza meg velünk légyszi!!

Köszike!!

ancsi26

Sziasztok! :D
Aktív olvasója vagyok én is a topicnak hosszú ideje.
Én kicsit kakukktojás vagyok köztetek, hiszen az én babám 2006. őszi. Mikor megtudtam, hogy beköltözött a pocakomba, még nem volt ilyen topic, ezért a Tiéteket kezdtem el olvasni a legelejétől. Érdekes volt,pörgős és lendületes, imádtam olvasni. Mindig egy év lemaradásban voltam az olvasásban, így virtuálisan az én babám is egyidős volt a Tiétekkel. Aztán persze kíváncsiságból mindig tovább-tovább olvasgattam, de ez is jó volt, látni, hogy mi minden vár ránk.
Sokat tépelődtem én is az elmúlt napokban, hogy írjak-e, több dolog miatt is. Egyrészt még soha semmilyen fórumnak nem voltam tagja, nem írtam soha, másrészt ugye mivel én kilógok a sorból. Aztán arra jutottam, hogy ha másért nem is lesz jó ha írok, de köszönetet mondani mindenképp szeretnék.
Rengeteget kaptam Tőletek így ismeretlenül is. Sok tanácsot, ötletet, receptet, jókedvet.
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy elmentek innen (persze értem azt is, hogy miért). Nekem olyan egy kicsit ez a fórum, mint egy jó könyv, amiből esténként mindig olvasgatok egy-két fejezetet, és most egy kicsit majd üresebb lesz az életem.
Szóval így ismeretlenül is köszönünk Nektek mindent! :D
Fedi, KisBence
Kép kép
fedi

Na, megint én, most értem haza a melóból.

Anikó!

Köszi a prívit, aranyos vagy! És remélem is, hogy úgy lesz! Különben kár vele vesződni.

Csajok!

Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megfordítanánk a dolgot:
már most létrehoznánk a zárt topikot, és aki akar, folyamatosan szépen csatlakozna hozzánk. És akkor folyamatosan küldenénk a zártról a meghívókat. Na?

Ja, és ki kéne találni, hogy mi legyen a topik neve!
Szerintem nem kéne bonyolítani, simán maradhatna 2005. őszi babás, nem hinném, hogy túl sok ilyen nevű zárt topik lenne.

Most lépek, mert vacsorát kéne adnom a családnak, de jövök még!

Kép
kuha

Sziasztok!

Marciknak utolag is nagyon boldog nevnapot kivanunk!

Orulok, hogy emlekeztek ram! :)
A baba nemet meg nem tudjuk, sajnos szegyenlos volt nagyon, de remelem, nem kell marciusig varnom :lol:
A megerzesem mindenesetre fiut josol. Erdekes, hogy az elso ket alkalommal sokkal jobban izgatott a kerdes, de most ennel a terhessegnel mar annyi gond volt, hogy most csak arra tudok koncentralni, hogy bent maradjon meg jo sokaig, es egeszseges legyen. Persze minden vasarlas alkalmaval valahogy elkalandozok a kislany ruhakhoz :lol: Egyebkent eleg erdekes az, hogy a ciklusom pont olyan, mint amikor Balintot vartuk, az o szulinapjara van kiirva a teso :) , ezert is gondolom, hogy fiu lesz.
A korkulonbseg valoban nem lesz valami nagy, de legalabb kozel lesznek korban egymashoz. Balint mar most nagyon varja, o fiut szeretne, Mark csak mondja, hogy baba, es o is simizi a hasam es puszit ad, de szerintem meg nem igazan tudja mit is jelent, csak Balintrol masolja :)

Megann, Viki,
A hasam nekem is olyan, mint a beton :( Gondolom, a tegnapi havazas is szerepet jatszik ebben. En mar nem a MagneB6-ot szedem, mert abbol ipari mennyiseg kellene. Leginkabb pezsgotablettat iszok napi 3-at(1tablettaban 250mg magnesium van a MagneB6-ban viszont csak 48mg)Ma egy ismerosom ajanlotta a Magnesium citrici nevu tablettat, ez 500mg magnesiumot tartalmaz.

Karacsony,
Nalunk az ajandek lego lesz, nagyon szeretik, a thomas-bol veszunk nekik valami szettet, es bovitjuk a vasutat. Megjegyzem eleg huzos aruk van, es eleg valtozo aron lehet kapni oket. Gondolkozunk rajta, hogy kimegyunk majd Ausztriaba, mert ott a thomasbol nagyobb a valasztek.

Megann,
Szep hoemberetek lett! Nalunk sajnos nem maradt meg ennyire a ho.

Bejglit szeretnek szutni, meg sosem probaltam, van esetleg valami jol bevalt receptetek?

Mennem kell, furdunk, es a vacsit is be kell fejeznem.
Szep estet!

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves fogadtatást!

Nem semmi hó volt Nálatok, Megann és Kuha! Nálunk is esett, de egy múlóban lévő kötőhártyagyulladás és fülfájás miatt kihagytuk a hóemberépítést, hógolyózást ezúttal :(

Anikó: a "komolyképű", szőkés az enyém, a másik Majola Julcsija :wink:
Persze, semmi titok nincs benne: a férjem magyart tanított kint egy egyetemen, én meg ott töltöttem a gyedes 2 évemet (így a melóhelyemen sem jelentett problémát, hogy elmegyek 2 egész tanévre).

Mutatok egy frissebb képet is Flóráról. Kép

Kép
KépKép
nebula

Csak most olvasok vissza, közben gyorsan egy sor.
Én elvállalom a táblázat készítését. :) :)
Küldhetitek nekem az adatokat, szívesen összeállítom a táblázatot. Testhez álló feladat, szeretek ilyet csinálni. :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu
Ez nagyon rendes toled

Nebula
Nagyon aranyos kislanyod van
Most tok hulyen erzem magam :lol: :lol: A masik kislanyt nem tudtam hova tenni :lol: :lol: :lol: , pedig lefogadtam volna, hogy mar lattam valahol :lol: :lol: :lol: Hat persze, hogy Majolae :lol: :lol: :lol:

Nedina
Hogy birod?? Van valami segitseged? Mit szeretnel???? Bar abbol, hogy a lanyos ruhakat keresed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek le kellenne fektetni a fiukat, mert satort keszitenek a berendezesbol :roll: :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

UI: Fiam legujabb kedvence a harom kismalac es a farkas cilu mese :roll: :roll: , foleg a farkas tetszik neki, igaz, atkoltottem egy kicsit a tortenetet! :lol: :lol: Ma "csak"10x kellett eddig eljatszanom, hogyan ordit a farkas!!

Folyt. kov. Fel kellenne vinnem a gepre a kepeket, van egy par uj, csak olyan hosszadalmas ezzel a vacak kameraval.
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó, ezért aztán ne érezd hülyén magad, hisz épp én vagyok az, aki mindent elfelejtek, semmire nem reagálok, vagy csak hetek múltán. Az arcmemóriámról ne is beszéljünk :oops:

Fedi, szia, én is óvári vagyok ám :wink:

Edina, te aztán jól belehúztál! Eredetileg én is igy szerettem volna, gyors egymásutánban három gyerek, de most kicsit pihennék. Sokat mondjuk nem lehet, ha tényleg akarom, mert nem a legijfjabbak közé tartozom.

Kuha, Benianyu, akkor most milyen adatokat kell küldeni és kinek? (Látszik, milyen figyelmesen olvasok :oops: )

Ti milyen kesztyűt adtok a gyerekekre? Illetve adtok egyáltalán?

Apa ma elutazott Párizsba, irtam neki egy jó kis listát, mit hozzon a Toysrusból. Kiváncsi vagyok, hogy sikerül neki a vásárlás. Majd megpróbálom rábeszélni, hogy vigye magával egy ottani barátnőjét is.
Mi meg itthon vagyunk náthásan, szerencsére senkinek nincs láza, remélem, hamar elmúlik.

KépKép

KépKép
majola

Csak kapkodom a fejem a sok új név hallatán! :D

Nedinabp!
Én is emlékszem Rád, bár én akkor jöttem, amikor mentél, de passzív koromban sokat olvastalak :wink:
Annamami mamijának isteni bejglireceptje van, ha megtalálom, bedobom, jó?

Nszőke, Fedi!
Nagyon szépen írtatok a topkunkról, köszönet érte! :D
Fedi sztorija az egy év lemaradással különösen megtagadta a képzeletemet! :D Aranyos a kisfiad!

Anikó!
Oké, én nem értettem a kérdésed a képpel kapcsolatban, de már képben vagyok! :lol: :wink:
Azt a farkasüvöltést én is meghallgatnám............
(és én is szoktam ám, még cifráznom is kell, hogy jajj a popóóm megégett... :twisted: mert ez a mese nálunk is nagy kedvenc)

Ancsi!
Ulead photo valami volt a program, de sztem ne töltsd le, mert nekem egy csomó cuccomat törölte agépről, többek között az ÖSSZES FOTÓT! én most olyasmit keresek, hogy hol csinálnak prfi naptárat. Mármint hogy a fotót viszem, a többi az ő dolguk.
de ötleteket - bármifélét én is várnék a témában!

Cukroslötyi: én megúsztam, valamiért nekem kellett volna kiváltanom azt a cuccot a patikában, de nem adtak és akkor azt gondoltam, hogy jó lesz a zsömle tej is (mint Lilinél), a laborban is azt mondtam, hogy a dokimnak elég. Aztán a dokim meg csodálkozva nézett rám, hogy azóta megváltozott a jelszó, de az eredményem nagyon jó lett, így nem forszírozták, hogy ismételjünk.

Képzeljétek, ma voltam fogadó órán és azt mondta a tanítónéni, hogy Lili a legjobb az osztályban! :D Agybafőbe dícsérte, és láttam rajta, hogy tényleg szereti. (ezt mondjuk megértem :lol: :wink: :oops: ). AZt mondta, hogy kitűnő tanuló lesz... :D

ayse

Megann,
Nagyon jó a hóemberetek! :) Nálunk is elég sok hó volt, le is mentünk kicsit hógolyózni. Beni nagyon élvezte, éjfélig is lent maradt volna, de Dani nem volt oda a dologért. "Kesztűundoritisze" van és emiatt rendesen fázott a keze. Aztán őt felvittem Apához, mi meg Benivel még lent maradtunk egy kicsit. :wink:

Zsuzsa,
Most válaszoltam neked kesztyű ügyben is. :wink:

Viki,
Drukk, hogy ne legyen gond a vérnyomásoddal!!!

benianyu

Hogy hogy milyet? Ha akarom kifordított bundakesztyűt... :lol:
Egyujjasunk van, kötött is, ízhatlan is, de a színekkel nem vagyok megelégedve, így még szeretnék beszerezni egy kéket.
A sárgában természetesen rögtön ma reggel elnyalt a sárban... :twisted: :twisted: :twisted:

ayse

izé...Vízhatlan :lol: íze gondolom semmi :lol:

ayse

Na itt is van Annamamimami receptje :wink:

KARÁCSONYI BEJGLI (4 rúd)

Tészta:
1 kg liszt
20 dkg vaj
15 dkg zsír
8 dkg kristálycukor
3 evőkanál tejföl(20%-os)
1 egész tojás
+ 1 dkg élesztőt 1 dl langyos tejben felfuttatni

ezeket összegyúrni és a tésztából négy egyforma cipót formálni,gyúródeszkára tenni,tiszta konyharuhával letakarni és egy órára HIDEG helyre tenni pihenni.

Töltelék:
ahány cipó,tehát 4 x 20 dkg dió vagy mák
60 dkg kristálycukor
1 csomag megmosott mazsola
1/2 citrom reszelt héjja
1/2 citrom leve
1 dl langyos tej

ezeket összekeverjük.

A tésztát olyan méretűre nyújtsd el,amekkora a tepsid.
Töltsd meg a töltelékkel és tekerd fel.
A tetejét kend meg tojássárgájával.
Ezután a tepsiben 1/2 órát MELEG helyen kelesszed.
Utána mégegyszer tojássárgájával kend meg és 1/2 órát HIDEG helyen pihentesd.

160 C-on 40 percig süssed,utána kicsit tapizd meg a tetejét és ha nagyon lágynak találod akkor esetleg még egy 10 percre told vissza.

MACERÁS DE A VILÁG LEGFINOMABBSZÉKRŐLLEESŐSANYUKÁMTUTIBEJGLIJE!!!!

ayse

Annamami!
Idén is köszönjük! :wink: :D

ayse

Ja és az is rémlik tavalyról, hogy a zsír az zsír, nem margarin, nem vaj ugye?

ayse

Na hatha sikerul Kép jol elvagyok maradva ez a paillas kajalas meg nyarrol a csaladdal :lol: Kép itt van balazs szulinapi markoloja Kép mat imadta

KépKép
KépKép
aniko47

na akkor meg1x Kép egy kis bohockodas
Kép megy a gozos Kép anyum is sutott langost Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?