Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajszik!

A véradásos emilt úgy hívják szaknyelven, hogy HOAX. Magyarul nagy átverés, azzal próbál forgalmat gerjeszteni, hogy segítséget kér (régebben biztos emlékeztek a szerencse-levelekre: küld tovább 5-10-15 ismerősödnek stb.). Akik elkezdenek ilyen őröltséget terjeszteni (már több éve is előfordult ugyanez)azok arra számítanak, hogy kedves, segítőkész és hiszékeny emberek bedőlnek és ezrével küldik tovább az ilyen leveleket.

A családunkban többszörös véradók vannak, a véradásban van egy törzsgárda, akiket számin tartanak, ha éppen lehet vért adniuk, akkor felhívják őket és megkérik, hogy menjenek be vért adni. Ez nagyon ritka és vészes esetben fordul elő. Kismamákat tényleg nem hívnak és nem engednek vért adni, nemcsak mert a babával kell osztoznunk, hanem mert sok tulajdonságban más a vérösszetevőnk. (Nézzétek meg a tegnap feltett analízis linket, van olyan tulajdonsága a kismama vérnek, ami egyébként tumorra utal.) Az a gáz, hogy nálunk nagyon ritka a 0(-) vércsoport, és erre mindenki ugrik.

Sajna ez az emil is a rosszindulatról írt előző levelemet támasztja alá. Ha nem akarjátok, hogy ismerőseitek/barátaitok mérgesek legyenek rátok, az ilyen emilt dobjátok a kukába.

Pussz:

D (Lukrétia kedvéért: 23+4, de Penna jóvoltából úgyis világos mindenkinekKép.)
dudukly
Isaszeg

Tmarie,

En nem jarok terhestornara, de leirhatnal, ha van persze idod es kedved nehany hatgyakorlatot.
Megtenned nekem, elore is koszike.

Angelani,
Le a kalappal a holgy elott, aki mar kiprobalta a krumplis vizelhajtast. En tegnap megfoztem a krumlikat, ugyanis szerdankent nem dolgozom, igy ugy gondoltam, hogy nyugodtan kajalhatok es utana pi...hetek.
HatKép..............
Az elso tanyerral lenyomtam de 10-kor, de a masodik, amit delben kezdtem ki is jott ugy, ahogy megettem. A babam visszakuldte egybol.Kép
Irto szar, semmi ize brrrrrrrrrrrrr.
Le is mondtam rola, inkabb saliztam egesz nap.
Paradicsom, uborka, feta sajt + olivaolaj ra.

Szoval ennyit a kitartasrol.
En valaszoltam a vizelhajtas mas egyebb fajtaira, jo hosszu is volt, nem olvastad el?????

Aniko
30+1

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó, én is napok óta gondolkodom erről a sima főtt krumpliról. A sósvízben főtt krumpli vajjal vagy sajtkrémmel (na jó, esetleg kefírrel) bármikor jöhet, de só nélkül elhiszem, hogy gyorsan visszafordul a dolog.

Tudom gyomor kérdése, én hétfőn megyek cukrosvizet inni. Most olvastam a kismamában, hogy csak az emberkínzó helyeken használják ezt a metódust, máshol a kifli+tej van divatban, az is csak akkor, ha az ember éhgyomorra rossz értéket produkál. Könyörgöm, nekem mindig alacsony volt a vérnyomásom és a cukrom Kép.

Penna, Téged nem kínoz a dokid ilyennel? Az enyém túl óvatos?

Tudom, sokan túl vagytok rajta, de nekem most olyan válogatós a pocaklakóm Kép.
D
dudukly
Isaszeg

Szia Dudukly

nekem jövő pénteken lesz a cukros lötty. A SOTE I.sem egy kímélő hely ezek szerint. Nincsenek alternatívák, vagy engedmények, hogyha pl. jó az érték nem kell. Mindenkit egyből arra küldenek.Kép
Én a kb. négy órán keresztül tartó éhezéstől félek. Megrögzött reggeliző (és tízóraizó!!)vagyok gyerekkorom óta. Még az AFP és tsai vérvételnél azt csináltam, hogy felkeltem éjszaka kajálni, hogy ne legyen olyan üres a gyomrom. De most azt sem lehet, mert előtte este nyolckor lehet kajálni utoljáraKép Az időpontom 8 óra, de biztos nem kerülök be akkor, ebből kifolyólag biztos a 10 órás újabb vérszívást sem fogják tudni tartaniKép Közben meg meg kell látogatnom a dokimat vizsgálat céljából. Szóval nem nagyon lesz élménydús az a délelőtt. Remélem, nem leszek rosszul!!!

Lucretia
24
lucretia

Sziasztok!

Na, én jól beugrottam ennek a köremilnek Kép Ahelyett, hogy továbbolvastam volna, azonnal elküldtem vagy 8 ismerősömnek. Én sem gondoltam,hogy kamu, nagyon naív vagyok... Ráadásul ugrom az ilyen segítségkérős dolgokra, és azt tudtam, hogy terhesen nem segíthetek / sőt, szoptatás alatt sem lehet vért adni, úgyhogy én sajna már évek óta nem tudok adni/, így legalább továbbküldöm az emilt. A francba! Na most már mindegy.

Dudukly Kép Én is ki vagyok akadva ezen a cukros vizes lötyin, de tudtommal nem a doki határozza meg, hogy mit fogyasszon el az ember, hanem a labor. A védőnőm azt mondta, hogy van olyan hely, ahol meg lehet győzni a nővérkéket, hogy legyenek megértőek. Az biztos, hogy nekem anno csak azt írta a dokim a beutalóra, hogy mit kér / terheléses vércukor vizsgálat/, de a módját nem ő határozta meg.

Szép napot!
Judit 22+2
jucc

Dudukly
én is 7főn megyek! Te is mávos vagy, akkor sztem talizunk!!!KépKépKép
Legalább majd együtt hányunkKép
Nekem f8-8 közt kell mennem a 6. emeletre a Pap Csillához (Kisfalvi aszisztense) a papírért, utána gondolom sorbanállás a labornál...azt mondták, vigyek olvasnivalót, de lehet, hogy inkább téged viszlek, és dumálunk...mit szólsz?Kép

Aniko
én is hasonló salit falok: ubi+paprika+pari+újhagyma+feta+oliva+pár csepp balzsamecet= görög sali. Próbáld ki, én szinte naponta csinálok 1 tállal, férjem is nagyon szereti.
Viszont jól elrémísztettél a vízhajtástól...nem baj, jövő 7en az egyik ücsörgős napon (heti 1-2 napot itthon vagyunk a kölökkel, a többin mászkálunk) azért megpróbálom.
Én arra gondoltam, hogy újkrumplit eszem, egy kis petrezselyemmel (az is vízhajtó még pluszba). Talán ha egy kiskanál olajon hagymát teszek alá, az sem árt, ha nem sózom meg, és azért úgy ehető. A sótlan krumpli télleg elég horror lehet.

Megrendeltem Kevin szülinapi tortáját, kisautó formájú leszKép jövő szombaton jön 4 kishaverja+szülők, buli leszKép (Hivatalosan csak 13-án lesz 2 éves...)

Olyan fura, hogy mindig mosolygok, és megsimogatom a pocakolakót, ha rugdos, de a nap 90%-ban azzal vagyok elfoglalva, hogy amelyik kint van kölök, az boldog legyen...és annyira nehéz elképzelnem, hogy majd ő lesz a "nagy"... kicsit lelkifurim is van, Kevinnek 20 hetesen már az egyetemig meg volt tervezve az életeKép (ez túlzás persze, de nagyon sokat gondoltam rá) Ketteskének meg még normális neve sincs.Kép KEvin 10 hetes korától Kevin, mert akkor megmondtam apának, hogy ez itt bent egy kisfiú. (Persze, mint írtam eszünk ágában sem volt így hívni igaziból, csak rajtaragadtKép) Most meg nem tudom, emiatt is tök lelkifurim van, hogy lehet, hogy most nem érzem...?
Többedik terhesek, csak én vagyok ilyen hülye, vagy ez normális...?

üdv
penna 23+2
penna

Jucus, nem gondoltam, hogy a doki írja elő a vizsgálat módját, de a vizsgálatot ő rendeli el. Tehát, tekintettel a rejtett vénáimra (minden egyes vérvétel után 2 hétig úgy nézek ki mint egy masszív drogosKép), meg a megfelelő "előéletemre" szívem szerint kiahágynám a bulit. De tudom, hogy a kisebb vércukor-eltérés is nagy galibát okozhat.

Lucretia, én szerdán blattyogok vissza a dokihoz, már a leletek ismeretében. Gondolom lesz UH, megtudom, mekkorát nőtt a babó. EZek mindig olyan jó érzéssel töltenek el.
dudukly
Isaszeg

Ja, amúgy körímélek tényleg kamuk, egyszer már a tv-ben is volt, hogy a Vérellátó nem így kér segítséget...
Erről jut eszembe,hogy fel kell hívnom a tüdőszűrőt. 4 éve lakunk itt, most másodszor sikerült behívniuk tüdőszűrésre, persze megint akkor, amikor terhes vagyok. Múltkor is 1,5 év múlva mentem el, amikor már szopi sem volt.
üdv
p
penna

Penna, én is a Csillához megyek, ugyanabban az időben. Találjuk ki, hogyan ismerjük meg egymástKép. Ne aggódj, az enyémnek sincs normális neve (pedig ez az első ekkora babónk), semmi a kelengyéből (babona miatt, meg mert nem tudom mekkora lesz), viszont bizti, hogy nem a mellettünk lévő általánosba fog járni, hanem GödöllőreKép.
Anyukám tapasztalata szerint (aki utánam még két tesómat bevállalta) az ember lánya egyre lazábban kezeli a gyerkőcöket. Mindegyiket szereti, de amin az elsőnél stresszelt (mondjuk egy átlagotól eltérőnek vélt tüsszentés miatt) a másodiknál észre sem veszi.

Ne furdaljon a lelkiismeretKép. Legyél boldog, hogy nemcsak UH felvételekkel kell jóllaknod, hanem van aki élőben nyúz.

Pussz: D
dudukly
Isaszeg

Akinek esetleg még esedékes a dolog: kókuszmatrac internetről két méretben:

120*60 cm 6000 forint
170*40 cm 8000 forint

http://interstore.hu:1080/?page=3&uid=ZjMTQTdL7JavoZG3&menu=0206&id=__drewex13_2

Na most nekem az a kérdésem, hogy ha a kókuszmatracra még ilyen nedvességzáró réteget rakok a lepedő alá, akkor nem tök felesleges, hogy a kókuszmatrac légáteresztő? Mert a nylon réteg az tuti nem az. Hagyni belecsorogni a pisit-kakit meg nem tűnik higiénikusnak... más ezt hogy oldotta meg?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica

én azt hallottam, hogy a kókuszmatracban van beépített nedvességzáró réteg, úgyhogy PVC lepedőt csak akkor kell venni, ha szivacsmatracot akarsz.

Luki
24
lucretia

Lucretia!

A torna pontosan a Baross út 21 alatt van (15 kapucsengő).
H: 16.00, 17.00 és 18.00
K: 18.00
Cs: 16.00, 17.00
P: 18.00
1 alkalom 800 Ft, 4 alkalmas bérlet 3.000 Ft, 8- 5.600 Ft.
Nagyon jól esik és kellemes érzés is Kép

Aniko47!
Írjam le, hogy hogy csináljuk???
Akkor ha legközelebb csinálunk ilyeneket: rögtön fel is jegyzem, mert már nem emlékszem, hogy mit és mi után csináltunk.

VALAKI AZ ÚSZÁSSAL KAPCSOLATBAN TUD VALAMIT MONDANI???
tmarie

Rokica!
Köszi, hogy megírtad, pont már azon gondolkodtam, hogy kéne ilyen matracot venni Kép
És az ár is egészen jó Kép

Tmarie 23+4
tmarie

Köszi az infókat Tmarie!

Úszás: Nekem a dokim azt mondta, hogy természetes víz (tó, tenger) jöhet, az uszodát nem ajánlja.
A védőnőm azt mondta, uszi is lehet tamponnal, de én sosem használtam, így most is inkább kihagyom. Majd ha melegebb lesz a Balcsi.

Lucretia
24
lucretia

Lányok!Kép

Az akciós ABC design babakocsi nagyon tuti, tegnap láttam a Brendonban(csak kupon ellenében enyni, de az újság kb.500 Ft, megéri).
Terepre való járgány.

De van most Peg Pregojuk is akciós, és az inkább városra valóKép

A Megaban mega Graco van, az is tuti, van benne gyerekülés isKép

Csak úgy tippnek, akinek még nincs meg a babkocsija!Kép

Mea
mea

Ja és 25+4!!!Kép

És kaptok tőlem egy képet isKép

Kép

Mea
mea

Rokica,
igen, a kókuszmatracban pont az a jó, hogy levegőzik, nem kell a nylon. Meg hogy jó kemény, az jó a baba hátának is. Elég rá a sima gumis lepedő.

Dudukly
sötétbarna haj, ezer csattal vagy kék virágos kendővel hátrafogva (miért ne 40 fokban növessze az ember lánya) nagy test (nagy élvezetKép), és a kezemben a Magyar Narancs, amit direkt holnapra tartogatokKép
Elég infó?Kép
üdv
p 23+2
penna

Tmarie,

Igen, ird le nekem legyszives, nagyon megkoszonnem.
Nekem nagy szerencsem van, mert van medencenk, igy en minden este uszok. Nagyon jot tesz en mindenkinek csak ajanlani tudom. Neha annyira faj a hatam napkozben, hogy sikitani tudnek.

Penna,
Halal komolyan, a krumli so nelkul undorito!
Mas topikokon ajanlottak a rizst is. Uigy, sotlanul. Mind a kettonek vegul is uaz a lenyege. Megkotik a vizet.
A gorog salit ismeremKép Mi is imadjuk, sot ilyenkor nyaron mi szinte csak salin elunk.
Probald ki ezt is isteni fini: Rizs( megfozve hidegen)+tonhal(konzerv)+paradicsom+szemes kukorica(konzerv)fott tojas(hideg)+ olivabogyo. Ontet: olivaolaj+pici mustar+borecet+so+bors+szaraz bazsalikum
Nagyon fini!!
Masodik gyerekkel en is uigy vagyok, ahogy no ugy van egyre nagyobb lelkiismeretfurdalasom. Ilyen idosen az elsovel mar zenet hallgattam, allandoan dumcsiztam vele, enekeltem, olvasta neki stb......., mig most, pl ha este lefekves utan elkezd rugdosni, alig van erom vagy 5 percet foglalkozni vele. Meg + meg amit napkozben dudoraszok neki.Kép
Szerintem mindenki igy van ezzel.Majd ha mar kint lesz bepotolom!!!!!!!!!!
Pl azert ha estenkent meset olvasok a nagy fiamnak simizem a hasam; igy olyan, mintha neki olvasnek. Tetszik is neki, allandoan rugdal.

Aniko
30+1

KépKép
KépKép
aniko47

Apasági nyilatkozat (mindenki számára aki nem házas és szeretné ha a gyerek anyakönyvi kivonatán szerepelne apuka is):

A teljes hatályú apai elismerő nyilatkozat felvételével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom:

A teljes hatályú apai elismeréshez szükséges nyilatkozatot anyakönyvvezetőnél, bíróságnál, jegyzői gyámhatóságnál, gyámhivatalnál illetőleg magyar külképviseleti hatóságnál kell jegyzőkönyvbe venni vagy közokiratba kell foglalni.

Apai elismerõ nyilatkozat felvételére bármely települési önkormányzat jegyzõje, illetve bármely gyámhivatal illetékes.

A nyilatkozatot személyesen és együtt kell megtenni!

A gyermekét magáénak elismerni kívánó apa személyazonossága és állampolgársága igazolására alkalmas útlevelét valamint a gyermek születése időpontjában a bejelentett lakóhelye igazolására alkalmas okmányt szükséges magával hoznia.
Az apa elismerő nyilatkozatához hozzájáruló anyának szükséges magával hoznia a személyazonosságát, állampolgárságát és bejelentett lakóhelyét igazoló okmányokat (személyi igazolvány és/vagy útlevél és lakcímkártya), az anya családi álapotánk igazolását (Okmányirodán kérhető), illetőleg amennyibben korábban házasságban élt a házasság felbontását kimondó jogerős bírósági ítéletet, továbbá születendő gyermek esetén a szakorvosi igazolást a gyermek születésének várható időpontjáról.
Az apai elismerést tartalmazó jegyzőkönyv végén nyilatkozniuk kell, hogy az abban foglaltakat megértették, amennyiben ez a magyar nyelven felvett jegyzőkönyv tekintetében kétséges volna, akkor tolmácsról kell gondoskodni!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szmercsa,
ne bánkódj, legalább rutinos vezető leszel! Nekem anno elsőre sikerült minden, majd mivel nem volt mit vezetni 9 évig, a 0-ról kellett kezdenem az egészet tavaly. Még most sem merek Bp-en belül vezetni... a várost elhagyva minden további nélkül. Kép

Mea,
engem érdekelnének ezek a bkocsik, pont ez a 3 márka tetszene elsőre. Írnál róluk többet: mit tud, ár mennyiről mennyire és melyik kuponfüzi melyik újságban van pontosan. (anyák lapjában van ugye a brendonos?)
Orfűre még mindig nem reagáltál... Kép Én az elmúlt 7végén voltam. A szabadstrandra épült egy kivülről tetszetős büfé.

Rókica,
neked még tartozom egy válaszmaillel 2 hete... Kép Nem felejtkeztem meg róla, csak felmerült, h. leköltözöm a szüleimhez, ami borítaná a tervet. Szal egyelőre hagyjuk a felajánlott lehetőséget.

F. 27+5
falina

Falina!Kép

Kérlek keresd vissza korábbi írásomat erről, azt hiszem most hét elején tettem fel vagy a múlt héten írtam róla.
Tmarie is ezt keresteKép

Ott leírtam mindegyiket részletesen+hogy melyik kupon van melyik újságban.Kép

Remélem valamelyik elnyeri tetszésedet.

El is mehetsz a boltokba és megérdezed melyik a kuponakciós megmutatják.

És ha netán meg is akarjátok venni, akkor megvezitek az újsit akár ott előtte a boltbanKép

mi is szoktuk így csinálniKép

Pusszans
Mea(25+4)

Mea
mea

A 35000Ft-os ABC Design az így néz ki kb. csak kék színű(világos és sötétkék) legalábbis ami a kuponon van.
De állítólag van több színben

Kép

Mea
mea

Megann!Kép

Neked meg ezt küldtem át múltkor.
ez kerül 19.000Ft-ba babaszobán.

Lányok!Kép
Nekem is ilyen van, csak sárga kockás és nagyon bejönKép
Mi még 26000-ért vettükKép

Ha valakinek tetszene akkor babaszobán van fent kicsit hátrébb már az apróhirdetéseknél.
ennyiért kár kihagyni és a csaj is csak 9 hónapot használta, tehát mire a gyerek már nagyobb lecseréli.

Szerintem jó állapotban lehet nagyon.
Ez kétfunkciós, téliesíthető, vízszintesig dönthető.

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

A két babakocsi ua. tudja csak egyik márkás másik nem.

De én erre nem adok, nem tudom Ti hogy vagytok vele.
Mert szerintem egy osztrák kocsi is van olyan jóKép
Végülis nem rallyzni fogunk veleKép vagy igen?!?

Mea
mea

Lányok!Kép

Ajánlottam Nektek a Nagymező utcai turit.
Volt már valaki ott azóta?

Én ezeket szereztem be onnan kb. 800Ft/db árakon.

Felteszek képet, remélem nem baj?!?

Csak hogy lássátok miylen édik és ilyen van ott mindig egy csómó!!!

És kisfiú ingecskék, nacikák stb is van egy csomó.

És egyáltalán nem kopottak!!!

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Hát ha ezek után nem rohanjátok le a butikotKép
akkor tényleg nem teszek fel több ilyet!!!Kép

Aztán lehet hogy csak én vagyok elájulva tőlük.

Vannak babruhák is még picikre, rugik stb, de én már előre vettem ezeket.

Hát ha nem kiscsaj lesz akkor szívunk!!!Kép

De szerintem el tudom passzolni majd ha nem az lesz véletlenül.

Bár szerintem kislány csücsül ott bentKép

Mea
mea

Bocsi Csajok hogy teleírom a felületetKép
Nem baj???

Mea
mea

Sziasztok!

Rókica! Pont ma hülyéztek csaknem le egy bababoltban, mert venni akartam olyan nylon-os ágyvédőt a kókuszmatracra. Persze logikus hogy nem kell, csak én is ugyanarra gondoltam, hogy akkor minden megy a matracba...

Hari Te voltál a múltkor a babyfun diszkontban? Tényleg jó árak vannak, de az a pasas nagyon fárasztó. Alig akart elengedni, már másik két vevő várt rá, de még mindig csak nyomta nekem a dumát Kép

Ildi 27+6

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Nekem mostanában semmire sincs időmKép
Ma egész nap melóztamKép (itthon).
Utána bankba voltam (kettőben is), onnan ki az auchanba. Jól megpakolt hátizsákkal és szatyorral jöttem haza. Már megint cipekedtem.Kép
Holnap kelés 4:40-kor, papa dolgozik, én megyek vérvételre. Utána porszívózás, főzés.
Talán a hétvégére nem lesz melóm.

Aniko47!
Úgy látszik a mi kicsi fiúnk nagyon "rendi" gyerekKép
Én meg tudtam enni a krumplit.
Jelentem 2 napja nem vizesedem, legalábbis nem annyira és csak kicsit dagad a lábamKép
Majd visszaolvasom amit írtál.

Dudukly!
Szerintem csökkentett sótartalmú vajat nyugodtan rá lehet tenni a burgonyára. Abban nincs túl sok só és az íze is jobb tőle.

Mea!
Édesek a rucikKép
Írd nyugodtan tele a felületetKép
Tegyél fel sok képet. Szerintem mindenkit érdekelKép

Az E-mailra visszatérve, valóban kamu lehet.
Én ezt már a múlthónapban is megkaptam.
De igaz, hogy a kismamáknak nem lehet vért adniuk.
Akiknek alacsony a vérnyomásuk azoknak sem és menstruáció alatt sem (mondjuk ez nem tartozik ránk).
Bár nekem 90-es a vérnyomásom. Egyszer adtam vért, azóta mindig kapok levelet. Ráadásul B-negatív a vércsoportom. Állítólag eléggé hiányzik ez a fajta vércsoport. De hát nem adhatokKép
Kell a babónakKép

Most így hirtelen ennyit írok, de még visszanézek.
Nem akarok nagyon lemaradniKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
25+3

Kép
angelani

Sziasztok!

Lányok!
Ma az auchanban néztem PVc lepedőt (vagy milyent).
Nekünk szivacs matracunk lesz. Én elég vékonynak találtam és ráadásul kicsi, mert a legnagyobb méret a 100X120-asKép
Nekem 90X130-as kellne. Sajnos nem lehet azt a 10cm-ert a másik oldalra áttenniKép Na ez csak vicc volt. Az ára meg nem volt drága (399Ft), de elég vékony, mint ahogy már írtam.
Hol lehet kapni nagyobbat?
Tudja valaki? Az sem baj, ha nagyobb mint ami nekem kellene. A textilpelenka meg marha drága volt. 5db 70X70-es 999Ft.
Azt hittem hülyét kapok. Viszont vannak édes bodyk 349Ft-ért is.

Na abbahagyom. Már megint csak a süket dumát nyomom:

Sziasztok!
Angelani
25+3

Kép
angelani

Mea,
rucik nagyon cukik...Kép de honnan tudod, hogy pont nyáron lesz akkora a babód, hogy jó lesz rá?
Én Kevinre őszre sem mernék venni még semmit.
Annyira eltérő ütemben nőnek-fejlődnek, vannak ugrások, aztán sokáig egy méret...
Bocs, nem akartam a kedved elvenni,a cuccok tényleg nagyon aranyosak, nem is drágák, remélem, tudja majd hordani őket...(bár ha még szabad "gonoszkodni": ha egy méret, akkor három nyár alatt sem hordaná el ezt a mennyiséget, nem hogy egy alatt...Kép)

...most gondolkoztam, hogy elküldjem-e az üzit, de hát csak nem haragszol meg érte...ugye?Kép

üdv
gonoszpenna 23+2
penna

Penna!Kép

Nem haragszomKép
Tudom h hülyeség előre venni de nem bírtam otthagyniKép
Hát a méretek fél évestől egy éves korig vannak, úgy hogy csak jók lesznek vagy tavasszal, vagy nyáron vagy ősz elején.Kép

Ált. akkor jó idő is van.
a farmerosakat meg lehet úgy is hordani, hogy aláöltözteted.Kép

Nem szegted kedvem, én ilyen kis mohó vagyokKép
És már előre spájzolok, nem tehetek róla.

Meg ha nem jó valamelyik akkor eladom és kész.
Vagy odaadom rokonságban valakinek akinek pont jó és kislánya leszKép

Amúgy vannak ott babaruhák is, pici rugik, bodyk stb.

Egyébként őszre úgy vettem hogy 56-62-esből.
De inkább 62-estől.

Csak jók leszenkKép

A szép állapotúakat meg mindig el lehet adni utána:9 vagy jó lesz a 2. gyerekre.

Látod úgyis megmagyarázok mindent mit miért teszek.Kép

A férjem meg családom már megszokta.
Ha a fejembe veszek valamit akkor senki nem tud lebeszélni róla!!!!Kép

KépKépKép

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Látom vizesedésben elég sokan otthon vagytok. Talán nekem is tudtok valami okosat mondani.
Puffadás.Más is szenved tőle? Se főzelék, se gyümi, se joghurt.Pedig ez most mind fontos lenne.

Nem tudom ki hol vásárol terhesbugyit, de nálunk csak 1000 ft fölött van.Kép én a legolcsóbbat vettem 1300 ft-ért... 690??? álmodni sem merek róla.Kép

Mea
tényleg bátor vagy. Én még mindig csak 2 ruginál tartok.KépA következő nyárra meg még nem is merek gondolni. Előszőr ezen legyünk túl.Nem mintha siettetni akarnám, de visszatérve az előző kérdésemhez, nem jó varangynak lenniKép

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Rókica, köszi!

Tmarie, a 13. kerületben lakunk a Gyöngyösi utcai metró közelében.
A torna leghamarabb csak 3 hét múlva lesz aktuális, akkor megyek orvoshoz.Még úgysem nézte meg, mi újság a méhszájammal. (azt hogy nézik, kacsával bekukkol, vagy tapint?)

Lányok, én nem vizesedek még, de a főtt krumplihoz van 1 5letem: egy kis tejet biztos lehet hozzátenni, meg sómentes margarint, és akkor krumplipüré lesz belőle.

Bár, ha jobban belegondolok, annak is a só a "lelke"Kép.
Fel kéne találni a sómentes ( de sóízű) "sópótlót", ahogy van a cukor helyett édesítőszer is.

Uxi
19+1

KépKépKépKépKép
uxi

Kismama!Kép

Na jó bevallom én extrém eset vagyokKép
Valaki csak akkor vesz tényleg bármit is, mikor ott a baba.
Szerintem nem baj az sem, ez semKép

Ráértek még, kb. ilyenkor kezdenek vásárolgatni akik mernek már előtteKép

Úgy hogy még van időtökKép

Ez csak az én mániám, de szeretem!!!Kép

Na búcsúzom lassan, jó éjt!

Megyek készülődni OrfűreKép
Holnap indulunk reggelKép

Szép estét, szép álmokat!
Kép

Mea
mea

Sziasztok lányok,
Itt az eper szezon! Szinte minden nap megeszek egy nagy marékkal, ha nem többet, kiváncsi voltam, hogy mi van benne amit ennyire kíván a szervezetem, mindamellett, hogy amúgy is íííííímádom! Nézzétek csak!

"Az eper az egyik legjobb C-vitamin-raktár. Fél kiló eper annyi C-vitamint tartalmaz, mint amennyi az optimális napi mennyiségként javasolt. A megfelelő mennyiségű C-vitamin a kötőszövetet tovább fiatalon tartja, ellenállóbbá tesz a stresszel és a betegségekkel szemben, a gyümölcssavakkal és a jóddal együtt növeli a zsírégetést. Az eper vérképző is, vasat, vízhajtó káliumot és szalicilsavat tartalmaz."

hát még a cseresznye!
"Tartalmaz káliumot, kalciumot, nátriumot, foszfort, stb. Van benne továbbá A, B, és C vitamin."

egyetek jó sokat!!! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Hát ez király!Ezekben a percekben végzek ki fél kilógramm fini cserkót!KépKépKép
Nagyon jót sikerült vennem, hatalmas, ropogós, érett szemek!Már majd kidurranok, de nem bírom abbahagyni!KépKépKép

Lányok!
Ugyan tegnap óta eltűntem, rengeteg dolgom volt!

Én is voltam az Istvánban szülésfelkészítőn!Nekem tetszett, bár sok újat most nem hallottam!
A szülőszobára nem mentem fel, egyrészt mert elég elhúzódott az előadás másrészt beszari voltam!
De látom már rosszul tettem, fogadjunk amikor bemerészkedek, 10 nő fog eszeveszett kínok között vajúdniKépKép
Anyukám azt mondta ne is menjek, de hát ő már csak ilyen "maradi". Én viszont kíváncsi vagyok nagyon!

Egyébként ma anyukámmal csavarogtam, Lénácskánk kapott tőle egy rugit pólóval, nagyon édi, zsiráfos!KépNem állja meg anyukám, hogy ne vásároljon, pedig tényleg nincs sok pénze(nyugdíjjas)

Mea!
Köszi a babakocsi-hirdetést ,megkaptam, válaszoltam is, lehet hogy nem kaptad meg???
Én még mindig nem döntöttem, viszont nagyon hajlok a Bergon kocsi felé, mert ahova költözünk(dombtető), cudar hidegek tudnak lenni, állandó széllel. Áprilisban még én is néha felvettem a sapkát, ha kimentem, és hát a Bergon olyan jól téliesíthetőKépKép

És most hadd dicsekedjek nektek egy kicsit!
Megvan az uj autóm, ma előlegeztem le!Citroen Xsara Picasso,roden metálszürke, 1,6-os dízel 110 lóerős és VADIÚJ!!!
Kutattunk kerestünk és a férjem úgy döntött hogy most olyan kedvező az akció a Citroennél, hogy a használt és az uj közötti olyan kevés a külömbség, hogy inkább vegyünk egy ujat, és akkor le van tudva a kocsiprobléma 5 évre!
Hát nem mondom még fel sem fogtam igazábólKépKépKép
Álmodni se mertem volna még a mostani Matizomról sem, nem hogy egy ilyen szupi kocsiról!
Átvéve csak kb 3-4 hét múlva lesz, addig kell kifizetnünk a teljes vételárat, úgyhogy még van időm felkészülni rá!
De azért félek is, igaz hogy 5 éve vezetek folyamatosan, de azért mégis, egy 0 km-es kocsival kigurulni, tuti hogy remegni fog a lábam, hogy nehogy nekimenjek az első fánakKépKépKép

Ja és ma megjött a 2 héttel ezelőtti toxovérvételkontrollom(már nem is számolom, hanyadik). A lényeg hogy NEGATÍV!KépKépKépKép

Egyébként meg picuri épp most bukfencezett egyet!

Megann 25+4

Kép

Kép
megann

Sziasztok!!

Bocsi hogy sokáig nem jelentkeztem de behalt a szerverünk és a jóember férjem csak tegnap csinálta meg.

Prüntyi
Én úgy hallottam hogy se az eper és a cseresznye nem jó, valami miatt de nem tudom hogy mi az, de legközelebb megkérdem a védőnőtől.

Én is voltam turiba találtam is pár bodyt. Én sem mertem még 58-asnál nagyobb dolgot venni Kép

Angi
25

Kép
Kép
gangi

Megann!Kép

Óriási gratula a kocsihot!!!Kép

ajánlom neked akkor viszont az ABC design kocsit, ami most kuponakciós mert az ua. mint Bergon csak sokkal jobb minőség, erősebb és most csak 35.000Ft így ha megveszed az újságot.!!!

Szerintme nézd meg, érdemes.
Ha nekem nem lenne még én ezt venném és úgyis vadiújat akartálKép

Na jó éjt!Kép

Mea
mea

Na ez az akciós ABC babakocsi ami most 35000Ft.
Van használtan 25.000-ért a babaszobán, onnanm loptam a képetKép

Itt éppen ülősre van állítva, de lehet vizszintesig dönteni.

Megann!Kép
Ezt ajánlottam előbb neked is.
Terepre a legprofibb az biztos.
Nagyon jó márka.

Mea
mea

Mea!

Jól elsumákoltam, de én mindig az elsők között vagyok aki megveszi az összes baba-mama ujságot!
Mindig megveszem a kiadás napján, de elolvasni mindig csak apránként van időm!

Köszi a tippet, mindenképpen megnézem akkor ezt az ABC design- kocsit!Én is nézegettem már a kuponfüzetbenKépKépKépTetszett isKépKép
Remélem van hozzá babahordozó is!
Majd értesítelek a fejleményekről bár valószínű már csak a jövő héten lesz időm foglalkozni a témával!Remélem addig nem kapkodják el!!!
Köszi az infot!

Megann 25+4

Kép

Kép
megann

Sziasztok! Jó reggelt!

Kismama!
Sajna puffadásról nem tudok semmitKép
De majd megkérdezek egy-két embert.
A bugyi azt hiszem budán van. De majd vissza kll néznem, hogy hol is van pontosan.
Szerintem a lányok gyorsabban meg tudják mondani a választKép

Mea!
Jó utatKép

Prüntyi!
Szeretem az epret, de sajna allergiám vanKép
Majd eszem hekyette valami más gyümitKép

Megann!
Gratula a kocsihozKép
végra valami jó hírKép

Gangi!
Szia!
jó eltüntélKép

Ma is sok dolgom lesz, de majd benézekKép

Sziasztok!
Angelani
25+4

Kép
angelani

Sziasztok!

Lányok!
Megint jól eltűnt egy-két ember!
Most nem szeretném a neveket részletezni.
Vajon merre lehetnek?
Mostanában nem sokan beszélünk.
Van olyan, hogy szinte visszaolvashatatlan a topik.
Most meg kihalt mindenKép

Puszi!
Legyen szép napotok!
Angelani
25+4

Kép
angelani

SZiasztok!

Bugyi:továbbra is tudom ajánlani a CORÁban kapható terhesbugyit.
2 db 690 Ft, 100% pamut, és elég jók, már azokat hordom.
Holnap veszek is még belőle párat.

Szerintetek nem baj, hogy még alig érzem a babát? Múlt csütörtökön éreztem először, kicsi, finom mozgás, nem is voltam még biztos benne.
Aztán minden nap volt, de szerdán semmi, tegnap sem túl sok, meg ma is semmi.
Igaz, melső fali a lepényem.

Mikortól válnak határozottan felismerhetővé a mozgások?

Uxi
19+2

KépKépKépKépKép
uxi

Megann!Kép

Biztosan lesz még jövő héten.
Az árban benne nincs hordozó azt tudom, de külön biztos van, de ez nem hiszem hogy travel system, tudod amire rögzithető lenne.De kérdezd meg.

A GRACO az amelyik egyben mindenKép
Csak az a Megaban van.
Az sem rossz kocsi szerintem, csak hóban jégen jobb az ABC.

AngelaniKép

Köszi, lassan indulunk is.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok előre is!!!

Aztán írjatok szorgalmasan addigKép legyen mit olvasnom ha visszajöttünkKép

Puszika

Mea(25+5)

Mea
mea

Szép jó reggelt mindenkinekKép

Uxi,

19. héten még én is hol éreztem, hol nem. Szerintem ne aggódj. Úgyis beindul majd és csodálkozol, hogy tud ennyit mocorogni őméltóságaKép

Lucretia
24
lucretia

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?