Sziasztok!
Miután leírtam a fél életem
megnyomtam véletlenül egy billentyűkombinációt és elszállt az egész.
Még jó, hogy tíz ujjal tudok gépelni.
Akkor kezdem előről.
Már egy hete olvasom az írásaitokat és úgy gondoltam, hogy én is csatlakozom.
December 24-én volt az utolsó menzim, a 34. napon csináltam tesztet, Medi-Preg a neve, délután csináltam, mert nem bírtam kivárni reggelig, de az van ráírva, hogy a nap bármely szakában használható, szóval megcsináltam délután és egy szép bíborlila csík rajzolódott ki.
Tegnap voltam dokinál, őhozzá járok már két éve, megvizsgált és megerősítette, hogy terhes vagyok. Jövő pénteken megyek ultrahangra, nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis nekem három éve volt egy endometriózisom és ott elég csúnya dolgokat mondtak nekem (akkor még nem volt fogadott orvosom), azt mondták, hogy a jobb oldali petefészkem meg van roncsolódva. Akkor mentem el ehhez a dokimhoz és ő meg azt mondta, hogy a petevezetékeim el vannak záródva, de végülis minden akkor derül ki, majd mikor odajutok már, hogy teherbe akarok esni. A párommal november közepe óta próbálkoztunk, és úgy kb. hetente-kéthetente, mert ő 200 km-re lakik tőlem
és nem tudunk túl gyakran találkozni. Szóval elég hamar összejött.
Elevitet és folsavat szedek, vagyis a folsavat ma kezdem, az Elevitet meg holnap.
Émelygek, hányingerem eddig nem volt, de mióta tegnap a doki megkérdezte, hogy van-e hányingerem, azóta van.
Én is Milka rajongó vagyok! :-))) Most éppen csokim nincs, viszont van Milka kakaóporom, nagyon finom.
A zsíros kenyeret is imádom lilahagymával!
Ja, és én is szeretnék Floridába menni.
A farmerom még jó rám, csak az övet vettem le, mert nincs rajta lyuk és nem lehet állítani és már szorította a pocimat. Én még nem nézegetek ruhákat, felesleges, mert nem tudom, hogy milyen alakom lesz majd és hogy mennyit hízok.
Eszter
5+6