Sziasztok!
Kicsit később jövök és máris felfordult a világ veletek?
agiboldi
én is tuti frászt kaptam volna, jól tetted hogy bementél így legalább kicsit megnyugodhattál, legfeljebb holnap már szülni mész...
timocska
a lényeg hogy Lilla jól van, de lehetz hogy mégiscsak együtt szültök ságival?
sőt talán ágiboldi is csatlakozik hozzátok...
az lenne csak nagy szám
kicsit irigyellek benneteket...már olyan közel vagytok a picikhez:-)
amióta kész a gyerekszoba naponta többször bemegyek szétnézek és álmodozom
Gabi !
jobbulást bár gondolom két gyerkőc mellett kicsit körülményes a pihi...
lorca
sajna az AB ára azért drágább mert az eddigi 50%-os TB támogatást visszavették 25%-ra.szóval nem a gyártókat kell szidni , nem ők emeltek árat
Tegnap este mi is voltunk dokinál.Vhogy nekem sem esett jól a vizsgálat, utána mensiszerű görcseim voltak, amit eddig nem tapasztaltam így vizsg. után.
A jó hír hogy a méhszáj még mindig zárt. A 2000-es scoret már csak nagy jóindulattal adta meg rá...
Kicsit kifagattam...Mikor induljak ,mi a helyzet a kh-ban stb.
Nos miután messze (50km) vagyok a kh-tól vszínűleg a kiírás előtt pár nappal be kell feküdjek
Ha elfolyik a magzatvíz nem mehetek már kocsival ilyen hosszú útra és a mentő nem Kecskemétre vinne...
fejés- Kecskemét
tényleg összegyűjtik az anyáktól a tejet de állítólag pasztőrözik és mindenféle fertőzésre leszűrik! ez jobban hangzik mint amit eddig tudtam.
a magyarázat hogy 2-3 napig a szülés után nincs tejcsid és legalább addig sem tápszert kap a gyerek
rooming-in
Kecskeméten sajna 12 órás
éjszakára elviszik a bébit...
érdekes módon azt mondja a doki hogy sohasincs teltház a baba-mama szobákban
én nem értem a mamákat...nem karják maguk mellett tudni a bébit?
Én megörülök már a tudattól hogy esetleg másra kell bízzam és nem tudom mit csinálnak vele
A jó hír viszont hogy az eddigiekkel ellentétben ha csaszi a vége de jól vagy akkor is kimehetsz rooming-inbe
a streptococcus szűrésre csak nézett a doki, de utánakérdez...
kicsit lehidaltam, ekkora újdonságot mondtam volna?
lin
téged leszűrtek Streptoccoccusra?
Tök szép idő van felénk
Süt a nap eszerrel úgyhogy séttáltam egy jó nagyot!Táppézes papírért a dokihoz, posta ,bevásásrlás stb.
Kismaminak nem kell fizetni vizitdíjat, ha csak a táppénzes papírért mész!!!!!
Viszont el kellett mennem fül-orr-gégszhez mert fáj a bal fülem ill. a porc...
nem talált semmi komolyabb gyulladást ,talán a hallójárat kicsit oedemásabb így kaptam egy kis AB-os kenőcsöt.Kicsit parázva de bekentem a fülem vele, mert már nem tudok ráfeküdni annyira érzékeny.Bízom benn hogy csak lokálisan hat és nem szívódik fel szisztémásan semmi...A drnő szerint legalábbis nem. J a és fizettem kellett vizitdíjat
Legyen már csütörtök!!!!
Olyan nagyon szeretném látni ezt a kis békát...