Sziasztok!
Kata!
Köszönöm Marci dícséretét
Marcell a becsületes neve a kis rosszcsontomnak. Egyébként a Vele korabeli ismerős gyerkőcök mind idősebbnek néznek ki, Marci valahogy a kevés és elég világos haja miatt is babásabb - szerintem
Ja és jól ki van még mindenhol párnázva, lehet hogy emiatt is
Babaruha börze azt hiszem minden hónapban szokott lenni, de nem szoktunk járni. Szerencsére most fel van töltve Marci ruhatára, de majd tavasszal újítunk. Általában a Cora-ban és az Astiban szoktunk vásárolni. De azért köszönöm az infot
Háziorvos érthető.
Gratula az első kimamagatyóhoz
Mik az elfogadható árai az érdi kismamaboltnak? Mondjuk nekem csak nyárra kell vásárolni, mert tavaszra van egy gatyám és egy jó kis farmerruhám.
Marcinak még mindig szívjuk az orrát, mert egyszerűen szörcsög és szörcsög, most már ku.vára kivagyok, nagyon-nagyon unom.
Holnapi uh
Gondolok Rád!
Manka!
Jót mosolyogtam a hételszámolásodon. De most már indokod is van, hogy ritkábban jöjjenek a hányingerek
Most aztán figyelj rendesen
Réka!
Nagyon örülök, hogy jöttél!!! Itt is gratulálok Nektek
Ne aggaszd magad, majd jönnek a tünetek, ha meg nem, akkor sincs semmi baj! Marcival semmi bajom nem volt és még is kibújt
12 kilós a krapekom és azért emelgetnem kell egy jó párszor, pl lépcsőn fel- és lefelé, etetőszékből ki és be, de nem parázok, figyelek, hogy ne hirtelenen emeljek.
Macifülke!
Nekem úgy visszajött az étvágyam a hányinger elmúltával, hogy csak lesek. Néha azt veszem észre magamon, hogy állandóan ennék, na ilyenkor gyorsan előkapok valami gyümit, nehogy elguruljak itt a végén. De szerencsére még tartom a súlyom
Nehogy majd Te is így járj, hogy átess a ló túloldalára
Oké, már várom a talinkat, csak tényleg én is azt szeretném, hogy ne azt hallgassátok, ahogy Marci ordít az orrszívás közben. Jövő hét remélem már tényleg jó lesz. Ha lesz valami konkrét, akkor leírom hozzánk az útvonalat és a telefonszámomat is megadom
Bettus!
Kísértetiesen nálam is ez volt, amikor a 12. heti uh-ra mentem. A doki megállapította, hogy a baba inkább 13 hetes már, így nekem is minden egy héttel előbbre került. Én március 8-án, a betöltött 16. héten, azaz már a 17. héten megyek AFP-re.
Bettus, Kriszti!
Ne aggódjatok az AFP miatt (bár azért én is izgulok picit
), mert a doki belekalkulálja a terhességi kort is és úgy vizsgálja az eredményt. Ha pedig netalántán nem az "elvárható" értékek közé esik az eredmény, akkor a genetikai uh-on alaposabban megvizsgál az uh-os orvos. Nem lesz semmi baj
Krisszi!
EGy kicsit zavarban vagyok, mert nem tudom, hogy Te ide fogsz írogatni rendszeresen vagy a nyáriakhoz. Az eddigi leveleidből eddig nem tudtam ezt kiszűrni, bocsi. Csak azért kérdezem, mert akkor beraklak a táblánkba
Simigabi!
Nagyon édes a babóca
Látom mindenkinél beköszön a 12. heti uh-on, hogy idősebb az a baba, vagy csak óriás lesz
Győrfi Mátyás csinálta az uh-ot? Õ tényleg nagyon tüneményes doki, olyan megnyugtatóan tud beszélni az emberrel. Kár, hogy nem mindenki ilyen...
Csatlakozom én is a 'szörnyen hülyeségeket álmodok mostanában' táborába. Röhej, hogy miket össze nem hordok. Tudnék mesélni, de inkább kíméllek Benneteket
Köszönöm Marcikám dícséretét
Tudom én, hogy szép és klassz ezt mástól is hallani/olvasni
Lányok, akik régen jártatok itt! Írjatok magatokról pár sort, ha időtök, állapototok engedi, mert izgulunk ám Értetek! Sok puszi
Jelentem mi elvagyunk, babóca növeget, totál keménynek érzem az alhasamat, és már nagyon várom, hogy pár héten belül megmozduljon. Én legalábbis sok helyen azt hallottam, hogy a második babát hamarabb megérzi az anyukája. Hátha én is
Ma voltam védőnőcinél, semmi különös nem volt. Vizeletem ph-ja állandóan el van csúszva, azt hiszem lúgos.
Apropó!
Gigaboszi!
Mint az orvosi tudományok nagy ismerője
Mitől lehet, hogy a vizelet ph-ja eltolódik az egyik irányba, ha jól tudom lúgos, 7-es volt most az érték. Tőlem kérdezte a védőnő! Jó, mi?! Köszi a választ!
Megyek etetni a családot
Puszi Mindenkinek: Melinda (14+3)