Szaisztok!
Bocsánat,hogy félreértettetek,nagyon jó az Avent Isis,én nagyon szerettem,mert nagyon kényelmes,és nem irritál,könnyű kezelni...stb.Arra lettem volna kíváncsi,de nem fejeztem ki magam világosan,hogy hatékonyságban mennyivel jobb az elektromos.Mert Tény,hogy kézi mellszívók között az Avent a Top,de pont ma voltam a megatoysban,és a Brendonban,és láttam,hogy a Medelának,a Chicconak,és a TommieTippie-nek is szuper kényelmes mellszívói vannak.De egy ismerőstől hallottam,hogy mennyire jó a Medela Mini Electric(elemes,és hálózatról üzemeltethető).Erre lettem volna kíváncsi,hogy hatékonyságban van -e jobb az Avent-nél.Mert az bizony igaz,hogy én nagyon sokat tököltem vele(kifőzés,töltögetés,fagyasztás...stb.) anno,és most nem tudom ,hogy lesz-e időm erre.
De kaptam választ a kérdéseimre!Azt mondta a kiszolgáló hölgy,hogy ha nem sajnálom a pénzt érdemes az elekrtomost megvenni,de az inkább azoknak jó akiknek sok teje van,vagy dolgozik,vagy utazáshoz,mert nagyon gyors.De otthoni hazsnálatra elég a kézi.Viszont a kifőzés elkerülése végett kinéztem a Brendonban egy TommieTippie Mikrós sterilizálót,amibe még cumisüvegek is vannak,és kb. 5000 Ft.
Jaj!Ez hosszúra sikerült.
Szöszi:
Én nem értek a digitális gépekhez,de ha jó minőségű képeket akartok,3 ill.4 megapixell alatt ne vegyetek gépet!!!
Zsuzsa:
Tudom,hogy nem szabad túlzásba esnem,de néha teljesen tanácstalan vagyok,hogy mit kellene tennem.Maya nagyon kihasználja a gyengeségemet,és ha kemény vagyok vele,utána nagyon lelkiismeret furdalásom van.Bár a fegyelmezésem eddigi legkeményebb része az volt,hogy egy irtózatos hiszti után beraktam a zuhany alá,ami nem is volt hideg!
Orsi:
Elküldenéd nekem is a ház fotóit?Nagyon szép a babakocsi.
Köszi
Vali:
Pihenj sokat,nehogy idő előtt kibújjanak a babukák!Nekem is vasat kell szednem és nagyon rossz a gyomrom tőle.Puszi
Kókuszmatrac:
Teljesen ledöbbentem a Megatoysba(16900,-) dupla annyiba kerül a matrac,mint a Kikába(6900)!Holnap gyorsan meg is veszem!
Puszi Nanda