Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van pár percem a következő gyerekig, úgyhogy megpróbálok válaszolgatniKép

Zsuzsa
Remélem tényleg számít, hogy ennyi zenét hallgat a picuri isKép Ráadásul most pont úgy jött ki, hogy nem is akárkiket! A dokinénihez este megyek, majd holnap beszámolok róla.

Vali
Tegnap is nyugis volt, mint úgy általában, de amikor nagyon hanosan szólt a zenekar, akkor már ő sem bírta mozdulatlanulKép De mondtam neki, hogy nem kell megijedni, szerintem tetszet nekiKép

Bori
Akkor jó, hogy nem vettünk felfújhatót!

Egcsi
Nem, a hordozót még előbb megvettük az Auchanban csak 10e volt, míg a Megatoysban és hasonló áruházakban 18-nál kezdődtek a sokkal bénábbak! Azért vettük meg ezt, mert a fogója tök spéci, nem kell az embernek kifordítania a kezét, hogy tartsa, ilyet még sehol nem láttam! Láttunk egyet, amin forgott ez a felső rész, de az közel 40e volt!!! Az teljesen véletlen, hogy ugyanolyan világoskék kockás lett a babakocsi isKép

Na, most be is fejezem de lehet hogy még ma jövök egyszer.

SziasztokKép

Orsi
22+5

avocado

Sziasztok!

Mucska: dögös a bugyid, és a kép nagyon jópofa lett a kutyával.
Remélem nem önt el nagyon benneteket a víz.

Bellana: olyan helyen dolgozom (khmmm...), hogy esetleg tudom a panaszokat illetékes helyre továbbítani.
Mi volt a kardiológián??

Jerry
jerry

Jerry!

Köszike a bugyim nevében is! A kutyus meg nem maradhat ki semmiből, nagyon vigyáz rá.
Nekem is va közöm a UPC-hez, igaz csak műholdas tv kapcsán a nyaralóban,de azzal én meg vagyok elégedve.
Puszka: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska! Jó a kép. Te mindig előre megírod a heti menüt?

Bellana! Hogy ment a kórházban? Remélem nem bosszantott fel a Véna!

Orsi! Megnéztem a képeket, nagyon szuper, majd ha már benne laktok akkor írj róla milyen. Vagy már laktatok ilyen könnyűszerkezetes házban?

Bolygókerék!
Én is több pro és kontra érvet halottam már. A boltban két féle gyártmányt próbáltunk ki, a kínai tényleg sz@r volt, de a másikkal könnyen tudtam tolni a babakocsit. De azt elfelejtettük megkérdezni lehet-e rögzíteni, eddig ez fel sem merült bennünk. A férjem a bolygó kerék mellett van, szerinte nekem, aki nincs eleresztve kondicionálisan, könnyebb volna ezzel tolni az iker kocsit.

A KIKA-ba szerintem is barátibbak az árak mint a bababoltokban. Mi ott vettük a szoptatós hintaszéket, és fogalmam sincs hogyan bírnám ki az éjszakát, már több mint egy hónapja, ha az nem volna. Annyira kényelmes, nagyon jól tartja a hátam, a gerincem, a fejem. Gyakorlatilag 2-3 órát abban alszom éjszaka amíg el nem múlik a hátfájás.

Sziasztok!

Vali
C.Vali

Mucska:
Pizsi Kép
Ginoval sokkal jobb a kép! Kép Eltakarta ugyan a popódat! Kép

Orsi: várom a holnapi beszámolót!
És ez tényleg poén, hogy egyszínű a két cucc!

Vali: hintaszékben alszol? Ez érdekes.
Akkor most a masszőr, és a jóga is szünetel?

Zsuzsa
zerko

Minden szünetel! Csak napi 1/2 óra séta van megengedve!
Feküdnöm kéne igazából mindig, de a hátam nem bírja így néha ülök és sétálgatok a lakásban.
Itt olvastam az orvos válaszol rovatban, akiknek hasonló gondjuk volt csak mosakodni és WC-re menni javasolta doktor.
Egyenlőre ezt én még nem nagyon bírom betartani, de a lakást már csak szükséges esetekben hagyom el, nem cipelek és dolgozok semmit. A külvilággal pedig e-mailen és telefonom tartom a kapcsolatot.

Még jó hogy vettem fonalat, hímzést, csak a könyvekből fogytam ki most.

Jó az a rovat, témakörönként van szedve az eddig beérkezett kérdések és az arra adott orvosi válaszok.

Vali
C.Vali

Szia VAli!

Nem írok menűt előre, csak ha nagyon vacak az anyagi helyzet. Álmatlan éjszakákon szoktam kitalálni a másnapi menűt. A férjem miatt muszáj, ő nem eszik menzát még véletlen se. És enni is nagyon szeret.
MucskaAndi

Zsuzsa!
Csréltem a profilomba képet, amin a popsi is rajta van. De azt csak egy-két napig hagyom ott.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Mucska: nagyon csini Kép Szép karcsú vagy Kép

Vali: hát nem irigyellek, de kitartás, még nagyon fiatalok azok a babák. ÉS a kórház nem jó!!!!

Bellana: ennyire messze van az a kórház?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Csak a kép lett jól sikerült, mert a karcsú az nem fedi a valóságot. Én alaphelyzetben is húsos vagyok.

Vali!

Vigyázz nagyon magatokra!!!!!!!!!!!!!!

Chello! Kép

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Van egy pici időm írni, mivel úgy volt nyitott napra megyünk oviba, de a lányom bealudt, így itthon ragadtunk. Hogy lesz ebből ovilátogatás, nem lesz helyünk Kép???

Ma voltam terheléses cukor vérvételen, hát lányok ez a cukros lötty elég brutál. Aki még nem volt ilyenen, mindenképpen vigyen magával citromot, mert citrom nélkül képtelenség meginni, csak hányni tudtam volna...Kép

Digitális fényképezőről: szerintem is 3 milliós pixeltől érdemes venni és legalább 3-szoros optikai!!! (nem digitális, vigyázat nem mindig modnják!) zoommal, nekünk 10 -szeres zoommal van, szuper képeket csinál az ára is elég brutál volt. Különben a törökbálinti Office depotban volt egy ilyen gép )Olympus, nagyon jól leárazva, kiállított darab, érdemes oda telefonálni, megvan -e még).

Bellana: ez a kizárás nagyon rosszul hangzik, én azonnal kilincset cserélnék!!! Dani nagyon komoly fiú!

Mellszívó: nekem Medela kézi volt 3-4000,-Ft-ért, nekem jó volt, de nekem bőven volt tejem, jött magától, alig kellett szívni és 5 perc alatt lefejtem a tejecskét. Barátnőmnek, akinek kevesebb a teje és érzékeny nagyon a melle, sokkal jobban bevált az elektromos és nagyon megkönnyíti az életét. Én úgy tudom, vannak kórházak, ahol ki lehet próbálni különböző tipust, aztán azt veszed meg, ami bevált, vagy kölcsönzöl.

Vali: injekcióKép brr, brrr, nagyon rosszul hangzik! Orrszívóból csak műanyagot vegyél (csöpi, a neve azt hiszem), amit porszívóra lehet szerelni. Különben, amíg picik, anyatej a legjobb orrcseppnek!Kép

üdv: Zsuzsi(26)
zsu26

Helló!
Bellana:Látom,Zsuzsa már leírta,hogy szombaton Ő megy mozizni,nem én.Én 30-ra kaptam időpontot.
Kardiológia? Anyós? Daninak mindene ép?

Mucska:Pedig össze sem beszéltünk,és én is krumplis tésztát csináltam ma fejessalátával,desszert:túrós palacsinta.Kép
Apának hortobágyit csináltam.
Pocak nagyon helyes .Kép Gino is.Kép

Mariann:én is nagyon szeretem a májat,és pont most hétvégén ettem anyuéknál.Tegnap este a Fókuszban azt mondták,hogy káros lehet a magzatnak a sok A vitamin miatt,már heti egy adag is.Kép

Jerry:Mi telefonon tárgyaltunk a UPC-vel,és úgy beszéltek velünk,mint egy bűnözővel.Mintha direkt küldözgettünk volna vírusokat mindenfelé.A hozzáállásuk nem tetszett,mert hiába mondtuk,hogy ahhoz kéne a net,hogy a szerelő frissíteni tudja a Vírusirtót,legalább arra az időre kapcsolják vissza,nem voltak hajlandók,így el kellett vitetni a gépet.Amikor visszahozták,kértük ,hogy kapcsolják vissza,de csak másnap tették meg,és be kellett menni személyesen.Alá kellett írni egy jegyzőkönyvet,hogy elismerjük,hogy megszegtük a szabályzatot,és ha még egyszer előfordul valami hasonló,egyoldalúan felbontják a szerződést.
Aztán utánaolvastunk,és kiderült,hogy írásban kellett volna minket értesíteni,és nem egy szóra kikapcsolni a netet.És a kizárás is arra vonatkozik,aki szándékosan veszélyezteti a többieket,ez pedig nálunk nem igaz.Na mindegy,ha nekik ennyire fontos egy előfizető,akkor majd keresünk valaki mást.

Panó,Zsuzsa:köszi!

Maci2:Nekem nem maradt semmi babaholmim,úgyhogy kezdem elölről a bevásárlást.

Vali:Mennyit kóstál egy ilyen fotel?

Pussz:Anikó
vakili

Zsuzsám: a kórház nincs messze, de volt szerencsém két órát üldögélni egy rakás öreganyó között, úgy hogy ugye időpontra mentem. Állítólag mindenki egy órára kapott időpontot...a többiek meg kórházi betegek voltak, (az sztk és a kórház egymás mellett vannak) akiket természetesen előre vettek. Nem tudom miért nem lehet külön venni az ambuláns betegeket a benntfekvőktől. Az, hogy kismama vagyok senkit nem érdekelt, egy nénit kivéve, aki nagyon aranyos volt, valszeg ő szólt, hogy van kint 1 kismama, mert őutána rögtön behívtak.
A dokinő rám se nézett, tette a dolgát, magyarázott 1 medikusnak, aztán szó nélkül kiküldtek. Úgyhogy még ücsörögtem 1 darabig míg megkaptam a leletet amit lévén, hogy hiányos a latintudásom Kép nem nagyon tudtam értelmezni.
Úgy tűnik nincs semmi komoly bajom, de évente kell mennem kontrollra.

Mucska: szép poci nagyon! És édes az ebállat!! Kép

Vali: nem irigyellek a nehézségeidért. Kép Csak elmegy ez a pár hónap már, de nem lehet könnyű.
Tarts ki, puszik mennek:Kép
nekünk van kézi orrszívó ami pumpás,és a pesztonka mellszívó részeként van gépi is. Mind a kettő jó szolgálatot tett nekünk.
És a hőmérőből a fülhőmérőt tudom ajánlani, mert egy idő után a végbélbe mérni egy őrület lesz...

Jerry: kiváncsivá tettél, hogy mit dolgozol? Titok? Kép

Orsi: tetszett az első mondatod a hozzászólásodban, miszerint: "Van pár percem a következő gyerekig..." Kép Jót derültem rajta. Kép

Egcsi: jó, hogy itt vagy megint! Apósod is "jó fej" lehet! Szerintem ne hagyd magad, mit zavarják őt a te madaraid? Hizás: Én 3 nap altt szedtem fel 1 egész kilót!! Az én védőnőm a haját tépné...Majd segítek neki benne. :

Bori: nem tudom mi lenne jó mellszívó ügyben. Olyan jó lenne Aventes, de újonnan nagyon drága és félek mi van ha nem kell sokáig.
Gyűrűt rólam is vágtak már le, ezért előre látó vagyok. Kép

Maci,Panó,Nanda: puszi nektek is. Kép

Ja, anyóssal nem volt gond, jól viselte magát. Kép

És most egy pár kép:

Kép

Dani itt hívei körében látható mikor elaludt hintázás közben. Kép

Itt anyuci pocija látható ma:

Kép

Ez is mai, Dani becsönget a tesóhoz: Kép

Kép

Na, milyenek?
Puszi csajok: Linda
bellana

Most látom, hogy jött pár hozzászólás addig míg irogattam. Kép

Anikó: Dani egyben van. Kép
Remélem Jerry tud segíteni, hogy legalább elnézést kérjenek tőletek a hangnemért!

Zsuzsi: nem Dani zárt ki!! Kimentünk integetni a barátnőmnek és mögöttünk becsukódott az ajtó! Én voltam a hülye.

Maci: nekünk mákunk van a ruhákal, Dani után ismét fiúcska jön hozzánk, úgyhogy minden ruhácskája jó lesz. Kép

Más: nem is írtam, hogy Ádit össze-vissza szivatják a meóhelyen. Még mindig nem tudták elszámolni neki a külföldi utat, neki kell rohangálnia banktól bankig. Ráadásul a melóhelyen valami idióta azt mondta, hogy neki nem 3 számlakivonat kell hanem egy amin minden rajta van. De iylen nincs. Úgyhogy Ádira még késedelmi kamatot is rávernek!! Mert addig a melóhely nem utalja a pénzt az Ádi nevén lévő céges számlára.
Értitek? Ha nem utalják akkor az egész amcsi utat tőlunk vonja le az a bank.(Nem mintha lenne annyink) Úgy van, hogy a cég minden kiutazónak nyit 1 hitelszámlát és arról megy az út, de még nem fizették ki a számlát!!!
Szegényem teljesen kivan. Azt mondta elege van, hogy annyi mnedzser dísznek van és mégis neki kell rohangálni, épp csak a repülőt nem ő vezette. Legközelebb ki sem megy, mert még ő fizet rá. Kép

Bellana
bellana

Bellana: Elképesztő mit cirkuszolnak veletek!!
Remélem hamar megoldódik a dolog.
A képek jók. Örülök, hogy a kórház is simán lezajlott.

Anikó: A szoptatós széket több helyen is lehet kapni, mi a KIKA-ba vettük, mert ott 32e Ft volt lábtartóval, pellenka tartóval, puha kényelmes szivaccsal még a karfán is (majd teszek fel róla egy képet), szemben a Brendonnal és a Mega Toysal, ahol 85-100 e Ft az ára, és szerintem rosszabb minőségű. Pedig biztos vagyok benne, hogy a KIKA is keres rajta jócskán!

Meg is csináltam, csak nem találom a madzagot amivel a géphez tudom kapcsolni, majd este felteszem amikor a férjem haza jön.

Megyek feküdni, mert lebukom!

Vali
C.Vali

Jó estét!

C. Vali: most egy jópár hétig tuti nagyon komolyan venném! Nehéz, de másként nem megy!
Hőmérő: nekünk amíg kicsi volt, volt egy nagyon gyors digitális (popsiba asszem 6 mp), és azóta normállal mérem neki hónaaljban.

Zsuzsi: a terhelésesre már szerintem itt mindenki citrommal ment! Kép
Szerencsére nekem a zsemléhez nem kellett! Kép
Nekem is Medela kézim van, és nekem is megtette. Amúgy szuerintem 4-5000 között van az is újonnan!

Anikó: 30-adika? Az 2 hét! Te akartad akkorra, vagy csak akkor volt megfelelő időpont neked?

Maci2: felesleges dolgom nekem sem nagyon van! Nekem is a 2. lány, és így elkel minden. Ja, és a korkülönbség miatt sem lesz semmi felesleges! De nem vagyok semmi jó elrontója.

Bellana: azért majd szólj, ha tudod mit jelent a latin szöveg! Akkor azért nem lehet minden tuti, ha kontrollra hívtak. Bár lehet, hogy a szülés után rendeződni fog minden!
És hagytad Danit a hintában szunyálni???
A hasad neked is alakul Kép
Ádi Kép
Te már teljesen rendbejöttél amúgy?

szép estét nektek!

Zsuzsa
zerko

Vali: nem buktál le? Kép

Zsuzsa: a leletről majd többet tudok, ha bszéltem a házidokival.
Danit kivettük a hintából. Kép
Hogy érted, hogy rendbe jöttem? Agyilag? Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Bolygókerék: nekem ilyen van, fixálható, nekünk bejött, városba is meg rosszabb utakon is. Viszont elég nehéz a kocsi (Pierre Cardin).

Süncsi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat a szüleiddel! Mikor találkoztok legközelebb?

Zsuzsa: jó nagy már a pocakod! A képen tényleg nem látszik Zsófi sebe, nagyon aranyos! Jó mozizást a Praxisban!

Chello: örülök, hogy jó a cukrod!

Bellana: nagyon aranyos Dani! Jó hogy nem találtak semmi komolyat az orvosnál! A Te pocakod is nagyon nagy már! Melóhely Kép

Vali: kitartás a fekvéshez + a mindennapi szurikhoz!

Orrszívó: nekünk is Pesztonka van, a sima kézivel én soha nem boldogultam.

Mucska: szép nagy már a pocakod! Remélem legalább az emelet nem fog úszni!

Mindenkinek szép napot!

Szilvi
lino

Jó reggelt!
Lányok, ma kérek egy kis drukkot, ugyanis fogorvoshoz megyek!!! 12-re!

Mucska!
Tetszik a bugyid! A hasad is aranyos!
Itt már süt a nap hétágra!

Bellana!
Biztos megint szép nagy babád lesz, mert szerintem minden kiló a pocidon van! Én legalábbis nem látok máshol. Nekem sajna a combomra is megy.
Jót röhögtem rajta, hogy rendbejöttél-e agyilag!
Még latinul se tudsz?
Mikor mész a háziorvoshoz?
Én is megyek jövő héten, mert most szabin vagyok és lassan elfogy, úgyhogy ki kéne íratni megem táppénzre.

Maci2!
Felesleges babacuccom nekem se nagyon van, esetleg, ha tudnám, hogy fiú lesz vagy lány, akkor néhány ruha.

Most mennem kell, Rita felébredt!
Puszi mindenkinek!
Mi újság Finnországban?
És Svájcban?

Panó
panó

Sziaszok!
Ma reggel korán keltünkKép,mert várjuk a mosógépszerelőt.Erre telefonált,hogy csak 9 után tud jönni.Kicsit ideges lettem.Bár ő már a 3. lesz aki megnézi a gépet.Remélem meg is csinálja.
KépVisszajött a hányásom.Nem találok erre magyarázatot,de ma reggel megint a kloyóban kezdtem.Végre örültem,hogy elmúlt,most meg tessék...Kép
Jaj!Most nagyon visszabújnék a párnák közé,de legalább süt a napKépKépKép

Sok puszi ,szép napot mindenkinek,
Nanda
nanda

Bellana, Mucska: nagyon jók a képek. irigykedve nézem a pocakotokat! (Én meg úgy nézek ki, mint aki megevett egy tál sóletet.)

Anikó: én is szeretnék menni babaruhabörzére, remélem összefutok veletek a nagy turkálás közepette.

Vali: sajnállak, hogy le vagy tiltva mindenről, gondolom nem lehet könnyű - de majd csak kibírod!

Maci
maci2

Sziasztok Mindenki!

Mar nagyon hianyoztok am!

Tegnap este elmentek a szüleim, a szüléskor jönnek legközelebb, akkor autoval és legalabb 2 hetet maradnak. Mar nincs is olyan messze!

Ne haragudjatok, még nem olvastam vissza rendesen, délutan megyek fodraszhoz és utana megprobalok mindent bepotolni!

Egyébként megvan a meglepi! Ezt megirom most:Kép
egy fényképésznö fog rolam kismama-portrét csinalni. Lattam egy-két referenciat, nagyrészt ruhatlan fotok, mert ugye a poci a lényeg, ezért nem biztos, hogy publikus lesz, de majd megoldom valahogy, hogy Ti is lathassatok. Jövö szerdan hazhoz jön majd a nöci és otthon fog készülni a foto (érdekes, igy olcsobb, mint a studiofelvétel).

Mindenkinek sok-sok puszi és este még jelentkezem!

Süncsi
süncsi

Jó reggelt!

Drága Nanda: szerintem a stressztől jött vissza a hányás. Kép Ahogy olvasom ti sem a legjobb időszakot élitek. Tarts ki!! Remélem legalább a mosógépet megtudják csinálni! Szorítok!!

Maci: semmi pánik! Danival az 5 hónap körül kezdett egyáltalán látszani, hogy valaki bujkál bennem! Kép Ez amúgy annó egy elszólásom volt, azt akartam mondani Ádinak, hogy náthás vagyok, bujkál bennem valami erre a valami helyett valakit mondtam. Kép Akkor már ott volt Dani, de még nem tudtuk. Kép
Freudi elszólás...

Lino:a mi babakocsink is dög nehéz: 16 kiló...

Panó:a fogorvoshoz megy a drukk!!!
Hú, én még nem voltam, csak a terhességem előtt egy-két hónappal...
Kilók: én érzem máshol is, csak szerintem megy mindenhova azért tűnik úgy hogy a pocimon van.
Amúgy cicifix ügyben már én is haladok: 95C-nél tartok...
Most pedig megyek beiiratkozom iziben egy latin nyelvtanfolyamra. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok lányok!

Ha nem baj, én is szeretnék csatlakozni a trécseléshez. Nagyon jó visszaolvasni titeket, még ha valamiért rossz napom is van - vagyis fáj a hajam - olvasva titeket mindig jókat tudok derülni:-)

Mucska!
Hihetetlen, hogy a 32. héten ekkora a pocakod. Én most vagyok a 29-ben de vagy másfélszer ekkora! Mondjuk igaz, máshova nem is vándoroltak a felszedett kilók.

Írtátok a mellszívót. Melyikkel érdemes kísérletezni majd? (az elektromosat kicsit soknak találom)

Edit
subesz

Sziasztok!

Ma szépen süt valóban, de a meteurológia szerint csak ma. Keddig nem is fog! Kép

Bellana: nem! Gombailag!

Lino: és te hogy vagy? Vérnyomás, vizesedés?
Bírod még a baba neme nélkül? Befordult már szerinted a baba?

Panó: Ezer drukk a fogorvoshoz! De túl lehet élni, bármi lesz! Én mondom neked tapasztalatból! Kép
Egyenlőre Edina lesz a lelkem, de fenntartom a változtatás lehetőségét! Kép

Nanda: nem lehet, hogy a boá kígyó csak a mosógép miatti idegesség miatt jött vissza?
Mi a baja a gépnek? Amúgy az enyémnek is van egy megmagyarázhatatlan hibája! És persze csak akkor, ha nincs itt a szerelő!!!

Maci2: lesz az több tál sólett is Kép

Szép napot nektek!
Nálunk most egy hónapig az utcát is túrják, mert gázvezetéket cserélnek bekötésekkel együtt! Reggel óra megy a tra-ta-ta Kép És ami evvel jár, sok szimpatikus munkás az utcán! Kép

Zsuzsa
zerko

Hello!Kép

Nalunk is sut a nap, de azt mondjak nem fog sokaig tartani, hetvegen ujra rossz ido,eso.Hat, jo sokat varat magara az igazi tavaszi meleg.

Tegnap en is voltam vedoneninel,hat,most eloszor volt sokatmondo fejcsovalas.Termeszetesen a 8kg miatt, de le van ejtve.
A pocim kormerete tisztelettel jelentem meghaladta az 1m-t!Kép 102 CM VOLT TEGNAP!!!!Kép

Suncsi!Kép
Gratulalok,sztar leszel! Nagyon kivancsi vagyok,valakinel mar lattam ilyen kepeket, nagyon szepek voltak.Talan a nandu.hu-n?

Pano!Kép
Szoritok.Valami gond vana fogaddal vagy csak rutinellenorzes? Nem ugy van,hogy az utolso
3 honapban mar nem csinalnak semmit?

nanda!Kép
En is ugy erzem az utobbi idoben,hogy neha hanyingerem van,pedig en a 11.-ik hetben elbucsuztam tole.Lehet,hogy mostmar a mehem nyomja a gyomromat is, es azert?

Hasznaljatok ki a szep idot!!!
szoszi
szoszi

Süncsi: nem érdekes! A stúdió órabére horror!!!
Amúgy rólam is van ilyen a Zsófival. De nekem háznál van a fotós! Kép

Bellana: Freudi? Kép Én meg 2-3 hónapja mondtam valami kapcsán a Jánosnak, hogy azt majd csak a lányaink fogják megélni! És nesze! Kép
<a href="http://www.med-courier.com/" target=_top> orvosi szótár itt van alul</a>

Edit: az enyém is sokkal nagyobb a 31. héten, de a 2. babám!
Mellszívó ügyben én hallkan csak annyit mondok, aki tud, kérjen kölcsön, mert lehet, hogy nem is kell majd! És ha mégis, akkor majd vesz akkor!
Aki már a 2-at várja, és tudja, mire számíthat, az persze más!

Zsuzsa
zerko

Szöszi: hiszi a piszi! Képet akarunk! Kép
Amúgy én is megmértem most nagy hirtelenjében. Az enyém 109 cm a 31. héten! A tiéd lehet, hogy nagyobb lesz!??
Csinálnak a fogorvosok bármit, ha kell! Én is a 7. hónap elején voltam! Jobb, mint a 9-ben! Fél év alatt sokat változhat ám a helyzet sajna Kép A baba kizabálja a foganyagunkat!

Zsuzsa
zerko

zsuzsaKép
En meg gepetKép(marmint akarok) Majd hetvegen a noveremnel megcsinalom, ha lehet.
En a 4.-ik honapban voltam fogdokinal,minden rendben volt(nana,terhesseg elott is voltam),azt mondta menjek vissza a masodik harmad vegen,mert azutan mar nem csinalnak semmit. Nem mentem vissza, de eddig (kopp-kopp) nem hiszem,hogy gond lenne.

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Mire végigolvastam a friss üzeneteket, elfelejtettem mit akartam írni. Ciki..

Bellana: ha segít itt van egy latin-angol szótár:
http://archives.nd.edu/latgramm.htm, de ha elküldöd a leletedet holnapra megpróbálom lefordítani. Küldök neked magán mailt is.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Az én hasméretem most 29.-ben 107 cm. Mindenki azt mondja, hogy hamarabb fogom megszülni a fiamat, mivel ekkora a pocakom. De szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz. (mondjuk igénybe is van véve a hátam és a derekam rendesen.)

Zsu!

A mellszívó-ötletet köszi, azt hiszem, megfogadom:-) Szerencsésre légzésfigyelőt már tudok majd szerezni. Ez lenne még a másik jelentősebb kiadás. Ja, meg a babakocsi...

Kész csőd...de már alig várom:-)

u.i. hogy csináljátok a mosolygó fejecskéket?
subesz

Sziasztok!
Na, ma írni is van időm, nem csak olvasni. (Nem mentem be dolgozni, isteni érzés Kép)
Szóval egyrészt mindenkinek nagyon szép a pocakja, meg tök jó, hogy mindenki jól van legalábbis babailag.
Anyósügyben teljesen megdöbbentem azokon, amiket írtatok. (Asszem az enyém, meg a férjemé is elviselhetetlen lenne hosszú távon, de 350 km-re laknak egymástól, mi meg közöttük félúton Kép Mondjuk ez azzal is jár, hogy mi sosem fogjuk tudni odaadni a babát kis vigyázásra.)
Mucska, láttam tegnap a tv-ben a Tiszát, izé...Sz@r lehet. (Én Duna-parton nőttem fel, nálunk is akadt zűrös helyzet, de végül sosem öntött el minket.)
Affene, én is elfelejtettem, miket akartam írni. Ma megyünk dokibácsihoz, megnézzük Örökmozgót, mizújs. (Amilyen energiával bokszolja a hasam, meglepne, ha vmi nem stimmelne vele Kép) Dokibácsi szerint cukros vagyok, ez nem túl jó hír, de még megpróbálom meggyőzni Kép
Képzeljétek, a párom múltkor azt mondta, hogy már beletörődött, hogy nem akarok majd több babát, mert ennyire megszenvedem a terhességet. Én meg csak lestem, hogy mit akar ezzel. Aztán rájöttem, hogy szegényke napközben sose lát, amikor idült vigyorral beszélgetek a hasammal, azt viszont mindig, amikor éjszaka támolygok le nagy jajgatások közepette pisilni (jajgatás a zsibbadt talpam miatt Kép), meg este a sóhajtozásomat, mert az orromon 6 hónapja nem vettem levegőt Kép Győztem magyarázni neki, hogy azért semmire nem cserélném le ezt az egészet Kép
És a legszebb: valamelyik nap hazaállított egy csokor virággal. 6 év alatt először, csak úgy Kép Azt mondta, nekünk hozta Kép
Na pusz mindenkinek
Dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Dzsungelcsiga!

Örökmozgó...ez tetszik...:-) Én is abból indulok ki, hogy semmi baja se lehet a gyerkőcnek, ha ennyi energiája van:-) (legfeljebb néha csendben egy-egy felkiáltás elhagyja a számat:-)

Ha cukros vagy, az tényleg nem jó...a főnököm felesége volt az. Elég kemény diétára kell számítanod. Öröm az ürömben, hogy végig dícsérték, hogy a másik két terhessége alatt nem volt olyan szép, mint a 3.-nál.:-)

Nagyon aranyos lehetett a párod...:-)

Edit
subesz

Edit!Kép
Ne tegyel vonalkat a kettospont es a zarojel koze. Csak ennyi : ) Persz hely nelkul.
Udv a topikban, erezd jol magad es problemamentes terhesseget kivanok Neked (is)!Kép

Dzsungelharcosdesszantoskommandoscsigabiga!Kép
Mar csak igy lehetett hosszabb a nevedKép. Ez aztan a lovagias apa-jelolt.Virag, az igen! En mg vacsit kaptam agyba meg reggel derek-masszazst felkeleskor.
Neked mid lesz?Lanyod vagy fiad?

szoszi
szoszi

Szoszi!

KösziKép

A ti párotok már a terhesség alatt is átérezte az apaságot, vagy csak miután a babócát a kezében tarhatta?
Az én párom imád, nagyon szeretett volna gyereket, és én is bevonom a terhességbe, tehát mindent elmagyarázok, mondok neki, hogy éppen mit és hogyan érzek, de azt mondja, hogy az eszével tudja, hogy apa lesz, de teljesen még nem tudja átérezni. Ti is tapasztaltatok ilyet?

Edit
subesz

Edit Kép
Szerintem is nagyon aranyos a párom Kép
Amúgy nálunk is ez van, minden este beszél a gyerekhez, hogy jöjjön már ki, mert ez szenyaság, hogy csak anya lehet terhes Kép Én meg könyörgök neki (mármint a babcinak) hogy maradjon bent még 12 hetet Kép De igazából én is ezt látom, nagyon igyexik, meg segíteni akar, de kirekesztettnek érzi magát picit. Sebaj, 3 hónap, aztán pelenkázhat, amennyit akar...

SzösziKép
Dzsungelcsigát nem bántani, párom vette vmi rajzfilmből, babagyártás időszakában, azt mondta, kisdzsungelcsigát csinálunk Kép A babának (aki lánynak tűnik, és Bori lesz valószínűleg) már a 100. neve van azóta (most épp perpetuum mobile), de itt nem akartam minden alkalommal azonosítót változtatni Kép

dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Hello Mindenkinek!

Én is élek még!!!!

Valahogy már tényleg meg kellene oldani a netemet. Már beszéltünk a közös képviselővel, hogy hol lehet felmenni a tetőre, de nem repdesett az örömtől, hogy mi a tetőn akarunk mászkálni. Na sembaj, majd megvívunk vele.

LÁnyok!

Én úgy gondoltam eddig, hogy meg fogok halni az unalomtól otthon. Hát egy frászt!Kép Mindig van mit csinálni, és elmegy az egész nap, néha úgy, hogy ki sem tettem az lábam otthonról.KépTegnap is elkezdtem sütni túrótortát, de pechemre nem sült meg időben, és lekéstem a kismama tornát!Kép Így Egcsivel sem találkoztam!

Egcsi!

Itthon van kispapi? Madj felcsöröglek, vannak még kérdéseim!Kép

Többiek!

Legyetek nagyon jók, remélem mindenkivel minden rendben, és remélem, hogy hamar megoldódik a netkérdésem...Kép

Most megyek, mert valahogy még mindig nem szeretek itt lenni!Kép

Pussz Mindenkinek!

Timi és Lilla (25+1) Asszem!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szöszi: én is abban a tudatban voltam. Tévedtem... Kép
Várom a képeket!
Vacsi ágyba, meg masszázs? Hát, kezdem nagyon szarul érezni magamat. Engem senki sem kényeztet! Kép

Edit: a has mérete tényleg nem függ össze a szülés időpontjával!
Az én férjem is így volt vele. De a szülés alatt már fel is fogta, és amikor a kezébe adták, meg jöttek az éjszakák, hamar bele is tanult!

Dzsungelcsiga: nem cukrosságról meggyőzni a dokit? Hát, nem tudom, hagyja-e magát! Veszélyesebb dolog ez annál!
Romantikus pali a férjed!
Amúgy az enyém is mondta már, hogy nem érti, hogy a nők miért mondják, hogy milyen jó terhesnek lenni, ha állandóan csak panaszkodunk!

Zsuzsa
zerko

Timi: jó hogy beugrottál!
Nem csodálom, hogy elmegy otthon a nap! Nekünk is!
És intézd a netet!

Zsuzsa
zerko

Egy kis délutáni meglepi:

Kép
zerko

Helló lányok!

Csoda történt! Manóvári alszik!!!
Na, voltam a körzetinél is Dínóval együtt. Olyan jó vele menni, mindig nagy sikere van. Kép A dokinő meg az asszisztensnői körbeudvarolják, ő meg szemérmesen forgatja a szemeit és mosolyog. Kép
Jó, a lényegre térek: a kórság lényege, hogy az 1-ik szív billenytyű nem jól működik és ezért fokozottan kell vigyázni a fertőzésekkel, ha mondjuk fogat húznak, műtenek, katétereznk, gátat metszenek,stb., szóval minden ami belső és véres akkor előtte úgy 6 órával meg talán utána is antibacit kell kapjak, mert rámászhat a szivemre a gyulladás...
na, remek, mert nekem Dani óta volt 2 nőgyogyászati műtétem, gondolom akkor sem ártott volna...Hát úgy tűnik hazudtam mikor azt állítottam, hogy "nem vagyok szívbajos". Kép
Szóval megkell mutatni a nőgyogyinak is, hogy ez van, de szülhetek rendesen!!! Jaj, már csak a szemem van vissza. Nem baj, megkérdem a nőgyogyit, lehet, hogy el sem kell mennem.
Ennyi.

Jerry: köszönöm a mailt és a felajánlást is! Kép

Zsuzsa: gombailag megvagyok,most már mást szeretnék majd termeszteni. Kép
Köszi a honlapot mindjárt megkuksizom. Kép

Timi: jó lenne ha sikerülne elintézni a netet!!!
Jó lgyél! Ugye eszel???

Dzscs: jó kis férj! Kép
Én is estére már össze-vissza nyafizok. Kép
Az orrom nekem is üzemen kívül van, de már Danival is így volt, belejöttem. Kép

Edit: üdv köreinkben! Kép Merre laksz, melyik kórházban fogsz szülni?
Apaság: az én férjem bőszen kenegette a pocimat a terhességem alatt mikor Danit vártuk és most is az ő "feladata", hogy kenegese esténként,ilyenkor a bébi ált. rugdos is, de apává mégis a bébi születése után vált. Ahogy istenigazából én is akkor lettem anya. Kép
Úgyhogy amit a férjed mondott az teljesen normális. Kép

Mucska: láttam a Tiszát a TV-ben. Gondoltam rátok. Sajnálom. Kép

Süncsi: ez nagyon jó ötlet!! Csináltassatok olyat is mint anno a Demi Moore! Az olyan szép kép. Kép

Szöszi: szép méretek. Kép

Panó: mi van veled, túl vagy rajta??

Puszi:
Bellana
bellana

Cirmoska:
Akkor tényleg van valami bibi. Kép Fogd fel úgy, hogy tudsz már róla, így megelőzhető a baj! ÉS a szülésnek nem gátja.
Én meg ha rosszul leszek, Bétablokkoló kell, ami sem a babának, sem a szoptatásnak nem jó! Pedig csak egy ingerületvezetési hibám van, az nem is szívbaj!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: csak jó lenne tudni, hogy mitől alakult ki. 2 éve még kutya bajom sem volt...
Amúgy voltam az ajánlott honlapon, nagyjából lefordítottam a leletet. A lényeg ugyanaz, csak egyszerűbben letudtam volna írni ha előbb oda megyek. Kép
Szóval azért kell az antibaci, hogy megelőzzük a szívbelhártya gyulladást. A középső billentyű vitorlája(?)előrebillen. Ettől a zörej. Ja és gyorsabban ver a szivem mint kéne... Ilyet?!
Ezért kell évente kontrolra járni.
Azért elég ijesztő. Mindig úgy gondoltam magamra, hogy erős vagyok mint a bivaly.

Cirmi
bellana

cirmoska:
Az én pulzusom is emelkedett! De most a baba miatt is feljebb van ám! Több vért kell pumpálnia!
Lehet, hogy a te ketyeréd csak most romlott el! Kép
Nekem veleszületett!

Zsuzsa
zerko

Süncsinek, és akit még érdekel:
Direkt megkerestem, mert ez pl. szerintem egy szép fotó!
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/504/30369_h_nap-med.jpg" target=_top> kép egy kismama pociról</a>

Zsuzsa
zerko

OrsiKép
Én Bergon babakocsit néztem 42E volt és egy huszas hozzá a hordozó. Akkor lehet, hogy megveszem a hordozót külön, mit számít, hogy nem ugyanolyan mint a babakocsi.Kép

BellanaKép
Jók a képek.Kép Apósom tényleg jó fej, hála Istennek nem nekem kell vele élnem. Már egyikünk halott lenne az fix.Kép
Úgy látom a párod munkahelye sem piskóta!Kép

NandaKép
Megcsinálták a mosógépedet? HányásKép

SüncsiKép
Láttam már ilyen képeket és szerintem tök jó!Kép

EditKép
Szia!Kép

ZsuzsaKép
Csak nem lesz egy druszám? Én szeretem a nevemet, nem gyakori és nem is hangzik nagyon idegenül a magyar fülnek.Kép
Ez a macska tök jó! Ilyen pofákat vágok, mikor apósom mond valami "okosat".Kép

SzösziKép
102cm? Az nem semmi!Kép

DzsungelcsigaKép
Kedves a párod, hogy virágot vott! Én biztos meghatódtam volna.Kép

EditKép
Az én párom 1500km-re dolgozik és ritkán lát, úgyhogy nem tudom mennyire érzi át az apaságot, de folyton aggódik, úgyhogy gondolom azért alakul. Egyébként sokszor még én sem tudom felfogni, hogy mi újság.Kép

Képzeljétek kaptunk kiságyat!Kép A sógórnőm még 2 évvel ezelőtt felajánlotta, de most egy kukkot sem szólt amikor aktuális lett a dolog, úgyhogy már lemondtam róla. A sógorom kérdezett rá, hogy miért akarok újat venni,mikor nekik már nem kell. Előadtam a felnemajánlás tényét, erre megnyugtatott, hogy a felesége olyan hülye, hogy ez eszébe sem jutott. Szóval rászólt és ma hivatalosan is megkaptuk. Tök jó kiságy, manapság 65000 Ft. a boltokban.
Ja, és most beszéltem a párommal, lehet, hogy a cég befuccsolt és jöhet haza VÉGLEG! Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen hírnek még örülni fogok!Kép
Mindenkinek pusszancs. Ha holnap nem jövök, akkor a cukorterhelés viselt meg. Finom szirup nyamm-nyamm, legalább túl leszek rajta.KépKép

Egcsi
24+5

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bellana!

Köszi az üdvözléstKép

Csillaghegyi vagyok és a Budai Honvédban lesz a nagy nap, június 30-ra leszek kiírva. Már várom, bár eléggé rendesen be vagyok rezelveKép Nem a fájdalom miatt, hanem annyi rosszat hall az ember...

Amúgy Tücsikém - ahogy a nagykönyvben meg van írva - a 28. héten fejjel lefelé fordult és vígan rugdalja a gyomromat...a következményeket el tudjátok képzelniKép

Edit
subesz

Egcsi: egyenlőre ez az a név, ami mindkettőnknek elfogadható!
Macska Kép
Mivel foglalkozik a férjed? Lesz itthon is melója? Azt elhiszem, hogy neked így sokkal jobb lenne. Főleg, ha nem lesz csaszid! Kép
Ágy Kép Ez valóban jó hír! Kép
A citromokat el ne feledd elvinni! De szurkolok! Kép

Zsuzsa
zerko

Egcsi!

Megértem, hogy örülsz a hírnek...1500 km nem semmi. Az én párom is el szokott utazni néha, igaz, hogy most már csak pár napra, de olyankor - tartsatok lököttnek - csak a nappaliban a kanapén tudok aludni. Próbáltam a hálóban a kényelmes ágyon de nem megy. Hiányzik a szuszogása. Kész őrületKép, nem?

Zsuzsa!

Tényleg nagyon jó a kép.

Edit
subesz

Edit: Az van a hegyoldalba Budakeszi előtt? Vagy a XII. kerületben?
Én is ismerem a drágám mocorgását!
Ha megfogadsz egy tanácsot: a füledet befogod, és csak magadra, és a babára koncentrálsz!
Papás szülés lesz?

Zsuzsa
zerko

Süncsi kérte, így íme!
Felhasználtam Vali anno feltett listáját is! Kép

Babának:

-
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?