Új privát üzeneted érkezett!

Space,

sajnálom, hogy ez a véleményed. Egyszer réges régen már voltak óriási balhék itt, akkor jó néhányan elmentek másik topikba (Tündével az élen), és néhányan innen kaptak meghívót oda is. Azóta van néhány ember, aki ide is, oda is írogat. A többiek, csak read only-k. (Tündével az élen)

És talán, ha valamivel, akkor ezzel most megint sikerült egy kicsit erősíteni azokat, akik nem adták le egyértelműen voksukat az mellett, hogy zárt topikra menjünk.

Kép
kuha

Havtünde,
Örülök, hogy te is bejelentkeztél readonlyként! Gratulálok! Nem hazutoltad meg önmagad.
Akkor az én álláspontom, csak hogy képben legyen az, akit érdekel. Lehet, hogy kicsit szedett-vedett lesz, de épp görcsben van a gyomrom az idegességtől. Én is elővehetnék 1-2 évvel ezelőtti dolgokat, de minek. Nem szokásom megbántani embereket.
1. Két és fél éve írogatok ide. Ezalatt változhat a véleményem emberekről jó és rossz irányban is, ahogy egyre jobban megismerem őket. Ez teljesen normális dolog ilyen hosszú periódus alatt.
2. Vannak olyan fórumtársak, akikkel privátban is szoktam levelezni, találkozni. Szimpatizálunk egymással, beszélgetünk. Ez is teljesen normális dolog.
4. Igen, veled is leveleztem korábban, kb két éve, más témában jót beszélgettünk.
Az is igaz, hogy Angelaniról is írtam, mert nagyon piszkálta a csőrömet, nekem is volt vele vitám, nem csak neked. Lehet, hogy akkor úgy éreztem, hogy megosztom mással a negatív véleményemet rá vonatkozóan és nem rögtön az arcába vágom.
Te ezt sunyiságnak tartod, én meg nem szeretek megbántani embereket. Inkább nem kommunikálok vele társaságban. (még az is lehet, hogy ő is előjön a readonly-ságából).
5. Való igaz, hogy Totka stílusát nagyon furcsáltam az elején, nekem kicsit negédes volt. Ez is kb. két éve volt. De azóta megismertem őt és nagyon kedves, segítőkész embernek tartom. Vele is leveleztem már privátban is, beszéltünk telefonon, sms-eztünk is.
Kuha
Nem Ayse az informátor. Őt nagyon korrekt embernek ismertem meg. Nem szeretném, ha emiatt álmatlan éjszakái lennnének.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!

Tudom, hogy nem ő az informátor, nem is lehet az! Ha félreérthető voltam, elnézést kérek Tőle! Arra gondoltam, hogy most Tünde olvasott, jött, és megint szart (bocsánat, de felháborít!!!!) kevert.
Egész pontosan arra gondoltam, hogy vajon Ayse-t ez mennyire viseli majd meg, ha a mi előző napi írásaink miatt, csak nagy önuralommal nem írta le végül a véleményét....

Ennyi, és egyáltalán nem akarom Ayse-t bántani!!

Kép
kuha

Hmmm, én csak a MARCIKNAK szeretnék boldog névnapot kívánni!

És lila gőzöm nincs, mi zajlik itt, azt sem értem, hogy többek között én hogy kerülök a képbe.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hú, lányok, ami itt történik, azt nem nagyon értem és nem is igazán szeretnék hallani róla. Davallia véleményét osztom, mindenkinek meg lehet a véleménye, ettől a véleményezett nem lesz rosszabb ember, legfeljebb egy másik embernek a sok milliárdból más a véleménye róla.
Lehetne, hogy ezt a témát itt abbahagyjátok?????

KépKép

KépKép
majola

Úgy érzem, meg kell szólaljak, mert igen sziven ütött, ami történt.

Nem értem, Tündét, nem is nagyon akarom megérteni...

Való igaz, hogy annak idején, amikor Benianyu minitalit szervezett, elmeséltem ezt a zárt topikban is.
Soha az életben nem írtam Tündének emilt, sem ezzel kapcsolatban, sem mással.
Egy hozzászólásomban megemlítettem a tali szerveződését és hogy ez privát levelezés formájában kezd szerveződni.
Ennyi történt, én sem értem, ez most hogy jön ide, de nem is akarok magyarázkodni.

A másik topikban és itt is leírom, hogy ezzel lezártnak tekintem a fórumos pályafutásomat!
Nem hiányzik ez a keverés, meg van e nélkül is a magam baja.

Andi&Nati

KépKép
duda

Csak átfutottam, ezt nincs idegrendszerem alaposabban elolvasni... igazából reagálni se, csak többször felmerült a nevem, így hát írok.

...pontosan emiatt aludtam rosszul, mert tudtam, hogy baj lesz. Kuha nem értetted, mi volt a bajom a tegnapelőtt estiekkel. Megéreztem akkor, hogy baj lesz...

Duda!
Borzasztóan sajnálom és nagyon szeretlek Titeket Natival, kérlek ne menjetek el!

Akkor mégegyszer NYOMATÉKOSAN KÉREK MINDENKIT HAGYJUK EZT A TÉMÁT! Aki úgy érzi elszámolnivalója van a másikkal, tegye azt priviben. Nyissunk egy új lapot, én babás témákról szereték beszélgetni, fecserészni. Optimista vagyok, ez a fórum már sokmindent átélt, át fogja ezt is.

Szebb vasárnapot képzeltem... :? :? :?

ayse

Huuuuuuu, most valahogy ugy erzem es sem forumozok egy ideig!
Ha az ember oszinten ir es megis kibeszelik, sot csamcsogjak a hata megett, akkor koszi, de ebbol nem kerek!
Utana lehet bocsanatot kerni, szerintem volt itt a hatunk mogott jo kis csamcsogas, ha mar van aki nem is alszik miatta!!!!!

A.

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!
Úgy érzem, ez nekem szól.

Természetesen tudtam, hogy olvasnak Titeket, hiszen például Jucc is úgy búcsúzott el, hogy olvasni továbbra is fog. Így tudtam azt is, hogy ha erről a csámcsogásról és a másik topikról is szó lesz itt, az ki fogja ütni a biztosítékot. (Egyébként ezt a vádat, mármint a csámcsogást igaztalannak érzem, de nem kívánok vele foglalkozni.)

Tudtam, tudtam, hogy ez lesz, megéreztem...

Nem lehet lapozni????

Anikó, Te se szünetelj, jó?

ayse

Amikor leülök ide netezni, és megajándékozom magam ezzel a jutalomfalattal, mindig olyan örömmel jövök, kiváncsian...utálom, amikor gyomorgörccsel kell.
Zárjuk rövidre, jó?

ayse

Ayse!

Én (most már) értem a tegnapi dolgot. Nyilván tudtad...
És ezt most a legőszintébben írom, mindenféle intrika - meg nevezzük bárminek - nélkül.

Kép
kuha

Basszus!
Nem tujdom az ebédet főzni...
(még jó, hogy nagyot reggeliztünk...)

Ezt a "csámcsogást" vegyük már ki a szótárból!

Mind a régiek, mind az újak nem csámcsogni járnak ide, hanem mert beleélik magukat mások sorsába, együttéreznek, együtt örülnek, együtt szomorkodnak Veletek/Velünk. Mert minden vita, konfliktus ellenére mindannyian anyukák vagyunk, közös gondokkal, örömökkel.

Azt nézzük, ami összeköt, ne azt, ami szétválaszt!

(ez egy közhely, de attól még igaz)

ayse

Bocsi Ayse, de most tényleg jót kacagtam!!

Sajnos pont az választott szét minket, ami össze kéne, hogy kössön!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

És valamit nem jól csinálsz! :wink: :wink: Én előkészítettem, a férjem pedig most süti az ebédet.... :D :D :D

Kép
kuha

Az enyém kinnt játszik a gyerekekkel. :D
(és azt hiszi, hogy főzöm az ebédet).
Nálunk szakad a hó és meg is marad!

ayse

Ayse!

A kertünk most (és a szomszéd háza :twisted: )

Kép

Kép
kuha

... és én már most úúúútálom ezt az egész havas, teles, hideges "ügyet". :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Huh, csajok :shock: :shock: :shock:

Jövök több mint egy hét után bejelentkezni, de úgy látom nem a legjobb pillanatban.

A hozzáfűznivalóm csak annyi lenne, hogy támogatom a zárt topicot.......

Üdv az újaknak, remélem ez nem rettent el senkit, ami most itt történt, mert egy nagyon jó kis csapat ez, hál istennek viták nélkül :wink:

Csikken!
ÓRIÁSI GRATULA KITTIHEZ!!!! :D :D :D
Elolvastam a szüléstörténetet, én is így voltam Nolcsival, csak a császárt nem úsztam meg :?
Nagyon ügyik vagytok, hogy sikerült a sima szülés!

Ayse!
Nehogy megint magadra vedd és elrontsa akár a mai, akár a többi napodat!!!!! Nem éri meg!
Sör :lol: :lol: :lol:

Benianyu!
Nagyon édes göndöri Dani és naggyon hasonlít rád :wink:

Davallia!
Jó, hogy jelentkeztél, írhatnál egy kicsit a lányokról is :D

Duda, Anikó!
El ne tűnjetek nekem!!!!! :evil: :evil: :evil:

Köszönöm a hiányolást, bölcsi egyre jobban megy Leonnak, Gabi viszi reggelente, tökre élvezik a fiúk.
Pénteken későn indultak itthonról, így bementek a Mekibe reggeliért, ami sült krumpli volt....... :?
Hát nem tökéletes, de legalább nem papucsban, pizsiben mennek oviba, bölcsibe :lol: :lol: :lol:

Munka egyelőre nem nehéz, tanfolyam majd kb. 2 hét múlva lesz, utána kell élesben dolgozni.

Na rohanok, mert ebédelünk.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Hát ehhez a mai indításhoz tényleg nincs és nem is érdemes mit hozzáfűzni. Elkeserítő és kicsit nevetséges is, hogy van aki az ilyen kisiskolás sz.rkeveréstől jobban érzi magát. Nekem semmi közöm az egész sztorihoz, de Tünde ha olvasod, az ilyesmi tényleg nagyon nem hiányzik ebből a topikból. És szerintem ebben semmi becsülendő nincsen, hogy valaki ilyen véleményt ír ide, csak azért hogy ide-oda beletiporjon kicsit, még akkor is ha ezt nagy őszíntén úgymond szemtől-szembe teszi.

Eddig tényleg olyan békésen zajlott itt az élet, én legalábbis olyan szívesen jöttem olvasni kivel mi újság, nem éreztem unalmasnak az ilyen fúrkálások nélkül sem.
Nehogy most megint ez legyen a fő téma.

Benianyu!
Nehogy sikerüljön elrontani ezzel a vasárnapodat! Tök természetes, hogy ennyi idő után közben változik valakinek a véleménye a másikról. nekem is volt aki elsőre kicsit furcsa volt, aztán megkedveltem. Volt akinél meg közben derült ki, micsoda ember is valójában.. Van aki még mindig inkább közömbös, és persze hogy vannak akiket jobban kedvel az ember.

Igaza van Aysenek, lépjünk már túl ezen a régi dolgon.

Ayse!
Azért kapott ebédet a család ugye?!! :lol:

Szóval.
Itt is szakad a hó, fújja a szél, kinéztünk Bendegúzzal ebéd után a teraszajtón át, mondom neki, hideg van nézd hogy esik a hó. Erre ő: " szép a idő, menjünk!". Ment is az ágyikójába aludni.. :lol:
Jó Nektek Ayse, hogy megmaradt a kertben is, itt sajna azért csak a háztetőkön marad meg kicsit, az utak latyakosak, nem nagy élvezet kimenni.

Viszont lassan mi is ráizgultunk a Mikulás bácsi témára, tegnap lefekvés előtt is a Babar és a Télapó c. könyvet kellett nézni, és reggel is az volt az első. Az sajnos idegesíti Bendegúzt ha én rákezdek Mikulásos dalokat énekelni, azt hiszem neki lehet hallása és jó az ízlése.. :lol: Majd berakok neki inkább CDn, azt biztos jobban értékeli.
Mostanában roppant kritikus velünk. Beszól simán, hogy " Anya ne énekeljél!" vagy " ne táncoljál!". :roll: :lol:

Nekünk is be kéne szerezni a karácsonyi ajándékokat, mert az utolsó két hétben karácsony előtt már nem lesz rá idő és energia, ha még egyben leszünk akkor sem..

Kisfiús anyukák, játékötletek kispasiknak? Kiskonyhát, boltosjátékot megtartanán majd a kislánynak inkább. Talán valami doktorbácsis szettet lehetne neki, hogy gyógyítsuk a macikat, most már az iylen szerepjátékos dolgok bejönnek talán. Meg persze könyvet, az mindig jó, ha van valami újdonság.
Mi van még ami ilyen korú kisfiúknak való? Autója annyi van már. Lehetne valami szerelős-kalapálós dolgot is keresni, majd ennek utánanézek.

Most megyek heverni én is. Ki kell heverni a vasárnapi ebédet.. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

És még amit elfelejtettem!

Annamami!
Marcidnak mi is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SZERETETTEL!!

Csikken!
Elolvastam én is, nem lehetett sétagalopp, de megérte. Mondjuk jobb hogy megúsztad a császárt, és szerencsére nem lett semmi baj így se!
Kitti milyen kisbaba? Alszik-eszik? Roli nem féltékeny rá? Kezd izgatni ez a kérdés. Bendegúz még most is úgy tud hozzámbújni, meg tapadni, remélem majd tudjuk kezelni ezt a féltékenységi kérdést azért. :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti!

Neked is akartam írni, hogy olyan szép lett a gyereszoba, nagyon hangulatos :D
Leon szerintem konyhát kap, ma is egész nap kávét főzött a lego kockákba, abból kellett meginni :lol: :lol:
A duplo szerintem nagyon jó, rengeteget játszanak vele a gyerekek, meg van sokféle is. Pont ennek a korosztálynak való.
Nekünk is van két hatalmas doboz tele, ma egész délelőtt építettek, meg vasutaztak. Ja igen, a dupló vasút is naggyon jó :D
Nolcsi valami kalózhajót nézett ki a duplóból.
Könyvet nálunk is kapnak sokat, doktorbácsis szett már van :wink:
Leon az állatokat szeretni nagyon, valami állatos dolgon gondolkozom.

Hú, én még sehogy se állok az ajándékokkal, ötletem sincs még, meg nem is tudom, mikor lesz időm mindent megvenni?????

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok,

Ayse, Barbapapa köszi, hogy elolvastátok :)

Nem értem, hogy miért kellenek előjönni ezeknek a régi dolgoknak.

Benianyuval abszulut egyetértek, hogy változhat a véleménye az embernek a másikról.

And, nyilvánosan megírom, hogy irgum burgum mert ez miattad van :) Kellett neked előhozni hogy nyilvános vagy zárt legyen a forum!!!! :) :) :) Na nehogy komolyan vedd.

Na puszi mindenkinek!

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Jaj tényleg :oops: :oops:

Annamami!
Marcinak nagyon-nagyon boldog szülinapot utólag is!!!!! :D :D

Marciknak meg boldog névnapot! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Márti, egyenlőre nincs féltékenység, de itthon van az apja és sokat foglalkozik vele. Szerintem majd ha hármasban leszünk akkor lesznek inkább problémák.

Rolinak karira én egy Ferraris szerelőmühelysz szeretnék. Ő imád gumikat leszedni autókról. stb....

De elég drága. kb 25 ezer Ft. Bár úgy gondolom majd összedobjuk.
Nálunk bejön még a LEGO (DUPLO), Thomasos szettek.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Én most csak egy ilyet szeretnék feltenni nektek:
5 perce csináltam a teraszunkról:
Szánkókat elő!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Marti,

Ami Balazsnak bejon meg az a kisvasut, garazs, legos osszerakos jatek, playmobil farm, vagy talan mar taviranyitos auto is???? Hatha talalsz valami otletet benne!

Ayse,
Magadra ne vedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A csamcsogast a TUNDERE ertettem!!!!!!

Nem akarok belemenni a temaba, hiszen ennek a topiknak nem errol kellenne szolnia, de a hajam eldobom, amikor ilyen beszolasokat olvasok-oszinte beszed-keppen!!
Mert Davallia lehet, hogy Tunde nem hatba tamad, de ne mond mar, hogy annyira jolelku, mint ahogy bedobja itt magat!!!!
Szerintem elvezi az ilyen kisiskolas jatekokat es igen is imadja, ha bejon a terve!

Benianyu-Kuha es a tobbiek!--Mivel rolatok volt szo Tunde nagylelkuen beirt monologjaban!
Mindenkinek lehet maganvelemenye, ez termeszetes dolog!!
Senki nem toleral ugyanazon a modon mindenkit! Ezert is vannak baratok-jo baratok-legjobbak-es ellensegek is!
En titeket nem ilyen modon ismertelek itt meg, igy inkabb a benyomasomnak hiszek, mint egy ilyen beszolasnak, megha volt batorsaga is beirni a sajat neven, akkor is csak "szarkeveresnek" neveznem es szerintem a tobbieknek is van annyi bizalma mar feletek, hogy ne vegyek fel a kesztyut!!!

Pontosan ezt kell tenni az ilyen dolgokkal nem felvenni a kesztyut!!

Sajnalom a fenti beirasom, de ez nem is az itten tortet dolgok miatt van,hanem inkabb felidezett bennem egy mar majdnem elfelejtett nagyon regi es nagyon szomoru emleket!

Barbapap,
Akkor jo, ha mar kicsit jobban megy az ovi

Marcinak BOLDOG SZULINAPOT

Ayse,
Na azert kesz lett az ebed??

Olyan fini briost sutottem!!

A.

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Látom, Megann beelőzött,azért én is adnék egy ki (hó) jelentést:

Kép

Anikó!

Köszi! :wink: :wink:
Tegnap még eszem ágában sem volt felvenni azt a bizonyos kesztyűt, dehát mára változott a helyzet!

Briós? Nyam-nyam...
Mi meg fenyő illatű olajat párologtatunk, és mandulás, karácsonyi milka drazsét eszünk apjukkal...
Már egy zacskót be is nyomtunk...

Kép
kuha

Juci, Annamami és MSE (ha még benézel néha)
MARCIJAITOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
Sajnálom, hogy ilyen témával el lett rontva a vasárnap, inkább szólt volna csak a névnapi köszöntésekről.

benianyu

MI IS BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK AZ ÖSSZES MARCINAK :P :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Boldog névnapot kivánunk nektek, Marcik!
Zsuzsa, Julcsi, Anna

KépKép

KépKép
majola

Természetesen mi is Boldog Névnapot kívánunk az összes Marcinak!

És, akkor már legyen sorozat:

Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

Húhhhhhhhhhhhh! a vitához nem igen tudok és nem is akarok semmit hozzátenni, nem értem, és sajnálom :(

Minden Marcinak boldog névnapot!

Csikken!

Elolvastam, hát nem volt egy sima szülésed, de talán kárpótol érte Kitti baba! :wink:

Megann, Kuha!

Szép a havas udvar, de én azért nem bánám, ha errefelé nem esne :wink: (én nem csípem a telet sem, meg a havat sem :( )

Én meg ritkában vagyok mostanában, mert sokat fáj a hasam, tegnap is csak a magne b6 után kb fél órával múlt el, így feküdtem, és vártam hogy elmúljon, így egyre kevesebb időt tudok majd itt csücsülni :( Ma is kisikáltam az egész lakást, meg felmostam, stb... kézsen vagyok :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kuha!
Jó a sorozat! :)

Itt is még mindig esik, és kicsit meg is maradt a hó! Én mondjuk szeretem a telet, igaz leginkább a karácsonyt benne, meg ha otthon vagyunk Keszthelyen és befagy a Balaton, a korizást. Meg persze a síelést. Nem a latyakban topicskolást itt Pesten.. De most olyan jó kis téli hangulatom lett.
:D

Elnézést Jucitól és MSEtől!

Persze hogy az összes Marcinak kívánunk mi is BOLDOG NÉVNAPOT!

Barbi, Csikken, Anikó!
Köszi az ötleteket. :)

Barbi!
Köszi!
Örülök, hogy Leonnál alakul a bölcsi. Mekis reggeli.. :roll: :lol: Legalább nem voltak éhesek.. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Viki!
Akkor meg miért nem pihensz inkább takarítás helyett?!!
:?:
(mondja ezt a nagyfejű bagoly.. aki pénteken ugynaígy kinyalta a lakást aztán nyelte a magnéziumot meg a No-Spat..)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Viki!

Én sem szeretem a havat, meg a telet, meg a hideget! Úgyhogy én sem bánnám, ha nem esne... Mondjuk ez így tényleg szép, de nem bánnám, ha reggelre eltűnne az egész...

Kép
kuha

Sziasztok!

KÖszönjük szépen a köszöntéseket és természetesen mi is boldog névnapot kívánunk a Marcikáknak!

Én sem szeretem a telet. Olyan hideg és latyakos és hideg :? Egy dolog azért jó most benne, Marcinak tetszik a havazás :wink:

A vitához nehéz bármit hozzáfűzni, max annyit tudok hogy tényleg nem értem ezt miért csinálta Tünde és azt pedig végképp nem, hogy miért egy ilyen kedves emberrel mint Benianyu.Bár nyilván senkivel szemben nem lenne szép dolog.
Amúgy én szívesen teljesítem Ayse a kérésedet, részemről nem érdemel több szót a rosszindulat.
pü megy Neked

Viki
Tessék pihenni takarítás helyett! Meg Márti Neked is! Lányok micsoda dolog kifárasztani magatokat!A takarítás megvár. Sajnos :?

Megann
Liba az fini lehet. MI a múlt héten kettő kacsát is megsütöttünk. Annyira finom volt. Csak úgy repkedtek a csontok!

Majola
JUlcsi nagyon cuki :P

BArbi
Örülök, hogy alakul a bölcsi-ovi. Többet is írhatnál magatokról meg arról, hogy Leon most hogy van a bölcsiben meg Nolcsi az oviban.

Benianyu, Csibb
Átérzem a válogatás okozta nehézségeket! Nagyon vacak amikor úgy kell trükközni, hogy a gyerek változatos és egészséges ételeket egyen.Illetve ilyen helyzetben igazából trükközni is nehéz.

Újakat üdvözlöm szeretettel, részemről bárki olvasson és jöjjön aki nem rosszindulatú és/vagy degenerált.

Mi jól vagyunk. Marci egy édesdrágatündér. Sokszor csak bámulom mosolyogva, hogy mennyire tündéri pofa.Hiszti persze van meg minden ami egy ilyen korú gyerekkel jár, de én itt megállítanám az időt egy (jó hosszú :oops: ) darabig. Elképesztően tündéri ez a korszak.

Picibaba szépen növöget a hasammal együtt. :P Étvágyam az mondhatom, hogy jó és már híztam is. Sajnos a fejfájás, hányinger és fáradékonyság gyakori nálam még mindig, de azért már kibírhatóbb.

Elnézést, hogy nem reagálok mindenkinek, de sajnos időm az kevés van és ennyit sikerült hirtelen megjegyeznem.

Jaa, And, ügyes vagy hogy pihentél!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Marcik!
Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

(ezúton nyugtatok meg mindenkit, hogy a fehér család megebédelt :wink: )

ayse

Juci!
Válaszoltam

ayse

Én is :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Boldog névnapot Marciknak!
Kép

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Csikken
Neked külön köszönöm, hogy a pici Lánykád mellett szakítottál a felköszöntésünkre időt!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Marcikáinkat Isten éltesse névnapjuk alkalmából!

Apa és Tüncsi délután építettek egy nagy hóembert!!! Láttátok volna hogy élvezte! Majd holnap lefotózom....

megyek altatni...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Mivel ilyen kedvesen invitáltatok mindenkit, aki eddig csak olvasott, én is bejelentkezem!
2 okból nem írtam eddig:
1. Sosem tudni ki olvassa, és itt én is inkább saját ismerősökre gondolok. Szóval megértem, és méltányolom a zárt topik ötletét, de furi lenne, ha többet nem olvashatnék rólatok, és nem látnám az "új" babákat.
2. Valahányszor írtam volna mindig kirobbant valami vita ( tápszer vs. szopi, hozzátápi, stb.), ami elvette a kedvem. És lám, most is, de már nem hagyom magam :wink:

Ha szívesen fogadtok, írok ám majd magunkról, csak most rohanok, mert fürdetés van.

Rita
szmrita1

nem értettem, hogy ilyen rövid idő alatt hoögy maradhattam el 3 oldallal :?
részemről nem vagyok hajlandó foglalkozni a témával, és mindenkinek ezt javaslom, és akkor folytassuk ott, ahol abbahagytuk. és nehogy eltűnjön valaki, se régi sem új!!!

Csikken, igazad van, vállalom a felelősséget! :) még nem olvastam el, de még ma megkeresem, amit írtál, olyan kíváncsi vagyok.

sztem kezdjük el írni a karácsonyi ajándék ötleteket, engem is érdekelnek!
én pl gondoltam vonatra meg duplora is az esztinek, de anyu lehurrogott. mondjuk a konyha miatt is lehurrogott, szerinte mindent korábban kap meg az Eszti úgy 2 évvel...
könyvet már vettünk egy csomót, főleg kisvakondosat, meg van kipp-kopp és boribon.
kap egy gyurma szettet, amivel különböző formákat is lehet csinálni. puzzle-t is szeretnék neki venni, az nagyon bejött neki. mikulásra kap egy hóemberes kis vajkést, mert mostanában mi9ndig ő keni meg a saját kenyerét, ragaszkodik hozzá.
naptárkészítés is lesz idén is. pénteken megyünk fotózásra, kíváncsi vagyok milyen lesz, és ha minden igaz csinálnak karácsonyi képeket is, így abból szánom a képeslapokat is.
megnézegettem a digitális képkereteket, hát még elég horror árakon lehet őket kapni, még nem tudom mi lesz, pedig tuti ötlet.
és már néztem ki karácsonyi süti recepteket, amiket együtt sütünk az Esztivel és már vettem szép karácsonyi fémdobozt, amibe belekerülnek.

az a baj, hopgy az Esztinek annyian adnak ajándékot, hogy nem lehet ennyi normális dolgot kitalálni, viszont jó lenne nem úgy járni, mint a szülinapján.

egyébként mi nagyon el vagyunk maradva ezzel az építős dologgal, totál nem érdekli az esztit, mondjuk lehet, hogy egy kicsit "erőltetni" kellene, nem tudom. nálunk a baba, a konyha, a mese, a kirakó ezek a slágerek. és a bábok. látnátok hogy fog legyet az Eszti a békának ;)

ja, Ayse, bocs, rosszul emlékeztem, de nincs olyan messze egymástól a kettő. én is imádom a villányit!!!! jujj, de innék egy kicsit :) páleszből a panyolai elixír fürtös meggyét javaslom ;) meg a vilmost. na majd 2009-ben.... :lol: furcsa, mert olyan, mintha alkoholista lennék, közben csak 2005 január óta volt 2 hét, amikor alkoholt vettem magamhoz, ráadásul nem bort, és még van 2 év. miéprt is nem lehetnek a férfiak terhesek, ember utálja a piát :lol: na ezt lehet, hogy ebben a kényes hangulatban nem kellett volna leírni, de üsse kő, gondoljon mindenki, amit akar, szeretem a bort :D

Barbi!
örülök, hogy haladtok a bölcsivel! férfiak ;)

KépKép
KépKép
and

Kép

:P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Rita!
szívesen fogadunk, és ne is hagyd magad! :)
azért azt látni kell, hogy amióta túl vagyunk a nagy balhén nem volt igazából nagy vita közöttünk, legalábbis én nem emlékszem. talán már beletörődtünk, hogy mindannyian mások vagyunk. még a bölcsi kapcsán sem, pedig az is elég kényes téma.

erről jut eszembe, van egy pénteki bölcsis élményem. egy anyuka kb fél perc beszélgetés után elmesélte nekem (a 8 hónapos terhesnek), hogy a harmadik terhességét több, mint 3 hónaposan szakítatta meg, korábban nem vette észre (nem szoptatott meg ilyesmi). elég gyorsan sikerült felöltöztetni az Esztert... na én az ilyen butaságot nem bírom tolerálni és felfogni.

tesó szólt, hogy menjek vízszintesbe, ágyő

KépKép
KépKép
and

Megann :shock: :D :D :D
énisénisénisénis ilyet akartam ma, de nem volt elég a hó, meg elment az Eszti a tesómmal. szuper jók vagytok!!! csak hiányolom a szoknyát ;)

KépKép
KépKép
and

And!

Hívtalak ma, de nem vetted fel.

Én is szeretem a koktélokat, de nem vagyok alkesz :wink:
Ja és eddig a bort kimondottan utáltam, de Mse-vel egyszer ittunk villányi portugesert (na ezt most így kell írni :roll: ) és azóta nagyon szeretem.

Barátnőm Réka kislánya se szereti a legót, csak a baba minden mennyiségben...meg konyha. Sőt most a legújabb a my little pony, most volt névnapja, tőlünk is azt kapott :P

Könyvből nálunk a thomas a nyerő, mind a két fiú meg van érte veszve, meg a teszvesz. Kipkop, boribon is van rengeteg.
Ja meg Leonnál az über verhetetlen a böngésző, mindjárt rakok be róla képet. Már csak a tavaszi hiányzik, azt hozza a télapó :D

Ma voltunk Rékáéknál, Leon kávét és ebédet főzött egész délután, nekem meg folyamatosan ennem és innom kellett :lol: :lol:

Rita!
Sajnálom, ha pont a viták miatt nem írtál, mesélj magatokról egy kicsit bővebben :wink:

Juci!
Nolcsi éppen egész múlt héten nem volt oviban, kicsit betaknyosodott.....de egyébként nagyon szereti, vannak már kis barátai, szóval ott eddig se volt gond.
Mennek Nagykarácsonyba a Télapóhoz kirándulni, de Noel nem akar menni :(
Azt mondta, csak akkor megy, ha én is megyek.......sajnálom, hogy lemarad róla, pedig biztosan jól érezni magát.
Leonka ma kezdett el taknyizni, remélem nem lesz semmi, mert egész múlt héten nagyizott Nolcsi, szegényeket sajnálnám, ha jövő héten ugyanez menne Leonnal.....
Holnap reggel én viszem, kíváncsi leszek az elválásra....
Ha megyek érte, nem sír, látom, hogy játszik, épít legóból, stb., ha meglát nevetve fut felém. Evéssel nincs gond, szépen eszik és alszik is nagyot délután.
Szóval határozottan jobb a helyzet :D
Örülök, hogy Marci is jó kisfiú.
A rosszulléteket sajnálom :( :(
Kistutyátok hogy van? Van még pelus? Képet dobhatnál róla :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ugyan én csak úgy kutyafuttában olvastam végig a dolgokat....de jobban tettem hogy nem irtam és nem reagáltam azonnal.
Mert lehet hogy megint kivetkőztem volna Úrinői mivoltamból....úgyhogy nem is akarok ezzel fogalalkozni.
Véleményem ettől még van....szerintem akik ismernek kb sejtik is, de most nem engedem meg azt a luxust hogy még emiatt is idegesitsem magam.

Igy is elég húzós napunk volt...mint látjátok följebb :) :) (na a hóembert azért nem én raktam össze :oops: :oops: )

And!

Egyetértek ajándékötlet eszmecsere téren...ez most sokkal hasznosabb azt hiszem.
Én pl mint ügyeletes balfácán(ajándékozás terén)..lesem és sasolom hogy ki mit vesz a csemetéknek.
Most ne röhögj de én is kis vonatpályát vagy autópályát néztem Lénának, mert röhej, de imád unokatesók autóival matatni. :) :oops:
De nem ciki ez egy lánynak??
Igazából tök tanácstalan vagyok.....hogy minek is örülne...
Azt hiszem hogy továbbra is olyannak amihez állni, szaladni, mozogni kell....,új játékbabakocsi,roller, bicikli, trambulin :oops: :oops: hegymászószett, búvárfelszerelés :lol: :lol: :lol: mindegy...csak ne molyolós dolog legyen :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Viki!

:( :( :( :( :(
Szegény...tudom mit érezel kb..
Ma nekem is rémes napom volt, hasam mint a beton :( ...szinte meg sem álltunk, igaz mi délelőtt hócsizmavadászaton voltunk, Ikeában ebédeltünk (totál idegbaj, egy légy sem fért volna már be délre) délutántól meg hótéma volt.
És hát el is borzadtam, mikor készültünk kifelé...hogy nem elég hogy ugye a gyerekre ráhúzni a téli havazós gúnyát, ugye az már maga művészet, na de amikor arra került a sor, hogy harisnyát húzzak a nadrágom alá, meg csizmazipzárazás és társai.......hát azt hiszem nem könnyű télnek nézünk elébe :? ...nagy pocakkal....hó után ácsingózó kétévesekkel :roll:
Aztán meg ugy autópucolás, hóeltolás, gyerekterelgetés......
Na hát felköthetjük :oops: :oops: :oops: :oops:, az biztos.
Pláne ha sok hó lesz.

M.

Kép

Kép
megann

And!

Viccelsz???
Ezt férj csinálta :twisted: :twisted: :twisted: ezért golyós és nem szoknyás :twisted: :twisted: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

na elolvastam a szüléstörténetet még. hát nem semmi, de a lényeg, hogy jó lett a vége! és túl vagytok rajta. és milyen szép a végeredmény :) remélem már sikerült valamennyire kipihenned magad, Csikken!

Barbi!
bocsánat, de képzeld totál betojt a telefonom, egész szombaton nem tudtak elérni a mobilon az anyuék, meg ember sem, mert állítólag rögtön üzenetrögzítőre kapcsolt, aztán du már az sms sem jött át, úgyhogy ma már nem is néztem rá a telefonomra, nem is tudom hol hagytam, aztán ma meg működött :shock: biztos nőből van ez is :D de már elkértem a húgom megjavított régi telefonját, remélem az nem hagy cserben.
ez a thomas mánia annyira jó, mert annyi mindent lehet kapni, ami thomasos :)

na tényleg lépek

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?