Sziasztok!
Dohányzás, nekem szüleim nem dohányoztak, lehet én meg ezért szoktam rá??? Na jó, fiatal lázadó voltam és ki akartam próbálni. Most már 8 éve dohányzom, de szerencsére nem vészesen sokat. Napi max 5 szálat szívok. engem és a páromat se zavarja, egyetlen dolog amiért le akarok szokni, az az, hogy sokáig megmaradjak a gyerekeimnek. De az a gáz, hogy ezen az okon kívül én nem akarok leszokni.....de remélem sikerül majd...
A 90 napos nem fog menni, már érzem, minden nap hányingerem van, ég a gyomrom, rosszul vagyok. Ez hogy reggelire csak gyümölcsöt lehet enni, ez kikészít. És az is hogy este meg eszem. Én pont fordítva fogom tenni, ahogy eddig.
Julcsi, a Herbalife-ról itt találsz infót:
www.herbalife.hu
Nagyjából az a lényege, hogy ha reggel-este iszol egy adagot, akkor a szervezeted megkapja a tápanyagokat, amire szüksége van, az energiatartalma viszont csekély, ezért a szervezet a zsírból fog táplálkozni. Ráadásul felgyorsítja az anyagcserét.
Anyum egyszer 60 kg-ot fogyott vele, csak utána szült 2 gyereket, és megint elhízott. Kb 2 hónapja kezdte újra, most -20-nál tart.
Jah és ha lefogytál annyira, amennyire akartál, akkor ha napi 1x eszed, akkor nem fogsz hízni újra, tehát elmarad a jo-jó efektus.
Én a vízhajtó teáját is iszom, azóta ne mkell gyógyszert szednem:)
De ha érdekel benneteket, akkor majd beszámolok a saját eredményeimről
Márti, épp 20.-át akartam javasolni, mert akkor itthon van Tamás is.
Szóval nekünk előreláthatólag jó, ha szívesen látsz minket
Babakocsiból kiesés: Igazából annyira nem ilyedtem meg, mert igaz sírt a Kata, de tudtam hogy olyan nagy baja nem lehet. Mondjuk mikor közelebb értem, és láttam a vércseppeket, akkor már tudtam hogy felrepedt a szája
ez olyan alattomos sérülés hogy pfuj...
De kb 5 percet sírt, utána már néztük a kacsákat...
Az volt a baj, hogy eddig nem kapcsoltam be az öv vállrészét, csak a derekánál volt öv. Mostmár borulhat, 5 pontos övvel van bekötve, így tuti nem lehet semmi baja...
Pusz mindenkinek:
Zsu