Sziasztok!
Meg vagyok én is, tegnap jöttünk csak haza a telekről, ma meg almoltam a lakást egész nap, mostam, stb......
Nagyon jó volt kint, fiúk medencéztek egy csomót, olyan hőség volt. Én meg bikiniben napoztam már, a napon aludtam délután
Ayse!
Köszi a hiányolást, jól esett nagyon
Megann!
Léna papaucsa haláli
Leonnak is van, de nem tud benne sokat menni még, csak a fürdőből be a szobába, utána veszi is már le.
A copfos képen Léna nagyon szép
Nekünk is van sok deichmanos cipőnk, nem vagyok hajlandó tizenezreket cipőre kiadni, főleg nem duplán.....
Én a babaszobáról rengeteg clarks meg next cipőt veszek, van, amelyiket használtan, van amit újonnan. De a használt is tökéletes állapotban van.
Leon is falja az epret, minden étkezés után az a nasi, annyira megy neki. Nem lett pöttyös tőle eddig.
Hajni!
Én is érzem így néha magam, mostanában főleg úgy vagyok vele, hogy sokszor sok a két fiú. Van is lelkiismeretfurdalásom rendesen, gondolhatod.
Én is alig várom két hetente azokat a napokat, amikor anya elviszi a fiúkat, meg a csütörtököket, amikor Gabi anyukájánál vannak.........
Mostanában nagyon partnerei egymásnak a hülyeségben, csak ha kint vagyunk, akkor lehet őket elviselni, a lakásban fél nap után megkattanok tőlük
Ezérrt vagyunk a telken ennyit, mert ott egész nap kint vagyunk ugye, így tök jól elvannak. Nagyival szőlőt kötöznek, gazolnak, locsolnak, füvet nyírunk, követ hordunk, stb.
Cleóék jól vannak, sok az intéznivaló a házzal, meg tanul is Cleo. Maja meg lett fodrászolva, édes nagyon az új frizurával.
Csikken!
Hatalmas gratula a 6 centis babóhoz!!!!!!
Márti!
Én már meglestem a másik topicban a jó hírt, gartulálok és drukkolok nagyon
Prüntyi!
Neked meg nagyon halkan drukkolok......
Évi!
Leon se ül már babakocsiba, mi is mindenhova gyalog, vagy motorral megyünk.
Gratul a -4 kilóhoz!!!!
Gergőnek jobbulást!
Csibb!
A foga miatt tuti lehet a hígabb kaki, nyugi.