Sziasztok lányok!
Rita,
lehet, hogy felhívom a háziorvost, hogy akkor most hová forduljak vércsoport megállapítás ügyben.....
Ajándékok: tegnap a férjem lelkére kötöttem, hogy tilos belekukkantania a topicba és mivel megbízom benne...
:
ingmániás, így egy vagyonba kerülő olasz (állítólag egyedi) inget vettem neki, hozzá illő nagyon elegáns nyakkendővel, ezen kívül az új Tankcsapda cd-t, az Üvegtigris 2-t DVD-n (moziba ugye nem nagyon jutunk el
), egy Wass Albert könyvet, egy Magritte albumot (élete, munkássága, képei) és még egy szép cipzáros kardigánt kell találnom neki, mindezt 3 részre osztva megkapja a név-, születésnapján valamint Karácsonyra
Lehet, hogy nem túl fantáziadús ötletek, de biztosan örülni fog nekik. Tavaly Decanter magazin-előfizetést és szép dugóhúzó készletet kapott. Hát nem tudom, mit tudtok ebből hasznosítani...
Anna,
de klassz, hogy ismered Annamarit, mindjárt fel is hívom és elújságolom neki
Szóval Márton, az uramnak is így tetszik!!!
Többektől hallottam, hogy a 18 hós oltást inkább az ünnepek után adatják be vmikor januárban, hogy a mellékhatások ne ekkor jelentkezzenek. Nem hülyeség... Te mit tudsz az esetleges mellékhatásokról?
Szegény Marci, jobbulást neki!!!
Dóri,
köszi az infót, a Mammutnál lévőt majd jól megnézem magamnak!!
Én anno a Waiting for you üzletében vásároltam a Ráday utcában, ott sem voltak olcsóbbak a ruhák, sajnos ezek az üzletek megtehetik, hogy ilyen árakon dolgoznak....
Lányok,
segítene nekem vki abban, hogy ha elkészítem a vonalzót, azt hogyan tudom csatolni a hozzászólásaimhoz, illetve, hogyan lehet elérni azt, hogy automatikusan megjelenjen ? Nagyon köszönöm!!!
Magzatmozgás:
én még semmit sem érzek és a hasam is csak akkor látszik, ha jól teleeszem magam
Zsófival a 19. héten éreztem először,de a 2. gyereknél azt mondják ez hamarabb bekövetkezik, mert már ismered a jelenséget!
Szép napot Nektek!
Erka