sziasztok,
aludtam vagy 2 orat, de errol kesobb...
csilla,
normalis a hajhullas, meg minden fura jelenseg. rajtam meg minden sz@rsag kijon...epenz ezerrel hamlik a bor talpamon-tenyeremen...kicsit mar izgulok, nehogy valami gombas ize legyen, s azt meg jol bemaszirozom kenegetes/simizes kozben a gyerekeimbe.
mamice,
huuu de visszasirom en is ezt a napi 4x-i etetest (meg alizzal volt ilyen eleg korantol)!
borisznak ugyanis 10 perc ebrenlet, de nekem....bezzeg!
bar aliz meg olyan ketemberes gyerek volt, csak addig volt nyugodt, amig evett vagy aludt. borisz meg kis szemlelodos fajta. kitudja mi a jobb?! gondolom, egy szemlelodos sokat alvos:-))
edina,
szerencsere nalunk se ebred sirva borsoszem, de en (bar eleg rossz alvo vagyok) mindig felriadok, mert annyira nem csendes (cuppog, sohajtozik, nyogdecsel, neha vissza is alszik, ha sokaig nem reagalok.
na a ma ejszakam!!!!
sziasztok,
aludtam, vagy 2 orat az is ket reszletben.
hat nalunka a harom honapos korral (egyelore)egy csapasra megszunt az eleinte esti, majd rendszeres delutani nyugolodes, nem tettem semmit ennek erdekeben, mert nem tudtam. mindig arra gondoltam, hogy voltak olyan hetek, amikor alizt egesz nap cipelgetni kellett (de aztan ejjel aludt is 12 orat:-)), ahhoz kepest ez a nehany ora....!
de teljesen bejott a nezetem, h. ahogy egy dilijuket levetkozik a kolykok, jon egy ujabb. ez lett most az ejjeli ketszeri eves. neki 10 perc ebrenlet, nekem sokkal tobb.
egesz nap kis tunderbogar volt, f9-kor elaludt, gyanusan felsirt ketszer almaban, n12-kor (amikor mentem aludni) nyitott szemmel sirdogalt, adtam neki szopcsit, latszolag elaludt, onnan nem volt megallas, eleinte 5 percenkent felsirt, akkor megsimiztem, megnyomkodtam a hasat, de kozben aludt, ki se nyitotta a szemet, majd magam melle vettem, a kezem vegig a hasan volt, akkor mar 10 percenkent sirt fel csak, akkor massziroztam kicsit, de n3-kor eluntam (ha aliz nem velunk aludt volna egyszobaban, mar hamarabb eluntam volna), levetkoztettem, masszirozas, szelcso minden, majd szopcsizott, aludt hatig, akkor megint szopcsi, aludt kilencig. most reggel ugy tunik, jol van, bar kilenckor csak kapkodva evett egy keveset.
persze mikor f3-kor borisz elaludt, addigra aliz megebredt, vizet kert, meghogy kicsit fekudjek melle (apa persze pesten van most), visszaludni nem tudtam, csak 5 utan, akkor borisz ebredt, majd mikor megint visszaludtam, akkor f8kor aliz.
a kis gonosz minden fura -eddig nem tapasztalt - ejszakai produkciojat erre a ket hetre teszi, amig aliz is vele alszik egy szobaban.
fene tudja, mitol lett megint ez a hasfajas...semmi extrat nem ettem, hacsak nem a sok suti....edesseg. (anyukam finomakat sut am:-)).
na egy tesos kep ittenrol!