Helló lányok!
Csoda történt! Manóvári alszik!!!
Na, voltam a körzetinél is Dínóval együtt. Olyan jó vele menni, mindig nagy sikere van.
A dokinő meg az asszisztensnői körbeudvarolják, ő meg szemérmesen forgatja a szemeit és mosolyog.
Jó, a lényegre térek: a kórság lényege, hogy az 1-ik szív billenytyű nem jól működik és ezért fokozottan kell vigyázni a fertőzésekkel, ha mondjuk fogat húznak, műtenek, katétereznk, gátat metszenek,stb., szóval minden ami belső és véres akkor előtte úgy 6 órával meg talán utána is antibacit kell kapjak, mert rámászhat a szivemre a gyulladás...
na, remek, mert nekem Dani óta volt 2 nőgyogyászati műtétem, gondolom akkor sem ártott volna...Hát úgy tűnik hazudtam mikor azt állítottam, hogy "nem vagyok szívbajos".
Szóval megkell mutatni a nőgyogyinak is, hogy ez van, de szülhetek rendesen!!! Jaj, már csak a szemem van vissza. Nem baj, megkérdem a nőgyogyit, lehet, hogy el sem kell mennem.
Ennyi.
Jerry: köszönöm a mailt és a felajánlást is!
Zsuzsa: gombailag megvagyok,most már mást szeretnék majd termeszteni.
Köszi a honlapot mindjárt megkuksizom.
Timi: jó lenne ha sikerülne elintézni a netet!!!
Jó lgyél! Ugye eszel???
Dzscs: jó kis férj!
Én is estére már össze-vissza nyafizok.
Az orrom nekem is üzemen kívül van, de már Danival is így volt, belejöttem.
Edit: üdv köreinkben!
Merre laksz, melyik kórházban fogsz szülni?
Apaság: az én férjem bőszen kenegette a pocimat a terhességem alatt mikor Danit vártuk és most is az ő "feladata", hogy kenegese esténként,ilyenkor a bébi ált. rugdos is, de apává mégis a bébi születése után vált. Ahogy istenigazából én is akkor lettem anya.
Úgyhogy amit a férjed mondott az teljesen normális.
Mucska: láttam a Tiszát a TV-ben. Gondoltam rátok. Sajnálom.
Süncsi: ez nagyon jó ötlet!! Csináltassatok olyat is mint anno a Demi Moore! Az olyan szép kép.
Szöszi: szép méretek.
Panó: mi van veled, túl vagy rajta??
Puszi:
Bellana