Sziasztok!
Mamy!
Mi a kezdetek kezdetén próbáltunk vízben feloldogatni a fürdetőkrémet, de az ellenségemnek nem kívánom... Mi ezt a fürdetőkesztyűs megoldást használjuk: vizes kesztyűre nyomunk krémet és azzal mossuk végig Marci vizes bőrét. Tehát nem kenegetjük még, amikor kinn van a vízből, hanem már csücsül a kádban (újszülöttnél fogjuk a karunkban a babót) és vízes bőrét mossuk át. Majd a vízben lögyböljük a kesztyűt és lemossuk a "trutyit" a babóról. Bocs, ha szájbarágós voltam
Konakoin: K vitamin. A második héttől kell adni, és kiskanállal adtam oda Marcinak. Feltörtem az ampullát és úgy. Iszonyat keserű, bárhogy kevertem tejjel, akkoris fintorgott Szegényem, de általában lecsúszott Neki.
Vigantol olaj: D vitamin. Napi 1 csepp kell belőle, de azt most hirtelen nem is tudom, hogy mikortól kell adni, de a betegtájékoztatón tutira rajta van. Én ezt úgy adtam Marcinak, hogy az esti szopinál a cicimre cseppentettem belőle és ahogy bekapta a cicit, meg is volt oldva a dolog
(Hopp, Csengő "beelőzött"
)
Ne parázz a BSH szűréssel kapcsolatban, biztos a Te dokid is megcsinálja. Nekem épp tegnap említette a sajátom és vasárnap veszi le hozzá a kenetet. Marcinál nekem találtak is valamit és kaptam Augmentint. Hát majd most meglátjuk, Beninél lesz-e valami
szocpol: ez tényleg felháborító!!! Én annyi olyan esetet hallottam, hogy ezért, meg azért nem veheted fel, meg csak fél jár, és akiket ilyen módon "elzavartak" igazán rászorultak. Kérdem én, akkor ki a fene kapja meg???!!! A poén kedvéért írnám, hogy egy volt kolleganőmék egy fillér kölcsönt nem vettek fel és maguk építették a nem kis házukat és röhögve megkapták a két bevállalt gyerkőcre. Nem irigylem tőlük, de nekik aztán abszolúte nem volt rá szükségük, már ami az anyagiakat illeti, bezzeg, aki "csak" lízinggel juthat egyről a kettőre, az nem kapja be, mi?! Meg ha egy egyszerű használt kérót szeretnél, akkor is érd be a féllel. De ha mindenki új házat/lakást venne, akkor mi lenne a régiekkel???!!! Van egy olyan érzésem, hogy azért nem tudjuk eladni a régi házunkat mi sem, mert arra sem kaphatnak teljes szocpolt a vásárlók! Hú, most olyan dühös lettem!!!
Krisszi!
Beretválás: Párom lecsekkolt azért indulás előtt, nehogy a dokimat hozzam zavarba a látványtól
A Páromra azért nem bíznám ezt a műveletet, Marcinál is végig sikerült, még a szülésre is én hoztam rendbe magamat.
Nem semmi egy menü! Ja kérem, és aki dőzsöl, az ne csodálkozzon utánna! Bár én le se tudtam volna nyomni mindezt, az én kapacitásom erősen leszűkült. A kollegáid nagyon jó fejek, hisz már volt egy búcsúbulid is, nem?! Irigy vagyok, vagy mi a szösz?!
Gratula a légzésfigyelőhöz! Tényleg jó áron tudtátok megszerezni, mi 2 éve 28-ért vettük.
Marci, mint férfi tényleg 5 nap késéssel bújt ki, viszont 3 hónaposan már 2 foga volt, nagyon gyors volt a mozgásfejlődése (pl. félévesen, friss műtéti sebbel négykézlábra állt a kórházban), hamar megtanult egyedül aludni, viszont a mai napig nem nagyon akaródzik beszélni, inkább babanyelven hadovál. Úgyhogy Marcikám valamiben gyorsabb, valamiben lassabb.
Dorka!
Párod utazgatásai miatt én sem irigyellek. Az én Férjecském valszeg Beni születése után vált munkát és én már attól rosszul vagyok, hogy Észak-Pestről fog hazajárni, így szerintem jóval később fog hazaérni minden nap, mint most (Soroksáron dolgozik jelenleg) + vidékre is kell járnia majd sokat, ami szerintem szintén nem azt fogja jelenteni, hogy emberi időben hazaállít
De mondjuk még mindig jobb, mint hetekig nem látni Életed párját.
Bali!
Gergőnek jobbulást!!! Te pedig vigyázz mindannyiotokra!!!
Kata!
80 forintos body
Az igen, ha nem jön be, még akkor sem buktok sokat
Védőnő simán ülhetett volna a WC-ben
Kitartást a büdös sz@rfészekhez!!! Jó munkát a Párodnak!
Mi olyan jókat lecsózunk mostanság és csodák csodájára még a pocakom is bírja!!!
Sz_Kata!
Gratula a konyhatakarításhoz!!! Engem is fel tud idegesíteni, ahogy Anyum pakolászik nálunk: végeredményben semmi sem oda kerül, ahová kéne. Én is inkább pihenésre szoktam "ítélni", én meg helyrerakok mindent, a segítsége nélkül fele annyi idő alatt
Ez a tetőmizéria elég szörnyen hangzik! Röhej, hogy mik vannak! Bezzeg más megcsinálná feketén, csak általában a becsületesek szívnak nagyot és velük fizettetnek meg mindent!
Edi-Titi!
Hasviszketésre már Geszti ajánlotta, hogy gyógyszertári baba fürdetőt, krémet használjunk, mert lehet hogy most pocakosan könnyebben kijön az allergia az agyonillatosított kozmetikumokra. Nálam végül bejött az, hogy hűsítő sprayt fújtam rá és lecseréltem az addig használt tusfürdőmet (Johnsonra
). És most egész jó.
Egyébként lehet a viszketés attól is, hogy egyre inkább húzódik a bőrünk (ez természetes), amire rátesz a lapáttal ez a hőség, azaz úszunk a saját izzadtságunkban. Ezért használt szerintem nálam a frissítő spray.
Edi!
Igaz, hogy már többen leírták, de hagyj pofázzak egy kicsit
Én ajánlom a szülésznő-választást, mivel Ő lesz igazán Veled az egész vajúdás alatt, Ő tud Neked a legtöbbet segíteni. A doki általában "csak" a Baba megszületésénél, kipottyanásánál van jelen. Nekem Marci születésénél nagyon sokat jelentett a szülésznőm segítsége (sokat hánytam és mindig rohant a vesetállal segíteni, meg sok apró dolog, ami akkor iszonyatosan sokat jelentett). A szülés után is bejárt hozzám 2-3 napot, és érdeklődött a hogylétünk felől, ami az adott állapotban nagyon sokat jelent. Katának igaza van, kérdezz rá a dokidnál, hátha ajánl valakit.
Ja és még annyi, hogy az NST-kre mindig hozzá fogok járni és az alatt a 4 alkalom alatt (előreláthatóan ugye annyi lesz), legalább megismerhetjük egymát.
Az enyém nem mondott összeget, ránk bízta. De mi is 20-at adunk majd.
Jadey!
Jade nagyon édes, ahogy meglepetést akar szerezni a kisöcsinek, meg a visszagőgicsélés sem semmi
Jó, hogy Nálatok Jade már segít a borotválásban. Marci szerintem még csak elszaladna gyönyörűségében, ha kezébe nyomnám a tükröt
Én is küldöm a telcsiszámot!!! Köszi a gyűjtögetést!
Évi!
Üdv közöttünk! Nyugodtan csatlakozz, hisz még lesz közös témánk azt hiszem, amikor megszületnek a babócák. Gratálok Nektek a kisfiúhoz! Mi lesz a neve?
A Madarász utcai oktatásra nem kell bejelentkezni telefonon, simán mehettek.
Meleget sz@rul bírom, de büszkén!
Bettus!
Ha majd egyszer visszatudsz olvasni: SOK-SOK PUSZI!!!
Simigabi!
Ti még mindig nyaraltok? Szerintem már itthon kéne lennetek, de elhiszem, ha nem akaródzik visszajönni a hullameleg városba. Jelentkezz, ha mégis itthon vagytok!
Bunny!
Fejfájás
Szerintem a gyogyi semmit nem ártott, míg a Te állapotodat a Baba is megérezhette, ami Neki sem jó.
Én a Péterfyben fizetős,alapítványi szobába szeretnék kerülni. Elsősorban kétszemélyesbe, de ha nem lesz szabad, akkor nekem jöhet az egyágyas is.
Tegnap voltunk dokinál. Többedszer szülő, zárt méhszáj (ezt a diagnózist kaptam
). Beni kicsit átlós fekvése ilyenkor még nem gáz, ilyenkor még ficánkolnak jobbra-balra egy picit. Doki szerint csak abban kell reménykedni, hogy fejvégű maradjon.
Szombaton, azaz holnap megyek NST-re, majd vasárnap utolsó uh és BSH-ra kenetvétel. Azt hiszem, nálunk is rendesen beindulnak a dolgok.
Ja, most hogy betöltöm ma a 36. hetet, abbahagyom a magnéziumot és kezdem holnaptól a málnalevélteát!!! Hurrá! Én már nagyon várom a végét, mert ebben a melegben még mindig jobb lesz kétrészben, mint így bálnaként vergődni.
Na pusz Mindenkinek: Melinda (36+0)
ui: Csajócák, mi lesz Veletek nélkülem???!!! Ki fog Nektek ilyen irdatlan hosszú hozzászólásokat írogatni, ha én lebabázok?! Aztán lehet, hogy fellélegeztek inkább?