Új privát üzeneted érkezett!

Szia lányok!

Ma megint nagyot csavarogtunk. Tlálkoztunk a séta alatt 1 baráti házaspárral akiknek szintén ilyenkorú a gyerkőcük mint Dani és a barátnőm is babát vár, bár neki már csak 1 hónapja van.
Na, szóval a rövid sétából, jó nagy tekergés lett és a végén még kajálni is beültünk a Duna parton. Kép Azt hittem talicskával kell majd hazatolni engem. Kép
Nagyon jól éreztük magunkat, kivéve, hogy Daninak aki kismotorozott,nekiment 1 bicajos ürge!! Szerencsére nem lett komolyabb baja, csak a kezét ütötte meg, de az a rohadék meg sem állt, vissza sem nézett!!!!!!! Ha nem vagyok terhes és nem a Danit vigasztalom, akkor utána rohantam volna és kirúgom ala azt a bringát az biztos!!!!!!! Minimum!!
Most mondjátok meg, milyen emberek vannak! Az ilyenek hagyják cserben az áldozatukat, ha autóban ülnek!
Na, jó, végülis nem lett baj, csak majd megszakadt a szivem. Kép
Most az apjával szomszédolnak, mert áthívták Ádit a számítógéphez, hogy baj van vele. Én most vasalok. Kép Kép

Vali: neked is boldog 27-ik hetet!!!!

Anikó: alig várom!! Bár mi nem tudunk kinnt aludni olyan gáz az a telek, de majd megmutatom. Kép Dani biztos örülne a lurkóknak! Kép

Mariann: neked is kellemes ünnepeket!!

Jó, megyek, mert lebukom, puszi: Bellana
bellana

Vali, neked is gratula a 27. héthez. Kép

Bellana, tényleg hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Jó, hogy nem történt nagyobb baj!

Pusza,
Chello
chello

Vali!
Én mostanában nem vagyok oda a cukiért,pedig a Horváth tényleg szupi hely.Majd a gyerkőcökkel azért biztos megyünk fagyizni,de én nem nagyon szoktam.A közös sétáltatás jó ötlet.KépHú,de messze van még!!!
Ha májusban lesz megint tali,mehetünk együtt is,nem ?
Depis a baba miatt vagyok,folyton jár az agyam hülyeségeken,remélem hamarosan elmúlik.:Igazából leírni hosszú lenne,szóban sem biztos ,hogy meg tudnám értetni.Ez van.

Bellana:Nem semmi,hogy megint mi történt Danival.Hogy milyen emberek vannak!!!
Ti tudtok jó sétáló helyeket a környéken?Jó lesz találkozni.Már alig várom.
Szóval Nálad vasalás az álneve a csevegésnek?Kép
Jól elküldted a fiúkat,hogy nyugodtan leülhess a géphez!

Szasztok!

Anikó
vakili

Sziasztok!

A fiúk visszajöttek este, de nem buktam le. Kép
Dani marha nyűgös, biztos jó fáradt. Még nem alszik. Kép
Akartunk tojást festeni, de a festék szőrén-szálán eltűnt...Hiába forgattuk fel a lakást nem leltük meg, úgyhogy jól felhúztuk magunkat. Szerdán láttuk utóljára, de hogy hova tűnt?!
Na, de Ádi a leleményes befestette a tojásokat hagymahéjjal! Nem semmi, ugye? KépTeljesen jó szinük lett. Kép
Más mára nem történt. Kép
Holnap megyünk anyósékhoz, szorítsatok!

Anikó: mail jött. Kép
Komplett sétautakat nem ismerek, de van fennt 1 rét ami hegyekre néz, az nagyon szép. Kép
Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Sikerult megcsinalni a kepeket, az Edesem olyan komolyan fotozgatta a kicsi fia leendo jarmuvet, hogy majd megzabaltam!Kép Fel is teszem oket, ime:
Na, hiaba probalom, ugyhogy majd az uzenet vegere megegyszer megprobalom, hatha akkor sikerul.

Ma talalkoztunk egy volt zenekari kolleganonkkel, aki eppen itthon van husvetozni, jo volt latni egy regi arcot a zenekarbol, aranyos volt! Es kepzeljetek a tesoja is nemsoka szul, majus vegen, ugyhogy ketten voltunk pocakosok, tok arantos volt!
Elmeseltem nekik a talinkat, hogy milyen jok voltunk ott 13-an pocakosokKép Tenyleg, mikor lesz a kovetkezo??? Mar jo lenneKép

Aniko
En is megyek a bababorzere, remelem azert engem sem fogsz elkerulni, ah meglatszKép Gyere a farmerruhadban, akkor megismerjuk egymastKép

Tifics
Udv itt, remeljuk Te is annyira szeretsz majd ide jonni, mint mi ittKép

Bellana
Azert ne legyel mar olyan szigoru velemKép Alszom en, mostanaban ejfel korul lefekszemKépAz nalam mar nagy szoKép
Sajnalom, hogy mar megint ez tortent Danival, tenyleg elkepeszto milyen emberek vannak, szerencse hogy semmi komoly nem tortent!

Na, puszika mindenkinek, megprobalom megegyszer a kepeket!

Sziasztok!

Orsi
22+2

Bocsi, de fel oraja probalkozom es nem engedi a kepek feltoltesetKép Talan majd holnap.

avocado

Sziasztok Lányok!

Húúú, nagyon régen nem jelentkeztem és még a nagy taliról is lemaradtam, remélem jól éreztétek magatokat! :-) Az az igazság nem tudtam tartani a lépést a tempóval, ami itt van, és mostanában megpróbálok jó feleség lenni, minden nap renddel és kajával, rendes gyerekkel várni otthon a férjet, ez elég időt elvesz, nem tudom mások hogy csinálják, de én állandóan rohanok...Kép
Rólunk még annyi, hogy most vagyok 26.hetes, kislányunk lesz Emma Gertrúd, most kedden megyek cukros vérvételre. Eddig kb.8 kilót híztam és nagyon úgy néz ki, hogy most jött meg igazán az étvágyam, annak ellenére, hogy ha lehajolok, kijön belőlem minden...szóval lesz ebből megint 23 kiló a szülésre, mint Dorkával (2 és fél éves kislányommal). Voltunk Londonban, a repülőutat túléltük, de a sétákat sajnos nem bírtam jól, így kevesebbet láttunk, de nagyon jó volt és nagyon visszavágyunk.

Vali: szurkolok, hogy jól viseld ezeket a nehezebb heteket, annyit tudok írni biztatásul, hogy a barátnőm is szigorúan betartott mindent, vigyázott magára és a babák 40. hétre érkeztek!!!! Kép Az, hogy már 1 kilók, szerintem nagyon szép, biztosan nem lesznek pici babák!!! Ez is nagyon jó. Vasra a barátnőm HumetR vagy valami ilyesmit szedett, ettől nem volt se székrekesése se hasmenése.

Nanda: csak pár mondnatból bógoztam ki, hogy anyósod terrorizálhatja a kislányodat, Mayát, nagyon sajnálom ezt a helyzetet. Mindenképpen védd meg Mayát és nem ártana, ha a férjed a te oldaladon állna! Különben Dorka is most olyan korszakát éli, hogy többször felriad éjszaka, elalvásnál fogni kell a kezét, tehát most van olyan korszakuk, mikor fokozottan érzékenyek és félősek. Nem hiszem, hogy Maya kirívó eset lenne, hiszen Dorka is nagyon ijedős mostanában, reméljük gyorsan elmúlik. emellett nagyon sokat fejlődött a lányom, gondolom Maya is mindennap produkál valami újat, ilyenkor természetes, hogy a sok ingerre zaklatva reagálnak.

Orsi: nátha Kép én is homeós bogyókat szedtem, remélem neked is hat!

Anikó: a védőnők egy része, akkor érzi jól magát, ha jól beszaratja a kismamát, ne dőlj be neki! Látogasd ritkábban a védőnőt.

Bellana: Dani bicajos balesete nem semmi!Kép Szerencse, hogy nem lett baja, azt hiszem jól megvertem volna a pasit a helyedben!

Bori: nekem is a méhszalagjaim húzódnak rettenetesen, ha hirtelen mozdulok vagy nevetek rögtön megfájdul. Nem keményedek, hanem alul megfájdul mindenem. te is ilyet érzel? A te dokid mit mond erre? Mit csinálsz ilyenkor? Kisfiad hogy készül a leányzó fogadására?

Befejezem, remélem még emlékeztek rám, próbálok többször benézni, mindenki vigyázzon nagyon magára, senki se idegeskedjen és mindenki élvezze a gömbölyödést! Kép

Üdv: zsuzsi (26)
zsu26

Szia Zsuzsi!

Jó, hogy jelentkeztél, remélem majd be tudsz nézni hozzánk többször. Gratula a kislányhoz. Kép Végre gyarapodik a kislányok tábora.

Én is 8 kilót híztam eddig de a 20-at nem szeretném elérni bár nekem is jó étvágyam van.

Lányok, merre vagytok, már fogadjátok a locsolókat? Kép

Puszi,
Chello
chello

Jó reggelt!
Chello!
Én itt vagyok.
Nálunk nincs locsolódás. Ilyenkor mindig kint szoktunk lenni a nyaralóban, persze most ez is ugrott, pedig az idő nem is olyan rossz. Azért jó dolgom van, teljesen körül vagyok ugrálva.

Zsuzsi!
Én is betartok szinte minden utasítást, már csak azért is mert a férjem állandóan a sarkamban van és azonnal rám szól ha próbálok valami mást csinálni. Persze magamtól is betartanám, de már a beágyazást sem engedi, ez azért szerintem túlzás.
Egyébként a hasam nekem is teljesen laza, általában én is alul a szallagokat szoktam érezni, főleg a hírtelen mozdulatoknál. Én a súlynak tudom be (12 kg -2 baba -27 hét) szerintem még nem is olyan vészes.

Bellana!
Hihetetlen milyen emberek vannak! Tényleg megérdemelte volna, hogy felpofozd! Szerencse, hogy Daninak nem lett baja. Vigyázz magadra!

Anikó!
Ne légy depis, mert már itt a jó idő, az nekem mindig segít! Tudod! A baba mindent elvesz amire csak szüksége van! Mennyi idősek a gyerekeid?

Vali
C.Vali

Hellóka!
Bellana: A rét az jobb is,mert nem bírok sokat sétálni.Ott lehet jókat focizni a fiúknak.Kép

Orsi:Bocsi,hogy kihagytalak,természetesen nagyon szívesen találkoznék Veled is a börzén legkedvesebb pocaktársam.:o

Zsuzsi:Üdv újra közöttünk!
A védőnőre nem tudok haragudni,mert igazából nem akar ő engem bántani,nagyon kedves egyébként.Csak láttam rajta ,hogy komolyan aggódik,és ettől én is újra elkezdtem parázni.
Gratula a kislánykádhoz.

Majd este még megpróbálok benézni,most megyünk körbelocsolni a családot.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Chello!
Én is itt vagyok!

Anikó!
Nekünk is axelero előfizetésünk van, korlátlan nethasználat havi 10 ezerért. Mi is vettünk egy igazi nyuszit a gyerekeknek, így már igazi állatsereglet van a kertben, egy kutya, három macska és egy nyúl. Ráadásul az egyik macskánknak kölykei lesznek. Nem szeretne valaki kiscicákat? Szívesen adunk!

Vali!
Sajnálom, hogy pihenned kell, de majd ha megszületnek a babák, akkor lehet, hogy visszasírod majd ezt az időt, mikor más dolgod nem volt, csak pihenni!

Bori!
Gratulálok a nagylányodhoz!

Tifics!
Üdv. a topicban, ha akarod beraklak a táblázatba, csak írd meg a megfelelő adataidat.

Bellana!
Veletek aztán tényleg mindig történik valami, szerintem tényleg írhatnál róla egy könyvet!

Zsuzsi!
Örülök, hogy előkerültél, remélem most már gyakrabban fogsz jönni. Nekem sincs sok időm netezni.

Szép napot mindenkinek!

Panó
panó

Sziasztok!

Jól eltűntem, de semmi bajunk, csupán volt program, ill. dolgom ezerrel. Amikor meg tudtam volna jönni, az uram teljes mellkassal fedezte a gépet.

Nanda:
Ez a UPC dolog nem semmi! Bár én is úgy vagyok vele, hogy ha valaki ezt megteheti velem, akkor nekem is van szavam ezekhez! De sajna vannak olyan helyek, ahol már szolgáltató nem is érhető el.
Amit Mayáról, és a VÉNáról írtál, annyira nem lep meg. Az én lányom is hasonló korú, és látom, hogy nagyon jól tudják ám kifejezni magukat, ha valami nagyon bántja őket, vagy valamit nagyon akarnak. És ha a nyugalom ára az együttalvás, akkor nosza. Sok idő van még Maximig, addig rendbe is jöhet a lánykátok.
A férjed hogy áll ehhez? Bár gondolom neki is a Maya lelki békéje az elsődleges!
És akkor ha valakire bízni kell a lánykát, akkor válasszatok inkább valami jó babysittert! Bár most, hogy egyre közelebb a szülés, erre gondolom kevesebb szükség lesz!
Amúgy én is látom már a Zsófin, hogy nehéz neki a baba miatt, pedig őt sosem fenyegettük semmivel. Nehéz kezelni, és rosszul alszik éjjelente. Amikor megtudta, hogy kislány lesz, nem is aludt éjjel rendesen. Így ha nincs egy ilyen VÉNA, akkor is megviseli őket! Hát még így!
Hogy halad a magánovi?

Anikó:
Nekünk Invitelünk van (Vivendi), és havi 11 Eft alatt van! Akkor nálad is kialakult már az Internet függőség?
Más is hozzáférjen? Hát, ha elfér mellettem a hasamtól!
Lilahagyma? Az erre is jó? Én is szeretem, csak ne lenne tőle az ember lánya egész nap!

Bori:
nekem is fura, hogy nem Zsófi szobája, hanem a lányoké, de majd megszokjuk!
Az UH eredmény meg nagyon jó hír! Még most is kislánynak tűnt?
Nekem is egyre gyakrabban csinál olyanokat a lányom, ami nagyon kellemetlen. De ez van! Fejvégű már a leánykád? Ugyan nem írtad, de úgy sejtem, hogy akkor nem kaptál ki a kilók miatt sem, és a méhszájad is teljesen zárt!

Cvali:
ne keseredj el, de ezért jó, hogy gyakran vizsgál titeket a doki. Így megelőzhető, hogy ebből nagy baj legyen. Tartsd be amit mond, mert a babáknak még sokáig bent a helye!

Orsi:
gratulálok a kocsihoz, és kérünk róla képeket!
Milyen homeós bogyót szedsz?

Szia Tifics! Üdv köztünk, és gratula a félidőhöz!

Mariann: köszönjük, de ha lehet, kevesebbel!

Bellana:
te ennyire jó futó vagy, hogy utólérsz egy biciglikt?
Te a vasaláson mosolyogsz???

Zsuzsi:
üdv újra itt!
London, hát jó lehetett!

Panó: jó sok állat van nálatok!

Nos, asszem mindenre reagáltam, és megállapítottam, hogy nem nagyon hiányoltatok. Kép
De hát mindenkinek van dolga…

További szép Húsvétot!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Kellemes húsvétot mindenkinek!

HAzaköltöztünk, mert itt Szegeden 4 napja esik az eső és a Tisza is úgy gondolja, hogy ha már Húsvét akkor locsolkodik. VAlószínűleg legalább 2 méter viz lesz a házban. Igy a mai napot az emeletre hurcolással töltöttük és várjuk a jó szerencsét. A Vízügy mindig mást mond. CSak az a biztos, hogy az eső tolt így ki velünk, ami csütörtök reggel óta vagy szakad, vagy ömlik. Más variáció nem nagyon volt. Egy jó darabig valószínűleg maradunk is, mert mire lemegy az ár, úgy hogy festeni és pakolni lehessen az nem egy két nap. Mire kiszárad minden, hú még a hajam is égnek áll. AMúgy jó volt kint, most olyan , mintha nyaraltunk volna egy kicsit.
NA most már reggelizünk és elkezdem visszaolvasni a termést, hogy kivel mi történt.
Pusza mIndenkinek!

Chello!
A freemail megint sz@r,de figyelem a levelet, hogy jön e.

Puszi: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Szeretnék együttérzést kérni tőletek,mert Bellanához hasonlóan Véná-hoz megyünk.
KépSzerencsére ott lesznek a sógornőmék és ott is van egy 3 éves kislány,meg a picurka tesója.Ez nekem mindenképpen jobb,Mayát meg ki nem engedem a karmaim közül.És lesz egy jó beszélgetésem a Vénasszonnyal.Kép

ZSUZSAKép
GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ!Kép
Igazad van én is ezt látom most,hogy igen zaklatott korszakukat élik most,és most csak azzal vagyok elfoglalva,hogy állandóan arra figyelek,hogy nehogy valaki belegázoljon a kis lelki világába.Bevallom őszintén nagyon nehéz,és emiatt-bár a Maycsi szerencsére nagyon jól alszik mellettem,azt leszámítva,hogy 360 fokos fordulatot tesz 1 éjszaka alatt-meg én nem alszom nyugodtan.Az ovit is felfüggesztettem,mert annyira bújik hozzám,hogy nem volt szívem otthagyni egyszer sem.Úgy döntöttem,hogy szeptemberben újra kezdjük,remélem már kicsit könnyebben,hiszen túl leszünk a tesó születésén.

Zsuzsi:
Nagyon örülök,hogy újra jelentkeztél,kíváncsi lennék,hogy te választottál-e szülésznőt és hogy kit?
Én a Kecskeméti Verát,és tegnap voltam a kórházba ,hogy megbeszéljük,hogy mit szeretnék,és mik a lehetőségek.Nagyon jó fej ,fiatalos,és tegeződünk,ami nekem nagon fontos volt!!

Bellana!
Drukk megy!Kép
Nagyon durva,hogy milyen bunkó emberek vannak,a múltkor a Mayát ,aki mellettem jött egy bevásárló központban,egy hülye pasi a bev.kocsival "ütötte" el.És még ő volt felháborodva,hogy miért nem rakom be a gyereket a kocsiba,ott a helye.Még szerencse,hogy a Tomi pont akkor ért oda hozzánk,és helyre rakta az ürgét.Hihetetlen milyen emberek vannak,azthiszem mindannyian tudnánk mesélni.Kép

Mucska:
Nagyon irigyeltelek,amikor írtad,hogy kiköltöztök,de most,hogy megint vissza kellett költöznötök,nagyon sajnállak.itt szerencsére elmaradt a beígért eső,ma is nagyon szépen sütött a nap.Végre kertészkedhettem kicsit!

Panó :
Édes lehet a nyuszi,én is kaptam egyet 3 éve,de a Ferkó kicsit meggyepálta és elvittük egy állatker.-be.Mayának még nem szeretnék,kicsi hozzá,meg ugye a kutya is itt van.Majd ha nagyobbak lesznek!Mit szólnak a kutyák,macskák hozzá?

Ankió!
Kitartás!!Nagyon átérzem a helyzeted!
Puszi

Sok puszi mindenkinek!
Nanda
nanda

NAnda!

Szoritok, hogy rendben legyen minden. Egy jó beszélgetés meg ráfér az anyósodra.
Itt 4 napig zuhogott. Most sütött ki, de nekünk ez vizügyileg lehet, hogy késő. Elvileg szerdán tetőzik, (bár etz mondták a múlt szerdára is), csak arról nem beszél senki, hogy fent megint árad napi 1,5m-t. Szóval teljes a tanácstalanság. A vizügy sincs a helyzet meagaslatán.
Nem baj most itthon vagyunk. Annyi előnye van, hogy legalább tudom, hogy kivel mi van.

Pusza MIndenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Eppen degeszre tomott hassal ucsorgok itt es alig kapok levegotKép Anyukam Draga ismet kitett magaert, isteni bablevest csinalt a fustolt sonka levebol es az en kivansagomra sztrapacskat juhturoval! Nyamm!!!Kép Ugyhogy ismet HIHETETLENUL teleettem magamKép Holnaptol visszafogom az evokemet, mert lassan agykarosodasom lesz az oxigenhianytolKép

Zsuzsa
Coryzalia, amit most szedtem, ez direkt nathara van es 2 nap alatt helyrerakott, nagyon jo!

A kepeket most megint megprobalom, hatha sikerul!

Puszika mindenkinek es NAGYON KELLEMES HUSVET HETFOT!

Orsi
22+3

avocado

Na, megint nem engedte feltenni, pedig olyan meretben volt, mint amit ir! De elfogyott a cernam es mielott jol felhuztam volna magam csinaltam egy uj fotoalbumot a babakocsirol, ugyhogy itt a cim es akit erdekel kozuletek nezzen be odaKép

www.babanet.hu/album/main.php?album=2223&p=7988276

Puszi!

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megjöttünk anyóstól. Tényleg nem tudom, mit csodálkozom azon, hogy hülyén ver a szivem. Kép
Jól összekaptunk. Még a Dani leesése is szóba jött, mert bár vettek ajtót a lépcsőhöz, de a ház ajatajához is betonlépcső visz és a Dani azon masírozott fel, úgy, hogy az öreganyja csak bambult! Én ordítottam neki, hogy minek áll akkor ott?! Azt mondta, hogy Dani sose fogja megtanulni a lépcsőzést ha vigyáz rá!! Ez hülye! Mondtam, ha még egyszer leesik a gyerek, soha többé nem jövünk ide!! Hát nem igaz, hogy nem lehet a közelébe lenni a gyereknek, hátha megbotlik!!
Aztán a szemembe hazudja -nekem aki ott volt!!!!- hogy Ő nem is a Dani elött állt a lépcsőn mikor leesett!!!! Nem hiszem el!! Meg, hogy én milyen rossz anyós leszek. Ja, mondom a te példádból okulva sosem leszek ilyen undok az biztos!
Továbbá anyámat is felemlegette, hogy miattam nem jelentkezik, én tehetek róla stb. és ha ez így megy tovább akkor majd ő se fog szeretni...Jézusom! Mintha nem tudná, hogy mi történt!! Különben is a lelki zsarolással nálam nem sokra megy elvégre egész gyerekkoromban azzal szivattak, már elég edzett vagyok. Sajnos Kép
Mondtam neki, hogy nem emlékszem, hogy mi bármikor is jóban lettünk volna, ne hantázzon itt össze mindent. Amúgy voltak még egyéb nyalánkságok is, de már nem fárasztalak vele titeket. Csak 1 csomó régebbi gusztustalan húzása is eszembe jutott. Kép

Nanda: neked, hogy sikerült?? Azt hiszem mi már így maradunk, ilyen elmeroggyant anyósokkal. Kép
Az a bevásárlóközpontos pasi se volt normális!!

Zsuzsi: emlékszem rád. Kép Szóval, most jó asszony lettél? Én maradtam csibésznek. Kép Ez a kis idő míg ide írok, az -úgy döntöttem- jár nekem. Kép
Gratula a kiscsajhoz!!!!

Zsuzsa: azért örültem a "vasalás"-nak, mert ez volt a fedőneve a babanetezésnek akkor. Kép
De azért a vasalással is végeztem. Kép
A bicajost -nem pocakosan- simán utólértem volna, régebben futottam is és ha a gyerekemet bántják akkor szörnyű erő bír bennem felgyűlni!

Mucska: sajnálom, hogy így jártatok. Kép Akkor jösz közénk megint? Kép

Vali: azért inkább többet kíméljenek mint kevesebbet. Kép

Panó: lehet, hogy könyvet kéne írni. Kép Manapság ez úgyis nagy divat.
Bár én nagyon örülnék már ha 1 ideig semmi extra nem történne velünk!
Megvan a név: Gergely lesz a manó. Kép

Orsi: jó, nem leszek szigorú. Kép
Éjfélig fennt maradhatsz. Kép
A képeket megnéztem, jó kis járgányt vettetek. Kép
Nekünk meg megvan a neve a kicsinek. Nekem a Gergő tetszett, de a férjem azt mondja had legyen neki választási lehetősége ha felnő. Gergőnek hívathatja majd magát így is. Kompromisszumos megoldásként rábólintottam. Kép

Anikó:puszi. Kép

Bellana
bellana

Drága Bellana!

Csak benéztem...
Mi most jöttünk haza,és teljesen ledöbbentem azon,hogy mit írtál.nálunk annyival jobb??? a helyzet,hogy Véna annyira naív,buta,ostoba nő,hogy még veszekedni sem lehet vele,pedig néha nekem jobban esne egy kis kiabálás.De ez még arra is hülye.Inkább hallgat,vagy azt mondja,hogy én csak jót akartam.Ő akkor csinálja a kis stiklieit amikor egyedül van a Mayával,és én csak később szerzek tudomást róla.Vagy véletlenül bukik le.De ilyen lépcsős sztori nálunk is volt,csak garázsbeállóval történt,ami legalább 2 méter mély és beton.Mellete meg semmi,egy rossz lépés,és a gyerek zuhan a mélybe...Most szerencsére nem volt semmi különös,mert nem csak mi voltunk ott,ezért nem is volt ideje baromságokat mondania,de a Maya is végig velem volt,vagy a Luluval(unokatesó).Szóval nagyon nem irigyellek,és ilyen érzéketlen emberrel is rég találkoztam.Én is emlegettem volna az Ő anyját,ha ő meg az enyémet teszi szóvá.döbbenet!!!KépKépKépÉs Ádi mit szól ehhez?

Üdv az Újaknak!
Mindenki pihent?

Én nem nagyon,de legalább az éjszakáink nyugodtak!
Puszi,nanda
nanda

Panó:Nekünk nincs Matávos telcsink,és azt mondta a párom,hogy hiába van fix havi díja az internetnek,az előfizetési díj + beszélgetés,és megint havonta 16-18.000 lesz a számla.Én próbáltam rábeszélni,hogy most,hogy már nem dolgozom,én is nyugodtabb lennék,ha nem csak mobil lenne itthon,de hajthatatlan.
Mi a 9.emeleten lakunk,úgyhogy hosszú távra nem tervezhetünk állatkát,megbeszéltem előre a lurkókkal,hogy kb.2 hét múlva visszavisszük.Majd meglátjuk,hogy hogy bírjuk,és lehet,hogy egy kicsit tovább maradhat.Kép

Zsuzsa:Akár hiszed,akár nem,nekem igenis hiányoztál,de gondoltam,hogy az ünnepek miatt nincs időd a géphez./Egyébként elég kevesen voltunk/
Ez a Vivendi micsoda?
Az internetfüggőségemről meg csakis Ti tehettek!Kép Olyan jól érzem magam közöttetek.

Mucska:Az egyik szemem sír, a másik nevet.Sajnálom ami veletek történik,de örülök,hogy most gyakrabban tudsz jönni.Kép Kép

Nanda:köszi az együttérzést.Kép

Orsi:Nagyon szépeket vettetek.Én is akaroook!

Bellana:anyósodról inkább nem mondok semmit.Az meg külön gusztustalan,hogy anyukádat emlegeti fel!Semmi köze hozzá.Azért most már kíváncsi vagyok a sztoridra.
A Gergely jó,és úgyis mindenki Gergőnek fogja hívni.Kép Érezze úgy apa,hogy neki is van beleszólása.

Puszi Nektek és jó éjszakát!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Benéztem még. Kép

Nanda:jó, hogy ma legalább ti megúsztátok anyós pajtás marhaságait. Nálunk anyós legalább "csak" engem (és a sógornőmet is) piszkál, a gyerekeket még nem vnta be a hülyeségeibe. Addig jó neki, mert ha a gyereket hülyítené...És mindezt persze a jó öreg "én csak jót akartam" felkiáltással, amit te is ismersz. Az, hogy anyámmal huzakodott elő, tapintatlan és aljas húzás volt, de nem meglepő.
Ádi ilyenkor általában engem csitít, bár áltlában nincs jelen amikor pengeváltás van.
Persze nem szereti amit az anyja művel, de tudod mi van, mégiscsak az anyja. És belegondolva az ő szemszögébe azért vacak lehet 2 tűz között, meg hallgatni ahogy szidom anyucit. Azért persze az esetek többségében mellettem áll, szerencsére.
Az a kocsibeálló nagyon rosszul hangzik!

Anikó:hú a sztorim jó hosszú és legalább olyan szomorú is. Majd személyesen mesélem el,ha már nagyon unjuk a jó kedvünket. Kép
Előfizetés: nekünk is Invitel előfizetésünk van havi 10 ezer, korlátlan használattal.

Sok puszi és jó éjt:
Bellana

UI: ORSI: ugye pihizel??? Kép

Kép
bellana

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Sajnos apa ma már ment dolgozni, pedig olyan jó volt most ez a három nap. Egyetlen negatívum, hogy megint vizesedem elég rendesen, de a vérnyomásom rendben.

Orsi: nagyon jó a házatok! Jobban vagy már? Grat a babakocsihoz!

Légkondi: én is most győzködöm apát, hogy kell az nekünk.

Anikó: UPC Kép, vírusok Kép És nem lesz semmi baja a picurnak!!!

Nanda: szegény Maya! Az enyémeknek 4 hét kellett mire kiheverték anyóst teljesen. Most nem találkozunk velük. Tudom, hogy ez se teljesen jó megoldás, de jelenleg nem tudok jobbat.

Bori: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!

Vali: nem irigyellek a sok fekvés miatt, de így biztos sokáig bent maradnak a babák! Kitartás!

Börze: én egyszer voltam, de én úgy utálom a tömeget!!!

Tifics: üdv itt!!!

Bellana: hülye biciklis Kép Szegény Dani! Anyós: nem irigyellek téged sem. Mi tegnap fél órát töltöttünk ott, de nálunk odáig fajultak a dolgok, hogy nem is beszéltünk egymással egy szót sem, sőt szerintük nekem kéne bocsánatot kérnem, mert ők hülyék voltak. Na azt leshetik. Most apát terrorizálják, aki még tartja magát, csak úgy nehéz, hogy ők együtt dolgoznak, és így minden nap azt kéne hallgatnia, hogy én milyen vagyok Kép

Mucska: azért remélem nem önt el benneteket teljesen a víz !!!

Zsuzsi: üdv újra itt! Gyere gyakrabban ha tudsz! Gratulálok a kislányhoz!

Chello: remélem jó lesz a cukros eredményed!

Na megyek el takarítom a húsvéti romokat!

Szilvi
lino

Jó reggelt lányok!

Nekünk nagyon rossz éjszakánk volt, Rita vagy 6-7-szer is felébredt, nem tudom mi baja van, nem szokott már ilyesmit csinálni. Lehet, hogy megint jön egy foga?

Bellana!
Gergelyt beírom majd a táblázatba! Anyós sztorit sajnálom, én nem is tudom mit csinálnék, ha ilyen anyósom lenne. Anyukád sztorija is érdekelne engem is, majd egyszer beszélgetünk róla, ha lesz hozzá kedved. Testvéred nincs?

Orsi!
Nagyon szép bababkocsit vetttetek!

Anikó!
Nekünk kábeles net van, nem kell hozzá telefon!
A nyuszi nálunk sem marad örökre, ha megunják a gyerekek megy a szomszédba, ahol amúgy is tartanak nyulakat.

Nanda!
Örülök, hogy Véna most nem kavart be semmit!
A nyúl benn van a kisházban egy dobozban, így nem találkozik a kutyával.

Mindenkinek szép napot, remélem nektek jobb éjszakátok volt, mint nekem!

Panó
panó

Sziasztok!

Szép reggelt Mindenkinek!

Most várom a mai vízállás jelentést, de nem sok jóval kecsegtetnek a tegnapi hirek. Laci már készül, hogy veszi a festéket. Csak az a rossz, hogy azt sem tudjuk, hogy mikor tudunk kiköltözni. Kép

Linó!
hát nem tudjuk egyenlőre. A felső szint nincs veszélyben egyenlőre csak az alsó. Igy tegnao felpakoltunk teljesen a konyhából. Na ilyenkor derül ki, hogy mennyi vacak kell egy konyhába.

Anikó!

Hát most ismét gyakori vendég leszek, mert nem tudok mit kezdeni magammal, amíg nem megyünk takarítani. Annának már majdnem mindene megvan.

Orsi!

Jó a járgány!
Bellana!

NAgy puszi Nektek, nem semmi lehet ami nálatok van!

Gyerekek 3 hónapja azért sírtam, hogy hízok, most meg azért mert nem. Pedig annyit zabáltam, hogy csak na. Kiló meg sehol. Most tartok 6 kilónál. Normális ez, hogy 3 hét zaba a 28-31. hétig és semmi?
Holnap kezdjük a 32. hetet.

Puszi mindenkinek Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Ma reggel Zsákos Frodó ébresztett személyesen. Kép
Dani kibattyogott a hálózsákban és felkeltett. Jaj, pedig még úgy tudtam volna szundizni!
Na, felálltam a mérlegre: a 3 nap alatt sikerült felkapni vagy másfél kilót! Hogy fog örülni a védőnő! Bár szerintem ez nem valódi hízás, mert nem bírom levenni a 2 gyűrűt sem amit hordok, tehát némi víz is lehet a dologban.Kép

Mucska: örülj, hogy nem hízol! Ha én ilyen iramban folytatom a tűzoltók fognak beemelni a szülőszobába. Kép
Szorítok, hogy a víz meggondolja magát!! Puszi! Kép

Lino: lehet, hogy én is vizesedek, már ilyen korán? Mindenesetre ha kicsit lejebb megy le kell vennem a karikagyűrűt és a másikat, mert beledagad az ujjam. Danival a nyakláncra tettem őket. Na, akkor neked se könnyű az életed anyóssal!

Panó: köszi, hogy beírod a legifjabb pasim a táblázatba! Tesóm van kettő is..nem tartjuk a kapcsolatot.Kép Mondom, hogy "gyönyörű" történet a mienk. Kép

Puszi: Bellana-Linda
bellana

Bellana!

Ne pazarold az erődet a szorításra Tisza ügyben. Ugyanis már biztos, hogy úszunk, csak az nem, hogy mennyire. A vízügyet most hívtam és fogalmuk sincs, hogy mi változik. Szóval ahogy kinéz 1 hónapig tuti, hogy netközelben leszek, de ha rosszul alakulnak a dolgok, akkor már szülés előtt nem biztos, hogy tudunk kint aludni. Fent ismét naponta 2 métert árad a Tisza. Így azt a nyarat megszívtuk. És én még szerencsésnek mondhatom magam, mert 4 éve nem volt ilyen gondunk egyáltalán.

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska!
Sajnálom, hogy ez a fránya Tisza így kibabrál veletek! Szerintem örülj, hogy nem hízol! Végülis most voltál UH-on, a baba szépen nő, akkor nem baj, ha te nem hízol!

Bellana!
És a tesóid tartják a kapcsolatot anyukáddal és egymással?
Én is kezdek egy kicsit vizesedni, épp most gondoltam rá, hogy le kéne venni a gyűrűm!

Panó
panó

Lányok!
Hogy telt a Húsvét?

Anikó!
Már kezdtelek hiányolni! Ne legyél depis, próbálj meg egy jó napot tartani magadnak. ( séta, mozi, fagyi....) Megértelek, hogy aggódsz a baba miatt, szerintem menj el a dokinkhoz és beszélj vele. Csütörtökön biztos fogadna!

Mucska: szerintem örülj neki, hogy nem híztál, lényeg az, hogy a babuci nőjjön odabent.

Maci2
maci2

Kép
panó

Jajj! Elfelejtettem üdvözölni az új "versenyzőnket"!
Szia Tifics! Én aug.23-ra vagyok kiírva (kisfiú) és a MÁV-ban fogok szülni.

Kislányok! Szeretnék eldicsekedni, hogy péntek óta mozgolódik a babám. Nagy lüktetéseket érzek, egyszer bal oldalon, egyszer jobb oldalon. valószínűleg úszkál ide-oda.

Maci
maci2

Sziasztok!

Hihetetlen, hogy Szegeden folyamatosan esik! Pedig ez a hetem a dokis-védőnénis hét, így még behúzódni sem tudok és csak akkor előjönni, ha már hétágra süt a Nap!

Mucska!

Ne szomorkodj nagyon, így legalább egyszerűbben tudunk találkozni! Persze, ha neked is van kedved! De jó, hogy Te nem hízol! Én le sem merem írni, hogy a 30 hét alatt mennyivel mutat többet a mérleg! A vicc csak az, hogy a hasamon meg a cicimen kívül sehol sincs nagy változás! Mondjuk, ez jó is! Bízom benne, hogy könnyen lemegy majd!

Orsi!

Tök jó a babakocsi! Mi még dilemmázunk, de már párat kinéztünk, csak választani kéne!

Lányok!

Mit gondoltok a bolygókerekekről? Nehezebb vagy könnyebb bánni a bolygókerekes kocsival?

Panó!

Ha szépen megkérlek, minket is beírnál a táblázatba? Az én pocaklakóm kislány, Anna lesz, ma vagyunk 30. hetesek és a szegedi Női Klinikán fogok szülni. Előre is köszi!

Puszi mindenkinek!
Mariann
marcsababa

Panó!

Kicsit hiányos adatokat küldtem! Kép Bocsi!
Én 25 éves vagyok, ez az első babám és ha minden igaz, akkor június 22-én fogok szülni!
Még egyszer köszi!

Szia!
Mariann
marcsababa

Jo reggelt!Kép

Milyen szep tabla!Es mar 5-en vagytok 30 folott.Kép Marmint hetben...telik az ido.

Mucska!Kép
Nahat, bekergetett Benneteket a Tisza...pedig en itt szoltam a Korosnek,hogy ne arra...

chello!Kép
Na,tul vagy mar rajta??? rettenetes volt a lotty?

Remelem mindenkinek jol telt a Husvet,nalunk szulinap meg unnepi ebed,minden volt,rengeteget zabaltam, fel is kaptam 1.5 kg-ot,igy most tartok 8-nal, de nem zavar kulonosebben.Sot!!!Egyaltalan.Mindenesetre MucskaKép, te nagyon ugyes vagy,le a kalappal!

Nem fogjatok elhinni, a lany aki jon a helyemre (mondtam,hogy megvan a helyettesem es csak majus 9.-ig dolgozom?Kép)himlos lett.Himlo jarvany van, nem mentem fodraszhoz,mert az o kislanya is himlos, erre a lany penteken telefonalt,hogy rajta is kijott.Egesz heten egyutt voltunk osszebujva,magyaraztam a dolgokat.Hat, remelem nem lesz gond. Voltam himlos gyerekkoromban, de csak egy fajta es pontosan mar nem emlekszik anyam,hogy melyik.

Tifics!Kép
Legy udvozolve! Kellemes gombolyodest!

szoszi
szoszi

Szia Mariann!

Na igazán ne panaszkodj a kilókra, mert igazán csinos kismama vagy!!!!!!!!!!!
HA lesz megint kedved talizni akkor majd írunk, vagy csörgünk. Várom nagyon a beszámolót is.
Babakocsi: mindenkinek más a véleménye szerintem. Én spec. direkt nem akartam bolygókerekest.
Nagy pusza Tőlem és Annától Neked és a Te kis Annádnak!

Szöszi!

Nem vagyok megelégedve, rosszul irányítod a Kőröst. Ráadásul most az is baromira árad. Rendeld el, hogy álljon már meg végre, mert akkor hogy eszem a bográcsost és a grilles kajáimat? Vagy éhen maradok?

Maci: gratula a mozgásokhoz!!!!!

PAnó! Nagy pusz Nektek. Ismét kapcsolódok a koránkelőkhöz.

Most először kérdezem meg, hogy mit főztök ma? Én kivételesen teljesen tanácstalan vagyok! Pedig ezt még nem hallottátok Tőlem!
Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska: sajnálom a Tiszát. Kép
Én tökfőzeléket csinálok, pörkölttel. Dani imádja. Kép Én is. Kép

Maci:na ugye, hogy a te picurkád is mozog? Kép
Gratula!

Panó: jó a táblázat. Olyan jó érzés látni, hogy végre jó nevünk van. Kép
A tesó dolgot inkább mailben.
Egy gyűrűt le bírtam venni, a karikát még nem. Kép

Szöszi: reméelm nem kaptad el!

Puszi: Bellana
bellana

Bellana!

Köszi a tippet, de valami kevésbé egészségesre gondoltam. Nekem a tökfőzelék nagyon egészséges!
Puszi Nektek és vigyázz Danira.

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Bellana:Hidd el az én sztorim sem mindennapi.De legalább mostanra már rendeződött.Teljesen soha nem fogom kiheverni,mert valami nagyon kimaradt az életemből.Az öcsémmel egyébként kb.1 éve nem beszélünk,mert összeveszett apuval,aki azt mondta neki,hogy szívesebben lenne az én családommal,mint az ő haverjával.Ők azóta már kibékültek,de velem,aki ott sem voltam, nem hajlandó szóba állni.Érted Te ezt?Mert én nem.
A gyűrűimet én már 1 hónapja levettem,mert kezdődött a dagadás,szerintem tedd te is ezt.

Lino:Köszi!Kép
Apa már nálunk is dolgozik.Kép
Anyósom nekem is érdekes,de azért legalább nem rosszindulatú,ritkán találkozunk,és olyankor igazán kedves.Összetehetem a két kezem,úgy látom.

Panó:Nálunk a UPC a környéken a kábeltévé,ez nem jelent semmit?
Rita.Kép

Mucska:Én is számolom már a napokat,május 9-én végre bevásárolhatok Bencének.Most beszéltem rá apát,hogy a szobafelújítást hozzuk előbbre.Máj 10.körül indul a szépítkezés.Kép
Nem minden időszakban hízunk egyformán,majd egyszerre csak beindul,ne izgulj.Lényeg,hogy Anna jól van.Kép
Én is tanácsot akartam kérni,hogy mit főzzek,ez nem ééér!!!

Maci2:Már talán jobban vagyok,hülyeséghekkel meg nem akarom terhelni a dokit,erre itt van nekem ez a társaság,itt tudom,hogy szívesen meghallgatnak.2 hét múlva úgyis megyek hozzá,cukorra meg igazolásért.Most töröm a fejem egy Praxison.
Mozgás,hurrá!!! Ugye milyen jó?!!!Kép

Mariann:Én egyszer kipróbáltam a bolygókereket egy barátnőm kocsiján,és nekem nagyon nem jött be.

Puszi és szép napot!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök, remélem jol telt a husvétotok, bar felületesen végigolvastalak Titeket és sajnos sok rossz hirt olvastam.

Nanda, Bellana, Aniko,
fel a fejjel! Gondolok Ratok!

Vali!
Nagyon vigyazz Magatokra!

Pénteken megjöttek a szüleim és nagyon jo, hogy itt vannak. Probalok annyi idöt velük tölteni, amennyit csak tudok, igy otthon nem is netezem, majd csak azutan, hogy elmentek, ami holnap este lesz sajnos.

Itt a munkahelyen meg sok a tennivalo, igy most el is köszönök,
mindenkinek csak szépet és jot kivanok
sok puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

BABAKOCSI:
Én sem nagyon pártolom a bolygókereket,pedig nekünk olyan a kocsink.Minden sétánál,főleg ha terepen mentünk beleakadt valamibe,és nehezebb volt irányítani a kocsit.Persze bevásárlásnál,vagy sík terepen jó,mert könnyebben irányíthatod a kocsit,de pl.:a mozgólépcsőnél is okoz nehézséget.Nekünk BebeConfort babakocsija van,mózeskosárral,hordozóval,sport üléssel.Még a Mayáé volt,nagyon szeretem ezért nem veszünk másikat.Most már kis esernyőt használok,ha esetleg szükség van rá,de azon sem használom a bolygót.

Mindenkinek köszi az együttérzést Véna ügyben,mi szerencsésen megúsztuk a tegnapot!Kép

BABAKELENGYE:
Fogalmam sincs még,hogy mit kell beszereznem,most fogok egy listát készíteni.Kép

SZOPTATÁS:
Azt viszont megkérdezném,hogy volt-e már valakinek tapasztalata elektromos mellszívóval?Nekem az Avent kézi-je van,de nem jött be igazán.

Puszi mindenkinek,Szép napot!
Nanda
nanda

Lányok!
Ki megy a Babaruha börzére? (BNV)
Aki volt már máskor: megéri, vannak jó dolgok?

Maci
maci2

Sziasztok!

Egy program annak, aki ismeri, vagy megismerné!
<a href="http://www.assa.hu/?p=rend" target=_top> dísznövény kiállítás és vásár a KEK-en</a>

És a profilban is eldugtam valami újat!

Mucska:
nagyon sajnálom a Tiszát, Pedig állítólag lassan jön a meleg is, és ezt nem használhatjátok ki.
Normális, én sem hízok, pedig többet hammoltam! Szerintem már a lányaink is égetnek kalóriát rendesen! Max. a végén eleget teszel még a védőnő akaratának is
Nálunk van még bableves, és rántott sajt rízzsel. Ja, és anyósom hoz még valami afrikai harcsát is.

Nanda:
Megértelek, hogy most "anyáskodsz" Maya felett, de túlzásba se vidd!
A te urad mit szól amúgy a nálatok kialakult helyzethez?
Amúgy ha jól emlékszem, te is rajtakaptad anno egyszer valami altatás kapcsán a VÉNÁt, vagy nem? Amikor balhézott Mayával a bejárónőtök jelenlétében?

Orsi:
A Coryzaliát ismerem, mert a férjem is szedi már, de a szénanáthája, allergiája ellen. Tavaly próbálta ki először, és egész jól elvolt vele, már a Zirtec nem is kellett!
A babakocsi nagyon szép!

Bellana:
Hát, akkor neked is kijut! De már elmúlt, ne foglalkozz vele! Amúgy az nagyon jó, hogy Ádi melletted van! Különben nagy lenne a baj!
Gergely Kép szép neve lesz!
Akkor ma egyél sok almát! Aztán majd lemegy egy fél tuti!

Anikó:
Internet témában: www.invitel.hu (van ingyenes szám, megmondják, hogy nálatok van-e szolgáltatásuk)
És az ADSL árak: http://www.invitel.hu/index.php?levelid=1&cikkid=83
Mi tehetünk? Nem is Kép És azt tapasztaltam, hogy ami jó, és egy kicsit is jó nekünk, arra rászokunk!

Lino:
vizesedés, jaj! Egyél sok almát, és feküdj, ha teheted!
Amúgy én is elvoltam, hogy apa is volt. A Zsófi ma reggel nagyon hiányolta is az apját, mert nagyon későn kelt, és nem találkoztak. Pityergés is volt!

Panó:
melyik foga jön, ha jön? Amúgy meleg front is van. Az én lányom hála most szunyált!

Maci2:
ez nagyon jó hír! Látod, csak türelmetlen voltál. Még pár hét, és majd lerúgja a hólyagodat! Ezentúl online lesz a kapcsolat!

Mariann:
ha állítható, hogy bolyongjon-e, akkor jobb szerintem a bolygó! De ez az én véleményem!

Szöszi:
a rubeola sokkal veszélyesebb lenne! Így fel a fejjel!
És a május 9 már nincs is messze!

Süncsi: akkor élvezd ki a szüleiddel ezt a bő egy napot!
Mi van a férjed melójával?

Kinga, Egcsi, Ildikó, Soraya: merre vagytok???

Most én is lelövöm magamat!

Zsuzsa

UI: egy tegnapelőtti Zsófi:

Kép
zerko

Sziasztok!

Jó lett a cukros vérvétel eredménye így folytathatom a fagyi, süti evést! Kép

Szöszi, elég rossz volt a lötyi vége mert a maradék cukrot úgy kellett elrágni de túl lehet élni. És a lényeg a jó eredmény. Kép

Zsuzsa, a lányod homlokán már nincs is nyoma sebnek! Kép

Mucska ! Kép

A többieknek is pusza!

Chello
chello

chello: ez jó hír! Kép
De sajnos van nyoma, csak itt nem látszik annyira!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
jó sokat olvasgattam idáig!

Vali,
van remény arra, hogy a méhszáj újra megkeményedik, vagyis rendbe jön a pihenéstől egy-két hét alatt?
Most akkor jó sok időt tölthetsz kézimunkákkal! Vigyázz magadra.

Anikó,
teljesen megértelek azzal kapcsolatban, hogy a baba miatt lehangolt állapotba kerültél, és ha jól sejtem, te az egészségi állapota miatt vagy ilyen - na, én inkább az új családtag érkezése miatt kerülök sokszor depiközeli hangulatba. Kicsit féltem a jól bejáratott, megszokott hármas felállást, és féltem Danit, hogy milyen lesz neki, ha megjön Dóra. Most annyira várja, de hát mit tudhatja ő, mit jelent egy kisbaba a családban?! És hogy nekem vajon lesz-e elég erőm két gyerekhez? (na, talán kérdezitek, hogy hát nem mi akartuk ezt a babát? persze, csak a félelmek most jönnek elő bennem, ahogy közeleg a nagy nap)
Írtad, hogy a férjed egyedül vásárolt be a börzén. Ehhez csak óriási gratulációt küldhetek neki!!! Bár néha én is ledöbbenek, hogy a férjem mikre "képes", ha szükség van rá, pl. amikor a terhesség elején a 8.héttől a kb.20-ig ki voltam vonva a forgalomból, mindent tökéletesen csinált.

Az internettel kapcsolatban: mindenképpen kell ahhoz Matáv-telefon, hogy az ADSL-t bekössék? Az szerintem teljesen független ettől.
Tényleg, lányok, akinek olyan 10 ezer körüli a havi fixe, az ADSL?

Orsi,
jobb már a torkod? Hogy bírtad az önecsetelést? A kocsitok nagyon szuper, milyen a kereke? Tömör, felfújható, stb? Én is hamarosan kimegyek abba boltba, hogy a börzére tisztába legyek az igényeimmel és az árakkal.
Ja, a börzére én is farmerruhába jövök vaszeg, amit ugyanott vettem, ahol ti...Más már nem jön rám, a gatyák egyre szűkebbek!
Ma nem is méredzkedtem meg, mert a húsvét nagyon betett, várok köv.hétfőig, addig rendeződnek a dolgok, remélem.

Linda,
eltűnt a tojásfesték?! Milyen színűt kakilt mostanában Atomanti?
Ma megpróbálom felhívni a légkondisokat, rögtön jelzem, ha van infóm.
Anyósod miatt továbbra is szomorú vagyok, ha már az édesanyád nincs melletted, adhatott volna neked az Ég egy jó anyóst. Arra nagyon vigyázz, hgy Ádival való kapcsolatodban ez ne okozzon feszültséget. Légy okos!!!

Zsuzsi,
jót mosolyogtam magamban, hogy újra "bemutatkoztál". Én pl. mindenre emlékszem, Dorkára, Emmára, stb.
London, imádom!!! Kicsi lány is veletek volt?
Hánysz még mindig? Az sz@r. Mint Linó.
Kérdezted a fájásokat, nekem olyan "húzó" érzés, szinte, mint a szülésnél, csak nem annyira erős persze. De csak babamozgásnál van, egyébként nem. Egyébként csak ezek a fránya és gyakori keményedések.

Most ezt a levelet lezárom, iszonyú hosszú vagyok, kellett nekem távol maradnom tőletek 3 napig...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori: pl nekünk!
Jó ez a mérleg taktika Kép

Zsuzsa
zerko

Akkor folytatom magam.

Zsuzsa,
gyönyörű a kép Zsófiról. Milyen is pontosan a gépetek?
Igen, kislánynak mutatkozott továbbra is az uh-n. A kilók miatt nem kaptam ki, de állítólag nem is látszik rajtam...Dorka egyébként "mindig" fejvégű volt, rendes kislány. Csak ne lenne olyan erős!!! A bordámat tördeli most is.

Mucska,
annyit gondoltam rád (is) a Tisza miatt. Szóval úsztok. De ez jó, hogy már 4 éve nem volt ilyen a helyzetetek! A konyhából a szekrényeket is fel kell ilyenkor vinni? Vagyis fel tudjátok vinni?
Pont tegnap meséltem a páromnak a grill-és bográcsszeretetről, ami nálatok dúl, mondtam is neki, talán Annának is abban fogod megfőzni a tejbegrízt. Ezen azért is jót nevetett, mert van hasonló élménye egy vízitúráról, amikor 20 főre csinálták a tejbegrízt bográcsban, befőzőcukorral...
A nemhízás miatt ne aggódj, ha a legutóbbi uh szerint is minden oké volt, és mozog eleget a baba, biztos nem éhezik és gyarapszik!

Nanda,
mellszívó ügyben: én annó nem használtam semmi eszközt, remekül és sokat fejtem kézzel hosszú hónapokig, és a mellem alakja sem változott meg tőle, de most ki szeretnék próbálni valami jó kézi mellszívót. Az Aventről én eddig csak jót hallottam anyukáktól, azt hiszem Isis altípus?! Neked mi volt vele a gondod?
Tegnap autóztunk hazafelé, és a Soroksári út "legiparibb" részén láttuk, hogy Foltvarázs néven hamarosan új boltot nyitnak. De ott?! Gyönyörűen megcsinálták már a portálját és a belsejét is, tiszta fa minden. Rögtön te jutottál eszembe!

Linó,
vigyázz a vízre, sajnálom, hgy megint előjött.
Annak örülök, hogy a lányok már kiheverték anyósod idétlen dolgait.

Maci,
mocorog-mocorog? Hamarosan RÚGNI fog...
Én megyek a börzére - azt hiszem, Anikóval mi képviseljük itt a csapatban a Megszállott Börzerajongókat. Nekem mindig óriási élmény, és nagyon jó dolgokat veszek, de ehhez tényleg "véna" kell, teljesen megértem azt is, akit elriaszt a tömeg és felfordulás. De megéri az a néhány óra fáradság, hidd el.

Chello,
örülök, hogy rendben van a leleted. Látom, te is édesszájú vagy. Gyere, fogjuk meg egymás kezét!

Mariann,
én a (jó minőségű) bolygókerék híve vagyok, de csak ha kiiktatható igény szerint.

Süncsi,
sok puszi, élvezd ki a szülők társaságát, aztán gyere. ( De csak fotókkal, ha kész a takarítás a kisszobában...)

Húúúúú.
Befejeztem, mindenkit ölelek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa,
mire írtad azt, hogy "pl. nekünk"?
Az Adsl-re?
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori: aha, az ADSL-re! Link van a hosszú hozzászólásomban!

LÁNYOK! Szombaton megyünk mozizni a Praxisba du.

Zsuzsa
zerko

Bori: az én lányom is nagyon jó erőben van!
És a gép:
<a href="http://www.olympus.hu/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-5050ZOOM" target=_top> Olympus 5050</a>

Zsuzsa
zerko

Akkor folytatom magam.

Zsuzsa,
gyönyörű a kép Zsófiról. Milyen is pontosan a gépetek?
Igen, kislánynak mutatkozott továbbra is az uh-n. A kilók miatt nem kaptam ki, de állítólag nem is látszik rajtam...Dorka egyébként "mindig" fejvégű volt, rendes kislány. Csak ne lenne olyan erős!!! A bordámat tördeli most is.

Mucska,
annyit gondoltam rád (is) a Tisza miatt. Szóval úsztok. De ez jó, hogy már 4 éve nem volt ilyen a helyzetetek! A konyhából a szekrényeket is fel kell ilyenkor vinni? Vagyis fel tudjátok vinni?
Pont tegnap meséltem a páromnak a grill-és bográcsszeretetről, ami nálatok dúl, mondtam is neki, talán Annának is abban fogod megfőzni a tejbegrízt. Ezen azért is jót nevetett, mert van hasonló élménye egy vízitúráról, amikor 20 főre csinálták a tejbegrízt bográcsban, befőzőcukorral...
A nemhízás miatt ne aggódj, ha a legutóbbi uh szerint is minden oké volt, és mozog eleget a baba, biztos nem éhezik és gyarapszik!

Nanda,
mellszívó ügyben: én annó nem használtam semmi eszközt, remekül és sokat fejtem kézzel hosszú hónapokig, és a mellem alakja sem változott meg tőle, de most ki szeretnék próbálni valami jó kézi mellszívót. Az Aventről én eddig csak jót hallottam anyukáktól, azt hiszem Isis altípus?! Neked mi volt vele a gondod?
Tegnap autóztunk hazafelé, és a Soroksári út "legiparibb" részén láttuk, hogy Foltvarázs néven hamarosan új boltot nyitnak. De ott?! Gyönyörűen megcsinálták már a portálját és a belsejét is, tiszta fa minden. Rögtön te jutottál eszembe!

Linó,
vigyázz a vízre, sajnálom, hgy megint előjött.
Annak örülök, hogy a lányok már kiheverték anyósod idétlen dolgait.

Maci,
mocorog-mocorog? Hamarosan RÚGNI fog...
Én megyek a börzére - azt hiszem, Anikóval mi képviseljük itt a csapatban a Megszállott Börzerajongókat. Nekem mindig óriási élmény, és nagyon jó dolgokat veszek, de ehhez tényleg "véna" kell, teljesen megértem azt is, akit elriaszt a tömeg és felfordulás. De megéri az a néhány óra fáradság, hidd el.

Chello,
örülök, hogy rendben van a leleted. Látom, te is édesszájú vagy. Gyere, fogjuk meg egymás kezét!

Mariann,
én a (jó minőségű) bolygókerék híve vagyok, de csak ha kiiktatható igény szerint.

Süncsi,
sok puszi, élvezd ki a szülők társaságát, aztán gyere. ( De csak fotókkal, ha kész a takarítás a kisszobában...)

Húúúúú.
Befejeztem, mindenkit ölelek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

AnitaBori!

Köszike az ötletet! HA egyszer kijutunk akkor csinálok tejbegrízt bográcsban! Kép
Bár a töltöttkáposztának jobban örülnék. Igaz Anna a babgulyásomat azért annyira nem díjazta!
Igen tegnap mindent felhordtunk az emeletre. Egy komplett konyhát, fürdőt. A párom legjobban az autómata mosógép és a 2 hűtő cipelésének örült. Na ilyenkor rossz, hogy teljesen komplett konyhám van kint is, mert volt mit pakolni. Ilyenkor látszik, hogy mennyi vacak kell egy konyhába, főleg ott, ahol elég sok a vendég. Na mindegy túl vagyunk rajta. Most majd kezdődik a várakozás, bosszankodás, újrafestés belől, és majd egyszer a visszapakolás. Kívűl szerencsére nem kell csinálni semmit, mert tavaly kirakattuk klinkerlapokkal az oldalát és azt nem kell festeni, csak leslagoljuk és kész. Csak az bosszant, hogy a terasznál egy helyen van OSB lap. Hát az baromság volt.Ugyanis az szétázik. De már szóltam a mesternek, ha lemegy a víz, akkor jön és kirakja szépen téglával futóra, majd szépen kifugázza. Az legalább örök élet lesz.

Zsuzsa!

A védőnénim meg lehet elégedve igazán. Az orra alá is fogom dörgölni ha majd megyek! Kép
Igen az a legbosszantóbb, hogy itt lesza jó idő és mi itt fogunk pusztulni a panelban. ANgyon utálom.

Pusz:
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?