Lányok, köszöszönöm a sok gratulációt!
Majd készítek néhány fényképet(kb 3 hét mulva), 0 km-es állapotában és felteszem hogy lássátok, milyen gyönyörű kocsika!
Bkriszta!
Jaj, az a kis barackvirágszínű-rózsaszínes nagyon cuki
Kismama!
Jaj ne sírj, biztos a babóca is szomorú, ha te sírsz!Gondolj arra, hogy lesz ez még másképp is, és próbáld meg kihasználni azokat a perceket, amiket a pároddal tölthetsz(és ne menekülj a klotyóba)
Nekem is volt már olyan, hogy annyira apahiányom volt, hogy inkább elkísértem focira és ültem a kispadon hogy legalább láthassam, vagy alibiből vittem neki üdítőt a pályához!
Az felújításon se bosszantsd magad, ami nem lesz kész akkorra, kész lesz utána
Én is így vagyok vele, fent legyen meg a gyerekszoba és egy fürdő, a többire teszer rá magasról.....nem lesz konyhám, étkezőm???kit érdekel, nem lesz függönyöm? kit érdekel.....viszont lesz édibédi babócánk
Én is tegnap négykézláb mászkáltam centivel a kezemben a lépésálló betonvason a háznál, épp azt mértem, hogy hogy aljzatbetonozzanak, hogy hol lesz járólap hol pedig parketta
Persze az egyetlen végkony nyári kismamagatyám tiszta rozsda lett a betonvastól, jól felhúztam magam, de szerencsére kijött a gatyámból, úgyhogy minden ok!
Uxi!
Szerintem se aggódj, a mellső fali tapadás tökéletes magyarázat hogy miért érzed kevésbé, majd mondd ezt 1-2 hónap múlva, amikor azt hiszed hogy egy egér mászkál fel alá a hasadban
Nagyon jó érzés(meg ijesztő is), csak türelem
Én is folyton azon agyalok, hogy na most mit csinálhatott, bukfencezett, átfordult a másik oldalára?
Uxi!
Az Isten szerelmére, most már tényleg mondd meg melyik corában van ez a remek akció, mert már beleőrülök.
A fótiban tényleg csak fekete van 690-ért, meg 1-2 rózsaszín!!!!
Na ki vele, hol rohamozzunk???
Mea!
Azt hiszem, hogy ma nagy babakocsi felfedező körútra megyek, már ami az ABC design meg a Bergon kocsi összehasonlítását illeti!A megatoysba most nem megyek ki, majd ha megyek jövő héten anyukámhoz akkor megyek!
Most tudtam meg, hogy a suliban az utolsó vizsgát követő 1 hónapon belül be kell iratkozni, úgyhogy csak júlisuban teszem le az utolsó vizsgámat, augusztusban meg elmegyek TGYÁS-ra hogy tandíjmentességet kaphassak a babó miatt!
Úgyhogy most hirtelen időmilliomos lettem, lesz időm babadolgokért csalingázni, meg a házikóval is tudok foglalkozni!
Mostanában tényleg jól alakulnak a dolgaim, csak maradjon is így!
Na jó, most már lelövöm magam
Megann 25+5