Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati, igazán nagyon szexi az új lábadKép Még a végén érdemes visszeresnek lenniKép
Gratulálok a házassági évfordulóhoz!
A sejhaj pedig egyáltalán nem nagy, nagyon csini vagy! A pocid viszont... Jól beindult, szép gömbölyűKép

Medike! Örülök, hogy minden rendben! Bíztasd a papát, biztos, hogy aktív szerepet fog tudni vállalni a babából (ha csak hétvégén, még akkor is)Kép

Cory! MOndom én,hogy lehet, ez már így marad... Á, csak elmúli már! Mindenesetre nem lehet könnyű!
A papa pocija...Kép

Jó reggelt Angi!Kép

Anita
20+5

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Kép
Egy napot nem vagyok és ilyen sokat írtok Kép

Angi Kép
A lányom 6 éves, egy nagy iskolás Kép
Gödöllőn voltunk az Erzsébet parkban. Szép hely, de azért még lehetne rajta mit csinálni. Sajnos nemigazán van karbantartva, nincs egy szemetes sem. Ja és még wc sincs, amit elég nehezen viseltem Kép

Ildi Kép
Bizony már csak egy hét Kép Minden délután nézem a postaládát, hogy küldték-e már az eredményt.

Visszaolvasok Kép

Annácska 15+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

De jó, hogy jelentkeztél Annácska! Még mindig nagyon szurkolunk ám!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati,

ez aztán igazán szexi darab! Kép
Gratulálok a házassági évfordulóhoz!
A pocakod tényleg szépen nő. Lassan utolérlek. Kép)

Szia Anita,
mi ujság van? Kissrác? Felébredt?

Angi 22+5
angi79

Szia Annácska,

ott mi is is voltunk már a párommal, augusztusban. Szép tényleg, de van még mit csinálni rajta.
angi79

Titati,
ha a páromnak megmutatom a harisnyádat, rögtön akar majd nekem is ilyetKép
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

Cory, a papa pocakja sztori nagyon édes! Sajnos egyenlőre nálunk úgy néz ki, hogy meg kell majd elégednie az enyémmel.

Annácska, még mindig semmi? De akkor legalább nagyon valószínű, hogy nincs baj!

Fel kellene hívnom az anyukámat, de biztosan megint elbőgi magát, hogy minden rendben vanKép
bár azt nem értem, hogy ez miért bajKépKép
Egyébként három napja annak örül, hogy a keresztlánya és az unokabátyám felesége is kisbabát várnak, és mindenki áprilisban. Tök hepi a családKép
Végül is az elműlt 28 évben nem nagyon született senki a családban, hát mostmár ideje elkezdeniKép

Na, megsiratom a mamit, aztán visszatérek.

Nektek minden billentyű a helyén van? Nekem ma még nem igazánKép

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Tegnap este a vendégségben mindenkinek bemutatkozott a drága! Nagyon bulizott, folyamatosan pörgött! (Én kevésbé élveztem a tapizást, de hát, első unoka, keresztgyerek...stb) Este 10-ig szinte egyfolytában fent volt, és most megint ébren vanKép Félelmetes...Kép

Veletek minden ok?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Medike! Nagyon aranyos lehet a mamád!Kép

Csajok, én megyek lassan készülődni! FOGORVOS...KépKépKép Már előre f*sok! Majd délután jövök!

Pussssz

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
Ügyes legyél! Majd gondolok rád!
AZt hiszem kevesen vannak, akik annyira utálják a fogorvost mint én.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Anita,
szorítok, hogy ne nagyon kínozzanak meg.
A mi kiscsajunk is jól van. Szerintem nem szereti a számítógépet, mert ha itt ülök mindig nagyon mocorog. Talán hangos a gépház.
Egyébként a tapizást mén is utálom. Illetve ha rokon vagy közeli barát teszi a pocimra a kezét, az nem zavar/na. De kiscsaj csak nekem és az apjának hajlandó produkálni magát!!
angi79

Sziasztok!

Ma ne mmegyek sulibaKép Pedig annyira szeretek kimozdulni, mert itt senki rám se nyitja az ajtótKép Olyan sz@r. Most keltem fel, negyed órájaKép Hatott a seduxen, mert végigaludtam az éjszakát, csak pisilni keltem fel! Így most olyan kipihent vagyokKép Pár napja az éjszakáim horror-éjszakák voltak, reggel hétig semmit nem bírtam aludniKép

Fogorvos: Nekem is mennem kéne, de még nem gyűjtöttem bátorságotKép Nekem egy gyökérkezelés, egy töméscsere, meg egy húzás van kilátásbanKép És már hónapok óta halogatomKép De a fogorvossal mindig így vagyok, egyszerűen nagyon félek tőle.

Anita, én is szurkolokKép

Zsu
18+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok, mit tudtok a többiekről? Merre vannak, hogy semmi hír róluk?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Angi
Állítólag kismamiknak nem jó sokat ülni elötte a sugárzás miatt... ehhez képest én egész nap itt ülök, utálom is magamat miatta!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
gondolom Neked muszáj, a munkád miatt.
De én csak a fórumozás miatt ülök itt. De ha egyszer olyan jó így Veletek társalogni! Kép

Zsófi,
örülök, hogy jobban vagy. Miért nem mész suliba? Hova is jársz?
angi79

Sziasztok!

Én nem tüntem el csak napközben nem tudok nagyon irogatni, mert dolgozom.(Már nem sokáigKép)

Medike
Nekem is 65mm volt a pici 12 hetesen, jó nagy.(és fiú)!!!

Sajna nekem is mennem kell fogorvoshoz, holnap, én is rettegek!!!

Dokihoz meg pénteken megyek, már nagyon várom!!Kép

A.
Vendég

Sziasztok!

Titati, nagyon szexi a harisnyád, a pocidról nem is beszélve! Óriási!Kép

Medike,
mi van a szíveddel? Mikor is mész uh-ra?

Lyly
19+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Lányok!

Jelentem a vérnyomásmérőt leadtam, átlagom 112/75 lett. A pulzusom még alváskor is magas (90-95), úgyhogy mehetek vérvételre, mert lehet, hogy vérszegény vagyok.

Titati!
Nekem is van hasonló harisnyám, de az csak "civil". Gratula az évfordulóhoz.

Szerintetek mennyire öröklődik a tejcsi? Gondolok itt arra, hogy édsanyám most közölte velem, hogy neki nem volt teje se velem, se a tesómmal. Biztassam magam azzal, hogy talán nem a semmiért lett eggyel nagyobb a cicim mérete?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van. Ma voltam a dokiknál a kórházban. Az egynapos vérnyomás eredményeit megfelelőnek találták, a szélső értékekre azt mondták, hogy teljesen természetes, főleg ha az ember babát vár. Így erre szerencsére nem kaptam semmi gyógyszert. Hogy minden rendben leszen, a belgyógyász kiegészítette a laborvizsgálatok egy-két dologgal. Mondták, hogy nagy valószínűséggel rossz lesz a cukorterhelésem eredménye, mert van cukorbeteg a családban, de most ezzel nem foglalkozom. Teljesen felesleges, hisz laborba csak 4 hét múlva megyek.

És addig Babó-Istvánkát sem láthatom, mert akkor lesz UH is. (Mivel az előzőnél 1 hét lemaradást mutatott, és a doki kíváncsi arra, hogy ő számolt-e rosszul, vagy baba nem fejlődik megfelelően.) Azért ez aggasztó egy kicsit. Lehet, hogy a doki tudta nélkül megnézetem. Mit gondoltok?

Fogorvoshoz nekem is kellene mennem, de még nem tudtam rávenni magam. És hát esedékes lenne a következő védőnői találkozó is...

A többiekről tudtok valamit?

Tünde, ha netán erre járnál: a hétvégét nem anyósoméknál töltjük, ezért sajnos nem tudunk találkozni.

Kellemes pocaknövesztést.

Mariann
20+3

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Livi,
anno anyáink korában még nem voltak rommingin szobák. Tehát baba bent volt a csecsemősöknél, így lehet, hogy be se tudott indulni a tejcsi. Vagy adtak nekik cumit. Ez egyáltalán nem örökletes és a nagy cici se biztosíték arra, hogy tuti menni fog.
angi79

Szia Alina, Mariannka és Lyly!

Mariannka,

szerintem is fölösleges most azon parázni, hogy rossz lesz a cukrod. Jó, hogy a vérnyomásra nem kell szedni semmit.
Kivel akarod megnézetni a babát? Az egy hét kor beli tévedés nem gáz. Ilyen van. A gépek se egyformák, tehát ha több helyen néztél, akkor lehet, hogy az egyik pontosabb, mint a másik.
angi79

Szelivi: ne foglalkozz azzal, hogy mit mondott anyukád Kép Az én anyukámnak sem volt se az öcsémmel se velem, én meg vígan szoptattam már két gyereket, és volt hogy egyszerre Kép Akkor a kórházi gyakorlat is nagyon a szoptatás ellen volt (nem direkt, csak akkor még sokkal kevesebbet tudtak az egészről), meg az akkori elvek sem kedveztek.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ang
Azért én is többet ülök elötte a fórum miatt!!!

Én ma este megyek a dokihoz... egy kicsit be vagyok tojva a múltkori kicsit kínos beszélgetés miatt.
Arra gondoltam, hogy őszintén elmondom, hogy elég vacak az anyagi helyzetünk, ezért gondoltam, arra, hogy a vizsgálatokra a kórházba járok, inkább kivárom a több órás sorom. A szülésre meg enyit tudunk szánni. (csak, hogy nehogy azt higgye nem kap semmit)
Aztán néha lehet tudunk vizsgálatoknál is valamit adni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

küldöm az "i"-t is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, drukkolunk hogy megértő, és ne pénzhajhász legyen az orvosodKép Látod az enyém se az, és imádom érteKép Mondjuk nagyon megviselne, ha csalódnom kellene benne, mert én lelkileg is nagyon kötődöm hozzá...(ugye a gyerekkori szeretethiányKép)

Tegnap is el voltam tőle ájulva hogy milyen rendes volt, másról se tudtam beszélni a páromnakKép Még jó hogy nem féltékenyKép

Fáj a fejemKép Utálom a fejfájást, olyan nyomott vagyok, és a gyerekhez sincs annyi türelmem mint egyébkéntKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt vagyok én is, csak a munkám miatt elég sokat futkosom délelőtt, a délután a gyerekeké, estére pedig kellőképpen elfáradok. Olvasgatni olvasgatok, de az írásra már ritkán marad idő.

Titati! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz Kép Szépen növöget a hasad is. És az a harisnya!!!

Látom a napokban felmerült a hálapénz kérdése. Az én orvosom nem fogad el pénzt, igaz a klinikára járok hozzá (nincs magánrendelése), de minden extra dolgot rögtön elintéz nekem. 7 éve, amikor első alkalommal voltam nála, megkérdeztem, hogy mivel tartozom, mire ő majdnem páros lábbal rúgott ki a rendelőből, hogy mit képzelek róla. A második terhességem alatt még egyszer bepróbálkoztunk a borítékos verzióval, de úgy megsértődött, hogy alig mertem visszamenni hozzá. Viszont, ha ajándékot kap, azt elfogadja. A szülésekért azért kapott tőlünk pénzt, de csak az ajándékba rejtve tudtuk odaadni. Most sem fizetek semmit a terhesgondozásért, viszont nem tudom, hogy ez esetben mennyit adjunk neki a szülés után. Annyira önzetlen, térítésmentesen minden hiper-szuper extra dolgot elintéz (pl. szülés után kérésem nélkül alapítványi szobába rakatott, amiről csak egy év után tudtam meg, hogy elvileg fizetős szoba; két nap alatt időpontot intézett magzati szív UH-ra, pedig heteket kell rá várni stb.), szinte már kellemetlenül érzem magamat. Amellett, hogy önzetlen és emberséges, még jó szakember is.

Egyébként holnap megyünk a Praxisba UH-ra, hogy apa is láthassa a picurkákat, meg szeretnénk is megörökíttetni a "félidőt" Kép

Bori 23+2

Bori

Kép
borkadorka

Alina,
épp azt mondtam a mamámnak, hogy "férfiasan nagyra nőtt", mire ő azt mondta, hogy lehet, hogy csak termetes kislány. Na, azért remélem, nekem lesz igazamKép

Lyly,
Én szívügyileg rendben vagyok, ha nem nézek rá tegnap a naptáramra, akkor el is felejtettem volna, hogy jövő héten mennem kell (20). Simán meszerveztem egy tárgyalást, aztán hívtam vissza gyorsan a pasit, hogy az agyam felét jelenleg más használjaKép

Mariann, kukkants rá a babára máshol, ha ez megnyugtat! De biztos nincs semmi gond, csak elszámolt a doki valamit.

Mamacka,
Biztosan fogod látni rögtön, hogy mire számíthatsz a dokinál. Ha szimpatikusnak találod, akkor meg fog érteni, ha nem, akkor inkább válassz másikat.
De bízom benne, hogy tudni fogod azonnal, hogy mit várhatsz majd tőle!
Légy ügyes és erős!!!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok LÁnyok!

Ne haragudjatok, hogy csak néha bukkanok fel, de rengeteg melóm és egyre kevesebb erőm van...
MOst volt nálam a védőnőm bent a munkahelyemen és hozta az AFP eredményét:
0,62 MOM, a megadott normál intervallum 0,4-2,5 MOM között van...

Nagyon örülök, csak meg akartam veletek osztani!!!
Visszaolvasni pillanatnyilag nincs időm, már mennem is kell, de puszi mindenkinek, jó egészséget kívánok mamának-babá(k)nak egyaránt!!!

Puszi: Piroska
csirippiri

Mamacka,
megy a drukk estére a doki miatt. De ne parázz, az nem tesz jót a bébinek! Utána gyere és mesélj!
Piroska,
gratula az eredményhez!
Borkadorka,
tényleg nagy kincs a dokid! Bár én se panaszkodhatok eddig. Kép Majd gyere és írj a 4D-rő. Mi is oda megyünk október végén.
Zsu,
én is nyomott vagyok ma. Szerintem jön a hidegfront. Kép

Angi 22+5
angi79

Nagyából sikerült visszaolvasnom a munka mellett Kép

Anita Kép
Tudom, hogy gondoltok rám Kép

Rita Kép
Gratula az Afp-dhez Kép

Medike Kép
Örülök, hogy nem lett semmi bajotok a rémületen kívül, azért vigyázz magatokra Kép
Még mindig semmi és ennek nagyon örülök Kép A párom szerint az idő nekünk dolgozik Kép

Eszti Kép
Remélem jobban van már az orrocskád és nem vérzik Kép

Szilvi Kép
Gratula a citológiádhoz Kép

Titati Kép
Szenzációs a lábad Kép NAgyon csini lett a harisnyád Kép
Komolyan irigykedem Kép A pocikád meg nagyon édes, szép gömbölyű Kép
Gratula a házassági évforulóhoz Kép

Annácska 15+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Mamacka Kép
Drukkolok estére, de ne izgulj

Piroska Kép
Gratula az eredményhez!

Borkadorka Kép
Jó, hogy ilyen dokid van, vigyázz rá! Várom a híreket a 4D-ről Kép

Annácska 15+2

annácska

Sziasztok
Köszönöm kismamik! Valahogy csak lesz... próbálok nem nagyon izgulni...
Majd mesélek... remélem jót! Bár már a Bálint Balázs is szimpatikus az Imréből és ő feljánlotta, hogy beszélhetünk a dologról pedig már csak Júniusra vállal kismamákat.
De valahogy mégsem szívesen váltanék, már úgy beleéltem magam...

Borkadorka
A te csodadokid van vidéken vagy az valaki más volt?

Én nem látom Titati harisnyáját, ...de biztos nagyon csini...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok
Ti hogyan étkeztek? Főztök minden nap? Próbálok egészségesen enni, főzők is amikor tudok, de heti 3x eljárok nyelviskolába tanítani és akkor semmi mást nem tudok enni, csak szendvicset vagy péksüteményeket. Ez nagyon nem jó, de nem tudok mást csinálni. Van ötletetek?

Scullyx
19+2

KépKép
KépKép
scullyx

Én meg szinte csak a kenyeret kívánom, hiába vagyok egész nap itthon, a főzéstől undorodom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én se bírom rávenni magam a főzésreKép Pedig krumplipaprikást igértem a páromnak.....

Én vágyom a meleg kajára, de csak olyasmire, amihez nincs itthon semmi, és leginkább nem is tudnánk megfizetniKép

Most nutelláskenyéren élek két napjaKép Mert most ez kellKép Amúgy észrevetem, hogy két-három naponta váltok. Most is, múlt hét végén melegkajás napjaim voltak, előtte gyüminapok (ez 5 napig is tartott) az előtt meg húsimádás. Most a kenyérKép Lehet hogy utána a zöldség jön????

Hogy vmennyire egészségesen egyek, ezért aznap eszek vitamint, amikor tudom hogy biztos nem fedeztem a szükségleteimet (lásd nutellás kenyérKép) Amikor gyümölcsöt, zöldséget kívánok, akkor nem veszek be Elevitet, mert minek. Igazam van lányok?

zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Bocsi lányok, csak bekukkantottam ide, véletlenül, én a 2005 tavaszi babásokhoz szoktam írni.

Csak a végébe olvastam bele. Szóval, én sem ettem egészségesen terhesség alatt. Mert nem volt rá időm. Örültem, ha szendvicset tudtam enni, kb. úgy voltam mint Schullyx.
Aztán amiko tavaszodott, és volt sok gyümölcs, zöldség, ettem sokat, és olyankor nem szedtem én sem az Elevitet. Egyébként igen!
No és egyszer a dokim rákérdezett, hogy szedem az Elevitet? És mondtam, hogy hát mostanban csak 2-3 naponta, mert sok gyümölcsöt, zöldséget eszek...na erre megdorgált, hogy: És gondolja, hogy akkor minden szükséges dolgot megadott a magzatnak? Blablabla, és közölte, hogy szedjem csak az Elevitet akkor is ha sok zöldséget eszek.
Aztán tiszta lelkiismeretfurdalásom volt.
Most majdnem 5 hónapos a kicsi lányom, csak szopik, és még mindig szedem az Elevitet (ha épp nem felejtem el).

Bocsi a belepofázásért!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Mamacka!
Nem, az én orvosom BP-en van az I. Klinikán.

Scullyx!
Épp ma gondolkoztam el azon, hogy rendelnem kéne ebédet, mert csak magamra nemigazán főzök(gyerekek óvodában, párom a munkahelyén eszik, este pedig már senki sem kívánja a főtt ételt).
Több cég is foglalkozik ebédszállítással, az áruk is elfogadható, a választék is nagy és a kaja is ehető: É-ternd, Gastroyal, Foodexpress stb. Azt hiszem, a jövő héten kipróbálom a Gastroyalt, majd beszámolok, hogy megéri-e.

Bori 23+3

Bori

Kép
borkadorka

Csak egy gyors beköszönés erejéig vagyok! Túléltük az első töméstKépNem éreztem semmit, csak egy picit a szurit, de azt is ki lehetett bírni! Pénteken is megyek, összesen 3xKép Nem baj, de utána szépek leszünk, és egészségesekKépCsak azon parázok, hogy nem árt a babómnak a sok érzéstelenítő? Gondolom, akkor nem adnák... Vagy próbáljam meg anélkül?
Nagyon köszönöm Csajok a drukkokat, olyna jó, hogy így tudunk mindennek együtt örülni!

Angi! Örülök, hogy jól van a kiscsajos!Kép Nem baj az, hogy csak Nektek produkálja magát, már most kis okos!Kép (Én is elég nyomi vagyok!)

Mamacka! Fel a fejjel! Szurkolunk, aztán várjuk a pozitív beszámolótKép

Piroska! Gratu az AFP-hez! Majd gyere, ha tudsz!

Borka! Neked aztán nem semmi a dokid! Elkelne még belőle...Kép

Én általában (szinte mindennap) főzök, de az elején nem volt ám így! Nekem is undorom volt!
Scullyx! Igazán nem tudok okosat mondani, mert hasonló problámékkal küzdök szombatonként az egyetemenKép Nincs arra lehetőség, hogy vmi dobozkában bevigyél főtt ételt, és megmelegítsd???

Nemsokára ismét indulok, nincs maradásom itthon! Igaz a fórum miatt el tudok lenniKép De már több mint 1 hete elígérkeztünk az egyik baráti párunkhoz, csak nem maradok itthon a net miattKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

MÉg egy kérdés! Ma mentem volna először kismamtornára. De egyrészt a vendégeskedés miatt marad el, másrészt pedig mert a doki tudta nélkül nem akarok kockáztatni! A múltkorában írtam, hogy azt mondták, hogy a lepény a hátsó falon fekszik, elég közel a méhszájhoz! Jövőhéten megyek úgyis terhesgondozásra, majd megkérdem! De érdekelne a Ti véleményetek is, szerintetek várjak vele?
És miért hangsúlyozzák ki mindenhol a hátsó falon tapad a lepény (4D, genetikai UH)? Mihez fontos ez, miben van jelentősége?

Köszönöm!

Pusssz: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsu,
Igazad vanKép Legalábbis nálam is ez a helyzet. Van amikor napokig csak egyfajta kaját bírok megenni. Már két este zsíroskenyér lila hagymával a menű (mert hát az olyan egészséges), és nagyon úgy érzem, hogy ma is az lesz. De majd biztosan megunom.
Előtte a hideg és savanyú jöhetett minden mennyiségben vagy 4 napig. Szóval elég periódikus.
Az Elevitet én csak nagyon végszükség esetén veszem be, a védőnő szerint minden nap ennem kellene, de jó, ha 3-4 naponta sikerülKép
Tudom, hogy a baba fejlődéséhez kellene, de szeerintem nem elengedhetetlen.......végülis a nagyanyám sem szedett ilyet gondolomKép
A régi öregek szerint a babának az a jó, ha a mamának is jó, és ha azt esszük, ami jól esik, akkor az nem lehet neki sem rosszKép

Mamacka,
az én csodadokim lakik vidékenKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Én szedem rendszeresen reggelente az Elevitet + a sok különböző vitaminbogyótKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Engem elrettent az Elevit mérete..........
Eddig az egész terhességem alatt ez az egyetlen dolog, amitől hányingerem volt, mert még kettőben sem tudom lenyelniKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

A nagy feszültséget, amit a fogorvos keltett, le kellett vezetni egy kis ruhavásárlással. Botondkának ezeket turiztam! Hát nem tünemény! (Rájöttem, hogy be-be fogok térni turizni neki, mert nagyon megéri! Ilyen szenzációs cuccokat... És kb. annyit fizettem, mint a Brendonban egyetlen rugiért...)

Kép
Kép

Hát, nem édesek? Már alig várom, hogy a gyönyörű fiamat láthassam bennük!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Medike! Ez édes! Tényleg elég elrettentő a méreteKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
Nem is tudom, hogy miért is irigykedek jobban, hogy már a nevén tudod nevezni a Manódat, vagy hogy a kisfiú a ManódKépKép

Szerintem nagyjából ilyen sorrendbenKép

Na, de persze csak játszásiból irigykedem, egyébként nagyon örülök neki, hogy már célirányosan neki tudsz ilyen édes holmikat vásárolni.

Én még magamnak sem vettem nadrágot, pedig otthon egyre szűkűl a körKép Már csak kettő jó (?) rám, azok is abból a szekrényből, amik vizsgaidőszakokon kívűl (+5-6 kg) sosem voltak kinyitvaKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Anita,
de nagyon édesek ezek a rucik!! Én is turiztam már egy csomót a keresztfiamnak és a hugának. Olyan jók vannak!!!

Kaja: Én egy ideig próbálkoztam a főzéssel, de egy főre olyan nehéz + a repertár se túl nagy.
De pár hete rendelem a kaját a gastroyaltól. Ebben van olyan, hogy fitt lesz menű, ami nem egy nagy adag, de nekem elég. Persze van más is, rengeteg féle és neten is lehet rendelni. Szerintem nem túl drága. Most ez megy hetente 3-4*.
Elevit:
védőnő is mondta, hogy 20. hét után már csak 2naponta. Én kb. a 14. hétig szedtem naponta.
angi79

Scullyx,
milyen nyelvet tanítasz?
angi79

Csak beköszönök...

Főt kajától nekem is undorom van.Kép Vagyis, ha elém teszi valaki megeszem. De nincs "kedvem" főzni.Kép
Ma "évfordulonk" van a Párommal, ezért kap borsó levest, meg palacsintát. Pedig 2 hete a vadassal stresszel, de valahogy nincs kedvem egész nap a konyhában lenni.Kép
Na megyek is! Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!

Pusza
Nancs

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Én bőszen szedem az elevitet, meg most kalciumot, meg magne B6-ot. Életemben nem szedtem még ennyi gyógyszert. Nekem lemegy víz nélkül is. Azt hiszem az elevitet még szoptatás alatt is fogom szedni.
Én is úgy szeretnék már vásárolgatni a babának, de még nem merek. Majd a 25. hét után.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok, na végre net közelben!

Titati, pont olyan csábos az új lábad, mint ahogy képzeltem! Kép
Boldog házzassági évfordulót!

Kaja kérdésről én most nem is beszélek, mert megint többet híztam, mint amit kellett volna Kép Pedig figyelek, dehát azért ennem kell. Most naponta egyszer eszem, délben, általában valami kis husit, pici körettel. Egyébként reggel és délután gyümit, müzlit, joghurtot. Ezt már hogy csökkentsem?????? Kép Kenyeret és tésztákat már egyáltalán nem eszem, az édességet sem.
Egyébként én magamom nem érzem, hogy híztam volna, dehát a mérleg ezt mutatja (2 hónap alatt 4+, összesen 6 eddig). Védődnéninél voltam ma, és ott volt a mázsálás. Azt mondta, lehet azért van, mert most nőtt nagyot a baba. Irigykedem azokra, akik nem híznak. Kép

Anita, cuki cuccokat vettél, én is voltam ma bababoltokban, és megvettem csemeténk első pici takaróját, nem bírtam ott hagyni. De úgy gondoltam, hogy most már azért illene legalább egy kis ajándékot venni picimini gyerekünknek. Szerintem cuki.

Én Elevitet nyomok naponta.

Pesti csajok, hol tudtok jó babaruci turit, ami jó???

Medike, felezve???? Kép

Kép
Vendég

Eszti
Ilyet vettem én is csak egyszinűt!
Olyan aranyos...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: