Sziasztok!
Jól eltűntem, de semmi bajunk, csupán volt program, ill. dolgom ezerrel. Amikor meg tudtam volna jönni, az uram teljes mellkassal fedezte a gépet.
Nanda:
Ez a UPC dolog nem semmi! Bár én is úgy vagyok vele, hogy ha valaki ezt megteheti velem, akkor nekem is van szavam ezekhez! De sajna vannak olyan helyek, ahol már szolgáltató nem is érhető el.
Amit Mayáról, és a VÉNáról írtál, annyira nem lep meg. Az én lányom is hasonló korú, és látom, hogy nagyon jól tudják ám kifejezni magukat, ha valami nagyon bántja őket, vagy valamit nagyon akarnak. És ha a nyugalom ára az együttalvás, akkor nosza. Sok idő van még Maximig, addig rendbe is jöhet a lánykátok.
A férjed hogy áll ehhez? Bár gondolom neki is a Maya lelki békéje az elsődleges!
És akkor ha valakire bízni kell a lánykát, akkor válasszatok inkább valami jó babysittert! Bár most, hogy egyre közelebb a szülés, erre gondolom kevesebb szükség lesz!
Amúgy én is látom már a Zsófin, hogy nehéz neki a baba miatt, pedig őt sosem fenyegettük semmivel. Nehéz kezelni, és rosszul alszik éjjelente. Amikor megtudta, hogy kislány lesz, nem is aludt éjjel rendesen. Így ha nincs egy ilyen VÉNA, akkor is megviseli őket! Hát még így!
Hogy halad a magánovi?
Anikó:
Nekünk Invitelünk van (Vivendi), és havi 11 Eft alatt van! Akkor nálad is kialakult már az Internet függőség?
Más is hozzáférjen? Hát, ha elfér mellettem a hasamtól!
Lilahagyma? Az erre is jó? Én is szeretem, csak ne lenne tőle az ember lánya egész nap!
Bori:
nekem is fura, hogy nem Zsófi szobája, hanem a lányoké, de majd megszokjuk!
Az UH eredmény meg nagyon jó hír! Még most is kislánynak tűnt?
Nekem is egyre gyakrabban csinál olyanokat a lányom, ami nagyon kellemetlen. De ez van! Fejvégű már a leánykád? Ugyan nem írtad, de úgy sejtem, hogy akkor nem kaptál ki a kilók miatt sem, és a méhszájad is teljesen zárt!
Cvali:
ne keseredj el, de ezért jó, hogy gyakran vizsgál titeket a doki. Így megelőzhető, hogy ebből nagy baj legyen. Tartsd be amit mond, mert a babáknak még sokáig bent a helye!
Orsi:
gratulálok a kocsihoz, és kérünk róla képeket!
Milyen homeós bogyót szedsz?
Szia Tifics! Üdv köztünk, és gratula a félidőhöz!
Mariann: köszönjük, de ha lehet, kevesebbel!
Bellana:
te ennyire jó futó vagy, hogy utólérsz egy biciglikt?
Te a vasaláson mosolyogsz???
Zsuzsi:
üdv újra itt!
London, hát jó lehetett!
Panó: jó sok állat van nálatok!
Nos, asszem mindenre reagáltam, és megállapítottam, hogy nem nagyon hiányoltatok.
De hát mindenkinek van dolga…
További szép Húsvétot!
Zsuzsa