Új privát üzeneted érkezett!

Krisz!

Tenyleg klassz a furdoszoba! Akkor a fuvarra szamitok/tunk (harman leszunk)! :D :roll:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Krisz nagoyn szép! Hogy lehet takarítani? Úgy mint bármely csempét?

Kép
nyafi

Nyafi!

Van egy spéci impregnáló anyag, azzal ha készen van, le kell fújni és még a cillit bang-et is kibírja.

Apropó cillit bang: akinek fehér vagy világos padlófugája van figyeljen!
Cillt bang+ szivacs. Fújj a picit nedves szívacsra anyagot, majd a fugaközöket dörzsöld vele végig. (jusson rá anyag bőven).
Hagyd kb 5-10 percig hatni és töröld át tiszta vizes ronggyal.
Ismét új fugád lesz.
Mázas padlólapnál óvatosan azért, mert a mázat kikezdheti.

Na megyek felmarkolom a jutalékot a cillit bangesektől!!! :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Azért az agyam elszáll!

Május 8-án adtam be a papírjaimat az államnak.
Se gyedet, se anyaságit, se családi pótlékot a mai napig nem kaptam!!!!! :evil:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz:Azért ez nem semmi,hogy milyen gyorsasággal mennek itt a dolgok......

Na megyek raportra a diabetológiára.Már tudom az eredményt,nem olyan vészes,de azért nekik biztos lessz valami belekötnivalójuk.....

Elfelejtettem kedden mázsáltunk.6710g,és 67cm.
Szoritsatok Réka,és az én lelkemért is,mert ma megyünk a Dévény tornára(maszirozás).Kiváncsi vagyok ki lessz jobban kikészülve...

Befőzés:Irigyellek benneteket,hogy ilyenekhez van energiátok,de leginkább,hogy meg tudjátok csinálni.Abszolult analfabáta vagyok hozzá :( :( :( Az anyósom viszont profi a dologban.
Talán azért sem foglalkoztam a dologgal komolyabban,mert nem is igazán eszek lekvárt,meg befőttet sem.Az az egy-két üveg amit megetem,azt meg megvettem a boltban.
Na de talán a gyerek kedvéért illene megtanulnom???????

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa :D
Szorítunk mára Nektek! :wink: Reméljük,hogy mindketten könnyen túl lesztek rajta :)
Befőzés, konyhaművészet: nekem sem műfajom a második gyermek után sem :oops: már nem fogok változni azt hiszem :roll:

Cas :D
Tényleg nagyon meleg van, de én élvezem...mondjuk Marcust 65-ös faktorú naptejjel viszem csak ki...bár sokat nem vagyunk az utcán :)
Egyre inkább eljön az idő, amikor könnyebbség lesz a két picivel....ezt hallottam :wink:

Krisz :D
fürdőszoba nagyon szép :wink: cilit bang - jó ötlet, otthon kipróbálom :lol: Nem kacsingatni ám más pasik felé :twisted: :wink:

Gem :D
Felénk is kerüljetek :wink: Tesóproject????? :roll:

Mi nagyon jól vagyunk itthon, Apa már nincs velünk, s hiányzik, de ettől eltekintve szuper minden...ma szabadnapos vagyok, de nem akaródzik elindulni.....vásárolgatni szeretnék, s du. barátnőzés :lol:
Marcust nem könnyű itthagyni 8)
Szombat hajnalban indulunk, s már a másik mamáék addigra ott lesznek, s várnak minket apával....de még nem akarok ott tartani :oops:
Írtam már, ,hogy a mi fogunk is kint van....(bár nem is reagált senki :cry: ), s talán nem viseli/viselte meg..
Ti melyiket használjátok a Dentinox lidokainos krémjét vagy a másik folyadékot????
Ja, és tegnap itt volt a doktornéni, s azt mondta, hogy szinte mindent lehet már kostolni, kivéve a magvas gyümiket :lol: azt mondta, hogy próbáljam ne teljesen összeturmixolni a kajáját, egy kicsit már lehet darabos, hááát akkor majd, ha Apa velünk lesz...mert most adtam neki egy picuri kenyeret, s nem fuldokolt ugyan, de fura "arcot" vágott :roll:

Megyünk enni, aztán tényleg elmegyek egy kicsit, hagyom mamázni a kis Drágámat 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi!

Dehogy kacsingatunk!!!!áááááááá

Ancsa!

Van direkt diabetikus befőzőcukor! Gyümölcsöt megtisztítod, felaprítod (én darálón szoktam) belerakod a befőzőcukrot, összerottyantod és üvegbe teszed.
Asszem dunsztba se kell tenni, de ez nem bizti, csak a hugom pasija cukorbeteg, neki tett el ilyen lekvárt és ott láttam nála, hogy van ilyen.
Ha gondolod szívesen megkérdezem, hogy milyen termék.

És megy a drukk!!!!

Cas!

Kitartás!!! Szegénykém, végre lenne egy kis nyugid, egy gyerekkel, erre nincs. :?
Mesteri érzékük van a kis nokedliknek, hogy mikor kell elszakítani azt a bizonyos cérnát.....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szilvi!
Az utat Krisszel beszeld meg, en es a csajaim csak potyautasok leszunk!

A foghoz gratula! Zsofinak most jott ki a masodik, egy het alatt bujt ki az elso ketto! :D

Kepzeljetek, kedden voltam vedononel, es hat kerdeztek, hogy hogy alszik a gyerek. Mondtam, sehogyan. Azt tanacsoltak, hogy tegyuk kulon szobaba, mert igy nem hallom meg majd a nyoszorgeset rogton, es lehet, hogy nem is kell felvenni es magatol visszaalszik. No gondoltam, sebtiben kiprobaljuk. Es lassatok csodat, Zsofi azota csak egyszer szopik ejszakankent, ami szamomra a megvaltassal er fel. :lol: Reggelre meg a cicim is megtelik, nem ugy, mint azelott. :?

Elkezdtuk mi is a fozelekeket. Szintugy vedonoi-orvosi tanacsra nem en etetem Zsofit, mert elvileg a cici kozelsege sem segithette az evesben. Azota nehany kanal belemegy, neha meg a szajat is tatja. A gond csak az, hogy rendszeresen bealszik etetes kozben a parom oleben. Szerintetek ez normalis? Van meg valaki, akinek igy mukodik a babaja?

Hi-hi, nalunk szerintem nincs tobb 25 foknal! :lol: :lol: :lol: Hat het Del-Spanyolorszag utan en ezt most nagyon ertekelem!!! Es Zsofi is!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Beugrunk Szilviért is!!!
Még ott sem jártam soha, hát majd most!!!

Twingóba beférünk ennyien??? :lol:

Na ma ritka zizi a lányom. Bratyója épített neki egy várat, ami legalább mosolyra késztette.

Kész Alpok van a szájában, dokinénink szerint bújik a másik fog is, és azért.

Na akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Azért nem vagyok sűrűn, mert Apácska itthon volt sajnos. :( Azért sajnos, mert ugye ez azt jelenti, hogy nincs munka. :( Ma meg holnap dolgozik végre valamit.
Elméletileg kedden megyünk haza, de lehet, hogy csak én a Kisasszonnyal - s ettől már előre parázok.

Szilvi
Gratula a fogacskához. Én nem emlékszem, hogy írtad volna, de bocsi, ha igen. :oops:
Megírod majd a tapasztalataidat privibe az egyedüli repülésről? Asszem a babakocsi velünk utazik, jól tudom? De hogy csomagfelvétel után hogy fogok boldogulni, az még egy nagy rejtély... :roll: Remélem ott lehet Apa is, és akkor jól. :)

Cas (nászasszony-jelölt) köszönjük a megtiszteltetést. :) :D
Sajnálom, hogy nem tudtál pihizni. Nekem ezzel az eggyel is minden nap meggyűlik a bajom. :wink:

Nyafi
Igaz, hogy nem bonyolult, meg csak két busz, de több, mint 1 órát hozott ki az útvonaltervező; és ráadásul etyekről érkeznék Etelére, úgy meg már sok - 2 óra lenne.
De megpróbálok akkortájt amúgyis a nagyvárosban tartózkodni, és akkor nem lesz gond. :) Az időpont nekem igazából mindegy.

Gem
Gratu Nektek is a fogacskákhoz! :)
És a külön szobában alváshoz is! Rád fér már a pihi.
Megértem, hogy jól esik a hűvösebb idő; bár én most inkább a melegre vágyom. (Talán kedden...)
Ja, akartam már kérdezni: ülni is tud már Zsófi? Vagy előbb áll; igaz ülni unalmas. :)

Na közben megetettem a Kisasszonyt is. :)

Sedith, merre vagy?

Na megyek, csinálok valami rend-szerű állapotot!

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Egy kicsit / nagyon eltűntem az utóbbi időben..
Levi mellett alig van idő.
Tegnap - szinte egész nap - ha volt időm visszaolvasgattam..

Minden baba (kicsi és nagy) nagyon szép! ...és nagyon ügyes!

Mindenkinek, akinek most volt a hóforduló - utólag is - GRATULÁLOK!
Kismok Nektek mára!!!!

Gem!
Szépek voltatok a kereszetelőn, Grat. a felálláshoz!

Szilvi17
Nektek is Gratula! nagyon ügyes Levi, hogy felállt!
Utólag is Boldog Névnapot!

..s köszi a köszöntéseket!

Judit
Nem irigyellek - szép súlyban van Lili. :shock: :wink: 10 kg az rengeteg... főleg cipelni.

Én nem tudom, hogy Manó most mennyi, mert már rég mértük.. majd a héten megnézzük.

Cas
A meggy + krumplit ki fogom próbálni, mert Levinek nem ízlett pár napja a sima krumpli.

Így most ismét gyümölcsözünk egy ideig... az újabb próbálkozás előtt.

Kriszta
Nagyon szép a fürdőszoba!
Gratula a fogacskához!

Nekünk még most sincs... érzem az ínyében, hogy ott vannak, de még nem akarnak kibújni :P

A fürdetés
Mi már egy ideje a Gabi Édes Álom Fürdetőt használjuk.. szerencsére nem szárítja a bőrét.
+ Minden nap - ha nagy meleg van - délben kettesben fürdünk Levivel... nagyon élvezi :lol: .. de én is.

Itatás
Mi nem használtunk cumisüveget - csak az elején 1-2 napig, amíg nem volt elég tej - Levi nagyon szépen iszik a csőrösből egyedül - forralt ásványvizet.

Megpróbálok többször jönni...

Képek:
Kire hasolnít?
Kép
Kép
Etetőszék
Kép
Rendőri karjelzés :shock: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!

Micsoda dínom-dánom-ot rendez Levi!

Ohhhh és Boldog hófordulót neketek!!!! :D
A gyerekkori képen inkább a párodra hasonlít Levi, a felnőttképeknél meg nem tudom eldönteni. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Csak két szóra jöttem...
1. Nem tudtam írni, mert nem volt hsz-ablakom. Mindig ez van, amikor már csak pár bejegyzés kell az új oldalig.
2. TEGNAP KIBÚJT BORÓKÁNAK AZ ELSŐ FOGA!!!! :) Megszenvedtük, mert még 38 fokos láza is volt! Ma már nyugisabb, de tegnap csak ölben volt jó neki.
3. Nagyon boldog hófordulót utólag minden babának: Rékának, Abigélnek; Levinek és Sárának pedig mára kívánok minden jót hófordulójuk alkalmából!!!! :) :) :)

Szilvi, gratula a fogacskához, és örülj, hyog nem szenvedtetek vele. Krisztánál is volt mikor észrevétlenül bújtak ki, volt, mikor iszonyú szenvedés, láz árán. :roll:

Bocs', nem olvastalak el végig, csak átfutottam a sorokat.

Kia, hol lehet ezt a hasonlítgatást elvégezni???

A következő napokban nem leszek, mert ma megyünk Édesanyámékhoz, szombaton pedig - ha az idő engedi - kirándulunk egy kicsit a szabadba. Vasárnap a férjem zenél, és akkor - ha utolérem magam a mosással, kipakolással akkor fogok írni. :D

Puszi, kellemes hűsölést, hétvégét mindenkinek!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith
Gratula a fogacskához!
Itt (remélem bejön):
http://www.myheritage.hu/FP/Company/loo ... upload.php
Jó pihit hétvégére!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

annak idején, mi Julcsinál vetettük be ezt a külön költözést szintén 7-8 hós kora körül. Nekünk is az volt a véleményünk, h annyira éberen alszik a kisasszony, h a mi mocorgásunk az, ami aztán tényleg felébreszti, úgyhogy kb. 3hónapig a nappaliba rakott paplanon aludtunk (hát ennek is megvolt a maga varázsa :lol: ).
Most az a gond, hogy azóta nappaliba kellett rakni, az eredetileg a gyerkőcös szobában lévő kanapét, így nem nagyon van hely az ott alvásra, pedig Sári uolyan éberalvó, bár fognövesztős korszakában ez borzasztó. Mondjuk ma pl. csak fél 12, fél 2 és fél 6-kor ébredt. Én már ezzel kiegyezek! Végül is ő egy olyan izgága gyerek, akinek nem nagyon van ideje szopizni nappal, és gondolom kicsit jobban ráér éjjel, legalább pótol. :D
Sárinak úgy látom ZSófi az eszményképe. Már vagy 5-6 napja megint csak szopi van, kanalas cucc esetén szájzár. Az a baj, apa csak 7 körül ér haza, így max. hétvégén tudja ő etetni. Bealvás: az apukák szoktak vmi speckó nyugtatóenergiát kiszabadítani magukból, ha éjjel pl. semmi nem használ, akkor apát vetem be és ő vissza tudja altatni Sárát. :D

tök jó a fürdőszoba. A lapitapi-vár meg nagy ötlet, én is kipróbálom!
Ha már elmégy Tenerife-re, hozzánk abszolút nem nagy kitérő! Mi majd a csomagtartóban utazunk. :lol:

Kia :D
nagyon megy az idő, ugye? 7 hó nagy idő! Levi szereti a gyümiket? A pezsgőtablettás doboz Julinál meg most is nagy kedvenc volt, de csak addig míg ki nem jött az első fog, mert akkor felbontják vele és lesnek, mint Rozi a moziban, mert pl. Sárinak beszorult a teteje a szájába. Rém vicces volt! Úgyhogy nálunk már csak tető nélkül funkcionál! :lol:

Szilvi :D
hát akkor nagy-nagy gratula Marcinak élete első fogához! :lol:

2 napja nem tom, mi van Sárával, állandóan vmi spárgához hasonló pózba rakja a lábát, amiből nem tud szabadulni. Mi célja vele? :shock: De tegnap felült egyedül. Üldögélt is egy darabig, de aztán, jobbnak látta, ha inkább mászkálhat.

KM

Kép
Kép
kismok

Köszi Kriszta! :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kismok!

Boldog hófordulót nektek is!!!

Naná, hogy befértek! :wink:

Csajok! Nekem állandóan lefagy ez a nyamvadt bnet. Hová lehet jelezni, nem tudjátok? Egyszerűen már tűrhetetlenül sz...r !!! :evil:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Köszönjük a "fogköszöntéseket"!

Boldog hófordulót Sárának és Levinek!

Krisz :lol:
Na azért :wink: egyébként sok jó ember kis helyen is :wink:

Akkor ezek szerint jók a védőnénik is valamire 8) Ez már nagy előrelépés! Dél-Spanyolban is nagyon meleg volt??? Te még meddig tudsz otthon maradni?

Azért próbál jönni, mindig szeretlek olvasni!
Nagyon jó az összehasonlítás, szerintem Rád hasonlít Levi :lol:

Kismok :D
Háromszor éjjel :shock: azért azt nem irigylem, ha nem baj :oops:

Krisz, s Gem, na meg Kismok :wink:
Mi lenne, ha mindenhol megállnánk egy-két napra mielőtt tovább megyünk? :lol: :wink:

Edit :D
Jó pihizést, kikapcsolódást, s gratula a fogakhoz! Nem tudom, hogy nálunk milyen lesz a folytatás, de remélem, hogy jól fogja viselni a kis Drága...

Mi volt ma??? Jól lefárasztottak biztos :roll:

Titti :D
Írtam privit!

Remélem, hogy senkit nem hagytam ki!
Jó éjt!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Km
Igen, nagyon rohan az idő :shock: ...most volt december...
..hogy szereti e a gyümiket? Igen. Szerencsére azok bejönnek neki.
...de a srépa, krumpli kemény menet lesz :lol:

Kriszta
Nekem is nagyon lassú néha a bnet.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jó éjt Szilvi! :wink: ...s Mindenki!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi!
Nalunk akar tobb napra is megallhattok!

Torremolinosban iszonyatosan hulye ido volt. Ot hetbol harom es fel azzal ment el, hogy talalgattuk reggel, vajon erdemes-e lemenni a tengerre. Szeles volt es Zsofit ezert nehez volt ugy letenni a torolkozore, hogy mindenkeppen nyugiban legyen. Viszont a szel a tengert is felborzolta, tehat Rebekanak sem volt igazan furdesre alkalmas.
Tovabbi negy napig Zsofi lazas volt, tehat maradt kb 1 hetunk, ami minden ertelemben felhotlen volt. Ez szamomra viszont mar azzal telt el, hogy probaltam kiotolni, mit s hogyan fogok osszecsomagolni, mikor kezdem el es hogy fogom lebonyolitani a ket lany mellett a csomagok osszekesziteset es a lakas kitakaritasat tok egyedul, leven hogy a parom delutanonkent tanfolyamra jart. (itt jegyzem meg zarojelben, hogy idokozben Zsofi annyira mobilis lett, hogy a vegere mar egy olyan pontja nem volt a lakasnak, ahova biztonsagban letehettem volna, es elmehettem volna pisilni.) Persze, nalunk volt az utazoagy, de a vegen annyira osszamartak szegeny Zsofit valszeg a szunyogok vagy valami mas dog, mikor egyszer beletettem, hogy aztan mar ott sem mertem huzamosabb idore magara hagyni.
Nem panaszkodom, mert vegul is tenyleg jo volt, tengerkozelben lenni, finom halakat es tengeri cuccokat enni. A nap is eros volt (talan egy kicsit tul eros is).
Delutan 5 es este 8 kozott alig lehetett megmaradni a lakasban. Es sajnos legkondi ellenes vagyok, pruszkolok, amint megerzem, tehat ugy gondolom, hogy a gyerekeimnek sem tehet tul jot. Hulyeseg, de en mar csak ilyen vagyok. Ablakot nem nyithattam, mert beomlott a 35 fok (meg amugy is olyan magassagban voltak az ablakok, hogy az Rebekara eletveszelyes volt), ugyhogy maradt az izzadas. :oops:

De mindennek ellenere orulok, hogy kimozdultunk es nyaraltunk egyet! :lol:

Tesoproject? Baromi jo lenne, ha vegre megjonne, aminek meg kell jonnie ahhoz, hogy egy no teherbe eshessen. En nem tudom, hogy ez minek a fuggvenye. Van, akinek szinte szules utan par hettel mar megjon, en meg itt rostokolok es varom, hogy ramkoszontson, de nem teszi :? szoval amig elek, remelek.

Munka: meg kerek masfel honapom van itthon :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: mindjart elbogom magam. Engem szerintem okrosszekerrel fognak visszavinni a munkahelyemre. :roll:

No, most mar tenyleg jo ejt mindenkinek!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Meg mindig szerelmes vagyok a lanyaimba...
Kép

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem!

Nem csoda ha szerelmes vagy.....Hogyhogy ilyen hamar vissza kell menned dolgozni?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Domi! Kb augusztusra lesznek meg a pénzek a Mák-tól.
Szilvi! Mi borostyánnyakláncot használunk, az jobb mint ezek a gélek, mert ezek csak max 2 órát hatnak, a lánc meg két éves koráig folyamatosan.
Ancsa! Milyen volt a Dévény! Sírt nagyon? Ha igen az jó, mert akkor jó helyen jártok, mert kimozgatják neki a kis izmait!
Lányok holnap megyünk nyaralni Balcsira egy hétre! Mit kell vinni a kislánynak?
Csajok mire megjövök, tessék megírni, hogy 21-25-ig kinek mikor jó!

Kép
nyafi

Igenis Nyafi!!!Megírjuk!

Most engem "vígasztaltál" az augusztussal vagy nektek jön meg ilyen későn? :D (május 8-án igényeltem meg őket)

Mit vinni? Gyógyszert mindenképp. Kiskönyvét. Evő-ivó cuccait, alváshoz a cuccait. Néhány kedvenc játékát.
Meleg holmit mindenképp. Üveges bébiételt. Turmixgépet (ha ott nem lesz ilyen).
Babakocsit, kismedencét.
Mondjuk a megvehető holmikat kihagyhatod, ha nagyon nem fér be a kocsiba. UV szűrős sapkát, ha vizen lesztek. naptejet. Leégésre valamit.
KB ennyi jut fejembe

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hello! Domi sajna 3 hó az átfutás, legalábbis nekem meg a barinőmnek ennyi volt. Köszi átolvasom du, hogy mit hagyok ki! Addig írjátok csak4

Kép
nyafi

:cry: :cry: :cry:
Pedig annyi fizetnivalóm volna....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Na megvolt az első maszirozás.ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sirt szegénykém,hogy majd megfulladt.majdnem kihányta azt a kevés kaját is amit mostanság bele lehet diktálni.
Úgy bealudt utána,hogy arra se ébredt fel,hogy hazaértünk,és betettem az ágyába.nagyon remélem,hogy lessz eredménye ennek a kinzásnak.

Viszont:Kijött a negyedik fogacskánk is.

Na most ennyi,mert a kisasszony rámolós kedvében van.Állandóan áthelyezi a ronyszőnyeget.Na meg szereti megenni is.

Kép

Kép
ancsa03

Tgyás,gyed:Én annyira örülök,hogy a cég intézte,mert már dec.elsején megkaptam normálisan a pénzeket...

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Szegény Rékaaaa!!!! Remélem megéri neki a szenvedés és hasznos lesz a masszírozás. Gondolom a letapadt izmokat szadizták és az biza nagyon fáj. :cry:

Gratula a 4. fogacskához!

Csajok! Nálatok is zizik a manók????
Nekem már minden hajszálam égnek áll... :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Domi

Jelentem: IGEEEEN! Napsi is nagyon zizi!
Lehet, hogy érzi rajtunk a feszültséget... Apácskának megint nincs melója... most jött haza. :( :( :(

Kép
tittina1982

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ez tök szar

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Ancsa
Remélem a következő már nem fog annyira fájni Rékának.
Grat az újabb fogacskához. :P

Zizi babák...
Levi is olyan néha, amikor sehol nem jó neki..

Gem a másfél hónap már nagyon kevés :(
A csajok még most is szépek! :wink:

...én is örülök, hogy mindent a cég intézett (na és Apa :lol: ), így hamar megkaptam minden pénzt.

Tegnap nem is írtam... kaptam Apától (vagyis Anyóstól :D ) két pár fülbevalót :lol:
Anyós amikor otthon voltunk nekünk adta a tört aranyakat, amiket Apa becserélt az egyik ismerősénél :lol:
Már biztos volt vagy 10 éve, hogy utoljára fülbevaló volt a fülemben :oops:

Nyafi
Jó nyaralást nektek! (irigykedek) :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszti
Remélem rendbejön ez a dolog hamarosan... :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!

Tökrendi a párod. Muti majd meg a függőket lécci!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok
Rémálom napok és éjszakák vannak a hátunk mögött. Éjjelente 4-5 órákat nyüglődik, vergődik, nyekereg Barbi. Én meg RedBull-on és kávén élek, hogy birjam a nappalokat amikor 3X15 percet ha alszik örömtáncot járok. Fogunk még nincs de szájpenészünk az van. :twisted: Eddig soha nem láttam ilyet mert a fiamnál egyáltalán nem volt és Barbinál is most jött ki előszőr és remélem utoljára. Nem tudom mi lehet ilyen hatással, de a fiam is megkergült. Ime egy napunk: Barbit este fél 10-kor letettm aludni, Karesz éjjel 2-kor még kukorékolt, Barbi fél3-tól 4-ig nyekergett, Karesz 5-kor felébredt és elkezdett jönni-menni a lakásba, majd fél 7-kor rászóltam hogy feküdjön vissza mert minden ajtónyitásra felébredek, visszafeküdt, apa 7-kor kel, 8-kor indul dolgozni, Barbi 9-kor ébredt, majd visszaaludt és Karesszal délig húzták a lóbőrt. Viszont déltől estig a fürcsiig nem volt alvás. Foggalmam sincs mi a bánya lehet, de ha ez igy megy.........
Viszont ami pozitiv, hogy Barbi gyönyörűen felül és ül egyedül és a mászás is egyre jobban megy neki.
Olyan szépségesek a gyerekek, annyira jó visszanézni a januári képeket és a mostaniakat, mennyit nőttek a babucik. :wink:
Fürcsi: Mi első perctől a Nivea termékeket használjuk, popsi krém, sampon és fürdető, habfürdő, testápoló. Soha nem volt száraz a bőre. Viszont két szomszéd gyereknek is nagyon száraz volt a bőre, már mindent kipróbáltak és semmi nem vált nekik a fiamnak a combjai viszkettek fürcsi után mikor mondtam neki hogy próbálja ki Barbi fürdetőjét azóta soha nem jött ki a probléma, na mióta a szomszéd gyerekek is evvel fürdenek, nincs gondjuk.
Megint nyekergés van :( :?

drumka

Titti!
Zsofi mar ul is, fel is ul es meg is ul :lol: , de joval elobb allt, mint ult.
Rebeka egyaltalan nem ult, o csak maszott majd allt es ment. Most sem igazan jellemzo ra az ules :lol: :cry:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Viki
Kellemesebb éjjeleket kívánok. Nem lehet könnyű...

Levi 21 körül elelszik, 02-kor iszik vagy eszik és alszik tovább.
6 körül ébred ismét, eszik és kis idő múlva alszik tovább kb 9-ig.
De nappal alig alszik 1-2 órácskát :?

Kriszta
Íme: :lol:
Kép
..a tenyeremben...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

...ezt nem írtam
GRATULA A felüléshez, mászáshoz!!!!

...megyek, mert Apa egyedül fürdeti Manót :lol: játszanak a kacsákkal.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas
Holnapra
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nászasszony :wink:

Boldog Névnapot
!

Kép
tittina1982

Krisz
Lóvék: pont ma reggel hallottam a rádióban, hogy vmi költözködés miatt bizony sokan nem kaptak egy fillért se! :evil: :evil: :evil: Bezzeg én mikor hivatkozhatnék ilyenre, ha nekem kéne befizetnem vmit?! :evil: :evil: :evil:
Domi nagyon édes a képeken! :)
Cserébe ezt küldöm: :lol:
Kép

Szilvi
Én még sosem kentem Csillára naptejet, igaz mindig tudom úgy fordítani a kocsit, hogy ne érje Nap, no meg jó árnyas a játszó...
Nekem amúgy 25-ös van itthon Sebire, anno őt se kentem 30-nál erősebbel... :roll:
Ja, és Csilla úgy nyomatja befelé a kenyérserclit, hogy öröm nézni! Sok kárt mondjuk még nem tesz benne azzal a 4 fogával, de ízlik neki, az látszik! :) Biztos Marcus is megkedveli majd... :)

Gem
Örülök, hogy sikerül végre rendeződnie az éjszakáitoknak!!! :)
A csajok még mindig csodaszépek!
Szilárd kaja: én is csak szigorúan ébredés után tudok vele próbálkozni, bár nálunk nem bealvás, hanem hiszti van különben...
:?
Tesóproject: szerintem ha már nem szoptatsz annyit éjjel-nappal, a ciklusod is beáll majd. No meg a kistesóhoz menstruáció nem kell, csak egy peteérés! :wink: Szóval remény van! (Egy barátnőm szült 1,5 korkülönbséggel, és a kettő között nem volt menstruációja. így mikor az orvos kérdezte, hogy mikor volt az utsó mensije, mondott egy 2 évvel korábbi időpontot, akkor jót nevettek...) :)

Kia
Hogy ízlett a meggyes krumpli? Én tegnap tököt főztem krumplival, és őszibarackkal!!! :lol:
És tényleg, Sebi is hogy szerette a plussz-os dobozt!
Ja, szépek a fülbevalók, fülben-képen is kérünk!!! :)

Ancsa
Sajnálom, hogy ilyen kínokat kell elszenvednie Rékának, de én is csak azzal tudlak bíztatni, hogy ez a módszer sokaknak bevált, és csak javára válhat Rékának! A fájdalmat meg majd elfelejti... :roll:

Viki
Huh, nem irigyellek!!!!!!! :(

Titti-nászasszony :)
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen lehetetlen helyzetben vagytok... :cry: :cry: :cry:

KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET MINDENKINEK!!! :)

Ja, és a nagy hír, hogy CSilla kezd átváltani kúszásból mászásba, mostmár nagyon ügyesen tesz meg néhány lépést szabályos négykézlábazásban! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Képzeljétek, ma a fürdetés után egyedül, minden erölködés (és kapaszkodás...) nélkül felült Rita!!! :D Azt hiszem, a páromnak igaza van, már egy ideje gyakorolhatja ezt a mesterséget, csak most "bukott le" tudományával :oops:

Úgyhogy holnap átszereljük az ágyát, a legalsó pozícióba kerül az ágyrácsa!!
d0r0ttya

Sziasztok!
Nahát, nem volt nagy forgalom hétvégén! :D
Most egy hétig nem leszek, mert Zamárdiban balatonozunk Juli szavaival élve. Régi egyetemi-évfolyamtársas-babás nyaralás lesz. Apukák főznek, anyukák - remélhetőleg - napoznak kicsit, és vigyázunk egymás gyerekeire. Jövő hétfőn jövök.
Ja, Sára feltérdelt a kiságyában, meg pár napja felül, 1-2 hét és meg lesz az a felállás is, úgy tűnik. :wink:
puszi nektek: KM

Kép
Kép
kismok

Cas!

Boldog névnapot kívánunk mi is!!! :lol:
Én még nem merek Dominak kenyérvéget adni, minden kis darabkától látványosan meg akar fulladni.

Kúszni mi is kúszunk, pláne távirányítóért, már megy a seggrisza is, úgyhogy hamarosan mászunk is.
2 fogunk van bibi!
És nagy fájdalmaink.... :cry:

Kia!

Csodaszép a fülbevalód! Remélem párodnak nem kellett dolgoznia a felvonuláson!!!!

Kismok!

Huhhh irigy-irigy!!! Jó pihikézést Nektek!

Dorottya!

Gratula a felüléshez!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz
Na gondolhatod, hogy eszméletlen morzsamennyiséget generál, amiből jut a pihiszékbe, a konyhakőre, a bodyjába, sőt még a pelusába is! :lol: A gyomrába meg csak elenyésző... :D De nagyon élvezi!!! És hozzáteszem, azt a 3 morzsát akkora szakértelemmel rágja, mintha legalábbis nemcsak metszőfogai lennének?! :lol:

Dorottya
Grat a felüléshez!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!

Morzsaporszívót kéne venni??? Én meg kiröhögtem anno a kollégámat, mikor az 1 éves gyerekük mellé azt vett. :shock:

Legalább lefoglalja addig is magát !!!Ma megint életveszélyeset jászott.
Sztem ahogy elindul, én inkább visszahűzok dolgozni. :oops:

Én még nem vezettem be semmi gluténeset.
Szted ártok vele, ha rozscipóból kap egy kis kenyérhéjat?

Lányok jelentem beálltam a 90 napos diétások klubjába.
Ugyan, még csak ma kezdtem, de küldjetek kitartást, hogy végig is csináljam! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Halihó! :wink:
Megjöttünk szombaton, s beleolvastam a topikba, de írni nem volt időm, bocsi :oops:

Kitartást a fogyókúrához!! Szurkolok Neked!
Morzsaszívónk nekünnk is volt anno, amikor Kristóf kicsi volt :oops: a mai napig cukkol vele anyukám :lol:

Dorottya :D
Gratula a felüléshez!!!

Mi is ülünk már, néha még borul erre-arra próbára téva a reflexünket, de már nagyon szépen csinálja, rakok majd képet, ha sikerül lekicsinyítenem.

Bocsi, hogy csak most, de utólag is Nagyon Boldog NÉvnapot kívánunk!
Én nagyon félek a kenyérhéjjas kóstolástól :oops: persze tudom én, hogy fogja szeretni, mert a Drágám eddig még mindent szeretett :lol:
Jó kis sisakja volt Sebinek :wink:

Jó pihenést! Talán jobban fog sikerülni, mint a múltkori hétvége, bár az is "izgalmas" volt :wink:

Gondolam Rátok a híreket hallgatva, s remélem, hogy párod kimaradt a "buliból"...szörnyű egyébként, hogy mik vannak :roll:
Fülbevalók csinik....lógosat nem is lehet most hordani még mindenbe belekapnak a babók 8)

Hányan utaztok, s utaztok-e holnap??? Várom a jelentkezésedet!
Ha még van infóra szükséged, akkor jelentkezz, most már nagyon "profik" vagyunk repülés ügyileg!

Én annyira, de annyira büszke vagyok a kicsi fiamra....éjjel 3/4 2-kor kelettük, 3 perc múlva mosolygott, 4-kor szállt fel a gép, volt két leszállás, s két feszállás összesen, s 7 óra gépen tartózkodás (repülés+földi várakozás) után még mindig nem volt egy szava sem, s hazaértünk úgy, hogy kb 2 percet sírt összesen :lol: :lol: :lol:

Nagyon sajnálom Réka babát, de remélem, hogy tényleg hatásos lesz neki ez a torna.....édes kis Drágának még talán az a jó, hogy könnyen felejtenek..... :roll:

Nyafi :D
Köszi a tippet! Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem kell neki semmi :roll: a kis fogára, remélem, hogy így is marad 8)
Nem félsz, hogy a lánc megfojtja őt??? Lehet, hogy hülye a kérdés, akkor bocsi :oops:

Ritkán láttam a piros beűidet :roll: mi van veletek?

Amaryl :) :?: :?: Mi a helyzet Nálatok???

Majdnem kihagytalak :oops: nem csodálom, hogy szerelmes vagy :lol: Csodálatos mindkét csajszid!!!!

Rólunk: Ahogy már írtam repülést jól bírtuk, otthon csodás volt, van egy fogunk (szintén írtam már), ülünk, s 8,78 kg-t nyomunk....tudunk már valami hasonlót, mint a pá-pá, de még nem hiszem, hogy tudatos :roll:
Apu jól van, Kristóf maradt otthon a nagyiékat szórakoztatni, de nagyon hiányzik!! A kicsit is nagyon nehezen engedték el, Kristóf is nagyon ragaszkodott hozzá, az utolsó napokban állandóan dajkálta, játszott vele...nem jó ez így, hogy külön a család, de nincs már megoldás :?
Párom szülei itt vannak, most nálunk alszanak, de napközben a párom húgánál vannak, aki még otthon voltunk eltörte e könyökét :cry: Én így jól elvagyok, nem bánom, hogy nincs egész napos társaságom, főleg most, hogy párommal sem túl jó a viszonyom, illetve nagyon haragszom rá, s legszívesebben itthagynám őt a p....ba....Tudom, hogy sehol nem fenékig tejfel az élet, s mivel már nagykislány vagyok, ezért mérlegelek.... (lehet, hogy a nagykislány az öregszem megnyugtatóbb megfelelője :roll: :roll: )
Ha nem baj, akkor nem írom ki a sztorit, mert ez mégiscsak egy nyílvános fórum 8)

Írjatok jó sokat, hogy legyen mit olvasgatni :!:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Halihó! :wink:
Megjöttünk szombaton, s beleolvastam a topikba, de írni nem volt időm, bocsi :oops:

Kitartást a fogyókúrához!! Szurkolok Neked!
Morzsaszívónk nekünnk is volt anno, amikor Kristóf kicsi volt :oops: a mai napig cukkol vele anyukám :lol:

Dorottya :D
Gratula a felüléshez!!!

Mi is ülünk már, néha még borul erre-arra próbára téva a reflexünket, de már nagyon szépen csinálja, rakok majd képet, ha sikerül lekicsinyítenem.

Bocsi, hogy csak most, de utólag is Nagyon Boldog NÉvnapot kívánunk!
Én nagyon félek a kenyérhéjjas kóstolástól :oops: persze tudom én, hogy fogja szeretni, mert a Drágám eddig még mindent szeretett :lol:
Jó kis sisakja volt Sebinek :wink:

Jó pihenést! Talán jobban fog sikerülni, mint a múltkori hétvége, bár az is "izgalmas" volt :wink:

Gondolam Rátok a híreket hallgatva, s remélem, hogy párod kimaradt a "buliból"...szörnyű egyébként, hogy mik vannak :roll:
Fülbevalók csinik....lógosat nem is lehet most hordani még mindenbe belekapnak a babók 8)

Hányan utaztok, s utaztok-e holnap??? Várom a jelentkezésedet!
Ha még van infóra szükséged, akkor jelentkezz, most már nagyon "profik" vagyunk repülés ügyileg!

Én annyira, de annyira büszke vagyok a kicsi fiamra....éjjel 3/4 2-kor kelettük, 3 perc múlva mosolygott, 4-kor szállt fel a gép, volt két leszállás, s két feszállás összesen, s 7 óra gépen tartózkodás (repülés+földi várakozás) után még mindig nem volt egy szava sem, s hazaértünk úgy, hogy kb 2 percet sírt összesen :lol: :lol: :lol:

Nagyon sajnálom Réka babát, de remélem, hogy tényleg hatásos lesz neki ez a torna.....édes kis Drágának még talán az a jó, hogy könnyen felejtenek..... :roll:

Nyafi :D
Köszi a tippet! Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem kell neki semmi :roll: a kis fogára, remélem, hogy így is marad 8)
Nem félsz, hogy a lánc megfojtja őt??? Lehet, hogy hülye a kérdés, akkor bocsi :oops:

Milyen volt a hétvége???

Amaryl :) :?: :?: Mi a helyzet Nálatok???

Majdnem kihagytalak :oops: nem csodálom, hogy szerelmes vagy :lol: Csodálatos mindkét csajszid!!!!

Rólunk: Ahogy már írtam repülést jól bírtuk, otthon csodás volt, van egy fogunk (szintén írtam már), ülünk, s 8,78 kg-t nyomunk....tudunk már valami hasonlót, mint a pá-pá, de még nem hiszem, hogy tudatos :roll:
Apu jól van, Kristóf maradt otthon a nagyiékat szórakoztatni, de nagyon hiányzik!! A kicsit is nagyon nehezen engedték el, Kristóf is nagyon ragaszkodott hozzá, az utolsó napokban állandóan dajkálta, játszott vele...nem jó ez így, hogy külön a család, de nincs más megoldás :?
Párom szülei itt vannak, most nálunk alszanak, de napközben a párom húgánál vannak, aki még otthon voltunk eltörte e könyökét :cry: Én így jól elvagyok, nem bánom, hogy nincs egész napos társaságom, főleg most, hogy párommal sem túl jó a viszonyom, illetve nagyon haragszom rá, s legszívesebben itthagynám őt a p....ba....Tudom, hogy sehol nem fenékig tejfel az élet, s mivel már nagykislány vagyok, ezért mérlegelek.... (lehet, hogy a nagykislány az öregszem megnyugtatóbb megfelelője :roll: :roll: )
Ha nem baj, akkor nem írom ki a sztorit, mert ez mégiscsak egy nyílvános fórum 8)

Írjatok jó sokat, hogy legyen mit olvasgatni :!:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Bocsika, lassú volt a gép, s kétszer ment el :oops:
Edit 8) Közben rájöttem, hogy tudom, hogy hol voltál, ezért neked nem egyforma, amit írtam :lol: 8) :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?