Szép napot pocisok!
Esztipeszti, akkor a Ti kapcsolatotok is mesés!
Mi épp nyaralni voltunk Balatonfüreden, amikor 5 hónaposak voltunk, és már tudtuk, h itt a Manó a pocimba. Este 6 körül kitaláltuk, h vegyünk gyűrűt.
Elmentünk Veszprémbe, és a plázába meg is vettük.
. Aztán megálltunk Csopakon egy helyes kis csárdába, eljegyeztük egymást jól, és bevacsiztunk.
Most meg várjuk a Babót.
Tök jó, így olvasni, h mindenki olyan jól megvan a Kedvesével, és, h ezer éve együtt, miazmás. Remélem mi is megérjük legalább a 33 házassági évfordulónak, mint a szüleim ma.
Gartula mindenkinek a csodás, szerelmes életkéjéhez!
A biztosítós témához. Mi nyár végén sikeresen vettünk Zuglóban egy kátyút. Szép darab volt. Az autón alufelni, bal első, bal hátsó felni szépen megérezte. A bal első guminknak vége.
Biztosító, azt mondta, h persze kifizetik, de a felni javításról kérjünk szakvéleményt, és majd az alapján megvizsgálják, h jogos vagy nem jogos a követelésünk. Vicc. Jah, és ugye a guminak vége, ergo cserélni kell. Na, de gumit nem illik csak egyet cserélni, hanem párban. Biztosítóék már a másik gumit nem fizetik ki, mert az nem sérült. Teljesen jól nyomják. Szegény alufelnin, meg ugye nem hagyományos tecsós gumik vannak, hanem ilyen kis szépek, aminek nem 2 forint darabja.
Szal elég jól vagyunk mi is. Fizessünk ki mindent, javíttassuk meg, vegyük meg, és majd talán kifizeti a biztosító. Jah, és mellesleg a szép kis árok (mást nem nagyon lehet rá mondani), másnapra el is tűnt. És az volt a mákunk, h kihívtuk a rendőröket, mert amúgy most pisloghatnánk egymásra, az urammal. Itt egy kép a kis drágáról:
Edina, Ildi, sajnálom a Ti esteteket is. Remélem, megoldódik hamar!!!
Becsi, remélem minden ok a dokinál, és nincs semmi baj!
Elérzékenyülés: Nálam is bejáccik.
Volt, h átölet a Párom, és attól is bebőgtem. Kapok egy olyen e-mailt, vagy olvasok valahol olyat, akkor azon is képes vagyok behisztizni. De a legújabb, h a Szilárd azt mondja a tévében, h holnap kakás idő lesz, azon is simán elsírom magam. Meg most, h itt kajálom a melegszenyámat, és az ucsó falat leesett a földre...
Paga, vigyázz nagyon magatokra, és drukkolok én is!
Nicikáról tud valaki valami friss infót? 2 napja nem látom MSN-sem. Mondjuk nem is baj, h nem a gép előtt ücsörög. Remélem, azért nem látjuk, mert pihen.
Pusza, és nőjetek nagyra!
Nancsika