Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek a szobadícséreteket, olyan jó, hogy Nektek is tetszik, mert nekem nagyon! Valószínűleg még egy kis virág fel fog kerülni a falra, mert annyira hangulatos kis fényt ad, és elfér!
Bendegúz is szereti a szobáját, és továbbra is olyan kis okosmókus, hogy nem jön ki az ágyából, amikor lefekvés van, hanem ugyanúgy csak szól nekem, ha akar valamit, és fekszik szépen bent mint a rácsosban.
Viszont amúgy olyan oltári hisztis, hogy ma leöntöttem hideg vízzel. Estére meg is jámborult egy kicsit, és hízelkedett, meg tündérbogarat játszott, de félek, hogy holnap újra kezdődik az egész.
Úgyhogy minden hisztiűző-tippet szívesen fogadok!!
Benianyu!
Helyesek a képek, a két fiú tényleg eszméletlenül hasonlít, de Dani a gndör fürtjeivel olyan cuki, nehogy levágassátok!!
Igen láttam a fotókon, hogy ti is szeretitek a fenyőt. Mi is kedveljük, és azért is praktikus, mert jól kiegészíthető később is, meg időtálló! És szép!
Viki!
Szép nevek, tök jó, hogy ilyen biztos letisztult neveitek vannak. Előbb-utóbb csak kiderül, merrefele hangolódj..
Megann!
Ez szerintem se olyan túl nagy kihágás, és legalább aludtak szépen. Ilyen úgyis ritkán van, hadd élvezze ki Léna is az ilyen apás-bulis estéket. Biztos jól elvoltak.
Szuper, hogy elmúltak a panaszaid, biztos a sok hülye front is számít ám. Én pl. hidegfrontra vagyok érzékeny, akkor mindig kőkemény a hasam, napjában sokszor.
And!
De jó, hogy rendben van az UHon minden. Igyál sokat, ha valami a hányós-fosis vírus, és gyors gyógyulást Neked!
Hajni!
Szegény Panna szemecske, remélem semmi komoly. Ő egyébként jól viseli a dokinénihez járkálást?
Amúgy nekem volt kisiskolás koromban jégárpa a szememen, és meg akarták műteni, de anyu nem engedte, és addig kenegette, amíg felszívódott, pedig a jégárpa pláne nem az a felszívódó fajta.
Képzeld el én is totál rá vagyok hangolódva a rózsaszín cuccokra, ma is turkiztam egy rózsaszín-vajszínű termó nyuszikás pulcsit, meg egy pirosasbordós micimackós kis kordnacit a Kistesónak.
Meglestem a konyhát, tényleg nagyon aranyos!
Maresz!
Igen fakopáncsos kisház, szereti Bendegúz, de nem annyira a babázást bene, mint az ajtaját meg az ablakát nyitogatni. Igazi kispasi. De talán később majd réhangolódunk a babázásra is jobban.
Én ma délután akkorát aludtam Bendegúzzal, hogy most itt pörgök, nem tudom, hogy fogok elaludni, midnenesetre megyek vízszintesbe, apa megmasszírozta már a talpaimat, mert olyan "idegesek" voltak a lábaim. Nektek nem volt ilyen a terhesség alatt? Én megőrülök tőle, ide-oda rakom őket, olyan nyugtalan hülye érzés.