Sziasztok!
Először is, pocakos képeket nagyon köszönöm én is, olyan jó volt nézni titeket!
De azért van ám még min. 2 pocakosunk, akikről mostanában nem igazán láttunk képet (Juci, And, nem tutjátok, kiről beszélek???
)
Márti, Megann!
Nagyon helyesek vagytok! Megann nem is tudom, mit aggódik itt a súlyával, komolyan, elméláztam a képen, hogy vajon hol van itt a promléma?
Léna gyönyörűséges!
Viki!
Én is remélem, hogy minden rendben lesz a szülésed körül,már ami a kórházat illeti.
Egyébként, egy szösszenet, és mélységesen felháborított: kolléganőm meséli, hogy a sógórnője jövő hónapban fogja szülni második gyermekét, ugyanannál a dokinál, akinél az elsőt is.
Mindvégig a kórházba járt a dokihoz vizsgálatra.
Erre most, 1 hónappal a szülés előtt közölte vele a doki, hogy ugye tudja, hogy miután nem a magánrendelőjébe járt, ezért a szülést sem fogja levezetni?
Gondolhatjátok...
Szóval, az embernek van így is elég baja "gyárilag" az egészségüggyel, és jön hozzá még egy-két ilyen szemét orvos is.
Persze, tisztelet a kivételnek...
Benianyu!
Nagyon ügyes vagy, hogy elkezdted a tanfolyamot. Mindig csodálkozom rajtad, hogy mennyi energiád van, meg egyáltalán, hogy milyen találékony vagy! És abban is biztos vagyok, hogy nem csak, hogy elvégzed, hanem hatékonyan fogod is hasznosítani...
Dani legújabb képe döglesztő, nem csodálom, hogy épp ez a kedvenced róla. Azok a göndör fürtök lenyűgöznek!
És , elnézve a te gyerekkori képedet, mostmár látom, hogy bőven volt kitől örökölnie!
Totka!
A Te képeidnek én is bedőltem ám!! Én is szentül meg voltam győződve, hogy Panni látható a képen!!!!! Kiköpött úgy néz ki Panni, mint Te azon a képen!
Egyébként hogy vagytok? Gyógyulsz a mellhártya gyusziból?
Panni bölcsis ottalvásán jót rögyögtem, elképzeltem a szitut, amint mindneki alszik, csak Panni nem.
Első nap, amikor mi megpróbáltunk ott aludni, nálunk is ugyanez volt a helyzet. G. rohangált, hangoskodott, úgyhogy mondták, hogy talán próbáljuk meg holnap...
Csibb!
Végülis elköltöztetek vasárnap?? (vagy csak átsiklottam felette?
)
Barbi!
Neked hogy tetszik a munka? És Leon mennyire viseli jól már a bölcsit?
Remélem, minden okés! És különben is, lógsz még egy új szemüveges képpel!!!!
Juci!
Örülök, hogy kislányotokkal minden rendben!
Akartam már kérdezni, hogy Marci mennyire foglalkozik a kistesóval? Már, ha egyáltalán foglalkoztatja a kérdés..
Te rendben vagy?
És ti hogy álltok a költözés projekttel?
Ayse!
Hűű, olvasni is is rossz volt, a rémes napodat. Sajnos vannak ilyen bunkó emberek, és persze mindig akkor találkozunk velük, amikor amúgy is szar passzban vagyunk. Engem is megvisel lelkileg, amikor ilyen kretén emberekkel futok össze.
Az meg pláne, ha a gyerekem miatt kreténkednek.
Nemrég mentünk a bölcsibe, megyünk le az aluljáróba, a metróhoz.
Persze, reggel millió ember tódul lefelé, és hát ugye mi nem a leggyorsabban megyünk, úgyhogy mindig a legszélén megyünk a lépcsőnek, hogy ne legyünk útba.
Erre hallom, hogy valaki cuppog, meg valamit magyaráz, hogy mehetnénk gyorsabban is. Hátrafordulok, egy kb. 35 éves csajszi...
Persze, nem a legbarátságosabb arcommal, megkérdeztem, hgoy mi a probléma? Erre közli, hogy igazán mehetnénk gyorsabban, mert nem éri el a metrót, ami bennt áll már.
Erre én: na és? Kb. 2 perc múlva jön a másik, de ha nem venné észre, a gyerekemmel vagyok, és addig, amíg mi egyet, addig ő kettőt lép egy lépcsőre.
És még mindig a csajnak állt feljebb, hogy akkor emeljem fel a gyereket, míg leérünk a lépcsőn
Gondolhatjátok, mi minden jutott eszembe, és komolyan, ilyenkor a sírás kerülget, hogy hogy lehet némely ember ennyire tapló???
Még mindig Ayse:
tegnap délutáni zárt topikos védőbeszédeddel nagyon egyet értettem.
Viszont most, hogy felmerülnek ellenérvek a zárt topikkal kapcsolatban, számítani lehetett rá, hogy azok, akik mellett érvelnek, ezeket a régi sérelmeket is elő fogják hozni. Mint ahogy én is tettem. De remélem, azt azért érzékeled,(miért ne tennéd? : ):)
hogy nem emiatt szeretnénk zárt topikot?! Ez csak egy mellékes dolog, de attól, hogy esetleg nem beszélünk róla, attól még többekben felmerülhet ez a kérdés is. Bennem is felmerült.
De igazából valóban nincs mit ezzel tovább foglalkozni, és remélem, több álmatlan éjszakát nem lesz emiatt.
Bár, ha megengeded: most visszaolvastam a tegnapi termést, nem is igazán értem, hogy min rágódtál egész éjjel, és amit végül nagy önuralom után nem fejtettél ki nekünk hajnali fél négykor??? Most komolyan, Ayse! Ha valaki, akkor talán pont Majola az, aki mindig a legfinomabban fogalmaz, kerülve a konfliktust.
Én pedig ma délelőtt írtam le ebbéli véleményemet...
Egyébként pedig, bár valóban általánosságban nincs időm rá, de az Origó fórumán utánaolvastam, ott van lehetőség zárt topik létrehozására.
Csak egy a bibi: regisztráció után 168 órával lehet új csoportot létrehozni. Úgyhogy, regisztráltam, de hát leghamarabb max. 1 hét múlva tudnék bővebbet mondani.
Ha valakinek van egyéb jobb ötlete, várjuk.
Ja, és mégegy kérdésem lenne a zárt topikkal kapcsolatban: ha valóban összejön, akkor hogy gondoljátok, ezt az ittenit lezárjuk?
Mert oda gondolom, mindenki szeretne velünk jönni, tehát nincs értelme a mostaninak. Én legalábbis tuti, hogy nem tudnék kettőt nyomon követni, úgyhogy én szerintem már csak a zártat figyelném.
És az újaknak: köszönjük, hogy bemutatkoztatok, és üdv. köztünk. Babáitok nagyon helyesek!
Ja, és nem hinném, hogy azt kellene gondolnotok, hogy nem tarthattok velünk!
De hát, gondolom, azért lejött az elmúlt pár nap írásaiból, hogy pontosan a Napocska, meg Lovequeen (köszi Ayse, hogy felvetetted, már majdnem el is feledkeztem róla
) ) félék miatt van rá szükség.
És most rólunk egy pár szót: velünk minden rendben, G. újra jár bölcsibe, remélem, az idei évet már kihúzzuk betegségek nélkül.
Most utoljára ugye két hétig volt itthon, középfüll-és arcüreggyulladással. Klassz volt nagyon...
Végre valahára megtanultunk pohárból inni, talán ez volt az egyetlen lemaradása, ami aggasztott. Ugyanis a kulacson, és a sport kupakos üvegen kívül nem volt hajlandó semmiből sem inni.
Dehát ugye a bölcsiben ez elég gáz, úgyhogy megkaptuk a házi feladatot: G.-t minél hamarabb pohárhoz hozzászoktatni.
Sokkal könnyebb is volt, mint gondoltam, és tényleg elég szépen iszik már belőle.
Úgyhogy ez a része kikipálva.
Beszélni ugyan még mondatokban nem beszél, de naponta legalább 5 új szóval kápráztat el, amit aztán használ is.
Pénzt kérni már remekül tud, főleg a nagyapjától...
Kap is, már egy halom kétszázasunk van...
Most lépek, Apa hamarosan hazaér a munkából. Pipi húsi leves már kész, és ma életem legelső lángosára készülök... Úgyhogy drukkokat kérek.
Aztán meg bevágom magam az autóba, és nyakamba veszem a cipőboltokat, mert nincs egy nyamvadt téli cipőm sem...