nem értettem, hogy ilyen rövid idő alatt hoögy maradhattam el 3 oldallal
részemről nem vagyok hajlandó foglalkozni a témával, és mindenkinek ezt javaslom, és akkor folytassuk ott, ahol abbahagytuk. és nehogy eltűnjön valaki, se régi sem új!!!
Csikken, igazad van, vállalom a felelősséget!
még nem olvastam el, de még ma megkeresem, amit írtál, olyan kíváncsi vagyok.
sztem kezdjük el írni a karácsonyi ajándék ötleteket, engem is érdekelnek!
én pl gondoltam vonatra meg duplora is az esztinek, de anyu lehurrogott. mondjuk a konyha miatt is lehurrogott, szerinte mindent korábban kap meg az Eszti úgy 2 évvel...
könyvet már vettünk egy csomót, főleg kisvakondosat, meg van kipp-kopp és boribon.
kap egy gyurma szettet, amivel különböző formákat is lehet csinálni. puzzle-t is szeretnék neki venni, az nagyon bejött neki. mikulásra kap egy hóemberes kis vajkést, mert mostanában mi9ndig ő keni meg a saját kenyerét, ragaszkodik hozzá.
naptárkészítés is lesz idén is. pénteken megyünk fotózásra, kíváncsi vagyok milyen lesz, és ha minden igaz csinálnak karácsonyi képeket is, így abból szánom a képeslapokat is.
megnézegettem a digitális képkereteket, hát még elég horror árakon lehet őket kapni, még nem tudom mi lesz, pedig tuti ötlet.
és már néztem ki karácsonyi süti recepteket, amiket együtt sütünk az Esztivel és már vettem szép karácsonyi fémdobozt, amibe belekerülnek.
az a baj, hopgy az Esztinek annyian adnak ajándékot, hogy nem lehet ennyi normális dolgot kitalálni, viszont jó lenne nem úgy járni, mint a szülinapján.
egyébként mi nagyon el vagyunk maradva ezzel az építős dologgal, totál nem érdekli az esztit, mondjuk lehet, hogy egy kicsit "erőltetni" kellene, nem tudom. nálunk a baba, a konyha, a mese, a kirakó ezek a slágerek. és a bábok. látnátok hogy fog legyet az Eszti a békának
ja, Ayse, bocs, rosszul emlékeztem, de nincs olyan messze egymástól a kettő. én is imádom a villányit!!!! jujj, de innék egy kicsit
páleszből a panyolai elixír fürtös meggyét javaslom
meg a vilmost. na majd 2009-ben....
furcsa, mert olyan, mintha alkoholista lennék, közben csak 2005 január óta volt 2 hét, amikor alkoholt vettem magamhoz, ráadásul nem bort, és még van 2 év. miéprt is nem lehetnek a férfiak terhesek, ember utálja a piát
na ezt lehet, hogy ebben a kényes hangulatban nem kellett volna leírni, de üsse kő, gondoljon mindenki, amit akar, szeretem a bort
Barbi!
örülök, hogy haladtok a bölcsivel! férfiak