Sziasztok!
Elaludt a prücsök, így gyorsan írok egy beszámolófélét nektek.
1. Babóról
Nos, abszolút nem tervezett baba, tudjátok írtam, hogy majd õsszel vágunk bele a babaprojektbe. Hát nem úgy értettem, hogy akkor szülessen meg
Szerettem volna lefogyni, elmenni a párommal kettesben nyaralni. No de ember tervez...
Szó sincs arról, hogy szomorkodnék, sõt, most már nagyon várjuk
Elõször kétségbeestem, mert bár igaz, hogy nem védekeztünk, de azért igencsak figyeltünk, hogy kihagyjuk az ominózus napokat. Kivéve egy pezsgõfürdõben együtt töltött 2 órát, ahol ugye ki a fene tudna józan maradni. No, akkor költözött be babóka
Január 3. volt
Elõször kétségbeestem, hogy nem jött meg, de nem is gondoltam arra, hogy esetleg... Már hormongondra, betegségre gyanakodtam, de azért vettem egy tesztet is. Aznap reggel csináltam meg, mikor anyósom hazarepült. Egybõl pozitív lett
Hihetetlen érzés volt. Persze a családból senki nem tudja, valahogy nem telefonon akarjuk bejelenteni, szóval úgy tûnik, hogy csak nyáron szembesülnek a pocakommal
2.
Az, hogy most várjuk a 2. bébinket, nagyon sokmindent megváltoztatott. Megállapodtunk, hogy jövõ nyáron hazatelepülünk. Nagyon hiányzik a család, és 2 gyerek mellett igenis jól jön majd a segítség, fõleg, hogy mindkét család maximálisan ráér és akar is segíteni. Lehet, hogy galád anya vagyok, de nekem szükségem van arra, hogy a párommal kettesben lehessek, moziba, étterembe járhassunk. És ez itt Finno.-ban nem valósítható meg.
Kicsit félünk is a hazaköltözéstõl, aki már hazament, mind megbánta... Nálunk is fõleg én ragaszkodom a költözéshez, remélem, Zsolti (párom)sem bánja meg késõbb. Most éppen állásügyben szaglászunk, jó lenne valami jót találni.
Tényleg, lányok, mennyi ma otthon a családi pótlék, meg a gyed (vagy gyes??? Melyik jár 3 éves korig???)?
Nektek mi a véleményetek??? Tényleg olyan sz...r manapság otthon élni, mint ahogy egy páran állítják??? Mennyibõl lehet kijönni???? Úgy hogy nem kell lakbért fizetni???
3. Donciról
Imádnivaló kissrác lett, de tényleg!!!!!! 2-3 lépest tesz kapaszkodás nélkül, és közben gurgulázva nevet. Ha az egyik kezét fogjuk, akkor már nagyon magabiztosan sétál. A szavak elejét elkezdte mondani::: tel-telefon, ká-kávé, ka-kaka, böf-böfikor.... Két foga van, a második tegnap jött ki
Egy alul és átellenesen jött a felsõ, most jön a másik alsó is, szerintem napok kérdése. Szuperül alszik, 12-13 órás az éjszakánk: este 8-tól reggel fél9-ig-9-ig alszik, egyszer iszik éjjel, és egybõl visszaalszik. Ja, amúgy én nem az Aludj jól módszerrel tanítottam meg aludni, hanem ösztönösen, valahogy érzi az ember, melyik sírásra kell reagálni, melyiket kell hagyni. Ugyanez van az éjjeli sírásokkal is. Szerintem nem szabad egybõl mindenre ugrani.
Nagyon anyás és hízelgõs lett, kitalált egy vékony duruzsolós hangot, és amikor hozzánkbújik, ezt hallatja. Ennél nagyobb boldogság nincs is a földön
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen bújós krapek lesz, valahogy nem igényelte soha, hogy ringassam, dédelgessem. Pár perc után mindig ment a dolgára. Bezzeg most!!!!! Reggel is még jó ideig hozzám bújik, napközben meg többször megkeres, ha pl. egyedül játszik, és bújik, puszit ad..... Imádom.
Ja, már nem szopik, teljesen magától leszokott róla. Lehet, hogy õ már elõbb érezte, hogy terhes vagyok??? Még sokszor próbálkoztam, éjjel is, de nem evett, csak nyalogatta, szájában tartotta a bimbót.... Hát akkor úgy döntöttem, hogy ennyi volt. Olyan édes volt, mikor mutattam neki és mondtam, hogy cici, odajött, odabújt a cicimhez, volt, hogy megpuszilta, nevetett egy nagyot és ment is tovább. Így is tökre örülök, hiszen több mint 1 évig kapott anyatejet
Én már nem tápszert adok neki, hanem tejet, hálistennek nincsen semmi baja tõle, a csládban sincsen semmilyen ételallergia.
Nos, elég részletes voltam????? Gratula annak, aki végig tudja olvasni
Hozzászólásokkal majd este jövök!!!!
Puszi: NYuszimanóék