Prüntyi!
Hát ez király!Ezekben a percekben végzek ki fél kilógramm fini cserkót!
Nagyon jót sikerült vennem, hatalmas, ropogós, érett szemek!Már majd kidurranok, de nem bírom abbahagyni!
Lányok!
Ugyan tegnap óta eltűntem, rengeteg dolgom volt!
Én is voltam az Istvánban szülésfelkészítőn!Nekem tetszett, bár sok újat most nem hallottam!
A szülőszobára nem mentem fel, egyrészt mert elég elhúzódott az előadás másrészt beszari voltam!
De látom már rosszul tettem, fogadjunk amikor bemerészkedek, 10 nő fog eszeveszett kínok között vajúdni
Anyukám azt mondta ne is menjek, de hát ő már csak ilyen "maradi". Én viszont kíváncsi vagyok nagyon!
Egyébként ma anyukámmal csavarogtam, Lénácskánk kapott tőle egy rugit pólóval, nagyon édi, zsiráfos!
Nem állja meg anyukám, hogy ne vásároljon, pedig tényleg nincs sok pénze(nyugdíjjas)
Mea!
Köszi a babakocsi-hirdetést ,megkaptam, válaszoltam is, lehet hogy nem kaptad meg???
Én még mindig nem döntöttem, viszont nagyon hajlok a Bergon kocsi felé, mert ahova költözünk(dombtető), cudar hidegek tudnak lenni, állandó széllel. Áprilisban még én is néha felvettem a sapkát, ha kimentem, és hát a Bergon olyan jól téliesíthető
És most hadd dicsekedjek nektek egy kicsit!
Megvan az uj autóm, ma előlegeztem le!Citroen Xsara Picasso,roden metálszürke, 1,6-os dízel 110 lóerős és VADIÚJ!!!
Kutattunk kerestünk és a férjem úgy döntött hogy most olyan kedvező az akció a Citroennél, hogy a használt és az uj közötti olyan kevés a külömbség, hogy inkább vegyünk egy ujat, és akkor le van tudva a kocsiprobléma 5 évre!
Hát nem mondom még fel sem fogtam igazából
Álmodni se mertem volna még a mostani Matizomról sem, nem hogy egy ilyen szupi kocsiról!
Átvéve csak kb 3-4 hét múlva lesz, addig kell kifizetnünk a teljes vételárat, úgyhogy még van időm felkészülni rá!
De azért félek is, igaz hogy 5 éve vezetek folyamatosan, de azért mégis, egy 0 km-es kocsival kigurulni, tuti hogy remegni fog a lábam, hogy nehogy nekimenjek az első fának
Ja és ma megjött a 2 héttel ezelőtti toxovérvételkontrollom(már nem is számolom, hanyadik). A lényeg hogy NEGATÍV!
Egyébként meg picuri épp most bukfencezett egyet!
Megann 25+4