Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bátrak vagytok, hogy így belementek internetes és egyéb szerelembe. Én ehhez túl konzervatív vagyok, meg talán félős. A páromat két év után gondoltam úgy, hogy igazán szeretem. Õ persze hamarabb, már a második randin. 5 és fél év után házasodtunk össze, mert lakást akartunk venni, aztán ebből nem lett semmi. Decemberben leszünk 8 éve együtt, de kb 5 éve együtt lakunk.
Sokáig teszteltem szegényt, hogy kibírja-e az én elviselhetetlen természetemet Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi,
Sajnos ez valóban így van. Csak azt nem értem, hogy nekem miért érdekem fizetni a nem is kevés biztosítési összeget?
Nálam az elkövető ráírta a kárbejelentőre, hogy elismeri a bűnösségét. És pont ez volt gyanús! Nem tudom, miből gondolja a biztosító, hogy haszonszerzés céljából pont egy 18 éves autót fogok összetöretni. Nem hiszem, hogy nagyon jól járnék vele....De az nem jut eszébe, hogy imádom a járgányt és ezért nem másikat akarok, hanem azt megjavítva. És persze az ország legmacerásabb biztosítójaKép

Ildikó,
Az elszabadult autóra nálunk is volt példa. A barátnőm autója gurult át az úton, be a szomszéd kapuján és garázsajtaján.... Hát, a biztosító nem fizetett. Csak a szomszéd lojalitásán múlt, hogy nem csinált botrányt és a saját lakásbiztosítására megoldotta.

Ja, "lánya vezette anyja autó"....
Én az apukám autóját kaptam meg használatra, öreg autó, már nem érdemes átíratni.És bizony közjegyző előtti bérleti szerződésünk van, mert a rendőrök is folyton azt kérdezték, hogy kié az autó és ki ő nekem. (azonos vezetéknév, megfelelő korosztály, azonos lakcím...na, vajon ki lehetne?). Szóval nem egyszerű.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ildi! Kép

Tök jók ezek a "Love Story"-kKép Én meg 25.éves létemre (még nem töltöttem be) már a 8. évemet taposom papácskával!Kép Mi is nagyon vágytunk már a babára, és szerencsére elég hamar össze is jöttKép

Kis majmocska, aki a köldökzsinóron lógKép - ez is nagyon tetszett!

Nekem meg a Picúr 2 napig pörgött, ma meg szinte végig alszik! Egy-két rúgás erejéig felriad, de nyomja a szunyátKép Imádom!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és 4,5 éve lakunk együtt! Nekem sincs könnyű természetemKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szelivi, hát mi nem is ültünk a kocsiban, és teljes körű bizosításunk van, ami szerint az ilyen kárt is kell fizteniük.És inkább elismerem, hogy mi voltunk a hibásak, mert nem szeretném a szomi kétszázezres egyedileg gyártott bejárati ajtaját megvenni.
Meg az nem is autóbiztosítás, henem a lakásbiztosításhoz tartozik.
Elvileg ezek normálisak, ha az udvaron eltöröm a kezem, akkor is fizetnek.
Már volt velük ügyünk, és fizettek, mint a katonatisztKép
Egyébként köszi mindenkinek a vígasztaló szavakatKép

A mi szerelmünk meg még diákszerelemnek mondható, 18 évesen kezdődött, és a mai napi tartKép
Remélem ,még továbbKép
De mi előtte évekig tök jó harverok voltunk, és abból jött össze a dolog.
Rájöttünk, hogy egymás nélkül nem is bírjuk, aztán szép lassan szerelem lett belőle.Kép

Titati, egyébként be volt húzva a kézifékKép

Ildikó
vas

Eszti,
Nem semmi a ti sztoritok sem.
Tényleg nagy bátorság kell ehhez.

Mi már jó rég vagyunk együtt, meg össze is elég rég költöztünk, de az összecsiszolódás nem az igazi még most semKép
Eddig ugyanis csak együtt laktunk, mint "gondtalan diákok" és persze felhőtlen volt a szerelem.
Nem volt a vállunkon semmi komoly. Illetve az övén nem, mert én már évekkel korábban éltem a saját felnőttke életemet.
Aztán meg belecsöppentünk a nagybetűsbe, ahol a páromnak is fel kellene nőni a feladathoz és felelősséghez és ez kicsit nehezem megy neki. Vmi kapuzárási pánik, vagy miKépKépKép
És most egy év alatt munkát váltott, házat vettünk, építkezünk, autókat vettünk és gyerekünk lesz.
Elhiszem, hogy picit sokkoljaKépKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Jaj, Medike, most olvasom, ne írj ilyet, hogy nem fizettek!!!!
Ne keseríts el!!!Kép
Majd, ha kijön a pasi okosabb leszek.
szerintem addig nem is foglalkozok vele.
Bár elolvastam a szerződést, vannak bennt ilyen dolgok, és a nő, akivel beszéltem ,azt mondta minden oké.
vas

Ildikó:
Kézifékkel? Durva Kép Hogy a manóba indult akkor el? Kép
Drukk, hogy fizessenek!!!!

Közben én is kiszaladtam turizni Kép Napok óta szemeztem a turi kirakatában egy kis ruhácskával, és most végre megszereztem Kép

Képzeljétek, ex-anyósm szerzett a lánykámnak +1 kisérőnek 3 ingyenes színházi előadást Kép Igaz csak 2-re tud elmenni, de akkor is tök jó. Így mindkét anyósommal mehet 1-1 előadásra Kép

Titati 24+0
titati

Ildi, ha nem "azzal" a biztosítóval van dolgod, akkor nem lesz semmi gond. Józan paraszti ésszel nézve is egy ilyennek bele kell férnie!
Elméletileg egyébként is a "beismerő vallomás" enyhítő körülménynek számít a biztosítóknál és meg is gyorsítja az ügyet. Nálunk is ez lesz a helyzet, csak hát nem a legédesebb kárfelmérőt fogtam ki és ameddig náluk van a pénzem, nem is akartam gonosz lenniKép

Egyébként a szomszéd mit szólt? Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Szomszéd kicsit ideges volt, pláne, hogy ma műtik az apját.Szegény, még mi is felzaklattuk lelkilegKép
KézifékKép
Bizony-bizony ez egy érdekes autóKép
Van neki egy olyan távirányítója, amin van egy gomb, és ha benyomod, elindul a motor.
Ez télen tök jó, mire beszállsz, meleg van.
De ennek függvénye a behúzott kézifékKép
Persze, hogy ne guruljon el.
Nos, a miénk úgy látszik kicsit lazácskaKép volt, és nem fogott rendesen.
Ja, a párom zsebében benyomódott a gombocska, mikor mászott ki a vízaknábólKép
De ezt biztosítós palinak nem kell feltétlenül tudniKép
Ennyi.Kép
vas

Anita 8 év nem semmi! Gratulálok! Meg azoknak is, akik régóta csinálják a házzasági nevű részvénytársaságot Kép Kép.
Szelivi, sajnos, manapság 30-hoz közeli fiatalok nem nagyon tudnak hol ismerkedni. Munkahelyen????? Gáz. Diszkóban, kocsmában, szórakozóhelyen????? Naneee, gáz. És akkor hol?????
Persze nyilván az éterben is vannak fura figurák, mint mindehol máshol, viszont nagyon nagyon sok fiatal keres igazi társat magának ezeken a fórumokon. És én örülök, hogy egy év otthoni magányos bánkódás után nyitottam, és beregisztráltam egy ilyen fórumra, és megtaláltuk egymást a párommal. Az pedig, hogy a piciminigyerekünk ilyen gyorsan, azonnal összejött, nekem csak még nagyobb bizonyíték, hogy nekünk együtt jó!!!
Kép
Vendég

Medike
Hát a biztosító az egy másik állatfaj. Addig rendesek amíg nem nekik kell fizetni. A mi autónkba is belejött egy másik autó nyáron. Tök egyértelmű szitu, pasas beismert mindent. Amikor ki kellett volna fizetni a szerelőnek a munkadíját akkor persze kitalálták, hogy mi bizonyítsuk be, hogy nem mi voltunk a hunyók. Ez a Generali biztosító volt. A végén nagy nehezen fizettek. De egy párszor jól felhúztam magam miatta.

Mamacka
hát tartalékaim nekem is vannak Kép vagy inkább Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Ildi,
Ezt azért valahogy trgaikusabban meséljétek el a bizosítósnak. A történet nagyon aranyosKépKép

Eszti,
A házasség nevű részvénytársaság nagyon találóKép
Nálunk, ha felmerül még a családban ez a téma (es most kismajom miatt eléggé felszínre keerült a szülőknél), akkor a párom mindig csak annyit mond, hogy "11 éve övé a szívem, az időm, a pénzem, akkor a nevemet legalább hadd tartsam meg". Szóval legalább nincsenek nagy igényeiKép
Egyszerűen nem tudunk már mit mondani, hogy miért nem, mert az egyszerű igazság, hogy mi nem szeretnénk, mert nekünk nagyon jó így, sajnos nem elég.

A baráti társaságunkban is vannak akik a neten ismerkedtek meg, és nekik is bejött.
A "valahol" történő ismerkedésre pedig tényleg kicsi az esély, ha nem 18 éves az ember.

Na, szerencsére én ezt letudtam 16 évesen, azóta nincs ilyen gondomKép De ha lenne, akkor szerintem én is belevágnék a sok pozitív tapasztalat láttán, bár kell hozzá egy jó adag bizalom.

Én szívből gratulálok ám a bátraknak!!!!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Kép 8 éves házasok voltunk most augusztusban. És nov. 20-án lesz megismerkedésünk 12. évfordulója. Húúú ezt még kimondani is sokkkkk.

Szilvi és Katababa
szisz2

Esztipeszti!
Félre ne értsd! Én nem nézek le senkit, mert így talált magának párt. Inkább azt mondom, hogy én nem vagyok ilyen bátor. Bennem állandóan bújkál a kisördög.

Medike!
Az, hogy a helyszínen ráírja, még nem jelent semmit. Ugyanis másnap bemegy a saját biztosítójához, közli, hogy volt egy baleset, de most már úgy látja, hogy nem is ő okozta és visszavonja. Legextrémebb esetem: tisztelt okozó még azt is letagadta, hogy a kocsiban ült. Közben az épp arra járó mentőautó (aki ellátta a sérültet utána) és ezer tanú látta, hogy elütötte a gyalogost.
Tudomásom szerint elég, ha csak egymás közt írtok szerződést (meghatalmazást), csak formailag megfelelő legyen. Én el szoktam volt fogadni. Egyébként meg szerinted a rendőr honnan tudja, hogyan néz ki egy ilyen szerződés? Sehol nem tanítják neki.

Vas!
Mit kell fizetni egy ilyen biztosításért? Nekem teljesen hihetetlen. Én csak azt a változatot ismerem, hogy az okozó bónuszát leviszik ezáltal a bizt. összeg emelkedik.

Megyek pénzügyet tanulni, mert szombaton vizsga és még nem tudok semmit.

Kép
szelivi

Szilvi,
Dehogy sok! Mi nov.25-én leszünk "11,5 évesek". Ez állítólag csak a férfiaknak sokKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Szerintem se tudja a rendőr, hogy hogy néz ki, de nem akartam én velük vitatkozni, így hogy hivatalosnak látszódjon, van rajta pecsét. Igaz, hogy körjegyzői és nem közjegyzői, de ezt nem szokták tudni, hogy melyik kell, csak az a lényeg, hogy pecsétes papír legyen. És azóta békén hagynak.
Ha ez kell a békéhez és nyugalomhoz, akkor rajtam ne múljonKép

Az én pasim eddig nem tagadott le sehol semmit, szerencsére a cégemre és rám is kicsit szüksége van a családjának, tehát tudom jó belátásra bírni, ha muszályKép Ezt nem fedtem fel előtte, kíváncsi voltam, hogy magától mennyire becsületes. Eddig oké. lekopogtamKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Szelivi, ez nem a kötelező alpján csinálják, hanem a lakásbiztosítás egy része.Mivel teljeskörű, ez is beletartozik.De mondom sokkal okosabb leszek, ha kijön a kárszekértő.Cascót, kötelezőt ki is hagyjuk belőle.
Eygébként 35 volt kedvezményesen egy évre, mivel egy összegbe fizettük, és átutalásal.40 e. körül lenne.Nem tudom máshol mennyi egy lakásbiztosítás, fogalmam sincs.Egyébként Groupama.
Majd kiderülKép
Mára megyek, mert Olivér felébredt, és nyűgös kicsit, meg picit fikis az orra,nem lenne jó, ha beteg lenneKép
Mindjárt meg mehetek fogorvoshozKép

Ildikó 15+6
vas

szelivi!
Boccccccs, a szilvi az te vagy, de nem jött össze elsőreKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Egyik kollégám mondta annak idején:
- Milyen színű ez a toll?
- Kék!
- Nem, hanem GYANÚS!

Medike!
Túl sokat képzelsz a rendőrökről. Kötekedni a fiatalok szoktak, meg azok, akik mást is akarnak, és azt hiszik, hogy a gyanútlan állampógárt be lehet húzni a csőbe.

Kép
szelivi

Én csak nem szeretek velük rosszba lenniKép
Mindig nehezebb egy állampolgárnak meggyőzni a közeget, hogy neki van igaza, főleg, hogyha egyedül van és lányKép
Ezért én csak próbálok jókislány lenni, még akkor is, ha tudom, hogy nem mindig nekik van igazukKép
És ha látják, hogy "ismerem én a szabályokat", mert újabban már kérés nélkül is kapják a papírt a jogsimmal, akkor nem piszkálódnak tovább.
Ennyi nekem elégKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike
Pedig amire válaszoltál azt én írtam Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Akkor ma az agyam másik felét is a kismajom használja?Kép
LehetKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Csajok elmegyek itthonról pár órára és mennyit tudtok írni rögtön!! Kép
A szerlmes sztorik olyan jók, most tisztára el vagyok érzékenyülve! Szerintem az ember pár hónap után érzi, hogy Õ e az igazi vagy sem. A házasság dolgot pedig mindenkinek magának kell tudni. Nekünk fontos volt/van.
Vettem a Manócskánknak egy plédet és megvettem az első igazi csajos ruháját, ami 74-es, tehát kb. jövő ilyenkor lesz jó.
Na, olvasom még az irományaitokat.
angi79

Sziasztok!

Lehet, hogy mi vezetjük a sort? 15 éve vagyunk együtt, 14 éve együtt élünk, és az idén voltunk 10 éves házasok.

Ildi!
Nagyon sajnállak a baleset miatt.

Szilvi!
Milyen Graco kocsitok van?

Ebben a Márianagykerben miket lehet kapni és kb. mennyivel olcsóbbak, mint a bababoltok?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Szelivi, nem értettem félre, és nem éreztem bántónak, amit mondtál, csak úgy kedvem volt leírni, hogy manapság milyen nehéz egy bizonyos koron túl párt keresni. És ha tudnád, milyen sok magányos fiatal férfi és nő van!!!! Kép
Rita, hát minden elismerésem!! Komolyan mondom, olyan jó hallani mostanában ilyeneket, amikor minden második házasság válással végződik, és alapból olyan könnyelműen kezelik az emberek a kapcsolatokat. Szóval le a kalappal! De a többiek előtt is! Kép

Mária nagykerben mindenfélét lehet kapni: kismama cuccokat, bébi cuccokat, babakocsikat, kiegészítőket, mindent. Hát ahogy én néztem, jóval olcsóbban, mint a divatos nagyobb bababoltokban (Brendon, Megatoys, stb.). És hát nagykeráron lehet ráadásul mindent kapni. Én még csak egyszer ugrottam be, de majd elmegyek egyszer egy nagyobb vizitre.
Vendég

Esztipeszti!
Tudom, hogy sok a magányos nő és férfi. A nővéremnek se volt még pasija. Most levelezőn gimnáziumozik, csak azért, hogy kimozduljon otthonról. Egyébként falun nehezebb.

Kép
szelivi

Esztipeszti
Nekem pl ez a második házasságom Kép (És ez tök jó! Mármint a mostani házasságom, nem az, hogy az első nem sikerült) Az elsőt se bántam meg, kellett ahhoz, hogy valóban felnőjek, és ilyen jó lehessen a második Kép De az elsőt folytatni nem lett volna szabad, így lánykámnak, és nekem is jobb lett! A lányom már a mostani páromat tartja IGAZI apukájának Kép Az oviban van egy ijerpár, és Klai mondta, hogy ő az apukám. Az ikrek meg tudják, hogy ugye nem igaz, de a lányom erősködött, hogy bizony Norbi az ő APUKÁJA Kép Amikor hazajön láthatásról ex-nek köszönni is alig akar, de a párom nyakába meg azonnal ugrik Kép És panaszkodik az exre, pedig még ugye nincs is 6 éves... Másfél volt, mikor elváltam...
Na de senkit nem akarok válásra bíztatni, mielőtt valaki félreért...

titati
titati

A Mária nagykerbe bárki vásárolhat?
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita
Voyager

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

jó sokat írtatok, az archívból még csak az utolsót sikerült visszaolvasnomKép Holnap kedves vendég jön, így a párom főzött, én meg takarítottam....na csak módjávalKép

Ráadásul még le kell kezelnem a családot, mert a kisfiam fejtetűt hozott haza a bölcsibőlKépKépKépKépKép Totál kiakadtam, hogy ilyesmire miért nem figyelnek oda? De aranyosak voltak, mert a gondozónő azonnal hívta a doktornőt, és mindenkinek végignézték a haját. a 12 gyerekből 8-ban találtak serkét/tetűtKép Szal ma nagykezelés, ne mtudom hogy tűri majd a gyerekKép

A mi megismerkedésünk is internetesKép

Én a fiam apját cseten ismertem meg, ez ne mjött be, mert elhagyott, amikor terhes lettem. Bár így utólag hálás vagyok neki a gyönyörű gyerekért, meg azért mert megtalálhattam a páromKép
A páromat decemberben ismertem meg személyesen (novemberben kezdtünk levelezni, ill. telefonálni) Márciusban elindítottuk a fiam örökbefogadását, áprilisban abbahagytuk a védekezést, májusban pedig összeköltöztünkKép
Most augusztus 13-án volt az esküvőnk, (ma vagyok két hónapos házasokKép) és december 27.-én leszünk két évesek.

Egyébként mindkét hugomnak, és az öcsémnek is internetes szerelmei vannak, és azt kell mondjam 10-ből 9 rendes ember (na jó lehet ne mvoltak ennyien összesen).

az én véleményem az, hogy sokkal jobban meg lehet ismerni egy embert hosszas beszélgetésekkel, mintha szemtől-szembe találkoztok. Előbbi esetben lehet hogy belészeretsz az énjébe az illetőnek, míg utóbbi esetben lehet hogy első látásra eldöntöd, hogy neked az a pasi nem kellKép

Puszka, lépek mert dolgom vanKép

Zsu
18+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és nekem is van két Gracom, ami eladó, ha érdekel valakit. Graco Mirage, kék-sárga, lábzsákkal esővédővel jó állapotbanKép Ha vkit érdekel írok árat, és küldök képet is!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Csak bekukk, mert tele vagyok izgalommal holnap doki, és remélem minden ok a méhszájjal........ez az én mumusom.Kép

Köszi a gratulákat a kis csajunkhoz.
Azóta nem nagyon olvasgattam, nem volt időm.
Nem tudom van-e híretek Csemáról?

Ez a Mária Nagyker felkeltette az érdeklődésem.Tényleg mehet bárki?

A mostani témához:
Mi 14 éve ismerkedtünk meg nagyszülős nyaralás alatt /ez volt az utolsó nyaralásom ott, mert következő évben már dolgoztam/.Pont most 9-én voltunk 11,5 éves házasok.
Még legalább négyszer ennyit tervezünkKép

Sziasztok, holnap gondoljatok rám!

Becsi 19+6Kép holnap 20Kép
becsi
Iklad

Sziasztok!

Zsugyu: nekem a második terhességemnél volt vérzésem. És a babám köszöni szépen, jól van (2 éves múlt).

Tunka: vigyázz magatokra!!!

Eszti: ki tudja... KépKép

Angi: szerintem kéket bármilyen nemű felvehet Kép Szerintem csak a rózsaszín gázos egy fiún, a többivel nincs gond, hacsak nem fodros, csipkés Kép

Medike: én mézzel, összetörve szoktam bevenni a cuccost Kép Nekem se fér le.

Szisz: én egész konkrétan olyan vagyok, mint a barátnőd Kép 100kg felett, és 5kg-t híztam az elsővel, 7-et a másodikkal.

Mi 8 éve vagyunk együtt, 5 éve októberben volt az esküvőnk. Gyönyörű idő volt Kép 2 hete voltunk együtt, mikor odaköltöztem hozzá a koleszba Kép

Zsuzsófi: a mirage-ról tudsz képet küldeni? cory@eposta.hu köszi Kép Ja, és árat is Kép

cory 18+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Megjöttünk a Praxisból. Győrfi tényleg fantasztikus ember. Minden apróságot végignézett a babákon, a nemüket illetőleg megerősítést kaptunk, hogy tényleg lányok. Nagyon szépen fejlődnek, a számítottnál 1-2 nappal mérte őket nagyobbnak. Egyelőre farfekvésűek. Olyan édesek voltak, az egyik a másik fejére könyökölt, viszont az arcukat végig takarták (jobbanmondva az egyik egy pillanatra profilból megmutatta magát). Majd rakok fel képeket is Kép
Mindezek ellenére szomorúan távoztam az UH-ról, mer mindkét placentában a korai meszesedés előjelei láthatók, ami gyógyszeres kezelést és korábbi szülést is von maga után. Csak abban reménykedhetek, hogy a meszesedés nem gyorsul fel és hogy minél tovább bírják bent a babák. Ja és emiatt keményedni kezdett a hasam, bár lehet, hogy csak idegi alapon. Jövő kedden megyek az orvosomhoz, de ha pocsék lesz az éjszakám, holnap meglátogatom Kép
Nektek azért szép álmokat Kép

Bori 23+3

Bori

Kép
borkadorka

Borkadorka, megy óriási drukk, és pihenj nagyon sokat! MÉg legalább 10 hetet bírjatok ki!! De jobb lenne 14-etKép

Cory, fotózok, és küldök, mert most jutott eszembe, hogy a képek amik voltak, a régi gépen vannak, az meg Földváron leledziKép De még ma este igyekszem elküldeniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Igen, Mária nagykerben bárki vásárolhat! Kép
Titati, én nem arra gondoltam a sok válásnál, akinek tényleg nem megy. Hanem azokra, akik úgymond brahiból és felelősség nélkül házasodnak, aztán csodálkoznak, hogy a tartós kapcsolat milyen is valójában......merthát ez kötöttségekkel is jár, bár megmondom őszintén, nekem ez édes kötöttség. Kép És ma úgy vettem észre, hogy mindenki nagyon félti az egyéni kis szabadságát......eléggé önzőek lettek az emberek....szerintem.
És örülök, hogy másodszorra megtaláltad az igazit!! Kép

Csajok, én pár napja észrevettem magamon, hogy hirtelen elérzékenyülök szinte bármin. Már azon is, ha a kedvesem rám mosolyog, vagy átölel. Ez rám nem volt jellemző, de most.....lépten nyomon könnybe lábad a szemem. A boldogságtól is, meg.........nem tudom. Kép Furcsa érzés. Nektek van, vagy volt ilyen?
Vendég

Eszti: én minden terhességnél ilyen vagyok Kép Minden baromságon sírni tudok, pedig egyébként nem vagyok sírós Kép Ez a hormonok játéka

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti én is ilyen vagyok, sőt én nem terhesen is mióta gyermekem van. Nekem ez magában egy nagyon csodálatos érzés, és elég volt a fiamra nézni hogy bőgjekKép

Most meg bármi elégKép

Zsu
18+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Medike

Ajánlott szűrővizsgálati időpontok: 12-13 Hét 18-20 Hét 28-30. Hét és a 36.Hét Ez van a papíron, amit a Kárpát utcában kaptam. Én 18+5 nél voltam és nagyon jól látszott minden persze az is hogy fiú, hétfőn hívtam őket és csütörtökön mentünk is. Nem tudom milyen a Praxis és mennyibe kerül én ezzel meg voltam elégedve. Ezt a helyet nekem is a lányok mondták és közel is volt. Majd rakom a képeket valamelyik nap.

A mai témához: Mi 14 évesek voltunk szeptemberben 8 éve lakunk együtt esküvőnk nem volt csak eljegyzésünk 12 éve. Jó mi? Talán majd jövőre már rászánjuk magunkat, de már csak bulis lagzi lesz rokonok nélkül, barátokkal és persze szülők,testvérek. Szerintünk ennyi idő után már nem olyan egy esküvő, mint 2 év után.
A mai világban, ha most nem lenne senkim,”de szerencsére van” én is neten ismerkednék, mert máshol nem nagyon lehet. Az egyik haverunk így jött össze a barátnőjével és már 2 év eltelt lassan esküvő és jöhet a baba.

Sírás: Vasárnap rakott káposztát csináltam, de nem tudtam ledarálni a húst olyan ideges lettem, hogy félórát bőgtem. A párom mondta, hogy szóljak neki majd ő, ledarálja, látta hogy teljesen kész vagyok de szerintem ő csak röhögőt magába,később már én is. Persze neki 2 perc alatt sikerült, én meg ott tartottam, hogy kidobom hússal együtt. De a végén nagyon finom lett.

Megyek aludni, mert reggel munka. Sziasztok!

Babetta és Levi 19+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Mi egy buszon ismerkedtünk meg a párommal. (Előtte volt egy szintén buszos kapcsolatom, amiből nagyon rosszul szálltam ki. Akkor megfogadtam, hogy buszon rá se nézek semmire.) Kevesebb, mint egy év után volt az eljegyzés, azután összeköltöztünk, két év után házasodtunk össze most májusban. És a nászéjszakán összejött babó. Óriási boldogság van a lelkünkben most.

Súly: én is elég sokról kezdtem, most úgy +1-2 kg-nál tartok. Rendszeresen, minden reggel megmérem magam, így próbálom kontrollálni a súlyomat. Rendesen eszek, viszont kerülöm az édességeket.

A hormonok nálam is bejátszanak, én is egyre érzékenyebb vagyok. És kezdem érezni azt is, hogy formálódik a családunk, amire már régóta várok.

Holnaptól vasárnapig nem leszek, mert külföldre megyünk kirándulni egyet. Különben meg napközben egyre kevesebbet, mert sok a munkám.

Legyetek jók, növesszetek nagy pocakot.

Mariann
20+4

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Lányok!
Csatlakozom a sírósok táborához. Tegnap kiesett a nagyobbik fiam első tejfoga én meg megsirattam (még szerencse hogy nem látta, merthogy én vigasztaltam, hogy jön helyette csontfog) Amikor vele voltam terhes én még akár egy babás reklámon is képes voltam pityeregni. Mostanra azért már edződtem. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!
Még nem mindent tudtam végig olvasni, de aranyosak amit a kapcsolatokról írtatok.
Nekem az első "nagy" szerelem 7 évig tartott, és a vége totál katasztrófa lett. Ezek után több mint egy évig teljesen bezárkóztam, és meg se fordult a fejembe, hogy komoly kapcsolatba kezdjek. De a sors nem így akarta. 3000km-re otthonról véletlen találkoztam össze férjecskémmel, immár több mint két éve. Most 11.-én ünnepeltük első házassági évfordulónk, és reméljük még nagyon sok boldog év vár ránk.
Azt nem is kell írnom, hogy most minden boldogságunk a pocakban növő Maszatka, és a legjobb érzés mikor a párom arcát látom a DVD elött miközbe büszkén ecsetelgeti, hogy igen Õ a mi kis Maszatkánk..:D
Mindenkinek nagyon boldog párkapcsolatot kívánok, akár házasságban akár anélkül! Csak ez kell ahoz, hogy a babáink is boldogságban nőjenek fel.

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok Kép
Lányok!
Egy élmény volt olvasni ezt a sok szerelmes történetet Kép

Bori Kép
Gratula a lányokhoz Kép Vigyázz magadra, pihengess és ne idegeskedj, az nem tesz jót! A babák a bolodog, mosolygós anyucikat szeretik Kép
Várom a képeket Kép

A hormonok nálam is közre játszank, sokkal érzékenyebb vagyok, mint régebben.

Ági Kép
Mi van veled? Remélem jól vagytok! Jelentkezz, ha tudsz Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Annácska 15+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok lányok!

Hát arra nem volt erőm, hogy az archívokat végigolvassam, de Becsinek és Borkának mennek a drukkok holnapra-hétfőre, Ildinek a biztosítóhoz... És gratula mindenkinek a szép kapcsolatokhoz Kép

Eljutottam a Blahánál lévő turiba (Dohány utca eleje, a körút felöli bal oldalán), és vettem Katának egy farmernacit meg egy csilivili bársonysapit (utóbbit 300 Ft-ért...). A picinek annyi de annyi ruhája lesz - a baráti körben körbejáró gyűjtemény egyre csak bővül Kép Egyébként én már most meghatódom azon, amikor Kata "babakori" ruháit meglátom - hát még amikor Bababóra adom majd őket! Kép

GyeZsu
gyezsu

Jó reggelt Kismamik,

gyorsan átolvastam, hogy miket írtatok még tegnap.
Bori,
nagyon drukkolok Nektek! Megnyugtattál azzal, amiket írtál a dokiról. Ha lesz időd, tegyél fel képeket a csajokról! Kép
Gyezsu,
ebben a turiban még nem voltam, de lehet, hogy ma benézek...
Mariannka,
jó kirándulást!
Titati,
a lényeg az, hogy végül megtaláltad a nagy Õ-t és a legfontosabb, hogy a lányod is imádja!

Pussz.
Angi 23+0
Kép
angi79

angi79

Sziasztok Kép
Gyezsu Kép
Ügyes voltál Kép
Én sem bírom megállni, hogy hetente ne nézzek be egy-egy boltba nézelődni Kép

Angi Kép
Nicikával mi van? Pihenget otthon?
Tegnap nem is jelentkezett Kép

Annácska 15+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Annácska,

Nici pár napja küldött mailt. Azt írta, hogy sokat mocorog a babája, sokat nőtt a pocija és néha keményedik. Pihenget.
angi79

Sziasztok!

Elsősorban is köszönöm a sok drukkot, bátorítást a CVS-hez. Csütörtökön befeküdtem a kórházba de a pénteki hasszúrás elmaradt, mivel azt állapították meg, hogy vérzek egy kicsit, és ez tovább növeli a vetélés kockázatát. Emiatt szerdáig kórházi pihi volt akkor hazaengedtek, és ha minden igaz kedden próbálkozunk egy újabb CVS-sel, amihez hétfő este fekszem be. A vérzés a dokim szerint abból adódhatott hogy kissé ki van nyílva a méhszájam, de szerinte nem kóros, második terhességnél ez elő szokott fordulni. Egyébként én pont kedden leszek 20 hetes, ameddig ezt a vizsgálatot egyáltalán elvégzik, így nem tudom mi lesz, ha megint elmarad valamiért. Arról nem beszélve, hogy az eredményt is milyen későn kapjuk meg. Addig idegeskedhetünk. Mindenesetre pihennem kell, ezért a decemberig tervezett munkának fuccs.

Rita! Nem akarlak elkeseríteni, de lemaradtál. Mi 17 éve élünk együtt, 14 éve vagyunk házasok és a fiunk 10 éves múlt júniusban. És nagyon jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást.

Borkadorka! Nagyon vigyázz magadra, és pihenj sokat!

Alig tudtalak visszaolvasni titeket, annyit termeltetek egy hét alatt.

Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babájára is.

Paga 19+3

Gabi
paga

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?