Sziasztok!
Szóval csak ide jutottam. Tegnap is akartam már jönni, de annyira el kezdett fájni a fejem, hogy inkább lefeküdtem jó hamar. Heti 2-3x fáj, már elmúlhatna. Eddig még bírtam orvosság nélkül
. De szerencsére mára elmúlt.
Na végre vége a vizsgaidőszaknak, annyira megkönnyebbültem
.
Üdv mindenkinek! Jól megszaporodtunk
. Még mindig én vagyok a legfiatalabb kismama (terhesség hétben
)?
Kérünk képeket is ám
.
Toncsi is megégette az ujját a vasalóval, annak meg is maradt a helye. A nagyi vigyázott rá, és nem vette észre. Így be sem kente semmivel. A múlt hónapban szintén megégette az ujját a keresztanyjáéknál, tesóm bekente Panthenollal és hetekig hámlott tőle az egész ujja. De meggyógyult és nem maradt meg a helye. Roli jól van?
Én Toncsival 28. hetesen voltam 4d uh-on. Jól lehetett látni, de lehet most kicsit hamarabb megyünk. Türelmetlen vagyok
. Pesten a 4d Genezis-t mondták jónak, bár mi Gyöngyösön voltunk anno.
Én már híztam vagy 4 kg-t, bár Toncsival 17-t
. Szóval még nincs vége
. De engem ilyenkor egyáltalán nem érdekel. Igaz Toncsi után kb. 2-3 hónappal már csak 1 kg pluszban voltam. De sajna nálam idegi alapon volt
.
Én is pénteken megyek az AFP eredményért, remélem rendben lesz!
Nekem is 3 gyereket ingáztak, de már nem emlékszem a nemükre
. Viszont én kiszámolni szoktam
. Eddig kb. 10-ből 9x bejött. Bár most aszerint lány, de a 14. nap előtt történt az eset, így aszerint fiú. Szóval bármi lehet. De szívesen kiszámolom Nektek is
. 100%-ra megmondom, hogy fiú vagy lány
.
Hű, ez a fogfájás
. Néha nekem is belenyilalgat. Jövő héten tuti elmegyek, nehogy úgy járjak mint Hannablanka.
Hannablanka, nagy lagzi lesz? Gondolom már készülődtök ezerrel? De izgi!
Patrícia, gatya passz. Én is édesség-függő vagyok, ha éppen nem várok babát, és most nálam is a levesek nagyon bejönnek. De nekem fiam lesz
(vagy nem
).
Évi, szerintem úgy is lemegy a felesleg, ha 2 gyerkőc után szaladgálsz
.
Inerke, a Sára nagyon szép név!
180 cm és 60 kg
, hű én is annyi kg vagyok, csak 15 cm-rel alacsonyabb
. Nagyon csinos lehetsz!
Bacilivi, jó lehetett a hétvégi romantika apával. És Dalma nem hiányolt?
Na jóccakát mindenkinek!
Pussz
Csilla