Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lacának, a kedvenc Lizimnek és NIkinek boldog első szülinapot kívánunk utólag is!

Hanzi+Marcus

Kép
hanzika

Sziasztok!

Megint csak így kutyafuttában, de minden kis szülinaposnak nagyon boldog születésnapot kívánunk. Arra volt csakmár idöm, hogy átfussam ezt az oldalt de a válaszolásra már megint nem marad, de sebaj egyszer úgyis bepótolom már!Kép

A képek nagyon szupik, legyen az szülinapos illetve kirándulós!Kép

Minden kis betegnek jobbulást!Kép

MI megvagyunk, csak lakás átépítés-rendezésben voltunk, tegnap fejeztem be a takarítást, szóval iszonyú nagy meló volt.

Most is mennem kell mert Ilang már felébredt én meg még szóra sem méltattamKép

Na pussz Mindenkinek

Tündér&Ilang
Kép
tündér

Panu: ha erre a képre gondoltál: http://index.hu/cikkepek/0409/belfold/akadalymentes//.gdata/gp_IMG_0371.JPG akkor igen, ő Balu Kép
Folytatás egyelőre passz, ma megyünk átadni a petíciót.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Csak egy mondatra ugrottam be mert pár percen belül indulunk Szolnokra.

BENCIKE VÉGRE MÁSZIK!!!! Szabályosan, szépen és nagyon gyorsanKépKépKépKép

Sok pussz mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera,

Gratula! Kép Már megérte a torna! Kép

H.

Kép
hanzika

Vera, csatlakozom Hanzkához, már megérte a torna és nagy-nagy gratula!!!Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam, kissé elfáradtam.MA helyére került minden Robó szobájában. "Kicsit " izgi is a dolog, mert külön szobában alszik a nagylegyény....(anya meg itten pityegKép) de ezt is meg kell élni , nemde??Kép.

BArbi:nagyon ari Ádibádi, ahogy a hegyekben kirándul.Irigykedem ám!Az étrendról amit írtál, azt jelentené, hogy 4-5 adag az egy napi mennyiség 4-5 -szörre elosztva?Kicsit nehéz a felfogásom így estefelé...Mert ha így van, tejtermékekből tuti nincs meg nálunk a mennyiség, nameg gyümiből sem mindig. Mostanában nem eszi, pedig régen nagyon bejött .Tényleg változnak sokat.Majdcsak nem lesz 3 hét múlva semmi gond.Fránya vírusok...

Klarissza:de drága Laca a szülinapi képeken.Hihetetlen milyen jóképű fiúcska. Micsoda tortája voltKép.Mennyire hasnlít az egy évvel ezelőtti képeken mostani énjére.

Cory: ari BAluKép.Hogyan sikerült, majd számolj be róla.

Vera: óráisi gratula Bencus mászásáhozKép!!!:Kép

Tündér:köszi, hogy benéztél. Hú, Ti is nagy munkákban vagytok! KitartásKép.Ari kismalackaKép.

Hanzika: mizújs veletek, régen írtál!

PAnu: lehet Lizit tényleg a foga viselte meg ennyire, szegénykém!Azért már biztosan jobb, hogy kibújt az a fogacska. A többi fogával nem járt láz? Műanyagfoci jóóó ötletKép

Ann: igen , világosodott rengeteget Robó haja, születésekor fekete volt.Milyen gabonát adsz Haminak? Jó kis mozgékony kiscsaj , nemmondom. Robónál tutira bejön ha ő is elekromániásKép.Milyen nozodáról írtatok Zsizsával?Már előre félek a szuritól én is...

Zit: apa elutazásaKép. Gyere sűrűbben, várunk ám. Beni szókincsgyarapodásához gratulálok!Miket mondogat már?

Zsizsa: örülök, hogy jobban eszik már Gabóca, még mindig előttem vana kukoricaevős képeKép.

Gabi75: köszi a dicséretetKép.Amint olvasom te sem unatkozol Dávid mellett.Nagyon értelmes fiúcska. Gondos anyuka vagyKép.

Azt hiszem sikerült mindenkinek írnom.Bocsi, hogy csak tőmondatokban, de nagyon álmos vagyok.Rohanok az ágyba, amíg Robó engedi alszom egy kicsit.

Jó éjt mindenkinek:Anita
anita77

Sziasztok!

Laura,
Nikinek boldog 1. szulinapot! Ha esetleg megis benezel, en orommel olvasnak Rolatok. (akar Anitan keresztul is)

Vera,
hatalmas gratula Bence maszasahoz! Jo nagyizast!

Anita,
huuu, alig ismertem meg Robot! Meg nem is lattam rovid hajjal, pedig nagyon helyes igy is Kép

Koszonom a valaszokat, kicsit megnyugodtam, Emma majdnem annyit eszik mint Lizi + szopi, 2 napja megint sokszor.

Barbi,
orulok, hogy elmultak a pottyok/foltok. Tenyleg szep helyeken jartok. Amit feltettel kajakrol, azt 1 evesnek naponta meg kellene ennie?! Nalunk szerintem 1 het alatt sem jon ossze... Ja, az oltasban a masik himlo a rozsahimlo (rubeola), ha jol tudom.

oltas: itt is 15 honaposan adjak az MMR-t, es en ugy tudom, hogy elotte be kell vezetni a tojast (sargajat+feherjet is), nehogy allergias legyen ra

napirend: nekunk is van egy kb. napirend, amit tobbnyire en szoktam felboritani Kép reggel ebredes utan kis jatek, majd reggeli, kis jatek majd alvas. Ebredes utan szinten jatek amig ebedet csinalok, ebed, es utanna alt. megyunk vhova jatszani, setalni vagy csak a teraszon futkarozas. Jo esetben du 4-5 kozott meg alszik egy keveset, jatek, vacsi, pancsi es 9 korul alvas.

Meg mindig nem bujtak ki a fogacskak, viszont megy a hasa, nem nagyon, de ejjel is van kaki, pedig nem szokott, de szerencsere felebred ra... na ez jol leirtam Kép a lenyeg, hogy kezd elegem lenni a nyavalyakbol...

Jovok ahogy tudok, addig is jok legyetek,
batka
batkamano

Ja, Anita, gratula Robo nagyfiunak a sajat szobahoz! Kép Majd ird meg, hogy telt az elso ejszaka, erdekelne... koszi

batka
batkamano

Sziasztok Lányok!

Bencinek gratula a mászáshoz! Tudom Vera, hogy már hogy vártad a pillanatot Kép

Laura, ha esetleg olvasol, mi is sokat gondoltunk Rátok és boldog szülinapot a kis Nikinek!

Panu, Klarissza, Anita, Barbi, a képeken csak ámulok és bámulok. Az egyik szuperebb, mint a másik. Néhány év és galériát nyithatunk a szülinapos gyerekfotókból....

Sziasztok,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja ezt még este irtam, azóta irtatok.
Szóval megnézném szivesen Anita a berendezett Robó-szobát Kép Hogy telt az éjszaka?

Egyébként ugy tünik elsö menetben semmi baj a bölcsivel, szivesen bemegy de. amikor viszem és integet mindenkinek amikor elhozom, még magának a bölcsinek is Kép A jele, a sihuhu meg a kedvenc, amint bemegyünk az öltözöbe azonnal meg kell nézni. Egyelöre nem dolgozom 4 óránál többet, de azt hiszem lassan vállalhatok többet is, mert szivesen ott is alszik meg minden.
Talán nem meséltem még, hogy most már gyönyörüen jár Botka, nem ugy persze, mint a mesék alapján Lizi, de mi apájával néha csak ülülnk és nézzük, hogy milyen nagy fiu lett.
Bár épp tegnap beszéltük, amikor a kezembe kerül az elsö UH-os kép, amin bejelentkezett, hogy nem is az a megdöbbentö változás, amin az utóbbi 1 évben ment keresztül, hanem az, amin elötte 8 hónapon...az maga a csoda!
A következö oldalra majd teszek fel képeket a lisszaboni utunkról, nagyon jól sikerült. Megyünk majd máskor is erre-arra remélem. Aggodalmaimmal ellentétben Apának nagyon bejött za egésznapos babysitterkedés amikor a megbeszélés volt, amire tulajdonképpen mentem. Persze amikor hazaértek, akkor koszos volt mindkettö, de nagyon és hulla fáradt, a babakocsi összekenve, semmi normálisat nem ettek csak nasit stb...viszont szemmel láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat. Nekem ez böven elegendö, ki és lemostam mindent és mindenkit és utána két vitaminnapot tartottunk Kép MEg persze egy nagy alvás következett.
Viszonttaláltunk kint egy áruházban kapható popsikrémet, ami egy nap alatt rendbehozta a fenekét (azóta is szenvedünk vele, egy higabb kaki és ujra kiütéses lesz). Csak sajna amit vettünk valahogy elveszett a csomagolás alatt, pedig megint nagyon kéne.

NO most már megyek, mert még vár a házimunka is...

Edit

<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Baba névnapja Testvérek
DBarbi (XI. ker.) Fanni Auróra 2003.06.17 1 év + 3 hó + 5 nap első baba
Zsófi (Szeged) Bence 2003.06.27 1 év + 87 nap augusztus 23. első baba
Anita (Jászberény) Róbert 2003.07.15 1 év + 69 nap június 2. első baba
Marcsi (Bpest) Ákos 2003.07.23 1 év + 61 nap első baba
Barbi (Kanada) Ádám Csaba 2003.08.01 1 év + 52 nap december 24. első baba
Orsi (XI. ker.) Benedek 2003.08.01 1 év + 52 nap április 16. Anna Rebeka nn: julius 26.
Brigi (XIV. ker) Marcell György 2003.08.02 1 év + 51 nap augusztus 14. Dániel
Hagnosz (X. ker.) Barnabás 2003.08.06 1 év + 47 nap június 11. első baba
Zit (Szentendre) Benjámin 2003.08.09 1 év + 44 nap első baba
Gabi75 (USA) Dávid András 2003.08.14 1 év + 39 nap első baba
Eszti (Pécs) Ákos 2003.08.15 1 év + 38 nap első baba
Tündér Ilang Anna 2003.08.20 1 év + 33 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 1 év + 31 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 1 év + 27 nap első baba
Zsizsa (XVIII. ker.) Gabriella 2003.08.28 1 év + 25 nap március 24. első baba
Cory (XXII. ker.) Zsombor 2003.08.31 1 év + 22 nap november 8. Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 1 év + 21 nap első baba
Vera (XIII. ker.) Bence 2003.09.02 1 év + 20 nap augusztus 23. első baba
Batkamano (NZ) Emma 2003.09.03 1 év + 19 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 1 év + 17 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 1 év + 16 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 1 év + 12 nap első baba
Gabi (XIII. ker.) Zsolt Márk 2003.09.10 1 év + 12 nap április 10. első baba
Panu (XI. ker.) Liza Júlia 2003.09.18 1 év + 4 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 1 év + 3 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 1 év + 1 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 11 hó + 30 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 11 hó + 30 nap János Ádám
Nyuszimanó (Finno.) Petra Sári 2003.09.29 11 hó + 24 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 11 hó + 24 nap első baba
Edit (Etyek) Botond 2003.10.03 11 hó + 19 nap május 16. első baba
Meme (XI. ker.) Nóra 2003.10.12 11 hó + 10 nap június 11. első baba
Hanzika (IV. ker.) Marcell Bertalan 2003.11.03 10 hó + 19 nap augusztus 14. első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 10 hó + 18 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 10 hó + 14 nap első baba</font></pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Vera, nagy-nagy gratula! gondolom, örömmel pakolsz el az alsóbb polcokról Kép

Anita, drukkolok a külön alvás miatt Kép, biztosan nem lesz semmi gond. beszélek itt, de én is izgultam, amikor külön tértünk aludni, máig ugrok, ha hallok valamit, de tényleg jobban ébred, ha külön van, ezt akkor látom, ha vendégség miatt nála alszunk apával Kép

Edit, ügyes nagyon Botka, és Apa is Kép

Cory, Balufotó Kép

Batka, örülök, hogy megnyugodtál, Emmának is jobb Kép, remélem, nem lesz beteg.

na, rohanok, mert kezdődik a műszak

panu
panu

Kép

<font color="119911">Bocsi, de most csak magunkról fogok írni, úgy nézem bele kell rázódni a dolgokba. Ma reggel 7:45-kor felszállt a repülő, megkezdődött számunkra a várakozás és visszaszámlálás. Már tegnap minden kintről behallatszó kulcscsörgésre Beni mutatta az ajtót és kérdezte: "appa?". A végén már majdnem elbőgtem magam amikor mutatta a két kis kezével, hogy nincs. (Széttárja és néz nagy lemondóan). Tegnap reggelre kinövesztette alulra a harmadik fogát, így most 4 nő egyszerre, összesítve 10 fogunk lesz már. Két napja mondja, hogy "aja" - anya, de legalább már tudatosan használja. Kép Összesen 23 szót használ: hálló-halló; helló-helló; tótó-autó; tyipő,cipcipő-cipő; vava-vau(kutyus); lába-lába; táto-táncol; Áki-Ákos; Játé-Máté; gyeje-gyere; vájjá-várjál; nem-nem; bámpa-lámpa; de-de; pappa-papa; mamma-mama; appa-apa; aja-anya; babba-baba; csipp csipp-csip csip; jinta-hinta; láto-látod vagy látom. Ennyi. És minden nap mond valami újat, nagyon dumás lett és bújik mindig, puszilgat mindenkit, szeretni való kiskölök. Kép
Most megyek is, mert lassan ébred, ígérem, ha összeszedtük magunkat, jövök többet és nem csak magunkról írok majd.</font>

Így eszik önállóan:
Kép

És így segít takarítani:
Kép

Szép Kép -ot mindenkinek!
zit
zit

Sziasztok!

De jó, hogy az elveszett leányzók is írtak végreKép.

Elsőként magunkról: megtörtént az első éjszaka a kisszobában. Azaz félig aludt csak ott a lelkemKép(de ez amúgy is így van, hogy félig az ő ágyában , féig a miénkben). Mostanában éjfél körül fel-felébred, de vissza is aludt gyorsan, majd első komoly ébredése 3 óra körül lehetett.Ekkor már nem aludt vissza, csak a mi ágyunkban.Ne tudjátok meg milyen furcsa volt úgy lefeküdnöm, hogy nem aludt a szobánkban...Azért látom többőtöknél külön alszik már a csemete, el kell ennek is jönni egyszer, de olyan "rossz" megélni.MAjd megírnátok nálatok hogyan zajlott. Észre vett valamit belőle a gyerkőc?Olyan egyik szemem sír a másik nevet állapot.
Képeket teszek majd fel a szobáról, még teljes szobaképet nem tudtam csinálni, mert teli volt /van a gép, de félig kész állapotban lévő van,azaz a bútorgyártás folyamata is látható, arról teszek is majd fel.

Nálunk is fogzás van ezerrel, de egyszerűen nem akarnak ezak a fránya fogak csak úgy hipp hopp kibújni.Ettől szegény Robcsi nyűgi, keveset eszik.pedig nagyon be van duzzadva az ínye már felül ismét.

Batka: amint olvasom nálunk is dettó ez van. Nyűgi, nemevés, fogzás.Majdcsak túl leszünk rajta.Nálunk is olvastam, (mert a doki nem hívta rá fel a figyelmet), hogy az oltáskor már túl kell esni a tojásfehérje kóstolásán, mert olyan anyag van benne, ami az oltóanyagban is megtalálható.Éjszakáitok milyenek mostanában?

Edit: küldök majd képeket, ahogy elkészülök veleKép. Olyan jó, hogy írtál pár sort Botiról. A bölcsiben miket adnak enni nekik. Külön etetgetik őket? Mert gondolom arra nincs idő és ember, hogy egyesével leüljenek és katonázgassanak.Vagy hogyan működik ilyen korú gyerekeknél? Köszi a táblát, még erre is van időd!Krémet megtaláltad azóta? Képeket várunk az útról is.

Panu: nálatok Lizi mikor került át? Azóta hogyan viseli? Nálunk igaz első éjszaka volt, de különösebb változás nem történt eddig még..

Zit: a szívem szakad meg, ahogy írtad, hogy Beni keresi apát. Viszont egy szavad sem lehet , hogy sok a házimunka otthon, ha ilyen kis okos segítséged vanKép.Bő szókincs van nagyon. Robó még a felét sem mondja, inkább mutogat, hogy ott. Ez a legegyszerűbbKép.Enni is szépen eszik beni, nálunk inkább morzsálás a véga ha katonákat teszek ki elé.Mikor jön apa először haza? Gyere sűrűn, mi várunk mindigKép.Minden elismerésem a tiéd és sok erőt, kitartást, energiát kívánok. VAn segítséged otthon Benin kívül?

Bútorgyártásban Robó is kivette a részét.
Lássuk csak, itt még nem igazi, látod apa?:

Kép

A cipőmet ide teszem, úgy döntöttem(egyedül behozta a szobájába is betette a polcra, mint aki tudja, hogy neki készült a szekrény)

Kép

Remélem nem jön még a hideg, úgy nemakajjjom.
Köszi a dicséretet Robó nevében is. Tényleg olyan jólesik Kép.

Többiek merre vannak???

Gabi: még nem értetek haza, hogyan áll a szoba??

Elbúcsúzom, legyetek jók.

Anita
anita77

Sziasztok Kép

Nikinek boldog szülinapot szeretnénk kívánni!!!
Kép
Hogy vagytok? Anita, tudsz róluk valamit?

Valamint szeretném kölcsönkérni Benit takarítani Kép és Robót szerelni és bútort gyártani Nagyon kéne!!!!KépKépKép
Anita, olyn ari vagy, h megsirattad az átköltözést, elárulom, h én is megsirattam, bár Hami akkor 2hónapos volt Kép Ez már csak így van Kép Hami ha az ágyában van, általában alszik, mert itt alszik el, átviszem, ébred szopni, megint alva viszem vissza stb stb, úgyhogy ő nem sokat érzékel ebből. Kivéve reggel, mert van, h felébred és játszik - vagy felhúzza a zenélő-forgót az ágya felett és akkor zenére ébredünk KépKépKép
Ja, nozoda: az oltás

Zit, sok ++++++++++++++++ energiát küldök, h jól bírjátok apa nélkül. Nagyon rossz lehet Kép Viszont nagyon ügyi, h ennyi szót mond! Nem lesz vmi tali, ahol hallhatnánk???

Edit, már nagyon hiányzott, h írjál magatokról! Nekem a járás is kimaradt, de lehet, h tényleg nem írtad Kép úgyhogy gratula! Popsikrém Kép

Vera, gratulaaaaaaaaaaaaaa a mászáshoz: ugye megmondtam KépKépKép

Barbi, asszem Ádinak kialakult az ízlése spenót ügyben KépKépKépKépKépKép Igaza van!!!! KépKépKép Megint milyen szép helyeken voltatok Kép Ott ilyen hideg van? Itt is kezd és uuuuuuttttttááááálom!!!!!!!!!!

Panu: müa palack rugdosás Kép megjegyeztem, elraktároztam az agyamban, hátha kell egyszer! Kép

Nálunk meg mi is van: egyre több lépést tesz meg egyedül, de még korántsem indult el: a mászás a legstabilabb, de legjobban vagy kapaszkodva vagy kézen fogva szeret járni Kép

Na megyek, mert álmos vagyokKép
Most merre is állítjuk az órát, hogy fog elcsúszni a napunk? Marha jó lesz, pont most próbáltuk bevezetni Haminál, h végre időben aludjon el, m akármikor alszik el, max, fél8kor ébred... most meg majd kezdhetjük elölről Kép Végülis még csak ma kezdtük Kép

Pussz
Ann
annann

JA, Anita, a nozoda az oltást teszi a szervezet számára elviselhetőbbé, mivel elnyújtja a hatását: felkészíti rá a szervezetet, mivel előtte is kell belőle adni, majd utána is, így lecsengeti a reakciót, nem olyen hirtelen lesz. Lehet, h még más is van, de most ennyit jut eszembe
Puszi
Ann
annann

Hahó!

Élünk, egyszer majd írok is, de most álmos vagyok. Köszi mindenkinek a napirendeket!Kép Még annyit kérdeznék, hogy nálatok a "játszunk" szó mit takar?

Szerelő, porszívózó, kiránduló babucik édesek és ügyesek, nem is beszélve a szülinaposokról!Kép Ezek az újszülöttképek! Hogy mennyit változik egy gyerek egy év alatt...Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ann,
köszi a nozodáról az infot!Kép
Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

hi

azt hittem sürübben tudok jönni, de sajna egyxüen nem jutok el odáig, hogy irjak is.
remélem nem csukodik le magátol a szemem, mig olvasok és irok Kép

nálunk is dul a takony. panna, bene és én uazon a napon (pénteken este lettünk rosszul)
panna már meggyogyult és hétfön orvosi engedéllyel oviban volt. én már egész jol vagyok, csak picit fujom az orrom, viszont szegény bene baba nagyon bekapta, még mindig ömlik az orrábol a takonyci. szivás, csöppentés, mosás, törlés - baromira utálja már, ha az orrához érek.
viszont imád szivoszállal inni, néha csak igy iszik

barbi:
szegény baboca nagyon rosszul nézett ki a képeken, még szerencs, hogy javul már.
honnan kapott kanyarot????

panu:
de te voltál csak akkor nem reggel láttalak, hanem délután mikor mentem a csajért. tudom is én, hogy milyen napszak van??? örülök, ha élek.
pár napja rád duddantottam, rájöttél, ki ül eme öregsrácban? (panna szerint ez az auto fiu, hát legyen, ha már kék...)
lizikém (3. gyerekem, tudod, ha eleged volt belöle szivesen átveszemKép) csodaszép a szülinapi képeken.

zsizsa:
fantasztikus csuda klassz a szék. én miért nem mentem ki a bnv-re?????? ááááááá

játszotér:
panu jol látta, hogy bene, hogy félt a homoktol, hát mostmár imádja. 3x-4x szépen beletömte a szájába a homokot s mikor rájött, hogy ez nem jo azota nem csinálja. szereti szorni a homokot csak oda kell figyelni, nehogy más gyerköc arcába landoljon Kép

anita:
én születésem ota allergiás, asztmás vagyok. a férjemnek a katonaság hozta ki (egyébként a családjában senki sem az).
igy mikor terhes lettem triplán oda figyeltem mindenre. mikor megszületett panna, akkor már mániásan ügyeltem, hogy mikor mit ehet mikor tüsszent egyet, akkor épp milyen a pollen helyzet (férj szerint tulzásba vittem, szerintem nem- nem kivánom 1 szülönek sem, hogy a kisbabáját szanatoriumba keljen vinni minden tavasszal-ahogy engem vittek az anyuék)
hála nyertünk 4 évet, mert mint anno irtam igen meggyarapodtak és erösödtek a reakciok.
tünet: pl.:állatször allergia. , piros kis dudrok lesznek a kezeden, viszket a börödés . piros csik szemed lesz (kinai nyuszi) és ez is iszonyuan viszket.
pollen: orr, torok szem viszketés, folyamatos tüsszögés, orrfolyás
étel (hála eddig ezt megusztuk): ez elég változatos, a piros kiütésektöl a vizes fosásig, szempirosodásig bármi lehet. gyerek és erösség függö.
kontakt : börpir
gyogyszer: nálam a torokmirigy dagadt be 1x a gimiben, igen nehezen kaptam levegöt. doki szerint még 30 perc és végem.
de még itt vagyok és sokkal jobban odafigyelek gyogyokra. és persze boldogitlak titeketKép

asztma: nehéz légzés, kevesebb levegö megy be, mint amit beszivsz, mert a kitágult hörgöcske megakadályozza a beáramlást, uez kifelé. ilyenkor kellemetlen sipolo hangot lehet hallani.

egyébként a tuti, ha van otthon kálcium injekcio ampulla (receptes) ez sok mindenre azonnali gyogyir, legalábbis csökkenti a hirtelen tüneteket, és el tudsz menni a dokihoz.
kérünk fotot a nagyfiu különszobájárol.
bene a 2 honaptol külön aludt, viszont igen nehezen alszik el nálunk, max. rajtam alszik. imádja a szobáját/jukat.

képek alapján azt mondanám, hogy 2-2,5 éves a gyerköc, fantasztikus milyen nagyfius már robo.

batka:
kaja: 6-7 között 180-240ml tápi
1/2 9- 9kor közértbe megyünk a szomszéddal, ilyenkor 4 szem pogácsa/ 3 turos táska/ 1 croassiant (elég kis
méretüek)
szunya cca1/2 10töl ebédig.
12-13 között ebéd. 200-300 gr bébi minöségü kaja
majd rögtön utána kaja velünk- teljesen ugy ahogy mi is esszük
16-18 között uzsi krémturo/ joghurt + gyümi, tejpép +gyümi vagy ez-az ami itthon van.
fürdés után 180-240 ml tápi, bár mostanában nem akarja, ezért bevezettük a rendes vacsit vagy tejpépet kap s
lefekvéshez kap 100-120 tápit (ha 3korty-3 korty vagy az egészüveg)

felmászás.
nincs már semmijen akadály, mindenre feltornázza magát bene. eddig még nem esett le semmiröl-- ami késik nem mulik
+ imád ajtot bevágdosni és fiokot kihuzni.
Kép

és a lábujjai fiokozás közben:
Kép

klarissza:
ilyen ikeás játéka van benének is, tök jo, nagyon imádjuk. ö is én is ahogy a pici ujjaival tologatja és röhög ahogy átcsuszik és csattan a 2 fagolyo.

vera:
hurrá, ilyen sok torna után járt már egy kis szorakozás neki is. gondolom élvezi, hogy arra mozog amerre ö akar.

végére értem az olvasásnak
csekély 1ora 40perc alatt sikerült megirni, elolvasni

ja igen. réges-régen 1x irtam, hogy vettem magamnak homeos könyvet, kedden, azaz szept.21-én sikerül elkezdenem olvasni. nagyon jo kis könyvecskét sikerült beszereznem. azota feljegyeztem, hogy melyeket szeretném még.
+még vmi: lehet, hogy oktobertöl nem lesz netünk egy darabig, ugy január-március. mondtam férjnek, hogy ne csinálja velem, mert beleörülök, ha nem lesz kivel diskurálnom és tapasztaltot cserélni. (bár nem panaszkodhatok a lépcsöházunkba velünk együtt 6 kisgyerek van. 4, 1 év--ezek mi vagyunk 10 hos,2x 7hos,és egy 2,5 hos baboca-- de az más)

na megyek átviszem a lányt a saját ágyában, ma engedékeny voltam, itt aludhatott el, pláne hogy apája nincs itthon. nem mintha érezném a különbséget, mert egyébként is csak aludni jön haza miota saját céget alapitott.

jo8
orsolya11

Sziasztok!

ezek a lábujjak! hát ez frenetikus! ügyes Bene! sajna, Lizi nincs hasonló véleményen a homok ízéről, megbeszélhetnék egymás közt, bírnám... Kép Orsi! megismertelek a dudáláskor. intettem is, de a forgalom miatt gondolom, nem vetted észre.

Beni a lányos anyukák álma, ha ez így marad Kép édes ez a nagyfiú! remélem, nem viseli meg túlságosan az apa hiánya.

pakoló Robó nagyon helyes, látom aktívan kivette részét a munkákból. a különalvás miatt ne aggódj, szerintem tényleg szükségük van egy kis "magányra" illetve önállóságra néha. ha meg kell, akkor úgyis ott vagy. Lizi pl. szeret úgy ébredni, hogy egyedül van, és nem rontunk rá azonnal, hogy kinyitotta a szemét, hanem egy kicsit magához tér, és szólít minket, így nagyon örül, amikor megjelenik valamelyikünk Kép

Anita! mi is már 3 hósan külön altattuk Lizit. annyi a különbség, hogy mi vonultunk ki az ő szobájából, és nem ő lett "kiebrudalva" tőlünk. így ő mindig is a saját környezetében volt és maradt. ezt egy gyakorló anyuka javasolta nekem. Így a kezdetekben mindössze egy kihúzható kanapét vettünk a kicsi szobába, ez megoldotta a helyzetet.

Zsizsa! a játszunk azt jelenti nálunk, hogy képeket mutogatunk Lizinek, vagy kérem, hogy hozza-vigye az adott tárgyat, vagy megszerettetem vel a babát, vagy építek neki kockákból lerombolnivaló várat, stb. emellett néha hagyom, hogy egyedül is játsszon, ilyenkor én pakolgatok Apa és Lizi után, vagy mosogatok, Lizike pedig ilyenkor pakolja le a könyveket a polcról és nyálazza végig őket, vagy tépi ki a következő lapot belőle, vagy éppen előveszi az egyik játékot és nyúzza, vagy jön utánam és "láb alatt" szervez valamit Kép.

na, eldugulok. hamarosan indulunk egy kis hétvégi kiruccanásra (ebben a remek időben Kép), nem leszünk hétfőig, mindenkinek szép napokat, panu
panu

Sziasztok!

Megvagyunk, csak nagyon időhiányosak és nyügösek. Engem kikészít ez az időjárás. Úgy utállomKép, Bömbikét meg a fogaKép.

Klarissza: Látom jól sikerült Lacának a nagy nap. Nagyon szépek vagytok.
Vera: Nagy nagy gratula Bencikének a mászáshoz. Látod végül minden jóra fordulKép
Edit: De jó, hogy így sikerült a beszoktatás a bölcsibe. Nagy és értelmes fiad van.
Zit. nagyon értelmes BeniKép És már mennyi mindent mondKép Nálunk meg még semmi, csak babanyelven dumál, de azt megállás nélkül. Nekem is elkelne az ilyen segitség a takarításbanKép
Anita: Kölcsönadhatnád Robót szekrényt pakolni, mert Bömbike csak kipakolja, de azt rendszeresen én meg pakolhatok utánna vissza mindentKép
Ann: Figyeld meg még 1-2 hét és te is szaladhatsz Hami utánn.
Orsi: Nagyon csábosak ezek a lábujjakKép Nálunk is ez megy fiók kipakolás és mindenre felmászás, csk nálunk sajnos néha esés is van Kép ha nem figyel eléggé és én sem vagyok éppen mellette.
Panu: jó kirándulást nektek, remélem azért szép időtök lesz. Képeket várunk.
Én is teszek fel néhány képet ha nem baj:
Szeretek olvasni, de csak egyedül
Kép
Ilyenkor hozom anyára a frászt
Kép
Nagy munkába vagyok
Kép
Kérem a fényképezőgépet
Kép
Bocs ha sok lett, de nem tudtam választaniKép

További szép napot mindenkinek
Brigi+Bömbi+pocibaba
bombomanyu

Diti: nagyon boldog első szülinapot kívánunk TüncikénekKép.

Egyben Susie Annájának is, remélem erre jár:

Kép

Robó és Anita

Folyt .köv...(irány vasalni, még alszik Robó)
anita77

BOLDOG SZÜLINAPOT ANNÁNAK ÉS TÜNCINEK!!!
Kép
Hami + Ann
annann

Sziasztok!

Megérkeztünk Szentesről Kép Nagyon jól éreztük magunkat, de mindig hazagondoltam, hogy mi van itthon, hogy halad a munka KépKépKép

Megérte a várakozás, mert nagyon szép lett a parketta, végre nem recseg-ropog az egész padló. Nagyon örülök neki! Vízórát is szereltek nálunk, volt még csapszerelés és radiátorfestés, most pedig rengeteg mosni- és vasalnivaló vár, no és persze elpakolnivaló...

Zsoltika rengeteget fejlődött Szentesen, iszonyú sokat járkál, de még kézenfogva. Pedig már nem kell nagyon neki, csak épp a biztonság kedvéért kapaszkodik az ujjamba Kép Szinte szalad, és fáradhatatlan.

Most ennyit, majd később még jelentkezem, és el szeretném olvasni hogy miket írtatok az elmúlt majdnem két hétben Kép

Puszi,
Gabi

pgaboka

Nagyon boldog szülinapot Tüncinek és Annának!

Zsizsa és nyűgibűgi Gabuci

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Tüncikének és Annának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is!

Brigi+Bömbi
bombomanyu

Tüncinek és Annának boldog első születésnapot kívánunk!

Hanzika+Marcus

Kép
hanzika

Most is csak a képekről:

Orsi, ezek a lábujjak!!!!!!!!KépKépKép És a kissrác egészben is tündéri!Kép

Brigi, ezek a szemek!!!!!!!!!KépKépKép Látom, Bömbit sok minden érdekli, lehet belőle könyvtáros, artista vagy autószerelő is.Kép Kérünk képet a pociról is!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan pár szó és kép Kép
Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a születésnapi köszöntéseket Tüncike nevében is, cserébe mindenkinek puszit küld - mert hogy most az a nagy sláger Kép
Egyébként szerencsére minden OK nálunk, megvagyunk most már egyre nyugisabban, végre tudok normálisan figyelni a háztartásra is, nem a gyerekek töltik ki folyamatosan minden percem. Régi álmom volt hogy naponta tudjak mosogatni, ne tudjátok meg milyen megkönnyebbülés Kép Pedig régebben nem nagyon voltam érzékeny az ilyesmire, de mióta előfordult hogy napokig a közelébe se jutottam, azóta már egy kis mosogatás is a nagy élmények közé tartozik Kép
Végre megvan a lakókocsi, úgyhogy most ezerrel nekiláttam a kicsinosításának. Éppen új függönyöket varrok bele, de sajna nem megy olyan tempóban mint szeretném, mert a kölkök azért csak ott nyüzsögnek körülöttem Kép Viszont tök szép lesz majd egyszer, úgyhogy emiatt kitartó vagyok Kép
Csibikém lassan-lassan fejlődik a beszédében, mondja hogy szia meg hogy kösz, magától kezdte mondani hogy alma meg hogy hinta, az utóbbi pár nap termése a csüccs és a cica is. Az utóbbi valószínű azért, mert ez már a huginak is megy Kép Ma délelőtt is nagy cicázások közt ment a játék, egymásnak kontráztak ki tudja többször kimondani hogy cica Kép
Bocsi hogy csak így magunkról írok, de még most se nagyon sikerült belerázódni az itteni mindennapokba, nem tudok benézni minden nap, de igyekszem ahogy tudok, és nem csak magunkról mesélni.
Most inkább el is dugulok, teszek még pár képet, aztán húzok fürdeni-aludni.

Sziasztok, Diti

Ilyen voltam - ilyen lettem
Kép

Puszilok akit érek Kép
Kép

Szülinap - nagyival
Kép

És még néhány...
Kép
Kép
Kép
Kép
diti

Sziasztok!

Végre sikerül írni, csak megint elkezdődött a sulim, és jövő héten már vizsgázom. Ráadásul Nóri mellett nem lehet tanulni, csak ha alszik, meg a házimunka, főzés egyebek, mnég voltak befőzések, szóval volt program.

Nóri viszont teljesen remekül van, jön-megy, kezd szavakat mondani, hinta, lámpa, kutya, cica már remekül megy. Ditiékhez hasonlóan mi is nagy puszilozásban vagyunk Kép, ja és mindenkinek pápázik a kocsiból, piros lámpánál vissza is intenek Kép!

Mindenkinek boldog szülinapot kívánunk egyébként!

Napirend: 8 körül kelünk, reggeli, játék, közben takarítgatás együtt, séta, de. alvás, ebéd, játék, alvás és vagy séta vagy játszótér vagy udvar, 8-9 körül fürdés, alvás. És éjszakázás, sajna még mindig kell, most kezdtük leszoktatni az éjszakai ciciről, de most jön a 9. foga, most ezér nem lehet teljes mértékben. Sokszor már úgy érzem hogy többet nem fogok 5 óránál többet aludni egyhuzamban. Kép
Na mindegy mindent Nóriért!

Most lassan befejezem, és leülök tanulni, maíg még alszik.

Puszi

Meme
meme

Sziasztok!

Olyan hideg van és nagyon nem szeressem ezt az időtKép.

Brigi: valami tünemény Bömbi, gondolom nem unatkozol mellette/tük. Pocibaba megmutatta már magát? Már a múltkor is kérdeztem, de azóta nem írtál, hogy mikorra vagy kiírva és a rosszulléteid elmúltak már?

Diti: de jó, hogy írtál. Micsoda gyönyörű gyermekeid vannak. Tünci is hatalmasat nőtt és azok a szemek! Igazi férficsábító KépMicsoda tortát kapott, látom tetszett is nekiKép. Azért írj még magatokról, miket csinálnak már a gyerkőcök és hogyan telnek napjaitok. Gondolom egy perc időd sincs mellettük. Új lakókocsit vetettek? Nagyon jó lehet, csomó helyre eltudtok menni veleKép. Ügyi vagy, hogy varrni is tudszKép

Meme: áruld már el nekem, hogyan tudsz gyermek mellett tanulni???Minden elismerésem a tiéd.Hogyan szoktatjátok le Nórit a ciciről? Nálunk is húzodik már a dolog, nem ébred túl sűrűn Robó, de három körül ciciznie kell, akkor már nem engedi, hogy apa vegye fel és altassa vissza.Jó, hogy írtálKép

Zsizsa: nyűgibűgi Gabóca még? A fogacskától lehet? Írj ha lesz időd!Játék nálunk mindenféle mókázást takar, játékkokat játszunk, autózunk, hintázunk, könyveket nézegetünk, zanéket hallgatunk, mellette szerelünk, dolgozunk együtt, ezek a kedvencek. Labdázunk, most éppen motorozunk, mikor mi. Vele is szoktunk a hozd ide anyának, vidd oda apának játékot, nagyon ügyesen megérti már, kinek mit hozzon, vigyen.

Gabi: már vártalak haza, hiányoztatok! Gondolom szép lett a szobaKép. Aztán írj, mi jók történtek veletek Szentesen.Ja és a múltkorában írtunk egy könyvről, ami megvan nektek, tudod a vércsoport diétáról(azaz miket lehet enni).Ezzel kaplcsolatban majd megkeresnélek mailben.De még később, mert gondolom ezer dolgod lehet.

Panu: jó utat, de azóta már ott is vagytok....Várunk haza benneteket is.

Vera: innen is hiányzol.....

Orsi: dejó, hogy sokat írtál. Mond apának, hogy igenis legyen net a háznál!Beni micsoda lábakon áll, bárcsak mo. is ilyen lábakon állnaKép.Ari kisfickó lett belőle is. Mi a cime a homeós könyvnek? Jó nektek, hogy sok gyerkőc van a környéketekben, sokat jelent.Rossz lehet ez az allergia, aszma dolog, sajnálom nagyon. Gyerkőcöknék Beninél még ugye nem jelentkezett semmire sem? Jobbulást, nálunk már csak én vagyok a náthában benne, Robót elkerülte, meguszta egy kis köhögéssel.

Ann: köszi a nozodáról írtakat. Jó lehet zenére ébrednetekKép.Robót szívesen kölcsönadom szerelni, de arra készülj fel, hogy lehet utánna mit pakolászniKép.Mesélj Hamibébiről is légyszi!Te kijavultál már teljesen a náthából?

Nálunk mostanában Robó kezdi a fájdalomérzetet megismerni, viszont akkorákat kacag, ha a fejét beüti, vagy a mi fejünkhöz koccolja.Persze néha jó nagy lendülettel teszi mindezt.Sőt néha direkt ide-oda ütögeti. Ha pedig elesik teszem fel és úgy üti be, na az nemgyerebe már.
Ma kapott egy kis sima motort , úgy élvezi a játékot veleKép.

Barbi régen írtál....a többiek is el vannak veszve.Remélem Emma is jobban van már azóta.

Jó hétvégét mindenkinek és egy picit melegebb időjárást:Kép

Anita
anita77

Sziasztok!
Anita: január 15-ére vagyok kiirva, de ez még koránt sem biztos, csak UH alapján. Babóca sajnos még mindig nem mutatta meg magát. 4-én megyek megint dokihoz hátha akkorKép Rosszullét szerencsére elmúlt, de Bömbi mellet nem is igazán lehetnék rosszulKép

Most csak ennyi fért bele. Megyünk vásárolni, mert üres a hütő

Pusz mindenkinek
Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Jó pár napja nem irtam már, bár ahogy látom a topic eléggé le van lassulva, nem volt sok idö bepótolni a lemaradásomatKép

Láttam a sok-sok nagyon aranyos képet, végre-végre, ezeket szeretem a legjobbanKép

Zit, öszinte együttérzésem az egyedülléthez, nekünk is volt benne részünk másfél évig...Bár akkor nem volt baba, de azért akkor is nagyon vacak volt feltenni apát arra a fránya repülöre.
Tényleg sok-sok kitartást, és én mindig azt néztem,mennyi van még a találkozóig,sosem az egész különtöltendö idöt számolgattam,igy valahogy kisebb részekre osztva könnyebb volt.
Beni szókészlete meg nem semmi, nagyon beszédes a kisfickó, és persze tünemény a képeken!Kép A falatozós kép akár Ádámról is készülhetett volna,pont igy eszi a katonákat a tálcájárólKép

Anita, nem irtad hogyan mennek a további éjszakák külön? Az elsöröl beszámoltál, a többiröl még nem. Furcsa nekem,mert Ádám már 6 hetes korától a helyén alszik a szobájában, persze pár lépés csak a miénktöl, de sokkal nyugisabb igy az élet mindenkinek. Na és azok a szerelös képek is nagyon jók, hamar lesz apának segitségeKép
Náthátból én is nehezen keveredtem ki, még köhögök, de már nem vészes.

Brigi,de jó,hogy Te is képeket tettél fel Bömbiröl! Azok a szemek tényleg meseszépek, de olyan kis komolyka midnegyik képen!! A könyvolvasás nálunk is igy van, fejjel lefelé, vagy ahogy sikerülKép És hát én is frászban vagyok amikor az ágy tetjén sétálgat, ráadásul most már egyedül mászik fel, egyszerüen képtelen vagyok magára hagyni...Poci baba meg majd megmutatja magát, majd beszéld meg az Uh elött legközelebb vele!!!

Orsi, jó volt töled is hosszabbat olvasni, és hát azok a fénykép Bene lábujjairól igazán dijnyertes fotómunka!! A kanyarót a védöoltásból szereztük be, szóval ez nem igazi kanyaró volt, csak a reakció volt olyan. Most már ténylet elmúlt, bár lehet én már csak a lelki szemeimmel látom a pöttyök helyét.

Diti, bocsi,hogy csak most igy utólag, de én is nagyon boldog elsö szülinapot kivánok Tüncinek!! NAgyon hasonlitanak a gyerekek szemei egymásra, kiváncsi vagyok melyikötökre hasonlitanak jobban. A lakókocsihoz gratula, akkor remélem télen majd sokszor lepsz meg minket kirándulós képekkel!!!

Anita, többen kérdeztek már Lauráról, én is csatlakozom, mi van velük? Nincs kedve csak legalább egyszer ellátogatni a topicba?? Olyan szivesen hallanánk töle személyesen Nikiröl, de persze már annak is örülnénk,ha te irnál róluk!!!
Majd alkalomadtán add át ezt a pár sort neki, jó??köszi!Kép

Meme, végre elökerültél megint!!Jaj, már kezdödik is a suli, rögtön vizsgákkal??Ez igy elég húzós lehet, én sem tudom hogyan lehet gyerek mellett tanulni...Sok-sok energiát, és egy kalappal a vizsgára!!!KépKép

Gabi, látom megkerültetek Szentesröl, remélem a lakás most már nem ad töb munkát egy darabigKép
Klarissza, hogy állsz a vezetgetéssel?
Ann, és Hami is eltüntek mostanában, mármint a kicsit hosszabb levelekkel...
Vera Szolnokon, igazoltan távolKép
Panu is mindjárt jön, igaz??Kép
Gabi75, köszi a levelet, egyelöre várom a választ a barátnömtöl, majd aztán irok neki azokról, amiket te irtál...

Többiek, van még azért néhány név a naptárban, aki hiányzik!!! Mondjuk DBarbi???Marcsi??Hangosz? Eszti??Szisz??REgina??? Irajtok, ha csak pár sort is!!

Na, még egy kicsit magunkról.
A pöttyök ahogy irtam már teljesen elmúltak, szerencsére. Látni sem akarok még egy himlöt!!

Itt az elmúlt pár napban jobb idö volt,mint néha nyáron.Igy amennyit csak tudunk sétálunk,megyünk ide-oda,hogy levegön legyünk.
Tegnap az állatkertbe mentem el Ádámmal, gondoltam délelött nem lesz nagy forgalom. Hááát, jó nagyot csalódtam, ha nem volt 60 db babakocsis anyuka kinnt, akkor egy se, szabályos közlekedési dugó volt egy-egy állatnálKép. Ádámot egy darabig érdekelték az állatok, minden ami bundás és farkincája van az cica lett, hiába volt az éppen majom...
Aztán rátaláltam egy játszótérre, ahonnan kb 1 órán át nem lehetett elvontatni Ádámot. Külön van rész a 2 év alatti gyerekeknek, kicsit nehezebb mászókák a 3-6 év között,és egész nagy,nehéz pálya a 6 éven felülieknek. Annyi kollega és kollegina mászókázott Ádámmal, hogy csak na..Roppantul élvezte, jött-ment egyedül, le a csúszdán, fel a lépcsön. Volt egy nagy hosszú alagút, na, azt jó párszor végigmászta. Jó volt nagyon, hazafelé el is aludt a babakocsiban.

Apropó kocsi, irtam,hogy apa eltörte a csatját. Felhivtam a céget,ahol az alkatrészt lehet rendelni, hát még olyan új model,hogy nincs pótalkatrészük raktáron, egyébként ingyen küldenék mert még garnciális (meg sem kérdezte mikor vettük, már 4 hónapja). Azért felvette a rendelésemet, egyszercsak küldik.Na, hát ez igy marha jó, mert sehol máshol nem lehet ezt az alkatrészt megkapni, csak itt, itt meg nincs. Azt tanácsolta még,hogy próbáljak visszamenni a boltba, ahol vettük,hátha még a garanciába ott is adnának új kocsit.
Én nem hittem lehet ekkora mázlink, de képzeljétek adtak egy új kocsit!! A mai napig nem értem miért, mert állitólag csak 45 napig van garancia, ha meg van a blokk, nekem meg már nincs meg, és le is járt volna...De ideadták a kiállitott modellt, minden cécó nélkül...Elöször telefonon kérdeztem az egészet meg, akkor mondták,hogy az üzletvezetö beleegyezett, vigyük be a régit,adnak egy újat. Erreföl amikor bementünk,kérdi az üzletvezetö,hogy van-e blokkom,mert ö úgy tudta,hogy van. Hát,mondom,az nincs, én el is mondtam a telefonba az egészet úgy ahogy van. Erre már nem tudott mit mondani,mert egyszer már rábólintott,nem akart viszakozni, az én szerencsémre. Igy kaptunk egy új kocsit!KépHát ilyen is van...

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de pár napja nem irtam,most pótoltam..
Itt egy tegnapi kép, a bizonyos alagút elött.
Kép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Na,még ilyet se pipáltam, egy napja nem irt senki??!!! Hallóóóóó,mi van lányok, nem fog kihalni a topic, ugyeee????

Na, én megyek aludni, holnap reggel irány az uszoda!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Barbi:
nem hinném, hogy ki fog halni a topic, bár ha rajtam múlna ...
Szerintem csak mindenki ki akarja használni az utolsó jóidős hétvégéket.
Amúgy köszi a hiányolást, de most kivéltelesen igazoltan voltam elveszve.
Lesérültem. Cory, Zsizsa és Hangosz elmondhatják, milyen kis helyes sín volt az ujjamon a babakocsis demonstráción.

Minden közelmúltban szülinapolt babának utólag kívánok sok boldogságot.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Marcsi,jobbulást az ujjadnak, hát ilyennel tényleg nem lehet irogatniKép
Többiek?
Láttam,hogy Gabi egy másik topicba irogatott, és láttam a szép parketta képét, csak ide nem jöttél irni, enyje-benyje!!!
Na, megyek is, itt még a kakasok sem keltek fel, én meg már kukorékolokKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Naaaa, nehogy kihaljon már a topik!

Többiek, tessék írni!

Velünk különösebb nem történt, hétvége gyorsan eltelt. Robó tegnap olyan édi volt, vacsizott és közben jött ment.Aztán egy adag pép a kövön kötött ki. Gondolokodott, gondolkodott, aztán odahozta a sapkáját és feltörölte vele a maradványt. Olyan drága volt. Tudta, hogy anya nem szerei, ha kiköpködi az ennivalót és utána mindig feltakarítom a koszt, erre ő most besegítettKép.Újabb játéka Robónak, hogy a hátamhoz mászik(gugoló helyzetben vagyok), a kis kezeit felnyújtja és elkezdni mondani, hogy gyite (azaz a gyí Te paci lenneKép )és nyihaházva kell vágtatni vele a hátamonKép. Nagyon élveziKép.Ha lassítok ismétli, hogy gyíteKép

Barbi: a többi éjszakánk ugyanúgy telik azóta, egy ideig Robó a kiságyában alszik, majd átmászik hozzánk és ott folytatja a szunyát. Akkor már nem lehet visszatenni a kiságyában.Ádibádi igazi nagylegény már a fotónKép. A kocsival jól jártatok, ennyi szerencse kijár már nektekKép.

MArcsi :mi lett az újaddal? JobbulástKép

Most viszont sietek, mert Robó éhes kezd lenni.Nem sok bepótolni való volt a hétvégén. Na majd talán holnap termékenyebb lesz.

Jó éjt mindenkinek:Anita
anita77

<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!

Hú, Barbi, lebuktam! Kép Kép Kép Hát igen, irogattam máshova, ide meg azért nem, mert szerettem volna mindent megírni, ami az elmúlt 2 hétben történt, ahhoz meg idő kell Kép No meg a topicot is végig akartam olvasni, de ez még mindig nem sikerült...

Most a végén kezdem: az is a problémánk, hogy Zsoltika a hazajövetel óta nyugtalanabb, nagyon rosszul alszik, éjszaka is többször ébred, nappal pedig max. 1x van 40 perc alvás, ami nagyon kevés szerintem. Reggel pedig fél 7-kor már ébresztő... Kicsit fáradtak is vagyunk a férjemmel, mert a lakásban is sok pakolnivaló volt még, és rengeteget takarítottunk. De mostanra többé-kevésbé elkészült minden, még a függönyöket kell kimosni, majd azt is megcsinálom folyamatosan.

Szentesen nagyon jó volt, anyósom minden jóval ellátott bennünket. Nagy kertje van a házuknak, sokat csatangoltunk kint, meg persze a városban is. Zsoltika fáradhatatlanul ment, csak az volt a baj, hogy soha nem arra akart menni, amerre én Kép Rengeteget lépcsőzött is, letarolta a kerben a növényeket, megrugdosta a cicákat és megetette a tyúkokat Kép Imádta a virágokat, bár széttépkedte őket. Egy ismerős anyukával többször találkoztunk, az ő 8 hónapos kislányától viszont borzasztóan félt Zsoltika, hangosan sírt, ha a kislány kiáltott egyet, és jópár találkozás után tudott csak felengedni Zsolti, de akkor már barátkozott. Remélem azért a jövőben nem fog ennyire félni a lányoktól...

Rengeteg boltot végigjártunk Szentesen, vettem is Zsoltikának őszi cipőt, kiskabátot, mesekönyvet Kép Meg magamnak is néhány ruhát Kép

Aminek viszont nem örülök, hogy időközben bizony én is nagylány lettem Kép Persze az is valami, hogy több mint 1 évvel a szülés után jött meg először, de azért kibírtam volna még nélküle egy jó darabig Kép</font>

Így utólag is szeretnék nagyon boldog első szülinapot kívánni Lizinek, Lacának, Nikinek, Tüncinek, és Susie Annácskájának, valamint Noja Leventéjének. Nagyon régen írtatok, lányok, mi van veletek??

<font color="0000ff">Még 1 kérdés: Zsoltika nagyon szereti, ha pörgetem, vagyis megfogom mindkét kezét, a csuklóját is, és úgy pörgetem, hogy én is forgok. Remélem érthető Kép Szóval azt nem tudom, hogy ezt mennyire lenne szabad csinálni. Amúgy nem sokszor csinálom, 1-2 kört fordulok vele, naponta max. 3-szor. Imádja, sokszor egyszerűen csak hátradől minden előzmény nélkül, alig tudom elkapni... Ugye ennyitől még nem lesz baja?

Hát ez nem is lett olyan sok Kép Még egy fényképet felteszek, itt Zsoltika és a férjem bohóckodnak, ilyen erősen azért nem húz Zsoltika, de az tény, hogy nagyon tud menni. Ha a földön üldögélünk a játékok mellett, és elunja magát, egyszerűen megragadja az ujjam, és már húz is, hogy menjünk sétálni Kép</font>

Kép

Még egy virágszagolgatósat is felteszek Kép

Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

megjöttünk, nagy pakolás, és mostanra kerültem ide a géphez. kicsit visszaolvastam, és megnéztem a fotókat.

Diti Tüncijének nagyon boldog szülinapot kívánunk, utólag. gyönyörű kislány lett belőle, már régen láttam fotót róla, és persze a nagyfiú is helyes legényke.

Zsoltika is aranyos, ahogy gyakorolja a járást. lehet futni utána. Gabi, adj a kezébe valamit (egy játékot), hátha elindul egyedül vele, mert azt hiszi, abba kapaszkodik. ez furcsán hangzik, de szokott működni. az éjszakai ébredések oka nem lehet pl. fogzás? vagy fázik? vagy melege van? változott-e valami az ágya körül? más tippem egyelőre nincs.

"gyíte-Robó" nagyon édes lehet, csak bírjad szusszal Kép nálunk a "fussunk-fussunk, hadd lobogjon a hajunk" menő. ezt akkor vetem be, ha azt akarom, hogy arra menjünk és aránylag ütemesen, amerre akarom Kép fogom a két kezét, mintha vezetném és szinte húzom, hogy gyorsabban szedje a lábait, közben mondom az előbb leírt mondatot, és a végére már olyan gyorsan lépek, hogy Lizi a levegőben lóg. nagyon élvezi, az egész csak pár lépés, ahány szótag a versike.

Brigi! nagyfiú lett Bömbiből, és igazi rosszcsontnak néz ki a képeken Kép, de ettől csak jobban tetszik.

Barbi! jó, hogy sokat kirándultok Ádival, használd ki az időt, tényleg, nálunk mostanában volt eső, és hideg is, és tudom, milyen, amikor többet kell a lakásban lenni Kép

magunkról egy keveset: jönnek a fogak, ezért kiszámíthatalanul vannak rossz periódusok, de nem vészes, viszont a dentinox nagyon menő, Lizi már nyalja a szája szélét, amikor meglátja, hogy csavarom le a kupakot. mindennak a nevét akarja és mutogat ezerrel (már tudja a falon lévő repro-k alkotóinak nevét, csak mondjuk, hogy "hol a Matisse?" és hol a Van Gogh? és ő széles vigyorral a száján fut a kép elé, és mutatja, u.ez van a tárgyakkal is. nyalogatás detto, mint Ditiéknél, és újabban cuppogat is, ha puszit kérünk. képek a hétvégén nem készültek. voltunk esküvőn is, Lizi kurjongatott a nagy áhítatba, aztán lelépett a nagyival lépcsőt mászni. vacsorára már nem vittünk Kép, nagyi vigyázott rá, mi mulattunk (ez erős kifejezés) Kép. kirándulni most pénteken megyünk 3 napra a Kis-Balatonra.

jó éjt mindenkinek, panu
panu

Hahó!

Nálunk az történt, hogy Gabi náthás már pár napja (Marcsi, ezért nem kerestelek), de mivel csak esténként jött ki, eddig nem kezeltem sehogy, gondoltam, majd elmúlik. Az elmúlt éjjelünk viszont olyan katasztrofális volt, hogy ma elkezdtem homeozni, és várom az eredményt. Szegény lányom alig kapott levegőt éjjel, állandóan szörcsögött, én meg nem aludtam, mert azt figyeltem, hogy mikor kezd fuldokolni.Kép Még most is nagyon szörcsög, remélem, holnap már jobb lesz. Nappal viszont jól van, virgonc és akaratos, és utálja, ha a számítógép elé ülök. Ilyenkor üvölt, ezért is nem tudok jönni rendesen. Ja, és ma sikeresen megdézsmálta az apja cukorkáját, azt vettem észre, hogy milyen nagy a csend, megyek ki, apa táskája nyitva, Gabi kezében a cukorkásdoboz, körülötte egy halom cukor, és a szájában is egy (ezt rögtön ki is kotortam onnan).Kép

Zsoltika nagyon cuki, főleg apájával (bocsi, GabiKép), Ádibádi is nagyon kalandvágyó, nem hiszem, hogy Gabi bemászott volna egyedül az alagútba, Tünci rengeteget nőtt, mióta utoljára láttuk (pusziadás nagyon cuki), és ez Csibire is igaz.

Én is teszek fel képet, hogy ne unatkozzon senki.Kép

Majd azért próbálok jönni, de most iszonyú álmos vagyok.

Zsizsa

Mindig kell valami a számba. (Most éppen nem cukorka.Kép)
Kép

Szeretem apát.Kép
Kép

Mondjad csak, én figyelek.Kép
Kép

Piroska nem akar fényképezkedni, inkább felkéredzkedne.Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Kép

<font color="119911">Itt vagyunk mis is, de sajnos én beteg lettem. Tiszta náthás vagyok, de homeózom meg neotcitránozom magam, bízom benne, hogy így 3 nap alatt elmúlik ahogy szokott. Beni nagyon édes baba, eddig szerencsére nem volt komoly hiszti vagy ilyesmi és még a betegséget sem kapta el tőlem, remélem így is marad. Bár ő a hideg beállta óta kapja a homeós immunerősítőt és a Cebiont is. Nagyon igényli a társaságot, néha nem tudom eléggé kielégíteni az igényeit. Bővítette szókincsét a csipe-csipesz szóval. Az előző felsorolásomból kihagytam az alapvető töc-kösz, teté-tessék és a ké-kérem szavakat, tehát ennyivel többet tud ám! Büszke vagyok rá nagyon, mert vannak olyan babák, akik jóval idősebbek nála és alig mondanak pár szót. Továbbra is pörög, minden nap bújócskázik, fogócskázik velem, jókat hülyéskedünk. Főleg fürcsi után...együtt megágyazunk nekem és felmászik az ágyra és ott birkózunk. Kép Nagyon élvezi, jókat röhög közben. 3 napja úgy alszik el, hogy mutatja, menjünk az ágyba és köszön nekem (mondja), hogy pápá, ad egy puszit, összebújunk, aztán lerakom. Ahogy hasrafordul alváshoz, még visszaszól, hogy pápá és alszik is. Nagyon édes olyankor. Kép
Csak egy rossz dolog van az egészben, úgy néz ki, hogy Ati lehet, csak februárban tud hazajönni. Még reménykedünk, hogy esetleg mégis december, de nem tuti, így inkább nem élem bele magam.
Mindenkinek nagyon szép napokat kívánok! Még egy tegnapi kép:</font>

Kép

zit
zit

Zit,
nagyon édi Beni a képen!Kép Drukkolok, hogy hazaengedjék Atit decemberben. Beni nagyon ügyi beszédügyileg, Gabi pl. még egyetlen értelmes szót sem mond.Kép Ez az elalvásos szertartás is nagyon tetszik.Kép Jobbulást neked! Szegény Gabi is még mindig nagyon taknyos.Kép Te milyen homeos immunerősítőt adsz Beninek?

Panu,
Lizi a festményszakértő.Kép

Gabi,
hát igen, meglenne az ember a nagylányság nélkül, de arra kell gondolni, hogy akár jöhetne is a kistesó, ha akarnátok.Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép

Anita,
ez a gyíte, meg a feltörlés!Kép Nagyon édes!Kép

Na, ennyit hagyott a ded, bocsi!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Látom itt sem tombol a topic!Kép Midenki intézi a dolgait!

Zsizsa, Zit, Barbi, Gabi, Diti, Brigi!
Minden babóka nagyon aranyos a képeken!
Mekkorát nöttek, ez hihetetlen!!Kép

Barbi!
Babakocsi, nem semmi! Itthon ezt biztos nem tennék megKép

Zsizsa!
Milyen nagy már Gabi! Piroska-cucc nagyon jó és milyen jól áll neki!Kép
Betegség!Kép Jobbulást!!!!

Zit!
Neked is jobbulást! Beni nagyon kis huncut, és a csipe-csipesz nagyon édes lehet ahogy mondjaKép

Panu!
FogacskákKép De jó nektek, hogy a dentinox bejön, nálunk nem volt nyeröKép Elsöre lenyalta, majd kiköpte aztán üvöltöttKép
Esküvö jó lehetettKép
Kirándulásért irigy-irigyKép

Gabi!
Zsoltika igazi kópé! Biztos sok volt neki az élmény, meg környezetváltozás, kell egy pár nap neki, hogy helyrerázódjon. Anyósodéknál is megvolt a napirendje? Aludt napközben, ahogy otthon szokott? Csak azért kérdem, mert mi is járunk Anyósékhoz Szegedre, és eleinte elmaradt a nappali alvás az új környezet a nagyi, meg sokminden miatt és után napokig felborult minden. Persze pár nap alatt rendezödött, de az kemény volt. Mostmár ha megyünk, letesszük idöben alduni, napközben is és semmi gond. Reméelm tudtam neked segíteniKép

Anita!
Sapkával feltörlö Robó nagyon édes lehetettKép
Gyíte se semmi!Kép

Lányok ennyire futotta. Ilang tegnap óta a baba és az anya szavakat szépen kimondja, és néha a "teték" (tessék, szerk.Kép), és az adda (add oda) szavakat használja. 7 foga van, rohan, nö a haja ezerrel, igazi eleven kismanó.

Képem nincs, mert még mindig nincs gépünk de sebaj, biztos nemsokára beruház Apa egyreKép

Megyek kipakolni, mosni, stb, mert este jöttünk meg Szegedröl és még nem pakoltam kiKép

Pussz Mindenkinek

Tündér&IlangKép
tündér

Sziasztok Kép

Úgy tűnik, mintha el lennénk veszve, pedig nem is vagyunk ám!!! Kép

Olyan jó, hogy ennyit írtatok egy csomót olvastam, meg képeket nézegettem, csak most nemtom mennyi időt hagy nekem írni az én kis boszorkányom Kép

Zit, remélem meglesz az a decemberi hazajövetel. Jobbulást neked! Beni szókincsén csak ámulok és bámulok Kép

Cukorevő Piroska tündéri, mint mindig. Sok-sok gyógypuszi neki, h mielőbb meggyógyuljon! Zsizsa, tessék gyakrabban jönni, mert nagyon hiányzol! Na!

Panu, műértő Lizin olyat röhögtem KépKépKép

Gabi, virágtépkedés és álatkergetés nálunk is a legmenőbb dolgok közé tartozik Kép Nagylányság Kép (egyelőre én is megúsztam Kép de még nekem se hiányzik!) Szerintem ez a forgatás nem hogy árt, hanem még hasznos is lehet. Bizonyos szenzoros integrációs terápiák alapja ilyen forgásokból áll (pl. hálóba gyavarva forgatják) - szóval ezzel csak fejlődhet Zsoltika.

Anita, nyihaha Robó KépKép

Marcsi, jobbulást ujjilag.

BArbi, új kocsi Kép A játszótér tényleg szuper, nem csoda, h tetszett Ádinak!

Diti nagyon édik a gyerkőcökről a képek! Hűha, lakókocsi??? Akkor mi lesz a Hotel Forddal? KépKép kibővül? Szuper!

Brigi, elhiszem, h nem tudtál választani a képek közül, Bömbike nagyon aranyos. Tényleg és bömbi még Bömbi? Ja, most lehet, h a foga miatt igen Kép Szegényke.

Nálunk meg mi is van?
Kaptam Haminak cipőt!!! Dr Leo, barna-zöld és nagyon tetszik, nemcsak nekem, hanem Haminak is. Ki-be pakolja a dobozából Kép meg persze fel is kell venni. Vettünk neki kismillió dolgot szülinap-mikulás-karácsony címén. Pl egy nagyon szép babát is, ami már nagyon érett, mert mindenhol babázni szeretne! Kép És vettünk neki egy szülinapi favonatot, amin gyertyák lesznek, majd megmutizom, nagoyn édes!!!!!
Hami még nem jár, viszont beszédben meglódult, már nem is tudom felsorolni, milyen szótagokat mond, annyit halandzsázik Kép "Dede" és "dejdejdej", talán ezek a legújabbak. Meg vmi "tutu" Kép És talán az első következetesen használt szó is megvan, és ez a "mamm", azaz a kaja!!! Kép (talán még az aja és a baba, ami egész következetesen megy) Amúgy az őszi-téli bevásárlás közepén vagyunk, annyi mindent kéne venni Haminak, de nem olyan egyszerű... jelentkezzen, aki ezt simán elintézte Kép
Nálunk most a könyvből való mesélésen túl a legfontosabb játékok az ilyen kölcsönös- oda-vissza játékok: én etetlek, te etetsz, odaadom-vissza, meg mindent, amit én csinálok vele, ő ugyanúgy, nagyon ari! És persze nemcsak velem, hanem apával is ugyanúgy, őt se hagyjuk ki a jóból Kép

Na megyek, mert az utsó részt már úgy írtam, h csupán 55x akarta kikapcsolni a gépem Kép
Cupp
Ann
annann

Hahó!

Most ébredt fel, ezért egyelőre még nem nyűgös, úgyhogy írok pár sort.Kép

Ann,
Köszi a hiányolást!Kép Örülök, hogy sikerült cipőt venni, Gabi piros cipője is új, és én is úgy örültem neki, hogy mindenkinek azonnal megmutattam.Kép Baba.Kép Apa nálunk nagyon babaellenes, tudnám, hogy miért? De akkor is kap majd Gabi, de csak később, mert egyelőre csak kicibálná a haját.Kép Tényleg, Gabinak is van egy értelmes szava, úgy látszik, összebeszéltek Hamival, mert neki is a mamm/hamm/amm, amit a kajára mond.Kép

Tündér,
gratula az anya és baba szavakhoz, alig várom, hogy Gabi gajdolja az anyát.Kép Tessék apára keményen rászólni fényképező ügyben!Kép

Gabi,
a forgatásról: most olvastam, hogy óvatosan kell, ha a kezénél fogod, mert a könyökük még könnyen kiugrik, inkább a hónaljnál fogva forgatást javasolják. Viszont a forgatós, hintázós játékok tényleg nagyon jók, fejlesztik az agyat.Kép

Marcsi,
további javulást az ujjadnak!

Barbi,
ez a kocsicsere tök jó, itthon tényleg nem csinálnának ilyet. Ádi nagyon ügyi, hogy így eljátszik egyedül a játszón.

Na, már megint be kell fejeznem, kész zsarnok ez a kiscsaj.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!

Jelentem a fényképezögép megrendelveKép
A hatást nem ecsetelemKép

Addig marad a kölcsöngépKép

Na léptem mert ébredés van és már éhen halokKép

Pussz
Tündér&IlangKép
tündér

Sziasztok!

De jó kedvetek van csajok, jó olvasni. KépPont most voltam elszontyolodva kicsit, azt hiszem nagyon összejött most minden, ez a hülye nátha most tombol bennem a legjobban, ma reggel én is "nagylánylettem" ismét és mindenről csak Ati jut eszembe. Próbálom mutogatni képeken a gyereknek, meg mesélni róla, de nem tudom, hogy érti-e. Néha mosolyog, meg mutat az ajtóra (cigiből ugye ott jött be mindig) és néha mutatja, hogy nincs, de néha semmit nem reagál.
Zsizsa
Jobbulást Gabinak, én az Oscillococcinumot adom Beninek, hetente egy kis fiolát. Benne van a használati útmutatóban, plusz kapja a Cebion cseppeket (c vitamin). Eddig úgy tűnik bevált, de félek, hogy elkapja tőlem, mert állandóan ölelget, csókolgat. KépKépKép Na nem panasz képpen írtam. Kép
Ann
Mi sem vagyunk még túl a vásárlásokon. Eddig össz sikerült beszeerezni 3 bélelt kantáros gatyót, ebből egyet még tavaly kaptunk, de még jó rá. Aztán elvittem tisztítóba Ati régi kiskabátját ami most újra divatos (szerencséreKép), de kéne még pár hosszú ujjú body, plusz garbónyakú is, meg még egy átmeneti kabát, aztán meg télen ugye az overáll és csimma vagy bakker vagy valami....nem pite az biztos. Azt is jelentem, hogy Corában lányokra nagyon aranyos kis cuccok vannak, bezzeg fiúkra....ha valaki tud valamit nem túl drágán szóljon!!!!
Anita
Gyíte nagyon jó!!! Édesek ezek a gyerekek. Kép
Tündér
Jó, hogy mostanában többször feltűnsz. Gratu a géphez, meg az anyához, ez nálunk csak elvétve és aja szinten ahogy írtam feljebb. Kép

zit
zit

<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a forgatásról szóló tanácsokat Kép Zsizsa, ez fontos infó volt, ezen túl inkább a hónaljánál fogom meg Zsoltikát. Örülök, hogy fejleszti a dolog, mert közben remekül szórakozik Kép És a dicséreteket is köszönjük, bezsebeltük őket KépKépKép</font>

Zsizsa,
nagyon-nagyon aranyos Gabó Piroska Kép Annyira szép a kabát és a cipő is! Jobbulást neki! Szívni kell az orrát? Hogy viseli? Kistesó: hát én nagyon szeretném. De még várunk vele, mert Zsoltika most még teljes embert kíván, lehetőleg minél többet KépKépKép

Ann,
remélem Te is jobban vagy már Kép Új cipő haminak Kép Mi is vettünk Szentesen, nagyon jó! Én már overállt is vettem Zsoltikának, tegnap vagy tegnapelőtt abban sétált, mert nagyon hideg volt... Teljesen véletlenül bukkantam rá itt a lakótelepen egy boltban, nagyon kényelmes, puha, kapucnis overáll, igaz hogy zöld, de azért az nem baj Kép (A zöld valahogy nem az én színem).

Tündér,
igen, volt napirend Szentesen, mégpedig nagyon jó napirend. És napközben volt szunya, minden gond nélkül. Mondjuk az első 3 nap ott is húzós volt, főleg Apa nélkül. De aztán belejöttünk. Ilang baba szavaihoz gratula, nagyon ügyi Kép

Zit,
jujjjj de sok szót tud már Beni! Nagyon ügyes, gratulálok! És irtó huncutul néz Kép Az alvásért pedig nagyon irigy vagyok!!! Kép Neked jobbulást, és remélem, Ati haza tud jönni decemberben!!!

Panu,
nem semmi ez a Lizi kiránylány! Hát ő is szuper ügyes! Az éjszakai alvással kapcsolatos kérdéseid viszont jogosak: bár se melege nincs, sem nem fázik Zsoltika, de bizony a szobájában volt változás! Kikerült onnan a mi nagy franciaágyunk, mert hogy levittük Szentesre! Annak a helyén vannak most Zsoltika játékai, a játszószőnyege. Nagyon jó így a szoba, de biztosan szokatlan lehetett még neki. Plusz ugye a parketta is új, ami ugyan nem tűnik olyan nagy változásnak, de mégiscsak más a felülete, a színe...

Anita,
feltörlő Robó Kép

Marcsi,
jobbulást az ujjadnak!

<font color="0000ff">Most éjszaka egyébként jobban aludtunk, volt 5 óra egybefüggő szunya, ez nagyon jó volt Kép És reggel fél 8-ig lustiztunk KépKépKép
Sokat írtatok a szavakról is, és végre én is dicsekedhetek: Zsoltika a következőket mondja: anya, apa, mama, ott, gyere, egy-kettő, lámpa. No ezeket nem ilyen tisztán, a lámpa inkább ámpa Kép Vagy valami ilyesmi, de egyértelműen az, mert hogy mutogat rá. Viszont elég ritkán beszél. Szokott dumálni, mondja ezerrel a dolgokat, de akkor inkább hablatyol Kép Azonban mindent megért, és erre nagyon büszke vagyok!

Megyek, házimunkázok egy kicsit, amíg alszik Zsoltika Kép
Gabi</font>

pgaboka

Hahó!

Vásároltunk, kimagoztam ezer szem szőlőt Gabinak, de már itt is van, és kéredzkedik felfelé, de muszáj írnom, ugyanis:

a nátha miatt elfelejtettem írni, hogy más újság is van, Gabi pár napja már nem csak 4-5-öt lép, hanem inkább két lábon közlekedik, mint négykézláb, és ma már korrekten megy mindenhová, persze néha azért még elesik. Szóval mától hivatalosan menőmanóvá nyilvánítom a kiscsajt.Kép

Gabi,
5 óra szunyáért irigy-irigy!Kép Zsolti is ügyesen beszél.Kép Zöld overál.Kép Majd megszokod, én utáltam a rózsaszínt, de Gabi egy csomó ilyen ruhát kapott, és most már kifejezetten szeretem.Kép A kistesó nem is most jönne, hanem 9 hónap múlva, addigra ki tudja, mi lesz Zsoltiból, lehet, hogy önálló nagyfiú lesz addigra, szóval ezt is figyelembe kell venni.KépKép

Zit,
tényleg jó kedvem van, bár semmi nem indokolja, az idő pocsék, Gabi náthás... És mégis.Kép Köszi az infot!Kép Ölelgetés.KépKépKép

Tündér,
fényképezőgép.Kép

Már megint rángat!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Hahó Zsizsa!

Nekem is jó a kedvem Kép Pedig nem szeretem a hétfőt Kép De mégis, talán főleg azért, mert ma felpróbáltam egy "dolgozós" nadrágomat, még megboldogult lánykoromból Kép És jó rám!!! Ez egész feldobott, meg amúgy is, ma valahogy minden jól sikerült. Sütöttem finom ebédet, a lakással is haladtam, és Zsoltikám nagyon-nagyon jókedvű, igazi vigyori ma.

A kistesó: tudom én, hogy 9 hónap múlva jönne Kép Csak hát ki tudja, hogy viselem majd a terhességet? Főleg az első 3 hónaptól félek... De az biztos, hogy már nagyon várom, hogy megint egy pici baba legyen nálunk KépKépKép

Ti hogy álltok a kistesóval? Lassan elkezdhetitek Ti is tervezni, ugye?

Most mennem kell.
Üdv,
Gabi

pgaboka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?