Új privát üzeneted érkezett!

Nanda!Kép
Mi volt a gond az Avent-el???? En eddig mindenkit superlativusban hallottam rola beszelni (Avent Isis),a noveremnek is az volt es epp most probalom beszerezni olcsobban.Meginogtam...az sem jo mindenkinek?KépDehat honnan tudjam elore mi jon be? A korhazbol nem kuldhetem majd apat, mert o aztan vegkepp nem fogja tudni.Jaj,jaj...

chello!Kép
Ez jo hir...sutit egyel ehlyettem is, en erdekesmod meg most sem az edeset kivanom,hanem a zsirosat,sosat,fustoltet!!!Kép

zsuzsa!Kép
1.-a rubeola az nem a himlo? hany fele is van ebbol? mert en mar nem ertem:van aki azt mondja a rozsahimlo=baranyhimlo es van holyagos is.van aki szerint a 3 harom fele+kanyaro.Na es melyik a rubeola ezekbol?Kép
2.-latom vkinek ajanlottal gepet.Mar en is kerdezni akartam toletek, nekunk nincs digitalis gepunk es nem tudjuk eldonteni,hogy erdemes-e osszekombinalni handycam-el vagy sosem lesznek az allokepek kello felbontasuak igy?Jo lenne egy geppel meguszni,mert ugye fenykep az kell, de a gyerek elso lepeseit meg szavait sem lenne utolso megorokiteni.

szoszi
szoszi

Szöszi,
tudomásom szerint a rubeola=rózsahimlő, veszélyes a terhesekre, de talán csak az elején.
Bárányhimlő (varicella) van még, az teljesen más, nekem 27 évesen volt, Danikám 3 évesen kapta meg. Semmi komoly, csak ne nagyon vakarja az ember.
Kanyaró megint más.

Én is az Isist szeretném, én is csak jót hallottam róla eddig. Meg egyébként is imádom az Avent termékeket, bimbóvédőt, kis üvegeket, stb.

Szerintem isteni dolog egy digitális gép!
Én annó egy Olympus 1.3 megapixelessel kezdtem, szuper volt, de mivel nagyon sokat nyomtattam nagy méretben, gondoltam, megnézem a különbséget egy 3.2-vel. Nincs ám egetverő differencia. Szerintem érdemes venni egy 2 mega körülit, de valami jó márkát, Nikon, Olympus, Canon, ma már nem olyan rettentő az ára, mint pár éve volt! És én azt hallottam, hogy a dig.kamera azért nem helyettesíti a fényképezőgépet az állókép-funkciójával. De ez nem saját tapasztalat.

Szia
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!Kép

A ferjem egy SonyTRV75-ost nezett ki,ez 2.1 megapixel felbontasu, de hogy ez allokepre vonatkozik-e...hat,sajnos fogalmam sincs. Amerikabol szeretnenk elhozatni,allitolag felaron van. Ha nem lehet lesz vele kepeket csinalni merges leszek.Jo volna valaki akinek mar van ilyesmije.
Es a nyomtatas??? Valami extra meregdraga nyomtato kellett hozza? Meregdraga papirral? Vagy fotosnal nyomtattatod? Mondjuk a digit kep elonye,hogy csak legjobb 2-3-at nyomtatod ki,a tobbit fel cd-re es kesz is.De az ert egy par kell nyomtatva is. Hogy mutogatni a nagyi a cd-t kulonben?Kép

Avent Isis:
Az unokaocsem ket es fel eves es felnott a 2 uveggel,amit az Isis-hez adtak,kutya bajuk most sem.A mellszivot en eltortem veletlenul, mikor a gyerek olyan 4 honapos voltKép Nekem minosegileg jonak tunnek,hat,majd nanda elmondja mi a gond vele...
Te mostanaban mennyiert lattad?En olyan 14e korulKépDE lehet,hogy kitalaltam valamit...ha sikerul,elmondom.

szoszi
szoszi

Szöszi: gép ügyben nem tudok neked tanácsot adni. Borinak a miénket linkeltem be. Az nem egy "kezdő" masina!
Himlő ügyben kutakodtam, mail ment!

Zsuzsa
zerko

Szöszi: olcsóbb, ha a laborba viszed! Kivéve ha nem a te számládra megy! De jó papír kell a jó képhez!

Zsuzsa
zerko

Drága Anikó: már én is nagyon kiváncsi vagyok a te történetedre! Szerintem személyesen majd jól kibeszélhetnénk, ha összehozzuk a börzsönyi "bulit". Kép
A gyűrű: lejött a jegygyűrű is. Kép

Nanda: én meg Avent Isis kézit szeretnék, de baromi drága! Nekem meg pesztonka elektromos volt, de nekem meg az nem jött be...Mi a baj az Aventtel???
Ha nem kell neked én megvenném!!
A bolygókereket én is utálom, nekünk sem jött be, de nem veszünk már másik babakocsit, jó még Danié. Kép

Bori: a félelmek és gondolatok amiket leírtál bennem is felmerültek jóformán szó szerint...

Zsuzsa: gyönyörű a Zsófi, természetesen. Kép
És a pocid...szép nagy! Kép

Bellana
bellana

Na, folytatom, csak el kellett rohanom a kisfőnök hívott. Kép

Ma délelőtt itt volt a barátosném. Voltunk játszótéren, mármint Danival. Kép, vásároltunk kaját, ettünk...Aztán mikor eljött a búcsú ideje, kimentünk integetni neki a lépcsőházba, mikoris nagy puffal bevágódott mögöttünk az ajtó...
Bevallom ezen röhögtünk nagyon. Kép
Hogy velünk tényleg mindig történik valami. Kép
Dani persze gyorsan bakakilt, a tűzhelyen rogyogott a kaja...
Szerencsére a barátnőmnél volt telcsi és szerencsére Ádi Vácon dolgozik, úgyhogy akkora gáz nem lett. A szomszéd kiscsaj itthon volt, úgyhogy ő még be is hívott minket, Danival eljátszottak,én meg, ugye mint felelősségteljes anya, vihogtam magamon. Kép Képzelem mit gondolhat rólam a lányka.Kép
Ádi nem volt olyan vidám, hogy az asszonya megint malőrözik, de hazajött a kulccsal. Azért meg lement a barátnőm, különben ha Dani meglátja az apját aki jön és menne, kitört volna a nagy-nagy bőgicse. Végül és nem utolsó sorban kiderült, hogy a barátnőm bennt hagyta a táskáját a lakásunkban, egy szál esernyővel távozott, úgyhogy még szerencse, hogy megvárta Ádit. Kép
Hát ennyi mára. De e legalább vicces volt.
Amúgy kétszer már ragadtam be a lakásba, mikoris lakatos segítségére szorultam. Kép Most már elkellett kezdeni a kinnragadást is. Kép Kép

Bellana
bellana

Bellana: akkor már ennyi elég is volt, nem???
zerko

Na még egyet:
Süncsi: jó szülőzést sok puszi!
Hazajöttök még a bébi előtt??

Chello, Szöszi, nektek is puszi!

Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen nézzétek el, ma agyilag K.O. vagyok. Kép

TETTEM FEL ÚJ KÉPET A PROFILOMBA!!
A cirmok nem látszanak. Kép
bellana

Cirmoska: nem-nem Kép
ÉS a hasad sem!
Dani nagyon helyes Kép
ÉS a gép ezek szerint már jó???

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: Igen jó, valahogy elállítódott a fókusz.
Nekünk is kéne már valami normális gép,amin legalább látszik, hogy mit fényképezünk. Ezen csak akkor látszik ha már feltöltöttük a szgépre.
A cirmok élőben is csak "látod itt és itt van"-ra láthatók. Kép

Dani és Nyafi cica:
Amúgy a cica az cicijja. Kép

Kép

és az álmos édi Dani:
Kép

Bellana
bellana

Cirmoska:
aranyos képek Kép
Akkor nem volt nagy baja a gépnek hála!
A cica nem a tiétek, ugye?

Zsuzsa
zerko

Már sajnos nem. Kép
De a miénk volt. Nálunk is született. Kép
Az anyukájával -akit Szilvinek hívnak és fekete- velünk laktak a panelban, míg Dani meg nem született. Akkor kiköltöztek anyósékhoz kertes házba. Arany életük van.
Amúgy a Nyafit klónoztatni kellene olyan barátságos és nyúzható. Imád dorombolni. Ellentétben az anyjával aki -2 hónaposan került hozzánk- mindig magának való, mufurc jószág volt. És már kétszer megkarmolta Danit, pedig a Dani nem bántja a cicijjákat, mert imádja őket.

Ciromtalan
bellana

Hali,

Linda,
édesek a danis képek...És persze a macska is.
Jó a mai sztori, legalább nevettél egyet a bosszankodás helyett. Te is az ISIS-t nézted ki? Én is azt szeretném. Kézzel tudtál fejni?
A profilodban lévő kép nagyon-nagyon kedves, cirmotlanul is.

Zsuzsa,
hová linkeltél nekem be valamit? Nem találom...

Szöszi,
Zsuzsának igaza van, állítólag olcsóbb, ha fotóüzletben hívatod elő a képeket, mi viszont vettünk egy HP Photoret IV-es gépet, és megcsinálom magam, papírból pedig többfélét használok, attól függ, hogy faliújságra nyomtatok vele, vagy nagyiknak ajándék, stb. Most ezek a nyomtatók már bőven 50e alatt vannak, a festékpatronokat pedig nem kell annyira gyakran cserélni, szóval én "boldog" vagyok vele.
A mellszívót én is 14e körül láttam, ha nem zavar, hogy használt, vehetsz olyat is, mert rengetegen hirdetik babaújságban, itt-ott. (én azt hiszem, ebből megengedek egy újat Dorkának.)

Sokan nem jelentkeztetetk még be! Egcsi, Kinga, Ildikó, Soraya, Kakukk volt talán igazán "régen" közöttünk, a többieknek egy-két nap hiányzást még azért jóváírunk...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Linda,
majdnem elfelejtettem!
Beszéltem az üzletkötővel, a ti szobátokhoz nekik 110e-ért van, a szerelés 43e + 6e/méter a csövezés (külső-belső egység között). Ez van, náluk ez a kezdő típus.
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori:
Te kérdezted: "Tényleg, lányok, akinek olyan 10 ezer körüli a havi fixe, az ADSL? "
Ezze én mondtam, hogy igen, és a link:
És az ADSL árak: http://www.invitel.hu/index.php?levelid=1&cikkid=83 (ez volt feljebb egy kicsit! Anikónak írtam asszem)

Zsuzsa
zerko

Mellszívó téma:

Nekem <a href="http://www.univill.hu/mellsz.htm" target=_top> Medela kézi mellszívóm</a> van.
Aki használtat szeretne: <a href="http://www.babaapro.hu/aprok.php?eSearch=Medela" target=_top> használt Medelák</a>

De kerestem használt, vagy alig használt AVENTeket: <a href="http://www.babaapro.hu/aprok.php?eSearch=Avent%2Bisis&btnSearch=Keres" target=_top> AVENT Isis mellszívók</a>

Zsuzsa
zerko

Az Avent link nem jó sajna:
<a href="http://www.babaapro.hu/aprok.php?eSearch=Avent%2Bisis" target=_top> a helyes</a>
zerko

Feladom, nem jó a kiírt linkje! Keressetek rá! Kép(AVENT Isis)
zerko

Sziasztok!

Nálunk most nem nagyon törtnik semmi különös (az ágyban feküdve). Ma reggel voltam intravénás injekción a kórházban, minden nap kapok egy kis vasat (nagyon csúnya trutyi), utána pedig egy nagy szunya következett.
Szerencsére látom ti többnyire jól vagytok. Miközben olvastalak beneteket annyit írtatok a fagyiról, hogy elővettem a fagyóból egy jégkrémes dobozt és szép lassan befaltam a a harmadát az 1 l-es csoki-vanília jégkrémnek, annak ellenére, hogy én a gyümölcsöset jobban szeretem. Jó volt!

Nanda. Bellana!
Elhülve olvastam a húsvéti VÉNA beszámolótokat. Eddig azt hittem nekem rossz anyósom van, de be kell látnom sehol sincs a tiétekhez képest, úgyhogy revidiálnom kell az álláspontomat.

Bellana: Jók a Dani képei.

Orsi!
Jó lett a babakocsi! A házatokat hol lehet megnézni?

Anikó!
Hogy vagy? Mikor mégy a praxisba?

Nekünk korlátlan ADSL van, de van telefonunk is hozzá, én úgy emlékszem csak együtt lehet.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Zsuzsa: megnéztem azt az oldalt,nekem azt írta ki, hogy nincs ilyen a hirdetések között.
Amúgy én félek látatlanban használtat venni egy vadidegentől. Mi van ha átver, vagy nincs is olyan jó allapotban a cucc?
Igaz kissé paranoid vagyok. Kép
Azért jobb lenne ismerőstől venni. Vagy újat. Én 15 körül láttam. A honlapjukon is annyi és a bevásárlóközpontokban is. Nekem soknak tűnik...

Bori: én is fejtem kézzel, meg géppel -nem jött be- és sima mellszívó pumpával is. Bár mikor beállt a tejtermelés akkor már egyáltalán nem fejtem. Most is inkább a beindításhoz lenne jó, ahhoz meg sokallom, bár én is csupa jót halottam róla. Danival meg kellett volna vennem...
Na, mindegy.
Egyébként nem semmi az a légkondi ár még így sem.
Főleg a 6 ezer/méter csövezés tetszik...
Azért köszi, hogy megkérdezted, ari vagy! Kép

Vali: szegényem!! Mindennap kórház? Van aki megy veled? Otthon tud segíteni valaki?
tarts ki, puszi:

Bellana-Linda
bellana

Zsuzsa: rosszul írtam be a keresőbe a nevet. Kép
Szóval megvannak a hirdetések!
Pusszz:Linda
bellana

Zsuzsa!Kép
Koszonom a himlo-linkeket, a babalexikont mar le is mentettem a kedvencek koze.Szuper! Kicsit nyugodtabb vagyok, akkor baranyhimlo jarvany van es en sztem voltam is mar olyan.
Meg lehet kerdezni,hogy a Ti gepetek milyen arban mozog?

BoriKép,BellanaKép!!!
Kuldtem egy mailt Isis ugyben.Kép

szoszi
szoszi

Szöszi, nekem nem jött meg!
Légyszi mégegyszer!
Köszi, puszi:
Bellana a bálna mindig zabálna. Kép
bellana

Jó estét!

Én is lebányásztam a jegyűrűmet. Most a nyakamban lóg!

C. Vali: együttérzésem. De ha ez kell! Inkább most, mint hogy a szülés közben, vagy után legyen belőle gond!

szöszi: Örülök, hogy tudtam segíteni himlő ügyben! Kép
A fényképezőgép 180 Eft körül van áfával! Ha már kapsz levegőt, akkor leírom, hogy ez 5 Millió pixeles, és zoomos. A linket fent betettem Borinak! Vannak persze egyszerűbb gépek is. De a jó nem olcsó!!! Az optika, és a CCD nagyon sokat számít!
Nekem is elküldenéd ezt a mailt? Érdekel! Köszi!

Szép estét lányok! Irány a hami! Kép

Zsuzsa
zerko

Süncsi:szülők.Kép

Maci2:Ahogy Bori is írta,megrögzött börzerajongó vagyok,de az igaz,hogy nem mindenkinek való.Újszülöttnek a legjobb bevásárolni ott szerintem.Én szeretnék egy kicsit előre is vásárolni,mert ősszel biztos nem tudok menni.Kép

Zsuzsa:Pocak is és Zsófi is szépséges.
köszi a tippet net ügyben,felírtam.
Szombati Praxis.Kép Én holnap szeretnék időpontot kérni.

Chello:cukor.Kép

Bori:Én abszolút az egészsége miatt vagyok depis,a másik eszembe sem jutott.Biztos ,hogy nagyon más lesz,hiszen a nagyok már viszonylag önállóak,de nekem nagyon jó lesz,hogy valakinek megint nagyon szüksége lesz rám.Attól,hogy dolgoztam,és keveset voltam itthon,nagyon rossz anyának éreztem magam.Gyakorlatilag minden gyerekekkel kapcsolatos dolgot a párom intézett,az iskolában és az oviban is,és én ettől nagyon feleslegesnek éreztem magam.Most,hogy itthon vagyok,ez megint rám maradt,és nagyon jó érzés.
Én tudtam,hogy a férjem nagyon ügyi,remekül feltalálja magát minden helyzetben.A börzéket egyébként akkor élvezte igazán,amikor már mi is árultunk.Nagyon jól szórakoztunk mindig.
Egyformában leszünk a börzén hárman?Majd cserélünk telcsiszámot,és összefutunk,jó?Kép

Bellana:Börzsönyi buli.Kép
Hát a mai programod nem semmi megint.
A képek nagyon jók,Dani tényleg édi.Kép

Vali:jobban vagyok,köszi.Holnap készülök bejelentkezni a Praxisba.
Minden nap kapsz szurit?Te szegény.Kép

Jó éjt!

Anikó
vakili

Anikó: akkor szurkolk, hogy jó időpontot kapj! Akkor talán megnyugszol! A múltkor a Szabolcs utca után megmaradt úgy is ez a "kuponod".
Mi mozizni megyünk, meg hogy legyen a babóról egy felvétel legalább! Meg képek.
Vigyázz magadra, és jó éjszakát!

Zsuzsa
zerko

Szép estét!

Zsuzsa: nekem is a nyakamban lóg a gyűrűm. Kép

Anikó:remélem szombaton megnyugtatnak, hogy a világon minden a legnagyobb rendben van a kicsivel!!! Bár tuti, hogy ez így van!! Kép

Sok puszi lányok, szép álmokat!
Bellana
bellana

Szaisztok!
Bocsánat,hogy félreértettetek,nagyon jó az Avent Isis,én nagyon szerettem,mert nagyon kényelmes,és nem irritál,könnyű kezelni...stb.Arra lettem volna kíváncsi,de nem fejeztem ki magam világosan,hogy hatékonyságban mennyivel jobb az elektromos.Mert Tény,hogy kézi mellszívók között az Avent a Top,de pont ma voltam a megatoysban,és a Brendonban,és láttam,hogy a Medelának,a Chicconak,és a TommieTippie-nek is szuper kényelmes mellszívói vannak.De egy ismerőstől hallottam,hogy mennyire jó a Medela Mini Electric(elemes,és hálózatról üzemeltethető).Erre lettem volna kíváncsi,hogy hatékonyságban van -e jobb az Avent-nél.Mert az bizony igaz,hogy én nagyon sokat tököltem vele(kifőzés,töltögetés,fagyasztás...stb.) anno,és most nem tudom ,hogy lesz-e időm erre.
De kaptam választ a kérdéseimre!Azt mondta a kiszolgáló hölgy,hogy ha nem sajnálom a pénzt érdemes az elekrtomost megvenni,de az inkább azoknak jó akiknek sok teje van,vagy dolgozik,vagy utazáshoz,mert nagyon gyors.De otthoni hazsnálatra elég a kézi.Viszont a kifőzés elkerülése végett kinéztem a Brendonban egy TommieTippie Mikrós sterilizálót,amibe még cumisüvegek is vannak,és kb. 5000 Ft.

Jaj!Ez hosszúra sikerült.

Szöszi:
Én nem értek a digitális gépekhez,de ha jó minőségű képeket akartok,3 ill.4 megapixell alatt ne vegyetek gépet!!!

Zsuzsa:
Tudom,hogy nem szabad túlzásba esnem,de néha teljesen tanácstalan vagyok,hogy mit kellene tennem.Maya nagyon kihasználja a gyengeségemet,és ha kemény vagyok vele,utána nagyon lelkiismeret furdalásom van.Bár a fegyelmezésem eddigi legkeményebb része az volt,hogy egy irtózatos hiszti után beraktam a zuhany alá,ami nem is volt hideg!Kép Kép

Orsi:
Elküldenéd nekem is a ház fotóit?Nagyon szép a babakocsi.
Köszi

Vali:
Pihenj sokat,nehogy idő előtt kibújjanak a babukák!Nekem is vasat kell szednem és nagyon rossz a gyomrom tőle.Puszi

Kókuszmatrac:
Teljesen ledöbbentem a Megatoysba(16900,-) dupla annyiba kerül a matrac,mint a Kikába(6900)!Holnap gyorsan meg is veszem!

Puszi Nanda
nanda

Sziasztok!

Hát mit mondjak, jó sokat kellett visszaolvasnom, most gyorsnak is kell lennem, mert már jó lenne lassan ágyba kerülni!
Persze megint azért jutok ide ilyen későn, mert koncerten voltunk, már írtam a múltkor a Londoni Szimfónikusokon, nagyon jó volt, igaz a karmester lehetett volna jobb is. Az ülés szuper kényelmes volt, úgyhogy simán kibírtuk a picurivalKép

Lino
A Coryzalia teljesen rendbetett, szerintem tök jó bogyó, most a páromnak is azt nyomom, mert úgy néz ki most ő van soron náthaügyilegKép

Panó, Bellana, Mucska, Anikó, Zsuzsa
Köszi nektek az üzeneteket, örülök hogy mindenkinek tetszett a kocsiKép
Anikó, nekem is Te vagy a Legkedvesebb PocaktársamKép

Mariann
A bolygókerék állítólag nagyon jó a városba, járdára, ahol jók a körülmények, de rossz utakon tök hamar tönkremegy, mi is azért nem vettünk meg egy tök jó babakocsit. De mégh jó is, hogy nem vettük megKép Szóval a legjobb, ha bemész egy nagy áruházba és egy szimpatikus eladót megkérsz, hogy okítson ki, velünk is így voltKép

Bori
Tömör, nem felfújható a kerék, de jó masszív. Az önecsetelést tegnap elfelejtettem, de 2x ügyesen kibírtam! Ma este még egyszer megcsinálom, aztán holnap dokinéni leellenőrzi, hogy ok-eKép

Vali, Nanada
Mail ment a házrólKép
Örülök, hogy nektek is tetszett a kocsiKép

Na, megyek szunyni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi
22+4

avocado

Szebb reggelt mindenkinek!

Itt természetesen esik az eső. Már nem az a kérdés , hogy úszunk e, hanem az, hogy csak az alsó szint vagy a felső is.
Nagy bánatomban mindjárt ettem 2 somlóit.
LAci mindennap jár ki és nézi, hogy mi a helyzet. Jővőhét végére várják a tetőzést, mert rengeteg árhullám jön egyszerre minden betorkolló folyoról.

Amúgy jól vagyok, kivételesen a mai menűt is tudom: zöldborsó leves és krumplis tészta.

NAnda!

Jó hogy nálatok van Kika, mert itt csak hasonló áron lehet megvenni a kókuszmatracot. Bár nekünk már meg van.
Ezt a sterilizáló dolgot üveggel elmegyek és megnézem, Bár én teljesen Aventban gondolkodtam.

Pusz Mindenkinek
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Mindenkinek nagyon köszi a babakocsis tanácsokat! Mi végülis városban, aszfalton fogjuk használni a kocsit, így valószínűleg a fixálható bolygókerék mellett maradunk.

Mucska!

Tegnap én is krumplistésztát főztem! Kép
Ma rántott csirkemáj lesz sültkrumplival, a levest még nem tudom.

Megyek is, mert jön a védőnéni, kicsit rendbe kéne tenni a lakást! Majd még benézek!

Sziasztok!

Mariann
30+1
marcsababa

jó reggelt!

Bellana: szombaton én megyek a Praxisba! Anikó majd ma hívja őket fel!

Nanda: nem én akarok neked igét hinteni, de ne kemény légy vele, hanem következetes. Magyarázd el neki, mit miért kell tenni! Okos lány, hatni fog! Nálunk még nem volt olyan hiszti, hogy a fürdőig jutottunk volna...

Orsi: a ti babátok zenei műveltségében tuti meghaladja a banda összes babáját!
Mit mondott a dokinénid?

Mucska: de a Tiszán még nincs is készültség, ugye? A kőrösökön hallottam, hogy van. És azt is, hogy sokáig fog tartani, mert a Tisza is visszaduzzasztja. Kép
Amúgy itt is nagyon csúnya az idő Kép

Itt a sok avent kapcsán megjegyzem, hogy nekem pl. annyira nem jött be. Van... Meg van chicco is, de a Zsófinál a sima, mezei BabyNova jött be. De gyereke vállogatja!

Lassan indulok ügyintézni egy keveset. Majd jövök...

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

A digitális fényképezőgép/nyomtatás témához: szerintem sem érdemes 3 Mpixelesnél gyengébb gépet venni, nyomtatásban már nagyon látszik a különbség. A nyomtatáshoz pedig ajánlanám nektek (ha nem ismeritek)a http://www.fotomax.hu/ oldalt, most akciósak a 10x15 és 11x15-ös képméretek nyomtatása! Nekünk is van otthon olyan nyomtatónk amivel produkálni tudjuk a fénykép-minőséget, de a papír+patron drágább mint a fotomax oldalon előhívatni.

A babakocsi témában többen javasoltátok ha jól emlékszem a Bergon kocsikat. Egyik ismerősünknek van, és remek a kocsi, csak olyan nehéz, hogy képtelenség vele fölszállni bármilyen járműre. Az emberek segítőkészségére pedig nem érdemes számítani...

Egyéb: A UPC-vel kapcsolatban az érintettek: elküldenétek nekem (jerryme@freemail.hu) a panaszotok egy kicsit részletesebb leírását? Főleg azt írjátok meg, hogy melyik ügyfélszolgálati irodában vagy központban történt a dolog.

Elnézést, hogy megint csak ilyen későn reagálok mindenre, de én általában a munkahelyemről netezek, itt pedig a nap túlnyomó részét munkával kell töltenem, De nem baj, folyamatban van az ADSL megrendelésünk, így nem sokára otthon is lesz sávszélesség.

Vigyázzatok magatokra!

Jerry
jerry

Zsuzsa!

De a TIszán is elsőfokú van már, de másodfokú lesz. Nálunk a házban már 60 cm víz van. Épp most volt LAca kint. Senki nem tudja mire lehet számítani még a vízügy sem.
Visszatrve a mellszívó ügyre: végképp nem tudom, hogy mi lenne a jó. Az Avent egy kicsit drága, de a jó akkor megéri. De azért ha olcsóbban meg lehetne úszni, akkor nem bánnám.
BAbyNovát mire írtad, cumira?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó napot!: )

Mucska: hát reméljük, hogy legalább a felső szint megússza!

Zsuzsa: bocsánat, akkor összezagyváltam ki megy szombaton. Képet tőled is kérünk! Kép

Jerry: te ismered az UPC-t? Tudsz tenni valamit Anikóék ügyében?

Orsi: Gergő nagyon muzikális fiúcska lesz! Kép

Mariann: neked is szia. Kép

Én ma 13-ra megyek kardiológiára, de előtte még jön anyósom Danira vigyázni. Lehet, hogy mentővel megyek? Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Megjártuk ma is kórházat és megkaptam a mára szánt vas trutyimat is vénásan. Lehet, hogy tényleg jót tesz, mert nem vagyok olyan fáradt tőle mint korábban, csak úgy érzem székrekedésem lesz tőle, ezért m,egyek és veszek is ki a fagyóból egy adag barack levet, az szokott segíteni.

Mucska! Szurkolok nektek! Remélem nem lesz túl magas a víz. Itt most be van borulva és szemetel is az eső, de nem sok a csapadék, hátha kevesebb esik arra is.

Orsi! Koncert közben nem rugdos a gyerek?

Én az orrszívó v. orrporszívóval kapcsolatban kérnék tőletek tanácsot. Milyet érdemes venni? Én még ilyet csak polcon láttam és fogalmam sincs mire kellene ügyelnem.

Bellana! Drukk a kardiológiához!

Vali
C.Vali

Vali!

Köszi a szorítást! Itt iszonyatos mennyiségű eső esett, az utcákon szivattyúzzák a vizet, mert nem tud elfolyni. Kép
Vigyázz magadra. Még jó, hogy a baracklé neked segít.
Én orrszivóból porszívósat veszek, vagyis már van, mert a barátnőm vett. A kézit nem sokra tartották a patikában.

Bellana!

Drukk megy ezerrel!!!!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Zsuzsa!
Szép nagy már a pocid! Zsófi nagyon aranyos!
Köszi a linket a dísznövény kiállításról, én megpróbálok elmenni, egyszer már voltam és nagyon tetszett!

Bellana!
Remélem azért végül nem mentővel mész az orvoshoz! Majd írd meg mit mondott!
Dani nagyon aranyos a képeken!

Maci!
Gratula a mozgó babához!

Anikó, Bori!
Megkérdeztem a férjemtől, tényleg kell a MATÁV-os telefon a nethez, de a telefonszámlához nincs köze, nekünk pl. minimum díjcsomagunk van, az csak egy ezres körül van. A net meg axelero ADSL és fél évre 55 ezer.

Mucska!
Majd drukkolunk akkor, hogy ne nagyon öntsön el titeket a víz! Lekoppintottam az ebédeteket, nálunk is most készül a krumplis tészta!

Vali!
Nekem Pesztonka gyártmányú elektromos orrszívó, mellszívóm van. Szerintem az orrszívó része jó, a mellszívót nem nagyon használtam.

Panó
panó

Mucska: 60 cm? Az nem kevés! Azért is nehéz jósolni, mert ki tudja, mennyi eső lesz! Kép
Aha, azt a cumisüvegre. A Medela kézi olcsóbb! Csak az az igazság, hogy míg meg nem szülsz, nem tudod, kelleni fog-e egyáltalán. Így meg nagyon drága!!!

Bellana: csak nem mentővel! Mert akkor ott is maradsz! Na, mi volt???

C.Vali: az tény, a vashiány okoz fáradékonyságot! Amúgy neked vashiányod van, vagy vérszegény vagy?

Orrszívó: A nagyon kicsi, pár hetes babának csak a kézit ajánlom! De az nem kell előre!
Utána (2-3 hónap) mehet már a porszívós, ha szabályozható annak a teljesítménye! Abból is van műanyag, és üveg. Én a műanyagra esküszöm.
ORRcseppek: van egy nagyon jó tengeri vizes spray: STÉRIMAR (hasonló a fiziológiás sóoldat is). És van orrcsepp: NASIVIN abból is van baby, és kisgyerek.

Zsuzsa
zerko

Az orrszívó témához hallottam, hogy nem árt hozzá venni egy " hosszabbító csövet", hogy ne legyen olyan közel a porszívó a gyerekhez, mert főleg a zajtól ilyednek meg.

Lányok! Nincs valami ötletetek, hogy hol tudok vásárolni lábzsákot külön? (babakocsihoz)

Maci
maci2

Sziasztok Lányok,

Bellana,
Igazad van, ha csak a beindításhoz kell a mellszívó, lehet, hogy egy kicsit drága. Én hónapokig szándékozom használni, bár aztán ki tudja, ez alkalommal mennyi tejem lesz!
( Látatlanban tényleg rizikós használtat venni, bármiből. Ezért szeretem a börzét.)

Vali,
Kitartás a sok fekvéshez! Kézimunkázol valamit most? És az infúzió vagy mi mennyi időt vesz igénybe? Sokat kell utaznod a kórházig?
Orrszívó: nekünk a Pesztonka nagyon jól szolgált, én tökéletesen elégedett voltam. Ez kis motoros, hálózatra dugható, utazni is elvittük, ha úgy alakult.

Lányok,
Mindenki jegygyűrűtleníti magát? Én már elkéstem vele, bár az az igazság, nem is terveztem az akciót. Rólam már vágtak le gyűrűket, sima ügy volt.

Anikó,
Értem, amit leírtál az érzéseiddel kapcsolatban, de gondolom, rajtad kívül senki nem gondolta, hogy rossz anya lennél!
A börzéig mindenképpen cserélünk telefonszámot.

Nanda,
Köszi, hogy megnyugtattál minket Avent ügyben! Majd elmeséled, ha mégis megveszed a gépit, hogy mennyivel jobb, így azok, akik még babára készülnek, dönthetnek.
Elég rémes különbség van a kókusz-árak között! A kikás tényleg baráti, arra lehet, hogy én sem sajnálnám a plusz ezreseket, hiszen a Megatoys-ban a sima matrac vékony pamuthuzattal 6000.-. (hozzánk közel van egy habszivacs-gyártó cég, mi náluk vettük szintén pamutosan, és fele annyi volt!)

Orsi,
Azért kérdeztem a kereket, mert unokaöcsémék felfújhatót vettek, és állandóan kilyukad nekik, nagyon átkozzák. Pedig valami jó márka állítólag.

Mucska,
Szörnyen hangzik ez a felső emeletes úszás!!!
Szurkolunk.

Linda,
Most olvastam csak, hogy anyósoddal találkozol, aztán meg a kardiológia! Kíváncsi vagyok ezek után az eredményre!

Csók mindenkinek, most lepihenek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

A minimál csomag 1800 körül van! (Anikó, Panó)

Anikó:de olyat is lehet kérni, hogy csak téged lehessen hívni, de te ne tudj, asszem.

Zsuzsa
zerko

Maci: ahhoz kell venni, amilyen a kocsi! Ha tudod, az milyen, akkor ott, ahol olyat forgalmaznak! (szerintem)

Bori: nem ügy, csak az én jeggyűrűm köves, és 3 színből van összetéve (ismerős ékszerész csinálta, és egyedi), és csiszolva. Ha levágnák, annyi lenne neki!

Zsuzsa
zerko

OrsiKép
A Babakocsi hordozóval együtt volt 38E?

BellanaKép NandaKép
AnyósokhozKép Még jó, hogy csak egy van belőle! Nekem apósom kiakasztó, mindjárt elmesélem.Kép

MucskaKép
TiszaKép Ne aggódj a nem-hízás miatt, a baba elveszi ami neki kell! Bezzeg nekem pont ellenkező előjellel vannak gondjaim.Kép

MaciKép
Gratula a babamozgáshoz!Kép

MariannKép
Engem többen lebeszéltek a bolygókerekesről, de én is dilemmázok rajta.Kép

ChelloKép
Gratula a jó cukoreredményhez. A héten én is túlleszek rajta.KépKép

BellanaKép
Jó a kép a profilodban, de miért olyan szomorú Dani?Kép

AnitaBoriKép
Tegnap megtaláltuk a boltot, de nem nagy durranás, egy kis luk és katalógusból lehet kiságyat nézni, van babakocsi vagy 30 db, de be vannak zsúfolva, igazán nem lehet kipróbálni őket.Kép

Tegnap végigolvastam az ünnepi termést, de időm már nem maradt válaszolni, mert indultunk a sógorommal Pestre. Megnéztük anyóssal az Örs Vezér téren a bababoltot, de szerintem nem érdemes odamenni, akkor már a Szentmihályi úti.
Após megint kiakasztott, azt akarja, hogy tüntessem el a madaraimat. Ez az egyik érzékeny pontom és ebbe nem tűrök beleszólást. Kiselőadást tartott arról, hogy mi jó az állatoknak, amikor ő a kutyáját sem képes levinni, napokig be van zárva a 3. emeleti lakásba. A régi foxijuk napokig nem pisilt és kakilt, mert ők elmentek kirándulni!Kép Az ilyen ember nekem ne mondja meg mi jó a madaraimnak vagy éppenséggel a gyerekemnek, amikor az ő gyerekei is lelki bajokkal küzdenek az ő hülyesége miatt, de ez egy másik történet!Kép
Most megyek kismamatornára és dumcsizok Timivel.
Reggel sajnos kiderült, hogy magamraszedtem 3 kg-t egy hónap alatt, de a védőnéni nem szólt egy szót sem, ez teljesen az én önállóan kreált lelkiismeretfurdalásom.
Holnap jövök, mindenkinek pussz!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsa!
Az a bajom, hogy a kocsit kaptam, már használtan.
Szerintem több éves, igaz hogy jó állapotban van, de sajnos márkajelzést nem látok sehol rajta.

Maci
maci2

Lányok!
Van egy világmegváltó ötletem. ( Na nem mindenkinek fog tetszeni valószínűleg)
Bababörzével kapcsolatban: szerintem magunk között is tarthatnánk egy "börzét", amikor legközelebb találkozunk.
Biztos mindenkinek vannak felesleges dolgai, ami még használható, így egymásnak segíthetnénk jutányosan. (pl. lányka ruhák - és most kisfiúra lenne szükség ... stb.)

Vagy: esetleg itt is közzé lehetne tenni a holmikat.
Ha nem tetszik a dolog, nyugodtan lőjjetek le!

Maci
maci2

Sziasztok!

Panó!

Ha hiszed ha nem éppen rád gondoltam, amikor írtam a menűt. Neked régebben is sikerült ötletet adni.
Laci majd kimegy és lefényképezi a házat a jelenlegi állapotában. Kép Jó kis emlék lesz.
Mindenkinek köszike adrukkokat.
Most próbálok feltenni egy mai képet a pocakomról. (32. hét) De , mint tudjátok nem tudtam menni a talira, így ugye nem kaptam meg a pólót sem, amit igértetek. Igy már csak a bugyika van. Kép
Kép

Puszka Mindenkinek:MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska:
nagyom csini Anna kuckója Kép De ez nem is sárga póló! Kép
És akutyus is nagyon helyes Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Nem is a sárga póló, hanem szégyenszemre így délután 15 órakor még a pizsamám. Ugyanis a sárga pólóm mosásban van Kép És ma sztrájkolok. A konyhában is humorosan néztem ki pizsiben és köténnyel. Egyébként nem szoktam kötényt használni. De ma ilyen nap van.
Pusz: MucskaAndi

ui: Ginót nem akartuk fényképezni, de Ő odaállt, hogy nehogy lemaradjon. Ha így akartunk volna fényképezkedni nem sikerült volna.

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?