Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Itt a szexi harisnyás Kép
Cory: ennyire ne irigykedj azért Kép

Scullyx:
Én kb 2-3 naponta főzök, mindig nagyobb adagokat, hogy ne kelljen minden nap odaállnom, mert fél 6 után érek haza munkából sajna. De minden nap van otthon meleg hami (leves + második).

Anita
Azt mondta nekem a fogdoki, hogy a szuri az csak HELYI érzéstelenítés, szóval babának nem árt! Iletve a fájdalommal, meg a fájdalomtól való félelemmel árthatnánk a babának, nem a szurival!
Nagyon édi ruhákat vettél Kép

Eszti
Szerintem ezt a mennyiséget már ne csökkentsd! Valamit azért enned kell!!!

Nancsi
Gratula az évfordulótokhoz Kép Sorstárs Kép

Angi
A Bergon kocsik baromi nagyok. Még az ABC design-nél is nagyobbak. Autóba nem is tudom hogy férnek be. De nézd meg őket azért!
Fehérvérsejt akkor is lehet magas, ha vasiányod van!

Medike
Szerintem most már bejelentlkezhetsz 4D-re, mert általában 2-3 héttel kéősbbre tudnak csak adni idpontot. Genetikai szemmel 16. hét után már mindent szépen láthatnak.

titati 24+0 (jesszus... 24.-be léptem Kép )
titati

Nancsika,
Örülj neki, hogy te "csak vered az urad"Kép
Az én páromnak az a legújabb sztorija, hogy "jól csőbe húztam, mert alig ismerjük egymást és máris gyereket várok"Kép

Persze ezen jót mosolyognak a barátok, akik ismerik az elmúlt 11 év történéseit, de képzeld el, mit mondhat, aki nem ismerKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

titati

Sziasztok!

Még nem bírtam mindent visszaolvasni, így bocs, ha nem mindenkit említek.

Anita!
Cukik a turis ruhák, én is rendszeresen járok, de még csak "szemeztem" a bébi holmikkal.

Szelivi!
Én is pont úgy vagyik, mint Te, járom a bababoltokat, de még egy ici-pici dolgot sem merek venni.

Titati!
A harisnyád.... SZUPERÜL néz ki!
Miért is írták? Viszér miatt?

Eszti!
én 17+4 hetes vagyok, és eddig kb. 5 kg.t híztam. De egyáltalán nem foglalkozom vele. Eszem, sőt inkább falom, ami jólesik, most tízóraira zsíroskenyeret küldtem be savanyúkáposztával (egyébként soha nem eszek zsíros kenyeret)
Az előző terhességeimmel 14 kg-kat híztam, és a szoptatásokkal 2 kg híjján mind lement.

Én tegnap voltam a dokimnál magánba, vittem az afp eredményemmet. Megvizsgált, mindent rendben talált. Írt fel vasat, az Elevitre rákérdeztem, hogy szedjem-e továbbra is, azt mondta, hogy igen, de nyugodtan hagyhatok ki napokat, elég kétnaponta is szednem.
Megbeszéltem vele a szülést. Ha nem jön közbe a végén semmi, akkor a betöltött 39. héten estleg a 40.-et is megvárva eldönti mikor legyen a programozott császár (az első 2 császárom miatt nem szülhetek simán, túl veszélyes). Szülhetek akár altatásban, akár gerincérzéstelenítővel, Õ az utóbbit javasolja, annál is inkább, hogy tudjunk kommunikálni a sterilizálásról is.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat. Most jövök a dokitól, azonnal fogadott. (Egyébként nyáron ő épp külföldön volt, nem ő tévedett, ha tévedett valaki egyáltalán) STABIL 8 hetes terhesség! Még gyógyszert sem kaptam, csak szedjem az Elevitet. Ja, 3 óra múlva indulok külföldre 1 hétre, és oda is elmehetek, csak ne terheljem túl magam.
Így már jobb kedvvel megyek. Esztipeszti köszönöm. A te tanácsodra mentem el, és jól tettem. Én vagyok az élő példa arra, milyen jó dolog ez a fórum. Tényleg elmentem volna úgy, hogy nem lát orvos, ha nem tanácsoljátok az ellenkezőjét. Mennyivel jobban fogom így érezni magam! Akkor is, ha naphosszat émelygek. Van kiért. Mindenkinek további jó egészséget. Még egyszer köszönöm.
Zsugyu

Kép
KépKép
zsugyu

Zsugyu,
Gratulálok! Vigyázz magatokra! És bízz az orvosodban!
Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ritaa
Aha, viszér miatt. 4 hét alatt a semmiből jött ki...vádli középtől combközépig, és nagyon brutálisan sajnos Kép 27 éves létemre Kép

elevit: én naponta bekapom reggeli után Kép
titati

Titati,
Nagyon helyes kis család vagytok!!! Hüsi volt nagyon 2 éve októberben? Az a kis bunda olyan szép a válladon!
A babakocsikat még tesztelni akarom. Ez a bergon azért tetszett, mert átfordítható a tólókarja. Plussz van a barátainknak, akik egy kis Fordba tették bele. De az ABC-ről is hallottam jókat. A Te lányodnak az volt?
Ritaa,
De jó hogy minden rendben van! További jó étvágyat! Kép
Anita,
majd tartunk egy internetes kurzust németből. Kép
Nancsika,
kemény nő vagy! A Péterfyben kinél voltál? Egyébként jó, hogy végül megtaláltad az "igazit".
angi79

Titati Kép
Azért még nem tartasz ott, hogy nosztalgiáznod kellene Kép Azért nagyon szépek voltatok Kép
Ugye a Praxisban mész 4D-re?
Gratula a 24. héthez Kép

Rita Kép
Még a nyál is összefutott a számban a tízóraid hallatán Kép

Zsugyu Kép
Gratula a pocaklakódhoz KépKépKép
Örülök, hogy minden rendben van Kép
Vigyázz magadra és tényleg ne terhed túl magad Kép

Annácska 15+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsika Kép
Örülök, hogy ilyen jó dokid van Kép
Nem könnyű megtalálni azt a dokit, akiben maximálisan megbízunk.

Annácska 15+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szerintetek a Praxisban kihez kérjek időpontot?
Vagy tökmindegy, mert mindenki kedves-aranyos-okos-barátságos szakértő?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike,

Vas és én is Győrfi dokihoz megyünk. Ildi azt mondta, hogy nagyon rendes és a kollégámék is nála voltak.
De a nőről is csak jókat hallottam. Szerintem mindegy. Kép
angi79

Medike
Mindkettőjükről jókat hallottam, de a Győrffy-t mindenki isteníti... A Hajdú meg "csak jó". Kép
titati

Medike Kép
Úgy tudom ketten vannak. Győrfi doktor és Hajdú doktornő. Nekem a genetikai uh-t Hajdú doktornő csinálta a Szabolcs utcában. Nagyon szinpatikus, kedves, türelmes nő.

Annácska 15+3

annácska

Medike a www.nlc.hu 4D-s topikjaiban tudsz tapasztalatokat olvasni, főleg Győrfiről.
titati

Zsugyu, örülök, hogy minden ok és jó babázást a továbbiakban! Kép

Rita, igen, más is azt mondja, hogy a szopival szépen le fog menni, ami feljött. Azért próbálom tartani, hogy 12-14-nél ne jöjjön fel több. Ha kevesebb, akkor király voltam!!! Kép

Szisz, hátha sikerül...Kép

Titati, hihetetlen, hogy két évvel fiatalabb vagy nálam......Kép Mi van a focival??? Ja, és ha 24+0, akkor te már a 25.-ket kezdted...Kép

Mindjárt szülünk.....te jóisten! Kép
Vendég

Évfordulóba szerintem űberelek mindenkit.Kép Tegnap voltunk 7 hónaposak.Kép Vicces.Kép De olyan mintha már vagy 3 éve ismernénk egymást.Kép Titati, gratula nektek is a évfordulótokhoz.Kép Nagyon csinik vagytok a képeken.Kép

Zsugyu, jó utat, és vigyázz magatokra!

Annácska, én is örülök neki! Kép

Angi, őszintén megmondom, h gőzöm sincs már, hogy hívják a dokit. Kovács? Nem toom. Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Titati Kép
Hogy van a lábacskád a harisnyában?
Küldtem emailt Kép

Annácska 15+3

annácska

Sziasztok!

Rohannom kellene ebédet főzni, a párom úszni ment a gyerekek suliban, mire hazaér mindenki kaja kéne az asztalra. Húsleves lesz és rakott krumpli, de ehhez még hozzá sem kezdtem.

Babakocsi téma: Én tegnap teljesen lelombozódtam egy bababoltban. Eddig én mindenkép Graco-t akartam venni, de most már elbizonytalanodtam.
Felhívta a figyelmemet az eladó ugyanis arra, hogy nagyon jók és könnyűek a Gracok, de nagyon rövid a fekvő felületük, így az alvó babaák nagyon hamar kinövik, 3-4 hónapos kor után már lelóg a lábuk.
Én 1 db. babakocsit gondoltam venni, de most már fogalmam sincs milyen márkájú lenne a legjobb.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Esztipeszti, ne ijesztgess! Kép

Kép

Kép
nancsika

Zsugyu! Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben! De azért nagyon vigyázz magatokra! (Gondolom ezt már csak 1 hét múlva olvosodKép)

Angi, köszönöm előre is az intenzív online kurzustKép Ja, és nagyon falatkák a rucik. Simán hordhatja a kiscsajszi a kéketKép

Én nem is tudom, hol járok súlyilag, mindjárt meg is mérem magam! Bár én egyáltalán nem vigyázokKép Eszti, hogy "bírsz" ilyen keveset enni???Kép "MIndjárt szülünk" - ez jóKép De amúgy tényleg vészesen közeledik nem? Már okt. közepe van... (Jó kis közhely jutott eszembe...)

Titati! Ti is nagyon szépek voltatok! Majd már töltök fel én is vmikor esküvős képeket!

Anita
Kép
Kép
_anita_

angi79

én is már teljesen elbizonytalanodtam babakocsi ügybenKép És azt sem tudom, hogy praktikus-e a kombi kiságy, vagy jobb külön kiságy + komód? Mondjuk nem túl nagy a pici szobája... Ma jön az asztalos (még mindig hoz vmit a konyhaszekrényhez), és megbeszélem vele! Kiságyra körbe szeretnék baldachint, nagyon megtetszett a Brendonban. Látott olyat vki?

Akkor szerintetek nem olyan gáz, ez a hátsó falon,mélyen tapadó méhlepény, csak óvatos legyek??? (Annyira nem értek még ezekhez.)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Medike, édes az e-mail.Kép

Aki rajta van a levlistán, az is kapott ilyet?:

Tisztelt Lista!

Szeretnénk felhívni figyelmét, cégünk által forgalmazott termék iránt.
Ez a termék egy 27 Ledet tartalmazó zseblámpa.

Bővebb leírás a termékről:
-27db magas fényereju, hosszú élettatramú led
-Alumínium, csepp-és ütésálló ház
-297.000 mcd fényerô
-Nyomókapcsoló morze funkcióval
-3xAAA 1.5V típusú elemmel muködtethetô
-Csepp-és ütésálló alumínium ház
-Szikramentes kapcsolás
-Alacsony üzemeltetési költség
-Magyar nyelvu leírás
-Bliszteres csomagolás
-Ezüst és fekete színben
-Vonzó megjelenés
-1 év garancia
-Méretei: Hosszúsága: 137mm, a markolat átmérôje 32mm, a fejrész átmérôje 45mm, a fejrész hossza 38mm.

Ára: 3500.-

Rendelés, és információ:
www.zseblampa.hu

KépKépKépKépKép Vegyünk!!! Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!!!
gyorsan megpróbálok reagálni , ha tudok.
Titati, cuki a harisnyád,Kép, meg a család is.

A kis turkált rucik is nagyon édesekKép
Én is vettem egy kis gatyót tegnap a picurnak.Jó meleg, egy hónaposnak való, áprilisban még pont jó lesz nekiKép

Mamacka, örülök, hogy szimpi az orvosodKép
Zsugyu, gratulálok, és vigyázz magatokraKép
Nancsi,Titati gratu az évfordulóhozKép
Mi most leszünk 12 éves párosKép
Házassági meg árprilisban 8 év!!!!!Kép
Annácska, én még csak febr.óta lakom Gödöllőn, de az Erzsébet parkba még nem jutottunk elKép

Reggel voltam vérvételen, túléltem ,sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy Olivért is vinnem kellett, végig bömbölte az egészet, szerencse, hogy az öreglányok előre engedtek miatta.Rosszul nem lettem, mivel nem kellett végigállnom a sort.
Viszont nagyon fáj a helyeKép
A szúrás fölött van egy duzzanat, szerinetm be is fog kékülniKép
5-6 kémcsővel vettek le, szörnyű volt.

Tegnap meg történt egy kis baleset itthon.Az autónk elszabadult agarázsfeljáró előtt, átszabta a kaput. és a szembe szomszéd bejárati ajtaja előtt landoltKép
Persze kapunyitó széttört, kocsi széttört, szomszéd ajataj széttört.
Kezdenek rendeződni a dolgok,a biztosító úgynéz ki, hoyg fizet, csak casco-nk nincs, az marad zsebbőlKép
Annyira sz*r volt, azt hittem megőrülök.Egy szerencse volt az egészben, hogy egyik gyerek se állt a kocsi előtt, meg az utcán se volt senki.
nagyjából ennyi történt .Este meg megyek fogorvoshoz, kiszedi a próbatömést, aztán kapok véglegeset.
remélem ezzel már nem lesz gond.

Mindenkinek szép napot!!!!
(jobbat, mint az enyém)

Ildikó15+6
Kép
vas

Rita
Nekünk Graco babakocsink van. Kristóf már 1,5 éves (igaz nem túl nagynövésű) de még mindig tud benne aludni ha kell. Az enyém fekvőfelülete 75 cm (direkt megmértem Neked Kép ). Igaz még 2000-ben vettük, tehát nem a legújabb design. De szerintem ezen a típuson belül is van ilyen is meg olyan is.

Titati
Vigasztalásképp. Nem kortól függ a visszér. Nekem 16 évesen jött ki egy kb 5 cm hosszú gyönyörűség, akármilyen vékony is voltam (régi szép idők). Amióta terhes vagyok azóta ez növöget. Kép
Meglestelek a fényképeken. Nagyon helyesek vagytok Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Nancsika,
Én nem kaptam. MégKép
Nem is tudom, hogy nincs-e szükségem egy vonzó megjelenésű zseblámpáraKépKépKép

A Praxisban milyen gyakran veszik fel a telefont?
Nekem nagyon nem akar összejönniKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike, milyen számod van??
Egy 30-as mobilt kell hívni uh ügyben.
Megadjam???,Kép
vas

Ildikó, nagyon nagy az élet körülöttetek!!! Azért fel a fejjel, minden rendeződni fog!

Nancs, nekem a legjobban a paraméterei tetszenek a csodalámpának.....szóval, hát ilyen gyér adatokkal maradok inkább a pasimnál...Kép Kép
Nancs, ti 7 hónapja ismeritek egymást, vagy 7 hónapos házasok vagytok?? Kép
Anita, fogalmam sincs lepény ügyben, én azt sem tudom, hogy az enyém hol tapadt.....azért az óvatosság nem árt. Kép

Babakocsi ügyben most épp a Peg Perego Veneziánál járok, ugyanis Gracoról én is épp ma hallottam, hogy marha kicsi a fekvő része...Kép

Erről a Veneziáról pedig eddig még mindenkitől jókat hallottam. Meglássuk....Kép

Nekünk külön lesz pelenkázó és kiságy. Szerencsére elfér, és aztán a pelenkázót lehet használni kisszekrénynek. Elég sokáig jó lesz.
Vendég

Ildikó,
Nem irigyellek, tényleg nem hangzik túl jól a napod. De fel a fejjel, lesz ez még jobb is!

Képzeljétek, most telefonált a párom, hogy menjek haza, mert az ácsnak nincsen kulcsa. Én meg jól kiakadtam, végül is hétfő reggel fél 8-ra vártam..... Szóval már kabát-sapka-kocsikulcs-mosolygás, amikor újra telefonál, hogy mégse menjek, mert felhős az ég és esni fog!
Felrobbanok! Talán pont azért lenne szükségem az előtetőre, mert esni fog!!!

Már nagyon unom ezt a felújítástKép Már tényleg csak egy kicsi van hátra, de az nagyon lassan megyKépKép

És tegnap a biztosítós is azt mondta, hogy járjak gyalog dolgozni, mert annyi papír kell, hogy kifizessék a gépkocsibérlést, hogy jobb, ha meg sem próbálomKép 20 km oda is, vissza is, még jót is tehet. Az autómat pedig gazdaságilag totálkárosra saccolta. Végülis egy 12 tonnás MAN egy 1 tonnás BNW ellen igazán esélyes.

Na, mostmár igazán eldönthetnék, hogy én vagyok azért, hogy csak fizessek nekik, vagy ők vannak azért, hogy dolgozzanak is, ha fizetekKépKép

Na, most jól felhúztam magamKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Elméletileg egy 30-as mobilt hívok, de csak csörög megy csörög....

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Nancsika Kép
Jó kis lámpa Kép

Ildi Kép
Szegénykém, elég vacak napod lehett Kép Fel a fejjel, legalább senkinek sem esett baja és ez a lényeg Kép
Az Erzsébet parkba meg majd csak elmentek, én is most voltam ott először Kép

Medike Kép
Hát nem semmi Kép Sajnos a biztosítónak nem érdeke kifizetni a kárt, pláne, ha totálkáros Kép
Azért még jó, hogy ilyen kocsid van és nem lett semmi bajotok Kép

Azért én megvárom a fejleményeket babakocsi ügyben Kép

Annácska 15+3

annácska

Medike, a babának nagyon nem tesz jót ez a sok Kép Kép
Nehéz, de próbáld kicsit lazábban felfogni, főleg a mh-es dolgokat. Napi 40 km gyalog egy kismamának????? Kép Szupcsi ötlet! Naneeeeee....
Szóval fel a fejjel, minden készen lesz!!!
Vendég

A gyalogjárást azért kihagyom... Szerencsére van még másik autónk, amit tudok használni, de ezt a biztosítónak azért sem mondtuk meg. Merthogy hivatalosan nem az enyém, nekik meg az a dolguk, hogy ha már évek óta szorgalmasan fizetünk valamit, akkor kicsit adjanak is vissza belőle, ha kell. Pláne, ha nem is én okozom a balesetet. "És felmerülhet a szándékosság gyanúja is". Ha-HAKép Igaz, hogy szándékosan álltam meg a piros lámpánál, meg a srác is szándékosan állt meg mögöttem. Meg még az is szándékos volt, hogy el is indultunk a zöldnél .... Lehet, hogy a végén a biztosítónak lesz igazaKépKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Hogy mindenkinek jó kedve legyen:
(Medike, neked is fel a fejjel!!!!, én most teljesen átérzem a te helyzetedet is)Kép

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=21035

ildikó
vas

Medike
8.14-ig vannak praxisban, és 10 után már nem nagyon vezsik fel a telcsit. Reggel próbáld!

Ildikó:
Baleset Kép Legközelebb húzzatok kéziféket Kép

Nancsi
Köszi neked is :-)

eszti
A foci jövő kedden indul, és láénykám teljesen be van indulva, alig várja Kép Már most összeakolta a táskáját...

annácska
A haris nagyon jó. Nem zsibbad és nem fáj a lábam délre Kép Cska levenni rossz este, mert akkor azonnal megtelik vérrel Kép Komolyan műláb. Nélküle nem kelhetek fel Kép

titati 24+0
titati

Vas, sajnálom, h fáj a szurid helye. Vigasztaljon, h nekem is fájt még tegnap, és kék volt, most meg már sárgás lilás.
Remélem rendben lesz az autóval, és a kapukkal minden. Nyugodj meg, és ne idegeskedj miatta!
TESSÉK MOSOLYOGNI! Kép

Esztipeszti, nekem is a méretei tetszettek meg. És még világít is közben. Kép
7 hónapja ismerjük egymást.Kép Randivonalon szedtük össze egymást.Kép Nagyon vicces volt.Kép 1 hónap után ide költözött hozzám, és azóta is boldogan élünk, amíg meg nem halunk.Kép Mint a mesében.Kép

A lepénykém, nekem is a hátsó falon van. Az most nem jó? Vagy jó? Vagy mi?? Mondjuk ezt a dokim még nem mondta, bár semmit nem mondott ezzel kapcsolatban. Csak a 4D-n mondta a dokinéni, h ott van.

Medike, Te is nyugodj meg. Ne idegeskedj, mert árt a szépségednek! Meg a Babónak is.

Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Medike 8-14-ig (csak elírtam bocsi)
titati

Nancs, hát hasonlóképp, de mi azért kicsit már régebb óta (de még nincs egy éve!!!). Randivonal stimmel, és a boldogan élünk, míg meg nem halunk is!! Kép Én nem szégyellem, sőt, büszke vagyok magunkra, hogy megtaláltuk egymást (sok-sok rögös keresés után)!!! Kép
A baba is közös elhatározás volt, tervezett, szóval nem csak besikerült. Kép

Szóval világít???? Hmmmm, így már azért megfontolandó! Kép Kép
Vendég

Nancsika
Mi a párommal találkehelyesek vagyunk Kép
Mire jó a net Kép
Februárban lesz 4 éve...
titati

Ildi,

nem semmi ez a sztory. Öröm az ürömben, hogy a kicsik nem voltak ott. Biztos jó lehet a naci, amit vettél a Picurnak. Kép

Medike,

szándékosság gyanúja? Jó "vicc"! Sajna nekik nem érdekük, hogy fizessenek.
A Praxist én is 2* hívtam mire elértem, de nekem olyan 13 óra körül sikerült.

Eszti,

a Peg Perego tényleg jó. De drága is... Bár én 2 gyerkőcnek tervezem megvenni.
angi79

BalesetekKép Nagyon sajnálom, de vhogy tessék megnyugodni! Szerencse a szerencsétlenségben mindkettőtök esetében tényleg az, hogy senkinek sem történt semmi baja!

Nancs! Nem tudom, hogy jó-e vagy sem, csak nekem is a 4D-n + a genetikai UH-n hangsúlyozták ki, hogy szerepeljen a leleten! Kíváncsi vagyok! Jövőhéten doki, majd megkérdem! CSak gondoltam, hátha vki tud vmi okosat mondani addig is!

Titati! Akkor vállalom a további fájdalomcsillapítást, ha az még mindig jobb! Holnap megint megyek! Örülök Csajok, hogy erőt merítettem belétek, és Ti is felkeresitek a fogorvosaitokat!

Megszáradtak a turis ruhák, most hajtogattam be őket a szekrénybeKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsugyu
...akkor én már nem is küldelek!... jó pihenést!

Titati
Nagyon szép menyasszony voltál!

Nancsika
Én is örülök neki! Remélem nem lesz épp külföldön...

Eszti
...azért én is reménykedtem benne...
Olyan idétlennek éreztem magam, annyira zavarban voltam... férjem jókat kuncogott rajtam... azt mondta, olyan vagyok mint egy első bálozó a szerelmére várva, hogy felkérje egy táncra...

Szisz
A 100 kilóból akár még minusszal is kijöhetett volna! Neki vannak tartalékai. De egy vékony nő nem tud nem hízni és senki ne is törekedjen rá... csak esetleg vigyázzon és figyeljen oda mit eszik. Ez nagyon hajlam kérdése barátnőm 30 kilót hízott, ami rengeteg, pedig odafigyelt! Most 9 hónapos a kiskölök és már visszafogyott.

Medike
És ha jó nagy korty folyadékkal veszed be?
...további eredményes küzdelmet...

Tunka
Vigyázz magatokra!

A Márianagykerben mi van?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na, Praxist feladtam mára...

Nancsika,
Igazán gratulálok a hét hónaphoz! Tényleg, mint a mesébenKép De ezeknek a szerelmeknek csak jó végük szokott lenniKép Több évtizedes példák igazolják a családombanKép

Kikiabáltam magam az ácsokkal, mostmár minden rendben. Nálam perzse, mert ők változatlanul hazamentekKép

Remélem, a kismajomkám (a párom kedd óta így hívja, mióta csak úgy lógott le a köldökzsinórraól, mint egy kis makiKép) jól bírja a 3-5 perces dühkitöréseimet, mert nálam addig tart a "hiszti", míg ki nem ordítom magamból,akár van haszna, akár nincs. Utána szép vagyok újraKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Internetes love? Ez nekünk is bejött, bár mi már ismertük egymást, de mégis akkor lettünk egymásnak fontosak, amikor én KIelben voltam ösztöndíjjal és az emailek meg mentek tömegével naponta. Egyébként decemberben lesz 4 éve. Kép
angi79

Angi, vannak nagyon jó használt Veneziák is, tényleg néha kifogástalan állapotban, feleáron. Esetleg kimenő széria, akciósan...???
Vendég

Köszönöm mindenkinek az infókat praxis-ügyben!

Mai utolsó próbálkozásomra felvette egy hölgy és azt mmondta, hogy nem szívesen ad sokkal későbbre időpontot (3 hét az sokkal később?). Szóval azt mondta, hogy hívjam két hét mulva.
Na, ennyire jutottam, majd hívom két hét múlva.

Nekem a párom "emlék egy munkatáborból"Kép Igazi véletlen diákszerelemKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Januárban lett vége az exemmel (akit szintén netről ismerek, csak ICQ-ról), aztán randivonal, aztán pár napig tartó regisztráció után töröltük mindketten magunkat, mert már minek legyünk ott?Kép Aztán mikor ide költözött hozzám, akkor kérdezte, h hol voltam eddig, mert engem keresett már régóta.Kép Olyan kis cuki. Az a mókás az egészben, h nem csak mondja, hanem tudom, érzem, h tényleg úgy van.Kép A Babót, mi egyáltalán nem terveztük, csak annyit, h majd jövőre jól elvesz, és majd utána. Én mondtam neki, h nem vagyok hajlandó bogyót szedni, ő meg nem volt hajlandó gázálarcba ibolyát szagolni. Így a nagy számok törvénye alapján besikerült a kis Manócska. De egyáltalán nem bánom, h így alakult. Még meg sem született, de annyi örömöt okozott már, h azt elmondani nem lehet! Kép

Úgy látom, vagyunk egy páran, akik nem féltünk a neten ismerkedni.Kép

Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Lányok!

Nem akarlak benneteket elszomorítani, de a biztosítónak nem érdeke, hogy fizessen. Közúti balesetnél (még a szomszd ajtajánál is) kell, hogy menjen ki rendőr. utólag a tisztelt okozó visszavonja, hogy szerinte nem is ő volt a hibás és a biztosító évekig elhúzhatja a dolgot. Ha a másik félnek nincs biztosítása, akkor elvileg a Mabisz fizet, aztán polgári peren behajtja, ha tudja. Legalábbis régen így volt. Egyik osztálytársamnak majdnem egy év után fizettek, mert nem a saját kocsiját vezette, amikor beletolatott a tejes kamion, hanem az anyjáét. A biztosító azon agyalt, hogy az anyja küldje be a jogosítványát, és a papírt, hogy a lánya milyen jogon vezeti a kocsiját. És még mindig előfordulhat, hogy rossz számlára küldik a pénzt (mint a párom baleseténél)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mi nem neten, hanem smsrandin ismerkedtünk meg. És a második találka óta lakunk együtt. Nekünk is az volt a fantasztikus, de mégis rémisztő, hogy pár hét után minden olyan természetes volt. Tök természetes volt, hogy együtt vagyunk, hogy családról beszélgetünk. Igen, mi is azt éreztük, hogy idáig egymást kerestük! Kép
És hamar döntöttünk amellett, hogy családot alapítunk. Házasodni nem akartunk, valahogy a ceremóniák messze állnak tőlünk (de nem vagyok házasság ellenes), így a nyaralás alatt örök hűséget esküdtünk egymásnak egy gyönyörű hegy tetején, kettecskén, még gyűrűnk is van. Kép
És ami még minket is meglepett, sem a barátaink, sem a családunk nem csodálkozott, hogy ilyen gyorsan történtek velünk a dolgok. Õk is érezték ösztönösen, hogy mi egymásnak lettünk teremtve.

És imádjuk szerelmünk pici gyümölcsét is, aki éppen most is bokszol a pocimban.
Kép Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?