Sziasztok!
Mi is vagyunk.
Hogy telt a hosszú hétvége?
Mi vasárnap egy kicsit kikapcsolódtunk, Budapesten
. (Hajóztunk, siklóztunk, sétáltunk sokat és étteremben ebédeltünk. Aztán meg itthon, hogy ne unatkozzunk, este 7-kor még füvet is nyirtunk
.)
OFF:
Képzeljétek, úgy néz ki, most végre tényleg ágytiszta lett Beni. Jó, tudom, már böven ideje volt, szerintem is. De ez is olyan probléma volt, mint a többi néha, nem tudunk vele mit csinálni (már mindent próbáltun, hogy pár napra levettük a pelust, hátha rájön, rosszabb pelust kapott (nem Pamperst, hanem betétpelenkát), hogy érezze azt, ha bepisil, de semmi nem jött be), és nem látjuk, hogy egyáltalán lesz-e valaha.
Múlt héten már a dokinéninek is megemlitettem (lehet, hogy korábban kellett volna
), aki azt mondta, hogy ha Nátán meggyógyult, akkor térjünk vissza rá, mert ki kellene vizsgáltatni, de addig is próbáljuk ki, hogy este 6 után nem kap inni.
Na, ezt az én jó anyai szivem 1 napig birta
(igaz, aznap éjjel tényleg nem pisilt be), másnap már mondtam a páromnak, hogy iszonyú meleg van, kapjon inni, ha kér (este 10 k. lehet). Akkor pisiltettük is, és nem pisilt be reggelig. Persze ez még véletlen is lehetett volna, de még két nap szintén száraz volt reggel a pelus (pedig ekkor már nem is pisiltettük este és kapott inni is), söt ma éjjel bugyiban aludt!
Ilke!
Bocs, hogy nem válaszoltam. Tudod, a meleg!
Szóval a tali: hát elvileg idöpontilag jó volna, de nagyon meleg van. Szeretnék veletek találkozni, de szivem szerint az mondanám, hogy csináljunk nyári szüntet, és legközelebb majd akkor talizzunk, ha kicsit enyhül a meleg. (Aug. vége, szeptember.)
Mi gyakorlatilag nem megyünk ki napközben, csak reggel és este. Igaz, az autóban van légkondi, de onnan ki is kell szállni!
Sasha!
Nekem pont az a bajom, hogy mintha Nátán nem inna eleget látszólag. Pohárból, csörös üvegböl csak pár korty kell neki. Igaz, szopizik, de nem gyakrabban (vagy csak én érzem ugy, hogy nem gyakrabban, majd ma megszámolom). De látszani nem látszik rajta, hogy kiszáradna, vagy ilyesmi. Meg próbálom folyamatosan adni neki...
Nyuszi!
Nátán már úgy tünik meggyógyult.
Teljesen jól van, vidám, élénk, fürge, mint korábban.
Beszti