Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bálint nagyon szépen köszöni a névnapi jókívánságokat!!!

Sajnos csak átfutni volt idõm az elmúlt napokat, ugyanis 24 órás pelenkázási és itatási szolgálatban vagyok, Bálint elkapta a hasmenéses járványt. Pénteken kezdõdött, akkor még csak láza volt, de estére már megkezdõdött a hasmenés is. Ha meglátja, hogy pelenkázásra készülök, visít, mert már kicsípte a fenekét is a dolog, úgyhogy eléééééééééééééég... Étvágya nuku, persze a diétás koszttól amúgy sincs feldobva, krumpli, répa, alma, keksz... Ma az ügyeletet is megjártuk, minden kölyök ilyen tünetekkel várt a sorára. Holnap meg irány vissza a házidokink.

Megyek, vacsiidõ, kap finom krumplit almával Kép

Cupp,
Beja és Bálint
beja

Beja!
Gyógyuljatok szorgalmasan!
Solya
solya

Beja,
Bálintnak sok-sok gyógy: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila és Hanga
szila

Beja: jobbulást Bálintnak!!!!!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Drukk, drukk a vizsgáidhoz Kép Kép Kép Kép Kép Kép elég lesz, vagy küldjek még?

Beja!
Bálintnak gyógyulást Kép Kép Kép Kép

Norci
norci

cory
Drukk a vizsgákhoz!Kép

Beja
Bálintnak gyógyok mennek!Kép

De ugye lesz tali?

üdv: Gorsi
gorsi

SZiasztok!

Beja! Bálintnak gyógyulást! És utólag boldog névnapot! KépKépKép

Cory! Nagy drukk a vizsgákhoz! Kép

Tali: hááát ... még gondolkodom rajta! Ha vacak idõ lesz, nem tudom, elindulunk-e Kép. Nem tudja valaki, hogy mûködik a "Hipp-hopp, ott legyek, ahol akarok!" ? Mert ezzel a módszerrel persze mennénk! Kép Nagyon rámférne, mert szinte mindennap van bõgõs depis idõszakom, és ez egyikünknek sem jó. Igaz, máskor meg jó a kedvem - de olyan kiszámíthatatlanul változik, hogy én sem sejtem, melyik pillanatban fogok bõgni elállíthatatlanul Kép Árminnal nem voltam ennyire hülye, akkor csak meghatódtam mindenen és azért bõgtem. De most: Kép Néha tiszta világvége minden Kép Na, szóval, nem tudom! Igyekszem reggelre eldönteni!

Jóéjszakát mindenkinek! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

SZiasztok!

Megjöttünk a "számüzetésbõl". Bár másfél hete még panaszkodtam, hgoy hogyan fogjuk megélni ezt az évet a polgári szolgálat mellett, de ahogy a mondás is tartja, ha már lúd legyen kövér, vagy vmi ilyesmi, egy hétig Szlovákiában voltunk síelni. Mintha kicseréltek volna. Nagyon jól éreztük magunkat. Reggeli vacsora volt a hotelben, teljes csönd, szikrázó napsütés, hó mindenütt és nyugalom. Két ismerõs gyerekes családdal voltunk együtt (ott már nagyobbacskák vannak), de nagyon jó volt. Én nem sokat síeltem mert inkább a bébivel voltam, de így is jó volt. Képzeljétek a párom felvitte a felvonóval, és együtt csúsztak. Hát annyira élvezte Cumika!Kép Öröm volt nézni. Reggel, ahogy megállt a pálya melett az autó, már kiabált, a felvonón végig felfelé, mondta: GYí-gyí, az apukájának. Azt hiszem nem sok gondunk lesz, ha sílécre akarjuk majd idõvel állítaniKép. Nagyon aranyos volt végig, a barátaink megdicsérték, hogy milyen jó fej a kiskrapek. Alig sírt, alig evett, mégis hízott, a nagyobbakkal meg úgy játszott együtt, mintha mindennap itt a nappaliban egymást szórakoztatnák. A gyerekek is élvezték, tyúkanyóskodott még a 10 éves fiú is. Szóval, fogalmam sincs, hogyan lesz a továbbiakban, de ezt kár lett volna kihagyni. Mondjuk, ha ismeritek az árakat szerintem nem volt drága 50ezret fizettünk, szállás, kaja (nagyon finom volt és még ebédre is a reggelibõl vittünk), síbérlet volt benne.
No, feltöltödve vágunk legalább bele. De lehet, hgoy halaszja egyébként a párom, vagy másik helyre megy mint ahogy eddig volt, majd meglátjuk, mit tud kisilabizálni.Kép

BSzilvi,
Editet puszilom, légyszi add át neki!Kép
Ha esetleg még megvan az a levél, amit nagyon régen küldtem neked fürdetésbõl kifolyólag, küld már el nekem, jó?Kép Köszi.

BMárti,
kakis sztorin nagyon jót nevettünk itthon a férjemmel tegnap este.Kép

BAbanapló:
én írtam, de õsztõl már egyre ritkábban, de ez nekem is eszembe jutott mint Linának, hgoy visszakeresni itt vissza lehet a babaneten (épp nemrég olvastam kicsit bele az aug-iakba, tök "édik" voltunk:::Kép) és akkor pontosabban le tudom majd írni a kimaradt hónapokat.

Hogy álltok az alvással? BMárti, Zafi, Norci, most nem vagyok képben még eléggé.
Aki volt már ezen a Tücsök zenén, írna nekem pár sort, hogy mit csináltok, milyen? Inkább magánba, jó? Köszi elõre is.

Ágci
ui: aki kíváncsi a Manókára, milyen dögös szerelésben volt, az kattinson a profilomra.Kép

Kép
Ágci

Sziasztok!
Most tényleg csak nagyon röviden:
Lesz holnap tali a szokott helyen!

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Azt elfejtettem:
Méri,
tegnap tudtam csak olvasni a soraidat a másik topicban, a fennt említett okok miatt, válaszoltam is. Te tanár vagy?

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Lehet, hogy tudok menni taliraKép. Múlt héten mégsem voltam a munkahelyemen, ma megyek és utána mennék. Remélem nem tévedek el.

Ágci,
leírod majd a "nemevést" is?

Cory,
természetesen a vizsgához ezer drukk!!!KépKépKép

BMárti,
Lacinak gyógyok: KépKépKépKépKép

Szila
szila

Sziasztok!

Képzeljétek, Lacika még alszik! Ez ám a nagy újság minálunk! Kép Hajnali 5 órakor arra ébredtem, hogy a hull a pelyhest cincogja a zenélõ kulcscsomó a gyerekszobából, de megállás nélkül ám! Átmentem, hát, Lacika a kulcscsomón feküdt, de persze észrevett, és azzonnal ugrott, hogy vegyem fel. Kár volt átmenni. Kép Arról persze gõzöm sincs, hogy azt a vacakor honnan szerezte meg. Szóval felvettem, megpróbáltam visszaaltatni, de alig tettem a kiságyába, már tápászkodott is fel újra. Fél6 után feladtam, és átvittem közénk. Ott meg kettõt sóhajtott, hármat szusszant, és kilóméter mélyen bealudt. Nem ébredt fel se arra, mikro az Apja kiment, se arra, mikor behozta a kávét, se utána a készülõdés zajaira. Pedig az Apja mindent megtett, hogy ne kelljen elköszönés nélkül itthagyniaa fiát, de végül be kellett érnie egy a homlokára lehelt puszivan. Kép

Beja! Jobbulást Bálintnak! KépKépKépKépKép Szörnyû lehet ilyen kicsi gyerekeknél a hasmenés! Kép

Ágci! Örülök, hogy jobb már a kedved!
Alvás ügyben mi nem vágtunk bele az "aludj jól"-ba, a "Végre elaludt a gyermek" címû könyvben ajánlott rendszeresebb napirenddel próbálkozom. Áttértünk a napközbeni egyszeri alvásra, így sokkal könnyebben alszik el napközben, este meg eddig se volt gond az elalvással. Éjszakánként 2-3-4 vagy néha több felébredés elõfordul, de sokszor nem is kell felvenni, csak megsimizni, és a cumiját odaadni.
Tücsökzenén mi még nem voltunk, remélem szerdán eljutunk.
A kakis sztoriban az volt a legviccesebb, hogy elõtte pár nappal hangzott itt el az ikertestvére. Kép Tuti, hogy olvassa a Babanetet Csibészke! Kép

Most mennem kell, eddig tartott a nagy alvás, de majd jövök még! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Bálintnak gyógyokKépKépKépKép

Mi megyünk talira, Márti, ha gondolod találkozhatunk vhol, szívesen segítek! Kb. 10-ig még olvasom a netet!

Zafi
zafi

Szila!
Írtam mailt!
Zafi
zafi

Sziasztok!

Mire bementem, Lacika vigyorogva húzkodta lefelé a tapétát a hálószobánkban. KépKép Viszont olyan kis vigyori, hogy öröm ránézni. Csak nagyon kellene neki ez a reggeli továbbalvás.

Szila! Köszi a gyógyokat, láztalanul, bár pocsék közérzettel ébredt Életem Párja, úgyhogy elhúzott dolgozni. Remélem, nem lesz komoly baja.

Nyuszimanó! Doncinak nagyon boldog névnapot kívánunk! clipart{smile}

BMárti

BMárti
bmárti

Zafi,
kösziKép, de sajnos nem jó a telefonom, úgyhogy csak óraként funkcionálKép. Azt mondta Bence, hogy úgy jutok oda, hogy az Astoriától két megálló a villamossal Fõvám térig, és ott a Burger King valamelyik oldala a Molnár utca.

Szila
szila

Szila!
Ha a Fõvám térrõl a Váci utcán mész végig, a Nyáry Pál utcán befordulsz balra és egyenesen szemben találod magad a Molnár u. 13-mal!Kép

Zafi
zafi

Zafi! köszi! Kép

Hánykor mentek kb? Mert Ármin még csak most ébredezik, de ha össze tudjuk hozni, nagyon szívesen találkoznánnk veletek valahol! Akkor nekilátunk a készülõdésnek! Kép

Márti
márti

Sziasztok!
Mi is megyünt talizni, csak az én kisfiam is 6-kor kukorékolt, azóta félórákra 10 percekre már többször kidõlt, most megint, remélem ezúttal tartósabban, így én is mellé dõlök rögvest.

Ágci!
Mail ment polgári szolg. ügyben.

Donci Boldog Névnapot Kép Kép Kép

Norci
norci

Márti!

10-körül elindulunk, mert be kell mennem a Horánszky utcába. Hol tudnánk összefutni? Mert akkor úgy indulunk. Mondjuk 11-körül vhol? Te mondd meg inkább, mi tudunk alkalmazkodni.

Zafi
zafi

Cory!

Drukk, drukk, drukk Kép Kép Kép
Tuti meg lesz a vizsgád, mindkettõ és utána gyertek talizni, hazafele segítek!

Norci
norci

Zafi! Írtam neked mélt a telefonszámommal! A Horánszkytól a Kálvin tér jónak tûnik! Kép És 11-re oda tudunk érni! Ott metrokijárat (mozgólépcsõ teteje)? De jó! Kép

Márti
márti

cory
Biztos vizsgázol éppen, de 2 vizsga után a legjobb stresszûzõ a tali!Kép

Ágci
Szerintem mindenképpen próbáljatok vmi halasztást kieszközölni, mert a minap mondták a tévében, hogy ezután már csak egyedülálló, fiatalokat hívnának be, meg nem tudom, hogy még kiket, de a családosok nem voltak köztük az tuti. Kezdõdik a leépítés.Kép

Talira mi is megyünk az immár 6 fogas Petivel.Kép

üdv: Gorsi
gorsi

Márti! Mél még nem futott be, de a mozgólépcsõ teteje ok. Akkor 11-kor ott!Kép

Zafi
zafi

Ágci
Ezt most olvastam:
"A következõ években a Magyar Honvédség egyre kevesebb fiatalt fog behívni a sorkötelesek közül. A közeljövõben jelenik meg a sorozásokra vonatkozó intézkedés, amely szelektál a behívható sorkötelesek között. Az államtitkár példaként említette, hogy a jövõben bizonyos korhatár felett már nem hívják majd be a sorköteleseket. Lehetõség szerint ugyancsak nem sorozzák be azokat sem, akik megnõsültek vagy akik a középiskola után felsõfokú intézményben továbbtanulnak."

Gorsi
gorsi

Cory!

Mi is szorítunk! Kép

Egyébként irigységhegyek innen a szürke felhõs jéghidegbõl! Csak az vidít, hogy készülünk a párom 30. szülinapjára! Hogy fogok én egyszerre két gyerekkel kézzelfesteni????? Kép

Ágci!

Besorozták már a párodat, vagy még rlõtte van? Fontos! Ha még nem, akkor sokmindent lehet még tenni! Amûgy is, csak úgy nehezebb! Tudom, mit beszélek, az ismerõseim majdnem mind "kriplik"! Ilyen-olyan indokokkal mismásolták el a katanaságot! Kép

Jó talit mindenkinek! Érezzétek jól egymást!
Sziasztok!
Solya
solya

Elfeljetettem írni, hogy kaptam egy vírusos levelet. Kép Amit ugyan elcsíptünk, de sosem lehessen tudni alapon, gondoltam megemlítem nektek is, hogy a Re:hi témájú. semmitmondó angol üzenetet kaptok számotokra ismeretlentõl, azonnal töröljétek! Kép Ez csak azokat a szerencséseket érinti, akiknek a minap sikerült megtalálnom az emil címét és kaptak tõlem üzenetet!

A festés pedig viszonylag rövidre sikeredett. Kép Az azt követõ fürdés hosszabb volt! Kép Máté elõször a piros, majd a sárga festéket kóstolta meg, s ha már így belejött, uccu neki, ott a kék is! Egész színkavalkádot mostam ki a szájából! Kép

Ugye nem lehet baja tõle? Ez direkt ilyen pincúroknak van! Tegnap már a gyurmával is közelebbi kapcsolatba került a pocija. KépKép

Egy dilis festõ
solya

Solya! Nem csináltál véletlenül képet Mátéról festés után?

Doncinak Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Cory! Én is nagyon szorítok!

Mi még nem tudom, hogy eljutunk-e ma talira. Ma még egy csomó mindent el kell intéznem és csak utána mehetnénk. Meg fõznöm is kéne. Nem hiszem, hogy eljutunk ma, pedig Norci veled még nem is találkoztam és Márti, Szila veletek meg már olyan rég! Kép

Szila! Egyébként miben lehetnék a segítségetekre a mama-klubban? Szoptatással kapcsolatos témában mindenre vevõ vagyok. Kép

Megyek, mert Helena már most megunta, hoyg itt ülök!
Puszi!
Menta
menta

Menta!
Most rövid leszek és velõs.
A Baba-mama klubra ha tudsz gyere át légyszíves egy kicsit, mert bárányhimlõ után az egyik kisbabának jövõ héten be akarnak adni védõoltást, azt hiszem a 4 vagy 5 hónapos korit. A Kata azt olvasta valahol, hogy a bárányhimlõ után 1 hónapig nem szabad semmilyen védõoltást adni, de a doki bácsi azt mondta, hogy jövõ héten vigye oltásra. Ráadásul a kislány köhög.

Én nem adatnám be, de írtam neki, hogy megkérdezem tõled, végül is Te vagy a szakmabeli.

Köszi!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Hát, mi nagyon jól éreztük magunkat a talin! Kép Nagyon jó volt a babákat (vagy inkább már kisgyerekeket?) és mamákat látni! Mi most itt vagyunk apánéknál a dolgozóban, Hanga végre cicizett meg megevett egy fél doboz joghurtot.

Menta,
igen, szopis kérdésekbenKép, de még konkrét dolgot nem tudok a klubról.

Rebi,
kíváncsi vagyok a képekre nagyon!

Szila
Szila

Sziasztok Lányok!

Cory: drukk-drukk-drukk. Kép

Beja: Bálintnak jobbulást kívánok! Kép

Nyuszimanó: Doncinak nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Magunkról: ellenünk ma minden összeesküdött. Elindultunk talira, de elõtte kellett menni terhesrendelésre. Igaz, ott nem voltak túl sokan, de aaaaaaaanyira sokat kellett várni, és sajnos otthonról is késõbb indultunk a tervezettnél, és még egy nénihez is el kellett menni (aki már idõs és hetente viszünk neki fõtt kaját) így inkább töröltük a talit. Kép
Én persze kb. 3 percig voltam bent a dokinál, de minden rendben van velünk. Kép
Romolának aztán jól felborult a napja, alig evett, alig aludt délután, szóval nálunk ma ilyen nap volt: Kép.
Örülök, hogy legalább ti jól éreztétek magatokat!

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Tettem a profilomba holnapig egy képet Napocskáról, aztán kicserélem ha megnézitek rögtön látjátok hogy miért de tetszik nekem!

Dzsili
dzsili

Donát baba!

Sok-sok Boldog Névnapot Kívánunk:

Kép

Dzsili és Napsugár
dzsili

Sziasztok!

Elõször is köszi a drukkokat! Kép Kaptam egy kettest meg egy ötöst Kép

Solya: Boldog szülinapot a párodnak Kép Õ nem depis? Az én fickóm június 30-án töltötte be a 30-at, és egy hónapig teljesen padlón volt, pedig alapvetõen nem egy hiú ember.

Doncinak boldog névnapot Kép

Dzsili: nagyon helyes a kép KépKép

Itt ülök a gép elõtt, megígértem a talin, hogy most már írok egy jó hosszút, de hát ti nemsokat írtatok, én meg nagyon-nagyon kómás vagyok (2,5 órát aludtam az éjjel). A fickóm persze sehol, és ma vagyunk 6 évesek. Szóval ünneplés tuti nem lesz Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

KépKépKépDonci! Boldog névnapot!!KépKépKép

Norci! Most már tuti, hogy az én adómat el@*!ta a TB! Még úgy is mi fizetünk be, hogy max. összeget igényelhetek vissza életbiztosítás után.
A Royal helyét valszeg te tudod jól, én csak az uszitervezésbe folytam bele picit, de sose jártam ott.

KépKépKép Nem tudtunk talizni! Rékára rátört a szapora, és MaciLaci segítségével se tudtuk eldönteni, hogy valami fertõzés, vagy heveny nyalánkság-túladagolás a baj oka.
Mostanra jobban van, de az ÁNTSZ szakvéleménye a termésrõl csak csütörtök-péntekre várható.

Néztem Hangát, Napocskát, Szerelõ Vilit! És megállapítottam, hogy itt vannak a legszebb gyerekek!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Menta!

Nem készült kép. Kép Én is nyakig festékes voltam! Kép És valahogy eszembe sem jutott, szerettem volna minél elõbb kimosni az anyagot Máté szájából. Mentsem, ami menthetõ! Kép

Cory!
Nem törte le olyan nagyon, inkább csak számot vetett az életével... Kép Félre téve a tréfát, nem depis típus, mit neki egy 30. szülinap! Azért csendben megjegyezte, hogy bizony ez már a 3.X. Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Doncinak boldog névnapot!KépKépKép

Dzsili, klassz a kép!Kép

Jó volt végre új arcokat látni a talinKép, no nem azért, mert a régieket már unom!Kép

Laura, Kép kár, hogy nem értetek oda, remélem jövõ héten már nem hagyjátok ki! Gondoltam megint megvizslatnám a pocidat, hátha van valami "kisugárzása"!Kép

Kémény-probléma miatt most egy kicsit kevesebbet tudok netezni, mert egy szobában van minden és nem akarom Réka alvását ezzel zavarni. Mostanában mi is hamar elmegyünk aludni, de így legalább 8-9 órákat alszunk, Réka meg 10-11-et!Kép

Jóéjt!
Zafi
zafi

Sziasztok!

Cory
Hmmmmmmm... persze, hogy nem írtam, mert csak most értünk haza... Csenge is beájult, úgyhogy ebbõl még baj lesz .... Azt a 30. éves depit én is ismerem .. sajna.... De elmúlt .. Kép
Pihend ki magad!

Dzsili
nagyon szupi a kép!

Borcsa
Rékának gyors gyógyulást! Sajna a "fosós vírus" megint garázdálkodik, remélem nem azt kapta el Kép A China nevû homeobogyót ismeritek?

Nyuszimanó
Doncinak BOLDOG NÉVNAPOT!KépKép

... képek szerda elõtt tuti nem lesznek... de megpróbálom minnél elõbb felrakni õket ....
Csenge már beájult, úgyhogy nem tudom, mi lesz éjszaka ... reggel meg itt kell hagynom... Kép .. én már most kivagyok ettõl ... Kép

megyek is lassan aludni, sziasztok

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok,
polgszol-ra köszi mindenkitõl, amit írt. Norci köszi a hosszú levelet. Mi is ebben gondolkodtunk, csak közben a cég, ahol dolgozik a kedvesem, 50%ban tönkrement, így megmaradt a polgszol, munka nélkül. No, mindegy, csak lesz vhogy. Most odáig eljutottunk, hogy felhívja az illetékest, meddig lehet halasztani. Mert ezt már csak így lehet, ugyanis már besorozták. Halasztgatta ám õ már évek óta, lassan 30 éves, persze a legjobbkor vonszolják be.Kép

Most kicsit fáradt vagyok, majd holnap írok inkább. Jó éjszakát:
Ágci

Kép
Ágci

SZiasztok!

Nagyon jó volt a tali! Kép És rengetegen voltunk! Kép Mégis sajnálom, hogy nem volt ott MINDENKI Kép

Ármin kidõlt 9-kor, azóta alszik, mint a bunda! Én is jó fáradt vagyok, de olyan jó volt fürdeni, stb, hogy nem feküdtem le korán. Az Ismerjük meg egymást/Ármin-ba tettem fel képeket - na, nem Árminról, hanem a lámpákról, amiket a hétvégén festettem (Árminé még nincs teljesen kész)

Donci! Boldog névnapot! Kép

Most pedig megyek én is kidõlni, csak nem akartam, hogy szegééééény Cory egyedül üljön a gép elõtt egész éjjel és ne legyen mirõl írnia KépKépKép

Andi! Írtam választ az sms-edre, de nem jelzett vissza, hogy átment volna! Akkor meg sem kaptad? Mert akkor küldök ám újat! Azt írtam benne, hogy gyertek el a héten, ha van kedvetek! Kép

Jóéjt!

Márti+Ármin+Kép
márti

Húúúú, az elsõ három mondatom az imént kissé Orbánviktorosra sikeredett Kép Pedig mindenki hozott magával még egy embert KépKépKép

Márti
márti

Márti!
De még nem írtad, hogy "3 gyerek, 4 kerék, stb..." (Netom, hogy van tovább)Kép
Na, úgy látszik nagyon "pihentek" vagyunk, így éjjel.
Holnap majd jövök, írok, csak addigra a derekamat valahogy helyre kell hoznom, hogy tudjak ülni. Elkaptam a Beától a vírust, és úgy néz ki, hogy a derekam bánja ezt. Délután megmaszírozták a fiaim, akkor nagyon jó volt,Kép de már rég volt délután.Kép
Lassan vízszintesbe teszem magam, hátha használni fog.

Jó éjszakát!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

BMarti!
Kép Bocsi, de nagyon jol mulattam PiciLaci es a kutyus-csalad torteneten. Tudom nem a legszebb dolog mosolyogni, de ahogy elkepzeltem Kép Sot a ferjemnek is elmeseltem, aki nagyon mosolygott a dolgon Kép Latom nem unalmas az eletetek.

BALINT utolag is sok boldog nevnapot!

Beja!
Jobbulast Balintnak! Kuldok jo par gyogyKépKépKép

Boldog Nevnapot Donci!

Cory!
Gratula a vizsgadhoz!

Ma kibujt Madike hetedik fogacsija. Tehat van 6 foga meg egy foghegyecske :-))) Es mar megtesz egy-ket-harom lepest egyedul :-)))

Dzsili!
Nagyon jo a kep a profilodban!

puszi,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Andysj,
hú, de jó, Madikének már hét foga van!Kép Hangám most növesztette ki még csak a felsõ kettõ egyest. De azért a hátsómat remekül tudja ezekkel is harapdálni...

Dzsili,
nagyon tetszik nekem is a kép!Kép Azt akartam még kérdezni, hogy hogy csinálod a profilodban a sorközöket, hogy aztán látszódjanak is? Mert amikor én sorközt írok, majd elmentem, tök egyben van az egész.

Márti,
én is szeretnék ilyen lámpákat!!!! Nagyon tetszenek ám, minden információ érdekel azzal kapcsolatban, hogy hogy készült! Kép Meg nagyon tetszett Ármin totyogója is, valami ilyesmiket szeretnék Hangának, de nem láttam sehol (A turiban is csak egy db volt - az is éppen jó rá, se Cora, se sehol), ti merrefelé vettétek? Ja és kipróbáltam a Kubus üveget. A címkéig leitta HangaKép; elsõre nem is rossz próbálkozás, igaz?

Cory,
tõled akartam még megkérdezni tegnap, csak kiment a lukas agyamból, hogy neked Balu nem csúszik le a babakocsiban ezekben a nagy téli hacukákban (persze csak addig, amíg az öv tartja). Én úgy veszem észre, hogy Hangát állandóan igazgatni kell, mert ebben a vaskos cuccban, mindig össze-vissza csúszkál.

Zafi,
te élõben egy nagyon jó közeli barátunkra hasonlítasz!Kép Rékával beszéld meg, hogy egy kis étvágyat átadjon Hangának!

Edit,
nagyon-nagy irígy, hogy ennyire vékony vagy!!!!KépKép

Itt egy táblázat is:

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Krisztinke Gergõ 2001. szeptember 19 Szülõotthon, Szabadszállás Kecskemét
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Szilvi (sztigris) Zsanettt 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Kata Zoli 2001.november 8 Budapest, Szent János Kórház
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. pocakban
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Éva (p.éva) Zoli és Ádám 2002. január 7 Budapest, MÁV Kórház Budakalász Lorena (3)
Mégegykata István Zsigmond 2002.január 8 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Szilvike Anna 2002. február 9
Igika Olivér 2002.február 11 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XI. ker.(Gazdagrét)
Lina Martin 2002. február 13 Szikszó
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Méri Kitti 2002.május 6 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

Hanga ma nagyon rosszul aludt. Este olyan fél kilenc körül letettük aludni. Kb. 3 - 1/2-4 ig elég jól aludt azért, aztán nagyjából óránként ébredt hangosan sírva, de mindig vissza tudtuk simizni. Aztán fél hétkor már nem bírtam, és mondtam apának, hozza be közénk. Kapott cicit és még mindig alszanak! Annyira aranyosak együtt.Kép

Szila
szila

Sziasztok!

Beja: Jobban van már Bálint?
Minden bretegnek jobbulást kívánunk!!!

Nyuszimanó: bár utólag, de annál inkább - boldog névnapot Doncinak!!! Kép Kép Kép

Laura: És mit mondtak a terhesrendelésen? Nagyon rendes vagy, hogy fõzöl annak a néninek!!!

Dzsili: Nagyon jó a kép!!!

cory: Gratula!!! A lényeg, hogy túl vagy rajta, de azért az ötös nem semmi Kép Kép Kép

Márti: a lámpák gyönyörûek!

Szép napot mindenkinek! Itt jó hideg van: - 15 fok. Brrr... De azért megyünk egy kicsit sétálni dél körül. Most Tomi épp gyakorol: a székeket rendezgeti, közben rájuk pakol mindenféle játékot, cipeli õket és beszél. Nem lehet kibírni!!! Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Szila: érdekes, ha kabát van rajta, akkor kevésbé csúszkál. De Balu mostanában azzal játszik, hogy a cipõje a lábtartó alá érjen. Ettõl persze állandóan "fekszik".

Képzeljétek, Balu 10-tõl 8-ig aludt ébredés nélkül Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Nagggyon jól éreztem magamat a talin, ismét új babásokat ismerhettem meg.Kép Zsani kevésbé volt jókedvû, fõleg az alváshiány miatt. Hazafele is alig aludt, itthon meg csak nyûglõdött: kicsit összekuszálódott a napja.
Ma hajnalban keserves sírásra ébredtünk és hamar észrevettük, hogy Zsani belázasodott és néhány piros kiütés is megjelent az arcán. Viszonylag hamar megnyugodott, miután a lázcsillapító elkezdett hatni. Nemrég beszéltem a dokinõvel és szerinte a 15 hónapos oltás miatt van láza. Már elõre szóltak, hogy nem azonnal, hanem kb. 1 hét múlva jöhetnek az oltás tünetei. Amúgy most itt ugrál mellettem és remélem nem lesz megint lázas.

Rebi!
Hazafele beugrottunk a Cukor utcába és szerencsénkre olcsón kaptunk szandit Zsaninak, amiben itthon már boldogan trappolt.

Szilvi + "pettyes" Zsani
sztigris

Sziasztok!

Tali jó volt Kép csak nálam most ez a depiûzõsdi sem jött be Kép , meg én nem voltam a helyzet magaslatán, mikor már alig voltunk ráültem az alvó Csengére Kép aztán hogy nem ébredt fel még rázogatni is elkezdtem nem lette baja Kép , szerencsére nem ébredt fel. Szerintem Rebi tuti nem enged be a következõ talira.
Rebi, Csenge! Mégegyszer bocs és azóta is õrült lelkiimseretfurdalásom van.
Aztán hazafele a könnyû kocsival is alig tudtam leszállni a villamosról, ráadás egy megállóval túl is mentem, mikor a házunk elõtt van a megálló Kép Aztá itt a magasföldszintre se tudtam felhozni a kocsit segítség nélkül, mikor eddig a nehezet mindig cipeltem Kép Kép Kép
mire hazértem jó nagyot bõgtem, persze reggel folytattam Kép Kép
Utálom, hogy nem tudok itthon rendet tartani, hogy nem tudom kialudni magam, hogy nem akkor eszem mikor éhes vagyok, hanem ha árérek, hogy nem jut idõm olvasni, hogy mindig csak zuhanyozni van idõm, hogy mióta meg van Vili nem voltam kettesben sehol a férjemmel, hogy szólokeki, hogy segítsen rendet rakni, közli hogy nem olyan vészes Kép Kép Kép Kép Kép
Bocs, de csak ilyet tudok írni.

Vilinek útban az alsó két metszõ foga. Ma itt volt a védõnõ, megkérdezte hány hónapos Vili (a nevét nem merte) és mondta hogy éjszaka átalvására adjak este tejpépet, bármelyiket nem kell felíratni, mert ha nincs allergiás akkor nem kell a hipoallergén. Ja és már több fõzeléket kell enni Vilinek, így délbe ne szopjon már, szegénynek semmi gõze a ligáról, az igény szerinti szopiról és ahogy ránéztem szeriontem a smaponról sem Kép

Bocs, muszáj volt kiírnom magamból.
Norci
norci

Vili fogairól, szóval az alsó kettes metszõk is útban vannak.
szeriontem a smaponról = szerintem a samponról

Norci
norci

Norci!
Azon gondolkodom, mit írjak, hogy ne légy ilyen búval B! Rájöttem, hogy okosat úgysem tudnék írni, csak azt, hogy elõbb utóbb - legalább egy ideig - kilábalsz ebbõl a fenékig tejföletlen állapotból! A múltkor is írtam, hogy gondoljunk arra, mindjárt itt a tavasz, csicseregnek a fák és rügyeznek a madarak! (Persze tudom, hogy kicsit nehéz elhinni, ha kinézel az ablakon, de azért meg lehessen próbálni!) Nálam az szokott bejönni, ha kimegyek. Tök mindegy milyen idõ van! Meg egy kicsit rendbe szedem magam, esetleg közelebbi kapcsolatba kerülök a samponnal Kép. És ha van mit csinálnom! Nem a háztartásban, mert attól hülyét kapok, hanem valamit, ami igazán érdekel! A múltkor pl. fejembe vettem, hogy keresek gyurmát. És kerestem. Kép Vagy meglepem valamivel magam! Kép Ettõl ugyan a párom lesz depis, de õ hamar kilábal! Kép Szóval hajrá!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Solya
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?