Halihó!
Megjöttünk szombaton, s beleolvastam a topikba, de írni nem volt időm, bocsi
Krisz
Kitartást a fogyókúrához!! Szurkolok Neked!
Morzsaszívónk nekünnk is volt anno, amikor Kristóf kicsi volt
a mai napig cukkol vele anyukám
Dorottya
Gratula a felüléshez!!!
Mi is ülünk már, néha még borul erre-arra próbára téva a reflexünket, de már nagyon szépen csinálja, rakok majd képet, ha sikerül lekicsinyítenem.
Cas
Bocsi, hogy csak most, de utólag is Nagyon Boldog NÉvnapot kívánunk!
Én nagyon félek a kenyérhéjjas kóstolástól
persze tudom én, hogy fogja szeretni, mert a Drágám eddig még mindent szeretett
Jó kis sisakja volt Sebinek
Kismok
Jó pihenést! Talán jobban fog sikerülni, mint a múltkori hétvége, bár az is "izgalmas" volt
Kia
Gondolam Rátok a híreket hallgatva, s remélem, hogy párod kimaradt a "buliból"...szörnyű egyébként, hogy mik vannak
Fülbevalók csinik....lógosat nem is lehet most hordani még mindenbe belekapnak a babók
Titti
Hányan utaztok, s utaztok-e holnap??? Várom a jelentkezésedet!
Ha még van infóra szükséged, akkor jelentkezz, most már nagyon "profik" vagyunk repülés ügyileg!
Én annyira, de annyira büszke vagyok a kicsi fiamra....éjjel 3/4 2-kor kelettük, 3 perc múlva mosolygott, 4-kor szállt fel a gép, volt két leszállás, s két feszállás összesen, s 7 óra gépen tartózkodás (repülés+földi várakozás) után még mindig nem volt egy szava sem, s hazaértünk úgy, hogy kb 2 percet sírt összesen
Ancsa
Nagyon sajnálom Réka babát, de remélem, hogy tényleg hatásos lesz neki ez a torna.....édes kis Drágának még talán az a jó, hogy könnyen felejtenek.....
Nyafi
Köszi a tippet! Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem kell neki semmi
a kis fogára, remélem, hogy így is marad
Nem félsz, hogy a lánc megfojtja őt??? Lehet, hogy hülye a kérdés, akkor bocsi
Edit
Ritkán láttam a piros beűidet
mi van veletek?
Amaryl
Mi a helyzet Nálatok???
Gem
Majdnem kihagytalak
nem csodálom, hogy szerelmes vagy
Csodálatos mindkét csajszid!!!!
Rólunk: Ahogy már írtam repülést jól bírtuk, otthon csodás volt, van egy fogunk (szintén írtam már), ülünk, s 8,78 kg-t nyomunk....tudunk már valami hasonlót, mint a pá-pá, de még nem hiszem, hogy tudatos
Apu jól van, Kristóf maradt otthon a nagyiékat szórakoztatni, de nagyon hiányzik!! A kicsit is nagyon nehezen engedték el, Kristóf is nagyon ragaszkodott hozzá, az utolsó napokban állandóan dajkálta, játszott vele...nem jó ez így, hogy külön a család, de nincs már megoldás
Párom szülei itt vannak, most nálunk alszanak, de napközben a párom húgánál vannak, aki még otthon voltunk eltörte e könyökét
Én így jól elvagyok, nem bánom, hogy nincs egész napos társaságom, főleg most, hogy párommal sem túl jó a viszonyom, illetve nagyon haragszom rá, s legszívesebben itthagynám őt a p....ba....Tudom, hogy sehol nem fenékig tejfel az élet, s mivel már nagykislány vagyok, ezért mérlegelek.... (lehet, hogy a nagykislány az öregszem megnyugtatóbb megfelelője
)
Ha nem baj, akkor nem írom ki a sztorit, mert ez mégiscsak egy nyílvános fórum
Írjatok jó sokat, hogy legyen mit olvasgatni