Hát nem tudom hogyan csináljátok, de lassan nem győzőm a visszaolvasást, az írásról meg nem is beszélek...
Mostanában annyira el vagyok havazva, mikor lenne egy pici időm amikor Robó alszik, akkor is kint vagyok vele a levegőn(mert bent nem hajlandó aludni nappal), mert egyből megérzi, hogy nem vagyok ott vele, vagy nem megy a popsija alatt a babakocsi, így levegőzöm én is. Most van egy lélegzetvételnyi időm és megpróbálok röviden írni mindenkinek.
Zsuzsu: örülök , hogy jöttél, a babód nagyon nqagy tényleg
.
Nyuszimanó.:látom sokan írtak a hasfájásról, sokkal többet sajna én sem tudok írni. Kitartás!Nálunk Robó sokat volt ezáltal kézben, ezt szépen meg is szokta. De a hasfájás mitt kénytelen voltam a kezemben tartani, vagy éppen a hasamon pihentetni, bár mostanában már ott sem marad.Megnyugtató sorokat a szoptatás topicban is kaphatsz, nekem is angyon sokat segítettek, mikor elkezdtem parázni, hogy kevés a tejem, vagyis csak én éreztem úgy. mellesleg az a nézet, hogy mindig szoptatni amikor a babónak kell, de én azért két óránál előbb nem adtam neki oda a cicit, mert aki hasfájós, annak nem tesz jót. Bár vannak napok, amikor mindig rajta lógna, ezek kivételek igaz, de akkor odaadom neki, mert különösen nyűgi. Ez lehet éppen frontoktól is.Sok mindent próbáltunk mi is, de úgy veszem észre, hogy már az igazi hasfájás elmúlt szerncsére, inkább ha én olyat fogyasztotk, attól szokott szeles lenni, így ezektől óvkodom. Bízom benne, hogy a három hónap nálatok is választó lesz!
.Bármi kérdésed van írj!ha tudok segítek.
Laura: ne aggódj a pici miatt. Biztosan lesz lehetőség, hogy a babóval együtt legyél. Csak Svábhegyre lehet vinni amúgy ? Minden esetre ne hagyd magad ha esetleg nem engednék meg, hogy vele legyél. Bár szerintem erre nem kerül sor!Nálunk a BCG-t még a kórházban megkapta, valójában nem tudom mennyire van jelentősége, hogy ha később kapja meg.ebben nem tudok segíteni. Amúgy múltkor írtam, hogy egyik ismerősünk babájának is voltak szívproblémái, szerintem neki is lyukas volt a kisszíve, de tényleg meggyógyult. Ne keseredj el, ezt tényleg kinövik a babák , idővel. Addig is nagyon sok türelmet , kitartást, erőt kívánok Neked!Biztosan minden rendben lesz!Elég sok babó születik így, de ezt tényleg kinövik majd. tudom, hogy nem megnyugtató sorok, azt is tudom, hogy most nagyon nehéz, de légy erős!szoptatni meg mindig próbálkozz szerintem .neked is tudom ajálnali a szoptatási topikot, nagyon sokat segítettek nekem is ott a lányok. Ha a védőnömre hallgatok, akkor már nálam is Robó régen tápszeres lenne!Nyugi, nyugi, nyugi...kaki: egy időben, az elején robónak sem volt széklete , sokat szenvedtünk vele, kúpozással, hőmérőzéssel. Aztán szépen beállt, minden nap volt kaki. Mostanában viszont megint nincs. Féletem én is, hogy rászokik majd a kúpra, de szerencsére nem . Azért, ha úgy látod, hogy szenved tőle, próbáld azért meg egy picit a hőmérővel segíteni neki. Bár azt mondják, hogy az sem gond ha 10 napig nincs kaki, bár ezt soknak tartom azért én....
Marcsi: örülök, hogy az oltáson túl vagytok. Nálunk is jöhetne néha fini illat a konyhából, de nem akar
.Az esték nélunk is olyanok, mint nálatok.
Zit: képek nagyon jók
.Lehet a párod kimegy ismét dolgozni? Nem lesz rossz egyedül?Öröm nézni az írásaidat, nagyon jók a gifek. nekem nincs türelmem hozzá...., de nagyon tetszenek
.
DBarbi:örülök, hogy az oltást szerencsésen átéltétek
.Érdekes , hogy a nemforgás miatt orvoshoz küldenek. nekem azt mondta a doki, hogy semmit ne erőltessek, minden babának más és más a mozgási fejlődése és fanni szerintem még nem olyan nagy baba, hogy gond lehetene, hogy nem forog...Képek nagyon aranyosak
.
Gabi: hajlatokat és a kis fejét én is napraforgó olajjal kenegetem, sőt a masszázst is néha napraforgó olajjal csinálom. Gyógyszertárban lehet kapni és minden fürdés előtt szépen átkenegetem neki minden hajlatnál.Férjed jobban van már?Minket sem küldtek csipőszűrésre, nem tudom, hogy kötelező lenne e? A doki mikor kijön megnézi, tornáztatja, azt mondta minden rendben.Hát nem tudom , ha egyszer kötelező vmi, akkor miért nem mindenhol teszik azzá??
Zsófi: Remélem jobban van már Benci, jobbulást neki!!. Hugodnak is jobbulást, nagyon aranyosak a fotón, mint két testvér
. Majdnem annyi idős akkor a hugod, mint a fiad
.Biztosan jó, hogy együtt nőlnek fel
.Boldog négyhónaposágot !
Cory: jó, hogy tudsz napközben aludni a iukkal. Nekem miért nem akar Robó bent aludni? Szinte követeli, hogy menjünk a levegőre, ami végülis nem rossz, mert minden nap megvan a két nagy séta, de néha jólesne nekem is alukálni egy picit.,
Zsizsa:jobbulást kívánok, remélem mielőbb kijön fájdalom mentesen az a fránya kő.Kis dagi kobold, nagyon édi a fotón
.édi lehet gabó, ahogy rádmosolyog
A ggö
.
Szisz: örülök, hogy ti is átvészelétek az oltást minden probléma nélkül
.
Diti: soha nem leszel idegen
. nekem sincs mostanában időm jönni, így most nem is győzöm az írást. csomó ideje olvasgatok, meg írok. remélem nem száll el mint a múltkor, mert akkor majdnem hülyét kaptam.nagyon édesen alszik manóka
.Bizti jó volt a versenyen
.Téynleg kell a levegő a babáknak
.
Vera: örülök a 4 órás alvásnak éjszaka. Látod, milyen kis ügyi Bence!!Én is mindig beaggódok a tej miatt, de aztán másnapra elmúlik
terpeszpalust remélem megszokja bence. Amúgy látszott is vmi a kis lábán? Aggódom én is, mert robónál nem látszik semmi, meg a doki is megnézte, de minket miért nem küldenek el szűrésre? Bár bízoim benne nincs gond nálunk és nálatok is elmúlik majd!
.
Edit: éjszaka
.Depi nálam is sokszor van , bár sírógörcs a szülés utáni hetekben jelentkezett egy pár alkalommal, ha érzékenyebb kéet, zenét , filmet tb...láttam. Mostanában inkább a bazártság és egyedüllét okoz gondot néha, de robóka nem engedi, hogy belemélyedjek a gondolatban
.
Barbi: jó nagy hó esett nálatok. remélem nálunk még nem esik maradandó mennyiségű hó.Próbáld meg Ádi fejét többször bekenegetni olajjal. Nálam is volt a hétvégén Robónál, és úgy csináltam, hogy fürdés előtt pár órával nagyon bekentem neki, kissapit tettem rá a fejére, majd jól megmostam neki. Aztén kifésülgettem a nagy haját
. Szépen el is múlt. De azóta kenegetem mindig neki. Bár én előtte is kentem, mégis kijött...Dumagép
.
Mára ennyi, remélem mindenkinek írtam.Nem szerettem volna senkit kihagyni.
Remélem Judit is hamarosan benéz majd hozzánk, nagyon régen volt erre és Meme , Dea is.
Magunkról röviden annyit, hogy az átlagnál nyűgibb napunk volt, még a cici sem nagyon kellett. Apa szerint eső lesz, olyankor szokott Robó ilyen lenni. Bírom, mikor ilyeneket megfigyel
.Büszke vagyok rá is, sokszor olyan szakkifejezéseket mond másoknak , mikor Robóról mesél, hogy csak nézek
.Jó apucika
.
reméelm ma jobb éjszakánk lesz. tegnap igaz 1 óráig jól aludt Robó, de utánna nem akarat egészen reggelig
.Mostanában úgy érzem el vagyok havazva mindennel. nem haladok semmire sem, pedig még apa is sokat segít .Robó egyre többet fent van, rengeteget foglalkozom vele, bár mindent hamar megun.Viszont kézben lenni imád.
Most megyek aztán megpróbálok pihenni egy kicsit.
Bocs a hiákér, de nincs erőm javítgatni...Ugye elnézitek egy fáradt anyukának?
Jó éjt mindenkinek:
Anita