Sziasztok!
Mégsem vagyunk ma is Apátlanok
, ugyanis Életem Párja belázasodott.
A hétfõi talira tuti nem megyünk el, nehogy valami fertõzést vigyünk "ajándékba". Úgyis nagyon fáj még mindig a lábam, gondban voltam, hogy el merjek-e indulni. Hát, ez a kérdés eldõlt.
Solya! A bõrkötést nem ígérem, de egy helyes kis könyvecskét már be is szereztem a naplóírási célra.
Dzsili! Igazad van, nagyon jól jönne egy tartalék kutya család, de sajnos csak a kiskutyából tudnék kapásból még egyet venni. Illetve azt is csak remélem, hogy tudnék, mert abból volt bõven, mikor vettük. A papa kutyát Anyukámtól kapta (az a fõkedvenc), de majd megkérdezem, hogy hol vette. A mama kutyát meg mi vettük neki egy játékboltban, de ez az egy volt csak belõle.
Emlékszem, nekem egy rózsaszínû, lapos nyulam volt.
Ja, és a babás pizsamám! Azzal õszítettem szegény Anyukámat, hogy csak a babás pizsamámban akartam aludni, semmi másban. Szegény már 4 különbözõ pizsamát vett babás mintával, mert azt hitte, hogy az a lényeg. Persze én az anyaga miatt imádtam azt a pizsamát, és az összes többin hiába voltak babák, én a szárítókötél alatt hüppögve vártam, hogy visszakapjam A Babás Pizsamám.
Finom puha, agyonra kopott flanel anyagbol volt, már féllábszárig se ért, és csupa rongy volt, mikor megfosztottak tõle, de jó sokáig "gyászoltam".
A Valentin nap miatt meg ronda sárga irígy vagyok mindenkire, aki kapott legalább egy ünnepi puszit!
Nálunk ez most teljesen elmaradt, én ugye szaroztam, az ünnepi vacsorából csak a desszert készült el, az se sikerült valami jól. Laci meg késõ este esett haza, persze üres kézzel, és egyáltalán nem ünneplõs hangulatban. Pedig nekünk a Valentin nap az eljegyzésünk évfordulója is...
Menta! Rengetegen voltak a börzén! Tele volt a nagyterem és a folyosó is árúsokkal, és nagyon sok volt a vevõ is. Mi ugyan semmit se vettünk, mert Lacikával, babakocsival menni is alig tudtam a tömegben. Viszont ahogy körbenéztem, nem is nagyon láttam jó dolgokat. Valahogy most olyan ócskának tünt minden, bár lehet, hogy csak jobban szét kellett volna néznem.
Szila! Ha nem lesz Laci lázából komoly betegség, akkor megyünk szerdán. De ha nem csak a kimerültségtõl van, hanem valami vírust szedett össze, akkor karantén.
Az új napirendünk nagyon hasonló ahhoz, amit írtál. Csak a délutáni alvás kezdõdik hamarabb, és tart tovább, dehát aki 6kor kel, az nem csoda, ha kidõl már 13 óra körül.
Minket a volt férjem hív fel idõnként, elõszeretettel választ ehhez jó késõ éjszakai idõpontot.
Ha Laci veszi fel, akkor az ex azonnal leteszi, ha én veszem fel, akkor meg én teszem le azonnal.
Nem jutott eszedbe azóta, hogy mit akartál még írni?
Ja, voltunk a CORA-ban, már a HIPP bébiételek is akciósak, 199 Ft.-ért vannak a húsos fõzelékek.
Cory! Szorítok neked hétfõn a vizsgákhoz!
Lina! Köszi a megerõsítést, a keresztmamád szóról szóra azt mondta, amit én a saját dr.nõnktõl szerettem volna hallani!
Kár, hogy olyan messze lakik!
A kórházi karszalag és a kis tábla, ami a kocsiján volt, nekem is megvan. A fotóalbum elejére akarom beragasztani, az ultrahangos képekkel együtt.
BMárti