Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lollypop
köszi:-)amúg tetszik a neved :-)
én ha választhatnék tuti oda a Balcsi közelébe költöznék,imádnám.
Nekem akkora pocim van mint Majcival 6 hósan,szóval elég nagy,de sok ott a háj is

Sajna nekem még mindig van hányingerem :-(

Andi
szívesen kölcsön adom kicsit Maját,pár órára :-)
ált. jó kislány de ma nagyon kis nyekkencs,sőt napok óta,biztos érzi rajtam a feszültséget.

szerintem az ikrek miatt tilos nekedf a sport,meg hát dolgozol elég sport az nem ? :-)

Jolka
Manódról nem mutatsz képet?
nálatok kinek van kék szeme,kitudok akadni amikor az utcába a vén banyák kérdezik jakk kinek van kék szeme,kitől örökölte a kislány,ja persze az anyósodtól azt mondom hülye banya nézz már rám :-)nekem is anyumnak is,nagyimnak is az volt mg anyósnak is.

Én se sűrűn festem a hajam,amikor már kezd látszani a lenövés befestem és magamnak vágom.

Én epret ,epret akarok,de itt nincs jelenleg :-(

erMóni
még téged is zaklatnak ezzel a nyamvadt afpvel?hisz neked ott a böki,nem értemmsokszor a dokikat

Timurr
Vendég

Na hello,
Timurr, az van, h az afp kötelező! Meg állítólag még ezer (?) dolog kiderül belőle! A franc tudja! A vérvétel azért még nem olyan gáz, mint a hasbaszúrás! (A dokim -férfi- azt mondta a múltkor, h nem fáj! Én meg megkérdeztem, h vajon honnan tudja? Próbálta? Nagy csend és röhögés lett!) De ne stresszeljetek ezzel a témával, eddig nem pánikoltam, de lassan kezdek!
Andi! Az van, h leginkább szellemi szabadfoglalkozásúnak mondanám magam mint tanárnak! Régebben tanítottam gimiben (óraadó), most meg okj-s tanfolyamon, meg ahová hívnak! (Na meg fizetnek! :wink: ) Előadok országosan! :lol: Én néha hakninak hívom! Meg amúgy egy országos egyesületet ügyvezetek itthonról. Szóval sokat vagyok itthon, de néha még hétvégén is nyomom mondjuk vidéken! De mivel imádok vezetni, előadni, nem bánom! Most épp a kis egyesületemnek kéne 4 pályázatát megírnom, így lassan lépni fogok!
A tömegközlekedésről: én ritkán, amikor erre fanyalodom attól félek, hogy nekem jönnek, meg ilyenek... Tudnék mesélni, milyen volt, amikor gipszes lábbal tapasztaltam meg a "toleranciát"!
Bicaj: ne is mondd! Az idén a port se törlöm le róla! A férjem bezzeg néha tesz egy kört. (Mert agglomerációban lakunk, nem Pesten. Oda csak minden nap járunk, dolgozni, ez-az...) A kertes ház, kutya, macska mindenekelőtt! Lassan meg kell látogatnom a helyi kertészeteket is! Egy nagy halom lóvét ott szoktam hagyni, de szép az eredmény! Ez az egyik mániám!
Üdv:
erMóni
ermoni

nahát, a szokásos délelőtti/déli pangás. hehe
csak én nem dolgozom. csak nekem nem dől a lóvé :P
izé kedvem van ma
talán a tojásleves segít majd rajta...?

hű, erMóni, nekem is bejönne egy klassz kis kertes ház. imádok virágokkal mg a kertben csak úgy pepecselni. de itt a nyolcadikon még egy balkonládám sincs. muszáj hazamenni a szülőkhöz emiatt (is) ;)
a bicajomat egy évre kölcsönadtam a nővéremnek most. jó neki. meg a férjednek. meg nekünk is (majd).

Timurr, köszi a felajánlást, de attól tartok, nem fogadhatom el a lányod, még kölcsönbe sem! :D elég tapasztalatlan vagyok 2 évesekkel.. majd két és fél év múlva..háháháááá!
és amúgy is, hogy beszélsz te a tiszteletreméltó öreg nénikkel? lebanyázod őket??? szép dolog, mondhatom :lol:
eper meg van a bótba. most jöttem onnan, a spanyoloknál érik szépen. nekem semmiféle nyálelválasztás nem indult meg, hiába nézegettem...reménytelen vagyok édes ízekre.
no, megnézem a leveskét. aztán meg sztem vmi jó kis filmen elalszom (akkor kell aludni, amikor- még- lehet)...
majd belesek még, h mi van itt

Kép
an°°di

ErMóni
nyugi nem akarunk akarlak stresszelni,eszem ágába sincs,többet nem is írok róla csak drukkolok majd.

Andi
mi egy külvérosba-faulba lakunk és itt a boltba nincs eper a városba van,de nem akarom apát beküldeni,mert sok a dolga :-(
majd kibírom valahogy :-)

netudd meg ezeket a banyákat itt,100 éves alig bír menni,de baszki utolér a dombon és mi az első szava?jajj de szép kövér vagy,bár nálatok mindenki kövér(anyósomékkal,sogornőmékkel lakunk együtt)na mondom köszi ari vagy.Az anyóstól megkérdezte mivel etetnek engem mert milyyen szépen hízok,mintha valami állat lennék,egyszer majd elbeszélgetek vele szépen ha beszól.

két évesek háti ugen,minden kornak megvan a szépsége:-)Majci nagyon rossz evő ezzel a sírba tud kergetni főtt kaja abszolút nem kell neki ma eddig evett 3 karika virslit,két falat sajtot,egy vaniliás karikát,egy kekszet meg 2 kis csokis bannt,de egész nap hiába kérdezem lves?tészta?tarhonya szafttal?semmi nem eszik se hús,se joghurt,se semmi,na befejem mert off.
Vendég

hehe, Timurr, szétröhögtem magam :lol:
kéééész :lol:
totál olyan, mint otthon, vidéken. főként ez a "milyen szép kövér vagy" duma. beszólni sztem érdemes. legalább tudják, h hányadán állnak veled. a pletyka meg ettől függetlenül megy a hátad mögött. ;)
(engem speciel nem zavar, ha offolsz..úgysincs itt más...asszem)

Kép
an°°di

Én itt vagyok, bár már nem sokáig. Menni kell dolgozni, hogy legyen "lóvé".
Ma én is otthagytam egy vagyont a piacon, meg a virágboltban. Gondoltam veszek a kutyának valamit, hogy ne unatkozzon. Utána jöhet a kaland, amikor a maradványokat keresi a család :D Előző nyáron vettem egy csomó bokrot, a fele elveszett. Ja és a virághagymákkal a legjobb játszani! Nem értem mi a baj a labdával! Most füvesítünk.... de valahogy kutyunak pont most jutott eszébe, hogy ásni márpedig jóóóó! Lehet, hogy én is kipróbálom, biztos van benne valami...!
Egyébként nekem megmondta egy rokon, hogy lányom lesz, mert "csúcsos" a hasam. Ez tudományosan bizonyított??? Mert akkor beírhatjuk a táblába. Nem is tudom, minek járunk uh-ra, ha ilyen könnyű mindent megállapítani!
Nektek csúcsos, vagy kerek...? :D
marek

Sziasztok!

Merek!
Csúcsos, akkor inkább fiú. :D Vagyis nálunk csúcsosra mondják, hogy fiú, kerek, vagyis ha oldalra folysz, akkor kislány. :)

Timi!
Holnap, v este teszek fel képet Manóról, ma lesz a szülinapi partja. A lakás romokban, lassan jönnek Mutiék köszönteni.
Hú minden elismerésem, hogy anyóssodékkal és sógornőiddel laktok. Én már rég a Tiszának mentem volna. :)Most hétvégén anyosómék megyünk, de elég 3 hetente ennyi. Különösebben nincs semmi gond velük, de akkor sem a szüleim.
Tegnap engem apa meglepett egy kis eperrel. De még nem az igazi, meg várom, míg lesz a kertben. Manó megettem helyettem. :D
Nálunk csak Mutinak kék a szeme, na meg az ő ágának, de mindenki más barna, tehát kevés esély van a kékszemre, De elvileg a nagyszülők génjeit örökli ilyenkor a gyerkőc, csak ne az anyósét.

ErMóni!
Én nagyon sokat utaztam gipszes lábbal, sok nénike mindig kérdezte a vonaton mi történt, sajnálkoztak, de senki sem adta át a helyet. Pocakkal, én sem mertem nagyon közlekedni, főleg, hogy sok férfi nézett ki a fejéből, de nem állt volna fel. Ma már Manó csinálja a helyet, addig hisztizik, míg nem adnak neki egy üres széket. :D Kocsi, már ezer éve nem vezettem ,inkább gyalog, nekem ez a biztonságos.

Biciklizés nekem is nagyon hiányzik. Tavaly állandóan bicikliztünk Manóval, de most...Apával nem szívesen engedném el, túl merész.

Kertészkedés, de szívesen csinálnám, de egyelőre az erkéllyel kell beérnem.

Száraz bőr, dettó Andi, nem kenem semmivel, várom ,hogy magától helyre jöjjön. Valahogy utálom a krémeket.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Itt is van pár kép MAnóról, akit érdekelne. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12395

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szép délután! :)

Én ma is délelőttös vtam, úh már itthon is vagyok, és baromi éhes vagyok!! Sztem elmegyek a boltba, és veszek vmit, amiből össze lehet dobni egy ebédet. Salira vágyom most nagyon-nagyon, terhesség előtt is imádtam nagyon, most meg azon kívül mást szinte nem is kívánok! És nincs itthon. :?

Jolka! Ha lehet, akkor igen, szeretnék bekerülni a táblába!! :) Mindjárt le is írom az adatokat. És amúgy igen, kozmetikus vagyok jelenleg, de nem saját szalon sajna, az még nem jött össze, viszont egyszer majd mindenképp azt szeretnék! :) Van itt egy szalon, ott volt éppen megüresedve a hely, nekem meg pont kapóra jött, fel is vettek szerencsére egyből! Azt még nem tudom, hogy mikor mennék majd vissza dolgozni a baba után... de igaza volt a kozmetikusodnak! Mindenképp célszerű visszamenni hamar, azért, amit mondott, h kül. a vendégek átpártolnak. Nekem eddig 3 nőci, aki szokott jönni hozzám megígérte, h amint munkába állok majd, ismét hozzám fognak járni! :) Jól esett, meg minden, de hát még ez sem garancia arra, h télleg így is lesz, mert lehet, h találnak olyat, aki jobban bejön nekik, v. költöznek... szal lehet bármi. Meg ha esetleg itthon vagyok 3 évig, az nagyon hosszú idő... A munka miatt ez egyáltalán nem lenne célszerű döntés! De a babót meg nincs szívem bölcsibe adni, legalábbis most ezt gondolom!! :)
Az úszással kapcsolatban akkor még érdeklődöm a dokimnál, megemlítem majd, h neked mit mondott az orvos! Jó lenne, ha "engedélyezné" a Balcsizást!! :) Tegnap délután lesétáltam a partra, már most egy csomó fürdőző van!! :) Mondjuk nem is csoda, nagyon szép az idő, legalábbis itt meg lehet sülni rendesen!

Timurr! Mmh, az epret most én is nagyon megkívántam!! :) :) A múlt héten vmelyik nap ettem, de akkor nem esett olyan jól :( Most viszont úgy érzem, h rengeteget tudnék enni belőle!!! Amúgy köszi, örülök, h tetszik a nickem :) Először i-vel akartam y helyett, de úgy már volt. :? Írtad Andinak, h a munka elég sport ... na ezzel én teljesen így vagyok! Ezen a héten délelőttös vagyok, de nem tudom, hogy meddig fogok még dolgozni... egyrészt nagyon nehezen tudok már egy délelőttön keresztül állni, másrészt meg igaz, hogy mi csak természetes anyagokkal dolgozunk, akkor is félek, h esetleg vmi bejut a szervezetembe, ami nem lesz jó a babának...! Jah, és küldök epret ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Ja, Jolka! Elfelejtettem az adatokat a táblába :roll:

Nick: lollypop
Anyuci életkora: 22
Hét: 17+1
Baba neve: még nem tudjuk
Szülés várható ideje: 2007.09.24.
Szülés helye: Balatonalmádi
Köv. vizsgálat: uh holnap :) (04.18.)
Tesók: -

Köszi!! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Marek! Nekem még csak kerekedik a pocim, de lehet, h csúcsos lesz belőle... :) :) Viszont én is úgy tudom, h ha csúcsos, akkor az azt jelenti, h kisfiú, ha meg kerekebb, akkor kislány! Én legalábbis így hallottam :)

Jolka! Manód nagyon édes, zabálnivaló!! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Akkor mégse lány? Mondanak itt mindent! Pedig azt hittem, az öregek értenek az ilyen dolgokhoz! :wink:
marek

Marek! "Elvileg" úgy van, h ha csúcsos, akkor fiú, ha kerek, akkor kislány, én még mkitől csak így hallottam. Ezzel szemben anyu egyik kolleganőjánek tök csúcsos volt a hasa, mki 100%-ra vette, h kisfiú lesz, és most Annája van :) :) Úh erre se minden esetben lehet adni ;) Te egyébként mit szeretnél?? :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Lollypop, nekem is ugyanez a gondom a klientúrával. bár én tanítok meg fordítok, de az ügyfelek hihetetlen gyorsan pártolnak el, ha egyszer nemet mondasz. nem még, ha hónapokig nem fogsz tudni dolgozni. neked lesz, aki segítsen?
a hasam kerek. akkor az most miiiiiiii? fiú vagy lány? nem tudom követni a sok babonát, lányok :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Lollypop: üdv köztünk!!!

Hajfestés és egyebek: ne értsetek félre nem felelőtlen akarok lenni és minden "szabályt" felrúgni, de besokaltam a múlthéten amikor a 77. mit ne csináljunk terhesség alatt.. "szabállyal" ill. népi bölcsességgel találkoztam... Tehát egy kicsit - de csak egy kicsit - engedékenyebb leszek magammal, persze megpróbálok egészségesen meg vitaminban gazdagon (kifosztottam tegnap is a zöldség - gyümi boltot otthon) étkezni, és minden másra is odafigyelni, de ésszerű határok közt, és nem agyonparázva a dolgot...

Has: nekem nem tudom, hogy lapos v. csúcsos, de az tuti, hogy NAGY!!! Már híztam 5 kg-ot pedig alig eszem... ez szerintem 80-90%-ban pocira vándorolt!

Eper: drága vezérigazgatónk - 2 irodával arrébb - múlthét pénteken besétált hozzám egy tál eperrel, hogy a babának hozta! :lol:
A drága ember! Jelentem a spanyol eper is finom!

Timur / Jolka szépek a gyerkőceitek, bármelyiket elfogadnám! (én is ilyen szemmel nézem a gyerkőcöket mostanság)!

ErMóni, drukk a vizsgálatokhoz!
(nővéremet is küldték anno, túlélte, nem volt lelkes ő sem, de mindne OK volt velük, nomeg ha orvos mondja én sem ellenkeznék)
(Én is vezetek egy egyesületet, de csak munka mellett :-) )

Ja mi is Bp mellett lakunk, de új a ház, így jövőhéten lesz füvesítés meg minden, alig várom... Ezt még szakemberre bízzuk, de a sziklakertet meg a virágokat, majd én ültetem sajátkezüleg.
(sose volt kertünk se nekem, se a páromnak, így jólképzett közgazdászként - ez itt az önirónia, ha vmi kézzelfoghatót kellene csinálni arra az esete - nem mertük bevállalni az első füvesítést ill. tuják ültetését, de ezután mindent sajátkezűleg!!!)

szép délutánt /estét!

Jutta

KépKép
jutta

Jolka, tényleg ő is nagyon kópéarc... :D boldog szülinapot neki így ismertelenül is! remélem, jól sikerül a parti.. :lol: ugye nem ő sütötte a tortát? bár azon a képen látszik neki, h ágyból felkelve, még köntösben is nagyon megy neki a tésztanyújtás :P

ami a helyátadást illeti, nekem legjobban az a francia csajszi tetszett Párizsban, aki megkopogtatta egy kiscsaj vállát, elmesélte neki, h ő terhes és szeretne leülni. egy ilyen nyilvánvaló helyzetben senki nem vállalja, sztem, h nem adja át a helyét...nekem még nem kell, de alkalmazni fogom...hatékonynak tűnik. ;)

Kép
an°°di

Jutta, én meg a főnöködet fogadnám el ;) (bár eper nélkül és persze csak főnöknek..hehe) ...micsoda figyelmes ember!
és akkor is önző dög vagy ;)
nem csodálom, h eleged van a tiltásokból. szerintem sokan vagyunk ezzel így. mikor a dokinéni nagy szemekkel nézett, h nekem ugyan már miért hiányzik a szex, csak annyit tudtam mondani, h most, h nem lehet bicajozni, futni, úszni, kirándulni, akkor lehetne, h vmi jó is megmarad az életemben? feladta :P

szerintetek van vhol nyilvnos mérleg? fogalmam sincs hány plusz kilónál tartok. szerintem vagy +10nél... :roll:

Kép
an°°di

Nah, vtam boltban, vettem kajának valót, és már el is fogyasztottam. :) Végül nem saláta lett, ill. nem a megszokott formában. :D Carbonara szószt csináltam, és paradicsommal ettem meg, isteni volt!!

Andi! Van egy csaj, aki mondta, hogy jönne a helyemre... nem tudom, vh nekem nem annyira szimpi. Mindig mondogatja, h mondaná a vendégeknek, h helyettem van, és ha én visszajövök, akkor mképp hozzám jöjjenek majd, stb., de vh úgy érzem, h ki akar túrni a helyemről. :? Lehet, h csak paranoiás vagyok, és akarva-akaratlan is csak a rosszat látom benne, de sajnos én olyan ember vagyok, akinek az első benyomás is nagyon sokat számít (sajna!!!), és hát nála már az sem volt vmi megnyerő... azóta meg csak rátett pár lapáttal! Nagyon meg kell gondolni, h kinek adom oda a helyemet. A főnökasszony iszonyat rendes!! Azt mondta, h nézzek meg jól mkit, időm még van, és majd közösen eldöntjük, h sztünk kire lehetne bízni az állást.
Neked hogy lesznek a dolgok, kb. tudod már??
Egyébként ha kerek a hasad, akkor elvileg kislány lenne, de mivel ketten vannak, ... ez nehéz :) :) Egyébként még soha nem beszéltem olyan mamival, aki ikreket várt, v szült vna. Te nem félsz?? :) Én tuti, h totál para lennék, nem mintha így nem lennék az!!

Jutta! Szia, köszi az üdvözlést!! :) Én is utána olvastam, h mit szabad(na), és mit nem a terhesség alatt... néha elszörnyedtem! :oops: Furcsa, h egy csomó dolog van, amitől 9 hónapon keresztül meg kéne válnod! Ezzel szemben én is abszolút a baba érdekeit nézem, csak akkor is... némely dolog tuti nagyon nehéz lesz!! Mondjuk ilyenkor örülök, h nem cigizek (párom se 8)), v h nem iszom alkoholt... így legalább ezzel nincs baj! :) :)
Egyébként amikor mi ideköltöztünk, akkor elvetettük a füvet, és csak nagyon nehezen akart kinőni!! :shock: Kezdtem azt hinni, h nem is fog!! Legalább 1,5 hónap telt el, mire megjelent vmi... Azóta viszont nagyon pöpec! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Andi! Nem tudom, h hol lehetne nyilvános mérleg.. minden esetre, amikor nekünk nem volt, mi a Tescoban "próbáltunk ki" egyet. :D Digitális volt, és rendesen működött is, ráálltam, és nem tűnt valótlannak, amit mutatott ;) Amúgy lehet, h rendelőkben pl. van. V nem? :roll:

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Hello Csajok!
Van itt valaki? Kezd fájni a fejem! Segítség?!!!!
Jutta! Neked hajrá a holnapi naphoz! Kedves egyesületes sorstárs!
Az a helyzet, hogy ez egy viszonylag nagy egyesület (Szövetség igazából), nemzetközi kapcsolatokkal (néha utazom is emiatt!!!). Szóval, mintha fontos döntéshozó ember vagyok/lennék! :lol: :lol: :lol:
Mi ez a hegyes, meg kerek has duma? Ugye tudjátok, h egyáltalán nincs rá semmi bizonyíték, sőt! Rengeteg a cáfolat! Majd megtudjuk időben, hogy fiú vagy lány! Mindenkinek azt kívánom, hogy teljesüljön ezirányú vágya!
Eper! Vigyázzatok, mert ezek a kínjukban érett eprek tele vannak szórva minden vacakkal, hogy épségben elérjen hozzánk, utána az üzletekbe... Ez nem para, de én nem gondolom, hogy pl.: ha mondjuk néhányszor jól bealkoholizálsz, ami ugyan jó neked, jó lenne a magzatnak is! Ez a kettő helyett eszel dumával cseng nekem kicsit össze! Nem parázni kell, csak óvatos duhajnak lenni!
Fejfájás, segítség!
erMóni
ermoni

akkor inkább a bolt. bár utálok vásárolni v boltba járni, még mindig jobb, mint egy rendelő...

Kép
an°°di

erMóni, én itt vagyok, és nekem is lüktet egy kicsit a fejem..az segítség valamiképp? :shock:
én hiszek a kerekhas, hegyeshas dumában :roll: ill. nem is tudom. miért ne? nem rosszabb, mint az afp, nem? :P
és hallgatok az egyesületi döntéshozóra, és nem eszem epret (nem lesz nehéz megállnom..hehe). kivárom én azokat a szép hevesi dinnyéket...jajmikorleszazméééég

Kép
an°°di

erMóni! Itt lenni én is itt vagyok, de a fejfájás ellen nem tudok semmit sem! :(
Egyébként nekem nincs az, h megrögzötten hiszek benne, h ha nekem most kerek a hasam, akkor lányom lesz, ha meg csúcsos, akkor fiam, pláne, h írtam ellenpéldát is, de körülöttem a legtöbb embernek megegyezett ezzel az elmélettel az "eredmény" :)

Andi! Én csak a sárgadinnyét szeretem, de azt most így hirtelen nagyon megkívántam!! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

hű, micsoda megkönnyebbülés...még jó rám a régi farmerem. igaz, hasban nem, de az nem is érdekel
:lol:
sokkal szebb a mai nap, sokkal :wink:
hát Lollypop, még arra is várni kell egy kicsit

Kép
an°°di

Na, Andi! Akkor tuti, h nincs rajtad + 10 kiló ;) Egyébként én egy ismerősömtől azt hallottam, h a terhes nők elég nagyszázaléka gondolja azt, h rengeteget hízott, holott nem is! Szal sztem csak nyugi!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Hello csajok!
Épp a dán barátnőm (skypon) traktál fejfájás elleni ötletekkel! Meg hogy mitől fájhat! De egy hipochondernek ilyeneket nem szabad mondani!
Éljen a dinnye! Sárga, görög- nekem mindkettő jöhet, de azzonnal! :lol:
Mintha használna ez a masszírozás! A tarkót kell!
ermoni

hát most nekem ilyen tarkómasszázsokra nincs időm..mennem kell kicsikét dolgozni. végremáááár
nem vagyok dagadt kismama, nem leszek türelmetlen kivárni a dinnyéket, és nem adom meg magam a hormonoknak :D

ejj, erMóni, hipochondria...ezt jól kikaptad. még jó, h nem rajtad múlik csupán. azért óvatosan! a barátnőm is hipochonder, de a terhesség alatt a legjobb formáját hozta. 9 hónapon át végig. ezt neked!
;)
én léptem, jó csacsogást, Lányok!
:arrow:

Kép
an°°di

erMóni! Ez a tarkómasszázs jól hangzik ;) Egyébként én is így vagyok a dinnyével (meg azon kívül még sok más gyümivel :D), h azonnal jöjjön!!! Jaaj de ennék most vmi fini gyümölcsöt! :roll:

Jó melót, Andi!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Lányok! Egy kérdés - nincs vmi táblázatotok, v ilyesmi, amiben benne van, h mi szabad, és mit nem szabad fogyasztani terhesség és/vagy szoptatás alatt? Egyszer találtam vhol egy ilyet, és úgy emlkéeztem, h elmentettem, de most nem találom sehol :? :(

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok!

ErMóni, ha még aktuális:
- ha alacsony vérnyomásod van ált. akkor egy kávét igyál

Tudom, hogy ez még "mű" eper, de fini volt, ellenben én is a friss, magyar gyümit várom.

Főnököt nem adom! :lol:

Jó éjt!

Jutta

KépKép
jutta

Hello, mindenki alszik?!
Jutta, tényleg marha alacsony a vérnyomásom, de a kávéfőzésre nem volt erőm! (Máskor szoktam ilyen esetben!) A masszírozás most kihúzott a csávából, lehet, h valóban az volt a gond, amit a dán barátné mondott! Valami nyaki izmot elaludtam és az tréfált meg!
Lassan el kéne menni a csontkovácshoz! (Azt üzente nekem, hogy tud olyan masszírozást is, amivel ha kell befordítja a gyereket rendes irányba, időben! Mit szóltok?) Amúgy nagyon jót tud tenni egy-egy átropogtatás! Bírom nagyon a pasast, valahogy olyan elementáris! Jön belőle az őserő!
Kitartás, mindjárt itt az eper szezon, aztán a cseresznye, meg a meggy, jaj végem! Gyümölcs-függő vagyok!
Egyedül én sem virrasztok itt! Jóccaka!
erMóni
ermoni

hellóóóóóóó
én sem vagyok koránfekvő típus, de tegnap este végre (majdnem) megnéztük a Babel c. filmet (apuka!! nem bírta ébren végig :P ). végülis utána nem aludt még el azonnal :oops: ami jó... :wink:
és elkezdtünk neveket válogatni. eléggé behatároltak a lehetőségek apuka vezetékneve miatt (az enyémmel sem lenne sokkal könnyebb), és mivel fogalmunk sincs, hogy melyik névből mennyi kell :lol:
halálra röhögtem magam rajta :lol: ha eszembe jut a "verjük meg Ruz... Maxi....... (értsd: Ruzsicska Maximiliánt) jól van, inkább verjük meg a Kiss Pitát" beszólás, most is röhögnöm kell :lol: gondolni kell az ovira is, a csúfolódásokra, mi tetszik apukának, nekem, a gyerkőcöknek, ha felnőnek se legyen ciki, meg tudja jegyezni a nagymama meg a dédik is, stb.
na, asszem, iszom még egy kis tejeskávét
napos napot (délelőtt leszek, de f12-re megyek kozmetikushoz ám végre)

Kép
an°°di

erMóni, szabad már masszíroztatni járni? csak mert ugye az első 3 hónapban nem nagyon.

Kép
an°°di

hogy mennyit sz*rakszik ez a szerver... :x

Kép
an°°di

nahát, sehol senki
akkor lépek
majd jövök délután
szevasztok

Kép
an°°di

Andi!
Jó volt a Babel nem? Talán az egyik legjobb film mostanában (na meg a Volver).
Mi is sokat agyaltunk a neveken, de már talán sikerült! De azért érdekes neveket lehet találni. Kedvencem az Orália.... Az egy vicces szülő, aki ezt a nevet adja a gyerekének!
Most megyek, majd este jövök. Ma du. nem dolgozom! Meg holnap sem.... :D
marek

Sziasztok!

ErMóni!
Tegnap nekem is fájt a fejem. De semmi hatásost nem tudok ellene. Már ezer éve ettem gyogyit, egy darabig megint nem fogok.

Nevek: Nekünk maradt az előző csapatból, főleg lány név. Nagyon nem merek válogatni, mert tuti vita lenne apával, főleg, ha olyat választana, ami nekem nem jönne be, v. fordítva. A csúfolható nevekkel kezdtük a szortírozást mi is. :) Pl. Emese, szeme sem, áll jól neki sem, vagy valami hasonló. :)
Keresztnevek jelentésén már túl vagyunk. Egyelőre a nevekhez párosítom az embereket. Képek + nevek. Hogy mennyire meg tudja határozni egy-egy ember életét. Tényleg neten, hol lehet találni, olyan oldalt, ami a nevek alapján elemzi az embert? Remélem érthetően írtam le. Biztos Ti is halltattok már erről.

Lány v. fiú?
Ismeritek a Kínai naptárat? http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm
Na, én utólag megnéztem, és bejött. Viszont most bajban vagyok, mert két hó közé estünk. December utolsó két napja és január eleje. Érdekes Manóval biztos voltam, hogy elsőre sikerült az akciónk, de most nem volt időm magamat figyelni. :D Tehát most zsákba macska, hogy fiú, v. lány? Talán holnap az uh-n megtudjuk.

Andi!
Azt nem tudom, neked, hogy kell nézni, ikrek estén. Ez a buktatója a k.naptárnak. :)

Én is unnom már, hogy állandóan vacakol a babanet, legalább a főoldalra kiírhatnák, ha karbantartás miatt nem lesz egy darabig, akkor nem kezd írni az ember kisregényt, ha nem tudja úgysem elküldeni. :)

Alvásidőben még jövök.
Ja kép tegnapról.
Kép

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Megjöttem a dokitól! :) A pocaklakóm KISLÁNY!!! :) :) Tökre örülök, mert én lány párti vagyok inkább, persze a fő az, h egészséges legyen, és ha fiú lenne, akkor is így imádnám!! Persze ez még ugye nem 100%-os, de a doki szerint szinte tuti. Nagyon örülök!! :) :)

Andi! Kozmetikus? ;) :D Mit csinál veled?? :)

Jolka! Manó nagyon édes!!! Hogy figyeli, h mi történik, tündéri! ;) És nagyon édes kis tortája volt!! :) Hogy sikerült egyébként a parti?? Jól éreztétek magatokat? :)

Nevek: nekünk lányból 3, fiúból 4 esélyes van/volt. Most a lányokkal foglalkozunk első sorban, de term. szem előtt tartjuk azt is, h a doki a kövi uh-on lehet, h azt mondja, h a baba fiú. Lány nevek közül egyébként az Emma, a Réka, és a Fanni az esélyesek. Mondjuk a Fannival annyi a problémám, h felnőtt, később idős korában kicsit furcsa lesz sztem... "Fanni néni" - nem tom, sztem ez nem hangzik olyan jól. De ettől függetlenül meg nagyon tetszik!! :) Fiú nevek közül a Botond, a Dávid, a Dániel és a Zalán a lehetségesek, de itt még igazából nem gondolkodtam.

Na most megyek, és csinálok ebédet, egész nap nem ettem semmit, és kilyukadok!!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok!

Lollypop!

Szívből gratulálok, remélem nekem is ezt mondja holnap a doki.
Délután jelenésem van a háziorvosnál. :? Belgyogyi vzsgálat most lesz. A tapit tui nem fogja kihyagyni. :evil:
Most megyek rendbe szedem maga, szörtelenítés, séró bedobás, és a többi. Utána frissítem a táblát. :)

Sziasztok

Andi még mindig dolgozol?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja Lollypop és többiek köszönöm Manó nevében is a dicséretet. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! Köszi a gratulát!! :) Drukkolok neked holnap mindenképp! ;)

Én is rendbe szedem magam, hajat akarok mosni már tegnap óta, de este olyan sz*rul vtam, h végülis semmi erőm nem volt. :? Reggel azért megcsináltam vhogy, h normálisan nézzek ki az uh-n! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok!!!

Hú,jó régen voltam már megint ,de szinte mindig kint vagyunk...olyan csodás az idő!!! Kivéve ma..

Tegnap voltam genetikai uh-on...irtó nagyot csalódtam!!
Egy olyan doki csinálta aki szinte dobálta az embereket kifelé,semmit nem mondott,nem mutatott meg,csak diktálta az adatokat....kb.3 perc volt az egész!!!
Nagyon-nagyon mérges voltam!!
Gyorsan megkerestem a dokimat(egyébként ő szokott uh-ozni,csak a genetikait nem csinálhatja.De nála mindig több ideig voltam bent,mint most!! ) és képzeljétek rögtön azt kérdezte,hogy megvoltam-e elégedve,láttam-e mindent??
Én meg mondtam neki,hogy egyáltalán nem erre rögtön mondta,hogy akkor jövőhétre intéz a másik genetikushoz időpontot és alaposan átnézünk mindent!!!
Annyira rendes!!

Na pussz!!

ancsi26

Szia Ancsi!

Én jövő7-n, v. utána megyek Genetikai uh-ra. A 12 hetes dettó mint neked. Végül is alaposan megnézte a doki, de nem tartott kiselőadást. Azt majd a magán doki megteszi. :wink: nálam sem csinálhatja meg a kötelező uh-at, nincs gondolom szakvizsgája belőle, vagy nem tudom mi kell hozzá a dokiknak.

Most már tényleg fürdök, majd jövök. :)
Eddig ettem a gyerek tortáját, nehogy kárba veszen. Pedig mostanábban nem ettem édességet...:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka, Manó milyen nagy fiú már!!! És tök helyes gyerke, no 1-2 év és a csajokat úgy kell majd levakarni róla! :lol:

Lollypop gratula a csajszihoz! :D

Én elvileg május 3-án megyek genetikai UH-ra, ha addig meg lesz az AFP eredménye (ma voltam vérvételen).

Ancsi, tényleg jófej dokid van! (én is voltam egyszer egy másik dokinál, a 12. hétben, mert nálam elsőre nem tudták a nyaki redőt megmérni... hát az se volt nagy élmény.. semmit nem láttam, és még a hasamat is tökre nyomta... :evil: )

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

helóóó
nem is dolgoztam még ma
kiszedettem és befestettem a szemöldököm, voltam szemorvosnál, vettem egy fasza kis fölsőt (keresztbe csíkosat, mert az az állat optikailag :D ) és majdnem eláztam
most egy kis nyugi, tejivás, lazulás, olvasgatás

Marek, igen, az első 1 óra 45 perc tök jó volt. remélem, apuka ébren tud maradni ma este a maradék 45 percre ;). és a Volver, jaaaaj de fincsi kis film volt az.

hát Lollypop, ha nekem így jön be, amit szeretnék...de jó is lenne, jajjj. nem rossz az a Fanni néni. majd hozzáöregszik. az andi néni se sokkal jobb, aztán látod :)

Kép
an°°di

olvasom, és nem tudom, mi az a genetika uh.
:?:
és az milyen gyakran van? remélem, az én dokim és jó fejnek bizonyul majd, ha lesz ilyen vmikor.

Jolka, megnéztem a táblázatot, és az jött ki, h az egyik fiú a másik meg lány (nem azért, mert ezt akarom, ááá ;) ), mivel 29 és 30 közt vagyok. na, rafkós, mi? :P
vajon honnan tudják a petesejtek és spermiumok, h én hány éves vagyok??? :shock:
és engem mikor tapiz már le a háziorvos? várok még egy kicsit, aztán szólok neki. de szőrteleníteni a kedvéért nem fogok, az tuti. :p

Kép
an°°di

Jutta, nálatok az uh-t nem hüvelyi úton csinálták a 12. héten???? :shock: mondjuk, nem tudom, mi a szokás, de én is 2X voltam (a B gyereket nem láttuk rendesen), és mindkét helyen hüvelyi volt. hm.

Kép
an°°di

Ancsi! A te dokid tényleg jófej, az viszont nem olyan jó, h csalódtál! Viszont ha pótolva lesz, az már igen!! :)

Jutta! Sztem tuti, h meglesz május 3-ra az eredményed!! Gáz lenne, ha addigra nem kapnád ki!! :shock: Én a múlt héten vtam, és ma megkérdeztem, azt mondták, h valszeg ennek a hétnek a végén már meglesz, de ha más nem, jövő hét elején akkor is. Remélem is!

Andi! Drukkolok, h a kicsik fiú-lány megoszlásban legyenek ;) A genetikai uh-ról egyébként itt találsz egy kisebb cikket: http://www.vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen14.htm kicsit görgess lejjebb, mert nem mindjárt a legelején van! :) :)

Lányok! Annyira fáj a fogam hátul!!! :( Sztem nő a bölcsességfog! Ááá, miért pont most?? :( Erre van vmi tipp, v csak a fogorvos tud(na) segíteni rajta?

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

köszi, Lollypop, most már rémlik, h ezt már megkérdeztem vkitől és mondta is, mi ez. (a a dokim állítólag genetikai specialista vagymi. ezt az a barátnőm mondta, aki szintén hozzá járt végig, és nagyon megnyugtatónak találta, h szinte minden alkalommal végigszámolta a kéz- és lábujjakat, körbenézte a babát, h minden okés-e..))
nekem is fájt ma reggel kicsit a bölcsességfogam, de múlt héten voltam fogdokinál, és tömött egyet, és mivel nem volt más gond, szélnek eresztett miután megdicsért, h milyen tiszták a fogaim.
te voltál már fogorvosnál így, a Pocaklakóddal együtt?

Kép
an°°di

Andi! Még nem voltam, nem merek elmenni, mert erről is hallottam már sokfélét, az egyik elmélet szerint lehet pocakbabával fogorvoshoz menni, a másik szerint meg nem. Neked nem volt gázos, nem féltél? :) Lehet, h el kéne menni, mert fájt már régebben is, de így még sose. :? :(

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?