Ismét sziasztok!!!
Valahogy annyira éreztem, hogy Gigi méhszáj eredménye nem tart sokáig, eléggé előrehaladott állapotot mutatott már. Én csodálkoztam is, hogy kiengedték vele a kórházból. De a lényeg, hogy Petike nagyon szép nagy babaként érkezett közénk!
Évi!
Most olvasom a fiúnevet, de a következő táblázatfeltevésnél már szerepelni fog a táblázatban is!
Abszolúte nem késő most felkérni szülésznőt. Az első terhességemnél a 36. héten ajánlotta a doki, hogy jól járnánk egy fogadott szülésznővel és lényegében az első NST-n, a 37. héten találkoztam vele először. Bár, ha belegondolok, hogy tuti császározni fognak, akkor úgyis ki lesz egy jelölve egy a műtéthez. Császárnál lehet, hogy nem éri meg, már, hogy még fizess pluszban valakinek... A pénzt lehet, hogy jobb lenne Richárdra költeni
Rönci!
A Péterfyben Johnsont használnak?!
Majdnem írtam egy szépet, szegény Marcikám iszonyatosan érzékeny bőre lehet, hogy már azért volt olyan gány az első napokban?!
Lehet, hogy én beviszek Beninek gyógyszertárit, és megkérem a csecsemősöket, hogy azzal sikálják Benikémet. Lehet, hogy túldimenzionálom...
Ha már így említetted a csecsemősöket. Szerinted milyenek?
Marcikám nagyon besárgult (vérömleny volt a fejecskéjén, ami súlyosbította az állapotát), de én úgy kétségbe estem, amikor felvetették, hogy lekerül az újszülött/csecsemőosztályra (pontos nevét nem tudom, csak annyit, hogy a 3.-on van). De most már nem fogok megijedni, ha ne adja Isten megint így alakulna. Pláne, hogy még Te is ott leszel
Rolex!
Tök jó, hogy elvállaltad a forgatást!!!
Majd szóljatok időben, hogy mikor kerül adásba! Kíváncsi vagyok Rád!!! Jövő héten, húha, akkor majd pontos időpontot szeretnék! A Fókuszban lesz?
Gratulálok a Kislány megszületéséhez!
Mamy!
Igen, fejvégű Beni (szívhangot lenn találta meg rögtön a dokim), csak egy kicsit kacifántosan fekszik. Most is folyamatosan átlósfekvésben érzem, de a doki megnyugtatott, hogy még csinálhatja
Biztos Neked is fejvégű még Geszti, mert ha átfordulna most, akkor azt tuti megéreznéd. Marcinál pl. egyértelműen meg tudtam mondani, hogy mikor fordult át medencefekvésűbűl fejfekvésűbe.
Kata!
Aranyos vagy, hogy hiányoznék Neked!
Te fogsz innen hiányozni, ha jövő héten befekszel a kórházba
, de a jó az egészben, hogy már a Leányzókkal jösz haza, akik már szép súllyal és makkegészségesen bújhatnak ki
Annyira izgalmas!
A SOTE-n totál leborotválnak?!
Péterfyben még a gondolata sem merült fel...
Hajrá működő sütő! Majd legközelebb a kaja is ehető lesz
Edit!
Nem feltétlenül kell a dokid által javasoltat választanod, ha Neked végül egy másik szimpibb lesz. De a választottad nevét mindenképp mondd meg a dokidnak, hisz mégiscsak együtt fognak dolgozni.
Biztos, hogy a baba nyomja fel a gyomrodat és egyéb alkatrészedet a tüdőd helyére. Sajnos nekem is van ilyen érzésem. Gyógymódom nincs ellene. A két oldalon való fekvésen kívül egyéb alvási pozitúrám nincs, hanyatt fekve már megfulladok. Én a pocakom alá és a hátam mögé is rakok egy-egy kispárnát, lábaim között csak egy vékony lepedő (hogy ne ragadjanak össze az izzadtságtól), de a nyomásérzésen sajnos ezek sem enyhítenek nálam.
Bali!
Ja-ja! Rapper a gyerkőc!
Mindenhol van valamilye, de hogy mi és hol, az nagy kérdés! Tuti, hogy a feje lenn!
Ne tessék engem szülni küldeni! Még majdnem van 1 hónapom!!!
Meg valahogy lelkileg sem vagyok még rákészülve, úgyhogy átadnám a következő helyet másnak
Drukk, hogy minden rendben menjen és legyen apás szülésetek!!!Gergőnek további jobbulást!!! Gyógypuszik repülnek!
Babóka!
Gratulálok a szép és okés babákhoz!
Jadey!
Olyan jót nevettem, ahogy rendre összekeverted Gigit és Macifülkét!
Erika!
Akkor még nem fogok szülni, mert nagyon szívesen látlak Benneteket!!! De fürdőruhát is hozzatok, mert a lakásban máshogy nem lehet meglenni
Persze, hogy jöhetsz/jöhettek. Hogy is van? Hétfőn jöttök haza, kedd nem jó Neked, nekem csütörtök és péntek nem jó
MARAD A SZERDA!!! Na?! Ezt jól összehoztam
Várlak szeretettel!!!!
Passz a fürdetőkád állványra, mert nekünk újat nem kellett venni. A Lehel téren, Baby planetben lehet, hogy jó áron van, de mire oda feltrappoltok a jelenlegi benzinárak mellett, tutira nem éri meg. Megnézem a Cora-ban, ha gondolod.
Utolsó napok: Marcival én semmit nem éreztem, sem lelkileg, sem fizikailag (nuku fájás, jósló, semmi). Más lehet, hogy mást mond! De ha Beninél lesz majd valami égi jelem, akkor megosztom Veletek
Viola!
Mi hárman Csengővel kiegészülve vagyunk esélyesek. Nekem néha fájdogál a hasam (pl ma de. is, de szerintem csak a fáradtságtól volt), de semmi komoly. Én is nagyon szeretném a dokim szabijához "igazítani" a dolgokat, de hát majd meglátjuk
Tina!
Annak ellenére, hogy Marci ruhácskáit örökli Beni és nem kevés cucca van, én sem tudom megállni, hogy ne vegyek Neki ezt-azt. Most is kapott 3 bodyt a C&A-ból, mondjuk már 68-asokat, úgyhogy azok csak ősszel lesznek jó Rá. Párom még szerencsére nem akadályozott meg ezen a téren. De hangsúlyozom: EDDIG!
Érdi csajócák!!!
Szopis melltartó ügyben van jótanácsom! A Stop.Shopban a kínaiban vettem a múlt héten nagyon jó anyagból, strapabírónak tűnő szopis melltartót, kemény 690 pénzért. Ha tudom, akkor nem veszem meg a Máriában a Stella félét, mert az közel 3-szor annyiba került és az anyaga sokkal gyengébb.
C&A: el is felejtettem én is említeni Nektek, hogy mi 3 db rövid ujjú bodyt vettünk 1190 Ft-ért. Nagyon finom, pamut anyagú és annyira édes mintákkal voltak. Kapott Beni és Marci is
Baba nemének megérzése: az én anyai érzéseim sem jöttek be túlzottan. Marcinál tutira éreztem, hogy csak kislány csücsülhet a pocakban és felvilágosítottak, hogy tutira fiunk lesz. Ezek után Beninél már nem is mertem jósolni
Lehet, hogy jól tettem?
Délelőtt egy hatalmasat takarítottam! Porszívóztam, felmostam, port töröltem, mostam, teregettem, kajcsit csináltam, Marci játékokat pakolásztam, stb. El is fáradtam rendesen, meg ez a dög meleg. Most a klímában csücsülünk, de rettegek elhagyni a szobát, pedig mindjárt bepisilek.
Na pusz: Melinda
ui: persze egy rohadt csepp eső nem esett!
Viszont pösti jányok, Felétek borul rendesen! Irigy vagyok, de iszonyatosan!!!
ui: én már megint mennyit rizsáztam. Komolyan mondom, mintha a vesztemet érezném, hogy Beni mellett már nem lesz időm, energiám írni Nektek...
Bocs!