Sziasztok!
Jó pár napja nem irtam már, bár ahogy látom a topic eléggé le van lassulva, nem volt sok idö bepótolni a lemaradásomat
Láttam a sok-sok nagyon aranyos képet, végre-végre, ezeket szeretem a legjobban
Zit, öszinte együttérzésem az egyedülléthez, nekünk is volt benne részünk másfél évig...Bár akkor nem volt baba, de azért akkor is nagyon vacak volt feltenni apát arra a fránya repülöre.
Tényleg sok-sok kitartást, és én mindig azt néztem,mennyi van még a találkozóig,sosem az egész különtöltendö idöt számolgattam,igy valahogy kisebb részekre osztva könnyebb volt.
Beni szókészlete meg nem semmi, nagyon beszédes a kisfickó, és persze tünemény a képeken!
A falatozós kép akár Ádámról is készülhetett volna,pont igy eszi a katonákat a tálcájáról
Anita, nem irtad hogyan mennek a további éjszakák külön? Az elsöröl beszámoltál, a többiröl még nem. Furcsa nekem,mert Ádám már 6 hetes korától a helyén alszik a szobájában, persze pár lépés csak a miénktöl, de sokkal nyugisabb igy az élet mindenkinek. Na és azok a szerelös képek is nagyon jók, hamar lesz apának segitsége
Náthátból én is nehezen keveredtem ki, még köhögök, de már nem vészes.
Brigi,de jó,hogy Te is képeket tettél fel Bömbiröl! Azok a szemek tényleg meseszépek, de olyan kis komolyka midnegyik képen!! A könyvolvasás nálunk is igy van, fejjel lefelé, vagy ahogy sikerül
És hát én is frászban vagyok amikor az ágy tetjén sétálgat, ráadásul most már egyedül mászik fel, egyszerüen képtelen vagyok magára hagyni...Poci baba meg majd megmutatja magát, majd beszéld meg az Uh elött legközelebb vele!!!
Orsi, jó volt töled is hosszabbat olvasni, és hát azok a fénykép Bene lábujjairól igazán dijnyertes fotómunka!! A kanyarót a védöoltásból szereztük be, szóval ez nem igazi kanyaró volt, csak a reakció volt olyan. Most már ténylet elmúlt, bár lehet én már csak a lelki szemeimmel látom a pöttyök helyét.
Diti, bocsi,hogy csak most igy utólag, de én is nagyon boldog elsö szülinapot kivánok Tüncinek!! NAgyon hasonlitanak a gyerekek szemei egymásra, kiváncsi vagyok melyikötökre hasonlitanak jobban. A lakókocsihoz gratula, akkor remélem télen majd sokszor lepsz meg minket kirándulós képekkel!!!
Anita, többen kérdeztek már Lauráról, én is csatlakozom, mi van velük? Nincs kedve csak legalább egyszer ellátogatni a topicba?? Olyan szivesen hallanánk töle személyesen Nikiröl, de persze már annak is örülnénk,ha te irnál róluk!!!
Majd alkalomadtán add át ezt a pár sort neki, jó??köszi!
Meme, végre elökerültél megint!!Jaj, már kezdödik is a suli, rögtön vizsgákkal??Ez igy elég húzós lehet, én sem tudom hogyan lehet gyerek mellett tanulni...Sok-sok energiát, és egy kalappal a vizsgára!!!
Gabi, látom megkerültetek Szentesröl, remélem a lakás most már nem ad töb munkát egy darabig
Klarissza, hogy állsz a vezetgetéssel?
Ann, és Hami is eltüntek mostanában, mármint a kicsit hosszabb levelekkel...
Vera Szolnokon, igazoltan távol
Panu is mindjárt jön, igaz??
Gabi75, köszi a levelet, egyelöre várom a választ a barátnömtöl, majd aztán irok neki azokról, amiket te irtál...
Többiek, van még azért néhány név a naptárban, aki hiányzik!!! Mondjuk DBarbi???Marcsi??Hangosz? Eszti??Szisz??REgina??? Irajtok, ha csak pár sort is!!
Na, még egy kicsit magunkról.
A pöttyök ahogy irtam már teljesen elmúltak, szerencsére. Látni sem akarok még egy himlöt!!
Itt az elmúlt pár napban jobb idö volt,mint néha nyáron.Igy amennyit csak tudunk sétálunk,megyünk ide-oda,hogy levegön legyünk.
Tegnap az állatkertbe mentem el Ádámmal, gondoltam délelött nem lesz nagy forgalom. Hááát, jó nagyot csalódtam, ha nem volt 60 db babakocsis anyuka kinnt, akkor egy se, szabályos közlekedési dugó volt egy-egy állatnál
. Ádámot egy darabig érdekelték az állatok, minden ami bundás és farkincája van az cica lett, hiába volt az éppen majom...
Aztán rátaláltam egy játszótérre, ahonnan kb 1 órán át nem lehetett elvontatni Ádámot. Külön van rész a 2 év alatti gyerekeknek, kicsit nehezebb mászókák a 3-6 év között,és egész nagy,nehéz pálya a 6 éven felülieknek. Annyi kollega és kollegina mászókázott Ádámmal, hogy csak na..Roppantul élvezte, jött-ment egyedül, le a csúszdán, fel a lépcsön. Volt egy nagy hosszú alagút, na, azt jó párszor végigmászta. Jó volt nagyon, hazafelé el is aludt a babakocsiban.
Apropó kocsi, irtam,hogy apa eltörte a csatját. Felhivtam a céget,ahol az alkatrészt lehet rendelni, hát még olyan új model,hogy nincs pótalkatrészük raktáron, egyébként ingyen küldenék mert még garnciális (meg sem kérdezte mikor vettük, már 4 hónapja). Azért felvette a rendelésemet, egyszercsak küldik.Na, hát ez igy marha jó, mert sehol máshol nem lehet ezt az alkatrészt megkapni, csak itt, itt meg nincs. Azt tanácsolta még,hogy próbáljak visszamenni a boltba, ahol vettük,hátha még a garanciába ott is adnának új kocsit.
Én nem hittem lehet ekkora mázlink, de képzeljétek adtak egy új kocsit!! A mai napig nem értem miért, mert állitólag csak 45 napig van garancia, ha meg van a blokk, nekem meg már nincs meg, és le is járt volna...De ideadták a kiállitott modellt, minden cécó nélkül...Elöször telefonon kérdeztem az egészet meg, akkor mondták,hogy az üzletvezetö beleegyezett, vigyük be a régit,adnak egy újat. Erreföl amikor bementünk,kérdi az üzletvezetö,hogy van-e blokkom,mert ö úgy tudta,hogy van. Hát,mondom,az nincs, én el is mondtam a telefonba az egészet úgy ahogy van. Erre már nem tudott mit mondani,mert egyszer már rábólintott,nem akart viszakozni, az én szerencsémre. Igy kaptunk egy új kocsit!
Hát ilyen is van...
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de pár napja nem irtam,most pótoltam..
Itt egy tegnapi kép, a bizonyos alagút elött.
Sziasztok
Barbi