Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek! Kép Évike, örülök a 17 mm magas picurkánakKép Biztos olyan jóóóóóó volt látniKép Már úgy várom én is a köv. UH-t, ha a könyvem igazat beszél, a mi minyurkánk akkor kb. 2-2.5 centi lesz, igazi Babszemjankó. Olyan izgisKép

Egyébként én jól vagyok, semmi külcsi nincs velem. Párom olyan édi, mikor hazajön melóból, mindig kérdezi hogy: "hogy vagytok?", meg hogy "milyen volt ma a napotok?", "mit csináltatok ma?" - olyan szuper érzés, hogy kettõnkrõl beszélKépKépKép

Remélem, Ti is jól vagytok! Akik még holnap is (velem együtt) dolgoznak, azoknak kitartás!!!

cuppp mindenkinek, Beja
Beja

Sziasztok! Végre van egy kis idöm írni is, mert az elmúlt napokban annyi melóm volt, hogy épp csak olvasni tudtalak benneteket.
Márti! Én is a Szt.Margitba járok, a kislányaim is ott születtek és most is ott fogok szülni. Nekem nagyon jó a tapasztalatom, de sajnos az orvosodat nem ismerem.
Ami az öltözködést illeti, én is úgy gondolom, hogy kár elrejteni a szép kerek pocit nem is beszélve a dekoltázsról.Kép
Jó pihenést mindenkinek a hosszú hétvégére!
Andrea
Andrea

Sziasztok
Névtelen

Sziasztok!

Laura!
Köszönöm az üdvözlést, bár nem nagyon értem, mivel érdemeltem ki.

Ma reggel voltam laborban, rendesen megcsapoltak. Vittem 3 fiolát + még ök is adtak kettöt. Szóval nem kevés vérem veszett Kép. Délután lesz meg az eredmény (már az, amit a labor vizsgál, mert a 3 fiolát a terhesgondozó nézi).
Apropó, terhesgondozó. Ott is voltam tegnap, épp csak a cipöméretemet nem kérdézték meg.

Gabi!
Ezt nem nagyon értem. Ezek szerint neked az AFP elött nem is lesz vérvizsgálat? Én úgy tudom, elötte kötelezö ez a sokfiolás (vércsoport, cukor, Wasserman....) vizsgálat.

Évike!
Jó lehetett látni a picurt, mi is a héten voltunk, rengeteget kapálózott a kicsi kezeivel és lábaival.

Egyébként én is vagyok holnap.

Üdv mindenkinek.

Eszter
eszter

Eszter!

Nálunk csak 16 hetesen van az elsö vérvizsgálat, akkor nézik a vércsoportot is. Vércukrot azt nálunk külön néznek, vagy a háziorvos, de ö is csak 16 hetesen, vagy a kórházban a cukorgondozóban, ott is 16 hétig vagy köteles megjelenni.
Ez nálunk így müködik. Nem tudom miért.

BGabi
Bánhidi

Sziasztok!

Én dolgozom holnap, Kép de ilyenkor általában elobb hazamehetünk. Kép

Évike!
10000000000000 bocsánatot kérek, de tegnap nem tudtam elmenni a leleteimért, így a védonot sem tudtam megérdeklodni. De ma mindenképpen elmegyek, bár látom, hogy te holnap nem leszel.

Olyan jó volt olvasni, hogy láttad a manócskát, és hogy 17 mm! Kép Már én is úgy várom a következto UH-t!!! És állandóan a könyveket bújom, azokból próbálom meg kikövetkeztetni, hogy mekkora lehet a pocaklakóm. Legszívesebben minden héten megnézném UH-n. Kép

Én sem fogok túl sokat pihenni a hét végén, hozzánk vidékrol jönnek rokonok.

Puszi mindenkinek: Laura
Laura

Gabi!

Szerintem logikusabb a ti rendszeretek, végül is olyan felesleges kétszer menni, ha egyszerre is meg lehet csinálni.
Én egyébként is utálok mindenféle szurkálást, úgyhogy nagyon támogatnám, ha egy idöben történnének.

Eszter
eszter

Sziasztok,

Nnnna megvan az EKG is. Beugrottam az orvosiba és azonnal megcsinálta kolléganőm. Nagyon rendi voltKép Jövő héten megyek a védőnőhöz, kiváncsi vagyok mi kellm ajd még neki.
Pussz mindenkinek,
Évike
Laura, köszi a segítséget, hétfőn is elég lesz megtudnomKép
Évike

Sziasztok!

Én is azok közé tartozom, akik nem lesznek holnap! Rám is fér a pihenés, mert egyre rosszabbul vagyok. Ma reggel kimentem a piacra (ott lehet kapni a legjobb kakaós csigát), hát majdnem elájultam sorban állás közben. Már épp azon voltam, hogy szólók az elöttem álló úriembernek, hogy ha összeesnék, akkor azért mert terhes vagyok, nem azért mert részeg, de szerencsére átváltott émelygésbe a szédülés. Na gondoltam erre legalább tudom a megoldást, ettem pár falatot, ami sajnos ugyan azzal a lendülettel, ahogy lenyeltem elindult visszafelé. Szerencsére ezt is megúsztamKép. Hát azt hiszem, nem fogom megúszni a rosszulléteket!
Képzeljétek! Most reggel behivatott a fönököm. Egy kicsit levert a víz, hogy mit akarhat, de meg lettem dicsérve, hogy milyen jól dolgoztam az elsö negyedévben, és jutalmat is fogok kapni! Hát mit mondjak, nagyon meglepett.

Remélem ti jól vagytok!

Évike!
Én már úgy megszoktam, hogy nem lehet hosszú ö-t és ü-t írni, hogy most a wordben kínlódok vele, mert ott sem használomKép! Ebböl is látszik, hova írok többetKép.

Orsi
Orsi

Sziasztok Móni vagyok Debrecenből és én is kismama vagyok. Üdv. mindenkinek
Névtelen

Azt hiszem kellenek a koordinátáim: 27 éves vagyok,a 3.hóban sikerült és most vagyok 11 hónapos és 1 napos. November 16-ra vagyok kiírva és a debreceni klinikán fogok szülni valószinüleg. Sziasztok.Móni
Névtelen

Szia Móni!
Üdv közöttünk. Gratulálok a babához Kép! Elsö?
Ha megadod az adataidat (életkor, baba kora, szülés ideje, hányadik ciklusban sikerült), Gabi biztosan betesz téged is fantasztikus táblázatába.
Addig is mesélj magadról!

Eszter
eszter

Kép Elkéstem.
De ugye nem vagy 11 hónapos??? Kép Kép
Egyébként ugyanakkorra vagyunk kiírva!!!!
Eszter
eszter

Szia Móni! Kép Üdv. a csapatbanKépKép
GratulálokKépKép

Ha nem szeretnéd hogy "Névtelen"-nek tituláljon a gép, akkor egyszerüen írd be a neved az "Azonosító"-hoz, aztán küldheted is az üzeneted.
Beja

Szóval úgy örültem, hogy sikerült veletek levelezni, hogy 11 hónapot írtam. Természetesen 11 hetes és 1 napos vagyok.Az 5. héttől kezdve reggelenként hányok, émelygek, de van amikor délelőtt elmúlik. Aztán az is előfordul, hogy a reggeli rosszullét után este is rosszul vagyok. A mérleg szerint nem híztam, de a nadrágjaim már nem kényelmesek, így a jövő héten vennem kell valamit.ÜDV.Móni
Mónika

Szia Eszter!
Természetesen nem vagyok 11 hónapos csak 11 hetes és 1 napos. Egyébként az első babánk lesz. Reggelente mindig hányok és émelygek, de van amikor ez este is előjön. A ruháim éppen összeérnek így a jövő héten vennem kell valamit magamra. A mérleg szerint nem híztam semmit. És te? Szedem az Elevitet. Sziasztok Móni
Névtelen

Szia Eszter!
Természetesen nem vagyok 11 hónapos csak 11 hetes és 1 napos. Egyébként az első babánk lesz. Reggelente mindig hányok és émelygek, de van amikor ez este is előjön. A ruháim éppen összeérnek így a jövő héten vennem kell valamit magamra. A mérleg szerint nem híztam semmit. És te? Szedem az Elevitet. Sziasztok Móni
Névtelen

Bocs, hogy egy párszor elment az üzenet, de még tapasztalatlan vagyok és nem láttam, hogy sikerült e válaszolni. Móni
Névtelen

Móni!
Én egyre inkább úgy tünik, hogy a mérleg szerint is híztam 1-2 kilót (sosem foglalkoztam a súlyommal különösebben, ezért nem is tudom pontosan). Bár amit tegnap a terhesgondozóban mértek, az elég hajmeresztö volt.
Én már napok óta készülök felsöket venni, talán ma összejön. Szerencsére a szoknyáim még nagyon kényelmesek, azokat tudom hordani.
Ahhoz, hogy ne legyél névtelen, fogadd meg Beja tanácsát.
Szia,
Eszter
eszter

Szia Móni!
Örülök, hogy ránk találtál! Nekem csak most kezdödnek a rosszul létek (7. hét). Nem tudom, hogy fogom tudni "eltitkolni" a 12. héten a munkahelyemen. Te dolgozol még?

Orsi
Orsi

Megpróbálok nevet is írni mert nem akarok névtelen lenni csak azt hittem az előbb is, hogy nem sikerült elküldeni a választ aztán csak megjelent. Így aztán megint megpróbálom. Én egyszer voltam a fogadott orvosomnál a klinikán amikor is megállapította, hogy kisbaba lesz, akkor 8 hetes voltam és 16 mm volt. Legközelebb május 8-án megyek és 10-én pedig a terhesgondozásra. Akkor vesznek tőlem vért és azt mondta a védőnő amikor kiállította a könyvemet, hogy le fogják venni az AFP-hez szükséges vért is, hogy tudjanak küldeni a belgyógyászatra. Félek nem lesz e abból baj ha hamarabb leveszik a vért a 16. hétnél. Szia Móni
Mónika

Hát tényleg teljesen beszámíthatatlan vagyok ma. Azt szerettem volna írni, hogy a 12. hétig, nem pedig a 12. héten.

Húúú, mindjárt elalszom!

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Szia Orsi!
Én még dolgozom és úgy terveztem, hogy július végéig dolgozni is fogok aztán kiveszem a szabadságomat és szeptembertől táppénz. Az az igazság, hogy oktató vagyok és a munkám olyan, hogy sokat kellene utazni, amit én nem szivesen vállalnék fel. Holnap dolgozol? Én sajnos igen bár most nálunk nincs semmi munka. Szia Móni
Mónika

Szia Móni!

Örülök, hogy ránk találtál! Kép Meglátod, jó csapatba kerültél! Kép És gratulálok a babócához!!!

Jó egészséget: Laura
Laura

Móni!
Nekem fura a május 10-i AFP. Most egyidöben vagyunk, nekem azt mondták a terhesgondozáson, hogy AFP június 2-án. Én a helyedben rákérdeznék.
Eszter
eszter

Azt hiszem nem kínozom magam tovább, és elmegyek haza, amig még tudok!

Mindenkinek szép, hosszú hétvégét!

Sziasztok!
Orsi
Orsi

Szia Eszter!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy azért veszik le ilyenkor az AFP-s vért is, hogy ne kelljen kétszer szurkálni, meg kitudja adni a beutalót a belgyógyászatra. Viszont hallottam már, hogy baj lehet abból, ha hamarabb leveszik mint kellene. Én azt gondoltam, hogy ha megyek 10-én megfogom mondani, hogy csak azt vegyék le ami feltétlenül szükséges. Egyébként a 12. héten mit vizsgálnak? Szia Móni
Mónika

Szia Laura!
Aranyosak vagytok így ebben a csapatban. Te hogy vagy?
Mónika

Szija Móni!

Én is azt hallottam, hogy az AFP-s vért nem szabad sem elõbb, sem késõbb levenni, mert akkor téves értékeket adhat!!! Ezt szerintem feltétlenül beszéld meg a védõnõvel!! Inkább szúrjanak meg késõbb...

cupp, Beja
Beja

Mónika!
Hogy mit vizsgálnak a 12. héten? Nálam spec. semmit. Kivéve persze az EKG-t, amit kb. akkorra tervezek. Én a dokimhoz legközelebb máj. 22-én megyek, addig kell elintéznem a kiskönyvet és a leletek beszerzését.
Én is szólnék a helyedben az AFP miatt, a 13. hét nem 16.
Eszter
eszter

Szia Mónika!

Köszönöm kérdésedet, én alapjában véve jól vagyok, csak az elmúlt napokban székrekedés gyötört. (Bár bocs, hogy így részletezem, de ez tipikusan a terhesség velejárója.) Most úgy tunik, jobban vagyok, csak a hasam iszonyatosan felpuffadt emiatt. Úgy érzem magam, mintha lenyeltem volna egy lufit.
És rettentoen fáradékony, mindig álmos vagyok.

És te hogy vagy?

AFP: én is úgy tudom, hogy PONTOSAN a 16. héten kell vért venni az AFP-hez, különben téves értéket ad!

Pussssz: Laura
Laura

Szia Eszter!
Nekem a 12. héten kell visszamenni a dokimhoz, de én még ezidáig nem voltam tanácsadáson, csak a könyvemet állították ki. Kicsit félek is a körzeti nőgyógyásztól mert nem ismerem csak hallottam róla, hogy rendes. Sajnos akihez én eddig jártam tavaly évvégén autóbalesetben meghalt. Őt nagyon szerettem, de akihez körzetileg tartoznék annál csak egyszer voltam de többet nem megyek mert nem szimpatikus, mogorva. Ha az embernek van orvosa akkor kérheti, hogy a körzeti ne vizsgálja meg? SZia Móni
Mónika

Sziasztok, na, milyen jol atkerult sok babavaro ide a "frissekbe". Gratulalok mindenkinek!
Mi 19 hetesek vagyunk, babi szereti a focit, szerdan a Magyar-Finn meccset neztem es vegig rugdosott o is, legalabb olyan tehetseggel, mint a fiuk a palyan. Apja szerint ez csak annak a jele lehet, hogy fiu lesz. A 2. UH-n minden OK volt, viszont most tudtam meg a "remek" hirt, hogy kell mennem majus vegen terheleses vercukorvizsgalatra. Aki mar volt ilyenen az tudja milyen borzaszto: 2 dl nagyon geil langyos lottyot kell ledonteni par masodperc alatt. A doki jo fej volt, mondta, hogy vigyek magammal egy citromot es amikor a laborosok nem neznek oda, csavarjam bele. Szerintem nekik is jobb, ha nem hanyok oda a labot kozepere.
Puszi,

Pockok
Pocok

Hát én nem is tudom mi lesz a körzeti dokimmal... Amióta oda tartozom, egyetlen egyszer voltam nála, de nagyon kiakasztó az a pasas... Ha az ember ad neki pénzt, vagy bármit (úgy képzeljétek el, hogy még befõttet is elfogad!!!!!), akkor kedves, aranyos, rendes, egy bûbáj. Viszont ha nem adsz neki, beszól irtó kedvesen, hogy "mit akar?"
na, errõl ennyit....
Beja

Mónika!
Ha van orvosod nem vizsgál a körzeti nögyogyász! Én pl. nem is láttam, csak az asszisztenssel beszéltem, ö mért vérnyomást és súlyt + megcsinálta a nyilvántartásba vételt. Nekem a védönö addig nem ad kiskönyvet, amíg nincsenek meg a leleteim, úgyhogy én meg még nála nem voltam.
Pocok!
Szerintem az én férjem is hasonló következtetést vont volna le a dologból (mármint ha már érezném a picur mozgását és ha nem lett volna éppen kinn a meccsen) Kép.
A terhelésest mindenkinél elvégzik? Vagy ha nem, akkor milyen indokkal csinálják? Egyébként részvétem miatta, bár szerintem nekem is lesz részem benne, mert van a családban cukorbeteg.

Eszter
eszter

Nalunk nincs cukorbeteg es teljesen ugy mondta az orvos, mint ami beletartozik a szokasos rutinfeladatok koze. Az en dokim is szelesebben mosolyog, ha kap penzt, de amugy is nagyon normalis. Lehet, hogy hulye vagyok, de nem tudom kitalalni, hogy kell majd neki odaadni a penzt a szulesert majd? Es azt o mondja meg, hogy mennyit ker, vagy tippelni kell?
Pocok

Sziasztok!
Én is olyan fáradt szoktam lenni este, hogy van amikor már 8-kor alszok. A reggeleket nagyon nem szeretem, mert van amikor már az ágyban öklendezek még fel sem keltem. Aztán következik a közel félórás buszozás egy zsúfolt buszon. Szóval mire beérek a munkahelyre örülök ha élek és hulla sápadt vagyok. Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már érzem egy ideje, hogy itt van a kis drága. Olyan jó érzés csak mindig eszembe jut hogy minden rendben legyen. Én igaz csak egyszer voltam uh-on de én nem mertem ránézni a monitorra. Nem tudom hogyan lesz legközelebb. Puszi Móni
Mónika

Moni, kar kihagyni az elso UH-on a baba alapos megtekinteset, mert talan 9 honapig az volt az utolso lehetoseg, hogy "egyben" lasd. Tiszta csalodas volt nekem a masodik UH, mert azt vartam, hogy majd integet, meg latom az egesz babat, stb., erre meg csak ramutogattak, hogy ez a feje, ez a hasa, ez a combja, megmertek, kiszamoltak a sulyat es kesz. Nem olyan volt, mint a filmeken meg a nemetrol forditott tanacsadokonyvemben.
Pocok

Sziasztok!

A terheléses vércukorvizsgálatról. A kórházaktól függ, hogy mindenkinél megcsinálják-e rutinszerüen, vagy csak a szerintük veszélyeztetetteknél. Ilyenek pl. akik cukorbetegek, akiknek a családjában van cukorbeteg, és az átlagosnál nagyobb testsúlyúaknál.
Egyébként tényleg kellemetlen, leveszik a vért éhgyomorra, aztán megitatnak tömény cukorral, bár nálunk engedélyezik a citromlé hozzáadását, és utána félóránként még négyszer vesznek vért.
Hát ennyi. Sajna úgy néz ki, nekem is lesz. Kép

Sziasztok!
Aki nem dolgozik holnap, annak nagyon kellemes hétvégét kívánok !! KépKépKép

BGabi
Bánhidi

Sziasztok, kismamák!
Remélem, hiányoztam valakinek...Kép
Képzeljétek el, egészen tegnapelőtt estig úgy hánytam, hogy be akartak dugni a kórházba...viszont tegnaptól SEMMI bajom, teljesen jól vagyok, sőt, ma először ÉHES voltam!!! Kép
Nagyjából az 5. héttől mostanáig állandóan rosszul voltam, szóval jó egy hónapig, már lemondtam arról, hogy dolgozhassak. De szerencsére még nem kellett táppénzre mennem, mert közben volt a tavaszi szünet, meg Virág is bárányhimlős volt, szóval, elég sokat lehettem legálisan itthon. Jövő szerdán megyek az első ultrahangra.
Még gyorsan ideírom a hülyeségeimet: naponta 2 liter citromos vizet iszom meg, mindennap megkívánok valamit (a mostani menő kaják: kelkáposzta-főzelék, karfiolleves, töltött paprika, párolt káposzta), ezeket a hét folyamán mindig megcsinálom. Csak hát eddig mindent ki is hánytam...Kép
Sok puszi Nektek, most már gyakrabban jövök!
Viráganya
Viráganya

Sziasztok Csajok!!!

Egy kicsit el vagyok havazva, rengeteg a munka. Persze nem kell izgulni nem stresszelek, csak normal tempoban dolgozom.

Sikerult elolvasnom az elmult par nap termeset - hat eleg termekenyek vagytok Kép Kép

Eloszor is udv az ujaknak!!! Szia Marti es Monika!!!! Gratula mindkettotoknek!

Eszter,
Meg mindig nem hiztam egy kilot sem, sot minusz masfel vagyok a kezdetek ota. Ennek ellenere hasam mar van es a harisnyat mar tobb, mint 10centire vagom be. a ferjem alsogatyait (boxereket) hordom mert azok kenyelmesek Kép

Indigo,
Drukkolok, legyszi szamolj be mi tortent

Laura,
Imadom a makot koszi szepen !!!

Eszterke,
Nezd meg a tablat van par mama akik a masodik babat varjak!

AFP - nekem a 18het elso napjan fogjak csinalni.

Jo hetveget, en szerencsere nem dolgozom, viszont jovo heten 5napot Kép

Udv
PK
petrakovacs50

Meg valami Marti kerdezted, hogy mikor kezdodik a hanyinger. A tobbiek mar irtak, hogy ez egyedi. Nalam a kovetkezokeppen volt:

Igazan a 8dik heten kezdodott, de a legrosszabbul a 11-13 hetig voltam. A 14diken csak a vas miatt.

Mar sokkal jobban vagyok, meg nem 100%, de haladunk

PK
petrakovacs50

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de holnap vizsgázom. Még mindig hányokKép

Körzeti nőgyógyász: nekem múltkor egyáltalán nem kellett mennem, és most sem. Jártam a magándokimhoz + a védőnőhöz, máshova nem.

Nagyon jó hosszú hétvégét mindenkinek!

Szilvi
Szilvi

Sziasztok Lányok!

Napok óta olvaslak benneteket, olyan aranyosak vagytok. Nem akarok beleszólni, mert én már 10 hete áletet adtam pici lányomnak, de ha elfogadjátok a " tapasztalataimat " szivesen segítek.

Én a MÁV-ban szültem a Koós-Hutás Piroskánál, nagyon pozitív élmény volt a szülés a 12 órás vajúdás ellenére és attól függetlenül, hogy ő csak nagyon indokolt esetben ad epidurált, de olyan indokai vannak, hogy engem meg is győzőtt, bár nem is akartam kérni.
A magánrendelője a Moszkva téren van, a tarifa szintén 4-5000 Ft körüli és minden géppel fel van szerelve. Most ennyit.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv: Pankamama
Pankamama

Pocok!
Átérzem a helyzeted! Én tegnap voltam uh-on, és ami gyönyörûen látszott az a gerince volt, de ennyi. Meg hallottam a szívét, az nagyon jó volt!
cory
cory (cory)

Sziasztok!
A "mar megint megjott" topicbol jovok, mert en is zebras vagyok! Kép
Meg nagyon az elejen vagyok, szerintem Marti, mi egy idosek lehetunk. Marc. 18-an volt az utolso menzim; kb. 5 hete. Meg dokinal nem voltam.
Egyelore meg nem tul sok terhessegi jelem van: nagyon almos vagyok, es nagyon hamar megehezek. Ezen kivul nekem szinte az elso gyanus jel az volt, hogy a menzi meg nem jovetele napjan lattam egy mokus es ugy meghatodtam, hogy konnybe labadt a szemem ...

Egyelore ennyi; ja es Laura nekem is eros szorulasom van mar jo par napja es szinte minden ejszaka arra ebredek, hogy gorcsol a hasam es WC-re kell mennem... ahol csak szenvedek...

Mindenkinek tovabbi jo terhesseget! Kép
Picur
Picur

Egy dolog meg eszembe jutott! Nem szeretnek senkit ijesztegetni, de mar tobbszor olvastam, hogy paran azt tanacsoljak azoknak akik gorcsok, verzes miatt idegeskednek, hogy csinaljanak meg egy tesztet es az megnyugtat. En ezzel azert nem ertek egyet, mert nekem volt egy vetelesem es maga a veteles utan meg hetekig jartam vervetelre ahol figyeltek a HCG hormon jelenletet es egy ido eltartott mire 0-ra ment az erteke. Illetve amikor eloszor azt mutatta ki az UH, hogy nincs szivveres akkor is meg a terhessegi hormon erteke nagyon magas volt!
Szerintem ilyen esetben a legbiztosabb eredmenyt az UH tudja produkalni...
Nem akartam okoskodni, de gondoltam inkabb leirom...
Mindenkinek kivanom, hogy ne eljetek ezt at es teljesen egeszseges terhessegben legyen reszetek!
Most mar megyek! Sziasztok Picur
Picur

Sziasztok!
Sajnos jönnöm kellett dolgozni ráadásul 4-ig. Ahogy beértem néhány perc múlva hánynom kellett. Úgyhogy nem valami jól kezdődött a napom. Mindenki azt mondja, hogy ezek a rosszullétek a 13. hét körül megszünnek. Hát én azt érzem egyenlöre semmi változás. Az UH-ról annyit, hogy azért nem néztem meg először 8 hetesen mert nem tudtam nem szólnak-e érte ha én is bámulom a monitort. Most meg bennem van a félsz, nehogy olyat lássak amit nem kéne.Puszi
Mónika

Jó reggelt mindenkinek!

Picur!
Gratulálok a babádhoz! Üdv itt nálunk, remélem minden a legnagyobb rendben lesz!Kép

Mónika!
Nyugodtan nézd a monitort, nekem a férjem azon akadt ki, hogy a doki mindig teljesen felém fordította, így ö alig látott valamit. És most még tényleg láttuk, ahogy integetett!

Viráganya!
Persze, hogy hiányoztál Kép! Örülök, hogy már jobban vagy.

Pankamama!
Jó hallani, hogy ilyen jó élményeid vannak a MÁV-ról, én is ott fogok szülni.

Most mennem kell, még jövök ma.

Eszter
eszter

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Viráganya, szijaKépKép Hát persze, hogy hiányoztál! Örülök, hogy jelentkeztél, annak már sokkal kevésbé, hogy ennyire rosszul voltál... Kívánom, hogy érjen már véget egyszer s mindenkorra ez a rosszullevõs idõszak!

Pankamama, szija! Kép Hát persze, hogy elfogadjuk a tapasztalataidat, sõt, kérünk, hogy ha van valami hozzászólásod, azt azonnal pötyögd ide nekünk!Kép

Picur, üdv. a fedélzetenKép Add meg Te is az adataidat a táblázathoz, Bánhidi Gabi majd felvesz Téged is közénkKép
A táblázat adatai a következõk:
1. neved
2. hányadik ciklusban jött össze a baba
3. és 4. az uccsó mensid óta hány hét és hány nap telt el
5. hol laksz
6. hány éves vagy
7. mikorra vagy kiírva
8. hányadik babád lesz

Szerény számításaim szerint az én babám ma tölti be az 5 hetetKép úgy várom már az UH-t... még addig sajna több, mint egy hét... olyan lassan vánszorognak a napok! De talán ez a hosszú hétvége hamar elszalad... Úgy izgulok, remélem, mindent rendben fog találni a doki.

cupp mindenkinek, Beja
Beja

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?