Sziasztok!
jó sokat írtatok, az archívból még csak az utolsót sikerült visszaolvasnom
Holnap kedves vendég jön, így a párom főzött, én meg takarítottam....na csak módjával
Ráadásul még le kell kezelnem a családot, mert a kisfiam fejtetűt hozott haza a bölcsiből
Totál kiakadtam, hogy ilyesmire miért nem figyelnek oda? De aranyosak voltak, mert a gondozónő azonnal hívta a doktornőt, és mindenkinek végignézték a haját. a 12 gyerekből 8-ban találtak serkét/tetűt
Szal ma nagykezelés, ne mtudom hogy tűri majd a gyerek
A mi megismerkedésünk is internetes
Én a fiam apját cseten ismertem meg, ez ne mjött be, mert elhagyott, amikor terhes lettem. Bár így utólag hálás vagyok neki a gyönyörű gyerekért, meg azért mert megtalálhattam a párom
A páromat decemberben ismertem meg személyesen (novemberben kezdtünk levelezni, ill. telefonálni) Márciusban elindítottuk a fiam örökbefogadását, áprilisban abbahagytuk a védekezést, májusban pedig összeköltöztünk
Most augusztus 13-án volt az esküvőnk, (ma vagyok két hónapos házasok
) és december 27.-én leszünk két évesek.
Egyébként mindkét hugomnak, és az öcsémnek is internetes szerelmei vannak, és azt kell mondjam 10-ből 9 rendes ember (na jó lehet ne mvoltak ennyien összesen).
az én véleményem az, hogy sokkal jobban meg lehet ismerni egy embert hosszas beszélgetésekkel, mintha szemtől-szembe találkoztok. Előbbi esetben lehet hogy belészeretsz az énjébe az illetőnek, míg utóbbi esetben lehet hogy első látásra eldöntöd, hogy neked az a pasi nem kell
Puszka, lépek mert dolgom van
Zsu
18+3