Szép délután!
Én ma is délelőttös vtam, úh már itthon is vagyok, és baromi éhes vagyok!! Sztem elmegyek a boltba, és veszek vmit, amiből össze lehet dobni egy ebédet. Salira vágyom most nagyon-nagyon, terhesség előtt is imádtam nagyon, most meg azon kívül mást szinte nem is kívánok! És nincs itthon.
Jolka! Ha lehet, akkor igen, szeretnék bekerülni a táblába!!
Mindjárt le is írom az adatokat. És amúgy igen, kozmetikus vagyok jelenleg, de nem saját szalon sajna, az még nem jött össze, viszont egyszer majd mindenképp azt szeretnék!
Van itt egy szalon, ott volt éppen megüresedve a hely, nekem meg pont kapóra jött, fel is vettek szerencsére egyből! Azt még nem tudom, hogy mikor mennék majd vissza dolgozni a baba után... de igaza volt a kozmetikusodnak! Mindenképp célszerű visszamenni hamar, azért, amit mondott, h kül. a vendégek átpártolnak. Nekem eddig 3 nőci, aki szokott jönni hozzám megígérte, h amint munkába állok majd, ismét hozzám fognak járni!
Jól esett, meg minden, de hát még ez sem garancia arra, h télleg így is lesz, mert lehet, h találnak olyat, aki jobban bejön nekik, v. költöznek... szal lehet bármi. Meg ha esetleg itthon vagyok 3 évig, az nagyon hosszú idő... A munka miatt ez egyáltalán nem lenne célszerű döntés! De a babót meg nincs szívem bölcsibe adni, legalábbis most ezt gondolom!!
Az úszással kapcsolatban akkor még érdeklődöm a dokimnál, megemlítem majd, h neked mit mondott az orvos! Jó lenne, ha "engedélyezné" a Balcsizást!!
Tegnap délután lesétáltam a partra, már most egy csomó fürdőző van!!
Mondjuk nem is csoda, nagyon szép az idő, legalábbis itt meg lehet sülni rendesen!
Timurr! Mmh, az epret most én is nagyon megkívántam!!
A múlt héten vmelyik nap ettem, de akkor nem esett olyan jól
Most viszont úgy érzem, h rengeteget tudnék enni belőle!!! Amúgy köszi, örülök, h tetszik a nickem
Először i-vel akartam y helyett, de úgy már volt.
Írtad Andinak, h a munka elég sport ... na ezzel én teljesen így vagyok! Ezen a héten délelőttös vagyok, de nem tudom, hogy meddig fogok még dolgozni... egyrészt nagyon nehezen tudok már egy délelőttön keresztül állni, másrészt meg igaz, hogy mi csak természetes anyagokkal dolgozunk, akkor is félek, h esetleg vmi bejut a szervezetembe, ami nem lesz jó a babának...! Jah, és küldök epret