Angi, de jó, hogy jobban vagytok. Sajna a tüszősmandula az ilyen kemény betegség. Nekem ezért vették ki 6 évesen a mandulámat, mert évente 4-et végigcsináltam...
A bölcsiben mindig énekelnek, meg sokat mondókáznak. Mondjuk most, hogy jó idő van, kevesebbet, mert egész nap kint vannak az udvaron, ott ugye nehezebb, de azért kint is sokat játszanak körjátékokat, meg ilyeneket.
Vokinca, asszem te kérdezted (ha nem bocs
), hogy megy Benyónak a bölcsi. Szerencsére jól.
Szereti, nincs probléma, mosolyogva megy be, mosolyogva jön ki, de délután aztán nagyon anyás, bújik sokat, szóval ez a hátránya megvan. De megvan az az előnye, hogy ott bent állítólag felhőtlenül vidám, nagyon társasági, nagyon kommunikatív, nyitott, és imádják őt.
És nagyon-nagyon jó gondozónénik vannak neki, az egyik 35, a másik 40 éves, szóval se nem csitri, se nem öregasszony, türelmesek, kedvesek, aranyosak, nagyon szeretik a gyerkeket, megbízom bennük a kezdetek óta, és nem okoztak még semmiben sem csalódást. Odaadással viszonyulnak Benyóhoz, minden reggel öleléssel, puszival indítanak, és látom a fiamon, hogy szereti őket.
Ez pedig megnyugvás a lelkemnek, meg ha nem így lenne, nem lenne bölcsis.
Pedig volt már nekem is olyan, hogy korábban mentem, hallgatóztam, de még így sem tudtam rajta kapni őket.
Örülök, hogy így sikerült, nagyon nagy szerencsénk van ezzel a bölcsivel.
Jövőre még jobb lesz, mert akiket nem vettek fel a környékről, azok szeptembertől jönnek, és remélhetőleg ebbe a csopiba, szóval a haverok is csatlakoznak (akik még eddig nem
)