Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bogancsi,
még ruhában ült rá.Kép Csak úgy le van téve a földre, ha birizgálja, elmondom, hogy a pisi meg a kaki odavaló. Aztán õ a fejérehúzza, telepakolja játékkal, meg ilyesmi. Meg idõnként ráül.Kép

Szila
Szila

Sziasztok!

Zsuzsi: dokihoz 2-3 hét múlva megyek. Ráérek még Kép

Nyuszimanó: mail ment!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

SZiasztok!

Csak röviden, mert Ármin bármikor felébredhet:

Cory! Hogy vagytok??? KépKépKép Nem itt kérdezted, de: én megmondtam mindenkinek (gyerekdoki, védõnõ, nõgyógyász), hogy Ármin szopik még - mondjuk szerintem már rajtam ezen nem csodálkoztak OLYAN nagyon Kép ) A nõgyógyász egy fél szót sem szólt ellenében, a gyerekdoki kicsit húzta a száját, de már máskor is láthatta, hogy szopiügyben képzettebb vagyok nála, ráadásul hajthatatlan - és hát Ármint sopsem látta elhanyagoltnak v. ilyesmi, szóval többször nem szólt. A védõnõ, mikor kitöltötte a kiskönyvemet, kérdezte, meddig szopizott Ármin. Mondtam, hogy hát még mindig, és hogy eszembe sincs leszoktyatni róla, hiszen semmi panaszom - erre beírta, az "emlõk állapota" részhez, ogy szoptat, legközelebb pedig már azt mondta, hogy õ sem tudja, mi az oka annak, hogy nem javasolják. Uakkor a barátnõmnak, aki egy héttel jár mögöttem hetekben és uaz a védõnõ és a gyerekdoki, azonnal írtak fel elválasztó tápszert, neki a nõgyogyija is azt mondta, hogy egy hetet "kapnak" leszokásra (2 héttel idõsebb ankisfia, mint Ármin) - úgyhogy õk tényleg 1-2 hét alatt leszoktak. SZóval, szerintem ate hozzáállásod a döntõ Kép Ha neked és Balunak jó az, hogy szopizik, ne hagjátok abba! KépKépKép Persze, ha bvan görcs vagy vérzés, az más, de remélem, nem lesz! És hivatkozhatsz az LLL-re és a Szopt. Magy. Egy-re és SArlaira is - esetleg hívd fel, ha fontos, hogy orvos is támogasson benne!

Solya! Nem értem Kép (ezt a Vilka-Vilmát, amit utoljára írtál - még jó, hogy Kép-k vannak mellettük, mert látom, hogy vmi pozitív - csak az én felfogóképességem negatív Kép) SEgíts! Kép

Nyuszimanó! És ti hogy vagytok? Hoigy bírjátok ki nyárig, hogy nem mondjátok el? SZerintem a programozó fizetések nagyon is nagy szórást mutatnak, ráadásul most nincs vami nagy konjunktúrája az informatikának, sõt... szóval, érdemes nagyon meggondolni, hogy hol, mennyiért és milyen biztos állást találna a férjed! Szerintem aki régebben jó helyen van, az kereshet sokat, de én mostanában inkább egyre alacsonyabb fizuajánlatokkal találkozom, hiszen sokan elvállalják olcsóbban is, csak legyen munkájuk!

Minden betegnek gyógyulást és mindenkinek szép napot! Itt szép, de szörnyû hideg van! Úgyhogy ma csak a szemünket sétáltatjuk! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Márti!
"Márti: jaj, de szerencsések vagytok, hogy Vilkátok lesz, én is úgy szeretném, hogy Dorkának majd kis öcsi jönne."

Csak megütötte a szemem. Én azt hittem, Zsuzsi azt hiszi, Vilkátok kisfiú. Mostmár én sem értek semmit. Jaj! Kép

Nem akartam belekotyogni, azért súgtam csak. Kép Bocsi! Most nagyon szégyellem magam. Kép Csak egy is-t értettem félre, azért kotyogtam. Pedig megint gondolkodnom kellett volna elõtte! Kép

Most jól összekavarodtam.

A kelekótya Solya
solya

Solya!
Nehogy szégyelld magad! Kép - már csak azért sem, mert megint nem érteném: miéééért???? KépKépKép Ez itt egy belekotyogós topik Kép ezért járunk ide! Gondolkodni meg ráérsz még! Kora reggel van, nem??? Kép Most megyek Ármint felébreszteni, mert mennénk el és ESTE 3/4 TÍZ ÓTA ALSZIK!!!!!!!! (????????)

Márti
márti

Sziasztok!

Na vegre idekerultem a gep ele, irtam egy jo kis regenyt, erre veletlenul kitoroltem az egeszetKép

Tehat akkor most rovidre fogom.

Marti!
Gratula Vilkahoz! Kép

Cory!
Vigyazz magatokra!

Boldog Szuletesnapot Martin!
Kép

Szila!
Gratula a jol alvashoz Kép!
De ugyes a bilivel Kép

Bogancsi!
Gratula a gyermekeidhez! Kép

Norci!
Latom Vilike is mar gyarkorolja a leendo szakmajat Kép

Nyuszimano!
Mi is igy akartuk anno Madikevel, hogy nem mondjuk meg elore, de a nagy lanykank annyira orult, hogy mindig azt kerdezte tolunk, mikor telefonaltunk haza, hogy "most mar megmondhatom?" Ja es epp akkor voltak itt a szuleim, mikor eloszor mentem dokihoz, es utana is egyfolytaban ezt kerdezte a Fatus, erre anyujek egyre kivancsibbak lettek, igy elmondtuk. Drukkolok,hogy nagy meglepi legyen es ne mondjatok el elobb. Hisz ilyenkor ugy orul az ember es akar veletlenul is kikotyoghatja Kép

Kicsit magunkrol:
Madike most mar megtesz ovatosan 2-3 lepest, de meg eleg bizonytalanul, de kitartoan gyakorolja. Kép Ezert sincs sok idom ide jonni. Manapsag napkozben max. 1 orat alszik, addig fozok a csaladnak. Nalunk legnagyobb veszelyben a szamitogep van Kép Ez Madike kedvence! Na meg persze a novere szobaja lenne, ha nem csukna be mindig valaki az orra elott az ajtot. Kép

Nem tudom ki unnepli es ki nem a Valentin-napot, azert akik unneplik azoknak:
Kép

Nalunk termeszetesen unneplik, meg a lanyom sulijaban is lesz kis parti!

Na lassan megyek, nalunk meg csak hajnali harom negyed ketto van es egyre kozelebb a reggel es eleg zsufolt lesz a pentekunk.

Mindenkinek kellemes hetveget!
Andysj
andysj

Márti!Kép
solya

Sziasztok!

Luca 4. fogacskája is áttört. És mivel elirigyelte, hogy mindenkinek össze-vissza jönnek a fogacskái, a jobb felsõ egyes mellé a bal felsõ kettest dugta ki.
Ettõl-e vagy mástól, arra a meglátásra jutott, hogy elkapkodott volt ez a sok pépes étel, visszatértünk az egyszerre csak 1-2 teáskanálhoz, viszont cicin korlátlan idõt eltöltene.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Martinnak boldog szülinapot kívánunk!Kép

Nyuszimanó
Jó volt olvasni a beszámolódat.KépÉn is akarok pezsgõfürdõzniiii!!!Kép
Peti is bújósabb mostanában és korábban rá sem volt jellemzõ.Kép

Borcsa
Gratulálunk a 4. foghoz!Kép

Solya
A bruttó GYED kb.80e, amiért kb.58e-t kapsz kézhez.

Tegnap is felmentünk Visegrádra síelni egy kicsit, tök jó volt, szuperul sütött a nap is.Kép

Üdv: Gorsi és Peti
gorsi

Nyuszimano!
Szakmabeliként elmondhatom, hogy simán lehet ennyit nettóban kapni számlával vagy normál bérként is. Sõt az igazán profi ennek a dupláját is megkeresi, csak a megfelelõ helyet kell megtalálni. Az egyik barátunk havonta 500-at visz haza, amibõl kb. 200 nettóval van bejelentve, a többi számlára megy.Kép

Szerdán Zsani megkapta a 15 hónapos oltást, amit kicsit nehezen viselt elKép, de túl vagyunk rajta. Legújabb mérések szerint Zsani 10,38kg és 79cmKép!

Szilvi + Zsani
sztigris

Max GyED javítás: bruttó 83 ezer, az adótörvény változás - vagy a TB bénasága? - folytán netto ~65 ezer.

Kép[color=#ff0000]Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Martinnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKép

Bálintnak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKép

.. ámulattal olvasom a max. GYED összegét ...Kép... a GYES tényleg olyan kevés? Akkor nekünk sürgõsen össze kellett volna/kellene hozni a kistesót Csengének ... KépKép De méginkább vissza kellene mennem dolgozni legalább fél évre .. Kép és közben csodával határos módon le kellene diplomáznom ...

Az elmúlt két napunk katasztrofális volt .. alvás szempontjából, és az egy napra esõ hisztis órák szempontjából is, ráadásul alig evett ... Ma végre aludt valamennyit, és a hiszti is kicsit kisebb .. Kép Megint "felderítõ körutat matattam" a szájában ... hát az a felsõ metszõ nem akar kijönni ... lehet, hogy megvárja a többit? Viszont az egyik bal felsõ rágónak a külsõ élét már egész jól érezni az íny alatt ...
De azért történt jó is ... Kép Tegnap adott puszit KépKépKépKép annyira megörültem, hogy megfogtam az arcomat .. na azóta ha puszit ad, akkor mindig megfogja a saját pofiját ... annyira aranyos Kép Ma reggel pedig pusziva ébresztette az apját is, meg engem is .. Kép Beszélni még mindig nem hajlandó, de folyamatosan ümmög (megjegyzem roppant dallamosan Kép)... vagy olyan hangokat ad ki, mint amilyet a majomházban hallani ... Kép

... most meg szétszedett minden szétszedhetõt, úgyhogy mennem kell kár-hárítani .. Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Most már tuti, hogy Lacika olvassa a Babanetet! Ebéd után, amikor tisztába tettem, újabban felvett vidám kis szokása szerint meglógott pucér fenékkel. Kép Ne nagy elszaladásra gondoljatok, a pelenkázóról nem tud lejönni, hanem feláll, és a pelenkázó feletti polcon pakolászik. Na, most is ezt csinálta, én meg nézegettem, hogy valami fura pöttyök lettek a hátán. (ja, mert úgy összespenótozta magát, hogy át is kellett öltöztetni.) Ici-pici, tûhegynyi kis piros pöttyök, az egész háta tele van velük, van egy kevés a pociján és at arcocskáján is belõlök. Tényleg, nem tudja valaki, hogy mi a fene lehet? Szóval a gyerek egy szál zokniban játszogatott, én meg a hátát nézegettem, mikor megcsörrent a telefon. Gyorsan betettem a kiságyba, mivel pelenkázás közben már lepisilt, nem is aggódtam miatta komolyan. Gondoltam, gyorsan megmondom annak, aki hív, hogy visszahívom, ha felöltöztettem a gyerköcöt. Csakhogy Életem Párja volt, és õ aztán nem akarta megérteni, hogy alkalmatlankor hívott, részletesen hallani akarta, hogy miért alkalmatlan a pillanat, aztán mondta, hogy csak egy perc, ami persze jóval több lett. Mire visszamentem a gyerekszobába, az én okos ügyes nagyfiam éppen egy kupac kakival gyurmázgatott nagy boldogan. Kép
Most az elkövetõ a mi ágyunkban alszik illatosra fürdetve, a teljes ánynemûje, és a "háza népe" a mosógépben fuldoklik. Nem tudom, hogy fog tudni aludni, tiszta (nem saját szagú Kép) ágynemûben a kutya-családja nélkül. Pedig milyen szépen kitaláltam, hogy ne egy játékhoz kötõdjön az alvása, van egy egész kutya családja, papa, mama és kicsi kutya. Azt hittem, így mindig marad kettõ, ha egyet-egyet kimosok. Hát, most az egész kutya család szarban van. Kép (Bocs.)

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!

Lacika nagyon ügyes kis srác.KépKépKép
Legközelebb mondd meg Apának, ha sokáig beszél, õ fogja kimosni a gyerek hálócuccát, ha megint baj lesz. Kép
Lacika úgy látszik sportot ûz ezekbõl a dolgokból.
A kutya családjából egy-egy állatkát próbáljál megszárítani hajszárítóval, vagy tedd rá a radiátorra, akkor legalább egy kutyusa lesz éjszakára. Kép

Rebi!
Szerintem is az a legjobb, amikor megtanul pici gyerkõcünk puszti adni. KépKépKép
A Bea amikor unja, és nem akar puszit adni, akkor átmegy kutyába, és végig nyalja az arcomat. Kép

BÁLINTNAK Boldog névnapot kívánunk!

Most megyek, mert lehet, hogy felébred Beus.
Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket mindenkinek! Nálunk tegnap zajlott az ünneplés egyrésze, mert hétvégén a szüleim költözködnek, és mindenki rohangál emiatt, nekünk is a nyakunkon a lakásfelújítás, és májusban költözés.Kép Alig várom. De szombaton jönnek a keresztszülei (az öcsémék), úgyhogy akkorra is jut ajándék. Egyelõre kapott egy bébi-taxit, sok ruhát, és egy olyan kockát, aminek a nyílásaiba különbözõ formákat kell beledobálni.

Bálintnak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

BMártiKép

Lehet, hogy Lacika tényleg olvasta Martin rémtetteit.Kép A kutya családnak jobbulást, szerintem a radiátoron hamar megszáradnak. Legalábbis nálunk ott száradtak az alvótársak. Lehet, hogy a fiúkat össze kéne ereszteni, és akkor együtt szobrászkodhatnának. Na, nem erre az alapanyagra gondoltam!Kép

A pici pöttyökre két tippem van, az egyik, hogy esetleg bemelegedett a fiatalúr, a másik pedig az, hogy allergiás
valamire. Nálunk nem volt még ilyen, de Martin kis barátja a banántól lett szép apró pöttyös.

BorcsaKép

Gratulálunk a 4. fogacskához! Mi meg itt állunk 1 évesen 2 foggal!Kép Lassan kezdem azt hinni, hogy így marad a fiam!Kép

NyuszimanóKép

Pezsgõfürdõ... de jó is az. Én amúgy is imádok a vízben üldögélni órákig. Csak mostanában Martin is velem pancsizik, és így azért nem olyan nyugodt a dolog.Kép

Mindenkinek puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Szila! Nem, az unokabátyám feleségére és kislányára gondoltam, velük szervezkedtünk tegnap tücsök-zene ügyben. Nekik sajnos nem jó késõbb, mert 11 óra körül alszik el Édua, akkorra haza kell érniük. Nekem kicsit késõbb jobb lett volna, de a kedvükért megoldom. Biztosan nem fog Lacika megharagudni, ha kicsit hamarabb kapja a reggelit a szokásosnál. Kép

Zsuzsi! Lacikának is már egy jó hete állandóan van egy kis hõemelkedése. Kép A butikról meg írj léci valami pontosabbat, ami alapján meg lehet találni! Jaj, de szeretnék egy ilyen helyen vásárolni! Kép

Nyuszimanó! Én a 200-250-et nettóban, családi összjövedelemként értettem. Írok e-mail-t.

Martinank Boldog születésnapot, Bálintnak boldog névnapot kívánunk mi is!

BMárti

BMárti
bmárti

Lina!
Ne aggódj! Tudod, milyen fájdalmas, amikor 9 (mert igen, áttört a 9. is!) foggal próbálja meg a mellbimbódat saját életre kényszeríteni? KépKép És úgyis mindenkinek elõbb-utóbb 20 foga lesz! Kép

Nyuszimanó!
Mostmár én is akarok pezsgõfürdõt! Egyáltalán fürdõt, mert már 32 napja csak zuhanyozni tudok és ez kicsit kiborít. Egy megnyugtató forró fürdõ! Mit nekem pezsgõ, attól úgyis csak becsiccsentenék! Kép

BMárti!
Akkor ma a kutyacsalád szarbaharapott?! Kép
Nekünk hasonlóra azt mondták allergia. (Ha-ha-ha kezdem médiumnak érezni magam! Kép) De bármi lehet. Nem tudom van-e háton kezdõdõ pöttyös betegség.
Imádom, hogy veletek mindig történik valami! KépKépKép

Rebi!
Tényleg nincs is jobb, mint egy önzetlen babapuszi! Máté is próbálkozik már de õ még csak a halas verziónál jár: hatalmasra tátja a száját és egész testébõl rádõl az arcunkra. Utána pedig jó nagyokat kuncog! Kép

Zsuzsi!
A hugyúti fertõzést kizártátok? Nem ijesztgetni akarlak, csak Máténak - igaz akkor még nagyon kicsi volt és ezzel is összefüggésben lehet - szinte állandó 37 körüli hõmérséklete volt a vesemedence gyulladásával! Kép Ha eddig nem tettétek, de minden mást kizártatok, kérj egy vizeletvizsgálatot, biztos ami biztos alapon! Nem fáj, csak macerás levenni a pisit!

Képzeljétek Máté nem informatikus, hanem festõmûvész lesz!
Tegnap talált egy ceruzát, az éjjeliszekrényem mellett felállt és gyönyörû vonalakat húzott a falon! Szerintem szuper, hogy tudta mit kell csinálnia 11 hónaposan! És még élvezte is, mert utána még 1-2 helyen otthagyta a kéznyomát. Kép Elõször gondoltam rá, hogy megtiltom, de ilyen bimbódzó tehetség láttán kinek lenne erre szive? Kép

Solya
solya

BÁLINT!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Sára+Máté+Solya
Solya

BMárti,
lehet, hogy megpróbálom én is megoldani vhogy, nagyon szeretnék már eljutni végre egy tücsökzenére én is. Majd addig még konzultálunk!Kép Képzeld, a védõnõkkel karöltve kitaláltuk, hogy legyen már kismama-klub Kalászon is. Kaptunk is a Faluházban (két nap is egy héten) helyiséget. Állítólag lesz baba-mama torna meg terhestorna is.

Bálint,
mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép

Lina,
Hangának február 3-án és 10-én tört át a két felsõ 1-es foga, úgyhogy ne izgulj, nem fogtok ti sem fogatlanok maradni!Kép Én is azt hittem, aztán tessék.

Szila
szila

Sziasztok!

Utólag is Martinnak boldog szülinapot!
Kép

Bálintnak boldog névnapot!

Nyuszimano!
A GYED,GYES és társai leírásokat megkaptad?

Hétfõn megyünk talizni, ha Zsani addig nem lázasodik be a szuritól. Már több mint 3 órája alszik, ez gyanús.

Kellemes 7végét mindenkinek!

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Zsuzsa, Lina! Köszi a tippeket, egyelõre vadul száradnak a kutyusok a fürdõszobában, a mennyezetig húzható fregolin szaunáznak. Nálunk ott van a legmelegebb. Minden radiátor el van zárva, és még így se gyõzök szellõztetni, olyan meleg van itt. Azért lehet, hogy egy kis hajszárítás is rá fog férni a kutyusokra. Kép

Solya! Még szerencse, hogy nem fûbe harapott a kutya család! Kép Mondjuk én azért nem mindig élvezem, de nálunk tényleg mindig történik valami. Kép
Vegyél Máténak babafestéket! Éppen most hallottam, hogy létezik, mert Lacika meg a fõzelékeivel fest mindig tájképet az etetõszék tálcájára. Minden káros anyagtól mentes, ha megeszik, az se baj, de rossz az íze, hogy ne fogyjon annyira. Kép

Szila! Megkérdezem Ritát, talán egy fél órával késõbbi még nekünk is beleférne. Nekem az lenne a legkényelmesebb, ha a 10 órai foglalkozásra érnénk oda. Mondjuk a délelõtti kaki nálunk is lehet, hogy útközben fog érkezni, de majdcsak tisztába tudom ott is tenni valahol.
A baba-mama torna csak budakalásziaknak lesz? Írj róla bõvebben, ha békásiak is jöhetnek!

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!
Van! Az lesz Apa szülinapi meglepetése, hogy festenek neki a gyerkõcök! Kép
Solya
solya

Solya!

Bingó! Akkor ebbe most beletrafáltam! Kép

Az én Életem Párja Valentin napi meglepetését (ünnepi vacsora) elszarta a gyerekünk. KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy azt nem tudja-e valaki, hogy mitõl lehet, hogy Martinnak van amikor nagyon kipirosodik az arca, és olyankor kicsit érdes is lesz, és ez nem függ a szabad levegõtõl.. Ez pontosan az elsõ fogzása óta van, pontosabban azt elõzte meg 1 héttel elõször. Azóta változó milyen idõközönként pirosodik ki neki. Az elsõnél elég csúnya lett, és érdekes, hogy az álla alatt jött ki elõször, és aztán az arca is olyan lett. De pár nap alatt rendbe jött neki. A doki néni azt mondta, hogy valami helyi irritáció lehet, de nem jöttem rá, hogy mitõl. Az biztos, hogy nem kajától van. Én esetleg a fogzásra gondolok, lehet attól szerintetek?

Elocom kenõcsöt írt fel rá a dokink, ami szteroidos, és majd elájultam, mikor elolvastam a papírját. Mit mondjak, nem nagyon merem használni, eddig 2x kentem be neki, és akkor tényleg elmúlt egy óra alatt a pirosság és az érdesség is. Mondjuk mostanában nem olyan vészes a dolog, csak kipirul a pofija, csak arról jutott eszembe, hogy az elõbb megint olyan volt. Pedig kenem neki gyógyszertári krémmel minden nap. Lehet, hogy a fûtés is rátesz, mert száraz a levegõ.

Ha valakinek van ötlete, az írja meg. Köszi!

Pusz, Lina
lina

Sziasztok!

Bálintnak boldog névnapot Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

BÁLINT boldog névnapot! KépKép Kép

Ma én is csatlakoztam a depis táborba Kép apósom Kép Kép Kép megkíméllek, hogy miért.

Jól megijesztettetek, vesemenedencegyulladás ügyben Vilinek is mindig 37 körüli a hõmérséklete, igaz hónaljban mérem és az lehet nem annyira pontos, de nekem mikor kórházban voltunk (mikor leesett Vili az ágyról), meg a dokinõ is azt mondta, hogy normális. Vili ráadás egésznap a kövõn meg a hidegparkettán csúszkál, és ezt nem tudom kivéden, amúgy tök jó kedvû és mozgékony kölök.

Lina!
Vili arca is olyan, ha hideglevegõn vagyunk sokat és ha nem kenem be séta után. Erre nekünk egy vizes krémet írt a doktornõ, bevált.

Látom gyed ügyben már Borcsa helyesbített!
Programozói, informatikus fizetés nagy a szórás tény, de nem mindegy hogy mekkora tapasztalatú az illetõ és megkockáztatom az sem, hogy van e diplomája ill. megfelelõ diplomája és hogy milyen területen nyomul. Pl. a férjemtesója tök jó helyen van, mint informatikus csak épp kereskedelmi és vendéglátóip. fõiskolai diplomája van, hát ehhez képest jólkeres, de nem úgy mintha a végzettsége is az lenne. Szóval Nyuszimanó nem hiszen hogy pároddal gond lenne Kép mail, ha a kölköm engedi Kép.

Jó hétvégét mindenkinek

Norci
norci

Norci!
Máténak a pisilés is fájt. Csak azt viszonylag nehéz észrevenni ilyen kis kölköknél. És 5 hetes volt, és a vége ott is láz lett, csak nem folyamatosan. Ne ijedj meg. Szerintem az látszik, ha egy gyerek beteg.

Jó hétvégét!
Solya
solya

Sziasztok

Boldog névnapot Bálint!

/sajna Gif formátumban nincs meg az a szín felbontás ami szép lenne, de azért megmutatom mert dolgoztam vele Bálintnak csak hát nem lett idöben kész/

Kép

Nagyon jó volt a farsang az óvodában, aranyosak voltak a gyerekek, sürü lett a programjuk.
Volt dínom-dánom sütemények és üdítök, müsort is adtak no meg az óvónénik is egy mesét el játszottak nekik.
Ezután az udvaron elégették a kisze bábut és átugrották a nagyok és merészek /mint Mátékám/ persze.
Ök mindent megtettek hogy elüzzék a Telet, ja és nagyokat sikítoztak is hozzá!
Jön a tavasz tehát....egyszer bizonyára idén is!

Pussz: Dzsili és Napsugár
dzsili

BMárti!

Csúcs ez a gyerek!
Meg az anyja is könnyesre röhögtem magam az elöadásodon!

PiciLaci meg a kutya család talpig a trutyiban!

"Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem! "

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Na egyre jobban izgulok a síelés miatt, most már kezdek beszaharázni, hogy mi lesz ott velünk, ugyanis vasárnap indulunk!!!

Solya: köszi az ötletet, ha hazajövünk és még akkor is hõemelkedése lesz, akkor biztosan rendelek teljes vér és vizeletvizsgálatot, hogy legalább biztosabban tudjam, hogy nincs semmi baja.

Beja: Bálintnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!Kép

Márti: én csak azt akartam kifejezni, hogy milyen szerencsések vagytok, hogy különbözõ nemû gyerekeitek lesznek, én is ezért szeretném, ha Dorkának kisöccse születne, na de mikor?Kép

cory: mostanában nagyon szûkszavú vagy! Sokat kell tanulnod? Hány vizsgád van még és hány éved van hátra?

Voltunk ma Huzella koncerten (tudjátok, aki a Zenegért is vezeti a tvben), nagyon jó volt, sokkal melegebb szívvel közeledett a gyerkekhez, mint múltkor GryllusKép Így aztán inkább Huzella koncertekre fogunk járni, mint Gryllusra, pedig a CD-éi olyan jók! Szerintem Gryllus már belefáradt a sok koncertezésbe...
Dóri továbbra is félõst játszikKép

BMárti: Lacika látom gondoskodik bõven élményekkel, csak jegyzetelj, hogy majd 18 évesen is el tud neki mesélni!

többieknek is akartam írni,de nagyon fáradt vagyok, majd legközelebb!
Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Elõször a tartozásaim!

MARTINNAK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Beja!
Bálintnak nagyon boldog névnapot!

Borcsa!
Gratula a 4. fogacskához! Érdekes, de Petinek így fogzás alatt inkább megjött az étvágya, mind a szilárd mind a cici irányában!

BMárti!
Megszáradtak estére a kutyusok, vagy hogy aludt el Lacika?

Laura!
Remélem párod már jobban van!

Bogancsi!
Örülök, hogy jól sikerült Julinak a kémiaverseny! Nem semmi képességei lehetnek, ha egyszerre ennyi mindenben ilyen szuperül tud teljesíteni! És persze Dani is nagyon ügyes!
Tényleg csak elismeréssel lehet róluk beszélni és ez tényleg a te érdemed is!

Szila!
Aranyos lehet Hanga ahogy bilizik!

Rebi!
Édes lehet Csengus, ahogy puszit ad! Remélem hétfõn talin is bemutatja!
Nagyon jó lehetett baba puszira ébredni!

Képzeljétek tegnap voltunk cirkuszban Editékkel! Persze Rikit és Petit még annyira nem kötötte le(fõként az én fiamat, õ végigugrált az ölemben) az elõadás, viszont a fények és a zenék nagyon tetszettek nekik. Én már nem is tudom mikor voltam utoljára cirkuszban, de most nagyon tetszett! Tegnap szegény Editnek ambulánsan megmûtötték a kezét, volt valami csontkinövése az szedték le, de ha nem fog nagyon fájni neki, akkor megígérte, hogy hétfõn jönnek talizni. Már nagyon szeretne megismerni titeket!
Megyek, mert Peti szokás szerint már megint pakol, megmentem a kamerát!

Szilvi és Peti(aki már rendszeresen harapdálja azzal az egy szem fogacskájával a kezemet)
bszilvi

Sziasztok!

Dzsili! Ha csak talpig lettek volna benne! Kép

Zsuzsi! Már többször gondoltam rá, hogy kellett volna valami babanapló félét írni, mióta megszületett Lacika. Lehet, hogy még most se késõ hozzáfogni?! Kép

Szilvi! Nyirkos kutyacsaláddal aludt Lacika. Kép Nem volt baj, mert nem ölelgeti õket, csak tapogatja az anyagukat, és birbitélgeti a kiálló részeket, fülecskéket, farkincákat. Legalább a levegõ se volt olyan száraz a szobájában. Kép

Megyünk babaruha börzézni! Jön még valaki a környékbeliek közül? Menta, Szila?

BMárti

BMárti
bmárti

Zsuzsi!
Szerintem elég egy vizelet, de ha biztos akarsz lenni benne...
Jó síelést kívánok és nagyon irigyellek érte! Az én párom nem tud, nem mintha én olyan nagyon profi lennék, maradjunk annyiban, hogy a hosszú, lankás pályákat kedvelem. Kép Már sokat gondolkodtam a sífutáson is, csak akkor a nyári edzések olyan viccesek. Kép
Milyen gyerekeknek szóló CD-je van Huzellának? Vagy csak a Zenegér dalokat játszotta? Vagy egyedül kalákázott? Szerintem nem lehet belefáradni a koncertezésbe. H. is ezt csinálja már egy élet óta és mégis kedves.
Nem tudod, hol szokott normális gyerekprogram lenni? Most, hogy hazamegyünk, elvinném Sárát koncertre, esetleg bábelõadásra vagy csak simán egy elõadásra. Olyasmire, mint régen a Levente Péter. Én annyira imádtam! Kép

BMárti!
Sosem késõ elkezdeni! Írd meg Lacika ilyetén megmozdulásait, aztán az érettségi után add át neki bõrkötésben! Kép

Solya
solya

Norci, Borcsa

Nem értem, hogy miért kapok kevesebbet, pedig nekem is a max. gyed jár.? Számít, hogy korábban lettünk félévesek? Na mindegy, kibírom, de akkor is.

Bálintnak boldog névnapot kívánunk!Kép

üdv: Gorsi és Peti
gorsi

BMárti

A kutya családról juttott az eszembe, hogy talán érdmes a kedvenc alvós barátból fQleg ha egy van, többet is begyüjteni és szekrénybe tenni, mert pl. a nagy fiamnak amikor kicsi volt, egy Garfield-os párnája volt amivel aludt./mellette volt nem rajta feküdt ö volt az alvós társa/. Nappal rá se bagózott de ha aludni tért csak vele volt halylandó lefeküdni.
Ezt még én kaptam egy régi barátomtól csak annyira tetszett neki hogy kimostam és neki adtam. Olyan egy éves lehetett. Ezután csak a cica párna kellett neki, volt hogy elszórta, ágyazáskor még cipelte és nem találtuk. Na akkor addíg csak ordítás volt alvás nem!
Persze mindíg elQkerült egy idö után megszerette és ment szundizni.
Hanem szegény pára elhsználódott egy jó egy másfél év altt a sok mosástól meg szeretgetéstQl, nem gyöztem varrni.
Föleg mert a csücskét szerette rágcsálni. Másik viszont nem kellett neki, hiába vettem állatkákat meg Garfield párnát nem ugyan az a szín és minta volt ment a "levesbe".
Kínomba már egy huzatot húztam a cica párnára mert már alig volt, belöle valami, de még így is inkább az kellett mint más.
Hónapokig keresgéltünk mindenfelé hobby meg happy boltokban mire találtunk végre pontosan olyan párnát mint amilyen neki volt eredetileg!
Nagyon boldog volt! Mára már nincs szüksége ilyemire meg a kettes számú cica is kinyúvadt de legalább kitartott, mi lett volna ha elveszik?
Most a barátnöm küzd ezzel a kislányának csak egy ugyancsak elhasználódott nyuszi kell, ráadásul annyira kötödik hozzá hogy mindenhová magával viszi, és nem találnak ugyan ilyent neki.
Ezért mondom hogy nem volna rossz ötlet ha a kedvencböl van egy kimosott pót is a szekrényben.

Bogancsi
Mindíg kimaradt, akartam én is írni hogy nagy nagy gratula az ügyes, szorgalmas, és tehetséges gyermekeidhez!
Ebben némi nevelés is lehet? Nem? KépKépKépKép
Úgy hogy az anyukának is gratula, büszke lehetsz magatokra! KépKépKépKépKép

Zsuzsi
Jó síelést!
Szerintem fantasztikus lesz én még sosem voltam talán ha a gyerekeim nönek még egy kicsit! Bár én mindig ezt mondom aztán lesz egy újabb pici, de három gyermek után szaladgálni nem éppen kikapcsolódás, majd ha nagyok lesznek.

Azt hittem én nem kapok semmit Valentin napra erre a férjem ma reggel meglepett egy nagy doboz, konyak megyel, jól esett!

További jó napot mindenkinek!

Dzsili
dzsili

Dzsili! Én is édességet kaptam. Úgyhogy most hízom... Kép

Zsuzsi! ne parázz a sielés miatt, mert akkor ezt Dorka megérzi és azért lesz nyügi! Csak lazán, hisz kikapcsolódni mentek! Kép

BMárti! Én el is felejtettem, hogy ma börze van. Kép Kakis sztori Kép

BÁLINT! BOLDOG NÉVNPOT! Kép

MARTIN! BOLDOG 1. SZÜLINAPOT! Kép

bSzilvi! Mi is üdvözöljük Editéket! És Peti-kiskutyát is! (Azt a harapósat! Kép)
Van egy annyira tuti kép rólatok a talin készült fotók között. Nagyon-nagyon tetszetek!

Nyuszimanó! Én utoljára a nászutamon voltam pezsgõfürdõben. De jó lenne most is egy kettesben Gyõzõvel!

Lányok! Hol van Bp-en pezsgõfürdõ? Komolyan.

Menta
menta

Sziasztok!

Kétszer is írtam, de a lánykám sikeresen nyomkodta azt a bizonyos nagy gombot a gépenKép, úgyhogy oda lett minden.

Szóval BMárti,
lehet, hogy mégis jó lesz a fél tizes Tücsökzene, mert pl. ma 8kor volt reggeli, aztán játék, délben ebéd, fél kettõtõl fél négyig alvás, aztán uzsi, egy kis séta, most megint játék van. Úgyhogy nem lenne rossz, ha ez állandósulnaKép.
Kakis sztori nagyon jó volt, bár te biztos hozzászoktál már Lackó ilyen tetteihezKép. Még akartam valamit, de elfelejtettem.

Zsuzsi,
jó síelést, pihenést Nektek, aztán Dorka megtanuljon ám profi módon snowboardozni!Kép

Menta,
én még nem is voltam pezsgõfürdõbenKép. Lesz itt Kalászon kismama-klub, lehet, hogy majd rád is szükség lenne.

Szila
(raktam fel Hangáról új képet, karácsonykor készült)
szila

Menta!
Pl. a Royal szállóban a Rákóczi úton. (Én is besegítettem a tervezésébe, de azért mûködikKép)
BMárti! Lacika és a kakikutyák Kép Hát unalomra nem panaszkodhatsz!
GOrsi! Lehet, hogy a TB csak eltolja nekem az adóelõleg levonást, nem tudom.
Zsu! Jó telelést!!
Dzsili! Tök jó ez az animáció!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

A következõ történt velem kb. egy fél órája:

Cseng a telefon. Felveszem.
- Halló, tessék.
- Szia, Gábor vagyok.
- Ki vagy?
- Gábor.
- Ne haragudj, de honnan ismerlek?
- Nem ismersz, én Gábor vagyok.
- Hát, valamit félretárcsázhattál.
- De hát olvastam a hirdetésed.
- Milyen hirdetést?
- Hát az Újpresszben.
- De milyen hirdetést???
- Hát 25 éves, alacsony, szõke angyalka...
- Mondom, hogy valamit nagyon félretárcsáztál.
- De...nem .... szám?
- Nem érted? Tárcsázz már újra! Téves!

Aztán még egyszer felhívott.

Halálra röhögtük magunkat a férjemmel, hogy vki prostit keresett a mi telefonunkon.Kép Aztán megnéztük a fickó számát a tudakozón, és egy céges telefonról hívott...Kép ilyen amatõr, legalább kikapcsolta volna a híváskijelzést.

Na mindegy.

Majd még este benézek.

Szila
Szila

Szila!

Az elsõ még vicces... Kép De mi van, ha tényleg félreírták azt a telefonszámot? Kép

Jó éjt! Kép
Solya
solya

Solya,
mondott egy számot, és az nem az enyém volt. De azért még egyszer felhívott. Ja, és az a másik szám még csak a közelében sem volt az enyémnek.

Szila
Szila

Húúú! Akkor megnyugodtam, hogy ti alszotok az éjjel! Kép

Én is megnéztem! Tündéri a kép! Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Kicsit fel vagyok dobodva. Vili idõnként ücsörög Kép , aztán vagy elmszáik, vagy eldõl Kép . A babakocsit csak ülve és csak menetiránnyal szemben viseli el az utcán, akkor egy idõ után el is alszik Kép Így megvettük a sportkocsit Kép Kép Kép olyat mint Andi3-nak, meg Zafinak van Kép Tuti megyek talira ezzel már a villamosra is fel tudok szállni Kép
Aludni tanulás: Vili tegnap este csak felállt egyszer, de sírás nélkül elaludt, ma meg fel se állt (pedig csomót aludt napközben) Kép Így tök nyugisak az esték Kép

Gorsi!Borcsa!
Akkor nekem is elsz@-ja a TB, ill. a munkahely, ráadás szerintem én pár ezerrel kevesebbet kapok mint a maximum, vagy lehet, hogy az az összeg a cs.p-vel jön ki?

Borcsa!
A Royál a Rákóczi úton van, nem a körúton? És nem mostanában újítják, vagy ájították fel? Nekem ahhoz tök jó gyerekkori élményem kötõdik, mndig ott szállt meg az egyik külföldre szakadt hazánkfia rokonunk?

Zsu!
Jó síelést!

Norci
norci

jaj hülyeséget írtam, szóval Vili csak menetirányba viseli el a babakocsit

Norci
norci

Sziasztok!

Zsuzsi: hétfõn 2 tárgyból vizsgázom, és még neki sem álltam tanulni. Hogy még hány évem van, az passz. Elvileg 5. éves vagyok. Majd meglátjuk.

Tali még passz. 8-kor és délben vizsgázom. Nem tudom, érdemes lesz-e még elindulnunk. Majd meglátom.

Most megyek aludni, mert nagyon kómás vagyok.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Bogancsi, BSzilvi: köszönöm szépen apa nevében a jókívánságokat. Kép (Sajnos nem lett jobban.)

Beja: Bálintnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Sziasztok: Lauráék
p_laura

Szila
KépKépKépKépKép
Nekem sajna volt hasonló csak sosem tudtam meg ki hívogat,valaki napokig azzal szórakozott esténként hogy csörgetett felvettem, nem szólt bele csak hallgatott mélyeket. Ezt egy este többször több kevesebb idQ kihagyással!
A végén már tiszta ideg voltam, ha beszóltam neki hogy kivel szórakozzon rögtön letette. Hát véletlen csak nem lehetett, inkább szórakozott csak az volt a bosszantó hogy ha a gyerekeim vették fel is ua. ment, ök meg már nagyon féltek.
A férjem meg dolgozott!

Cory
Sok sikert a vizsgákhoz, drukkolunk neked! KépKépKépKépKép

Borcsa
Köszi, kedves vagy! KépKépKép

Pusssz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Gorsi: Visegrád az egyik kedvencem itthon! A szüleimnek volt majd 20 évig hétvégi házuk ott és nagyon sokat nyaraltunk ott velük, késõbb a gyerekeinkkel is. Aztán sajna eladtuk Kép Viszont az lett a kezdõtõke a mostani házhoz Kép

Lina: Az Elocom kenõcs elsõsorban ekcémás bõr kezelésére van. Mindig csak a beteg bõrt szabad kenni.Julinak kellett anno, aztán elmúlt neki kb. 3 éves korára.
Én séta elõtt szoktam bekenni Tomi pofiját valami hidratáló kencével.

cory: nagyon drukkolok a vizsgádhoz!!! Kép Kép Kép

Szila: velem még a VIII. kerületben történt meg, hogy hosszú heteken át majdnem minden nap hívott egy pasas, nem magyar, talán kínai vagy hasonló. Mindig elhadarta a mondandóját, én meg mondtam, hogy téves. Erre nagy nehezen magyarul mondta, hogy keresi XY-t. Megint mondtam, hogy téves. Aztán letette. Mitõl maradtak abba a hívások, fogalmam sincs. Egyszer meg egy csak hajtott a férjemre (abszolút nem volt az esete Kép ), és telefonálgatott hozzánk haza. Már megvolt a 3 gyereke egyébként és ezt õ jól tudta. Ha én vettem fel, akkor nem szólt bele, csak letette. Ha a férjem, akkor persze beszélt. Aztán egyszer elfogyott a humorérzékem és elküldtem melegebb éghajlatra azzal, hogy fel fogom jelenteni zaklatásért. Na, akkor csönd lett. Kép

SZép vasárnapot! Itt reggel esett a hó Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

BogancsiKép

Tegnap végre sikerült beszélnem a keresztmamámmal, aki gyermekorvos - csak jó messze tõlünk (Szegeden), ezért nem õ a miénk - és megkérdeztem errõl az arcpirosodásról. Nálunk tuti, hogy nem hideg levegõtõl van, erre én is rájöttem. Õ azt mondta, miután elmeséltem, hogyan jelentkezik, hogy valószínûleg nagyon enyhe ételallergia, amit majd ki fog nõni Martin. Szerinte a tejtermékektõl van, de nem kell diétázni, eheti õket, mint eddig, csak tejet még egy jó ideig nem kaphat, úgyhogy marad a tápszer, amit utál Kép. Mondta, hogy neki több ilyen kis betege van, és õ is az Elocom-ot adja rá, mint a mi doki nénink. Azt mondta, hogy nem kell a mellékhatásoktól tartani, attól nem lesz semmi baja, ha az arcát bekenem néha. Általában 2 hetente egyszer fordul elõ, hogy kell, és akkor tényleg 1-2 óra múlva újra szép a bõre, és úgy is marad kiszámíthatatlan ideig. De többet nem használom utána, tényleg csak akkor, ha nagyon piros. Csak az az érdekes, hogy egyéb helyen se pötty nem jön rajta, se kiütés, se semmi, és nem is érzékeny a bõre. Úgyhogy különösebben nem aggódom, csak azért örülnék, ha tényleg kinõné majd.

BMártiKép

A fütyi-kérdést tõle is megérdeklõdtem, már csak kíváncsiságból is. Azt mondta, hogy õ legalább 2 éves korig szokta hagyni a dolgot, ha szépen sugárba pisil a baba, mert addig magától is oldódhat a letapadás, sõt még utána is. Kíváncsi vagyok, a jövõ héten a mi dokink mit mond!Kép De az biztos, hogy én nem fogom neki még egy ideig bántani.

A cipõ kérdésrõl is megkérdeztem, hogy kell-e bentre, és azt mondta, hogy nem kell, mert akkor nem tud erõsödni a lába. Tehát ha elég meleg van, akkor elég a zokni. Na, én eddig sem adtam rá mást, tekintve, hogy itt 26 fok van. Persze tudom, hogy szinte minden orvosnak más és más a véleménye ezekrõl a dolgokról, de szerencsére keresztmamám általában ugyanazt mondja, mint az orvosunk, és így legalább két helyrõl hallom ugyanazt.Kép

A Babanaplóról az jutott eszembe, hogy a másik topicban olvastam, és tetszik az ötlet, csak még nem szántam rá magam, hogy majd visszakeresem a hozzászólásaimat, és a lényegeseket lementem magamnak, és így Martinnak egy elég részletes Babanaplója lesz, hiszen a "Miskolc"-ba szinte mindent megírtam róla eddig is. Nem lesz kismunka, de szerintem megéri. De én vezetem neki a szép könyvecskéjét is, bele van ragasztva a kórházi karszalagja, és az elsõ levágott hajtincse is.

SzilaKép

Ezek a telefonok!Kép Nálunk pár éve - még otthon laktam - az volt buli, amikor öcsém összejött a menyasszonyával. A leányzó miatta lépett ki egy 5 éve tartó kapcsolatból, amit az elhagyott barát elég rosszul fogadott, így kb. fél évig jöttek olyan telefonok, amit rögtön letettek, mire felvettük. Az elején elég bosszantó volt, aztán a végére már szinte megszoktuk.Kép

A képet megnéztem, Hanga nagyon édes!Kép

CoryKép

Holnapra nagy kalappal a vizsgáidhoz!

Nálunk amúgy minden oké, csak elég nyûgös a fiatalúr, valószíûleg a fogai miatt, mert tegnap itt voltak a fogorvosomék vendégségben, és szerintük a felsõ egyesek is eléggé be vannak duzzadva. Lehet, hogy egyszerre jönnek majd ki! Mindenesetre megvettem az elsõ fogkeféjét tegnap, kell is ehhez a rengeteg fogához!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

Mégsem vagyunk ma is Apátlanok Kép, ugyanis Életem Párja belázasodott. Kép A hétfõi talira tuti nem megyünk el, nehogy valami fertõzést vigyünk "ajándékba". Úgyis nagyon fáj még mindig a lábam, gondban voltam, hogy el merjek-e indulni. Hát, ez a kérdés eldõlt. Kép

Solya! A bõrkötést nem ígérem, de egy helyes kis könyvecskét már be is szereztem a naplóírási célra. Kép

Dzsili! Igazad van, nagyon jól jönne egy tartalék kutya család, de sajnos csak a kiskutyából tudnék kapásból még egyet venni. Illetve azt is csak remélem, hogy tudnék, mert abból volt bõven, mikor vettük. A papa kutyát Anyukámtól kapta (az a fõkedvenc), de majd megkérdezem, hogy hol vette. A mama kutyát meg mi vettük neki egy játékboltban, de ez az egy volt csak belõle.
Emlékszem, nekem egy rózsaszínû, lapos nyulam volt. Kép Ja, és a babás pizsamám! Azzal õszítettem szegény Anyukámat, hogy csak a babás pizsamámban akartam aludni, semmi másban. Szegény már 4 különbözõ pizsamát vett babás mintával, mert azt hitte, hogy az a lényeg. Persze én az anyaga miatt imádtam azt a pizsamát, és az összes többin hiába voltak babák, én a szárítókötél alatt hüppögve vártam, hogy visszakapjam A Babás Pizsamám. Kép Finom puha, agyonra kopott flanel anyagbol volt, már féllábszárig se ért, és csupa rongy volt, mikor megfosztottak tõle, de jó sokáig "gyászoltam". Kép

A Valentin nap miatt meg ronda sárga irígy vagyok mindenkire, aki kapott legalább egy ünnepi puszit! Kép Nálunk ez most teljesen elmaradt, én ugye szaroztam, az ünnepi vacsorából csak a desszert készült el, az se sikerült valami jól. Laci meg késõ este esett haza, persze üres kézzel, és egyáltalán nem ünneplõs hangulatban. Pedig nekünk a Valentin nap az eljegyzésünk évfordulója is... Kép

Menta! Rengetegen voltak a börzén! Tele volt a nagyterem és a folyosó is árúsokkal, és nagyon sok volt a vevõ is. Mi ugyan semmit se vettünk, mert Lacikával, babakocsival menni is alig tudtam a tömegben. Viszont ahogy körbenéztem, nem is nagyon láttam jó dolgokat. Valahogy most olyan ócskának tünt minden, bár lehet, hogy csak jobban szét kellett volna néznem.

Szila! Ha nem lesz Laci lázából komoly betegség, akkor megyünk szerdán. De ha nem csak a kimerültségtõl van, hanem valami vírust szedett össze, akkor karantén.
Az új napirendünk nagyon hasonló ahhoz, amit írtál. Csak a délutáni alvás kezdõdik hamarabb, és tart tovább, dehát aki 6kor kel, az nem csoda, ha kidõl már 13 óra körül.
Minket a volt férjem hív fel idõnként, elõszeretettel választ ehhez jó késõ éjszakai idõpontot. Kép Ha Laci veszi fel, akkor az ex azonnal leteszi, ha én veszem fel, akkor meg én teszem le azonnal. Kép
Nem jutott eszedbe azóta, hogy mit akartál még írni?
Ja, voltunk a CORA-ban, már a HIPP bébiételek is akciósak, 199 Ft.-ért vannak a húsos fõzelékek.

Cory! Szorítok neked hétfõn a vizsgákhoz! Kép

Lina! Köszi a megerõsítést, a keresztmamád szóról szóra azt mondta, amit én a saját dr.nõnktõl szerettem volna hallani! Kép Kár, hogy olyan messze lakik! Kép
A kórházi karszalag és a kis tábla, ami a kocsiján volt, nekem is megvan. A fotóalbum elejére akarom beragasztani, az ultrahangos képekkel együtt.

BMárti

BMárti
bmárti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?